Belépés
2020. július 06. hétfő | 28. hét | 188. nap | 00:22 | Csaba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tokió 2020 - Új felület az atléták kvótaszerzésének nyomon követésére
A programmal az a célja, hogy a versenyzőknek, a média képviselőinek és a szurkolóknak könnyű hozzáférést biztosítson az adatokhoz, hogy mindenki tisztában lehessen az adott pillanatban aktuális helyzettel. A 'Road to Tokyo' elnevezésű segédletben szűrni lehet versenyszámra és országra, illetve valós idejű információt lehet kapni egy-egy versenyző kvalifikációs státuszáról.

A selejtezős rendszer alapelvei a nyári játékok jövő évre halasztásával nem változtak, szintteljesítéssel vagy ranglistáról lehet az ötkarikás mezőnybe kerülni - emlékeztet a WA.

A kvalifikációs időszakot a nemzetközi szövetség a koronavírus-járvány miatt április 6-tól november 30-ig felfüggesztette, így az olimpiát felvezető versenysorozat decembertől folytatódik és 2021. június 29-ig tart.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2020. június 26. péntek, 10:41
Címkék: atléták kvótaszerzésének, média képviselőinek, szurkolóknak könnyű, adott pillanatban, selejtezős rendszer, nyári játékok,
Kommentek
Kreml: Moszkvának nincs köze az amerikai zavargásokhoz
Rice-nak címezve szavait az orosz diplomata. Egyben arra biztatta a volt nemzetbiztonsági tanácsadót, hogy álljon az emberek elé és mondja a szemükbe, hogy a YouTube-on és a Facebookon keresztül az oroszok irányítják őket.

A washingtoni orosz nagykövetség jegyzékben tiltakozott az amerikai külügyminisztériumnál amiatt, hogy a minneapolisi rendőrök könnygázt fújtak Mihail Turgijevnek, az orosz RIA Novosztyi tudósítójának és amerikai kollégáinak arcába, holott jól láthatóan viselték a média képviselőinek megkülönböztető jelzéseit. Anatolij Antonov, a diplomáciai misszió vezetője nehezményezte, hogy az incidens miatt az amerikai sajtó nem nyilvánította ki támogatását.

Az orosz külügyminisztérium vasárnap nyilatkozatban ítélte el az amerikai rendfenntartó erők által az újságírókkal szemben gyakorolt túlzott erőszakot. A tárca elítélte a könnygáz és a gumilövedékek média elleni bevetését és emlékeztette az amerikai hatóságokat arra, hogy Washington nemzetközi kötelezettségvállalásainak megfelelően
velemenyezd, 2020. június 01. hétfő, 15:26
Koronavírus - Moszkva digitális igazolványt vezet be a közlekedésben
fenntartják maguknak a jogot, hogy ellenőrizzék, valós indoka van-e az engedélyigényléseknek.

A munkába járáshoz szükséges kód - amely a korábbi tájékoztatással ellentétben nem QR-kód, hanem számok és betűk kombinációja lesz - április 30-ig, az orvosi rendelésre vagy magáncélból való utazáshoz lekérhető kód egy napig lesz érvényes. Magánútra digitális igazolvány hetente legfeljebb két alkalommal hívható le. A fegyveres testületek tagjainak, biztonsági őröknek, bíróknak és néhány más foglalkozási ág képviselőinek nem lesz szükségük igazolványra.

Oroszország többi régiójából a fővárosba csakis előzetesen beszerzett moszkvai digitális közlekedési igazolvány birtokában lehet behajtani. Szombattól a város határán az összes Moszkvába bevezető úton rendőrök ellenőrzik a nem helyi rendszámú járműveket.

