Belépés
2019. szeptember 23. hétfő | 39. hét | 266. nap | 20:00 | Tekla
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Narancs és piros tűz-tornádói a miskolci Rákóczi térnek
Szakértők megfigyelték a narancs és piros óriási tűzfészekkel lángoló EF-5-ös tornádóit a lánggal égő világ végének, amit a narancs színben felállt Rákóczi tere művel a világnak már, mivel megengedték, sőt a piros színt jelentő Gyurcsány Ferenc által még jobban szétszórták a sátánistáit és a pokol angyalait, amivel kezdtek születésemkor gondolatok a könyvtárban világkönyvtárával Visnyei László pesti lakosnak jelenleg, főszerepét hajtotta végre rajtam a narancs politikusaival a Rákóczi térnek, együtt kezdtek Szabóval, az állandó világ-könyvtár tulajdonossal és sötétkapus dögjeikkel. Még a dögök helyett is engem áldozott meg a pszichiátria folyamatosan, megállás nélkül.

1991-ben , amikor a Rákóczi téri feketemágusok kezeimet, lábaimat, szívemet, fejemet - ekkor gondolkozásom felgyorsult más sorsaként - feketemágiával támadták meg befekvésem éjszakával, együtt Malek Andrea amerikai teremtő szörnyetegével, mozgott az ágy egész éjjel, nyögtem, nem voltam magamnál. Sági Ilona Litiumot adott be nekem, ezt kellett szednem, nehéz fémet, meg kaptam feltehetően sóval vegyített C vitamin infúziót, mert jött le a bőr a hátamról már valami oknál fogva.

Nevetségesnek látszik, de a Lítium, mint nehézféme a Hunnia kémiai laborjainak tüzijátékok létrehozásánál a piros lángot adják, míg a Natrium, mint só sárga lángot. Nem tudom, hogy az egyik cikkben szereplő narancs lángot hogyan lehet képezni.

Szükséges a két világapokalipszis utcájából a saját állandó szél bevetése mellett hatalmas vihart képezni, a földdel kell érintkeznie, ott lángol fel a narancs és piros tűz, kezdetben bozótokban, elolthatatlan tűzként.

"Hissong újságban is szerepelt több fotót a tűz tornádó - az első néhány valaha feljegyzett. Ma, hála a mindenütt jelen videokamerák és a YouTube, a tűz tornádó jelennek meg gyakrabban film.2012 felvételeket tűz örvény az ausztrál vadonban, lelőtte filmes Chris Tangey, törte fel több mint 2,5 millióan nézték a YouTube-on. Tangey a videó azt mutatja, a piros-narancssárga fonat tűz csavaró közel 100 láb (31 méter) a levegőbe. Ez egy félelmetes látvány, és egy jó emlékeztető, hogy a tűz tornádó - részben a szépség és a szörnyeteg rész - mindig a legjobb tartani a távolból."
How Works

Felfoghatatlan, hogy abban a két utcában laktam, s lakom most is, melyek a világ összes csapását jelentik, az, hogy ezek a saját sorsukat és szerepüket rajtam hajtották végre folyamatosan támadta saját tetteik ismétlése mellett, ha valamelyik gyalázatba esett, vagy beteg lett, válva férjeiktől, mint pusztítóktól, börtön bűnözőktől támada engem miatta, ismételve folyamatosan névtárukat, innen termelve ki a celebeket, politikusokat megállás nélkül. Horváth Charli születésem óta engem áldoz Vénuszként maga helyett pusztító csemeteként a Bertalan utcáról, már legendává vált azóta a cigis hangú zenei csapásként kitermelt tehetség, decemberben 40 éves koncertet rendez, vagyis abban az évben lett kiemelve, amikor Nagy Feró penitenciás csonkítással, gyalázással, fényevéssel, koldulással, saját tetteik és sorsuk végrehajtásával tisztulók.

