Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 01:11 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
VAJON TUDJA ? :)

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba nem szerette meg Magyarországot? Ideje se lett volna megszeretni azt, hiszen Buda ostroma után két napon belül már meg is halt.

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy akit ma dicső harcosnak tart, az a Gül Baba nem volt más, mint az iszlám egyik harcos szerzetese? Ma ezeket dzishádista harcosoknak nevezik a világban és ezek azok a fanatikus faszkalapok, akik az Iszlám Állam zászlaja alatt harcolnak.

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba azért érkezett Magyarországra egykor, hogy elpusztítva a kereszténységet, megszállja katonáival a hazánkat és rabszolga sorba taszítson minket gyaur kutyákat?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy az ideérkezett Gül Baba nem tisztelte a kultúránkat és nem csak a magyarok munkáját akarta elvenni, hanem a javainkat is?

Vajon tudja a Kedves Vezető, :) hogy Gül Baba itt nem telepített rózsákat és semmi köze nem volt ahhoz, hogy Rózsadombot, Rózsadombnak hívják?

Ha nem tudja ezeket és sok minden mást sem, ami ezzel még kapcsolatos, akkor az elég ciki
.
>>Ha tudja és ennek ellenére magasztalta, akkor az meg nem a haza és a történelmünk, a török ellen harcoló egykori hőseink arcul köpése?<<

És ha ő nem tudta, akkor nincs senki a környezetében aki ezeket az alapismereteket tudta volna és figyelmeztette volna, hogy ne beszéljen már baromságokat?

:)
meki77, 2018. október 11. csütörtök, 20:09
Címkék: Kedves Vezető, Iszlám Állam, iszlám egyik, fanatikus faszkalapok, magyarok munkáját, elég ciki,
Kommentek
Románia megtagadta egy Bukarestben élő török újságíró kiadását Törökországnak
Kamil Demirkaya két éve ideiglenes iratokkal tartózkodik Romániában, ahol a Zaman Romania című kiadvány újságírója.

Demirkayát múlt héten a török ügyészség kiadatási kérelme alapján előállította a román rendőrség. Kihallgatása során - mint utóbb beszámolt róla - azt kérte a román hatóságoktól, hogy ne adják ki Törökországnak, mert ott szerinte nem működik az igazságszolgáltatás, úgy véli, hazájában börtön és kínvallatás vár rá.

Az újságíró szerint "nevetséges" ürüggyel kérték kiadatását: a telefonján egy bylock nevű alkalmazás működött, amelyet Gülen támogatói használtak. Elmondta: hazájában egy olyan iskolában dolgozott, amely Fethullah Gülen hitszónok köréhez tartozott, és a Moldovai Köztársaság nemrég hat olyan tanárt adott ki Törökországnak, akik korábban munkatársai voltak.

Demirkaya, aki 2016 augusztusa óta él feleségével és tízéves fiával Bukarestben, azt is bejelentette, hogy menedékkérelmet nyújtott be Romániában. Ügye élénk visszhangot váltott ki a közéletben: több politikus és
velemenyezd, 2018. december 14. péntek, 11:15
Nem várhattam vele Szent Estig
karácsonyfámat, hogy Veled lehessek, mártír Magyarország, hogy legalább szimbolikusan egy legyek a Tieid közül, egy asszony, aki imádkozik múltadért és jövendő sorsodért, egy asszony, aki ugyan nem fegyvert tart kezében, hanem lantot és aki soha nem átkozódik, hanem énekel. De most, amikor vérzel és kínoznak, most, amikor mindenki, aki szereti a nagy emberi erényeket, úgy közeledik Hozzád, mint a megfeszített Krisztushoz. Itt térdelek sötétbe borult hazámban és kérem a soha el nem maradó isteni igazságszolgáltatást, könyörgöm Hozzád először életemben, hogy vértelen sorok haszontalan faragójából változtasson katonává a Te soraidban!
Mennyire szeretünk Téged, Magyarország! Az édes ifjúságtól kezdve, amikor álmunk voltál a ligeti és tabáni fák alatt, a Duna partján, amikor megnyerted szívünket boldog és romantikus varázsoddal.
Mennyit nőttél és mennyi hősies harcot vívtál azóta szabadságodért. Nagy szerelmesed vagyok, büszke felséges értékeidre és megronthatatlan méltóságodra. És szent vagy,
azenujsagom, 2018. december 14. péntek, 04:02
Krónika 3. rész (az Országos Bírósági Hivatal 2017-es beszámolója)
igazságügyi bizottság előadója.

