Belépés
2019. december 09. hétfő | 50. hét | 343. nap | 22:42 | Natália
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Az ideális nő
Az Ideális Nő

Az Ideális Nő nem "Yes Woman" önálló gondolatai vannak, érvel, és vitáz. Mindezt lehetséges, hogy tűzrőlpattant, mediterrán habitussal teszi, ám eközben női vonzereje mégsem szűnik meg csillogni. Az Ideális Nő beszélgetőpartner, és ha valamiben nem kompetens, azt kedvesen közli. A “minden úgy lesz, ahogy te akarod, drágám" kijelentéseket messziről elkerüli. Ha valamivel elégedetlen, azt a lehető leggyorsabb hatállyal világosan elmondja, így elkerülhetők a " Mi a bajod? Semmi." típusú fölösleges és kapcsolatromboló párbeszédek, melyeknek más értelmük nincs, mint még beljebb sodorni az egyébként békés szándékkal érdeklődő férfit az értetlenség erdejébe. Az Ideális Nő boldogsággal vegyes önbizalommal veszi tudomásul, ha férfi minden porcikáját imádja. Éppen ezért, ha netán egészen véletlenül felkúszik rá néhány kiló (ami valljuk be, igen könnyen előfordulhat) azoktól a rákövetkező hónapok folyamán spártai katonákat meghazudtoló önuralommal és akaraterővel megszabadul, amit nem ver nagydobra, és nem lesz a diéta és fitness lelkes szószólója. Nem szenved és panaszkodik nyilvánosan, nem fényezi csodával határos akaraterejét, de csöndesen várja, hogy a férfi lássa a változást.
Az Ideális Nő meg tud említeni legalább két huszadik századi költő nevét, netán idézni is tud tőlük. Valódi, papír alapú könyvet is tartott már a kezében, regény formájában, el is olvasott néhányat, kedvenc írója biztosan állítja, nem Coelho. Az életről alkotott nézeteit ezért nem idézetekből pakolja össze, hanem önálló mondatokat alkot, gondolati sorrendben. Tudja, hogy az Anyegin nem egy ilyen könyv, amit egy orosz faszi írt. Az Ideális Nő nem hajtja fejét álomra oravecznórás idézetes párnán. Messziről kiszúrja a közhelyet, a bullshit generátor által összerakott világrengető és örökérvényű közösségi oldalas mondatkompozíciókat, és az értéktelen üres selejtet. Nem követ trendet, valódi értéket közvetít önmagáról a külvilág felé, és értéket akar befogadni. Az ideális Nő nem nyelvvizsga bizonyítványokat őrizget szekrényében, hanem legalább egy idegen nyelven megbízhatóan megnyilvánul.
Tudja milyen ruhadarabok kerülendők és tudja miben bombázó. Tudja, hogy a leggings nem nadrág, tehát ezt ennek megfelelően viseli. Nincs ribirendszáma, tetovált szemöldöke; és műszempillája valamint silány minőségben meghosszabbított hajtincsei nem hullnak bele a levesbe. Az Ideális Nő csakis és kizárólag önmaga miatt csináltat mellplasztikát, hasplasztikát, zsírleszívást. Azért, hogy ő maga jobban érezze magát. Körméről nem kopik le a lakk, haján nincs tízcentis lenövés. Saját bőrében jól érzi magát, önnön társaságát is élvezi, személyiségének pozitív kisugárzása van.
Az Ideális Nő nem támaszkodik, hanem megáll a saját lábán. Csakúgy, mint Ideális Férfija, nem kapcsolatprosti, nem biztonságkurva. Nem akar dédelgető cukorpapák hátán felkapaszkodva a csúcsra törni. Nem azért él kapcsolatban, mert nincs más választása, egyedül összeomlana, vagy, mert így könnyebb az élet. A Férfit ő választotta, a hűtlenséget nem viseli el és ezen elvét egyáltalán nem tartja régimódinak. Az Ideális Nő a férfi számára megnyugtató, szélcsendes kikötő egy túlhajszolt nap legvégén. Menedék, ahová megérkezve ellazul a test, és elcsitul a zaklatott férfilélek, hogy másnap feltöltődve és lélekben megerősítve újabb csatákra indulhasson. E biztonságos háttér nélkül minden férfi csak félkarú óriás. Az Ideális Nő otthonában előfordul, hogy íncsiklandozó, saját kezűleg készített ételek illatoznak csábítón, és karácsony tájékán nem mézeskalács illatú elektromos illatosítót használ, hanem megsüti azt, eredeti és organikus összetevőkből.
Az Ideális Nő nem akar tökéletes lenni, mert jól ismeri a mondást: az igazi nő nem tökéletes, a tökéletes nő pedig nem igazi. Az Ideális Nő tehát szuverén emberi lény, ha nem is eredeti mellekkel, de mindenképpen eredeti aggyal. A tömegben könnyen kiszúrható, megszerezhető és nem csak őrülten, de tartósan beleszerethető, ha a férfi végre megkapargatja a felszínt, és messzire eldobja a 90-60-90 paraméterek sztereotípia-szemüvegét /.Király Eszter/

koszegimarika, 2016. november 19. szombat, 08:10
Címkék: Ideális NőAz Ideális Nő, Ideális Nő, Ideális Férfija, Király Eszter, lehető leggyorsabb, egyébként békés,
Kommentek
Kásler: a családot nem pótolja semmi
megújulását és a nemzetek fennmaradását jelenti.