Itt van a tűz, én vagyok a narancs tűzhéttérban megfestve, kék ruhás Földanyaként margarétás hajjal, kék csillagként, költőivel, festőivel, gitárosaival, hegedűseivel a Rákóczi térnek, 1998. óta kínzással, gyalázással egybekötött ismétlésében a Sátán, mint világ ura miatt.
A földrengést most, bár előkészítették a világ minden részét repedésekkel a föld alatt, városokat így vettek körül, most a számban hajtották végre ismétlésben atlantiszi földrengést.
Itt van földrengés a Révész utcájában a világ apokalipszisnek, mint a szél, a tornádó, az özönvíz kis fehér kutyással, szerintem minden vegyi elem, mint iskola ellenes csapásai a kémiának.

Biztos vagyok abban is, hogy még a vulkánikus egykori hegységek működését is befolyásolják Heliummal, vagy más kémiai anyaggal.

Ok: Vatikáni központtal, mint írtam halálvilág kiépítése után égi Jeruzsálem sárga rózsámmal, mivel az én lettem Tóth Klára jelenlegi házi orvos helyett születésem óta, egyből találkozva a szörnyekkel, sorsát 1998. óta ismétli az értelmiségként megöregedett körzeti orvos, ez normális dolog, ezek vizsgáltak, döntöttek rólam. A tűz Istennek és halálból feltámadó híveinek, mint jövő szentjeinek nem lesz szükségük senkire sem a Földön. Átváltozásra várnak, mint minden halálnépe a Bibliájuknak.

1973-ban már két éve hétszeresen hosszabbított a miskolci irányítású már világba szétszéledet narancs Rákóczi tér, mely maga teszi a politikusokat 130 éve az egész világban politikai tanok létrehozásával. Ekkor már én voltam 15 éve egyetlen nagy közös áldozásban világ-könyvtár, bibliákkal közös valamennyi szerepében, már nem volt több háború a vietnámi- kávés amerikai elmeosztály után Európában és Amerikában. Felgyújtották az amerikai Levéltárt, a katonai eszközök és feltételezés szerint szereplők névtárával együtt, hogy örökké felejtésbe merüljön, hogy ott működtek a Hunniai börtön névtárával, mint egykori Ázsia börtön bűnözői. Mc nevek előtagja a Pszichografológiai Babilonként jelecskékből létrehozott kecskéket jelent Hunnia börtönből, vagyis összeálltak, penitenciával, gyalázattal, csonkítással, minden fertelmükkel, deformációval, lebontással, égetéssel, felfoghatatlan kínzóeszköztáruk bevetésével emberek ellen, amivel az egész világ egyet értett.

Mivel titokban mészárolnak, kitették a biztonság kedvéért az összes elmebetegüket pszichiáternek, hogy ha valaki beszél a dolgaikról, meg sorolni kezdi az általa érthetetlen történéseket, elmebeteggé nyilvánítsák. A szocialisták ezer éven keresztül ezt nem tudhatták, sem az emberek, senki, aki a valóságban él, bár már horror cselekményeik vanna, akár a Vörös Oroszlánjuk szörny és halál világa, mindegyik könyvükkel együtt.

Össze akarták uszítani, ha engem nem támad meg az űrpusztítójuk, az összes távol-keleti szörnyet minden pusztítójukkal együtt az ufókkal, földönkívüliekkel.

Vörös kakas Piros Piri nevéhez fűződik, mint állandó magyar kakashoz kakas főszereplőjével, Piroskájával a szociális temető brigád és tor ünnepes hálózatának, melyekkel engem temetnek 1995. óta, ezek közé jártam ebédelni ez év februárig. Vörös kakas jelentése tűzvész.

Minden vörös könyvbeli ruha, vagy ház történelme a miskolciaké, Frady és Vasas futballcsapatokkal együtt,. Három focicsapat beállítás volt eddig, az első a karcsai vörös kommunista Kiss Ferenc nevéhez fűződik, egyik tagjával koalícióban a Révész utcának, feltételezés szerint Simon Éva feleségnek, szintén vörös hajúként, sorsukat a börtönükkel rajtam hajtották végre.
Második összeállítás az iskola ellen jött testnevelés ellenes csapásokat jelentette, földönkívülieket együtt a Hunnia börtön bűnözőivel, mint nagy teherbírású fizikai munkásokkal.
Harmadik futball szereplő névtár összeállítása a Rákóczi téré világ gazdagai közé emelkedve, mert így parazolnak, tékozolnak, dicsekednek, felfoghatatlan karriekeket érnek el.

