Belépés
2019. augusztus 19. hétfő | 34. hét | 231. nap | 16:44 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kábítószer-kereskedőt vettek őrizetbe a XI. kerületben
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az újbudai járőrök állampolgári bejelentés alapján tartottak ellenőrzést kedden délután egy Bocskai úti lakásban. A házkutatás során a nyomozók kábítószer-termesztéshez használt eszközöket foglaltak le, továbbá az ingatlan egyik lefóliázott szobájában 50 tasak szárított kábítószergyanús növényi törmeléket, palántákat, és 24 tő kábítószergyanús növényt találtak.

A rendőrök az ott élő férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. N. Zoltán 45 éves budapesti lakos gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben a további eljárást a XI. kerületi rendőrkapitányság vizsgálati osztálya folytatja le, egyben javasolják a gyanúsított előzetes letartóztatását - olvasható a rendőrségi közleményben.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2014. június 12. csütörtök, 12:01
Címkék: Budapesti Rendőr-főkapitányság, újbudai járőrök, házkutatás során, ingatlan egyik, bűncselekmény elkövetését, további eljárást,
Kommentek
Vádat emeltek P. Tamás ellen az 1996-os ügetői merénylet ügyében
szerzett erről és elhatározta, hogy megöleti az általa besúgónak, "vamzernek" tartott hajtót.

P. Tamás 1996 novemberének elején rávett egy másik férfit arra, hogy végezzen a hajtóval. A megbízott az akcióba bevonta öt társát - köztük a testvéreit - és beszerzett egy puskát is. A fegyvert a Fiumei úti temetőben rejtette el az elkövetés előtt, mivel a sírkert fala határos az ügetőpályával, majd végre is hajtotta a gyilkossági kísérletet - közölte a főügyészhelyettes.

Az Országos Rendőr-főkapitányság július 2-án kiadott közleményéből kiderül: a hajtó, L. Csaba annak a P. Józsefnek volt a barátja, akit 1996. november 1-jén a budapesti Ladik utcában öltek meg, P. Tamás megbízásából. A rendőrség szerint a hajtó ellen elkövetett merénylet az 1996 végén kezdődött - budapesti - leszámolásos jellegű bűncselekmény-sorozatnak volt az egyik állomása.

A Fővárosi Ítélőtábla 2018 januárjában jogerősen is 11 év fegyházbüntetést szabott ki a hajtó elleni merénylet elkövetőjére, Tanyi Györgyre. Az ítélet
velemenyezd, 2019. augusztus 02. péntek, 10:21
Frankfurtban elfogták a kőbányai gyilkosság miatt körözött férfit
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében azt írta: kedden 14 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy egy kőbányai lakásban holttestet találtak. A BRFK emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A 23 éves Cs. Dániel ellen elfogatóparancsot, a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója pedig soron kívül európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

A német társszervek szerdán 18 óra 30 perckor Frankfurtban, egy bevásárlóközpontnál elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A magyar hatóságok a férfi kiadatása érdekében a szükséges intézkedéseket megteszik - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 19:42
Dunai hajóbaleset - Ismét elrendelték az ukrán hajóskapitány letartóztatását
álláspontot, amely szerint csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható a terhelt jelenléte az eljárásban, valamint kizárólag így akadályozható meg a bizonyítás megnehezítése vagy meghiúsítása.

A hajóskapitány letartóztatását a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség kedden azután kezdeményezte ismét, hogy a nyomozóhatóság hétfőn közölte: segítségnyújtás 35 rendbeli elmulasztása miatt is gyanúsítottként hallgatta ki a szállodahajó kapitányát, akit ismét őrizetbe is vett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban az ügyben vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget okozó gondatlan veszélyeztetése miatt indított eljárást.

Május 29-én a Hableány sétahajó a Margit híd közelében összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval és elsüllyedt. A Hableányon 33 koreai turista, valamint a kéttagú magyar személyzet utazott, és csak hét embert sikerült kimenteni közülük.

