Belépés
2020. július 04. szombat | 27. hét | 186. nap | 03:24 | Ulrik
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Nap képes gyógyítani a rákot?
AMIT A GYÓGYÍTÓ NAPRÓL TUDNOD KELL!

Azok, akik megpróbálják meggyőzni a világot, hogy a Nap, a Föld elsődleges élet- és energiaforrása rákot okoz, ezt azzal a rosszindulatú szándékkal teszik, hogy megtévesszék a tömegeket arról az egyetlen dologról, ami megvédhetne a betegségtől." - Dave Mihalovic, természetgyógyász ​​orvos és író.

Az igazság viszont az, hogy a Napról és a bőrrákról évek óta szisztematikusan hazudnak. Vajon hányan tudják, hogy nincs végleges bizonyíték arra, hogy a napfény bőrrákot okoz?

A Nap képes gyógyítani a rákot?

Dr. Richard Hobday író, a Gyógyító Nap című könyv szerzője számos olyan tanulmányt dokumentál, amelyek azt mutatják, hogy a Nap véd az emlő, vastagbél-, petefészek- és prosztataráktól. Szintén megakadályozza a cukorbetegség, a sclerosis multiplex, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, a csontritkulás, a pikkelysömör és a szezonális affektív zavar (SAD) kialakulását. (1)(2)

Aztán ott van Dr. Harland G. Hall esete, akinél bőrrákot diagnosztizáltak, és egy sebész azt javasolta, hogy távolítsák el. Ehelyett úgy döntött, hogy napoztatja a rákos területet. Rövid idő elteltével a folyamatos napozásnak köszönhetően a bőrrák teljesen eltűnt. Visszatért a sebészorvoshoz, aki megerősítette, hogy a bőrrák valóban megszűnt, így nem volt szükség a műtétre.

“A rákon segít a napozás, írja Dr. Zane R. Kime. Kime szerint azok, akik többet vannak a napfényen, kevesebb az esélyük a rákos megbetegedésekre. A napozás gyógyítja a rákot felépítve az immunrendszert, és növelve az oxigén szintjét a szövetekben."

Mégis naponta bombáznak bennünket szörnyű “figyelmeztetésekkel" a jó hírű “hatóságok", intve mindannyiunkat, a saját érdekünkben természetesen, hogy minden áron kerüljük a napfényt.

A Napfóbia járványszerű szintje

Például Dr. Robin Ashinoff, a Hackensack Egyetem Egészségügyi Központjának bőrgyógyászati ​​és kozmetikai sebészeti vezetője a következőt ajánlja:

“Fényvédőt használva, majd szándékosan kimenni a napfényre majdnem olyan (rossz), mintha fényvédő nélkül mennénk ki.“

Majd így folytatja, “Nem égünk le, de az UV sugarak továbbra is bekerülnek a bőrbe. A fényvédő fontos, de szükséges viselni a megfelelő ruhát és védenie magát az embernek, amennyire csak lehetséges a közvetlen napsugárzástól."

Vajon Dr. Ashinoff a vámpír életmódot támogatja? A valóság az, hogy az emberek többségét, köztük az orvosokat is becsapták azzal a gondolattal, hogy higyjenek azokban a mítoszokban, hogy a Nap mérgező, rákkeltő, és halálos egészségügyi kockázatot jelent.

Ezért a legtöbb ember szolgai módon és gazdagon keni a mérgező napvédőt a bőrére, valahányszor csak arra számítanak, hogy közvetlen kapcsolatba kerülnek a Nap sugaraival. Valójában azonban a legtöbb hagyományos napvédő rákot okozó biológiai veszélyforrás.

Eközben a sok milliárd dolláros rákipar, és a több milliárd dolláros mérgező fényvédő iparág nagyon jól jár ezzel az átveréssel. A valódi hívők zavartan vakargatják a fejüket, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy a rettegett rosszindulatú melanoma bőrrák megbetegedések száma emelkedik.

A NAP ÉS A BŐRRÁK: AZ IGAZSÁGOK VIZSGÁLATA, A FŐÁRAMÚ TUDOMÁNY ÁLIGAZSÁGAI ÉS HAZUGSÁGAI

Egy félelemben elmerült társadalom vagyunk... félelem... és még több félelem. A nap, mint a félelem egy újabb tárgya nem nagy meglepetés.