Ez nem harc volt ellenem titokban, senki sem mondta, hogy mi történik velem, ki vagyok, lezárták a határokat miattam, hidegháborúnak nevezték el, hogy minden kommunista kor főszereplője én voltam, ez gyalázattal történő penitenciás véráldozása a Vatikán központjának hatalmas világfeszületemmel Székesfehérvár központjában. Annyit mondott Urbán, hogy ne éljen magam bele a szerepekbe, de hogy milyen szerepekről volt szó, nem tudhattam, mert hogy Bródy dalokat azért nem énekelhetek, mert rajtam hajtották végre a Benkő angyalok sorsát, saját tetteikkel, sorsukkal.
kohlinka, 2017. szeptember 18. hétfő, 01:01
Címkék: Gyurcsány Ferenc, Visnyei László, Malek Andrea, Sági Ilona Litiumot, Chris Tangey, Horváth Charli,
Kommentek
A 13 évvel ezelőtti őszödi beszéd üzenete a mának
A 13 ÉVE NYILVÁNOSSÁGRA került ŐSZÖDI BESZÉD ÜZENETE a MÁNAK

2006-ban még nem volt szüksége a Fidesznek a győzelemre, hiszen tudták, hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett... Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült Gyurcsány Ferenc sem. Ezt megtudhatjuk a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került, ,,őszödi beszéd"-ként elhíresült szónoklatból.

Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án (egy hónappal a választásigyőzelem után) az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részletben azt kiemeltem. Ezekhez a következőket fűzném.
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy
furaila, 2019. szeptember 18. szerda, 16:11
A 13 évvel ezelőtti őszödi beszéd titkos üzenete a mának
AZ ŐSZÖDI BESZÉD titkos ÜZENETE A MÁNAK
2006-ban még nem volt szüksége a Fidesznek a győzelemre, hiszen tudták, hogy még mindig túl sok az előző rendszer ,,sara", amit hálátlan feladat lett volna nekik eltakarítani a szoc.libek helyett...
Ennek a hálátlan feladatnak aztán nem nagyon örült Gyurcsány Ferenc sem.
Ezt megtudhatjuk a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került, ,,őszödi beszéd"-ként elhíresült szónoklatból. Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök, 2006. május 26-án (egy hónappal a választási győzelem után) az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén záróbeszédet tartott. Ez a beszéd - pontosabban a szeptemberi nyilvánosságra kerülése - ÜRÜGYÜL szolgált a Kossuth téri tüntetésekre...
https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q
Ami elgondolkodtató az egész beszéd-részletben azt kiemeltem. Ezekhez a következőket fűzném.
1. ,,Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó
furaila, 2019. szeptember 18. szerda, 00:35
Önkormányzat 2019 - Hollik István: érdemes a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatni
A kormányszóvivő, aki Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP párszövetség miskolci polgármesterjelöltje mellett szólt a rendezvényen, úgy fogalmazott: a Fidesz-KDNP jelöltjei alkalmasak egy város, egy település vezetésére, és ez Miskolcon is egyértelmű.

Az ellenzékmiskolci jelöltje, aki "a Gyurcsány Ferenc által vezetett ellenzék jelöltje", azért akar polgármesteri széket szerezni, hogy harcot tudjon vívni a Fidesz-KDNP kormányzat ellen, és ugyanez a helyzet máshol is - jelentette ki.

Ha egy polgármesterjelölt valódi célja nem a település fejlesztése, hanem a politikai harc, akkor egyrészt "átveri a választópolgárokat, másrészt pedig bebizonyítja, hogy teljesen alkalmatlan a település vezetésére, méltatlan arra, hogy polgármesternek válasszák" - fogalmazott.

Hozzátette: ez a helyzet Miskolcon is, "az ellenzéki jelölt hatalmat akar (...), ezért alkalmatlan".

