Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 01:06 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az ideális nő
Az Ideális Nő

Az Ideális Nő nem "Yes Woman" önálló gondolatai vannak, érvel, és vitáz. Mindezt lehetséges, hogy tűzrőlpattant, mediterrán habitussal teszi, ám eközben női vonzereje mégsem szűnik meg csillogni. Az Ideális Nő beszélgetőpartner, és ha valamiben nem kompetens, azt kedvesen közli. A “minden úgy lesz, ahogy te akarod, drágám" kijelentéseket messziről elkerüli. Ha valamivel elégedetlen, azt a lehető leggyorsabb hatállyal világosan elmondja, így elkerülhetők a " Mi a bajod? Semmi." típusú fölösleges és kapcsolatromboló párbeszédek, melyeknek más értelmük nincs, mint még beljebb sodorni az egyébként békés szándékkal érdeklődő férfit az értetlenség erdejébe. Az Ideális Nő boldogsággal vegyes önbizalommal veszi tudomásul, ha férfi minden porcikáját imádja. Éppen ezért, ha netán egészen véletlenül felkúszik rá néhány kiló (ami valljuk be, igen könnyen előfordulhat) azoktól a rákövetkező hónapok folyamán spártai katonákat meghazudtoló önuralommal és akaraterővel megszabadul, amit nem ver nagydobra, és nem lesz a diéta és fitness lelkes szószólója. Nem szenved és panaszkodik nyilvánosan, nem fényezi csodával határos akaraterejét, de csöndesen várja, hogy a férfi lássa a változást.
Az Ideális Nő meg tud említeni legalább két huszadik századi költő nevét, netán idézni is tud tőlük. Valódi, papír alapú könyvet is tartott már a kezében, regény formájában, el is olvasott néhányat, kedvenc írója biztosan állítja, nem Coelho. Az életről alkotott nézeteit ezért nem idézetekből pakolja össze, hanem önálló mondatokat alkot, gondolati sorrendben. Tudja, hogy az Anyegin nem egy ilyen könyv, amit egy orosz faszi írt. Az Ideális Nő nem hajtja fejét álomra oravecznórás idézetes párnán. Messziről kiszúrja a közhelyet, a bullshit generátor által összerakott világrengető és örökérvényű közösségi oldalas mondatkompozíciókat, és az értéktelen üres selejtet. Nem követ trendet, valódi értéket közvetít önmagáról a külvilág felé, és értéket akar befogadni. Az ideális Nő nem nyelvvizsga bizonyítványokat őrizget szekrényében, hanem legalább egy idegen nyelven megbízhatóan megnyilvánul.
Tudja milyen ruhadarabok kerülendők és tudja miben bombázó. Tudja, hogy a leggings nem nadrág, tehát ezt ennek megfelelően viseli. Nincs ribirendszáma, tetovált szemöldöke; és műszempillája valamint silány minőségben meghosszabbított hajtincsei nem hullnak bele a levesbe. Az Ideális Nő csakis és kizárólag önmaga miatt csináltat mellplasztikát, hasplasztikát, zsírleszívást. Azért, hogy ő maga jobban érezze magát. Körméről nem kopik le a lakk, haján nincs tízcentis lenövés. Saját bőrében jól érzi magát, önnön társaságát is élvezi, személyiségének pozitív kisugárzása van.
Az Ideális Nő nem támaszkodik, hanem megáll a saját lábán. Csakúgy, mint Ideális Férfija, nem kapcsolatprosti, nem biztonságkurva. Nem akar dédelgető cukorpapák hátán felkapaszkodva a csúcsra törni. Nem azért él kapcsolatban, mert nincs más választása, egyedül összeomlana, vagy, mert így könnyebb az élet. A Férfit ő választotta, a hűtlenséget nem viseli el és ezen elvét egyáltalán nem tartja régimódinak. Az Ideális Nő a férfi számára megnyugtató, szélcsendes kikötő egy túlhajszolt nap legvégén. Menedék, ahová megérkezve ellazul a test, és elcsitul a zaklatott férfilélek, hogy másnap feltöltődve és lélekben megerősítve újabb csatákra indulhasson. E biztonságos háttér nélkül minden férfi csak félkarú óriás. Az Ideális Nő otthonában előfordul, hogy íncsiklandozó, saját kezűleg készített ételek illatoznak csábítón, és karácsony tájékán nem mézeskalács illatú elektromos illatosítót használ, hanem megsüti azt, eredeti és organikus összetevőkből.
Az Ideális Nő nem akar tökéletes lenni, mert jól ismeri a mondást: az igazi nő nem tökéletes, a tökéletes nő pedig nem igazi. Az Ideális Nő tehát szuverén emberi lény, ha nem is eredeti mellekkel, de mindenképpen eredeti aggyal. A tömegben könnyen kiszúrható, megszerezhető és nem csak őrülten, de tartósan beleszerethető, ha a férfi végre megkapargatja a felszínt, és messzire eldobja a 90-60-90 paraméterek sztereotípia-szemüvegét /.Király Eszter/

koszegimarika, 2016. november 19. szombat, 08:10
Címkék: Ideális NőAz Ideális Nő, Ideális Nő, Ideális Férfija, Király Eszter, lehető leggyorsabb, egyébként békés,
Kommentek
Rekordmagas volt az átlaghőmérséklet júniusban a szibériai sarkvidéken
A hőmérséklet egyes területeken elérte a 10 Celsius-fokot is, a hőség pedig elősegítette a bozóttüzek lángra lobbanását a térségben, ezzel példátlan mennyiségű, mintegy 59 millió tonna szén-dioxid került a légkörbe - írta a Copernicus Climate Change Service (C3S) adatai alapján a BBC hírportálja.

