Belépés
2019. június 25. kedd | 26. hét | 176. nap | 12:01 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Narancs és piros tűz-tornádói a miskolci Rákóczi térnek
Szakértők megfigyelték a narancs és piros óriási tűzfészekkel lángoló EF-5-ös tornádóit a lánggal égő világ végének, amit a narancs színben felállt Rákóczi tere művel a világnak már, mivel megengedték, sőt a piros színt jelentő Gyurcsány Ferenc által még jobban szétszórták a sátánistáit és a pokol angyalait, amivel kezdtek születésemkor gondolatok a könyvtárban világkönyvtárával Visnyei László pesti lakosnak jelenleg, főszerepét hajtotta végre rajtam a narancs politikusaival a Rákóczi térnek, együtt kezdtek Szabóval, az állandó világ-könyvtár tulajdonossal és sötétkapus dögjeikkel. Még a dögök helyett is engem áldozott meg a pszichiátria folyamatosan, megállás nélkül.

1991-ben , amikor a Rákóczi téri feketemágusok kezeimet, lábaimat, szívemet, fejemet - ekkor gondolkozásom felgyorsult más sorsaként - feketemágiával támadták meg befekvésem éjszakával, együtt Malek Andrea amerikai teremtő szörnyetegével, mozgott az ágy egész éjjel, nyögtem, nem voltam magamnál. Sági Ilona Litiumot adott be nekem, ezt kellett szednem, nehéz fémet, meg kaptam feltehetően sóval vegyített C vitamin infúziót, mert jött le a bőr a hátamról már valami oknál fogva.

Nevetségesnek látszik, de a Lítium, mint nehézféme a Hunnia kémiai laborjainak tüzijátékok létrehozásánál a piros lángot adják, míg a Natrium, mint só sárga lángot. Nem tudom, hogy az egyik cikkben szereplő narancs lángot hogyan lehet képezni.

Szükséges a két világapokalipszis utcájából a saját állandó szél bevetése mellett hatalmas vihart képezni, a földdel kell érintkeznie, ott lángol fel a narancs és piros tűz, kezdetben bozótokban, elolthatatlan tűzként.

"Hissong újságban is szerepelt több fotót a tűz tornádó - az első néhány valaha feljegyzett. Ma, hála a mindenütt jelen videokamerák és a YouTube, a tűz tornádó jelennek meg gyakrabban film.2012 felvételeket tűz örvény az ausztrál vadonban, lelőtte filmes Chris Tangey, törte fel több mint 2,5 millióan nézték a YouTube-on. Tangey a videó azt mutatja, a piros-narancssárga fonat tűz csavaró közel 100 láb (31 méter) a levegőbe. Ez egy félelmetes látvány, és egy jó emlékeztető, hogy a tűz tornádó - részben a szépség és a szörnyeteg rész - mindig a legjobb tartani a távolból."
How Works

Felfoghatatlan, hogy abban a két utcában laktam, s lakom most is, melyek a világ összes csapását jelentik, az, hogy ezek a saját sorsukat és szerepüket rajtam hajtották végre folyamatosan támadta saját tetteik ismétlése mellett, ha valamelyik gyalázatba esett, vagy beteg lett, válva férjeiktől, mint pusztítóktól, börtön bűnözőktől támada engem miatta, ismételve folyamatosan névtárukat, innen termelve ki a celebeket, politikusokat megállás nélkül. Horváth Charli születésem óta engem áldoz Vénuszként maga helyett pusztító csemeteként a Bertalan utcáról, már legendává vált azóta a cigis hangú zenei csapásként kitermelt tehetség, decemberben 40 éves koncertet rendez, vagyis abban az évben lett kiemelve, amikor Nagy Feró penitenciás csonkítással, gyalázással, fényevéssel, koldulással, saját tetteik és sorsuk végrehajtásával tisztulók.

Itt van a tűz, én vagyok a narancs tűzhéttérban megfestve, kék ruhás Földanyaként margarétás hajjal, kék csillagként, költőivel, festőivel, gitárosaival, hegedűseivel a Rákóczi térnek, 1998. óta kínzással, gyalázással egybekötött ismétlésében a Sátán, mint világ ura miatt.
A földrengést most, bár előkészítették a világ minden részét repedésekkel a föld alatt, városokat így vettek körül, most a számban hajtották végre ismétlésben atlantiszi földrengést.
Itt van földrengés a Révész utcájában a világ apokalipszisnek, mint a szél, a tornádó, az özönvíz kis fehér kutyással, szerintem minden vegyi elem, mint iskola ellenes csapásai a kémiának.

