Belépés
2019. augusztus 18. vasárnap | 33. hét | 230. nap | 04:49 | Ilona
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Nap képes gyógyítani a rákot?
AMIT A GYÓGYÍTÓ NAPRÓL TUDNOD KELL!

Azok, akik megpróbálják meggyőzni a világot, hogy a Nap, a Föld elsődleges élet- és energiaforrása rákot okoz, ezt azzal a rosszindulatú szándékkal teszik, hogy megtévesszék a tömegeket arról az egyetlen dologról, ami megvédhetne a betegségtől." - Dave Mihalovic, természetgyógyász ​​orvos és író.

Az igazság viszont az, hogy a Napról és a bőrrákról évek óta szisztematikusan hazudnak. Vajon hányan tudják, hogy nincs végleges bizonyíték arra, hogy a napfény bőrrákot okoz?

A Nap képes gyógyítani a rákot?

Dr. Richard Hobday író, a Gyógyító Nap című könyv szerzője számos olyan tanulmányt dokumentál, amelyek azt mutatják, hogy a Nap véd az emlő, vastagbél-, petefészek- és prosztataráktól. Szintén megakadályozza a cukorbetegség, a sclerosis multiplex, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, a csontritkulás, a pikkelysömör és a szezonális affektív zavar (SAD) kialakulását. (1)(2)

Aztán ott van Dr. Harland G. Hall esete, akinél bőrrákot diagnosztizáltak, és egy sebész azt javasolta, hogy távolítsák el. Ehelyett úgy döntött, hogy napoztatja a rákos területet. Rövid idő elteltével a folyamatos napozásnak köszönhetően a bőrrák teljesen eltűnt. Visszatért a sebészorvoshoz, aki megerősítette, hogy a bőrrák valóban megszűnt, így nem volt szükség a műtétre.

“A rákon segít a napozás, írja Dr. Zane R. Kime. Kime szerint azok, akik többet vannak a napfényen, kevesebb az esélyük a rákos megbetegedésekre. A napozás gyógyítja a rákot felépítve az immunrendszert, és növelve az oxigén szintjét a szövetekben."

Mégis naponta bombáznak bennünket szörnyű “figyelmeztetésekkel" a jó hírű “hatóságok", intve mindannyiunkat, a saját érdekünkben természetesen, hogy minden áron kerüljük a napfényt.

A Napfóbia járványszerű szintje

Például Dr. Robin Ashinoff, a Hackensack Egyetem Egészségügyi Központjának bőrgyógyászati ​​és kozmetikai sebészeti vezetője a következőt ajánlja:

“Fényvédőt használva, majd szándékosan kimenni a napfényre majdnem olyan (rossz), mintha fényvédő nélkül mennénk ki.“

Majd így folytatja, “Nem égünk le, de az UV sugarak továbbra is bekerülnek a bőrbe. A fényvédő fontos, de szükséges viselni a megfelelő ruhát és védenie magát az embernek, amennyire csak lehetséges a közvetlen napsugárzástól."

Vajon Dr. Ashinoff a vámpír életmódot támogatja? A valóság az, hogy az emberek többségét, köztük az orvosokat is becsapták azzal a gondolattal, hogy higyjenek azokban a mítoszokban, hogy a Nap mérgező, rákkeltő, és halálos egészségügyi kockázatot jelent.

Ezért a legtöbb ember szolgai módon és gazdagon keni a mérgező napvédőt a bőrére, valahányszor csak arra számítanak, hogy közvetlen kapcsolatba kerülnek a Nap sugaraival. Valójában azonban a legtöbb hagyományos napvédő rákot okozó biológiai veszélyforrás.

Eközben a sok milliárd dolláros rákipar, és a több milliárd dolláros mérgező fényvédő iparág nagyon jól jár ezzel az átveréssel. A valódi hívők zavartan vakargatják a fejüket, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy a rettegett rosszindulatú melanoma bőrrák megbetegedések száma emelkedik.

A NAP ÉS A BŐRRÁK: AZ IGAZSÁGOK VIZSGÁLATA, A FŐÁRAMÚ TUDOMÁNY ÁLIGAZSÁGAI ÉS HAZUGSÁGAI

Egy félelemben elmerült társadalom vagyunk... félelem... és még több félelem. A nap, mint a félelem egy újabb tárgya nem nagy meglepetés.

