Belépés
2019. június 15. szombat | 24. hét | 166. nap | 22:47 | Jolán, Vid
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Nap képes gyógyítani a rákot?
AMIT A GYÓGYÍTÓ NAPRÓL TUDNOD KELL!

Azok, akik megpróbálják meggyőzni a világot, hogy a Nap, a Föld elsődleges élet- és energiaforrása rákot okoz, ezt azzal a rosszindulatú szándékkal teszik, hogy megtévesszék a tömegeket arról az egyetlen dologról, ami megvédhetne a betegségtől." - Dave Mihalovic, természetgyógyász ​​orvos és író.

Az igazság viszont az, hogy a Napról és a bőrrákról évek óta szisztematikusan hazudnak. Vajon hányan tudják, hogy nincs végleges bizonyíték arra, hogy a napfény bőrrákot okoz?

A Nap képes gyógyítani a rákot?

Dr. Richard Hobday író, a Gyógyító Nap című könyv szerzője számos olyan tanulmányt dokumentál, amelyek azt mutatják, hogy a Nap véd az emlő, vastagbél-, petefészek- és prosztataráktól. Szintén megakadályozza a cukorbetegség, a sclerosis multiplex, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, a csontritkulás, a pikkelysömör és a szezonális affektív zavar (SAD) kialakulását. (1)(2)

Aztán ott van Dr. Harland G. Hall esete, akinél bőrrákot diagnosztizáltak, és egy sebész azt javasolta, hogy távolítsák el. Ehelyett úgy döntött, hogy napoztatja a rákos területet. Rövid idő elteltével a folyamatos napozásnak köszönhetően a bőrrák teljesen eltűnt. Visszatért a sebészorvoshoz, aki megerősítette, hogy a bőrrák valóban megszűnt, így nem volt szükség a műtétre.

“A rákon segít a napozás, írja Dr. Zane R. Kime. Kime szerint azok, akik többet vannak a napfényen, kevesebb az esélyük a rákos megbetegedésekre. A napozás gyógyítja a rákot felépítve az immunrendszert, és növelve az oxigén szintjét a szövetekben."

Mégis naponta bombáznak bennünket szörnyű “figyelmeztetésekkel" a jó hírű “hatóságok", intve mindannyiunkat, a saját érdekünkben természetesen, hogy minden áron kerüljük a napfényt.

A Napfóbia járványszerű szintje

Például Dr. Robin Ashinoff, a Hackensack Egyetem Egészségügyi Központjának bőrgyógyászati ​​és kozmetikai sebészeti vezetője a következőt ajánlja:

“Fényvédőt használva, majd szándékosan kimenni a napfényre majdnem olyan (rossz), mintha fényvédő nélkül mennénk ki.“

Majd így folytatja, “Nem égünk le, de az UV sugarak továbbra is bekerülnek a bőrbe. A fényvédő fontos, de szükséges viselni a megfelelő ruhát és védenie magát az embernek, amennyire csak lehetséges a közvetlen napsugárzástól."

Vajon Dr. Ashinoff a vámpír életmódot támogatja? A valóság az, hogy az emberek többségét, köztük az orvosokat is becsapták azzal a gondolattal, hogy higyjenek azokban a mítoszokban, hogy a Nap mérgező, rákkeltő, és halálos egészségügyi kockázatot jelent.

Ezért a legtöbb ember szolgai módon és gazdagon keni a mérgező napvédőt a bőrére, valahányszor csak arra számítanak, hogy közvetlen kapcsolatba kerülnek a Nap sugaraival. Valójában azonban a legtöbb hagyományos napvédő rákot okozó biológiai veszélyforrás.

Eközben a sok milliárd dolláros rákipar, és a több milliárd dolláros mérgező fényvédő iparág nagyon jól jár ezzel az átveréssel. A valódi hívők zavartan vakargatják a fejüket, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy a rettegett rosszindulatú melanoma bőrrák megbetegedések száma emelkedik.

A NAP ÉS A BŐRRÁK: AZ IGAZSÁGOK VIZSGÁLATA, A FŐÁRAMÚ TUDOMÁNY ÁLIGAZSÁGAI ÉS HAZUGSÁGAI

Egy félelemben elmerült társadalom vagyunk... félelem... és még több félelem. A nap, mint a félelem egy újabb tárgya nem nagy meglepetés.

