Belépés
2019. február 24. vasárnap | 8. hét | 55. nap | 04:35 | Mátyás
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a XI. kerületben
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az újbudai járőrök állampolgári bejelentés alapján tartottak ellenőrzést kedden délután egy Bocskai úti lakásban. A házkutatás során a nyomozók kábítószer-termesztéshez használt eszközöket foglaltak le, továbbá az ingatlan egyik lefóliázott szobájában 50 tasak szárított kábítószergyanús növényi törmeléket, palántákat, és 24 tő kábítószergyanús növényt találtak.

A rendőrök az ott élő férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Zoltán 45 éves budapesti lakos gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a további eljárást a XI. kerületi rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le, egyben javasolják a gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrségi közleményben.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2014. június 12. csütörtök, 12:01
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, újbudai járőrök, házkutatás során, ingatlan egyik, bűncselekmény elkövetését, további eljárást,
Kommentek
Elfogták a fegyveres szökött rabot
ítélethirdetés után megütötte a biztonsági felügyelőt, majd elvette a fegyverét. A lábbilincsben lévő fegyveres magával hurcolta a törvényszék biztonsági szolgálatának egy munkatársát, akit az épületből kilépve elengedett.

A férfi az V. kerületi Stollár Béla utca és Bihari János utca kereszteződésénél megállított egy Nissan X-Trail személygépjárművet, amelynek 63 éves budapesti vezetőjét fegyverrel arra kényszerítette, hogy segítse őt a menekülésben.

A bejelentést követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság elrendelte a főváros rendőri zárását, és hajszát indított a fegyveres menekülő elfogására. A szökevény keresésébe bekapcsolódó rendőrök a XIV. kerületi Hungária körúton figyeltek fel a Nissanra, és látták azt is, hogy a szökött rab fegyvert fog a gépkocsivezető fejéhez.

Hozzátették: a főváros rendőri zárásának eredményeként a feltorlódott forgalom miatt a Nissan megállt a XV. kerületi Szentmihályi út és Nyírpalota út kereszteződésénél. Az elítélt kiugrott a Nissanból, és megkísérelt
velemenyezd, 2019. február 15. péntek, 14:51
Élettársa halálra vert egy nőt a fővárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a mentőszolgálat szerda este 10 óra körül értesítette a rendőröket, hogy egy V. kerületi, Alkotmány utcai társasházban holtan találtak egy nőt. A rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett tettest, az 56 éves kaposvári A. Istvánt.

A nyomozók a férfit halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 16:31
KNYF: valótlan híresztelés, hogy Jávor Benedek feljelentése elveszett az ügyészségen
Csütörtökön a Népszava írt arról, hogy az ügyészség "nem találja" azt a feljelentést, amelyet Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője tett tavaly az Elios-ügyben a hatóságok bűnpártolásnak tűnő magtartása miatt ismeretlen tettes ellen, hivatali visszaélés gyanújával.

Erre reagálva a KNYF az MTI-vel közölte: Jávor Benedek 2018. július 28-án adta postára az Országos Rendőr Főkapitányságnak címzett feljelentését, amelyben hivatalos személy hivatali eljárása során elkövetett bűnpártolás bűntette miatt kérte büntetőeljárás megindítását az úgynevezett Elios-ügyben eljáró rendőrök, valamint a nyomozás törvényessége feletti felügyeletet ellátó ügyész ellen. Ez a feljelentés az ORFK-tól augusztus 3-án érkezett a KNYF-re.Az ügyészség augusztus 16-án írásban arról tájékoztatta Jávor Benedeket, hogy azonos ténybeli alapon, ugyanezen bűncselekmény miatt Szigetvári Viktor korábban már feljelentést tett - amelyet a KNYF 2018. február 19-án kelt határozatával elutasított -, ezért az újabb adatot,
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 15:22
Tíz kiló marihuánát akart eladni három férfi Magyarországon
A közlemény szerint a 22 éves gyöngyösi J. Attila és társa, a 30 éves, szintén gyöngyösi K. János még 2017. szeptember 6-án Szegeden, egy parkolóban vette át egy szerb állampolgártól a 15 millió forintnyi, Szerbiából behozott kábítószert, hogy azt eladja.

A két gyöngyösi férfi két autóval elindult Budapestre, de a rendőrök útközben elfogták őket: az egyik férfire a X. kerületi Hungária körúton, társára a Rákóczi híd budai lehajtójánál csaptak le. A rendőrök az autók átkutatásakor megtalálták a korábban vásárolt, 19 tömbbe csomagolt marihuánát, valamint lefoglaltak több mint kétmillió forint készpénzt és valutát.

A nyomozók később azonosították a 20 éves budapesti M. Valentint, aki a kábítószer Magyarországra szállítását szervezte meg; a férfi 2017. szeptember 12-én feladta magát a rendőrségen.