A forró nyári időjárás nem ritka az Északi-sarkvidéken, de az elmúlt hónapok abnormálisan melegek voltak. A tudósok úgy vélik, az Arktisz kétszer gyorsabban melegszik a globális átlagnál.

A C3S kutatói szerint a térség átlagos hőmérséklet-növekedése 5 fok volt, ami több mint három fokkal haladja meg az előző két rekordmeleg június értékét, az egyik 2018-ban, a másik 2019-ben volt.

Verhojanszk városban június 20-án 38 fokot mértek, ami 18 fokkal melegebb az átlagos júniusi napi hőmérsékleti maximumnál.

Eközben mintegy 246 tűz pusztított több mint 1400 négyzetkilométeren július 6-áig az orosz erdészeti hatóság szerint.

A két jelenség összefügg: a magasabb hőmérséklet és a szárazabb
velemenyezd, 2020. július 07. kedd, 13:51
Ideális esetben az Igazi olyan személy,akiről úgy gondoljuk-
Ideális esetben az Igazi olyan személy, akiről úgy gondoljuk, hogy büszkék lennénk rá, hogy ő a társunk, és ő is büszke lenne ránk. Olyan, aki által még jobban önmagunk lehetünk, mert ahelyett, hogy megfelelési kényszert vagy szorongást éreznénk mellette, inkább feloldódunk és meg merjük mutatni önmagunkat. Olyan valaki lehet erre alkalmas, aki valóban érdeklődik irántunk, és aki minket is érdekel.

- Dr. Almási Kitti -
koszegimarika, 2020. július 07. kedd, 08:31
Borrell: új, átfogóbb EU-megállapodásra van szükség Törökországgal
végrehajtani, mert az eltelt négy évben politikai nézeteltérések adódtak a két fél között. Tárgyalóasztalhoz kell ülni, és egyeztetni kell az egyezmény frissítéséről - hangsúlyozta a főképviselő, hozzátéve, hogy az egyezségnek mindkét fél elégedettségét kell szolgálnia.

Josep Borrell aláhúzta: az unió számára külpolitikai szempontból az egyik legfontosabb üggyé vált a kapcsolat Törökországgal. "Sok a megoldandó probléma, a kapcsolatok nem a legjobb időszakukat élik, a jelenlegi helyzet nagyon messze van az ideálistól" - fogalmazott, de később örömmel állapította meg, hogy miként az Európai Uniónak, úgy Törökországnak sem áll szándékában a feszültség fokozása vagy új feszültség keltése.

A török külügyminiszter felszólalásában leszögezte: országa azt várja el, hogy Brüsszel ne politikai motivációval, hanem "Európa közös értékei és objektív kritériumok mentén közelítsen" Ankarához. Sürgette az Európai Uniót, hogy "ha tetszik, ha nem", a vízumliberalizáció a 2016-os megállapodás egyik ígérete volt,
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 19:33
Több mint százezer hektáron irtják a héten a szúnyogokat
Dóka Imre közleménye szerint a héten Baranya és Somogy megyében, kiemelten a Dráva menti településeken, a Duna mentén a mosonmagyaróvári, a győri, a dunaújvárosi és a szekszárdi régióban, a Tisza-tó településein, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú, Csongrád-Csanád és Békés megye számos településén irtják a szúnyogokat.

A szakemberek a védekezés során légi és földi úton biológiai irtószerrel, granulátummal kezelik az ártereket. A lakott területeken a már kifejlett szúnyogok ellen hatvan, gépjárműre rögzített berendezéssel védekeznek - írta.

Ismertette: az elmúlt hetek csapadékos időjárása miatt az ország legnagyobb részén szúnyoginvázió alakult ki. A Tiszán és mellékfolyóin levonult kisebb árhullám következtében további, a szúnyogok szaporodásához ideális élőhelyek keletkeztek. Továbbá a Tisza árterében a tavalyi sok víz miatt az árvízi szúnyogok áttelelni képes tojásainak milliói találhatók - tette hozzá.

Dóka Imre felhívta a figyelmet: fontos a lakókörnyezetekben található
velemenyezd, 2020. július 06. hétfő, 12:21
Halász Bence nyerte a Németh Pál Dobóakadémia első versenyét
A 22 éves versenyző 78,79 méterrel diadalmaskodott.