Az elképzelés, hogy mi emberek egy bolygó felszínén élve el kell rejtőzzünk, tartózkodnunk a naptól amennyire csak lehetséges, mindig is egy furcsa érzést keltett bennem. El tudnék képzelni ilyesmit, ha valójában a föld alatt élnénk és éjjeli barlanglakók lennénk; csak éjszaka jönnénk elő dolgozni és játszani.

De nem vagyunk éjszakai természetűek. Éjjel alszunk, és nappal aktívak vagyunk. A természet ennyire hibás lenne? Ez talán a természet legnagyobb vicce lehet ránk nézve? Vagy mi vagyunk azok, akik össze vagyunk zavarodva?

Vannak okai, amiért nappal vagyunk aktívak, nem pedig éjjel, és ezt a fiziológiánk is bizonyítja:

1. A tobozmirigy melatonint biztosít éjjel és szerotonint a nap folyamán.

2. Kiváló nappali látással, és gyenge éjszakai látással rendelkezünk

3. A D-vitamin egy vitaminszerű hormon, melyet csak közvetlen napsugárzással állít elő a testünk

4. Arról nem is beszélve, hogy úgy vagyunk “programozva", hogy vonzódunk a naphoz. Nem mindannyian a meleg, verőfényes napokat szeretjük? Nem művel abszolút csodákat a lelkiállapotunkkal?

Ennek ellenére azt mondták, hogy kerüljük el a napot, rejtőzzünk el, és használjunk napolajat. Nem vagyunk teljesen agymosottak a fényvédőkkel kapcsolatosan? Azt mondják, hogy ha nem használunk napvédőt, akkor ráncosak leszünk és/vagy bőrrákot kapunk. Nem igaz? Ismerősen hangzik?

És most a legújabb mítosz a napról... egyre veszélyesebbé válik a csökkenő ózonréteg miatt, amit a nap sugárzásának erősödése okoz, ami erősebb mint valaha, és persze még több bőrrákot okoz. De összességében ez egy másik téma.

UVA és UVB sugarak:

Mielőtt belemennénk a részletekbe, egy kis frissítő az UVB és az UVA sugarakról.

UVA sugarak:

Áthalad az ablaküvegen
Mindig jelen van, a magassági szint vagy az időjárás változásának ellenére
Mélyen behatol a bőr rétegeibe
Összesen 5%-a a nap sugarainak
20-szor bőségesebb az UVB sugaraknál
UVB sugarak:

Nem hatol át az ablaküvegen
A bőr leégését és lebarnulását okozza
Felelős a normális D-vitamin termelésért
Intenzitása változik az időjárási körülményektől, a magasságtól, az év- és napszaktól függően
A nap sugarainak mindössze 0,5%-a
Igazság, áligazság és hazugságok
Nos nézzük meg, hogy mi az igazság, mi az áligazság és mi simán hazugság.Igazság: Növekedés volt a bőrrákosok arányában az Egyesült Államokban a Betegségellenőrzési Központ (CDC) jelentése szerint.
Kérdés: Miért lenne növekedés a bőrrákosok számában a fényvédők használata ellenére?

Áligazság: Míg a legtöbb napvédőt úgy hirdetik, hogy véd az UVB sugaraktól, valójában nem sokat védenek az UVA sugarak ellen. Vannak azonban napvédők, melyek védelmet nyújtanak az UVA sugarakkal szemben, mint például a cink-oxid, titanium-dioxid tartalmú szerek, valamint azok a termékek, melyek mexoryl-t tartalmaznak.

Hazugság: Tehát ahelyett, hogy feltennénk a kérdést azzal kapcsolatban, hogy a bőrrák miért van növekvőben, tovább kenjük magunkra a napvédőket, vagy ami még rosszabb, teljesen elkerüljük a napot. De valójában tényleg a nap olyan veszélyes, vagy van egy másik ok, amit kényelmesen figyelmen kívül hagynak?

A válasz meglepő, és egyenesen az FDA-tól*, valamint az Amerikai Bőrrák Alapítványtól érkezik (akár hiszed, akár nem).

*Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet

Egyetlen szóval: fényérzékenység.

