Belépés
2020. július 11. szombat | 28. hét | 193. nap | 23:37 | Nóra, Lili
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
HoroszkópBika: Kedves Bika! Vigyázz mit mondasz, mert minden szavad valóra válik. Igen, azok is, amiket mérgedben, vagy meggondolatlanul mondasz. Szerencsére van némi késleltetés, így nem azonnal válnak valóra a negatív (és pozitív) szavaid. Használd ki ezt a késleltetést arra, hogy megváltoztasd mindazt, amit kimondtál. Használd ki a késleltetést arra, hogy pozitívba fordítsd a szavaidat, pozitívvá formáld a gondolataidat. Hidd el, senkit sem lenne szabad szavakkal sem bántani - hiszen azok a leghatásosabb fegyverek.

Bak: Kedves Bak! A legszívesebben jól beolvasnál valakinek. A benned lévő feszültség a benned lévő bizonytalanságból fakad. Könnyen lehet, hogy ez a bizonytalanság váltja ki belőled ezeket a támadó reakciókat. Az az igazság, hogy ha meg is támadsz valakit, az nem fog téged nyugodtabbá tenni. Sőt! Pont ellenkező lesz a hatás: ráöntöd a mérgedet valakire, de az lepattan róla, visszatér hozzád és te leszel az, aki kétszer olyan ideges, mint eredetileg volt. Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha a bizonytalanságodat és a feszültségedet máshogyan kezelnéd?
jjanosne, 2014. július 22. kedd, 07:06
Címkék: Kedves Bika, Kedves Bak, késleltetést arra, leghatásosabb fegyverek, benned lévő, bizonytalanság váltja,
Kommentek
Napi horoszkóp 2019. június 22.
Próbálja meg a munkájában keresni a lehetőséget a kreativitásra!

Skorpió

(X. 23.-XI. 21.)

A változóban levő nyilvános kapcsolatok hamarosan anyagi haszonnal is kecsegtethetik. A társkapcsolata is változóban van, de ez inkább jót, mint rosszat jelent, már amennyiben képesek lesznek együtt, egyformán változni. Egy biztos: a társának most vagy teljes egészében elköteleződik, vagy örökre búcsút inthet neki. A mai napon komoly beszélgetésre kerülhet sor ez ügyben ön és a kedvese között.

Nyilas

(XI. 22.-XII. 21.)

Ma ismét a tenyerén hordozza a sorsa: rendkívül sikeres lehet. Szívbéli ügyekben is szerencsés, de ha nem akar még családi áldást, akkor jobb lesz óvatosnak lennie! Az életmódján valamit változtatni kellene, ezt ön is jól tudja. Itt az ideje, hogy belekezdjen végre a régóta tervezett fogyókúrájába, és a sportolásnak is szenteljen ma időt! Az edzőtermekben és az uszodákban is hódíthat.

Bak

(XII. 22.-I.
eva6, 2019. június 22. szombat, 06:53
ccCcc
Az Oroszlán valósággal ragyog 2019-ben

Az Oroszlán bámulatos évre számíthat. Neki most minden bejön, az élet végre a tenyerén hordozza, bármit elérhet, amit csak szeretne. Hogyan és miben támogatják, segítik őt a csillagok? Kiderül a 2019-es horoszkópból.

Kedves Oroszlán! Felkészültél a csillogásra, a ragyogásra? A nagy szerencse bolygója, a Jupiter csodás lehetőségeket vetít eléd, ezért 2019-ben nagyon sok örömben, és valóban boldog pillanatokban lehet részed. Az Uránusz március 7-én ismét visszalép a Bika jelébe, és hét éven át el sem mozdul onnan. A bolygó a munkádban hoz különleges lehetőségeket, minden célodat megvalósíthatod, igaz, a hullámhegyekre és hullámvölgyekre is számítanod kell. Összességében nem lesz okod panaszra.

Napfogyatkozások, holdfogyatkozások hatnak 2019-ben az Oroszlánra

Oroszlán jegyűként három napfogyatkozás és két teljes holdfogyatkozás nehezíti az életedet idén, ugyanakkor érezhető változásokat is teremtenek ezek az égi jelenségek az
eposz, 2019. január 23. szerda, 03:29
Az ember mint a teremtő [...]
szellemi szubsztanciát a halál és a születés közti életbe, mert ott szüksége van rá, ha nem hordozná magával, akkor halála után szinte eltűnne.

