Belépés
2019. április 24. szerda | 17. hét | 114. nap | 00:31 | György
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a XI. kerületben
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az újbudai járőrök állampolgári bejelentés alapján tartottak ellenőrzést kedden délután egy Bocskai úti lakásban. A házkutatás során a nyomozók kábítószer-termesztéshez használt eszközöket foglaltak le, továbbá az ingatlan egyik lefóliázott szobájában 50 tasak szárított kábítószergyanús növényi törmeléket, palántákat, és 24 tő kábítószergyanús növényt találtak.

A rendőrök az ott élő férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Zoltán 45 éves budapesti lakos gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a további eljárást a XI. kerületi rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le, egyben javasolják a gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrségi közleményben.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2014. június 12. csütörtök, 12:01
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, újbudai járőrök, házkutatás során, ingatlan egyik, bűncselekmény elkövetését, további eljárást,
Kommentek
BRFK: több mint 50 helyen rongálták meg a járdát festékszóróval Erzsébetvárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az erzsébetvárosi térfigyelő központba 11 óra 10 perckor érkezett bejelentés, hogy két férfi festékszóró flakonnal a VII. kerületi Kazinczy utcában több helyen is angol nyelvű feliratokat fújt a járdára.

A rendőrök a két férfit tetten érték, elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket és kezdeményezték bíróság elé állításukat. Rongálás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük. A két férfi szabadlábon védekezik.

A feliratokkal okozott kár értéke csaknem 500 ezer forint - közölte a BRFK.
velemenyezd, 2019. március 20. szerda, 21:22
Gyermeket gázolt el egy busz Budapesten
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a gyermek súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték.

A baleset a XX. kerületi Jókai Mór utca és Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, a környéken torlódásra kell számítani - írták.
velemenyezd, 2019. március 13. szerda, 15:52
Március 15. - Országszerte forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a fővárosban március 14. és március 16. között az I., az V., a VI., a VIII. és a XIV. kerületet érintik a korlátozások.

Pénteken egész napra lezárják a budai Vár területét, pénteken 0 órától csütörtök hajnalig a Múzeum körutat az Astoria és a Kálvin tér között, a Bródy Sándor utcát a Puskin utca és a Múzeum körút között, a Pollack Mihály teret és a Múzeum utcát.

Pénteken reggel 9 órától szombaton délelőtt 10 óráig lezárják az Alkotmány utcát teljes hosszában, a Bajcsy-Zsilinszky utat az Alkotmány utca és a Deák tér között, valamint a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között. Szombaton délelőttől délutánig több órára lezárják az Andrássy út és a Dózsa György út, valamint a Kós Károly sétány és az Olof Palme sétány, az Állatkerti körút egy-egy szakaszát, továbbá a Hősök terét körben.

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Az ország egyes településeit
velemenyezd, 2019. március 13. szerda, 12:31
Keresik azt a két férfit, aki a VII. kerületben megvert több embert
A közlemény szerint a rendőrök garázdaság vétségének gyanúja miatt keresik a 34 éves Horváth Mihály Alfonzt és a 32 éves Szitai Tamás Krisztiánt. A két férfi fényképe megtalálható a police.hu oldalon.

Az Index kedden azt írta, nőket és külföldieket vert "péppé" két ismeretlen férfi a Kertész utca egyik szórakozóhelye előtt.

A hírportál akkor megkereste a rendőrséget, és ezt a választ kapta: "megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. február 22-én 1 óra 30 perckor Budapest VII. kerületében, a Kertész utcában egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A helyszínre 10 percen belül kiérkező járőrök a szükséges intézkedéseket megtették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség miatt indított eljárást."
velemenyezd, 2019. február 28. csütörtök, 11:21
Tiltott teljesítményfokozókat foglalt le a rendőrség
A tájékoztatás szerint a rendőrök 11 helyszínen - lakásokban, edzőtermekben - tartottak házkutatásokat, amelyek során mintegy 450 darab, vélhetően teljesítményfokozó szert tartalmazó ampullát, közel 14 ezer szem teljesítményfokozó tablettát, és több mint 6000 szem Magyarországon nem forgalmazható gyógyszert foglaltak le.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei Szegeden és Derecskén, míg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Budapesten, illetve Kabán fogtak el gyanúsítottakat - írták.

