Belépés
2018. december 15. szombat | 50. hét | 349. nap | 01:18 | Valér
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
#62 na pontosan emiatt lophatnak-csalhatnak a felsővezetők meg a pártkatonáik. Ugyanis senki nem vonja felelősségre őket. Ha pedig mégis, elintéznék, hogy sohase nyílvánítsák bűnösnek őket. Van az a pénz, amiért még a bíró is megvehető. Plusz ott van még a mentelmi jog is, amivel mindegyikük csak visszaélni tud.
Ha meg végképp szorul a hurok, odadobnak valami kishalat a kutyáknak (Czeglédy, Zuschlag) aki jó pénzért elviszi a balhét, vagy csak simán kegyvesztett lett.
Ha lenne fölös pár milliárdod, te is ugyanúgy megtehetnél bármit. Amíg megkapnák tőled az illetékesek a járandóságukat, leszarnák, hogy mit csinálsz.
Ja, és ez akarna a demokrácia lenni, meg a törvény előtti egyenlőség...

"Nem Mészaros úrnak kell bizonyítani, hogy miért gazdag"

Természetesen ők NAV ellen is be vannak oltva ugye...

"A SZEGÉNYSÉG ÉS A NYOMOR ÖNHIBA!"

Ezekszerint te is az áldozathibáztatás ősi művészetét gyakorlod.
Erről valahogy a Szószpark jut eszembe, mikor Eric Cartman teli torokból üvölt a costa rica-i szegényekre: "Lusta disznók! Menjetek dolgozni! Mi folyik itt? Tanuljatok, bunkók!"
Körülbelül annyira is tudom komolyan venni.

"tthon az elvonás, ennek csak TÖREDÉKE, de nekem lesz jó nyugdijam amit
elvontak! Itthon is lehet jó nyugdij, ha valaki alaposan fizetett be a közösbe!"

Jaham, aztán az aktuális miniszterelnök gondol egy merészet, és az egészet lenyúlja, mert úri kedve úgy diktálja. Lásd MANYUP. Te leszel a legjobban felháborodva, hogy miazhogylenyúúták, adjátokvissza he, há' mitképzeetek he!

"Az átlag ember is vehet aranyat és kiviheti egy ilyen adóparadicsomba!"

És ki garantálja, hogy az arany ára valóban emelkedni is fog?
Az rendben van, hogy értéktartó, de ennyi erővel a párnacihába is dugdoshatja a pénzét, meg forexezhet, esetleg zsonglőrködhet virtuális játékpénzekkel, mint most ez a bitcoin-marhaság.

"Ja és a mélyszegény tömeg nagyrésze dohányzik és iszik! A cigi naponta több mint 1000 forint! ERRE VAN LÉ??"

Valóban. És mit szív? Csempészett, lopott, esetleg házilag sodort cigarettát. Dohányboltba maximum akkor mennek, ha már összetapostak pár száz sörösdobozt, vagy elloptak pár kiló vasat, rezet, egyéb színesfémet.
Ivással ugyanez a helyzet: ha nem mások italát lopják el, akkor marad a sósborszesz, spiritusz, ablakmosóval, fagyállóval pancsolt lőre, és egyéb nyalánkságok.
Kábszerből még fűre se futja nekik, csavarlazával, pébégázzal meg patkányméreggel (!!!) lövik magukat. Tessék, nézd:

https://www.youtube.com/watch?v=HhaC4Go-W7U

Majd pont ezek fognak aranyat vásárolni és adóparadicsomokba utalgatni, mikor egy tisztességes bankba be se engednék őket.
szensavasutlezaras, 2018. február 21. szerda, 02:37
Címkék: Mészáros Lőrinc, Eric Cartman, Lásd MANYUP, demokrácia lenni, törvény előtti, costa rica-i,
Kommentek
Mészáros Lőrinc megvásárolja a Mezort Általános Befektetési Zrt.-t
A közlemény szerint az üzletember magánszemélyként veszi meg a több cégből álló, sárvári központú, a Mezort Zrt. vezetésével működő mezőgazdasági vállalatcsoportot. Az adásvétel a szükséges versenyjogi engedélyek megszerzése után zárulhat.