Hozzátette: azért Szent Annáról nevezték el a díjat, mert Anna Joachimmal együtt szeretetben, békében, hitben élt, és várták hosszú éveken át a gyermekáldást. Ez a kitartás, szeretet, hit és remény tette őket alkalmassá, hogy a szeplőtelen szűz szülei legyenek - mondta.

Kásler Miklós kiemelte, a családot nem pótolja semmi, a családok azt a biztonságot, szeretetet nyújtják a gyermekeknek, amit senki más nem képes megtenni.

A magyar családok ideális előképe a szent család, amelyben a természet szerinti édesanya, Mária és a nevelőapa, József megteremtette azt a légkört a Megváltónak, amelyben békében és boldogságban cseperedhetett, hogy betöltse sorsát és megváltson mindannyiunkat - fogalmazott a miniszter.

A miniszter megköszönte a nevelőszülők szép, nemes, emberi vállalását, és azt kérte, hogy a Krisztust körülvevő családi légkör legyen a minta.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes - megköszönve a nevelőszülők "semmihez sem
velemenyezd, 2019. december 05. csütörtök, 11:51
Legfontosabb tények a zsírról
a testnek megfelelő arányban van szüksége. Például a napraforgó- és a kukoricaolaj túl sok ómega-6 zsírsavat tartalmaz, ami elősegítheti a gyulladásokat. A repceolajban jó arányban fordul elő ez a két zsírsav - használjon természetes, hidegen sajtolt olajat, mivel értékesebb összetevőket tartalmaz.

Az esszenciális ómega-3 zsírsavak megtalálhatók a lenmag-, dió- és szójabab olajban. A lazac, a makréla és a hering különösen értékes hosszú láncú ómega-3 zsírsavakat tartalmaz.

Ideális esetben keverni kell a telített és telítetlen zsírsavakat, például úgy, hogy húsételekhez repceolaj öntettel készült salátákat eszünk.

Kerüljük a transzzsírsavakat
A keményített növényi zsírok használatakor óvatosságra van szükség: gyártásukkor transzzsírok képződnek, amelyek negatív hatással vannak a szívre és a keringési rendszerre, és a vér káros LDL-koleszterin szintjének emelkedését okozhatják. Gyakran zsíros sütőipari termékekben vagy sütőzsírokban találhatók meg.

Akkor
lovaszmarika, 2019. december 05. csütörtök, 09:26
Mai harmónia kártyám
HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-21)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Beavatás hatja át.
9 - Kilenc - Hit, tökéletesség

A tökéletesség, a teremtés száma. Mutatja a jó győzelmét, és a lelki aktivitás száma is ez. Az Isteni beteljesülés száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk
eva6, 2019. november 21. csütörtök, 05:39
Harmónia......
HarmoNet Harmóniakártya (2019-11-12)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Formagazdagság hatja át.

9 - Kilenc - Hit, tökéletesség

A tökéletesség, a teremtés száma. Mutatja a jó győzelmét, és a lelki aktivitás száma is ez. Az Isteni beteljesülés száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Meglévő párkapcsolatban lehetőséget ad arra, hogy azt szeresd a másikban, aminek ő legjobban
agica2004, 2019. november 13. szerda, 19:36
Az MNB leányvállalatának tulajdonába kerül a Bölcs Várnak helyet adó épület
A közlemény szerint a most nettó 8,7 milliárd forintért megvásárolt műemlék épület az MNB oktatási tevékenységének és kiemelt presztízsű rendezvényeinek is hosszú távon otthont adó, ideális helyszíneként szolgálhat a jövőben. Az ingatlan értékesítésével az alapítványok nemrég megváltozott statisztikai elszámolása kis mértékben javítja az államháztartás hiányát - írták.

Az MNB közleményében kifejtette: a jegybank törvényi feladatával és a társadalmi felelősségvállalási programjával összhangban feladatának tekinti a hazai pénzügyi kultúra és tudatosság fejlesztését. Ezeket a célokat szem előtt tartva az elmúlt években számos oktatási és képzési programot indított útjára, melyek keretében nyári egyetemeket, szakmai előadásokat, könyvbemutatókat valamint oktatási kurzusokat és konferenciákat rendeztek.

Az elmúlt időszak tapasztalatai ugyanakkor megmutatták, hogy a jegybank meglévő épületei már nem tudják kellő színvonalon és megfelelő kapacitással kiszolgálni ezeket az oktatási programokat, így a
velemenyezd, 2019. november 08. péntek, 18:42
Egy nap alatt két földrészen két meccset játszik decemberben a Liverpool
A nem mindennapi eset azért állhatott elő, mert az angol együttesnek a Bajnokok Ligája-címvédőjeként a klubvilágbajnokság katari elődöntőjében pályára kell lépnie, ugyanakkor hazája ligakupájában is eljutott a negyeddöntőig. Előbbi összecsapást december 18-án, utóbbit 17-én kell lejátszania a liverpooliaknak.