A három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek - írták.
velemenyezd, 2019. február 14. csütörtök, 10:12
Forgalomkorlátozásokra kell készülni a hétvégén a fővárosban
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a bejelentés szerint a gyűlés egyik helyszíne a Lánchíd lesz, amelyet a szervezőkvasárnap 8 órától 23 óra 59 percig kívánnak lezárni. A rendőrség azt írta: a hétvégi forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XII., XIII. és XIV. kerületét érintik.

A rendőrség vasárnap 0 órától éjfélig lezárja a Lánchíd utca - Ybl Miklós tér - Apród utca útvonalat a Clark Ádám tér és a Szarvas tér közötti szakaszon. Szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 13 óra 45 perctől 17 óráig a Hősök tere - Andrássy út - József Attila utca - Széchenyi tér - Lánchíd útvonalat. Majd 17 órától 18 óráig a Szent György tér - Dísz tér - Hunyadi János út - Clark Ádám tér - Lánchíd - Széchenyi tér - Apáczai Csere János utca útvonalat.

Tilos lesz megállni már szombat reggel 6 órától 20 óráig az Ostrom utca mindkét oldalán a Batthyány utca és a Várfok utca közötti szakaszon, az Ignotus utca park felőli oldalán, valamint a Maros utca mindkét oldalán a Maros utca 7. szám
velemenyezd, 2019. február 08. péntek, 13:31
A rendőrség a bátrak sportja, ahol jól jön a bulldogvér
Molnár Gábor három hónapja áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság élén, a rendőr ezredest január 23-án nevezték ki hivatalosan posztjára. Szemléletével egy modernebb, lényegesen emberközelibb rendőrség képe rajzolódik Somogyban. Portré.

- Valójában nem rendőrnek készült, földmérő mérnökből, hogyan lesz megyei rendőr-főkapitány?
- A rendőri, vagy a bűnügyi pálya annak jó, akit minden érdekel, a reál és a humán dolgok is. Szeret olvasni, szereti az embereket, érdeklik a műszaki dolgok, precízen összeszedi a háttérben is az információkat adott tényekről, ugyanakkor nem feltétlenül akar elmélyedni csakis egy valamiben. Ilyen embernek gondolom magam. De egy meghatározó olvasmányélményem volt a rendőrségről, akkor fordult bennem valami, amikor Moldova György: Bűn az élet című riportkönyve a kezembe került.

- Ettől még maradhatott volna a szakmájában is.
- Nem volt nehéz bekerülni akkor erre a földmérő szakra, teszem hozzá, korábban egyáltalán nem tartozta a
eposz, 2019. február 05. kedd, 11:16
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki megszúrt egy trolibuszvezetőt
Ibolya Tibor a közleményben azt írta, az 51 éves férfi a 70-es trolin cigarettázott, ezért a sofőr az egyik megállóban odament hozzá és felszólította, hogy szálljon le.

A vádlott leszállt, de visszalépett és egy bicskával megszúrta a sofőrt, akinek a karja könnyebben sérült - tette hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták a férfit, az ügyészség pedig felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádiratot nyújtott be ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróságra.
velemenyezd, 2019. február 04. hétfő, 10:01
Megindult a forgalom a Váci úti felüljárón
A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte: miután a Budapest V. kerületében tartott, a Legfőbb Ügyészség előtti területre bejelentett gyűlés szervezője befejezettnek nyilvánította a rendezvényt, az onnan távozók egy csoportja az úttesten haladva akadályozta a Váci úti felüljáró forgalmát.

A rendőrség felhívta a csoport tagjainak figyelmét arra, hogy magatartásuk jogszabályba ütközik és saját testi épségüket is veszélyeztetik; velük szemben szabálysértési eljárást indítanak. A felüljárón tartózkodók végül elhagyták az úttestet, így a rendőrség 20 óra után újra megnyitotta a forgalmat - olvasható a közleményben.

Szerdán a Legfőbb Ügyészség tevékenysége ellen tüntettek több százan Budapesten, több ellenzéki párt tagjai szólaltak fel.
velemenyezd, 2019. január 23. szerda, 20:42
Képek, videók
Az uj főkapitány
agica2004
2007. június 05. kedd, 15:52
ujbudai fiatalok
agica2004
2013. január 19. szombat, 21:41
földi utazásaid során.png
sz719eszter
2018. június 12. kedd, 13:15
sorani.gif
sz719eszter
2017. szeptember 23. szombat, 16:08
Az élet során...
cuppika59
2017. szeptember 12. kedd, 18:59
Ha életed során....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:06
Életünk során
sanci81
2015. október 14. szerda, 17:38
Életed során
etusmama
2014. október 04. szombat, 19:17
Az élet során ...
bedmarika47
2014. augusztus 07. csütörtök, 23:29
életed során ....jpg
dnemethk
2013. szeptember 01. vasárnap, 15:37
Az élet során....jpg
pacsakute
2013. április 27. szombat, 12:01
Az életed során.png
pacsakute
2012. december 06. csütörtök, 14:07
0aForPerfSpot21soranc. jpg
fygyike
2010. március 21. vasárnap, 09:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.