Belépés
2019. október 16. szerda | 42. hét | 289. nap | 06:52 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Értelmiség, jövő világ-Magyarországa
Születésem óta elölről kezdték a mülleri hálózat harmincas évektől az egész világon a Mónika Showval, Heves megyével, Göncz Árpád népével, mint valdensekkel, sötétkapus amerikai egyházakkal, Bertalan utcaiak teljes egészével az állandóan elköltözöttekkel együtt, a szarkahegyi nácikkal, Józsefvárossal, G. Maczó Ágnes magyar kislányával az Időjeleket állandóan megadó testenyészetnek, felsorolhatatlan beázottal az értelmiség legyőzést.

Csak a saját elmeosztályukat iskolázták be, így lettek orvosok, tanárok, számvitelit végzettek a Hunnia börtön és a miskolci Rákóczi tér tagjai, meg színészek, énekesek, művészek a világ minden részébe szétköltözve már.

A miskolci orvosok kivétel nélkül mind ide tartoznak. A miskolci egyetemen végzettek 2001. körül a miskolci Híradóban nyíltan bejelentették, hogy ők most éppen Íziszt áldoznak, így szerezték a diplomáikat a Bárdos műsorban bemutatott orvosokkal, sün rendőrséggel, Szt.Martinnal a sakk-kártya végrehajtói közül,hatalmas szalonokban fellépő művészi baráti körével, Xantusékkal együtt a vasfüggönyösöknek, az egész művész világgal úgy, ahogyan vannak.

Orbánnak egyszer volt egy mondata, hogy senki nem ott van, ahol kéne lennie.

Otthonukban mészárolták le az értelmeseket az egész világon 81 éven keresztül, folyamatosan.

Orsós Viktor cigánytelepe, mint bolt és közlekedés fóbiás emberiség gyalázói, nem titok Miskolcként felvásárolták az ingatlanokat, kastélyokat, iskolákat a reformátusaikkal, mint Talmudos nemi szövetséggel, világ-Magyarországra készülve szórták szét gyerekeiket, unokáikat az egész világra magyarnak mondva magukat vasnépeként az egykori bibliai népekből kivált kommunikációs bénítóknak, nemi gyalázóknak, fertelem és iszonyat végrehajtóinak.

Váltak közben támadva engem folyamatosan a Hunnia börtön gyilkosaitól, mint vadállatoktól, pusztítóktól, amiknek felkínálták magukat, meg a saját otthonokban embereket kivégző és gyalázó temetőbrigádjától a parabruitális népnek, Rákóci téri és José indiai cigányaitól, amik felvették a világapokalipszisük névtárát.

Világ-Magyarország Orsóssal, mint nácival, szőke nemi csapásokkal egyszerre fog felállni, hiszen sajátjuk a világ összes kommunista országa, egész Kelet, Amerika, ahová 130 éve költöztek szappantisztító sorozataik szerint, Anglia női része teljes egészében, svédek, finnek, skótok, Olaszország teljes egésze a keresztapa népén kívül, spanyolok, portugálok, mexikóiak, brazilok, horvátok az ózdi központ fekete mágusaiként, felsorolhatatlan, minden népe a narancsoknak, az egész világ-mindenségben érintett miskolci világ-könyvtár. Mint írtam valamennyi párt névtára Amerikában is miskolci berendezésű.
kohlinka, 2018. február 25. vasárnap, 16:07
Címkék: Mónika Showval, Göncz Árpád, Maczó Ágnes, Orsós Viktor, Világ-Magyarország Orsóssal, mülleri hálózat,
Kommentek
Önkormányzat 2019 - Az MSZP feljelentést tesz egy szolnoki önkormányzati lakás eladása miatt
szolnoki korrupciógyanús ügyre, mint ahogy tették azt a VIII. kerületben az ajánlóívekkel kapcsolatban.

Az ellenzéki politikus közölte, ha az október 13-i választáson az ellenzéki jelöltek nyernek, akkor átvilágítják az önkormányzatok gazdálkodását, megszüntetik a pazarlást és a lopást, a forrásokat pedig az egészségügyre, az oktatásra, a helyi közszolgáltatásokra és értelmes munkahelyteremtő beruházásokra költik.

A szocialista Radócz Zoltán, aki a Momentum-DK-LMP-Jobbik-MSZP-Mindenki Magyarországa szolnoki polgármesterjelöltje azt mondta, az elmúlt időszakban a helyi Fidesz felgyorsította a határozott időre bérbe adott lakások eladását. Mint mondta, a lakásokat 2-4 millió forintért értékesítették, ezért közérdekű adatigénylés után betekintett az adásvételi szerződésekbe, de az értékbecsléseket nem kapta meg. Utóbbi miatt pert is indított - jelezte.