Biztos vagyok abban is, hogy még a vulkánikus egykori hegységek működését is befolyásolják Heliummal, vagy más kémiai anyaggal.

Ok: Vatikáni központtal, mint írtam halálvilág kiépítése után égi Jeruzsálem sárga rózsámmal, mivel az én lettem Tóth Klára jelenlegi házi orvos helyett születésem óta, egyből találkozva a szörnyekkel, sorsát 1998. óta ismétli az értelmiségként megöregedett körzeti orvos, ez normális dolog, ezek vizsgáltak, döntöttek rólam. A tűz Istennek és halálból feltámadó híveinek, mint jövő szentjeinek nem lesz szükségük senkire sem a Földön. Átváltozásra várnak, mint minden halálnépe a Bibliájuknak.

1973-ban már két éve hétszeresen hosszabbított a miskolci irányítású már világba szétszéledet narancs Rákóczi tér, mely maga teszi a politikusokat 130 éve az egész világban politikai tanok létrehozásával. Ekkor már én voltam 15 éve egyetlen nagy közös áldozásban világ-könyvtár, bibliákkal közös valamennyi szerepében, már nem volt több háború a vietnámi- kávés amerikai elmeosztály után Európában és Amerikában. Felgyújtották az amerikai Levéltárt, a katonai eszközök és feltételezés szerint szereplők névtárával együtt, hogy örökké felejtésbe merüljön, hogy ott működtek a Hunniai börtön névtárával, mint egykori Ázsia börtön bűnözői. Mc nevek előtagja a Pszichografológiai Babilonként jelecskékből létrehozott kecskéket jelent Hunnia börtönből, vagyis összeálltak, penitenciával, gyalázattal, csonkítással, minden fertelmükkel, deformációval, lebontással, égetéssel, felfoghatatlan kínzóeszköztáruk bevetésével emberek ellen, amivel az egész világ egyet értett.

Mivel titokban mészárolnak, kitették a biztonság kedvéért az összes elmebetegüket pszichiáternek, hogy ha valaki beszél a dolgaikról, meg sorolni kezdi az általa érthetetlen történéseket, elmebeteggé nyilvánítsák. A szocialisták ezer éven keresztül ezt nem tudhatták, sem az emberek, senki, aki a valóságban él, bár már horror cselekményeik vanna, akár a Vörös Oroszlánjuk szörny és halál világa, mindegyik könyvükkel együtt.

Össze akarták uszítani, ha engem nem támad meg az űrpusztítójuk, az összes távol-keleti szörnyet minden pusztítójukkal együtt az ufókkal, földönkívüliekkel.

Vörös kakas Piros Piri nevéhez fűződik, mint állandó magyar kakashoz kakas főszereplőjével, Piroskájával a szociális temető brigád és tor ünnepes hálózatának, melyekkel engem temetnek 1995. óta, ezek közé jártam ebédelni ez év februárig. Vörös kakas jelentése tűzvész.

Minden vörös könyvbeli ruha, vagy ház történelme a miskolciaké, Frady és Vasas futballcsapatokkal együtt,. Három focicsapat beállítás volt eddig, az első a karcsai vörös kommunista Kiss Ferenc nevéhez fűződik, egyik tagjával koalícióban a Révész utcának, feltételezés szerint Simon Éva feleségnek, szintén vörös hajúként, sorsukat a börtönükkel rajtam hajtották végre.
Második összeállítás az iskola ellen jött testnevelés ellenes csapásokat jelentette, földönkívülieket együtt a Hunnia börtön bűnözőivel, mint nagy teherbírású fizikai munkásokkal.
Harmadik futball szereplő névtár összeállítása a Rákóczi téré világ gazdagai közé emelkedve, mert így parazolnak, tékozolnak, dicsekednek, felfoghatatlan karriekeket érnek el.