Az igazság a fényvédőkről

Az FDA jelentése a következőket mondja ki:

Az FDA jelentése szerint az alábbi listán szereplő anyagok fényérzékenységet okozhatnak, vagy lehetnek bennük fotoreaktív anyagok, és a tartós napsugárzás ezen vegyi anyagok használata közben Bőrrákot okozhat:

Gyógyszerek
Élelmiszer adalékanyagok
Dezodorok
Antibakteriális szappanok
Kőolajtermékek (beleértve a vazelint)
Antihisztaminok
Meghűlés és allergia elleni gyógyszerek
Nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-k) (beleértve az aszpirin (Amigesic), ibuprofen (Motrin), Aleve (naproxen sodium), celecoxib (Celebrex), diclofenac (Voltaren), etodolac (Lodine))
Antibiotikumok (beleértve a tetraciklinek és a szulfonamidok)
Napvédők (bergamot olaj, szantálfa olaj, benzofenonok, PABA, cinnamátok, szalicilátok, antranilátok, PSBA, mexenone és oxybenzone tartalmúak)
Ismersz bárkit, aki ezen termékek valamelyikét használja? Talán Te is használod? Valóban állíthatjuk, hogy csak a nap okozhat bőrrákot?
Hát nem érdekes, hogy ezen termékek egyikén sincs figyelmeztető címke? Különösen a napvédőkön?!? Elgondolkodtató nem igaz? De várjunk csak ... lesz ez jobb is.

Az FDA azt állítja ugyanabban a jelentésben, hogy a tartós kitettség a fotoreaktív vegyületeknek (mint a fent felsoroltak) okozhatnak:
A bőr idő előtti öregedését: A nap... vagy a vegyi anyagok miatt?
Erősebb allergiás reakciók: Miért van, hogy az ember látszólag allergiás a Földre?
Szürkehályog: Látászavarok?
Érrendszeri károsodás: Szív-és érrendszeri betegségek?
Legyengült immunrendszer: Autoimmun betegségek?
Bőrrák: Ez valóban meglepetés?
Nem kell tudósnak lenned, hogy egy kis logikával eljuss a következtetésre: A fényvédők fényérzékenységet okoznak, és fényérzékenységnél nagyobb valószínűséggel alakul ki a rák, mint “normális" bőrnél.

Utalva az FDA jelentésére a fényérzékenységet okozó anyagokról, egy cikk a Science Daily-ben “A gyógyszerek növelhetik a fényérzékenységet" címmel a következőkről számolt be:

“Bár ezek a gyógyszerek nem közvetlenül növelik a bőrrák kockázatát, a súlyos leégés, különösen gyerekeknél, kapcsolatban van a bőrrák fokozott előfordulásával a későbbi életben.“

Ha még egy pillantást vetünk a listára, akkor sokkal többről beszélünk, mint csak a gyógyszerek! Az élelmiszer adalékok, dezodorok és szappanok mind ott vannak a listán.

Ez elég elképesztő , mivel továbbra is azt mondják, hogy a megoldás erre a problémára egyszerűen a fényvédő használata! De várjunk csak, hoppá... a fényvédő is ezen a listán van!

Miért nincs figyelmeztető címke a fényvédőkön, ami tájékoztatna bennünket, hogy fényérzékenységet és rákot okoz? Ez egy kissé ellentétes hatásúnak hangzik a számomra.

Napozás

Hazugság: Azoknál, akik több időt töltenek a napon, nagyobb a valószínűsége a bőrráknak. Így nagyon fontos, hogy elrejtőzz, és minél inkább elkerüld a napot, amennyire csak lehetséges.

Kötelező olvasmány az a jelentés, mely az Egyesült Királyságban jelent meg, “Napfény rablás" címmel. Egyik részlete a következőképpen szól (vastagon kiemelve a hangsúlyos részek):

“...vannak komoly kétségek, hogy a napozás melanomát okoz. A szabadban dolgozó felnőttek, és a szabadban játszó gyerekek rendszeresen ki vannak téve a napnak, náluk kisebb valószínűséggel alakul ki melanoma, mint azoknál, akik munkájukat vagy a játékot többnyire zárt helyen végzik.Azoknál az embereknél, akik rendszertelenül napoznak, és azoknál, akik többször is leégnek nagyobb a melanoma kockázata, különösen akkor, ha világos bőrtípusúak. Az alkalomszerű napozás úgy tűnik, hogy a legnagyobb kockázatot jelenti a melanoma kialakulásában, a rendszeres napozás viszont úgy látszik védelmet nyújt a melanoma ellen, valószínűleg azért, mert ez biztosítja a magasabb D-vitamin szintet, amely általában védelmet jelent a rák ellen."

