Belépés
2020. július 10. péntek | 28. hét | 192. nap | 22:10 | Amália
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minden platformon
Heti beszámoló és értékelés 2020.03.16-20.

Kedves Csoporttagok!

Letelt az első online kollégiumi hét. A létrehozott csoportfelület remekül beindult. Örülök és köszönöm, hogy közösen működtetjük!

Nézzük, miből állt a hét?

Foglalkoztunk még az 1848-as emlékekkel, filmmel, regénnyel, érdekességekkel, készültünk a Víz Világnapjára egy videóval, visszatekintettünk a Munkácsy kiállításra, köszöntöttük a tavaszt, képpel, verssel, zenével. Felkerültek a különböző iskolai, tanulmányi tájékoztatók és persze a kollégiumiak is. Feljegyeztük napirendünket, megmutattuk magunkat.

Kedves Gyerekek!

Szeretném külön megdicsérni a csoport legaktívabb tagjait: Gulyás Bálintot, Kovács Zsófit, Zsigmond Dorkát, akik minden bejegyzésre válaszolnak, kattintanak, csatolnak, .... De szinte Mindenki írt, szólt egy-egy kérdésre, kérésre. Köszönöm nekik is!

Maradjunk kapcsolatban, kommunikáljunk, vigyázzunk magunkra online is!

A kollégium nyílt csoportjának facebook oldalát is én szerkesztem. Az ott megjelent szólásokat, fotókat is köszönöm Mindenkinek!

Simon Zsuzsanna, csoportvezető
Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium
Mosonmagyaróvár, 2020.03.21.
azenujsagom, 2020. március 21. szombat, 07:02
Címkék: Kedves Csoporttagok, Kedves Gyerekek, Gulyás Bálintot, Kovács Zsófit, Zsigmond Dorkát, Simon Zsuzsanna,
Kommentek
Adj hálát minden élethelyzetben!
bátorítást, telefonáljatok, vagy küldjetek sms-t egymásnak napközben, és hozzátok a házastársatok tudomására, hogy mennyire hálásak vagytok érte. Úgy, mint régen. Valószínűleg azért nem éreztek már olyan intenzív és szép érzelmeket egymás iránt, mert már nem teszitek azt, ami régebben felkeltette bennetek ezeket az érzelmeket, és ma már biztosnak, szinte "készpénznek" veszitek egymást.

Szeretnéd, ha többen járnának a házi csoportodba? Ne csak eljárj az alkalmakra, hanem hét közben is írj a csoporttagoknak sms-t, e-mailt, vagy hívd fel őket, és mondd el, mennyire hálás vagy értük, aztán még tedd hozzá azt is, hogy miért. Észre fogod venni, hogy minél hálásabb vagy a házi csoportod tagjaiért, annál erősebben kötődnek majd a tagok is egymáshoz.

A Biblia arra buzdít, hogy bátorítsuk és építsük egymást (1Thessz. 5:11). Amikor másokra építően hatsz, Isten is építi a te életedet a vele és másokkal való kapcsolatodon
klementinagidro, 2016. február 26. péntek, 12:22
Boldog akarsz lenni? Adj hálát minden élethelyzetben!
bátorítást, telefonáljatok, vagy küldjetek sms-t egymásnak napközben, és hozzátok a házastársatok tudomására, hogy mennyire hálásak vagytok érte. Úgy, mint régen. Valószínűleg azért nem éreztek már olyan intenzív és szép érzelmeket egymás iránt, mert már nem teszitek azt, ami régebben felkeltette bennetek ezeket az érzelmeket, és ma már biztosnak, szinte "készpénznek" veszitek egymást.

Szeretnéd, ha többen járnának a házi csoportodba? Ne csak eljárj az alkalmakra, hanem hét közben is írj a csoporttagoknak sms-t, e-mailt, vagy hívd fel őket, és mondd el, mennyire hálás vagy értük, aztán még tedd hozzá azt is, hogy miért. Észre fogod venni, hogy minél hálásabb vagy a házi csoportod tagjaiért, annál erősebben kötődnek majd a tagok is egymáshoz.

A Biblia arra buzdít, hogy bátorítsuk és építsük egymást (1Thessz. 5:11). Amikor másokra építően hatsz, Isten is építi a te életedet a vele és másokkal való kapcsolatodon keresztül.

Beszéljetek róla

Kit kellene bátorítanod,
radvanszki_jozsef, 2016. február 26. péntek, 07:40
Hogyan éljünk egészségesen legalább 100 évig?
gyakorlatok ezek? A "3" arra utal, hogy három meridián-ponton akupresszúráznunk kell magunkat. Az "1" jelentése a hasunkról szól: fekvő vagy álló helyzertben hasi légzést kell naponta végezni. Végül a "2" a lábaink erejének a próbája:fizikai mozgás, akár helyben guggolás végzése is naponta szükséges.

Már az első nap estéjén szállodai szobánkban előadónk kedves felesége továbbtanított minket a gyakorlatok pontos kivitelezésére. Reggel hétkor egy fiatal kínai hölgy kivitte a vállalkozóbb csoporttagokat egy közeli parkba, ahol a pont-masszírozást, a hasi légzést (persze állva) és a fizikai gyakorlást csoportosan végigvette velünk.Itt tapasztaltuk meg, hogy milyen jótékony hatású az, ha többen -gyógyulni vágyók- összeállnak egy csoportba és a reggeli vagy esti időszakban együtt gyakorolnak.