Az elképzelés, hogy mi emberek egy bolygó felszínén élve el kell rejtőzzünk, tartózkodnunk a naptól amennyire csak lehetséges, mindig is egy furcsa érzést keltett bennem. El tudnék képzelni ilyesmit, ha valójában a föld alatt élnénk és éjjeli barlanglakók lennénk; csak éjszaka jönnénk elő dolgozni és játszani.

De nem vagyunk éjszakai természetűek. Éjjel alszunk, és nappal aktívak vagyunk. A természet ennyire hibás lenne? Ez talán a természet legnagyobb vicce lehet ránk nézve? Vagy mi vagyunk azok, akik össze vagyunk zavarodva?

Vannak okai, amiért nappal vagyunk aktívak, nem pedig éjjel, és ezt a fiziológiánk is bizonyítja:

1. A tobozmirigy melatonint biztosít éjjel és szerotonint a nap folyamán.

2. Kiváló nappali látással, és gyenge éjszakai látással rendelkezünk

3. A D-vitamin egy vitaminszerű hormon, melyet csak közvetlen napsugárzással állít elő a testünk

4. Arról nem is beszélve, hogy úgy vagyunk “programozva", hogy vonzódunk a naphoz. Nem mindannyian a meleg, verőfényes napokat szeretjük? Nem művel abszolút csodákat a lelkiállapotunkkal?

Ennek ellenére azt mondták, hogy kerüljük el a napot, rejtőzzünk el, és használjunk napolajat. Nem vagyunk teljesen agymosottak a fényvédőkkel kapcsolatosan? Azt mondják, hogy ha nem használunk napvédőt, akkor ráncosak leszünk és/vagy bőrrákot kapunk. Nem igaz? Ismerősen hangzik?

És most a legújabb mítosz a napról... egyre veszélyesebbé válik a csökkenő ózonréteg miatt, amit a nap sugárzásának erősödése okoz, ami erősebb mint valaha, és persze még több bőrrákot okoz. De összességében ez egy másik téma.

UVA és UVB sugarak:

Mielőtt belemennénk a részletekbe, egy kis frissítő az UVB és az UVA sugarakról.

UVA sugarak:

Áthalad az ablaküvegen
Mindig jelen van, a magassági szint vagy az időjárás változásának ellenére
Mélyen behatol a bőr rétegeibe
Összesen 5%-a a nap sugarainak
20-szor bőségesebb az UVB sugaraknál
UVB sugarak:

Nem hatol át az ablaküvegen
A bőr leégését és lebarnulását okozza
Felelős a normális D-vitamin termelésért
Intenzitása változik az időjárási körülményektől, a magasságtól, az év- és napszaktól függően
A nap sugarainak mindössze 0,5%-a
Igazság, áligazság és hazugságok
Nos nézzük meg, hogy mi az igazság, mi az áligazság és mi simán hazugság.Igazság: Növekedés volt a bőrrákosok arányában az Egyesült Államokban a Betegségellenőrzési Központ (CDC) jelentése szerint.
Kérdés: Miért lenne növekedés a bőrrákosok számában a fényvédők használata ellenére?

Áligazság: Míg a legtöbb napvédőt úgy hirdetik, hogy véd az UVB sugaraktól, valójában nem sokat védenek az UVA sugarak ellen. Vannak azonban napvédők, melyek védelmet nyújtanak az UVA sugarakkal szemben, mint például a cink-oxid, titanium-dioxid tartalmú szerek, valamint azok a termékek, melyek mexoryl-t tartalmaznak.

Hazugság: Tehát ahelyett, hogy feltennénk a kérdést azzal kapcsolatban, hogy a bőrrák miért van növekvőben, tovább kenjük magunkra a napvédőket, vagy ami még rosszabb, teljesen elkerüljük a napot. De valójában tényleg a nap olyan veszélyes, vagy van egy másik ok, amit kényelmesen figyelmen kívül hagynak?

A válasz meglepő, és egyenesen az FDA-tól*, valamint az Amerikai Bőrrák Alapítványtól érkezik (akár hiszed, akár nem).

*Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet

Egyetlen szóval: fényérzékenység.