A 2004-ben a Lajta-Hanság Zrt., a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. és a Szombathelyi Tangazdaság Zrt. együttműködésével létrehozott Mezort Zrt. és cégei Magyarország egyik legmodernebb, számos agrárágazatban sikeresen tevékenykedő, környezettudatos vállalatcsoportja, amelyek együttesen éves szinten tízmilliárd forint fölötti árbevételt realizálnak. Profiljukba tartozik a szántóföldi növénytermesztés és vetőmagelőállítás, a tejelő és húsmarhatartás, a sertéstenyésztés, és az ahhoz szükséges takarmánygyártás - olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint Mészáros Lőrinc cégcsoportjában eddig is voltak agrárérdekeltségek, a meglévő szakemberek és a tőkeerős vállalkozások garanciák arra, hogy stabil működésüket - továbbra is magyar kézben - folytathassák ezek a
velemenyezd, 2018. december 04. kedd, 12:31
Bővült és alapítványi tulajdonba kerül a Talentis Group médiaportfóliója
Talentis Group Zrt. médiaportfoliója. A társaság megvásárolta a Magyar Idők és a Karc FM kiadóját, a Magyar Idők Lapkiadó Kft.-t. Leányvállalata, a Mediaworks, pedig tovább bővítette regionális lappiaci érdekeltségeit: a Kisalföld, a Délmagyarország, a Bors, az Észak- Magyarország, a Kelet- Magyarország, a Hajdú Bihari Napló kiadóvállalatai mellett, megvásárolta a Mezőgazda Lap- és Könyvkiadó Kft.-t. Ez utóbbi gondozásában jelenik meg a Szabadföld, valamint a Vidék Íze, és a Diéta & Fitnesz magazin.

Mészáros Lőrinc, a Talentis Group Zrt. tulajdonosa a társaságban egyesített médiaérdekeltségeit adomány formájában a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak ajánlotta fel - írták. Az adományozó célja, hogy hosszú távon biztosítsa a nemzeti értékek és hagyományok megőrzését, tovább erősítse a konzervatív értékszemléleten alapuló írott és elektronikus sajtó véleményformáló szerepét, valamint felajánlásával támogassa a helyi közösségek minél szélesebb körű tájékoztatását.

A tulajdonosváltás a szükséges
velemenyezd, 2018. november 28. szerda, 11:32
A Párbeszéd feljelentést tesz Kiss Szilárd ügye miatt
Úgy vélekedett: a nyomozás megszüntetésével az ügyészség kiállt egy "orosz alvilági és titkosszolgálati érdekeket szolgáló bűnöző" mellett.

Úgy fogalmazott: Kiss Szilárd az, aki "vízumlottóval, vagyis orosz rulettbe oltott letelepedésikötvény-üggyel" bukott meg 3 és fél évvel ezelőtt. Nem mellesleg közös orosz céget birtokolt Mészáros Lőrinccel - tette hozzá.

A vízumlottó során - folytatta - legkevesebb 5800 orosz állampolgárnak, a többi közt bűnözőknek és prostituáltaknak adott ki schengeni vízumokat a moszkvai követségen, amivel alapvetően veszélyeztette Magyarország és az EU biztonságát.

Hangsúlyozta: mindezek ellenére a Polt Péter vezette ügyészségnek nem sikerült eljutnia a vádemelésig, sőt az ügyészség "elszabotálta a nyomozást". A többi közt "5800 bizonyítékot, a vízumok kiadásához szükséges meghívólevelet semmisítettek meg, vélhetően a magyar külügyminisztériumban" - fűzte hozzá.