Így lehetővé vált, hogy 11 napos kintlétünk során senki se lett beteg, pedig a Nagy Fal megmászása és a Ming sírkamrák többemelet mélységű járataihoz való leereszkedés nagy fizikai próbatételt jelentett,
taltos1, 2014. április 23. szerda, 23:54
Büszkélkednének az életmódjukkal, de a pórnép felháborodása
Két hónap alatt másodszor fordul elő, hogy az önmagukat bizonyára a magyar elithez, legalábbis az ,,uralkodó osztályhoz" soroló egyének a Facebookon büszkélkednek privilégiumaik fényképes bizonyítékaival, de a pórnép felháborodása miatt aztán jobbnak látják, ha eltávolítják a nyilvánosságból a számukra oly kedves emlékfotókat.
Floridában tanácskoznak a hőszolgáltatásról

Ezzel a címmel számolt be 2013. november 12-én a debreceni vagy.hu című portál arról, hogy Debrecenből 15-en utaztak azzal a csoporttal, amely egy energetikai tanácskozásra kapott meghívást a napfényes, különösebb hőszolgáltatásra nyilván nem szoruló Floridába. ,,Tengerparton, szállodában, kókusztejet szürcsölgetve készített fotóit rakta fel fészbukos profiljára az egykori debreceni holding-vezér", a Miskolci Hőszolgáltató Kft. jelenlegi ügyvezető igazgatója. A floridai csapatnak tagja volt többek között a
bordat, 2014. január 08. szerda, 16:17
szabaly
KEDVES CSOPORTTAGOK MINDENKIT SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK ITT A CSERE BERE FOGADOM , ADÁS ,VETÉL , OLDALON ! Megkerunk minden kedves csoporttagot, hogy a termekeik melle leirast, iranyarat is mellekeljenek, minimum egy kepet is feltolteni az eladni kivant termekrol!
A kepeket a mar meglevo albumokba kell feltolteni, a megfelelo kategoriaba! Mashonnan torolve lesz!
Ha eladodott a termek, kerjuk toroljetek!
Up-olni 24 oraban 1x lehet! Folosleges hozzaszolast a kephez nem irni, annak erdekeben, hogy elol keruljon, csak az up-ot hasznalni szabaly szerint!
A feltoltes nem korlatozott, de max 7 termeket up-olni naponta!
Barmi vitat, felreertest kerjuk privatban lerendezni, nem nyilvanosan!
Aki nem tartja be a szabalyzatot 2!!! figyelmeztetes utan ki lesz tiltva a csoportbol! KIVÁNUNK MINDENKINEK JÓ VÁSÁRLÁST !!!
jozso2ro, 2012. november 23. péntek, 08:56
A VÍZÖNTŐKOR "Udvari Bolondjai" I.
kulcsolva, lassan elindult...
Majd gyorsan lépkedett, szaporán tipegett, azután pedig -az ajtóhoz érve- lassú és méltóságteljes léptekkel lépett be újból a helyiség nagy, dupla-szárnyú ajtaján, és diadalittas fölénységgel mindenkit lassan fölmért.

- Húúú! Deja vu élmény! - morajlott végig a közös felismerés a tömegen.
- Most mi van?! A Mesterünk kétszer érkezett meg, ugyanabban az időben...és 2 különböző terembe?! - kérdezgették egymást megdöbbenve a zavaros csoporttagok.
A tiszteletes Guru fehér hosszú köntös-lepelt viselt, ezüst csatos fekete bőr övvel a derekán, de -ami fölöttébb furcsa volt- az ezoterikus szimbólumokat tartalmazó /ezüsthímzéssel tarkított/ fehér köntös alól elővillant mackónadrágja, piros-pöttyös zoknija és -furcsa mód-, csoszogó-mamusz volt a lábán.

Fején Aranykoronára emlékeztető fejdísz volt, amelyen -rövid láncocskákon- rengeteg kristály függött (a mellettem ülő ,,boszorkány-mester" a találkozó végén
horusz777, 2012. március 25. vasárnap, 22:11
Képek, videók
csoporttagok.bmp
borcsimama
2007. május 22. kedd, 06:16
Gyönyörü gyerekek kedves
przsne
2006. szeptember 28. csütörtök, 22:20
Balintore kastély Skócia.
pacsakute
2017. január 09. hétfő, 13:19
Az én Bálintom:D
katinnyo2
2006. június 28. szerda, 22:41
Kovács Gergely beszéde.jp
maroka
2020. február 23. vasárnap, 16:05
kovács Gergely már érsek.
maroka
2020. február 23. vasárnap, 15:18
Kovács László III,III-as
furaila
2020. január 31. péntek, 14:27
Írásaim O.Kovács Attilána
furaila
2018. október 31. szerda, 14:14
Kovács Enikő
irmus
2018. augusztus 07. kedd, 06:08
Kovács Béláné
irmus
2018. augusztus 06. hétfő, 14:26
kovács pista.jpg
zsokica45
2018. július 07. szombat, 11:36
kovács bécii20161012.jpg
zsokica45
2018. június 12. kedd, 09:12
kovács béci.jpg
zsokica45
2018. június 12. kedd, 09:11
Kovácsné Gizike
irmus
2018. május 03. csütörtök, 19:06
kovács izabella 20160924
zsokica45
2018. április 26. csütörtök, 17:54
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.