Ez nem harc volt ellenem titokban, senki sem mondta, hogy mi történik velem, ki vagyok, lezárták a határokat miattam, hidegháborúnak nevezték el, hogy minden kommunista kor főszereplője én voltam, ez gyalázattal történő penitenciás véráldozása a Vatikán központjának hatalmas világfeszületemmel Székesfehérvár központjában. Annyit mondott Urbán, hogy ne éljen magam bele a szerepekbe, de hogy milyen szerepekről volt szó, nem tudhattam, mert hogy Bródy dalokat azért nem énekelhetek, mert rajtam hajtották végre a Benkő angyalok sorsát, saját tetteikkel, sorsukkal.
kohlinka, 2017. szeptember 18. hétfő, 01:01
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Visnyei László, Malek Andrea, Sági Ilona Litiumot, Chris Tangey, Horváth Charli,
Kommentek
Önkormányzat 2019 - Megkezdődött a főpolgármesteri-jelölti előválasztás második fordulójának szavazása
Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Zugló polgármestere az ez alkalomból tartott sajtótájékoztatón úgy értékelt, hogy "óriási érdeklődés" mellett indult el a szavazás.

Várakozása szerint még az előválasztás első fordulóján tartott szavazás "igen magas" részvételét is meghaladva tudják majd kiválasztani azt a jelöltek, aki "ezt a sokszínű, változást akaró tömeget képviselni tudja".

Karácsony Gergely a budapestiek támogatását kérve jelezte: "minden felmérés" szerint neki van a legnagyobb esélye Tarlós Istvánnal szemben, városvezetői tapasztalata pedig alkalmassá teszi a tisztségre.

Az ellenzéki politikus 2019 legfontosabb kérdésének azt nevezte, hogy ki legyen a Fidesz fővárosi "helytartójának" kihívója. A múlt évi országgyűlési és az idei EP-választáson is világossá vált, hogy a budapestiek nagy többsége változást akar, és erre minden okuk megvan - fogalmazott.

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti választmányának elnöke megköszönte annak a "néhány ezer" budapestinek a
velemenyezd, 2019. június 20. csütörtök, 21:47
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzati választás, külföldi munkavállalók, egészségügy)
születő ellenzéki megállapodásokat, mert nincs annál fontosabb, mint tovább gyengíteni az orbáni rezsimet.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint megkezdődött a szokásos baloldali casting, ez azt jelenti: az ellenzéki pártok egymást vagdalják, egymást fúrják a koncért és mindezt előválasztásnak hívják. Ahány nap, annyi árulás - tette hozzá. Megjegyezte, mintha tényleg Karácsony Gergely (Párbeszéd) lenne az utolsó ember az országban, akinek nem tűnt fel, hogy Gyurcsány Ferenc (DK) szavainak igazságmutatója gyakran mutat nulla értéket.

Közölte, amit az ellenzéki pártok most egymással tesznek, azt tennék az országgal, az önkormányzatokkal, Budapesttel is, ugyanúgy átvernék a magyarokat, mint ahogy megtették már nagyon sokszor. Azt mondta: a baloldal 13 évvel a szemkilövetések, az őszödi beszéd és a megszorítások után még mindig Gyurcsány Ferencet ajánlja a magyarok figyelmébe. Kifogásolta, hogy Gyurcsány Ferenc felesége bejelentette: "megfúrja", hogy a
velemenyezd, 2019. június 17. hétfő, 14:42
Kósa Lajos: ne lehessen bűnözőket kimenteni mentelmi joggal!
sem lehet bejutni, ha minden képviselőt a DK küldhetne, hiszen Magyarországnak 21 hely van fenntartva - mutatott rá a kormánypárti politikus.

Hozzátette, Czeglédy Csaba visszaeső bűnöző, hiszen 2003-ban már elítélték ugyanolyan vádak alapján, mint amiket most megfogalmaztak ellene.

Czeglédy Csabát bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalással vádolják, a vád szerint 6 milliárd forintnyi kárt okozott.

Kósa Lajos szerint az ellenzék számára azért fontos Czeglédy, mert ő az MSZP és Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének ügyvédje és Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc feleségének és a DK EP-képviselőjének üzlettársa. Az utóbbi kapcsán megjegyezte, Dobrev Klára cége finanszírozta Czeglédy ügyeit.