A szükséges változáson csak azáltal mehet át, ha a halál kapuján át magával viszi az anyagcsere-végtagrendszer szellemi szubsztanciáit. Az ember nem inkarnálódhatna a jövőben, ha megadná tartozását a Földnek. Míg a Föld ebben a középső állapotában van, ezen semmit sem lehet javítani. A földi lét végén mindez már másképpen lesz.

Ez már így van, kedves barátaim: aki szellemi tekintettel nézi az életet, nemcsak azokban a szenvedésekben és fájdalmakban, vagy örömökben részesül, amit a hétköznapi élet ad. A szellemiség látásával kozmikus örömök és kozmikus fájdalmak lépnek fel. A beavatás el sem választható az olyan kozmikus fájdalom fellépésétől, ami pl. akkor adódik, mikor az ember így szól magához: egyszerűen attól, hogy emberi mivoltomat fenntartom, a Föld adósává kell, hogy váljak. Nem tudom megadni a Földnek, amit a teljes kozmikus
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:29
Az ember mint a teremtő [...]
ritmusoknak arra a kiegyenlítettségére hatnak, mely egybefolyva a Nap és a levegő erejével az oroszlán természetét építik. Az pedig, ami mintegy oroszlán-értelemben remeg át a levegőn, s az ember saját ritmikus-rendszerét akarja egyoldalúvá tenni, az így szól:

Tanuld ismerni lényemet!
Én adok erőt neked,
hogy légkör-ragyogásban
testesítsed meg a világmindenséget!

Így szól az oroszlán.

Nagyobb e tudat alatt zengő hangok hatása, mintsem gondolná az ember. Igen, kedves barátaim, a Földön a különböző emberi organizációk e hatások felvételére speciálisan szerveződnek. Így például a Nyugaton lakókat különleges szervezettségük a sas hangjának csábítására, kísértésére teszi érzékennyé. Nevezetesen az amerikai kultúra embere, különös organizáltsága alapján, a sas szavának csábítására különösen fogékony. Az európai Közép, mely oly sokat hordoz az antik kultúrából - Goethét is ez késztette, hogy élete felszabadításáért Itália felé vonuljon - különösen ki van téve az
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:28
Az ember mint a teremtő [...]
hiénának megvolt a maga logikája. Ez az állat nem annyira az élőhöz, hanem inkább a halottsághoz ragaszkodik, logikája tehát bátorságának, illetve inkább gyávaságának ehhez a jellegéhez igazodik. A valósággal is aszerint bánik, amilyen bátorságos a pillanatnyi állapota. Így szólt hát: ,,Osszuk az antilopot három egyforma részre. Egy részt kapjon az oroszlán, egyet a farkas és a harmadikat a hiéna, mármint én." Erre az oroszlán megölte a hiénát, majd így szólt a farkashoz: ,,Nézd csak, kedves farkasom, most másképpen kell osztozkodnunk. Osszál te! Hogyan osztanád te el a zsákmányt?" A farkas erre így felelt: ,,Igen, másképpen kell osztozkodnunk, mert most nem kaphatja mindenki azt, amit korábban, s mivel megszabadítottál minket a hiénától, most természetesen te, az oroszlán kapod az első harmadot. A második harmad úgyis a tiéd lett volna a hiéna szerint, a harmadik rész pedig azért a tiéd, mert te vagy minden állat között a legbölcsebb és a legrátermettebb." Így osztozkodott a
eposz, 2019. január 17. csütörtök, 14:27
Horoszkóp
szereti a rendet maga körül, ezt másoktól is elvárja. Hajlamos elmerülni a részletekben, gyakran ezért nem halad a munkájában. Rossz esetben kínosan pedáns, túlzottan kritizáló hajlamú, aggodalmaskodó, szőrszálhasogató, kicsinyes, fukar, szégyenlős, félénk, visszahúzódó, gátlásos. Hajlamos sokat foglalkozni az egészségével, gyakran hipochonder.A Mérleg csillagjegy

szeptember 23 - október 22

Uralkodója : Vénusz, Elem : Levegő

Kép

Kedves, mosolygós, közvetlen, barátságos, figyelmes, alkalmazkodó. Egyensúlyra, harmóniára törekvő.