Az elképzelés, hogy mi emberek egy bolygó felszínén élve el kell rejtőzzünk, tartózkodnunk a naptól amennyire csak lehetséges, mindig is egy furcsa érzést keltett bennem. El tudnék képzelni ilyesmit, ha valójában a föld alatt élnénk és éjjeli barlanglakók lennénk; csak éjszaka jönnénk elő dolgozni és játszani.

De nem vagyunk éjszakai természetűek. Éjjel alszunk, és nappal aktívak vagyunk. A természet ennyire hibás lenne? Ez talán a természet legnagyobb vicce lehet ránk nézve? Vagy mi vagyunk azok, akik össze vagyunk zavarodva?

Vannak okai, amiért nappal vagyunk aktívak, nem pedig éjjel, és ezt a fiziológiánk is bizonyítja:

1. A tobozmirigy melatonint biztosít éjjel és szerotonint a nap folyamán.

2. Kiváló nappali látással, és gyenge éjszakai látással rendelkezünk

3. A D-vitamin egy vitaminszerű hormon, melyet csak közvetlen napsugárzással állít elő a testünk

4. Arról nem is beszélve, hogy úgy vagyunk “programozva", hogy vonzódunk a naphoz. Nem mindannyian a meleg, verőfényes napokat szeretjük? Nem művel abszolút csodákat a lelkiállapotunkkal?

Ennek ellenére azt mondták, hogy kerüljük el a napot, rejtőzzünk el, és használjunk napolajat. Nem vagyunk teljesen agymosottak a fényvédőkkel kapcsolatosan? Azt mondják, hogy ha nem használunk napvédőt, akkor ráncosak leszünk és/vagy bőrrákot kapunk. Nem igaz? Ismerősen hangzik?

És most a legújabb mítosz a napról... egyre veszélyesebbé válik a csökkenő ózonréteg miatt, amit a nap sugárzásának erősödése okoz, ami erősebb mint valaha, és persze még több bőrrákot okoz. De összességében ez egy másik téma.

UVA és UVB sugarak:

Mielőtt belemennénk a részletekbe, egy kis frissítő az UVB és az UVA sugarakról.

UVA sugarak:

Áthalad az ablaküvegen
Mindig jelen van, a magassági szint vagy az időjárás változásának ellenére
Mélyen behatol a bőr rétegeibe
Összesen 5%-a a nap sugarainak
20-szor bőségesebb az UVB sugaraknál
UVB sugarak:

Nem hatol át az ablaküvegen
A bőr leégését és lebarnulását okozza
Felelős a normális D-vitamin termelésért
Intenzitása változik az időjárási körülményektől, a magasságtól, az év- és napszaktól függően
A nap sugarainak mindössze 0,5%-a
Igazság, áligazság és hazugságok
Nos nézzük meg, hogy mi az igazság, mi az áligazság és mi simán hazugság.Igazság: Növekedés volt a bőrrákosok arányában az Egyesült Államokban a Betegségellenőrzési Központ (CDC) jelentése szerint.
Kérdés: Miért lenne növekedés a bőrrákosok számában a fényvédők használata ellenére?

Áligazság: Míg a legtöbb napvédőt úgy hirdetik, hogy véd az UVB sugaraktól, valójában nem sokat védenek az UVA sugarak ellen. Vannak azonban napvédők, melyek védelmet nyújtanak az UVA sugarakkal szemben, mint például a cink-oxid, titanium-dioxid tartalmú szerek, valamint azok a termékek, melyek mexoryl-t tartalmaznak.

Hazugság: Tehát ahelyett, hogy feltennénk a kérdést azzal kapcsolatban, hogy a bőrrák miért van növekvőben, tovább kenjük magunkra a napvédőket, vagy ami még rosszabb, teljesen elkerüljük a napot. De valójában tényleg a nap olyan veszélyes, vagy van egy másik ok, amit kényelmesen figyelmen kívül hagynak?

A válasz meglepő, és egyenesen az FDA-tól*, valamint az Amerikai Bőrrák Alapítványtól érkezik (akár hiszed, akár nem).

*Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet

Egyetlen szóval: fényérzékenység.

Az igazság a fényvédőkről

Az FDA jelentése a következőket mondja ki:

Az FDA jelentése szerint az alábbi listán szereplő anyagok fényérzékenységet okozhatnak, vagy lehetnek bennük fotoreaktív anyagok, és a tartós napsugárzás ezen vegyi anyagok használata közben Bőrrákot okozhat:

Gyógyszerek
Élelmiszer adalékanyagok
Dezodorok
Antibakteriális szappanok
Kőolajtermékek (beleértve a vazelint)
Antihisztaminok
Meghűlés és allergia elleni gyógyszerek
Nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-k) (beleértve az aszpirin (Amigesic), ibuprofen (Motrin), Aleve (naproxen sodium), celecoxib (Celebrex), diclofenac (Voltaren), etodolac (Lodine))
Antibiotikumok (beleértve a tetraciklinek és a szulfonamidok)
Napvédők (bergamot olaj, szantálfa olaj, benzofenonok, PABA, cinnamátok, szalicilátok, antranilátok, PSBA, mexenone és oxybenzone tartalmúak)
Ismersz bárkit, aki ezen termékek valamelyikét használja? Talán Te is használod? Valóban állíthatjuk, hogy csak a nap okozhat bőrrákot?
Hát nem érdekes, hogy ezen termékek egyikén sincs figyelmeztető címke? Különösen a napvédőkön?!? Elgondolkodtató nem igaz? De várjunk csak ... lesz ez jobb is.

Az FDA azt állítja ugyanabban a jelentésben, hogy a tartós kitettség a fotoreaktív vegyületeknek (mint a fent felsoroltak) okozhatnak:
A bőr idő előtti öregedését: A nap... vagy a vegyi anyagok miatt?
Erősebb allergiás reakciók: Miért van, hogy az ember látszólag allergiás a Földre?
Szürkehályog: Látászavarok?
Érrendszeri károsodás: Szív-és érrendszeri betegségek?
Legyengült immunrendszer: Autoimmun betegségek?
Bőrrák: Ez valóban meglepetés?
Nem kell tudósnak lenned, hogy egy kis logikával eljuss a következtetésre: A fényvédők fényérzékenységet okoznak, és fényérzékenységnél nagyobb valószínűséggel alakul ki a rák, mint “normális" bőrnél.

Utalva az FDA jelentésére a fényérzékenységet okozó anyagokról, egy cikk a Science Daily-ben “A gyógyszerek növelhetik a fényérzékenységet" címmel a következőkről számolt be:

“Bár ezek a gyógyszerek nem közvetlenül növelik a bőrrák kockázatát, a súlyos leégés, különösen gyerekeknél, kapcsolatban van a bőrrák fokozott előfordulásával a későbbi életben.“

Ha még egy pillantást vetünk a listára, akkor sokkal többről beszélünk, mint csak a gyógyszerek! Az élelmiszer adalékok, dezodorok és szappanok mind ott vannak a listán.

Ez elég elképesztő , mivel továbbra is azt mondják, hogy a megoldás erre a problémára egyszerűen a fényvédő használata! De várjunk csak, hoppá... a fényvédő is ezen a listán van!

Miért nincs figyelmeztető címke a fényvédőkön, ami tájékoztatna bennünket, hogy fényérzékenységet és rákot okoz? Ez egy kissé ellentétes hatásúnak hangzik a számomra.

Napozás

Hazugság: Azoknál, akik több időt töltenek a napon, nagyobb a valószínűsége a bőrráknak. Így nagyon fontos, hogy elrejtőzz, és minél inkább elkerüld a napot, amennyire csak lehetséges.