A Párbeszéd azért döntött a feljelentést mellett, mert szeretnék, ha "a bűnözők rács mögé
velemenyezd, 2018. október 30. kedd, 13:51
Krónika 8. rész (bizottsági jelentések vitái)
közötti időszakra vonatkozó, 2050-ig tartó időszakra kitekintést nyújtó második Nemzeti Éghajlatváltozási Stratégiáról szóló javaslat vitájában Gurmai Zita (MSZP) szerint a kormány semmit nem tesz a klímaváltozás miatt bekövetkező társadalmi, gazdasági és egészségügyi problémák kezeléséért. Pedig - mint fogalmazott- , ha kimerülnek a fosszilis energiák, akkor Orbán Viktor nem tud majd magángépen utazni, a megemelkedő tengerszint miatt Habony Árpád nem tud majd Ibizára utazni, ha kiég a termés, akkor Mészáros Lőrincnek át kell gondolnia földpolitikáját, ha felmegy a papír ára, akkor Rogán Antal nem tudja majd újságokba elhelyezni "bugyuta" hirdetéseit, az éghajlatváltozás miatt nem lesz mire vadásznia Semjén Zsoltnak és ki fog égni a fű a stadionokban.

Ungár Péter (LMP) azt mondta, mivel a kormány tagadja, hogy a klímaváltozást emberi tevékenység okozza, ezért képtelen olyan javaslatot letenni, ami az éghajlatváltozást kezeli. Emellett nem szól arról, hogy ne lehessen további erdőterületeket kivágni és
velemenyezd, 2018. október 29. hétfő, 21:33
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
Csak egy kis érdekesség, ha nem tud mindenki a nagy nemzetvezető faxán lógni,:)) :))
(mint a tirpákok) azoknak vannak gondjaik.

--------------------------------------------------------------
"Egy 20 éves fiatalember tett közzé közösségi oldalán. Ennyire éretten és tisztánlátó fiatallal régen találkoztunk, ezért amit leírt mindenféle változtatás nélkül közlöm
Elmúlt 5 évből néhány kormányzati intézkedés, ami érintett engem/korosztályomat:
- Kötelező 5 testnevelés óra/hét, egy nap este 6-ra értem haza gimnáziumból
- Kötelező 50 óra közmunka az érettségihez

- Internetadó (szerencsére nem valósult meg, de annyira hihetetlen hogy egyáltalán eszébe jut valakinek ilyesmi, hogy muszáj a listában szerepeljen)
- CSOK - ha nincs 3 gyereked, nézhetsz ki a fejedből, hisz 10 millióval magasabb lakásárakkal találod szembe magad
- Cafeteria nagyjának eltörlése - véletlenül se lehessen béren felüli juttatásokat adni a
meki77, 2018. október 17. szerda, 19:37
Vass István Zoltán kapta a Szepesi-díjat, Várady Béla özvegye az Östreicher-díjat
A Szepesi György-díjat a magyar labdarúgás ügye iránt elkötelezett sportújságíró veheti át, míg az Östreicher Emil-díjat olyan hozzátartozó kapja, aki egy már elhunyt, korábbi nagy futballista pályafutását, életét segítette a háttérből a nyugodt családi légkör megteremtésével.

Szöllősi György, a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány kuratórium elnöke a keddi díjátadón - amelyre a Groupama Arénában került sor - kiemelte: vannak ragyogó sportújságírók, sportkommentátorok, akik méltók Szepesi György szakmai örökére, illetve a korábbi bálványok hozzátartozóiról sem szabad elfeledkezni.

Vass István Zoltánt Ballai Attila, a Mediaworks Hungary Zrt. sportüzletág igazgatója, Feleki-díjas sportújságíró méltatta. A 76 éves rádióriporter négy évtized alatt több mint 1500 futballmeccsről, számos kézilabdameccsről, világbajnokságról és olimpiai aranyérmekről tudósított. Vass István Zoltán elárulta: megfigyelte, hogy amikor valakit kitüntetnek, akkor mindig végtelenül szerény marad. "És most itt állok én
velemenyezd, 2018. október 09. kedd, 12:41
A DK feljelenti hivatali vesztegetés gyanúja miatt Orbán Viktort
Rónai Sándor, a párt szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte azt is, a DK vagyonnyilatkozat-tételi eljárást is kezdeményez a miniszterelnökkel szemben. Hivatali vesztegetés, valamint hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt Homolya Róbertet, a MÁV Zrt. vezetőjét is feljelentik.