Az igazság a fényvédőkről

Az FDA jelentése a következőket mondja ki:

Az FDA jelentése szerint az alábbi listán szereplő anyagok fényérzékenységet okozhatnak, vagy lehetnek bennük fotoreaktív anyagok, és a tartós napsugárzás ezen vegyi anyagok használata közben Bőrrákot okozhat:

Gyógyszerek
Élelmiszer adalékanyagok
Dezodorok
Antibakteriális szappanok
Kőolajtermékek (beleértve a vazelint)
Antihisztaminok
Meghűlés és allergia elleni gyógyszerek
Nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-k) (beleértve az aszpirin (Amigesic), ibuprofen (Motrin), Aleve (naproxen sodium), celecoxib (Celebrex), diclofenac (Voltaren), etodolac (Lodine))
Antibiotikumok (beleértve a tetraciklinek és a szulfonamidok)
Napvédők (bergamot olaj, szantálfa olaj, benzofenonok, PABA, cinnamátok, szalicilátok, antranilátok, PSBA, mexenone és oxybenzone tartalmúak)
Ismersz bárkit, aki ezen termékek valamelyikét használja? Talán Te is használod? Valóban állíthatjuk, hogy csak a nap okozhat bőrrákot?
Hát nem érdekes, hogy ezen termékek egyikén sincs figyelmeztető címke? Különösen a napvédőkön?!? Elgondolkodtató nem igaz? De várjunk csak ... lesz ez jobb is.

Az FDA azt állítja ugyanabban a jelentésben, hogy a tartós kitettség a fotoreaktív vegyületeknek (mint a fent felsoroltak) okozhatnak:
A bőr idő előtti öregedését: A nap... vagy a vegyi anyagok miatt?
Erősebb allergiás reakciók: Miért van, hogy az ember látszólag allergiás a Földre?
Szürkehályog: Látászavarok?
Érrendszeri károsodás: Szív-és érrendszeri betegségek?
Legyengült immunrendszer: Autoimmun betegségek?
Bőrrák: Ez valóban meglepetés?
Nem kell tudósnak lenned, hogy egy kis logikával eljuss a következtetésre: A fényvédők fényérzékenységet okoznak, és fényérzékenységnél nagyobb valószínűséggel alakul ki a rák, mint “normális" bőrnél.

Utalva az FDA jelentésére a fényérzékenységet okozó anyagokról, egy cikk a Science Daily-ben “A gyógyszerek növelhetik a fényérzékenységet" címmel a következőkről számolt be:

“Bár ezek a gyógyszerek nem közvetlenül növelik a bőrrák kockázatát, a súlyos leégés, különösen gyerekeknél, kapcsolatban van a bőrrák fokozott előfordulásával a későbbi életben.“

Ha még egy pillantást vetünk a listára, akkor sokkal többről beszélünk, mint csak a gyógyszerek! Az élelmiszer adalékok, dezodorok és szappanok mind ott vannak a listán.

Ez elég elképesztő , mivel továbbra is azt mondják, hogy a megoldás erre a problémára egyszerűen a fényvédő használata! De várjunk csak, hoppá... a fényvédő is ezen a listán van!

Miért nincs figyelmeztető címke a fényvédőkön, ami tájékoztatna bennünket, hogy fényérzékenységet és rákot okoz? Ez egy kissé ellentétes hatásúnak hangzik a számomra.

Napozás

Hazugság: Azoknál, akik több időt töltenek a napon, nagyobb a valószínűsége a bőrráknak. Így nagyon fontos, hogy elrejtőzz, és minél inkább elkerüld a napot, amennyire csak lehetséges.

Kötelező olvasmány az a jelentés, mely az Egyesült Királyságban jelent meg, “Napfény rablás" címmel. Egyik részlete a következőképpen szól (vastagon kiemelve a hangsúlyos részek):

“...vannak komoly kétségek, hogy a napozás melanomát okoz. A szabadban dolgozó felnőttek, és a szabadban játszó gyerekek rendszeresen ki vannak téve a napnak, náluk kisebb valószínűséggel alakul ki melanoma, mint azoknál, akik munkájukat vagy a játékot többnyire zárt helyen végzik.Azoknál az embereknél, akik rendszertelenül napoznak, és azoknál, akik többször is leégnek nagyobb a melanoma kockázata, különösen akkor, ha világos bőrtípusúak. Az alkalomszerű napozás úgy tűnik, hogy a legnagyobb kockázatot jelenti a melanoma kialakulásában, a rendszeres napozás viszont úgy látszik védelmet nyújt a melanoma ellen, valószínűleg azért, mert ez biztosítja a magasabb D-vitamin szintet, amely általában védelmet jelent a rák ellen."

