Belépés
2019. szeptember 23. hétfő | 39. hét | 266. nap | 03:04 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Thoth és Platon elmélete
... a megfelelő idő elérkeztével a Nakaal iskola tagjai Atlantisz felszínén spirituálisan megjelenítették az emberi agy sajátos rendszerét, amit Lemurián kidolgoztak. Céljuk egy újfajta tudatosság megteremtése volt.
Thoth szerint először a sziget középvonalán egy kb. 12m magas és 6m vastagságú, a sziget két felét egymástól elválasztó falat húztak fel. A szó szoros értelmében a vízben kellett gázolniuk, ha át akartak jutni egyik oldalról a másikra. Majd erre a falra merőlegesen egy másik falat, kisebb falat emeltek, amely a szigetet most már 4 részre osztotta. Ezután a Nakaal Misztériumiskola ezer tagjának egyik fele - természetüktől függően - a sziget jobb oldalán, másik fele a bal oldalán telepedett le. Hogy ki melyik felet választotta, nem a nemiségtől, hanem a tudati beállítottságtól függött (nőies vagy férfias energiát képviselt.) A sziget két fele teljesen elválasztott volt egymástól, csak nagyon kevesen járhatták be mindkét felét... A következő lépésben az Életfa körvonalait Atlantisz felszínére vetítették..
De a 10 helyett 12 kör szerepelt, a 11. és 12. körív a kontinensen kívülre került. Az egyik Udal szigetén helyezkedett el, a másik pedig Atlantisz déli vizeiben fürdött. Az Életfa képét rendkívüli pontossággal vetítették ki. Vannak arra utaló jelek, hogy az Életfa gömbjeit az atlantiszi városok méretének és alakjának meghatározásához használták.Platon látta Alantisz fővárosát: három, egymástól vízzel elválasztott földgyűrűből állt (Platon: Kritiász c. műve szerint). Atlantisz elméje, a Nakaal Misztériumiskola hirtelen, egyetlen nap leforgása alatt életet lehelt az Atlantisz felszínén elhelyezkedő Életfába. Ez a mozzanat az életfa minden egyes körében energiaörvényt keltett. Miután az örvények mozgásba lendültek, Atlantisz elméje pszichikus kommunikáció útján magához szólította Lemuria szülötteit. Az Észak-és Dél-Amerika nyugati partjainál és más helyeken letelepedett gyermektudatosságú lemuriaiak a vonzásnak engedelmeskedve megindultak Atlantisz irányába. Nagyméretű vándorlás vette kezdetét, letelepedtek és nekiálltak városaik felépítéséhez. A 10-ből 8 központba telepedhettek le, a maradék két energiaörvény senkit sem jatott uralma alá, egyetlen ember sem telepedett oda. Az élet azonban maga gondoskodik arról, hogy kitöltse az üres helyet és a maja feljegyzések világosan utalnak arra, hogy bukásakor Atlantisz tíz várossal rendelkezett.
rohrszilvia, 2010. február 19. péntek, 21:59
Címkék: Nakaal Misztériumiskola, Észak-és Dél-Amerika, újfajta tudatosság, sziget középvonalán, vízben kellett, falra merőlegesen,
Kommentek
Donald Trump szerint "úgy tűnik", hogy Irán áll a szaúdi támadás hátterében
Az amerikai elnök ugyanakkor kijelentette, "nagyon közel állnak" annak megállapításához, hogy ki a felelős a támadásért. "Ezt teljes bizonyossággal akarjuk megállapítani" - mondta.

Trump leszögezte: az Egyesült Államok nem akar háborút Iránnal, bár felkészül, és megvan erre a katonai képessége. "A mienk a legerősebb haderő a világon" - szögezte le. "Nem akarok új konfliktusokat, bár igaz, ez néha elengedhetetlen" - fűzte hozzá.

Arra az újságírói felvetésre, hogy Teherán cáfolja a felelősségét az ügyben, Trump emlékeztetett arra, hogy amikor Irán korábban lelőtt egy drónt, azt állította, hogy a gép az iráni légtérben járt. "Ez egy nagy hazugság volt, de ennek tudatában is ragaszkodtak a történethez. Most azt mondják, hogy semmi közük a Szaúd-Arábia elleni támadáshoz. Hát, majd meglátjuk" - mondta.