Az eredmények európai szinten is kimagaslóak - mutatott rá.

Szólt arról is, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően megfelelő környezetben intézhetik ügyeiket az állampolgárok, és a digitális bíróság kialakítása is jó úton halad.Fidesz: magas szintű munka folyik a bíróságokon

Bajkai István, a Fidesz vezérszónoka kijelentette: szükség volt a bírósági igazgatás alapvető reformjára. Emlékeztetett: számos bírálatot kapott korábban az Országos Igazságszolgáltatási Tanács.

Méltatta a beszámolót, amely szerinte mély tájékoztatást ad a bíróságokon folyó magas szintű munkáról.

Üdvözölte, hogy a perek gyors lezárásában egyre jobb eredményeket érnek el a magyar bíróságok.

Beszámolt a bírói illetményalap növeléséről és dicsérte az életpályát is, amelynek eredményeként egyre kevesebben hagyják el a pályát - mutatott rá.

Szólt arról is: a bírák felkészítése európai szinten is igen kedvező.

Jobbik: a jelentés alig szól a
velemenyezd, 2018. december 13. csütörtök, 12:11
Az uniós bíróság helybenhagyta a korábbi egyiptomi elnökkel szemben hozott korlátozó intézkedések meghosszabbít
Az ügy előzménye, hogy az Egyiptomban 2011 januárjában indult politikai események miatt az Európai Unió Tanácsa az év tavaszán olyan határozatot fogadott el, amely az állami pénzeszközök hűtlen kezeléséért felelősként azonosított, és a hozzájuk kapcsolódó emberekkel, szervezetekkel és szervekkel szemben korlátozó intézkedéseket vezetett be.

A határozatot, amely a korábbi egyiptomi elnököt, Hoszni Mubarakot is jegyzékbe vette amiatt, hogy az állami pénzeszközök hűtlen kezelésével összefüggésben az egyiptomi hatóságok bírósági eljárást folytatnak ellene az ENSZ korrupció elleni egyezménye alapján, már kétszer meghosszabbították. Mubarak azt kérte az Európai Unió Törvényszékétől, hogy semmisítse meg az uniós tanács határozatában szereplő intézkedések meghosszabbításra vonatkozó jogi aktusokat. Szerdán kihirdetett ítéletében az uniós törvényszék elutasította a keresetet és helybenhagyja a vagyon befagyasztásának meghosszabbítására vonatkozó, 2017-es és 2018-as tanácsi határozatokat.

Indoklásában a
velemenyezd, 2018. december 12. szerda, 12:22
Több mint negyven javaslatról szavaznak ma a képviselők
A parlament idei záró ülésének harmadik napja délelőtt 10 óra 15 perckor, szavazásokkal kezdődik. A képviselők ekkor hozhatnak törvényt a közigazgatási bíróságokról, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsról, a Nemzeti Eszközkezelő Programban résztvevők otthonteremtéséről, a kormányzati igazgatásról, a 2021-es népszámlálásról, a Hungary Helps programról, a magyar-székely összetartozás napjáról, valamint az állami magasépítési beruházások megvalósításáról. A fentieken kívül számos, már meglévő jogszabályon is módosíthatnak, így például változhat az agrártörvény, valamint a munka törvénykönyve.

A határozathozatalok után az éghajlatváltozás kihívásairól tartanak ötórás időkerettel kiírt politikai vitát az LMP kezdeményezésére.

Az Országgyűlés őszi ülésszaka - a parlament honlapján elérhető ülésterv alapján - csütörtökön ér véget. A képviselők ekkor három, az igazságszolgáltatást érintő javaslatról tárgyalnak: a Kúria, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) és az ügyészség tavalyi évről szóló
velemenyezd, 2018. december 12. szerda, 07:06
Takács Szabolcs: a bevándorláspárti tagállamok a migránsok szétosztásán alapuló álláspontot akarnak elfogadtatn
gyengítse, a nettó befizetőkét pedig erősítse.

Magyarország számára ez nem elfogadható - szögezte le.

Tájékoztatása szerint a tanács meghallgatást tartott a lengyelországi jogállamiságról is.

Magyarország úgy látja, hogy az uniós bizottságnak és a migrációt támogató tagállamoknak érdeke, hogy "politikailag terrorizálják" és megbélyegezzék azokat a tagállamokat, amelyek az erős nemzetállamok és az identitás megőrzése mellett állnak. Az eljárás már nem a jogállamiságról és az igazságszolgáltatásról szól, hanem az a szocialisták jövő tavasszal esedékes európai parlamenti választási kampányának része. Magyarország nem tudja ezt elfogadni - húzta alá Takács Szabolcs.