Természetesen a fényvédő nagy feladatot végez, hogy megvédjen bennünket az UVB sugaraktól, de van egy probléma. Mégpedig az, hogy az UVB sugarakra a szervezetnek szüksége van a D-vitamin termeléséhez. És ha a D-vitamin véd a rák ellen... nos...

Tehát mi csináljunk?

Először is használj természetes alternatívákat az FDA jelentésben található termékek helyett.

Persze vannak bizonyos anyagok a természetben, melyek ugyanúgy fényérzékenységet okoznak. De ha az az érdeke az FDA-nak és más csoportoknak, mint például az Amerikai Bőrrák Alapítványnak, hogy védje a lakosságot, akkor miért nem nézi azoknak a termékeknek a kémiai összetevőit, melyek fényérzékenységet okoznak? Miért nem kapnak nagyobb érdeklődést az alternatív kezelések, amelyek megakadályoznák a gyógyszerek miatt keletkező fényérzékenységi reakciókat? Nem is beszélve a többi mellékhatásról?

Ehelyett a főáramú tudomány szilárdan kiáll az alternatív gyógymódok elleni ideológiája mellett. Nem elgondolkodtató?

Dr. Michelle Kmiec
radvanszki_jozsef, 2014. augusztus 05. kedd, 10:21
Címkék: Dave Mihalovic, Richard Hobday, Gyógyító Nap, Harland, Zane, Például Dr,
Kommentek
Ajándékok, melyek nem kerülnek semmibe
szorulunk,
Levert hangulatot nem venni komolyan,
Nem sértődni meg egy félresikerült szón,
Megtalálni az elismerő, dicsérő szót,
Együtt érző szó a megalázottnak,
Egy-egy tréfás szó a gyerekeknek,
Elismerni az elkövetett helytelenséget,
Örülni a holnapi napnak,
Bizonyos dolgokra aludni egyet
Mindenre rászánni a kellő időt és gondot.
és
MINDENKIHEZ SZERETETTEL LENNI!
(szerzője ismeretlen)Maradj ember


Gyógyító erő a szeretet. Ki teste, ki lelke egészségét köszönheti e csodának, ki teljes emberségét.
Orvosság a szeretet minden gondolat ellen, amely lelkedet megzavarja.
Változtasd örömmé mások bánatát, s hitté a reményvesztettséget.
A csend nem csupán a természet hangja, hanem az ember legbelső szükséglete.
A világ körüli utazás is egyetlen lépéssel kezdődik. A tudásnak nem tudás a kezdete.
A szeretetnek nincs kezdete, így vége sem lehet. A szeretet örök.
Légy,
lilagondolatok, 2020. június 20. szombat, 14:27
Gyógyteák az egészségünk szolgálatában
A gyógyteák sok mindenben a segítségünkre lehetnek. Többféle gyógynövényből készíthetünk teát, amelyek sokféle betegség, egészségügyi panasz orvoslásában nyújthatnak segítséget.

A gyógyító teákat lassan kortyolgatva szabad csak elfogyasztani. Mai rohanó világunkban jólesik befészkelni magunkat egy kényelmes karosszékbe és a forró csészét szorongatva kicsit relaxálni, elengedni a nap során felgyülemlett stresszt, negatív gondolatokat. A teázás egy mindennapi rituálé is lehet az életünkben, amely kisimítja a lelkünket és rendezi a nap során összekuszálódott gondolatainkat. A gyógytea tehát ily módon is hatással van a lelkünkre.

A gyógyteák a testünket is regenerálják, és egyes betegségek megelőzésében vagy orvoslásában is a segítségünkre lehetnek. Számtalan gyógynövény létezik, amelyekből teát készíthetünk. Lássuk, melyek a legnépszerűbbek!