Hangsúlyozta, a törvénymódosítás után azt a visszaélést, amit most az ellenzék Czeglédy "kimentése" kapcsán elkövetett, többet nem lehet megcsinálni.

Kósa Lajos a Kossuth rádió Jó Reggelt, Magyarország! című műsorában kiemelte, képviselőjelöltek esetében még sosem fordult elő, hogy a mentelmi jog
velemenyezd, 2019. június 13. csütörtök, 10:21
XXI. Század Intézet: az ellenzéki előválasztás konfliktusforrás
Deák Dániel az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában azt mondta, az ellenzéki politikusok nem tudnak közös nevezőt találni, ezzel bizonyítják, hogy sem az ország, sem Budapest vezetésére nem alkalmasak. Emiatt az előválasztással csak a közöttük lévő ellentéteket növelik, új szavazókat nem tudnak mozgósítani - tette hozzá.

Úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki térfélen káosz uralkodik, a politikusok megszegik ígéreteiket és ellentmondanak korábbi nyilatkozataiknak. Ez azt mutatja, hogy az ellenzék célja nem Tarlós István legyőzése a főpolgármester-választáson, hanem a leszámolás, egymással - fejtegette.

Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének célja, hogy az MSZP még mélyebbre süllyedjen, 2022-re pedig teljesen eltűnjön - vélekedett az elemző. Hozzáfűzte, várható, hogy a DK szeptember környékén az utolsó pillanatban kitalálja, hogy a kerületi megállapodásokat sem tartja be.

Deák Dániel szerint Szanyi Tibor levelei azt mutatják, hogy az MSZP-n belül is komoly konfliktusok
velemenyezd, 2019. június 13. csütörtök, 08:51
Fidesz: Gyurcsányék agyonadóztatták a magyar vállalkozásokat
Ma az ellenzék élére az a Gyurcsány Ferenc tör, aki egyszer már tönkretette az országot és a gazdaságot - fogalmazott a kormánypárti politikus, aki szerint akkor az adóemelésekkel nemcsak a vállalkozásokat tették tönkre, hanem munkahelyeket szüntettek meg, és lehetetlenné tették a béremeléseket is.

Hozzátette: Gyurcsányék a családokat is agyonadóztatták, továbbá elvették a családi adókedvezményt.

"Kormányzásuk alatt sohasem a magyar gazdaság és a magyar vállalkozások érdekeit képviselték, hanem elsősorban mindig a külföldi multiknak próbáltak kedvezni" - fogalmazott Böröcz László, megjegyezve, hogy akkor a mostani 9 helyett 19 százalék volt a társasági adó mértéke, és rengeteg különböző kisadóval próbálták meg "pluszban lehúzni" a cégeket.

A balliberális kormány alatt a magyar vállalkozásokon több száz milliárd forinttal nagyobb adóteher volt, mint ma - jelentette ki a Fidesz képviselője.

Közölte: mindezzel szemben a Fidesz-KDNP adócsökkentésekkel segíti a vállalkozásokat, a mostani
velemenyezd, 2019. június 07. péntek, 13:02
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
vonását

Böröcz László (Fidesz) arra hívta fel a figyelmet, hogy a Nemzeti Választási Bizottság nem függesztette fel a DK EP-listáján szereplő Czeglédy Csaba mentelmi jogát. Kiemelte, hogy a vád szerint Czeglédy Csaba 6,2 milliárd forinttal rövidítette meg a költségvetést.

Hogyan lehet meggátolni, hogy az ellenzék útját állja az elkövetők felelősségre vonásának? - kérdezte.

Völner Pál, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára azt felelte, hogy nagyon mély kapcsolat köti össze a DK-s Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát Czeglédy Csabával.

Hozzátette, a baloldal már tavaly elkövette ezt a provokációt, mert akkor országgyűlési képviselőnek jelölték a férfit, de akkor felfüggesztették a mentelmi jogát.

Jobbik: mire akarják használni a volt Marcali laktanyát?