A polgármesterjelölt közölte, a szerződésekből kiderült, Kozák Ferenc, a szolnoki kisebbségi önkormányzat vezetője 4,1 millió forintért
velemenyezd, 2019. szeptember 12. csütörtök, 15:41
A vászon fölhasad.
Mágikus film a száz éve elhunyt Csontváryról
...................
Festő, színész, filmrendező - három ember sorsa fonódik össze eltéphetetlenül az 1980-as Csontváry című moziban, mely, miközben főhőse művészetének titkát próbálja megfejteni, számot ad a főszerepre eredetileg szánt Latinovits Zoltán és rendezője, Huszárik Zoltán tragikus sorsáról is.
1919 Magyarországának vészterhes kora nyarán egy krisztinavárosi lakásból érkezik különös beteg a Szent János Kórházba. Csont és bőr, mozdulni alig tud, csak a tekintete lángol különös fénnyel. A folyosó betegei különc művészemberről suttognak, s gúnnyal, kuncogva osztják meg a pletykát: élete derekán az iglói patikus egyszerre piktornak képzelte magát, beutazta a világot, hatalmas vásznakat festett tele furcsa vízióival, ám végül mindene odalett - bizonyára a józan esze is. Az orvos vészes kiszáradást állapít meg. Rokon vagy ismerős nincs, ki hallgatná a diagnózist,
maroka, 2019. július 28. vasárnap, 15:55
Idézetek a szabadságról
huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője.

"...Dunának, Oltnak egy a hangja,
Morajos, halk, halotti hang.
Árpád hazájában jaj annak,
Aki nem úr és nem bitang.

Mikor fogunk már összefogni?
Mikor mondunk már egy nagyot,
Mi, elnyomottak, összetörtek,
Magyarok és nem-magyarok?

Meddig lesz még úr a betyárság
És pulya had mi, milliók?
Magyarország népe meddig lesz
Kalitkás seregély-fiók?

Bús koldusok Magyarországa,
Ma se hitünk, se kenyerünk.
Holnap már minden a mienk lesz,
Hogyha akarunk, ha merünk..."

Ady Endre: MAGYAR JAKOBINUS DALA

"...Ez az ország mindnyájunké,
Hol bilincset urak vernek:
Háborura készüljön föl
Minden sápadt munkás-gyermek.

Van e földnek áldott Napja,
Pirosító levegője,
És ha lefogja az úr-had,
Munkával elvesszük tőle.

Föl, gyermekek, tanulásra,
Háborura, egészségre.
Ti lesztek majd e
menusgabor, 2019. április 05. péntek, 20:30
Szeretem Kondor Katalint - Nyolcvannegyedik nap
Kondor Katalin : Zsákutcák..

Mi a baj azzal, ha megjelenítünk két embert, akikkel vitázni sosem lehetett? Akiktől észérveket nem, csak hagymázas elképzeléseket hallottunk olyasmikről, amiket ránk akarnak erőltetni
Kondor Katalin - 2019.03.07. 00:44

Olvasom, hogy a baden-württembergi zöld miniszterelnök azért mondta le a magyar külügyminiszterrel tervezett találkozóját, mert a magyar kormány Európa-ellenes plakátokat ragasztott ki. Zsákutcába futott, tisztelt Kretschmann úr!

Képeket kaptam a minapi bécsi Operabálról, ahol a férfinő vagy nőférfi Conchita Wurst vezető politikusok és a közszolgálati sajtó munkatársai társaságában díszeleg, immár kopaszra nyírt fejjel, szakállasan, meglehetősen merész női estélyiben. Annyira, de annyira európaiak voltak mindahányan, akik rajongással vették körül az énekes nőférfit, azaz férfinőt, hogy az már fájt nekem, s kitöröltem az e-mailt. Zsákutca, kedves bálozók, ahová betévedtek! Legalábbis innen, kétszáz kilométernyi távolságból
sandrapolke, 2019. március 07. csütörtök, 20:08
Médiatanács: tizenhárom új kisjátékfilm készülhet mecenatúra-támogatással
Defekt címmel Gál Sándor viheti képernyőre egy külvárosi éjszakában autójával elakadó nő és a vele utazó kislány történetét. Szentgyörgyi Bálint Elszámolnivaló című alkotásának középpontjában a Színház- és Filmművészeti Főiskola egyik növendéke áll majd, akit gyermekkora óta nem látott apja furcsa szívességre kéri. A Jövetelben Szabó Mátyás meséli el egy ötvenes éveiben járó, magányos férfi történetét, aki éjjel a falu határában földönkívüliekre bukkan.

Simon Gergő Feltámadása egy lyukóvölgyi, nehéz sorsú családról szól. Szabó Virág Gréti világa című filmjében kamaszok hétköznapjait mutatja be. Fülöp Péter Digicicája önfeledt játékkal indul majd, ám az addig valódinak hitt macska hirtelen eltűnik a gyerek szeme elől. Wrochna Marcell igaz történet ihlette Szégyen című alkotása az '50-es évek Magyarországán fog játszódni. Az Ezerkilencszáztizenkilencben Bozsogi János az első világháború utáni erdélyi mindennapok kilátástalanságát eleveníti meg. A Fault című film Mészöly Ágnes Egészpályás indítás című
velemenyezd, 2019. március 01. péntek, 15:52
Nálunk, vidéken - Bukta Imre kiállítása a Kieselbach Galériában
Bukta Imre az egyik legnagyobb kortárs magyar festő - hangsúlyozta a tárlat csütörtöki megnyitóját megelőző sajtóbeszélgetésen a galéria alapítója, Kieselbach Tamás, hozzátéve: Bukta képes az őt körülvevő magyar valóságból építkezve érzékeny, hiteles és világszínvonalú munkákat alkotni.