A gyalogos közlekedéshez egyelőre nincs szükség kódra a fővárosban és Moszkva megyében, de az emberek csak sürgős orvosi probléma miatt, közvetlen életveszély vagy egészségük fenyegetettsége esetén, a
velemenyezd, 2020. április 12. vasárnap, 11:31
Román kormányválság - A szociáldemokraták tovább akarnak kormányozni
pártja, a jobboldali Klaus Iohannis államfőt támogató Nemzeti Liberális Párt (PNL) bizalmatlansági indítványt készül beterjeszteni a Dancila-kormány maradéka ellen. Ludovic Orban, a PNL elnöke azt mondta: az indítványt ezúttal csak akkor nyújtják be, ha már biztosak a kormány megbuktatásában, vagyis a dokumentumhoz megszerzik a törvényhozók többségének - legalább 233 képviselőnek és szenátornak - az aláírását.

A kormány megbuktatásához minden jobb- és baloldali pártnak, a nemzeti kisebbségek képviselőinek és az RMDSZ-nek is össze kell fognia a PSD ellen. Erre Kelemen Hunor szerint most megvan az esély.

A Mediafax hírügynökségnek nyilatkozó RMDSZ-elnök emlékeztetett arra, hogy a magyar érdekképviselet már korábban megvonta parlamenti támogatását a kormánytól, és szavazatával támogatta az ellenzék tavaszi ülésszakban beterjesztett - akkor eredménytelenül végződött - bizalmatlansági indítványát.

"Semmi nem változott, ellenzékben maradunk, és ennek megfelelően szavazunk" - szögezte le az RMDSZ
velemenyezd, 2019. augusztus 26. hétfő, 21:22
The Wall Street Journal: Washington médiakampányokkal is nyomást gyakorol Teheránra
Twitter-fiókját, Brian Hook, az amerikai külügyminisztérium iráni ügyekkel foglalkozó különmegbízottja pedig az iráni közvéleménynek szánt videót készített Irán egykori washingtoni nagykövetségében.

A videón a teheráni vezetés ellen tiltakozó irániak fotói láthatók, miközben Hook azt mondja: Washington megőrizte az egykori nagykövetség épületét, benne a műtárgyakkal és az értékes perzsa szőnyegekkel, és várja, hogy visszaadhassa az épület kulcsait egy "tényleg reprezentatív iráni kormányzat képviselőinek".

Meg nem nevezett kormányzati tisztségviselőkre hivatkozva a The Wall Street Journal közölte: az amerikai kormányzat finanszírozta különböző rádiók - köztük az Amerika Hangja - pillanatnyilag több mint 14 millió hallgatót ér el Iránban.

A médiakampányban aktív szerepet vállal Len Khodorkovsky, aki 2016-ban Donald Trump elnökválasztási kampányának egyik kulcsembere volt, jelenleg pedig a külügyminisztérium közpolitikával foglalkozó tisztségviselője. Jó részt ő irányítja a közösségi médiában
velemenyezd, 2019. július 25. csütörtök, 22:17
Mandiner: "A zsidózásért lemondott Szávay helyére zsidókat listázó politikust jelöl a Jobbik"
A portálon hétfőn azt írták, Bencsik János, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének alelnöke 2012-ben több cikkben próbálta megvédeni a "zsidók listázását szorgalmazó" Gyöngyösi Mártont, egy cikkben pedig ő maga listázta azokat az amerikai-izraeli kettős állampolgárokat - köztük Dov Zakheim rabbit és Richard Perle republikánus politikust -, akik miatt szerinte "izraeli ügynökök" markába került Amerika.

A cikkben arról írt, hogy az Egyesült Államok "feltétlen elkötelezettsége a zsidó állam irányába közismert". Ez az elkötelezettség szerinte nem véletlen, és egy 2010-ben készült részletes összesítésre hivatkozva felsorolja azokat a politikai tisztviselőket és tanácsadókat, "akik amerikai-izraeli kettős állampolgárok, és döntő szerepük van abban, hogy az Egyesült Államok Izrael érdekeinek élharcosa a világban" - olvasható a honlapon.