A nyomozás adatai szerint egy berettyóújfalui lakos és egy szegedi férfi rendszeresen árult tiltott teljesítményfokozó szereket, valamint Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi termékeket az ország több városában. A nyomozó hatóság a Derecskén elfogott 38 éves férfit őrizetbe vette. Javaslatára a Debreceni Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

A rendőrök elfogták azt a 33 éves budapesti és 32 éves kabai férfit is, akik a megalapozott gyanú szerint a berettyóújfalui
velemenyezd, 2019. február 21. csütörtök, 09:41
Elfogták a fegyveres szökött rabot
ítélethirdetés után megütötte a biztonsági felügyelőt, majd elvette a fegyverét. A lábbilincsben lévő fegyveres magával hurcolta a törvényszék biztonsági szolgálatának egy munkatársát, akit az épületből kilépve elengedett.

A férfi az V. kerületi Stollár Béla utca és Bihari János utca kereszteződésénél megállított egy Nissan X-Trail személygépjárművet, amelynek 63 éves budapesti vezetőjét fegyverrel arra kényszerítette, hogy segítse őt a menekülésben.

A bejelentést követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság elrendelte a főváros rendőri zárását, és hajszát indított a fegyveres menekülő elfogására. A szökevény keresésébe bekapcsolódó rendőrök a XIV. kerületi Hungária körúton figyeltek fel a Nissanra, és látták azt is, hogy a szökött rab fegyvert fog a gépkocsivezető fejéhez.

Hozzátették: a főváros rendőri zárásának eredményeként a feltorlódott forgalom miatt a Nissan megállt a XV. kerületi Szentmihályi út és Nyírpalota út kereszteződésénél. Az elítélt kiugrott a Nissanból, és megkísérelt
velemenyezd, 2019. február 15. péntek, 14:51
Élettársa halálra vert egy nőt a fővárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a mentőszolgálat szerda este 10 óra körül értesítette a rendőröket, hogy egy V. kerületi, Alkotmány utcai társasházban holtan találtak egy nőt. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett tettest, az 56 éves kaposvári A. Istvánt.

A nyomozók a férfit halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 16:31
KNYF: valótlan híresztelés, hogy Jávor Benedek feljelentése elveszett az ügyészségen
Csütörtökön a Népszava írt arról, hogy az ügyészség "nem találja" azt a feljelentést, amelyet Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője tett tavaly az Elios-ügyben a hatóságok bűnpártolásnak tűnő magtartása miatt ismeretlen tettes ellen, hivatali visszaélés gyanújával.

Erre reagálva a KNYF az MTI-vel közölte: Jávor Benedek 2018. július 28-án adta postára az Országos Rendőr Főkapitányságnak címzett feljelentését, amelyben hivatalos személy hivatali eljárása során elkövetett bűnpártolás bűntette miatt kérte büntetőeljárás megindítását az úgynevezett Elios-ügyben eljáró rendőrök, valamint a nyomozás törvényessége feletti felügyeletet ellátó ügyész ellen. Ez a feljelentés az ORFK-tól augusztus 3-án érkezett a KNYF-re.Az ügyészség augusztus 16-án írásban arról tájékoztatta Jávor Benedeket, hogy azonos ténybeli alapon, ugyanezen bűncselekmény miatt Szigetvári Viktor korábban már feljelentést tett - amelyet a KNYF 2018. február 19-án kelt határozatával elutasított -, ezért az újabb adatot,
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 15:22
Képek, videók
Az uj főkapitány
agica2004
2007. június 05. kedd, 15:52
ujbudai fiatalok
agica2004
2013. január 19. szombat, 21:41
földi utazásaid során.png
sz719eszter
2018. június 12. kedd, 13:15
sorani.gif
sz719eszter
2017. szeptember 23. szombat, 16:08
Az élet során...
cuppika59
2017. szeptember 12. kedd, 18:59
Ha életed során....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:06
Életünk során
sanci81
2015. október 14. szerda, 17:38
Életed során
etusmama
2014. október 04. szombat, 19:17
Az élet során ...
bedmarika47
2014. augusztus 07. csütörtök, 23:29
életed során ....jpg
dnemethk
2013. szeptember 01. vasárnap, 15:37
Az élet során....jpg
pacsakute
2013. április 27. szombat, 12:01
Az életed során.png
pacsakute
2012. december 06. csütörtök, 14:07
0aForPerfSpot21soranc. jpg
fygyike
2010. március 21. vasárnap, 09:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.