Mint megjegyezte, az utóbbi idők legátfogóbb Bukta Imre-tárlata - melyhez album is megjelent - az egész életművet áttekinti a kezdetektől a művész legújabb munkáiig.

Bukta Imre a Lévai Balázzsal folytatott pódiumbeszélgetés során felidézte, hogy egy Heves megyei kistelepülésen, Mezőszemerén nőtt fel, majd a szentendrei évek után vissza is költözött szülőfalujába."Rájöttem, hogy máshol levegőtlen vagyok, és csak ott találom meg a motívumvilágomat" - emlékezett.

Bukta Imre fiatalon hiába jelentkezett a Képzőművészeti Főiskolára, az első rostán "kiszórták", ezért saját maga keresett magának mestereket - például Bernáth(y) Sándort - és képezte magát könyvekből, míg ki nem alakította műfajilag rendkívül
velemenyezd, 2019. január 24. csütörtök, 17:32
Sargentini: a kormány bírálata fontos a demokráciában
értékeivel.

Kijelentette, egy velejéig romlott, hazug, korrupt rendszer van Magyarországon, és Manfred Weber az Európai Parlament (EP) néppárti frakciójának vezetője ezt a rendszert védelmezi akkor, amikor nem fogadják meg az Európai Bizottság elnökének tanácsát és nem zárják ki soraikból a Fideszt - jelentette ki.

Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselőjének beszédét kollégája, Papp Roland olvasta fel, aki hangsúlyozta, közmunkások és túlhajszolt állami dolgozók országa épül, "ez Orbán Magyarországa". Ezt kell megakadályozni, ha "értelmes jövőt akarunk Magyarországnak. A magyarok többsége nem akar olyan országot, amilyet ma Orbán épít" - fogalmazott a képviselő.

Kendernay János, az LMP képviselője beszédében kijelentette, az Orbán-rendszer nem az emberek érdekeit szolgálja, hanem a tőke világát. Annak a tőkének, amely nem fordít elég figyelmet egyebek mellett az éghajlatváltozás káros következményeire. Véleménye szerint elfogy a magyar munkaerő, mert "menekül, ki teheti", ezért a kormány
velemenyezd, 2019. január 09. szerda, 07:47
A lyoni Lumiére Fesztivál bemutatja a Hannibál tanár úr című filmet
A Magyar Nemzeti Filmalap közleménye szerint a 2009 óta minden évben megrendezett Lumiére 2018 Grand Lyon Film Festival a cannes-i filmfesztivál művészeti igazgatójának, Thierry Frémaux-nak és az Oscar-díjas francia filmrendezőnek, Bertrand Taverniernek közös rendezvénye. Védnökei között van Martin Scorsese, Quentin Tarantino, Catherine Deneuve és Wong Kar-wai is. A seregszemlének Lyon városának több filmszínháza mellett a Lumiére testvérek egykori palotájában kialakított Lumiére Intézet épülete ad helyet, ami arról nevezetes, hogy itt forgatták le a világ első filmjének számító A munkaidő vége című filmet.

Az idén október 13. és 21. között szervezett mustrára ismét egy Fábri-film, a Hannibál tanár úr Filmarchívum és Filmlabor által restaurált kópiája kapott meghívást.

Fábri Zoltán közvetlenül a forradalom előtt, 1956. október 18-án bemutatott munkája az egyik első, vizuális nyelvében is modern magyar filmparabola, amely különleges érzékenységgel ábrázolta, mennyire manipulálható a tömeg, és
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 14:08
Képek, videók
Nagy-Magyarország térképe
furaila
2019. július 13. szombat, 14:10
magyarország szeretlek012
maroka
2019. január 21. hétfő, 10:10
Magyarország
dandej
2019. január 09. szerda, 13:04
BUÉK Magyarország.jpg
menusgabor
2018. december 30. vasárnap, 19:22
magyarország-dunakanya r.j
menusgabor
2018. szeptember 19. szerda, 21:03
Magyarország,
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország
sanci81
2017. december 24. vasárnap, 16:48
Magyarország határai
liliana01
2017. szeptember 24. vasárnap, 16:51
Magyarország - Hungary
sanci81
2017. július 30. vasárnap, 08:32
Magyarország.jpg
kicsoda57
2017. július 08. szombat, 00:49
Mónika Show
laco22
2010. április 04. vasárnap, 19:19
Mónika show.gif
franciba
2009. október 03. szombat, 11:48
Mónika show.gif
jencuska1970
2008. június 01. vasárnap, 17:35
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.