Belépés
2018. november 19. hétfő | 47. hét | 323. nap | 06:16 | Erzsébet
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
INGYENES gyógykezelés
FIGYELEM! INGYENES, 100%-BAN ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ GYÓGYKEZELÉSEK! NINCSEN VÁRÓLISTA, NEM KELL BEUTALÓ SEM, ÉS TELJESEN INGYEN VAN! AZONNAL ELÉRHETŐ!
OEP által finanszírozott szolgáltatások
Harkányfürdőben számos, a gyógyvízre épülő szolgáltatás és kezelés vehető igénybe, de azt kevesen tudják, hogy ezek egy jelentős része az OEP által finanszírozott módon.
Bővebben Link
maroka, 2018. július 09. hétfő, 17:18
Címkék: gyógyvízre épülő, jelentős része, harkányfürdőben, finanszírozott, szolgáltatások, gyógykezelések,
Kommentek
MSZP: szüntessék meg a kormánytagok VIP egészségügyi ellátását!
Bangóné Borbély Ildikó, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón beszámolt arról, hogy közérdekű adatigénylés keretében a Miniszterelnökségtől megkapták a kiemelt egészségügyi ellátással kapcsolatos szerződéseket.

A kormánytagok soron kívül ellátásban részesülnek, a vezető orvosok kezelik őket, mindenre kiterjedő azonnali szűrővizsgálatot vehetnek igénybe, továbbá kórházi kezelésűk esetén egyágyas, szállodai minőségű kórteremben helyezik el őket úgy, hogy 12 fős tárgyalót is igénybe vehetnek - sorolta a szerződés részleteit.

Bangóné Borbély Ildikó szerint a kormány a szerződésben kikötötte, hogy szállodai szintű kiszolgálást kérnek a kormánytagoknak.

Szerinte tarthatatlan az a helyzet, hogy míg a kormánytagok kiemelt ellátást kapnak, addig több tízezren várnak műtétre és akár tíz órát is kell várni a sürgősségi osztályokon.

A szocialista politikus közölte, az MSZP szerint azoknak, akik felelősek ezért a helyzetért, nem jár VIP-ellátás. Ezért
velemenyezd, 2018. október 29. hétfő, 13:02
Potápi Árpád János: a feszült magyar-ukrán viszony nem befolyásolja a magyar kormány kárpátaljai támogatáspolit
és a beregszászi polgármesteri hivatalnak legyen egy közös célja. Jelezte, a nemzetpolitikai államtitkárság 48 millió, a kárpátaljai kormánybiztosság 5 millió forinttal járult hozzá e cél megvalósulásához. Emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években a magyar kormány nagyon sok kárpátaljai támogatási programot valósított meg. Hozzátette: Magyarország jelentős támogatást nyújtott a többségi nemzethez tartozóknak is mind Kárpátalján, mind Ukrajnában, megemlítve a sebesült ukrán katonák magyarországi gyógykezelését, a kelet-ukrajnai konfliktus által érintett gyermekek magyarországi üdültetését és Tarasz Sevcsenko ukrán nemzeti költő beregszászi szobrának a felállítását.

Potápi Árpád János hangsúlyozta: a támogatási programok tovább folytatódnak a következő években is, hiszen a magyar kormány szeretné a két nép közötti barátságot építeni, a magyar-szerb megbékéléshez hasonlóan a magyar-ukrán megbékélés útját szeretné járni. "Mi mindent megtettünk a magyar kormány részéről az elmúlt években, hogy a
velemenyezd, 2018. október 04. csütörtök, 23:33
Ukrán válság - Ukrán hírszerzés: megtiltották a kiutazást a katonakorú férfiaknak a Donyec-medencéből Oroszorsz
A tisztségviselő a katonai hírszerzés értesüléseire hivatkozva kifejtette, hogy az "orosz megszálló adminisztráció" titokban hozott rendelkezése vonatkozik minden katonakorú férfira, függetlenül annak állampolgárságától és attól is, hogy milyen körülmények között került a Donyec-medence "ideiglenesen megszállt" részébe. Ezenfelül további korlátozásokat is bevezettek a szakadár területeken a férfiak számára, például tilos a lakhelyükön kívül gyógykezelésen részt venniük, valamint három napnál tovább más településen tartózkodniuk anélkül, hogy ezt bejelentenék a rendvédelmi szerveknek.

