Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:45 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
EP-választás - Hidvéghi: mától az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hét pontját
A kommunikációs igazgató kiemelte: az elmúlt hetekben a Fidesz standjainál már több mint másfél millió aláírást gyűjtöttek össze Orbán Viktor programjának támogatására.

Az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani - mondta.

Hidvéghi Balázs hozzátette: az emberek most a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e vagy bevándorlókontinenssé válik.

Az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való párbeszédre helyezik a hangsúlyt, ezért döntöttek úgy, hogy online is lehetővé teszik a miniszterelnök hétpontos programjának támogatását - jelezte, hozzátéve: az online aláírási link megtalálható a Fidesz honlapján és Facebook-oldalán is.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2019. május 03. péntek, 15:43
Címkék: Orbán Viktor, Hidvéghi Balázs, Európai Unió, kommunikációs igazgató, elmúlt hetekben, emberekkel beszélve,
Kommentek
Szép napot mindenkinek!
azt, hogy az elmúlt években összesen mintegy 2300 embert telepítettek be oltalmazottként. Viszont azt is olvasni, hogy embercsempész és rabló is van a befogadott menekültek között, ami azt jelenti, hogy a nemzetbiztonsági ellenőrzés nem sikerült kifogástalanul. Nyilvánvaló, hogy ezt a tényt mindenáron el akarták titkolni, főként a fanatizált szimpatizánsaik elől, ugyanakkor nem lehet kétségünk afelől, hogy mindez egy előre megkomponált forgatókönyv szerint zajlott. Vajon mi kényszeríthette arra Orbán Viktort, hogy "hagyja elszabadulni a poklot"?
Pár éve még Brüsszelt akartuk megállítani, ezt demonstrálva szép nagy, piros tenyeres plakátok lepték el a köztereket. Most azonban "Stop Soros!" néven egy újabb rengeteg pénzt felemésztő kampány, illetve egy gyorsan összetákolt törvénycsomag is jön, amiben a gonosz, bevándorláspárti, közkedvelt szófordulattal élve "migráns simogató" civil szervezeteket akarják listázni, ráadásul a tervek szerint egyfajta távol tartási végzést is kiadhatnak ellenük.
kirscha, 2019. augusztus 25. vasárnap, 09:31
Önkormányzat 2019 - Jobbik: helytartók és lokálpatrióták között kell választaniuk az embereknek
Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, az előző hónapokban az ellenzéki oldalon különböző világnézetű emberek egyeztettek azért, hogy közösen gondolkodjanak, miként lehet jobbá tenni a magyar települések sorsát.

Kifejtette, a jobbikosok azért ültek egy asztalhoz nagyon sok párttal, civil szervezettel, helyi lokálpatriótával, hogy a magyar városokat és falvakat "visszafoglalhassák a Fidesztől", majd visszaadhassák azoknak, akik képesek újjáépíteni, nem a bal- vagy jobboldal, hanem a tisztesség útján. Mint mondta, a Jobbik politikusai minden önkormányzatban a "tisztesség csendőrei lesznek".

"Mi leszünk a garancia arra, hogy a magyar városokat és falvakat soha többé ne fosztogathassák azok, akik egyébként harminc éve fosztogatják párthovatartozástól függetlenül" - hangoztatta.

A Jobbik politikusa kijelentette, a Fidesz kétharmada az "önkormányzatokban épült ki", ezért szerinte "ott is kell elbuknia".

"Orbán Viktor úgy tekint a magyar városokra és falvakra, mintha azok a saját birtokai
velemenyezd, 2019. augusztus 24. szombat, 10:51
Oficial ungar: Ungaria se străduieşte să aibă relaţii bune cu toate puterile lumii
Anul acesta, prim-ministrul ungar Viktor Orbán a avut deja, la Washington, o întrevedere cu preşedintele american Donald Trump, iar luni, Ungaria a primit vizita cancelarului german Angela Merkel, totodată se speră să poată avea loc, tot în acest an, şi o întâlnire directă cu preşedintele rus Vladimir Putin, iar Ungaria are relaţii bune şi cu China, a spus şeful Cancelariei Prim-Ministrului Ungariei.