Az egyik újságíró rákérdezett a Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőtől érkezett meghívásra, amelyről a dél-koreai sajtó adott hírt. Trump nem válaszolt arra, hogy Kim Dzsong Un valóban
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 22:43
Tőzsde - Csökkenéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok
szempontjából legjelentősebb két nyersolajkeverék, az északi-tengeri Brent és a nyugati féltekén irányadó West Texas Intermediate (WTI) ára 20 százalékos pluszban is állt a hétfői kereskedés első perceiben, miután kiderült, hogy a dróntámadások jelentős károkat okoztak, és több mint felére vetik vissza a szaúdi kőolajkitermelést. Napi 5 millió hordó esik ki, ami a globális olajkitermelés nagyjából 5 százalékának felel meg. A kezdeti pánik és árrobbanás után a piacokat némileg megnyugtatta, hogy Donald Trump amerikai elnök engedélyezte az amerikai stratégiai nyersolajtartalékok megnyitását és felhasználását szükség esetére.

Közép-európai idő szerint reggel nyolc órakor a legközelebbi, novemberi határidős jegyzésekben a Brent hordónként 10,51 százalékos pluszban, 66,55 dolláron, a WTI pedig 9,26 százalékos nyereségben, 59,88 dolláron forgott. Eddigi napi csúcsán a Brentet 71,62 dolláron, a WTI-t pedig 63,47 dolláron jegyezték.

Ázsia és a csendes-óceáni térség legfontosabb tőzsdéin vegyesen alakult a
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 08:10
Harminckét magyar sportoló vesz részt októberben a katari Strand Világjátékokon
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapjának szerdai beszámolója szerint a kvalifikációs időszak lejárta után 97 ország erősítette meg részvételét az október 12-től 16-ig tartó multisport-eseményre: 35 európai, 21 ázsiai, 19 észak- és dél-amerikai, 17 afrikai és 5 óceániai.

A katari fővárosba, Dohába több mint 1200 sportolót várnak, akik 13 sportág 14 versenyszámában mérik majd össze erejüket. Magyarországot 32 sportoló képviseli majd aquatlonban, karatéban, nyíltvízi úszásban, strandbirkózásban és strandkézilabdában.
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 20:33
Feldman: minőségi fordulatot hozhat az új támogatás a húságazatban
Feldman Zsolt, szerdai városlődi sajtótájékoztatóján közölte: 700 millió forintos támogatást adnak húshasznú tenyészbikák vásárlásának támogatására, ettől az állomány genetikai színvonalának növelése várható.

Hozzátette: szeptember 20-áig lehet pályázni a programra, melyre több mint ezer állattartó igénylésével számol az agrártárca.

A program keretében húshasznú tenyészbika esetén 750 ezer forint, hústípusú magyartarka tenyészbika esetén 650 ezer, magyar szürke tenyészbika esetén 400 ezer forint, bivaly tenyészbika esetén 300 ezer forint adható.

Feldman Zsolt kitért arra is, hogy a húsmarha-ágazat, mely a mezőgazdaság legdinamikusabban fejlődő ágazatává vált az elmúlt években, tavaly 91,5 milliárd forintot termelt.

Wagenhoffer Zsombor, a Magyar Állattenyésztők Szövetsége ügyvezető igazgatója kitért arra, hogy míg 20 esztendővel ezelőtt 21 ezer húshasznú tehén volt Magyarországon, mára ez a szám 170 ezerre növekedett.

Hozzátette: a gyepgazdálkodás korszerűsítésével további
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 15:21
Donald Trump elnök kérésére lemondott John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó
"Előzőéjjel tájékoztattam John Boltont, hogy többé nincs szükség a szolgálataira a Fehér Házban. Nagyon nem értettem egyet vele néhány javaslatát illetően, mint ahogyan így voltak ezzel mások is a kormányzatban. Ezért felkértem Johnt hogy mondjon le." - írta mikroblogjában az amerikai elnök kedden délelőtt.

Trump egyúttal köszönetet mondott Bolton eddigi munkájáért, és bejelentette, hogy a jövő héten megnevezi az új nemzetbiztonsági tanácsadót.

Az elnök mikroblog-bejegyzése után Bolton is közzétett egy Twitter-bejegyzést, amelyben szó szerintazt írta: "tegnap éjjel felajánlottam a lemondásomat az elnöknek, mire Trump elnök azt mondta, térjünk vissza rá holnap".

A bejelentésre azt követően került sor, hogy amerikai sajtóhírek szerint Bolton kifejezetten ellenezte az Egyesült Államok és az afganisztáni tálibok között tervezett béketárgyalásokat Camp Davidben.

Az amerikai sajtó egyébként korábban is többször említést tett arról, hogy a nemzetbiztonsági tanácsadó már nem élvezi az
velemenyezd, 2019. szeptember 10. kedd, 19:12
A meggyengült Dorian hurrikán Észak-Karolina partjaitól Kanada felé halad
külvilágtól.

Roy Cooper észak-karolinai kormányzó bejelentette, hogy a mentőcsapatok készen állnak, és várhatóan helyi idő szerint szombaton reggel - amikor Ocracoke megközelíthetővé válik - megkezdik a szigeten rekedtek kimentését. A kormányzó információi szerint a vihar a szigeten nem követelt halálos áldozatot.Az Egyesült Államok délkeleti részén fekvő államban több mint 135 ezer ház maradt áramszolgáltatás nélkül.