A kamillatea oldja a szorongást
A kamilla-illóolaj azulénben gazdag, amely gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik. A gyógynövény
pacsakute, 2020. június 12. péntek, 21:25
Aranyosi Ervin: Búbos Banka, a tündérlány
nyomja lelked?
Segíthetek rajtad én?
Mókus néni körül nézett,
s meglátta a madarat.
Nem indult el az útjára,
s talán jobb is ha marad!
- Jaj, kedveském - siránkozott,
beteg lett a gyerekem,
lázas is, és nincs étvágya,
s nincs kedve jönni velem.
Odú mélyén, ágyát nyomja,
fájós, nyűgös, kedvtelen,
rossz nyavalya ébresztette
fel ezen a reggelen.
Erre így szólt Búbos Banka:
- Megnézem, meggyógyítom,
dalolok egy gyógyító dalt,
és jobb kedvre vidítom!
S úgy is lett, ahogy ígérte,
ahogy kedves dala szállt,
úgy repült el a betegség,
s mókus kedve jobbra vált!
Mert ez egy kis varázs dal volt,
mitől a kór menekült,
s a kis mókus rögtön gyógyult,
s már az ágy szélére ült.
- Anyukám, úgy megéheztem -
szólt a mókus csemete
tudnál adni egy kis diót,
jól esne a csemege.
Anyukája vitte hírét,
Búbos Banka kész csoda!
Ha valaki nincsen épp
eva6, 2020. május 30. szombat, 07:20
Kurkuma és méz gyógyhatásairól
a betegségek kezelésére, amikor csak tud.

Hogyan működnek az antibiotikumok?

Az antibiotikumok úgy működnek, hogy alapvető folyamatokat blokkolnak a baktériumokban, megsemmisítik a baktériumokat vagy nem engedik azokat terjedni. Ez segíti a test természetes immunrendszerét abban, hogy leküzdje a bakteriális fertőzést.

A kurkumás arany mézet az egyik legerősebb antibiotikumként ismerjük az Ajurvédikus gyógyításban. A nyers még és a kurkuma keveréke nagyon erőteljes gyógyító tulajdonsággal rendelkezik.

A kurkuma az elsőszámú hozzávaló, ami többféle összetevőt tartalmak, amikből több, mint 150 gyógyászati tulajdonsággal rendelkezik, mint például gyulladáscsökkentő, rákellenes és antioxidáns tulajdonságok. A méz és kurkuma keverékének használatával javíthatja az emésztést és növelheti a jótékony baktériumok számát a belekben.

Használható bakteriális és vírusos betegségek kezelésére és mivel gyulladáscsökkentő is, ezért a szezonális allergiákat is
pacsakute, 2020. május 26. kedd, 15:53
A Lélek mint tűz
egyházi épületeket építünk egyháztagok költségén, akik aztán egyre világiasabbak lesznek. Isten az ő népe körében van jelen. Mi vagyunk Isten temploma.
Már az Ószövetség megmondta, hogy amikor Isten eljön a templomába, eljövetele olyan lesz, ,,mint az ötvösök tüze, és mint a ruhatisztítók lúgja." ,,De ki bírja majd ki eljövetele napját...?" (Mal 3,1-2)
Ezért Istennek az ő népéhez való eljövetele, amint azt kijelentésként kapjuk az Apostolok Cselekedeteiben, nem csupán az ő gyógyító erejét állítja elénk, hanem azt a félelmet is, melyet ítélete kivált. Nemcsak a sántát látjuk szökdelni (ApCsel 3), hanem látjuk a hazugokat is holtan összeesni ( ApCsel 5). Amikor a Szent belép, mindennek, ami nem szent, el kell égnie.
Mindig volt olyan vágy az egyházban, hogy Isten a közöttünk való jelenlétét ugyanúgy mutassa meg, ahogy azt tette a régi napokban. nem tudjuk igazán, hogy mit kérünk. Kívánkozunk az után a csodás, majdhogynem
kalmanpiroska, 2020. május 24. vasárnap, 07:45
Tanácsok az epilepszia tüneti csökkentésére
ételek fogyasztása
Kutatások bizonyították, hogy erős magnéziumhiány is kiválthatja az epilepsziás rohamokat. Ennek érdekében biztosítsa a beteg számára a magnéziumban gazdag ételek fogyasztását. Ilyen ételek például a mandula, kesudió és a spenót. győződjön meg róla, hogy az alkalmazott diéta elemei legyenek magnéziumban gazdagok. Az ételek fogyasztása erősítheti az orvos által felírt magnéziumszintet növelő gyógyszer hatását.