În legătură cu vizita de luni, la Sopron, a cancelarului german, Gergely Gulyás şi-a exprimat bucuria pentru faptul că Angela Merkel a spus clar: cooperarea de la Visegrad reprezintă ceva valoros pentru întreaga Europă, totodată a vorbit admirativ despre modul în care s-au utilizat banii UE în Ungaria, un lucru care în opinia ministrului este foarte important înainte de adoptarea noului buget pe şapte ani al Uniunii Europene.

Germania ar dori ca bugetul să fie adoptat înainte de preluarea, de către Germania, a preşedinţiei Uniunii Europene, lucru care se va întâmpla în a doua jumătate a anului
velemenyezd, 2019. augusztus 23. péntek, 15:02
Gulyás: 9 ezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok
van szó, akik a közel egyhavi bérükkel megegyező juttatást megkapják - közölte.

A politikus ezt a döntést is egyrészt a gazdasági teljesítménnyel, másrészt a közfoglalkoztatottak számának csökkenésével indokolta, így ugyanis a közfoglalkoztatotti bérekre szánt pénzből kifizethető a juttatás.

Külpolitikai kérdésekre kitérve elmondta: Magyarországnak általános külpolitikai célja, hogy a világ vezető hatalmaival jó viszonyt ápoljon, és ez az év is bizonyítéka annak, hogy ez sikerül.

Orbán Viktor miniszterelnök idén tárgyalt már Donald Trump amerikai elnökkel Washingtonban, hétfőn Angela Merkel német kancellár látogatott Magyarországra, remélhetőleg Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is még idén sor kerülhet egy közvetlen találkozóra, és Kínával is jó viszonyt ápol Magyarország - fejtette ki a Miniszterelnökség vezetője.

A német kancellár hétfői soproni látogatásával kapcsolatban Gulyás Gergely örömét fejezte ki, hogy Angela Merkel világossá tette, a visegrádi együttműködés Európa egészének
velemenyezd, 2019. augusztus 23. péntek, 13:52
Szép napot mindenkinek!
Orbán Viktort a parlament plenáris ülésén egy minket mindannyiunkat megszemélyesítő képviselő érdemi kérdésére kimerítő válasz helyett félmosollyal a szája sarkában, fideszes kollégái tetszésére csak annyit válaszolt: "Boldog Karácsonyt".

Tette, mert teheti!
Teheti, mert eddig mindent megengedhetett magának, hiszen nincsenek tömegek az utcán, nem áll meg az élet a különböző szervezetek, szakszervezetek által gründolt tüntetéssorozat miatt. Behúzva fülünket-farkunkat engedelmeskedünk. De minek, kinek?
kirscha, 2019. augusztus 23. péntek, 11:21
Szép napot mindenkinek!
égési végterméket is szelektálják, így például a fémeket útépítésbe forgatják vissza. A svédek tudják, hogy miért fektetnek ekkora hangsúlyt a szemét újrahasznosítására: egy legyártott tárgy visszaforgatása kevesebb erőfeszítést igényel, mint az elégetése.

Vajon eljön-e a nap, amikor Orbán a migránsok helyett a klímavédelem ellen kampányol?


Orbán Viktor friss döntésével tulajdonképpen hadat üzent mindenkinek, aki most él, aki most születik, és aki utánunk következik. Egy szempontból teljesen mindegy. Ha annyiban hagyjuk a jelenlegi kormányzat tettekben klímatagadó politikáját, a saját gyermekeink jövőjét áldozzuk fel. A helyzet az, hogy nincs több időnk, most kell lépni.
De menjünk tovább. Olcsó rezsi. Most az az ember mondja, hogy ,,nekünk olyan megoldás kell, hogy klímacélok legyenek, és meg tudjuk védeni az olcsó rezsit is", aki
kirscha, 2019. augusztus 23. péntek, 11:00
Orbán Viktor beszéde Sopronban - SZázhetvenhetedik nap
Egy méltóságteljes, igazi politikusi beszéd. Finom hangsúlyokkal. Én kapom Miniszterelnök Úr beszédeit.