Az egyes erősségű hurrikán pénteken este fordult a nyílt vizek felé, és az amerikai Országos Hurrikán Központ jelzései szerint lassan az északkeleti Massachusetts állam, majd Kanada felé tart.Közben pénteken este lezárult az a vita, amely az amerikai sajtóban folyt arról, hogy Donald Trump amerikai elnök tévedett-e, amikor a déli Alabamát is a hurrikán várható áldozata között nevezte meg.Trump még vasárnap Twitteren azt írta, hogy Georgia, Észak-és Dél-Karolina mellett Alabamát is - mint fogalmazott - "valószínűleg az előre jelzettnél
velemenyezd, 2019. szeptember 07. szombat, 07:04
Észak- és Dél-Karolinában pusztít a változó erősségű Dorian hurrikán
történelmi városában, Charlestonban majdnem térdig érő víz hömpölyög az utcákon, ahol csak mentőcsónakok cirkálnak. A 136 ezer lelket számláló városban alig maradtak lakosok, Henry McMaster kormányzó ugyanis kötelező evakuálást rendelt el. Shannon F. Scaff, a helyi katasztrófa-elhárítási hivatal vezetője mindazonáltal leszögezte: a város elkerülte a nagyobb bajt.

Donald Trump elnök folyamatos kapcsolatban áll, telefonon egyeztet a három, jelenleg leginkább érintett tagállam kormányzójával.

Az amerikai országos hurrikánközpont munkatársai azt latolgatják, hogy a Dorian New Jersey államra és New Yorkra is lecsap-e majd.

Eddig négy, a viharral összefüggő halálesetről érkezett jelentés. Hárman Floridában haltak meg a viharra készülődés vagy az evakuálás közben, egy 85 éves férfi pedig Észak-Karolinában éppen a házát deszkázta be, amikor lezuhant a létráról és szörnyethalt.

Dél-Karolinában csütörtökön két tornádó is pusztított.

Georgiában és Dél-Karolinában több mint 270 ezer ház
velemenyezd, 2019. szeptember 06. péntek, 07:04
Putyin: Moszkva nem telepít elsőként az INF-szerződésben betiltott rakétákat
majd Japánba és Dél-Koreába, amelyek képesek elérni Oroszország jelentős területeit.

Az ülésenszintén jelen lévő Abe Sindzó japán miniszterelnök azt mondta erre, hogy Washingtontól nem érkezett kezdeményezés japán területen való rakétatelepítésre. A már a szigetországban található rakétákkal kapcsolatban hangsúlyozta, hogy azok védelmi rendeltetésűek, japán tulajdonban vannak, Tomahawk típusú manőverező repülőgépek indítására pedig nem alkalmasak.

Hozzátette, hogy minden Japánba telepítendő amerikai rakétavédelmi rendszer Tokió ellenőrzése alatt áll majd. 2023-ban a tervek szerint két Aegis Ashore komplexumot helyeznek el az országban, ami negatív reagálást váltott ki Moszkvából.

Putyin a vlagyivosztoki tanácskozáson azt állította, hogy a G20-csoport júniusi oszakai csúcstalálkozóján megvételre ajánlotta fel Donald Trumpnak az orosz hiperszonikus fegyvereket. (Oroszország az egyetlen állam, amely hivatalosan bejelentette, hogy rendelkezik ilyen fegyverekkel.)

Mint mondta, a kérdés annak
velemenyezd, 2019. szeptember 05. csütörtök, 15:22
Képek, videók
Nakagin Capsule Tower
karoly49
2009. március 28. szombat, 18:36
nakaya2.jpg
riki66
2008. november 18. kedd, 20:33
nakaya1.jpg
riki66
2008. november 18. kedd, 20:33
nakaya4.jpg
danu63
2007. március 27. kedd, 16:12
nakaya2.jpg
danu63
2007. március 27. kedd, 16:12
nakaya1.jpg
danu63
2007. március 27. kedd, 16:12
marsa+nakari+bvrkods+0 16.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:45
marsa+nakari+bvrkods+0 15.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:45
marsa+nakari+bvrkods+0 14.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:43
marsa+nakari+bvrkods+0 13.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:43
marsa+nakari+bvrkods+0 12.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:42
marsa+nakari+bvrkods+0 10.
kdrstvn
2006. október 21. szombat, 07:41
Múzeum észak amerikai ind
pacsakute
2013. augusztus 11. vasárnap, 11:14
Észak amerikai köd:Spitze
pacsakute
2012. június 28. csütörtök, 10:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.