Azt javasolja a miskolci polgároknak, hogy ne bízzák a döntésüket a véletlenre, hiszen Miskolcon van egy jó csapat, amely már
velemenyezd, 2019. szeptember 17. kedd, 19:32
Médianéző Központ: minden jobboldali párt emlékeztetni fog az őszödi beszédre
Boros Bánk Levente közölte: a mostani generáció szempontjából azért fontos a beszéd, mert a modern magyar politikatörténet legnagyobb botránya lett, lerántotta a leplet a kormányzásról. Hozzátette: a Fidesz első kétharmados győzelmének okai 2006-ban keresendők.

Beszélt arról is, hogy Gyurcsány Ferenc nem tartotta be ígéretét, amely szintén a beszédben hangzik el. Abban ugyanis megígérte, hogy nem fogja bántani a baloldalt, ha haragban válnának el. A valóság ezzel szemben az, hogy a szociális népszavazás után az SZDSZ megbuktatta Gyurcsány Ferencet, aki megsértődött saját pártjára, az MSZP-re, majd új politikai tömörülést hozott létre.
velemenyezd, 2019. szeptember 17. kedd, 19:32
Önkormányzat 2019 - Kövér: a választás tétje a fiatalok jövője
fórumon azt mondta: Magyarország a településekkel együtt felfelé ívelő korszakban van, ennek folytatásához pedig együttműködés kell a polgármesterek és a kormány között. A választóknak azt kell mérlegelniük - folytatta -, megéri-e, érzelmeik alapján döntve, olyanok kezébe adni településüket, akik politikai háború csatájaként értelmezik a választásokat, vagy jövőjüket, gyermekeik jövőjét szolgálva olyanokat bíznak meg, akik a kormánnyal együttműködve a fejlődésben érdekeltek.

Az ellenzék vezéralakja Gyurcsány Ferenc és a felesége, nekik az a céljuk, hogy a hatalmat bármilyen áron visszaszerezzék, az ő szavaikkal élve "a falvakat és a városokat visszavegyék", és polgárháborús helyzetet teremtsenek - jelentette ki a házelnök.

Hangsúlyozta: azok hoztak létre egy "összetákolt" ellenzéki koalíciót, akik személyesen is felelősséget viselnek azért, hogy Magyarország majdnem tönkrement 2010 előtt. Úgy fogalmazott: ők olyan politikai tábort próbálnak kialakítani szerinte, akik esetében "mindent, beleértve a
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 22:52
Önkormányzat 2019 - Fidelitas: a pécsieknek joguk van tudni az ellenzéki jelölt múltjáról
Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő a Mecsek egyik legnépszerűbb turistaútjánál általuk elhelyezett "figyelemfelhívó tábla" előtt beszélt a kampány indulásáról újságíróknak.

Az elnök Péterffy Attiláról azt mondta, "ő annak a Gyurcsány Ferencnek az embere, aki már egyszer tönkretette az országot és annak a baloldalnak a jelöltje, amely már egyszer tönkretette Pécset".

Péterffy Attiláról tudvalevő - folytatta -, hogy segédkezett a Mecsek erdeinek megtizedelésében, amikor az irányítása alatt lévő pécsi hőerőműben hárommillió köbméternyi fát tüzeltek el.

A pécsieknek jogukban áll tudni, ki és milyen tetteket követően kérné bizalmukat, ezért szórólapokkal, óriásplakátokkal és a közösségi médiában tájékoztató kampányt erről indítanak a jövő héttől - közölte.

Böröcz László felidézte: az ellenzéki polgármesterjelölt hosszú éveken át volt a pécsi erőmű vezetője, abban az időszakban, amikor mecseki fákkal táplálták a kazánokat. A Mecsek a mai napig nem heverte ki azt a pusztítást,
velemenyezd, 2019. szeptember 16. hétfő, 15:43
Önkormányzat 2019 - Kövér: a tét, hogy alkalmas, hozzáértő és tisztességes képviselőket választunk-e
politikai háború egy csatájaként készül az önkormányzati választásokra. Azt tűzték ki célul, hogy minél több településen hozzanak létre "enklávékat, bunkereket", ahol erőt gyűjtenek, és ahonnan 2022-ben majd kitörnek és megtámadják a központi kormányzatot - fűzte hozzá a házelnök.