A klub honlapján megjelent közlemény szerint mindkét mérkőzésen ott lesznek, két különböző kerettel.

"Szeretnénk kiemelni, hogy ez nem ideális forgatókönyv" - fogalmaz hivatalos állásfoglalásában a Liverpool, hozzátéve ugyanakkor, hogy a saját elért eredményeinek köszönhető ez a helyzet.

"Köszönet az angol ligának, amely mindent megtett, hogy a ligakupa-negyeddöntőnek új időpontot találjon, de egyik felkínált lehetőség sem volt megfelelő" - írta a klubhonlap.

A Liverpool a hazai sorozatban az Aston Villához látogat, míg a klub-vb elődöntőjében a hazai al-Szadd, az új-kaledóniai Hienghene Sport, vagy a mexikói Monterrey együttesével találkozik Dohában.
velemenyezd, 2019. november 06. szerda, 19:32
Laborértékek és értelmezésük
A vérben lévő szilárd alkotók (vörösvértestek, fehérvérsejtek, vérlemezkék) térfogatarányát mutatja. A normálérték férfiaknál 45-51%, nőknél 37-48%.

Összkoleszterin: Ez a vérzsírok arányát jelenti, mely vérzsírok a zsíroknak és a koleszterinnek a testben való mozgatását szolgáló fehérjékben találhatóak. Az egyszerűség kedvéért most ezek mindegyikét az általános kolesztérin névvel illetjük. Ide tartoznak az LDL-ek (alacsony sűrűségű lipoproteidek) és a HDL-ek (magas sűrűségű lipoproteidek). Ideális esetben a koleszterinszint 120-140 mg/dl érték körül mozog.

HDL-koleszterin (HDL, HDL-C): Olyan lipoproteid-típus, amely segít a zsírokat a test távolabbi részeiről a májba szállítani. Az emésztési folyamatban a máj központi szerepet tölt be. A belekből felszívott étel a májba kerül, hogy ez a szerv feldolgozza, utána elossza a test különböző területeire, majd visszajuttassa ugyanide újbóli feldolgozásra. Az elosztási folyamat utolsó lépéséhez, vagyis az étel májba való visszajuttatásához
pacsakute, 2019. október 24. csütörtök, 18:09
Idén 46 ország 75 dokumentumfilmjét vetítik a Verzió Filmfesztiválon
Budapesten a fesztivál helyszínei között van többek között a Trafó Kortárs Művészetek Háza, a Toldi, a Művész és a Kino Café mozi. A rendezvény vidéki helyszínei között lesz Debrecen, Kecskemét, Pécs, Szeged és Szombathely is november 21. és 24. között.

A fesztivál nyitófilmje, a Trafó Kortárs Művészetek Házában, Alexander Nanau román rendező Colectív című alkotása lesz, amely bemutatja, hogyan rántotta le a leplet oknyomozó újságírók egy kis csoportja a korrupt román egészségügyi rendszerről egy 2015-ös halálos kimenetelű tűzvész után.

Az MTI-hez elküldött tájékoztató szerint az idei mustra három kiemelt szekciója az Antropocén, A 4. hatalmi ág és az Így növünk fel nevet kapta.

Mint írják, az antropocén egy javasolt új földtörténeti kor neve. Az embernek az elmúlt száz évben bolygónkra gyakorolt hatása felfoghatatlan mértékben, lehet, hogy visszafordíthatatlanul megváltoztatta a Földet. Ma már a klíma, a források, számtalan faj fennmaradása, sőt az élethez való jog forog kockán.
velemenyezd, 2019. október 23. szerda, 13:11
Képek, videók
ideális nő
magdaseppa
2008. november 19. szerda, 07:38
ideális nő
ha8fw
2006. szeptember 22. péntek, 12:10
Ideális kapcsolat Beszélg
rushlilly
2018. június 12. kedd, 14:20
Ideális kapcsolat
rushlilly
2018. április 13. péntek, 18:22
Az ideális vérnyomás érté
irmus
2018. január 15. hétfő, 07:41
Catalina PBY-5 ideális já
agica2004
2017. május 29. hétfő, 20:31
irás ideális kapcsolat.jp
kicsoda57
2015. május 21. csütörtök, 16:44
Ideális kapcsolat
margoboszi
2014. december 02. kedd, 19:25
idealis-szerelem-kicsi .jp
bedmarika47
2014. augusztus 13. szerda, 17:44
idealis-kapcsolat1.png
foldinefehereva
2014. január 28. kedd, 22:36
ideális kapcsolat.jpg
dnemethk
2013. január 05. szombat, 14:56
ideális számítógép nőknek
tnemarika
2012. december 10. hétfő, 17:33
Idealis hetvege.jpg
matolaterezia
2012. május 19. szombat, 08:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.