Kötelező olvasmány az a jelentés, mely az Egyesült Királyságban jelent meg, “Napfény rablás" címmel. Egyik részlete a következőképpen szól (vastagon kiemelve a hangsúlyos részek):

“...vannak komoly kétségek, hogy a napozás melanomát okoz. A szabadban dolgozó felnőttek, és a szabadban játszó gyerekek rendszeresen ki vannak téve a napnak, náluk kisebb valószínűséggel alakul ki melanoma, mint azoknál, akik munkájukat vagy a játékot többnyire zárt helyen végzik.Azoknál az embereknél, akik rendszertelenül napoznak, és azoknál, akik többször is leégnek nagyobb a melanoma kockázata, különösen akkor, ha világos bőrtípusúak. Az alkalomszerű napozás úgy tűnik, hogy a legnagyobb kockázatot jelenti a melanoma kialakulásában, a rendszeres napozás viszont úgy látszik védelmet nyújt a melanoma ellen, valószínűleg azért, mert ez biztosítja a magasabb D-vitamin szintet, amely általában védelmet jelent a rák ellen."

Természetesen a fényvédő nagy feladatot végez, hogy megvédjen bennünket az UVB sugaraktól, de van egy probléma. Mégpedig az, hogy az UVB sugarakra a szervezetnek szüksége van a D-vitamin termeléséhez. És ha a D-vitamin véd a rák ellen... nos...

Tehát mi csináljunk?

Először is használj természetes alternatívákat az FDA jelentésben található termékek helyett.

Persze vannak bizonyos anyagok a természetben, melyek ugyanúgy fényérzékenységet okoznak. De ha az az érdeke az FDA-nak és más csoportoknak, mint például az Amerikai Bőrrák Alapítványnak, hogy védje a lakosságot, akkor miért nem nézi azoknak a termékeknek a kémiai összetevőit, melyek fényérzékenységet okoznak? Miért nem kapnak nagyobb érdeklődést az alternatív kezelések, amelyek megakadályoznák a gyógyszerek miatt keletkező fényérzékenységi reakciókat? Nem is beszélve a többi mellékhatásról?

Ehelyett a főáramú tudomány szilárdan kiáll az alternatív gyógymódok elleni ideológiája mellett. Nem elgondolkodtató?

Dr. Michelle Kmiec
radvanszki_jozsef, 2014. augusztus 05. kedd, 10:21
Címkék: Dave Mihalovic, Richard Hobday, Gyógyító Nap, Harland, Zane, Például Dr,
Kommentek
MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK Szervezetünkre rengeteg munka vár,
gazdag, amelyek abban segítenek, hogy az epehólyag és a máj jobban teljesítsen.

Sokan azt gondolják, hogy a hagymafélékben megtalálható allicin segíti elő leginkább a méregtelenítő folyamatokat. Ebben azonban részt vesznek még a bioflavonoidok és a polifenolok is.

Forrás: https://gyogyszernelkul.com

SALAKTALANÍTÓ, REGENERÁLÓ DIÉTÁK ÉS AMBULÁNS LÉBÖJTKÚRÁK: 20/588-28-10,
70/422-44-39, www.balaicza.hu
Mire jó a léböjt? (http://balaicza.hu/mire-jo-lebojt/),
Gyógyító böjt: http://balaicza.hu/gyogyito-bojt/

BELGYÓGYÁSZATI ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS:
Tel.: 20/588-28-10, 70/422-44-39, www.balaicza.hu
http://balaicza.hu/eletmod-es-dietastanacsadas/

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.
Az oldal
koszegimarika, 2019. augusztus 09. péntek, 12:50
A simább bőrért
meginni naponta. Kerülje a cukros italokat, az alkoholt és a szénsavas italokat. Emellett fogyasszon sok gyümölcsöt és zöldséget, mivel ezek vízben gazdagok. A napi minimum kétszeres vizes arcmosás is sokat segít.

Bár sok bőrápoló termék kapható, amelyek sima és hibátlan bőrt ígérnek, de gyakran drágák, illetve ártalmas összetevőket is tartalmazhatnak. Szerencsére természetes módon is elérhető a sima bőr. Íme, a 10 legjobb módszer.

Görögszéna
A görögszéna világszerte ismert gyógyító és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól.

- Készítsen keveréket pár kávéskanál forralt tejből és görögszéna levelekből. Ezt arcpakolásként alkalmazza rendszeresen, hogy kisimítsa az enyhébb vonalakat, ráncokat.
- A pattanások gyógyításához és a mitesszerek megtisztításához forraljon egy kávéskanálnyi görögszéna magvat egy liter vízben, majd alkalmazza az érintett területre. Görögszéna levelekből és kurkumából készített pakolás ideális lehet a mitesszeres
pacsakute, 2019. augusztus 06. kedd, 23:45
14. évközi hét hétfő 07.08
törekszünk.