A világbajnoki bronzérmes atléta az M1 aktuális csatornának elmondta, kicsit bosszantja, hogy ideális körülmények között, kemény munkából érkezve nem tudta véghez vinni a saját maga által kitervelteket, ugyanakkor ez egy jó eredménynek számít. Hozzátette, idén továbbra is a nyolcvan métert "üldözi".
velemenyezd, 2020. július 05. vasárnap, 22:26
A hőségelleni védekezés alapszabályai
A hőség megterheli a szervezetet: csökken a vérnyomás, alacsonyabb lesz a pulzusszám és gyengül a koncentráció, lankad a figyelem (ezért több ilyenkor a baleset).
A tompaság ellen felfrissülés érzését adhatja, ha naponta többször zuhanyozunk langyos vagy hideg vízzel.

A déli órákban lehetőleg ne tartózkodjunk a szabadban. Amikor a levegő hőmérséklete kint 35 Celsius-fok körül van, akkor a szobában 28 fok az ideális, hűvösebbre nem tanácsos állítani az otthoni, irodai klímát, mert ha kimegyünk a szabadba, a hirtelen hőmérséklet-változás megterhelő lehet.

Figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, fogyasszunk elsősorban vizet, teát, gyümölcslét, de jól eshet a paradicsomlé, az aludttej, a kefir, a joghurt és a levesek is. Ne fogyasszunk viszont kávét, alkoholos italt, cukros, illetve szénsavas üdítőt, és nem jó ötlet a fröccs és a sör sem, mert fokozzák az izzadást és vízhajtó hatásúak is, ily módon komoly dehidratáltságot okozhatnak.

Különösen figyeljünk az idős
pacsakute, 2020. július 04. szombat, 23:11
Csótányok ellen
A csótányok koszos rovarok és már a látványuk is sokakat halálra rémít. Általában a piszokkal és a szeméttel kapcsolják össze őket, pedig bármikor feltűnhetnek a mi otthonunkban is.

A világ valamennyi pontján megtalálhatók, rendkívül fejlett az alkalmazkodóképességük. Az egyik legellenállóbb faj a bolygón, ami kibírja az erős sugárzást és képes életben maradni élelem nélkül akár 1 hónapig is. Ezek a rovarok mindenevők, azaz növényi és állati eredetű táplálékot is magukhoz vesznek. Éppen ezért a csótányokat bárhol megtalálhatjuk, hiszen mindent képesek megenni.

Mivel a szemetet is megeszik, ürülékükön keresztül kémiai anyagokat hagynak maguk után. Így pedig könnyedén beszennyezhetik a vizet vagy az ételeket. Ezen keresztül kommunikálnak is egymással, ezek a nyomok gyűjtik őket egy helyre.

De mit tegyünk, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljunk ezektől az undorító rovaroktól?

Próbáld ki az alábbi trükköt! Ez akkor is biztonságos, ha kisgyereked vagy háziállatod
pacsakute, 2020. július 01. szerda, 09:57
Rétvári: szakmai érveket nélkülöző támadás érte az átdolgozott történelemtankönyveket
Rétvári Bence szerint a kritikák közös pontja, hogy figyelmen kívül hagyják az átdolgozott kötetek valódi erényeit, és teljesen egyoldalúak.

A parlamenti államtitkár összegzése szerint a frissen átdolgozott könyvek kifejezetten korszerű, jól tanítható kiadványok.

A rendszerváltoztatás óta nem látott mértékben csökkent a megtanítandó tananyagmennyiség, ezzel időt fölszabadítva a kompetenciafejlesztésre, ugyanakkor megőrizve az ismeretek ideális mértékét - írta.

Szerinte a pedagógiailag a legmodernebb célok - jelenségalapú tanulás, aktív tanulás, autentikus tanulás - valósulnak meg a kötetekben.

A tanulók számára az eddigieknél sokkal jobban érthető, jobban súlyozott és kifejezetten modern megközelítésű - jelenbe nyúló hatásokra való kitekintés, magyar és egyetemes történelem integrált szemlélete - tematika jellemzi a könyveket, amelyekbe a legmodernebb, friss kutatási eredmények is beépülnek - közölte.

"A média különböző felületein megjelenő kritikákat ennek értelmében
velemenyezd, 2020. június 29. hétfő, 16:23
Képek, videók
ideális nő
magdaseppa
2008. november 19. szerda, 07:38
ideális nő
ha8fw
2006. szeptember 22. péntek, 12:10
Ideális kapcsolat Beszélg
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:20
Ideális kapcsolat
rushlilly
2018. április 13. péntek, 18:22
Az ideális vérnyomás érté
irmus
2018. január 15. hétfő, 07:41
Catalina PBY-5 ideális já
agica2004
2017. május 29. hétfő, 20:31
irás ideális kapcsolat.jp
kicsoda57
2015. május 21. csütörtök, 16:44
Ideális kapcsolat
margoboszi
2014. december 02. kedd, 19:25
idealis-szerelem-kicsi .jp
bedmarika47
2014. augusztus 13. szerda, 17:44
idealis-kapcsolat1.png
foldinefehereva
2014. január 28. kedd, 22:36
ideális kapcsolat.jpg
dnemethk
2013. január 05. szombat, 14:56
ideális számítógép nőknek
tnemarika
2012. december 10. hétfő, 17:33
Idealis hetvege.jpg
matolaterezia
2012. május 19. szombat, 08:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.