A sajtótitkár szerint azok az orosz nyomozók, illetve az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) azon részlegének munkatársai követelték az említett korlátozások bevezetését, akik az úgynevezett "orosz megszálló csapatoktól" dezertált, illetve még egyéb más jogsértések elkövetésével is kapcsolatba hozható katonák felkutatásával foglalkoznak. Az intézkedések emellett azt is szolgálják, hogy a hadkötelesek ne
velemenyezd, 2018. szeptember 24. hétfő, 16:33
Atomkísérlet
Atomkísérlet

Joachim Dachsel után németből

Égre kiáltanak néma halak.
Százezerszám. Hasukkal fölfelé.
Számtalan madár nem szárnyal soha többé,
sodródik tiltakozó hullámokon.
S velük tüntetnek ritka tengeri vidrák.
Sztrájkolnak.

Az emberek nem jártak szerencsével
a miniszterelnöknél.
"Olyan tiszta marad a légkör, - ígérte -
mint a kezem."

Az értelem szabadságon volt.
Ismeretlen helyen.

Az ész gyógykezelésre vonult el.
Állítólag nagy szüksége volt rá.

Most az állatok fellebbeznek
felsőbb bírósághoz.

T. E.
kalmanpiroska, 2018. szeptember 21. péntek, 14:22
Megállapodott a rókaveszettség felszámolásáról a magyar és az ukrán agrártárca
Az Agrárminisztérium keddi közleménye szerint a 2020-ig szóló megállapodás a kárpátaljai vakcinázási kampányokra vonatkozik. Az ottani beavatkozás Magyarországnak és az Európai Uniónak is érdeke, ezért a vakcinákat uniós társfinanszírozással helyezik ki csaknem 10 ezer négyzetkilométeren - írták.

Az emberre is veszélyes, akár halálos kimenetelű agy- és gerincvelő-gyulladást okozó veszettség ellen a tünetek jelentkezése után nincs gyógykezelés, ezért csak megelőzéssel lehet védekezni.

Ukrajnában a veszettség a háziállatokat és a vadállatokat is veszélyezteti, már emberek is haltak meg veszettségben - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2018. szeptember 18. kedd, 17:11
Egészségügyi felmérés kezdődik Debrecenben
Szilvássy Zoltán rektor azt mondta, hogy az országosan egyedülálló felmérésbe a térségben élő 18-35 és 45-60 éveseket vonják be önkéntes alapon, kérőíves felmérés alapján értékelik a szív- és érrendszeri kockázati tényezőket.

Az Életminőség fejlesztése Kelet-Magyarországon, szív- és érrendszeri kockázati tényezők felmérése című Ginop-pályázati projektre 300 millió forintot költenek - tette hozzá a rektor, megjegyezve: ez az első ilyen nagyságú, tudományos szempontból is hiánypótló felmérés Magyarországon.

Bács Zoltán kancellár szerint a felmérés jól illeszkedik abba a társadalmi innovációs folyamatba, amelynek keretében már számos projekt valósult meg az egyetemen, például a sportterápiai és diagnosztikai központ kialakítása.

Páll Dénes professzor, a projekt szakmai vezetője hozzátette: ezúttal a megelőzésre, a kockázati tényezők korai felismerésére és az életminőséget javító életmódprogramok, valamint táplálkozásterápia ajánlására helyezik a hangsúlyt. Ugyanakkor, ha a felmérés során
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 12:53
Orosz lap: amerikai űrhajósokat gyanúsítanak a Szojuz burkolatának megfúrásával
az űrhajó kihermetizálódásának okát. A gyanú miatt a Roszkoszmosz már bekérte az amerikai űrkutatási hivataltól, a NASA-tól az asztronauták mozgását rögzítő videofelvételeket, és az űrhajósok egészségi állapotáról szóló jelentéseket.