Mint elmondta, a rasszizmus, az idegengyűlölet és az antiszemitizmus európai helyzetéről folytatott vitán kijelentette: Magyarország a kérdésben határozott álláspontot képvisel, amely szerint a csütörtökön kezdődő kétnapos uniós csúcstalálkozó zárónyilatkozatában rögzíteni kell azt, hogy a magyar kormány az antiszemitizmus minden
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 22:35
Szavazásra váró javaslatok utolsó vitáit bonyolítják le a képviselők
A parlament utolsó téli ülésének második napja reggel 8 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd huszonkét szerdán elfogadni tervezett indítvány módosító javaslatairól tartanak vitát. A bizottsági jelentések tárgyalására egyenként legfeljebb nyolcvan perc áll rendelkezésre, amelyben a kormányoldalnak és az ellenzéknek is egyformán 40-40 perce van álláspontja kifejtésére.

A Ház szerdán több mint negyven előterjesztésről határoz. Törvényt hozhat például a közigazgatási bíróságokról, a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanácsról, a Nemzeti Eszközkezelő Programban résztvevők otthonteremtéséről, a kormányzati igazgatásról, a 2021-es népszámlálásról, a Hungary Helps programról, a magyar-székely összetartozás napjáról, valamint az állami magasépítési beruházások megvalósításáról. A fentieken kívül számos már meglévő jogszabályon is módosíthatnak, egyebek mellett változhat az agrártörvény, valamint a munka törvénykönyve is.

Az Országgyűlés téli ülésszaka - a parlament honlapján
velemenyezd, 2018. december 11. kedd, 07:05
Sürgősségi rendelettel módosítja a büntetőjogot a román kormány
kormányrendelettel siettetni, csak annyit közölt, hogy a jogszabály részleteit az igazságügyi tárca vezetője dolgozza ki.

Tudorel Toader igazságügy-miniszter is csak annyit mondott az újságíróknak, hogy a sürgősségi kormányrendelet nem tartalmazza a Btk. és Betk. azon módosításait, amelyek elbuktak az alkotmányossági szűrőn, de arra nem volt hajlandó válaszolni, hogy a jogszabály jogalapul szolgálhat-e majd jogerős ítéletek eltörlésére.

A bukaresti szociálliberális koalíció két éve kezdte el az igazságszolgáltatás átszervezését és büntetőjog módosítását, ez azonban tüntetések sorozatát, valamint a jobbközép ellenzék és az Európai Bizottság bírálatát váltotta ki.

A perrendtartás (Betk.) módosításánál az RMDSZ támogatását is élvező koalíció arra hivatkozott, hogy a módosítások korábban alkotmánysértőnek bizonyult cikkelyeket igazítanak ki illetve az ártatlanság vélelmének helyreállítását célozzák, gátat szabva az "ügyészállami túlkapásoknak és visszaéléseknek", hogy senki se kerülhessen
velemenyezd, 2018. december 10. hétfő, 18:12
Képek, videók
akkori igazságszolgáltatá
paniko
2006. december 19. kedd, 21:59
SZKT-s kedves vezetőink.
agica2004
2014. június 12. csütörtök, 13:50
Az iszlám állam bevezeti
megyerimihaly
2015. szeptember 02. szerda, 21:09
Iszlám építészet.jpg
pacsakute
2016. július 12. kedd, 21:26
Rafale -vadász iszlam ell
agica2004
2015. október 02. péntek, 21:15
iszlam.jpg
rzsi-
2015. január 27. kedd, 13:41
Iszlám mecset, Nairobi.jp
jegesmedve21
2012. szeptember 14. péntek, 09:29
Iszlám Hodzsa minarett (H
pacsakute
2012. január 13. péntek, 21:09
Aljun iszlám vár XI. sz.
reper
2009. november 06. péntek, 19:52
A Kereszt győz az Iszlám
caris11935
2009. szeptember 04. péntek, 09:57
iszlám sziklamecset.jpg
biharijudit
2009. május 25. hétfő, 10:16
Spanyolország - iszlám te
mandalina
2008. január 19. szombat, 18:29
Iszlám palota.jpg
solanum
2006. augusztus 24. csütörtök, 08:22
A Sziklamecset az iszlám
chessmaster
2006. június 28. szerda, 15:10
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.