Fokhagyma
A legtöbb háztartásban megtalálható, ráadásul gyógyító hatása van. Ahhoz, hogy otthon kezelhessük az epilepsziát, szükségünk lesz a fokhagyma mellett vízre és tejre. Vegyünk azonos mennyiségű vizet és tejet, és adjunk hozzá 3-4 gerezd összezúzott fokhagymát. Forralja fel a keveréket és mindennap igyon meg belőle egy pohárral. A víz és a tej őrzi a szervezet hidratáltságát, míg a fokhagyma javítja az idegrendszer működését.

Kókusztej
Úgy érzi, ha egy fárasztó nap után kókusztejet iszik, felfrissül tőle? Ennek az oka, hogy tele van ásványi
pacsakute, 2020. május 21. csütörtök, 22:58
Otthoni gyógymódok köhögés ellen(2)
lesz érte.

Citromfű
Forralja fel vízben, majd hajoljon a gőz fölé. A legmegátalkodottabb köhögést is órákra megszűnteti, és a fájdalmas torok izmoknak is gyógyírt nyújt.

Citromtea
A citrom felszabadítja a torokban felhalmozódott slejmet, megszabadítva önt az elhúzódó köhögéstől.

Kurkuma
Az ázsiai országokban előszeretettel használják a növényt orvosi hatásai miatt. A köhögés megszüntetésére egy pohár meleg tejben keverjen el egy teáskanálnyi kurkumát. Gyógyító és antibakteriális hatása páratlan. Ha nem bírja a folyadék ízét, mézzel vagy cukorral édesítheti.

Ecet
Két teáskanál ecetet keverjen el egy pohár meleg vízben és gargalizáljon vele, ügyelve arra, hogy ne nyelje le. Az íz elviselhetőbbé tétele érdekében lime levet vagy sót keverhet a folyadékba.

Fahéj
1:10 arányban keverjen fahéjat felmelegített mézbe. Hagyja kicsit lehűlni. Az elkészített ízletes köhögés elleni szirupot bármikor fogyaszthatja. Gyermekei különösen
pacsakute, 2020. május 21. csütörtök, 19:21
Fokhagymával a hasi zsír ellen
reggel és utána igyon meg egy pohár citromos langyos vizet. A recept segítségével felturbózhatja a zsírégetés folyamatát és könnyebben szabadulhat meg a makacs hasi zsírtól.

Hogyan fogyasszuk a nyers fokhagymát? - Ez itt a valódi ,,égető" kérdés.

A legtöbb ember számára a nyers fokhagyma könnyfakasztó, csípős íze nyersen nehezen tolerálható, pedig baktérium- és vírusölő tulajdonsága ekkor érvényesül legjobban.

A nyers fokhagyma íze valóban különleges, gyógyító erejét akkor tudjuk igazán kihasználni, ha nem megfőzve, párolva vagy dinsztelve fogyasztjuk, hanem nyersen, ahogyan a természet megalkotta.

Éppen ezért szükségünk van egy olyan módszerre, melynek révén terápiás ereje nem csökken, miközben íze élvezhetőbbé válik.

A legjobb megoldás erre a pácolás. A pácolt fokhagyma egy az egyben megőrzi értékes hatóanyagait, miközben elveszíti intenzív, csípős ízét.

Pácolt fokhagyma hozzávalói:

- 2 csésze
pacsakute, 2020. május 21. csütörtök, 17:27
Képek, videók
Tyrone és Dave-box.png
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 16:34
Davetta Sherwood(27).jpg
farkas1945
2013. április 03. szerda, 12:15
Dave_Minarik_bike002_b ig.
para_peti
2012. március 20. kedd, 11:11
1740210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:35
1042210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:27
1041210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1039210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1029210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
Brigi és Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 10:07
Dodi, Brigi, Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 09:52
Dave Tyson Gentry idézet.
szalai0913
2010. január 22. péntek, 11:20
1740-210Dave.jpg
arle
2009. július 21. kedd, 21:08
Richard Gere villája.jpg
durcimarcika
2020. május 03. vasárnap, 14:46
batari5 Richard Gere.jpg
foldinefehereva
2019. szeptember 23. hétfő, 22:32
richard-shaver-belso-f old
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:06
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.