Orbán Viktor beszéde a Páneurópai piknik harmincadik évfordulója alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten
2019. augusztus 19. Sopron

Tisztelt Kancellár Asszony, Bíboros Úr, Főtiszteletű és Nagytiszteletű Urak, Polgármester Úr, Ünneplő és Emlékező Közösség!

A harminc éve újra szabad Magyarország polgárai számára megtiszteltetés, hogy ezen a napon meglátogat bennünket Németország kancellárja. Nekem jutott az a kitüntetés, hogy a magyar emberek, a magyar nép, sőt az egész magyar nemzet nagyrabecsülését kifejezésre juttathatom. Nagyrabecsülésünket fejezem ki Ön iránt, aki Európa legnépesebb és legerősebb államának immár tizennégy éve, négy egymást követő választáson megválasztott vezetője. Nagyrabecsülésünket fejezem ki Ön iránt, aki saját hazáján, Németországon túl hosszú évek óta dolgozik Európáért, az európai nemzetek közötti együttműködésért és egész Európa
sandrapolke, 2019. augusztus 21. szerda, 12:23
Szép napot mindenkinek!
emigrációba kényszeríti,
a társadalmi egyenlőtlenséget a végletekig fokozza, a felemelkedés esélyét nullára redukálja,
az egészségügy tudatos lerombolásával aktív eutanáziát gyakorol évente egy városnyi honfitársunkon és
a korrupciós üzelmeiről már nemcsak a szabad magyar sajtó számol be nap mint nap, hanem nemzetközi szinten is egyre kényelmetlenebb ügyek buknak ki,
valamint újra meghonosítja az egypártrendszert.
Mindezek ellenére a választók egy része töretlenül megszavazza Orbán Viktornak és pártjának a bizalmat még akkor is, ha ez lassan egyet jelent egy lájtos közép-európai diktatúra bevezetésével. De kik ők? Egybites, agyhalott zombik, akik funkcionális analfabétaként elhiszik mindazt, amit a királyi média eléjük tár? Egy tál lencséért megvásárolt nyugdíjasok, akik akkor is tevékenyen hálásak a Bözsi-utalványért, ha közben gyerekük-unokájuk külföldön és lassan már az anyanyelvüket is elfelejtették, vérvételre egy hónapot kell várniuk, gázfűtésre nincs pénzük, háziorvosuk meg
kirscha, 2019. augusztus 18. vasárnap, 10:26
Képek, videók
orban_viktor_voroshads ere
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:56
orban-viktor-es-traian -ba
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:54
orban-viktor-tokes.jpg
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:53
orban-viktor-tokes-nem eth
agica2004
2018. április 04. szerda, 20:51
orban_viktor_sunyiság. jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:19
orban-viktor-studio.jp g
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:46
orban-viktor-tablokepe .jp
agica2004
2017. február 10. péntek, 16:45
orban-viktor-semleges. jpg
megyerimihaly
2016. február 14. vasárnap, 00:20
orban-viktor-erdo-pete r-g
agica2004
2015. október 26. hétfő, 18:12
orban-viktor-obama-bar ack
agica2004
2015. október 03. szombat, 20:03
orbán_viktor_kolbász.j pg
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:18
orban-viktor-cinege u.haz
agica2004
2015. augusztus 02. vasárnap, 20:16
EP.választás után...
caris11935
2009. december 11. péntek, 13:27
EP.választás itt...Gyulán
caris11935
2009. október 30. péntek, 09:21
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.