Kitértek arra is: Bencsik János életrajzában megemlíti, hogy életében "meghatározó szerepet játszott az újságírás, a média világa és a nyilvánosság különböző
velemenyezd, 2019. február 18. hétfő, 10:51
A román külügy üdvözli Juncker december 1-jéről szóló kijelentését, és aggódik Budapest "retorikája" miatt
szolidaritásáról biztosította Junckert, kiemelve, hogy az EB elnöke a világháborúk után felépült európai jogrend - a regionális stabilitás és biztonság garanciája - tiszteletben tartásának fontosságát hangoztatta. A román külügyi tárca ugyanakkor aggodalmának adott hangot a budapesti hatóságok retorikája miatt, amely "megkérdőjelezni látszik" az európai népek közti békéhez és megértéshez vezető erőfeszítéseket.

Leszögezik: Bukarest határozottan elutasít "minden olyan próbálkozást, amely a román nemzet képviselőinek bátor, legitim, az Egyesült Románia 1918-as létrejöttéhez vezető, a wilsoni elveken alapuló" cselekedeteit bírálja.

"Románia az egység, tolerancia és a polgárai közti - etnikumuktól független - kölcsönös tisztelet szellemében ünnepli 2018-at, a Nagy Egyesülés centenáriumát, és elítél minden olyan üzenetet és kijelentést, amely etnikai gyűlöletet, vagy konfliktust szít" - zárul a román külügyminisztérium állásfoglalása.

A bukaresti külügyi tárcát reagáltató G4Media felidézte: Kovács
velemenyezd, 2018. október 30. kedd, 07:05
Sargentini jelentés - Cseh bel- és külügyminiszter: az EP a mai magyarországi helyzetről mondott véleményt
Jan Hamácek, aki egyben a koalíciós kormány alelnöke is, megjegyezte: a CSSD elnökeként őt is nyugtalanítja Orbán Viktor kormányának néhány lépése.

"Nincs szó semmiféle Magyarország felett hozott bírósági ítéletről a migrációs válságban elfoglalt álláspontja miatt. Az Európai Parlament képviselőinek az időszerű magyarországi helyzetről alkotott véleményének a kifejezéséről van szó" - nyilatkozott Hamácek újságíróknak a CTK hírügynökség szerint.

A politikus úgy vélte: a szavazás jelzés, hogy az európai államok elégedetlenek azokkal a lépésekkel, amelyeket az Orbán-kormány tesz.

"Orbán Viktor kormányának néhány lépése, például a bíróságokkal vagy a független médiával szemben, engem is nyugtalanít" - mutatott rá Hamácek.

A szociáldemokrata cseh politikus emlékeztetett: a CSSD magyarországi partnerpártja ellenzékben van, és nagyon kritikusan viszonyul az Orbán-kormányhoz. "Megértem azokat a képviselőket, akik elindítottak egy eljárást" - tette hozzá Hamácek.

A Cseh
velemenyezd, 2018. szeptember 14. péntek, 17:12
Képek, videók
Krisztus követése
sacimama
2014. június 02. hétfő, 23:53
Jézus Krisztus követése
sacimama
2013. július 28. vasárnap, 19:26
Karcos atléták DO-án 2007
bacs-kunsport
2008. május 07. szerda, 20:46
Karcos atléták DO-án 2005
bacs-kunsport
2008. május 07. szerda, 20:43
Karcos atléták DO-án 2006
bacs-kunsport
2008. május 07. szerda, 20:38
Karcos atléták DO-án 4.
bacs-kunsport
2008. május 07. szerda, 20:29
orca_share_media151774 305
macsek11
2018. február 22. csütörtök, 11:25
media2964372.gif
sz719eszter
2017. szeptember 22. péntek, 15:34
media2710072.jpg
sz719eszter
2017. szeptember 15. péntek, 09:48
Media Markt
moonshadows
2017. szeptember 07. csütörtök, 19:01
media_xl_4421145.jpg
charlotteani
2017. június 10. szombat, 00:24
http://media.giphy.com /me
iga
2016. augusztus 20. szombat, 19:13
colorful_world_by_medi abl
winxclubervin
2016. január 08. péntek, 22:21
media.png
melindaaah64
2015. november 26. csütörtök, 18:21
A média ......jpg
pacsakute
2015. október 29. csütörtök, 17:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.