Az ellenzéket értékelve kifejtette: azzal akarják az embereket mozgósítani, és elérni, hogy a jelöltjeikre szavazzanak, hogy ez eszköz a hatalom visszaszerzésére.

Kövér László azt mondta, az ellenzék vezérfiguráit "Gyurcsány Ferencnek és Dobrev nem Gyurcsányné Klárának hívják". Ha vannak olyanok, akiknek nincs helyük a közéletben, az Gyurcsány Ferenc és csapata, "ott ártottak ennek az országnak, ahol lehetett" - jelentette ki a Fidesz országos választmányának elnöke.

A Jobbik 2017-es közleményét is idézte, miszerint a Jobbik semmilyen baloldali párttal nem fog össze a jövőben, és kitért a szocialista Mesterházy Attila 2012-es szavaira, miszerint fasisztával nem szívnak egy levegőt, a fasizmus vírus, és a Jobbik a
velemenyezd, 2019. szeptember 13. péntek, 20:22
Önkormányzat 2019 - Kövér: alkalmas, tisztességes és hozzáértő vezetők kellenek a településük élére
értéket. Álláspontjuk szerint a gyermekvállalást nem kell támogatni, mert ahhoz a politikának semmi köze. A másik oldal szerint el lehet innen menni, de ami ennél is sokkal rosszabb, azt mondják, majd úgyis jönnek ide mások, és azokat be kell fogadni - fejtette ki az országgyűlés elnöke.

Kövér László szerint az a "kérdés, ki az, akinek ez az ország - benne Szeged - a hazája, és ki az, akinek csak a telephelye".

A politikus kifejtette: Botka László tágabb csapatát olyanok alkotják - az élen Gyurcsány Ferenccel - akik a rendszerváltás óta a legmélyebb válságba lökték az országot. Az ellenzéknek sikerült megvalósítani az elvtelenség koalícióját, habozás nélkül összefogtak azokkal, akiket korábban leköpdöstek, akár szó szerint is - közölte.

A politikus úgy fogalmazott sikeres tíz esztendő van az ország mögött, mindenki jogos reményekkel nézhet a jövőbe, hogy léphet egyet előre.

A fórum előtt Kövér László újságíróknak úgy fogalmazott, a helyi közélet szereplőinek és a választóknak kell
velemenyezd, 2019. szeptember 11. szerda, 20:42
Képek, videók
A tornádó ura.gif
pacsakute
2019. április 27. szombat, 16:57
Tornádó
sanci81
2017. február 06. hétfő, 17:05
Tornádó.gif
pacsakute
2016. február 05. péntek, 22:27
Tornádók Texas.jpg
megyerimihaly
2016. február 05. péntek, 00:47
Tornadó Texas 3.jpg
megyerimihaly
2016. február 05. péntek, 00:47
Tornádók.gif
pacsakute
2016. január 21. csütörtök, 09:12
Tornádó pusztítása.jpg
megyerimihaly
2015. december 30. szerda, 01:08
gyurcsany-ferenc-Csepe l.j
agica2004
2014. december 16. kedd, 12:02
Gyurcsany_Ferenc-mszp- 2-c
megyerimihaly
2014. április 10. csütörtök, 01:24
20140106gyurcsany-fere nc1
agica2004
2014. január 10. péntek, 13:53
Gyurcsány Ferenc blogköny
zgawab
2013. április 25. csütörtök, 09:20
Gyurcsány Ferenc.jpg
06mohild
2012. október 08. hétfő, 04:37
Gyurcsány ferenc
megyerimihaly
2012. szeptember 07. péntek, 22:10
gyurcsany_ferenc.jpg
agica2004
2011. szeptember 22. csütörtök, 13:45
Gyurcsány Ferenc.jpg
mezixy
2008. augusztus 16. szombat, 16:03
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.