Természetesen a fényvédő nagy feladatot végez, hogy megvédjen bennünket az UVB sugaraktól, de van egy probléma. Mégpedig az, hogy az UVB sugarakra a szervezetnek szüksége van a D-vitamin termeléséhez. És ha a D-vitamin véd a rák ellen... nos...

Tehát mi csináljunk?

Először is használj természetes alternatívákat az FDA jelentésben található termékek helyett.

Persze vannak bizonyos anyagok a természetben, melyek ugyanúgy fényérzékenységet okoznak. De ha az az érdeke az FDA-nak és más csoportoknak, mint például az Amerikai Bőrrák Alapítványnak, hogy védje a lakosságot, akkor miért nem nézi azoknak a termékeknek a kémiai összetevőit, melyek fényérzékenységet okoznak? Miért nem kapnak nagyobb érdeklődést az alternatív kezelések, amelyek megakadályoznák a gyógyszerek miatt keletkező fényérzékenységi reakciókat? Nem is beszélve a többi mellékhatásról?

Ehelyett a főáramú tudomány szilárdan kiáll az alternatív gyógymódok elleni ideológiája mellett. Nem elgondolkodtató?

Dr. Michelle Kmiec
radvanszki_jozsef, 2014. augusztus 05. kedd, 10:21
Címkék: Dave Mihalovic, Richard Hobday, Gyógyító Nap, Harland, Zane, Például Dr,
Kommentek
Gingko Biloba az agy csiszolója
A ginkó jótékony hatással rendelkezik több öregedéssel összefüggő kórképekben, mint az öregkori elbutulás, vérellátási zavar a végtagokban, belső fül betegségei (pl. szédülés). A ginkó agyi teljesítményjavító - memóriára és koncentrációra kifejtett - hatása vitatott.

A ginkó az egyik leghosszabb életû fa: ezer évnél idősebb példányok is ismeretesek. Hatalmas mérete ellenére (törzsének átmérője 5 m, magassága 40 m is lehet) a ginkó az első évtizedekben lassan fejlődik. Csak 30-40 év múlva kezd terebélyesedni. A fa lenyűgöző nagysága, kora és különleges - legyező alakú levelei - mindenütt a világban tiszteletet és csodálatot ébresztett iránta.

Kínában a magját 5000 éve használják a gyógyításban. A levél orvosi felhasználását itt először 1436-ban említik (Lan Mao). A szerző külsőlegesen ajánlja a bőr- és fejsebek illetve
pacsakute, 2019. június 06. csütörtök, 13:43
Útravaló – 2019. május 26., húsvét 6. vasárnapja
A Vigasztaló, akit a nevemben az Atya küld hozzátok, a Szentlélek, majd megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondottam nektek - szólt búcsúbeszédében Jézus az apostolaihoz. És ők a Mesternek ezek a szavaira emlékezve, állhatatos imádságban várták Jézus mennybemenetele után a pünkösd napját, amikor rendkívüli jelek kíséretében kiáradt a Szentlélek kegyelme és ereje.

Ki az a Szentlélek? És miben valósul meg a működése?
Tudjuk, hogy Jézus Krisztus a követésére szólít és a történelemből kitörölhetetlen föltámadásában megmutatott örök élet teljességére hív minden embert, akkori és mai tanítványait egyaránt. A mi emberi ismeretünk és erőnk azonban nem elég Isten emberré lett Fiának hiteles követéséhez. Ezért Jézus Krisztus, aki megmondta: ,,nélkülem semmit nem tehettek", megígérte, hogy elküldi a Szentlelket, aki Isten harmadik személye, és az idők végéig velünk marad.
Azóta, hogy a Názáreti Jézus befejezte földi küldetését, a Szentlélek őrzi az
maroka, 2019. május 26. vasárnap, 07:34
Figyelemzavaros és hiperaktív lehetett Leonardo da Vinci
Marco Catani, a londoni King's College professzora a Brain című szakfolyóiratban publikálta kutatását, amelyben a reneszánsz művész, polihisztor munkamódszerét és magatartását leíró korabeli beszámolókon alapuló bizonyítékokkal támasztja alá az ADHD hipotézisét.