A kapitányt június 1-jén már egyszer letartóztatták, de akkor a bíróság lehetővé tette azt is, hogy 15 millió forint óvadék
velemenyezd, 2019. július 31. szerda, 16:32
Megöltek egy nőt Kőbányán
Közleményük szerint a rendőrség ügyeletére kedden 14 óra 11 perckor érkezett bejelentés a halálesetről. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekménnyel Cs. Dániel gyanúsítható megalapozottan. A BRFK elfogatóparancsot adott ki ellene.
velemenyezd, 2019. július 30. kedd, 23:16
Dunai hajóbaleset - Segítségnyújtás elmulasztásával is gyanúsítják az ukrán kapitányt
A rendőrség honlapjára hétfőn felkerült közleményben emlékeztettek: a Budapesti Rendőr-főkapitányság a május 29-ei dunai hajóbaleset miatt vízi közlekedés - halálos tömegszerencsétlenséget okozó - gondatlan veszélyeztetése miatt folytat nyomozást, és a szállodahajó ukrán állampolgárságú kapitányát gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók hétfőn őrizetbe vették a kapitányt, akinek a kihallgatása segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt jelenleg is tart - írták.

Május 29-én a Hableány sétahajó a Margit híd közelében összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval és elsüllyedt. A Hableányon 33 koreai turista, valamint a kéttagú magyar személyzet utazott, és csak hét embert sikerült kimenteni közülük.

A hétfői őrizetbe vétel és az újabb gyanúsítás azután történt, hogy a Kúria hétfőn kihirdetett elvi jellegű határozatában törvénysértőnek minősítette az alsóbb fokú bíróságok döntését, amellyel óvadékot engedélyeztek a hajóskapitánynak. A Kúria határozata ugyanakkor csak a
velemenyezd, 2019. július 30. kedd, 10:52
Újra járható az M1-es autópálya
A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta: 15 óra 37 perckor egy busz és egy autó ütközött az M1-es autópálya 15-ös kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon.

A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt.

A helyszínelés után a rendőrség az útlezárást feloldotta, a forgalom ismét zavartalanul haladhat - írták.

A buszt üzemeltető Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) korábban azt közölte: a járművön utazók közül egy ember könnyebben megsérült.

(FOTÓ)
velemenyezd, 2019. július 25. csütörtök, 22:22
Munkagépek ütköztek a ferihegyi repülőtéren
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a járművek eddig tisztázatlan körülmények között karamboloztak a repülőtér 2-es termináljának D portájánál.

A rendőrök a helyszínelést és a műszaki mentést megkezdték.
velemenyezd, 2019. július 20. szombat, 20:42
Újabb baleset miatt továbbra is jelentős a torlódás az M7-esen a Balaton felé
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombaton kora délután két autó ütközött össze az M7-es autópálya 26-os kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg.

A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávban állnak, ezért a járművezetőknek a Balaton felé jelentős torlódásra kell számítani - közölték.

Korábban szintén az M7-es autópályán Martonvásárnál három személygépkocsi ütközött össze. Ott már befejezték a helyszínelést.
velemenyezd, 2019. július 20. szombat, 14:51
Képek, videók
Az uj főkapitány
agica2004
2007. június 05. kedd, 15:52
ujbudai fiatalok
agica2004
2013. január 19. szombat, 21:41
földi utazásaid során.png
sz719eszter
2018. június 12. kedd, 13:15
sorani.gif
sz719eszter
2017. szeptember 23. szombat, 16:08
Az élet során...
cuppika59
2017. szeptember 12. kedd, 18:59
Ha életed során....jpg
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:06
Életünk során
sanci81
2015. október 14. szerda, 17:38
Életed során
etusmama
2014. október 04. szombat, 19:17
Az élet során ...
bedmarika47
2014. augusztus 07. csütörtök, 23:29
életed során ....jpg
dnemethk
2013. szeptember 01. vasárnap, 15:37
Az élet során....jpg
pacsakute
2013. április 27. szombat, 12:01
Az életed során.png
pacsakute
2012. december 06. csütörtök, 14:07
0aForPerfSpot21soranc. jpg
fygyike
2010. március 21. vasárnap, 09:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.