"Ha ez a verzió beigazolódik, az a legsúlyosabb csapás lesz az orosz-amerikai űripari kapcsolatokra" - írja a Kommerszant.

A lap szerint az amerikai asztronauták ki akarhatták provokálni a személyzet idő előtti visszatérését a Földre, hogy "teljes értékű" gyógykezelésben részesülhessen a beteg amerikai űrhajós. A sérült Szojuz űrhajót ebben az esetben leválasztották volna az űrállomásról, és hagyták volna elégni a Föld légkörében.

A lap felhívja a figyelmet arra, hogy az amerikai űrhajósok csak az orosz fedélzeti parancsnok engedélyével léphetnek a Szojuzba, de nem lehet kizárni azt, hogy ezt engedély nélkül megtették.

Az újság szerint az eddigi vizsgálatok alapján a szakemberek nem tartják túl valószínűnek azt, hogy gyártási hiba vagy hanyagság miatt
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 11:11
Huszonhatodszor adják át a Salvatore Quasimodo nemzetközi költőverseny díjait Balatonfüreden
Cserép László elmondta: az idei versenyre száz alkotótól közel kétszáz vers érkezett, a Széchenyi Ágnes, Szörényi László, Madarász Imre, Péntek Imre és Cserép László alkotta zsűri pedig Szkárosi Endre költővel bővült. Hozzátette: idén a Salvatore Quasimodo Emlékdíj és a különdíj mellett életmű díjat is átadnakpénteken az Anna Grand Hotelben. A díjátadó után Salvatore Quasimodo halálának ötvenedik évfordulójára emlékezve Annalisa Garzia olasz hegedűművész és Fabio Centanni olasz zongoraművész ad gálaműsort.

Másnap előadássorozatot rendeznek a római aranykor költőjéről, a kétezer évvel ezelőtt elhunyt Ovidiusról. A programmal a latin nyelv fontosságára is szeretnék felhívni a figyelmet. A Vaszary-galériában később öt kortárs olasz művész alkotásaiból nyílik kiállítás Az idő memóriája címmel és bemutatkozik az idei Janus Pannonius-díj nyertese, Yang Lian kínai költő is.

A nemzetközi költőversenyt az olasz költő, Salvatore Quasimodo emlékére rendezik meg 1992 óta Balatonfüreden. Az irodalmi
velemenyezd, 2018. szeptember 02. vasárnap, 10:18
Képek, videók
ingyenes múzeumi belépő
lacipecsenye
2013. április 16. kedd, 12:03
0 WYW - ingyenes hirdetés
lovaszmarika
2012. október 31. szerda, 11:41
Ingyenes Erdei Iskola Pro
tulazoperencian
2011. október 25. kedd, 15:57
Ingyenes kupon ölelés
zsoka1953
2011. január 18. kedd, 08:27
ingyenes ölelés kupon.jpg
csajszika333
2009. február 28. szombat, 10:00
ingyenes_szall_netpiac ra.
hoparduc
2008. szeptember 29. hétfő, 20:16
ingyenes_szall_netpiac raj
hoparduc
2008. szeptember 10. szerda, 15:53
20071122ingyenes.jpg
balatonfenyvesi
2008. január 23. szerda, 18:40
Ingyenes mellvizsgálat
zsboya
2007. szeptember 22. szombat, 22:39
ingyenes zuhany
maroka
2007. május 26. szombat, 16:41
ez lesz az ingyenes telef
kasztl11
2007. január 18. csütörtök, 12:37
Ingyenes italok
mobilline
2006. július 22. szombat, 17:42
kedvencem, a gyógyvíz
orban47
2012. január 07. szombat, 17:59
gyogyviz.JPG
katicacska
2011. június 22. szerda, 11:41
Gellért gyógyviz ivócsarn
farkas1945
2011. január 27. csütörtök, 11:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.