Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 08:36 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tudtátok, ha a muzulmánok ellepik Európát, bevezetik a hindu-arab számokat! - Tudtátok...?
...A Fradi (és általában a magyar foci...), nem a 11-esben felsorolt okok miatt szar!...
A Fradi (és általában a magyar foci...), azért szar, mert nem fűződik hozzá érdek, hogy jó legyen!

Egyrészt, ugye, ahhoz, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), jó legyen, azért KÜZDENI KÉNE!... (Az viszont, sok-sok előzetes babramunkával járna, amit a magyar ember, nem igazán szeret...)

Sokkal kényelmesebb állami közbeszerzések megpályázásában monopóliumot szerző építőipari vállalkozó ,,kebelbarátot" (értsd: a Fidesz-bagázs ,,bennfentes" vazallusát) megbízni stadionok építésére, amik felépítése okán, nemcsak a pályázó építőipari vállalkozó ,,kebelbarát", hanem a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" (Orbán Viktor) is — EGY VALAG PÉNZT tehet zsebre!...

És, ha mindezt a közbeszerzés odaítélése felől döntő ,,felettes én" ügyesen csinálja, akkor még az OLAF korrupciós vizsgálatától sem kell tartania, mivel a magyar foci annyira szar, hogy európai kitekintésben, se nem oszt, se nem szoroz...

Vagyis, a közbeszerzések odaítélése felől döntő ,,felettes én-nek" ELEMI ÉRDEKE, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...) szar legyen, mivel akkor nem lesz vádolható azzal, hogy befolyásával visszaélve előnytelen versenyfeltételek közé kényszeríti a konkurrens európai futball-nemzeteket!...

Összefoglalva: a stadionépítések közbeszerzései odaítélése felől döntő ,,felettes én", abban érdekelt, hogy a Fradi (és általában a magyar foci...), úgy legyen szar, ahogy van! Különben, még megvádolná az OLAF, hogy befolyásával visszaélve teremt előnyös versenyfeltételeket a Fradinak (és általában a magyar focinak...) :))

Hát így...
foxworkinspace, 2018. április 11. szerda, 14:03
Címkék: Orbán Viktor, muzulmánok ellepik, hindu-arab számokat, magyar foci, 11-esben felsorolt, magyar ember,
Kommentek
MSZP: az ellenállás minden formáját igénybe kell venni!
lakástakarékpénztárak állami támogatását. A munka törvénykönyvnek módosításával, a "rabszolgatörvénnyel" pedig évi négyszáz túlórára szeretné kötelezni az embereket, úgy, hogy "három év múlva talán megkapják a fizetésüket" - tette hozzá. Ezek az intézkedések egyértelművé tették, hogy a jobboldali, "már-már szélsőjobboldali" kormány gyűlöli a munkásokat - fogalmazott.

A politikus felszólította a kabinetet, hogy vonja vissza ezeket az intézkedéseket. Ha nem teszi meg, akkor mindenért, ami ezután történni fog Orbán Viktor és a kormány a felelős - szögezte le.

A tüntetésekről beszélve azt mondta, hogy az embereknek kinyílt a szeme, a magyar ellenzék pedig egységesen lép fel. Az ellenzék a héten megállapodott abban, hogy minden tevékenységüket egyeztetik és közösen végzik, "lehet azt mondani, hogy létrejött az obstrukciós bizottság" - fogalmazott a politikus. Hozzátette, hogy az erőszaknak semmilyen formájával nem értenek egyet, ezért sem a parlamentben, sem azon kívül nem követnek el erőszakot. Ez
velemenyezd, 2018. december 15. szombat, 13:12
Kovács Zoltán: Juncker összekeveri az álhírt a véleménnyel
Juncker az európai uniós tagállamok állam- és kormányfőinek kétnapos brüsszeli sajtóértekezletét lezáró pénteki sajtóértekezleten kijelentette: nem kizárólag külső forrásokból, hanem időnként európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktor magyar kormányfőtől. Juncker hangsúlyozta: a dezinformációk témájának tárgyalásakor világossá tette, hogy az "ott ülők némelyike is felelős bizonyos álhírek terjesztéséért".

"Például álhír, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy én vagyok a felelős a Brexitért. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, az is álhír. Ne hárítsunk minden felelősséget másokra, azt is vizsgáljuk meg, hogy a mi sorainkból kik az álhírek terjesztői" - fogalmazott.
velemenyezd, 2018. december 15. szombat, 12:01
Orbán Viktor Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel tárgyalt
Mint mondta, a tárgyaláson Európa helyzetéről, és a kontinens előtt álló kihívásokról volt szó.

Nicolas Sarkozy 2007 és 2012 között volt Franciaország elnöke.

(FOTÓ)
velemenyezd, 2018. december 15. szombat, 11:51
EU-csúcs - Juncker: európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktortól
Az ülést lezáró sajtótájékoztatón Juncker hangsúlyozta: a dezinformációk témájának tárgyalásakor világossá tette, hogy az "ott ülők némelyike is felelős bizonyos álhírek terjesztéséért".

"Például álhír, amikor Orbán Viktor arról beszél, hogy én vagyok a felelős a Brexitért. Amikor azt mondja, hogy a migránsok felelősek a Brexitért, az is álhír" - fogalmazott.

"Ne hárítsunk minden felelősséget másokra, azt is vizsgáljuk meg, hogy a mi sorainkból kik az álhírek terjesztői" - fogalmazott.