Jó ízlésű, vonzó, elegáns megjelenésű, rendszerint szimpátiát ébreszt. Békeszerető, zavarja a vita, a veszekedés, az erőszak.

Jó diplomáciai érzékkel rendelkezik. Szeret szerepelni, gyakran művészi képességekkel, hajlamokkal megáldott ember. Fontos számára a társ az élet minden területén, a társasági élet, az emberi kapcsolatok. Sokat ad a megjelenésére, a környezetére. Rossz esetben
koszegimarika, 2018. november 27. kedd, 08:03
Kedves anya és apa!
Kedves anya és apa!
Jól vagyok, remélem, ti is.
Mondjátok el Zsolt bátyámnak, meg Elemér bátyámnak, hogy a Magyar Honvédség mérföldekkel jobb, mint az öreg Márton bácsinak dolgozni. Mondjátok meg nekik, hogy csatlakozzanak, amilyen gyorsan csak tudnak, mielőtt minden hely betelik.
Kicsit ideges voltam eleinte, mert ágyban kellett maradni egészen reggel 6-ig, de már túl vagyok rajta és tetszik, hogy tovább alhatok, mint szoktam.
Mondjátok meg Zsoltnak és Elemérnek, hogy amit reggeli előtt tenni kell, az nem több, mint rendbe rakni az ágyat, meg kifényesíteni pár dolgot. Nem kell moslékot adni a disznóknak, takarmányt behordani, darát keverni, fát hasogatni, tüzet rakni. Gyakorlatilag semmit se kell csinálni.
Borotválkozni azt kell, de az se túl rossz, mert van melegvíz.
A reggeli bőviben van olyanoknak, mint gyümölcslé, gabonapehely, tojás, szalonna, stb., de elég gyenge a normális kaját tekintve, mint pl. krumpli, sonka, sültoldalas, rántott hús, sült padlizsán, sütemény. De
lebo, 2018. október 01. hétfő, 17:22
Mégis kivirultak!
Mégis kivirultak!

Nemsokára tele lesz a tavasz
akácok édes illatával.
S rád emlékezem, akácültető
kedves pásztor, Tessedik Sámuel...
téged látlak csüggedt-szomorúan,
kezedben egy gyökerestől kitúrt,
összetördelt, szánalmas kicsi fával.

Hat napon át hét bika dúlta akkor
drága faiskolád, csemetekerted.
Pedig lelkedet is belélehellted.
S azok fordultak balgán ellened,
akikért szegény fáidat nevelted.

Azon a keserű napon kísértő
hang súgta egyre, hogy minden hiába.

De parancsod volt, hogy ültess tovább.
S te könnyek között ültettél tovább
a Nagyalföld s a szívek talajába.

Évek múltak és évszázadok múltak.

Nemsokára tele lesz a tavasz
akácok édes illatával.
Legyen dalom virágaikból font,
sírodon illatozó koszorú!
Mert az akácok mégis kivirultak.

Túrmezei Erzsébet
kalmanpiroska, 2018. szeptember 08. szombat, 08:52
Képek, videók
kedves virág0623.jpg
maroka
2020. június 23. kedd, 10:41
Kedves_01.jpg
menusgabor
2020. március 13. péntek, 22:32
A kedves közelléte.jpg
liliana01
2020. február 20. csütörtök, 16:44
0 b Horvátné , kedves húg
lovaszmarika
2019. december 26. csütörtök, 15:24
Jó éjt kedvesem.jpg
menusgabor
2019. január 28. hétfő, 18:54
0 két kedves idős ember a
lovaszmarika
2018. november 11. vasárnap, 19:31
kedves virág1013.jpg
maroka
2018. október 13. szombat, 15:13
Egy kedves Hallo
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 22:09
Kedves üdvözlet....
csalogany13
2018. augusztus 23. csütörtök, 21:52
a kedvesség olyan.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 09. csütörtök, 13:11
kedves univerzum.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 05. vasárnap, 01:25
Keslelteti.jpg
jupiter21
2011. január 21. péntek, 14:09
késleltető
novi317
2009. május 16. szombat, 22:11
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.