Steinmetz Ádám (Jobbik) azt mondta, hogy a KDNP-s Móring József Attila korábban ígéretet tett arra, hogy a Marcaliban már 18 éve üresen álló egykori laktanyából nem "migránsbázis", hanem honvédségi üzem lesz. Az ellenzéki
velemenyezd, 2019. június 03. hétfő, 23:30
Fidesz: a baloldal a migránsokhoz csoportosítaná a gyermeket nevelő családok támogatásait
A kormánypárti politikus kifejtette, a szocialista-liberális kormányok és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként elvettek a gyermekektől és az őket nevelő családoktól. Amikor kormányra jutottak első dolguk volt megszüntetni a gyermekek után járó adókedvezményt, majd kivezették az otthonteremtési támogatásokat és rengeteg óvodát, bölcsődét, sőt kistelepüléseken iskolákat zártak be.

"Gyurcsány Ferencné Dobrev Klára volt az, aki bejelentette, hogy nem három évig jár a gyes, hanem csak két évig" - hangsúlyozta a Fidesz képviselője, majd hozzátette, "amíg ők kormányoztak, addig egymillióan váltak munkanélkülivé".

Selmeczi Gabriella szerint a baloldal 2010 után ellenzékből is mindent megtett, hogy ne kerüljön több pénz a gyermeket nevelő családokhoz, miközben az Orbán-kormánynak még akkor is a családok voltak a legfontosabbak, amikor kilenc éve a "szakadék szélén táncolt az ország".

A Fidesz akkor ezért, vagyis a családok, nagyszülők érdekében szavazta meg elsők között a nők 40 év munkaviszony
velemenyezd, 2019. június 01. szombat, 12:11
Századvég: vasárnapi eredménye alapján kiesne a parlamentből az MSZP-Párbeszéd
szétosztani a magyar parlamenti mandátumokat, akkor a Fidesz-KDNP a 199 parlamenti mandátumból 161-t kapna - ebből 106 egyéni, 55 pedig listás -, ami 80,9 százalékos részesedést jelentene. Ez a jelenlegi kétharmados helyett négyötödös kormánypárti többséget eredményezne.

Az ellenzéki pártok közül - a hazai választáson a közös indulás esetén érvényes 10 százalékos bejutási küszöb miatt - az MSZP-Párbeszéd már be sem jutna az Országgyűlésbe, míg a legnagyobb parlamenti frakcióval, 19 mandátummal a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció rendelkezne. A DK mellett még két ellenzéki pártnak lenne frakciója, a Momentum 11, a Jobbik 8 képviselőt küldhetne a parlamentbe.

Az EP-választás alaposan átrajzolta az ellenzéki erőviszonyokat. Már a 2018-as országgyűlési választást követő tiltakozásokon egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szimpatizánsok nem elégedettek pártjaikkal, egyfajta ellenzékváltó hangulat alakult ki - írta Lánczi Tamás. Ennek eredménye, hogy a vasárnapi EP-választáson az ellenzék korábbi
velemenyezd, 2019. május 31. péntek, 16:25
Képek, videók
A tornádó ura.gif
pacsakute
2019. április 27. szombat, 16:57
Tornádó
sanci81
2017. február 06. hétfő, 17:05
Tornádó.gif
pacsakute
2016. február 05. péntek, 22:27
Tornádók Texas.jpg
megyerimihaly
2016. február 05. péntek, 00:47
Tornadó Texas 3.jpg
megyerimihaly
2016. február 05. péntek, 00:47
Tornádók.gif
pacsakute
2016. január 21. csütörtök, 09:12
Tornádó pusztítása.jpg
megyerimihaly
2015. december 30. szerda, 01:08
gyurcsany-ferenc-Csepe l.j
agica2004
2014. december 16. kedd, 12:02
Gyurcsany_Ferenc-mszp- 2-c
megyerimihaly
2014. április 10. csütörtök, 01:24
20140106gyurcsany-fere nc1
agica2004
2014. január 10. péntek, 13:53
Gyurcsány Ferenc blogköny
zgawab
2013. április 25. csütörtök, 09:20
Gyurcsány Ferenc.jpg
06mohild
2012. október 08. hétfő, 04:37
Gyurcsány ferenc
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:10
gyurcsany_ferenc.jpg
agica2004
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:45
Gyurcsány Ferenc.jpg
mezixy
2008. augusztus 16. szombat, 16:03
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.