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke üdvözölte, hogy a tagországok állam- és kormányfői közös nyilatkozatot fogadtak el, miszerint "súlyos és stratégiai jellegű kihívás a demokratikus rendszerek számára a hibrid hadviselés keretében történő szándékos, nagy léptékű és szisztematikus félretájékoztatás".

A dokumentum szerint a probléma belső és külső dimenziója egyaránt sürgős, határozott és átfogó válaszintézkedéseket igényel az alapvető jogok betartása mellett.

Tusk rámutatott, még a jövő májusi
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 20:40
Összefogásra szólítottak fel az ellenzéki pártok a fővárosi tüntetésen
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke a rendezvény néhány száz résztvevője előtt ellenzéki egységet sürgető történelmi pillanatnak nevezte a munka törvénykönyvének szerdai módosítását.

Az összefogás következő nagy erőpróbája a jövő májusi EP-választás, hiszen Orbán Viktor újabb sikere esetén akár az ellenzéki pártok beszüntetésére is fel kell készülni - fogalmazott.

Donáth Anna, a Momentum alelnöke hangsúlyozta, hogy a szerdai törvénymódosítással a kormány átlépett minden határt.

A ellenzéknek és támogatóinak ezért minden érintett társadalmi réteggel szolidaritást kell vállalnia - tette hozzá.

Varga Damm-Andrea (Jobbik) újabb rendszerváltást sürgetve úgy fogalmazott, hogy a kormány képviselői a "nép hátán ugráló despoták", Orbán Viktort "raszputyinok veszik körül", a ellenzék viszont "kiművelt emberfőkből áll".

A képviselő szerint a kormány a héten megteremtette egy "katonai puccs" lehetőségét is, Orbán Viktor ezért bármikor a "emberekre zúdíthatja a rendőrséget és a
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 19:13
Summit-ul UE - Orbán: Dezbatere furtunoasă privind imigraţia la summit-ul UE
El a transmis că summit-ul de la Bruxelles a pornit paşnic, părea să fie o întrunire jovială, dar s-a terminat furtunos.

Potrivit lui Viktor Orbán, Ungaria a fost atacată de mai multe ţări în ceea ce priveşte imigraţia, şi au dirijat o ultimă acţiune în vederea atingerii obiectivelor privind aducerea imigranţilor în Uniunea Europeană, forţând ca propunerea să treacă acum prin consiliul prim-miniştrilor.

"Spun că este o ultimă încercare, pentru că în curând vor avea loc alegeri europarlamentare şi melodia se va încheia", a spus premierul ungar.

După cum a precizat, acum a mai fost un atac dur: mai mulţi bani, mai multe drepturi pentru imigranţi, şi respingerea acelor ţări care nu servesc imigraţie.

"Am reuşit să reprimăm acest atac în condiţii de furtună, dezbaterea continuă", a adăugat Viktor Orbán.
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 17:46
EU-csúcs - Orbán: viharos vita a migrációról az EU-csúcson
Közölte: a brüsszeli csúcs békésnek indult, joviális tanácskozásnak tűnt, de viharosra sikeredett.

Orbán Viktor ismertetése szerint Magyarországot a migráció kapcsán több ország is megtámadta, és egy utolsó akciót vezettek annak érdekében, hogy azokat a célokat, amelyekkel a migránsokat be tudják hozni az Európai Unióba, most áterőszakolják a miniszterelnökök tanácsülésén.

"Azért mondom hogy utolsó kísérlet, mert hamarosan európai választások lesznek, és a dalnak vége lesz" - fogalmazott a miniszterelnök.

Mint mondta, most még volt egy nagy támadás: több pénzt, több jogot a migránsoknak, és visszaszorítani azokat az országokat, amelyek nem kérnek a migrációból.

Ezt a támadást viharos körülmények között sikerült visszavernünk, a tanácskozás még folytatódik - tette hozzá Orbán Viktor.
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 15:22
Terroristák a Parlamentben
jövője, jelene ellen...

Látom ezeken az arcokon a Gyímesbe berontó oláh gyilkosok ábrázatát, és látom Avram Jancut, amikor magyar asszonyokat gyilkoltak emberei Zalatnán, és látom a délvidéki szerbek vérbenforgó szemét, miként magyarok ezreit gyilkolják Tito véreskezű kommunista bandái...

Mert ez a söpredék éppen úgy viselkedik, éppen olyan tekintettel takarja el a magyar címert egy uniós ronggyal, és ölni is képes, ez a söpredék amely belesípol Európa legnagyobb politikusa, Orbán Viktor arcába, s erővel akadályozza meg, hogy a Ház elnöke feljusson a pulpitusra. Igen, ez 1919. mai levonata. Egy másik logika szerint működő gyűlölethullám, ami mindent megenged magának, hiszen félremagyaráz, hazudik, és állítja, hogy a Ház elnöke bujkál a nép elől, mert nincs a pulpituson, amit ők zártak le, hogy fel ne juthasson.

És az örök dilemma miatt nem is lesz rend. Mert állandóan a nemlétező demokráciát emlegetjük mi, itt a jobboldalon, bármilyen rendbontás, hazaellenes
menusgabor, 2018. december 13. csütörtök, 18:56
Képek, videók
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-semleges. jpg
megyerimihaly
2016. február 14. vasárnap, 00:20
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
orban-viktor-cinege u.haz
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:16
Muzulmánok.png
farkas1945
2011. január 03. hétfő, 17:15
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.