Elmélkedés
Két csoda:
Az egyik a kafarnaumi zsinagógai elöljáró leányának a feltámasztása, akinek nevét Máté evangélista nem említi meg, de nyilvánvalóan arról a személyről van szó, akit Márk is és Lukács is Jairusnak nevez.
A másik csoda pedig egy vérfolyásban szenvedő asszony meggyógyítása.
Az elöljáró jól ismerhette Jézust, aki gyakran időzött Kafarnaum városában és szombatonként részt vett az istentiszteleten. Talán személyesen is megtapasztalta városukban az Úr gyógyító képességét és hallhatott arról, hogy másutt milyen rendkívüli dolgokat tett. Az asszony szintén nem ismeretlenül közeledik Jézushoz. Neki is tudomása van arról, hogy milyen rendkívüli tettekre képes Jézus, különben nem gondolta volna azt, hogy akár a ruhája megérintésétől is gyógyulást nyerhet. A leírásból úgy tűnik, hogy mindketten Jézusban látják az egyetlen reményt. Az elöljáró nem reményvesztetten, nem helyzetébe beletörődve járul Jézushoz és így kéri segítségét: ,,Uram, a leányom
maroka, 2019. július 08. hétfő, 09:06
Június 29. Péter és Pál
apostolok fejedelme, aki - eredetileg Simon volt és Jézus első tanítványai közé tartozott.

A mennyország kulcsának őrzője. Szent Péter a halászok patrónusa is.

Pál apostol neve Saul volt. A "nemzetek apostolának" nevezik.

Mindketten meghaltak keresztény hitükért és közös emléknapjuk június 29.

PÉTER

Görög eredetű férfi keresztnév.

A Petrosz névben lévő petra szó jelentése: "kő".

Más magyarázat szerint lehet a jelentése: "orvos, gyógyító, jövendőmondó".

Sok védőszentje közül legismertebb Szent Péter, Jézus tanítványa, aki eredeti foglalkozása miatt a halászok védelmezője. A XVl. században a legnépszerűbb férfinév volt, és azóta is a gyakori nevek közé tartozik.

Így sok híres ember neve, pl,: Bornemissza Péter püspök, író, Pázmány Péter esztergomi érsek, Ilosvai Selymes Péter versszerző

Az irodalomban is sok Péter szereplő található, pl. Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője.

A régóta
eva6, 2019. június 29. szombat, 17:31
Nyár
kenyér.


Várnai Zseni: VÉNASSZONYOK NYARA

Talán egy kicsit magamról beszélek,
mikor szívem e fényért lelkesül,
végső sugára ez a nyár hevének,
mielőtt még az alkony rám terül.

Ez őszi nap a szőlő érlelője,
s piruló alma issza melegét,
e fénytől várok én is új erőre,
magamba szívom forró delejét.

Fáradt szívem csókjától újra éled,
csontomig ér a gyógyító sugár,
talán bölcsebb ez őszbe nyúló élet,
s mélyebb, mint volt a tűzitalú nyár.

Vénasszonyok nyarának is becézik
ez őszi fényt, mely édes, mint a méz,
mintha tündérek ujjai sodornák
aranyszálait, ettől oly mesés.

Kiket zord évek vad vihardúlása
oly sokszor vert, legyen miénk a fény,
hadd üljön meg, mint szentek glóriája
öreg anyók fáradt ezüst fején.