"Noha lehetetlen diagnózist felállítani valakiről, aki 500 éve meghalt, legmeggyőzőbben és tudományosan legkézenfekvőbben az ADHD magyarázza, miért volt Leonardónak olyan nehéz befejezni a műveit. A korabeli feljegyzések szerint a művész feltűnően sok időt töltött tervezéssel, de hiányzott belőle a befejezéshez szükséges kitartás. Az ADHD megmagyarázathatja a firenzei mester temperamentumának bizonyos vonásait és különös, csapongó szellemét" - magyarázta Catani, a King's College pszichiátriai, pszichológiai és idegtudományi intézetének professzora.

Az ADHD magatartászavar jellemzője az állandó halogatás, a feladatok befejezésére való képtelenség, a csapongó gondolatok, valamint a test és szellem nyughatatlansága.

A zavart
velemenyezd, 2019. május 24. péntek, 18:40
Fenyőszirup köhögésre
megmaradjon!)

Megköszönöm Földanyának, hogy a növényt felnevelte, táplálta és ellátta a különböző hatóanyagokkal, hogy az az én és családom egészségét szolgálja. Amit mondok, az változó, de a lényeg körülbelül így hangzik:

Hálás vagyok a Teremtő Erőknek, melyek megteremtették a fenyőfát!

Hálás vagyok Földanyának, mely táplálta és gyarapította, a Napnak, ami érlelte és ellátta energiával!

Hálás vagyok mindazoknak, akik elősegítették azt, hogy ebből a fenyőrügyből itt és most gyógyító elixírt készíthetek!

Szolgáljon épülésére testünknek, lelkünknek, szellemünknek! Hatóanyagai ott segítsenek, ahol arra a legnagyobb szükség van, és minden haszontalan anyagot távolítson el a szervezetünkből!

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
A hála érzése inspiráló tud lenni!

Minél többet vagy hálás, annál több dolgot találsz az életedben, amiért hálás lehetsz!

Amikor elmondom a magam kis ,,hála szövegét", érdekes dolgok jutnak
lilagondolatok, 2019. május 14. kedd, 14:34
Sambucus Zsámbéki Bodzafesztivál júniusban
Borbély-Dresch Quartet, az Aurevoir, a Jóanépi, táncházat tart a Pásztor Hóra és a Góbé, gyerekeknek énekel Bognár Szilvia, a záróesemény pedig a 46 éves Muzsikás együttes estje lesz június 9-én vasárnap" - sorolta Móra Gabriella. A Romtemplom oldalán esténként fényfestés lesz.

Bangó Alíz, a Hagyományok Háza szervezője kitért arra, hogy a hagyományőrző, kézműves- és gyerekprogramok a Pünkösd ünnepéhez kapcsolódnak. A népszokások jegyében király- és királynőválasztás is lesz, körbejárják a bodza gyógyító- és festőfunkcióját, készítenek bodzasípot, bőrből készült medálokat. A Sambucusra zsámbéki bodzapálinkával és különleges sörrel, azaz zsálinkával és zsörrel is készülnek.