Aranypalást borítsa gyenge
menusgabor, 2019. június 21. péntek, 21:00
A gyűrű
szenvedjen? Azt mondod, szeretsz, de valahogy nem áll össze a kép. Ez már kegyetlenség! Muszáj megbizonyosodnom arról, hogy valóban az vagy, akinek mondod magad, különben nem bírom tovább. Nem az okokra voltam kíváncsi. Rá volt szükségem.
Másnap reggel egy közeli barátom bölcs szavai fogadtak: ,,Andi, tömnöd kell magadba az igét. Isten szaván keresztül tudja a Szentlélek megszólítani a szívednek azokat a rejtett zugait, ahová emberi szó már nem ér el."
Igen, ilyen mélyre hatoló és gyógyító érintésre volt szükségem, ezért másnap reggel elővettem a Bibliát. Ezekre a zsoltárversekre tévedt a tekintetem: ,,Egyszer szólt Isten, és két dolgot hallottam: azt, hogy a hatalom Istené, és tiéd. Uram, a kegyelem is. Bizony, megfizetsz mindenkinek a cselekedete szerint." Úgy hatottak rám ezek a szavak, mint a repülősó: elűzték belőlem a rettegést és a kételyt. A szívem mélyéig átjárt a bizonyosság, hogy Isten szeret és közel van hozzám. Azonnal megnyugodtam. Már nem számított, hogy nem áll
kalmanpiroska, 2019. június 08. szombat, 16:22
Gingko Biloba az agy csiszolója
A ginkó jótékony hatással rendelkezik több öregedéssel összefüggő kórképekben, mint az öregkori elbutulás, vérellátási zavar a végtagokban, belső fül betegségei (pl. szédülés). A ginkó agyi teljesítményjavító - memóriára és koncentrációra kifejtett - hatása vitatott.

A ginkó az egyik leghosszabb életû fa: ezer évnél idősebb példányok is ismeretesek. Hatalmas mérete ellenére (törzsének átmérője 5 m, magassága 40 m is lehet) a ginkó az első évtizedekben lassan fejlődik. Csak 30-40 év múlva kezd terebélyesedni. A fa lenyűgöző nagysága, kora és különleges - legyező alakú levelei - mindenütt a világban tiszteletet és csodálatot ébresztett iránta.

Kínában a magját 5000 éve használják a gyógyításban. A levél orvosi felhasználását itt először 1436-ban említik (Lan Mao). A szerző külsőlegesen ajánlja a bőr- és fejsebek illetve
pacsakute, 2019. június 06. csütörtök, 13:43
Útravaló – 2019. május 26., húsvét 6. vasárnapja
A Vigasztaló, akit a nevemben az Atya küld hozzátok, a Szentlélek, majd megtanít titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondottam nektek - szólt búcsúbeszédében Jézus az apostolaihoz. És ők a Mesternek ezek a szavaira emlékezve, állhatatos imádságban várták Jézus mennybemenetele után a pünkösd napját, amikor rendkívüli jelek kíséretében kiáradt a Szentlélek kegyelme és ereje.

Ki az a Szentlélek? És miben valósul meg a működése?
Tudjuk, hogy Jézus Krisztus a követésére szólít és a történelemből kitörölhetetlen föltámadásában megmutatott örök élet teljességére hív minden embert, akkori és mai tanítványait egyaránt. A mi emberi ismeretünk és erőnk azonban nem elég Isten emberré lett Fiának hiteles követéséhez. Ezért Jézus Krisztus, aki megmondta: ,,nélkülem semmit nem tehettek", megígérte, hogy elküldi a Szentlelket, aki Isten harmadik személye, és az idők végéig velünk marad.
Azóta, hogy a Názáreti Jézus befejezte földi küldetését, a Szentlélek őrzi az
maroka, 2019. május 26. vasárnap, 07:34
Képek, videók
Tyrone és Dave-box.png
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 16:34
Davetta Sherwood(27).jpg
farkas1945
2013. április 03. szerda, 12:15
Dave_Minarik_bike002_b ig.
para_peti
2012. március 20. kedd, 11:11
1740210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:35
1042210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:27
1041210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1039210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
1029210Dave.jpg
frontin
2011. augusztus 20. szombat, 08:26
Brigi és Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 10:07
Dodi, Brigi, Dave
foltoskata
2011. május 29. vasárnap, 09:52
Dave Tyson Gentry idézet.
szalai0913
2010. január 22. péntek, 11:20
1740-210Dave.jpg
arle
2009. július 21. kedd, 21:08
richard-shaver-belso-f old
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:06
kevin-richardson oroszlan
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:10
Kevin Richardson lionnal.
charlotteani
2017. augusztus 14. hétfő, 19:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.