György Péter főszervező elmondta, hogy vasárnap az Összevonás napján Tímár Sára és a Magos együttes közösen hoz létre egy produkciót a közönséggel: a pünkösdi dal előadásába bárki bekapcsolódhat hangszerével. A közösségi muzsikálást célozza Benkő Zsolt Gitárterápiája is, a Matyi Kultúrbisztróban pedig mini cseh sörfesztivált
velemenyezd, 2019. május 06. hétfő, 13:15
- Pilisszentkereszt - kirándulás élménye
1858-as lourdes-i események hatása világosan látszik: minden évben a jelenések napjain imádkozva, közösen keresik fel a forrást. Az adatok alapján kijelenthető: a Szentkút tisztelete az 1860-as, 1870-es években keletkezett. Hivatalos egyházi engedéllyel nem rendelkezik! Pontos szabályozás híján a népi kultusz szabadon formálódik. Az engedély hiánya ugyanis sohasem zavarta az isteni szeretet után sóvárgó lelkeket.
A forrás vizének legendás a híre: sok ember gyógyulását Mária közbenjárásának és a vízgyógyító erejének köszönhetik.
*
Legenda szerint amikor még itt csak egy kereszt állt, egy vak kisgyerek a kereszt felé nézett, imádkozott, és eközben meglátott egy fehér galambot (Szűz Mária). Ekkor derült ki, hogy lát. Kis szabadtéri kápolnát emeltek itt a forrás felé, amelynek vize azóta is folyik, még nagy szárazságban is. A forrás vize friss, üde, kristálytiszta, üdítő és gyógyító hatású. Nemcsak ezért, hanem a hely csöndességéért is sokan látogatják.
Sarlós Boldogasszony ünnepén (július
maroka, 2019. április 28. vasárnap, 23:58
A szegfűszegről jó tudni
fűszer.

Omega-3 zsírsavakban, élelmi rostokban, C- és K-vitaminban, kalciumban, magnéziumban és mangánban meglehetősen gazdag. A mangán számos fontos enzim működését közvetlenül befolyásolja és fontos szerepe van a zsír anyagcsere szabályozásában és az idegrendszer működésének stabilizálásában.

A szegfűszeg antioxidáns kapacitása meglehetősen magas, éppen ezért az ORAC skála felső részében foglal helyet.

Rák, fertőzések, asztma, stb.
Számos korábbi kutatás bizonyítja a szegfűszeg gyógyító hatását. A benne lévő eugenol a legfontosabb bioaktív vegyület. A szegfűszegnek az alábbi betegségek gyógyításában és megelőzésében lehet fontos szerepe:

- candida fertőzés
- bakteriális fertőzések
- gyulladásos megbetegedések
- fogíny betegség
- magas vércukorszint
- asztma
- izom spazmus
- pattanások
- megfázás, influenza, torokfájás
- fejfájás
- tüdő betegségei

Antioxidáns
pacsakute, 2019. április 27. szombat, 16:14
Megszólalt a 27 év után felébredt nő orvosa
Az alábbi történet - Isten gyógyító erejének csodája volt,No meg a gondos orvosi, nővéri munkáé. - Véleményem szerint.

- Egyetlen beteg sem ébred fel egyszerűen kómából 27 év után - közölte a Spiegel Online hírportállal Friedemann Müller, a németországi Bad Aiblingben lévő klinika orvosa. Az elmúlt évben ő kezelte azt a nőt, aki 27 évig volt éber kómában.
A német kezelőorvos szerint az eset ritka, de nem egyedülálló.
Munira Abdulla történetét az abu-dzabi The National napilap adta közre hétfőn. A nő 32 évesen, 1991-ben autóbalesetet szenvedett, amikor négyéves fiát iskolába vitte. Kocsijuk busszal ütközött, fia megúszta néhány horzsolással, de Abdulla eszméletét vesztette. Tavaly nyerte vissza öntudatát egy német klinikán, ahol Dubaj és London után kezelték.
Friedmann Müller elmondta, hogy a nő vegetatív állapotban volt, amit nem szabad összekeverni a kómával. Abdullah "minimálisan volt a tudatánál", egyfajta éber kómában volt, érzékelte környezetét, képes volt kinyitni a
maroka, 2019. április 25. csütörtök, 15:07
Képek, videók
Tyrone és Dave-box.png
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 16:34
Davetta Sherwood(27).jpg
farkas1945
2013. április 03. szerda, 12:15
Dave_Minarik_bike002_b ig.
para_peti
2012. március 20. kedd, 11:11
1740210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:35
1042210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:27
1041210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1039210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1029210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
Brigi és Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 10:07
Dodi, Brigi, Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 09:52
Dave Tyson Gentry idézet.
szalai0913
2010. január 22. péntek, 11:20
1740-210Dave.jpg
arle
2009. július 21. kedd, 21:08
richard-shaver-belso-f old
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:06
kevin-richardson oroszlan
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:10
Kevin Richardson lionnal.
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.