A politikus sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, hogy a korábbi közlekedéspolitikáért felelős államtitkár, illetve Szíjj László, a több állami útépítési pályázaton is nyertes Duna Aszfalt tulajdonosa együtt nyaralt az Adrián egy jachton, amelyről Rónai Sándor azt állította, hogy Mészáros Lőrincé.

A DK szóvivője úgy fogalmazott, hogy "nem először derült fény a MÁV és Mészáros Lőrinc gyümölcsöző kapcsolatára", mert a vasúttársaság korábban ötszázmillió forintért rendelt ásványvizet az üzletember érdekeltségébe tartozó egyik cégtől.

Egy európai demokráciában elképzelhetetlen lenne, hogy egy állami cég vezetője egy olyan vállalkozó jachtján nyaral, akinek az általa vezetett cég több száz millió
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 14:38
Mikor veszi tudomásul a honi balogság, hogy ezt a választást elvesztette?
80-as!

1. TUTI biztos, hogy NINCSENEK RÉSZVÉNYEID! (Erről bennfentes információval rendelkezem...) ;)
2. Ha azonban volnának is részvényeid, akkor se lehetnél normális körülmények között a második leggazdagabb magyar, hiszen ahhoz...
a) ...vagy NORMÁLIS, TÖBB DIPLOMÁS ÜZLETEMBERNEK ÉS OTP-VEZÉRNEK (Csányi Sándor) kellene lenned (neki azonban 30 évnyi ,,pedálozásra" volt szüksége ahhoz, hogy a leggazdagabb magyar legyen...), te viszont, sem normális, sem több diplomás, sem üzletember, sem OTP-vezér, sem Csányi Sándor nem vagy...) :((
b) ...vagy Orbán Viktor kevés eszű, fantáziátlan, de kezelhető jóbarátjának kellene lenned (és mellesleg: Mészáros Lőrinc kellene, hogy legyen a neved!...), te viszont totálisan agyatlan vagy! Miközben valóban nincs fantáziád... Viszont mindennek ellensúlyozására: kezelhetetlen is vagy! ...Ja!... És még Orbán jóbarátja sem vagy!...) :(

...Úgyhogy, erről ennyit...
foxworkinspace, 2018. augusztus 28. kedd, 21:32
Képek, videók
O.V.-Mészáros Lőrinc.png
agica2004
2017. január 09. hétfő, 18:08
O.V.-Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2015. augusztus 15. szombat, 17:29
Mészáros Lőrinc-.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:59
Mészáros Lőrinc.jpg
agica2004
2014. december 16. kedd, 13:50
O.V. és Mészáros Lórinc.j
agica2004
2014. július 02. szerda, 15:43
Orbán és Mészáros Lőrinc
megyerimihaly
2013. december 17. kedd, 22:42
O.V.-demokrácia.png
agica2004
2015. szeptember 02. szerda, 21:43
demokracia-d0001A417cc f9b
megyerimihaly
2015. február 04. szerda, 00:56
o-v-demokracia a csatorná
agica2004
2014. október 02. csütörtök, 11:54
O.V. demokrácia.jpg
agica2004
2014. június 04. szerda, 16:31
Demokrácia-VILÁGOSKÉK
1vargaildyko
2014. május 15. csütörtök, 09:23
demokrácia.jpg
agica2004
2014. március 06. csütörtök, 12:58
OV és a demokrácia
lovaszmarika
2012. március 31. szombat, 13:32
A demokrácia....
rodes53
2011. november 19. szombat, 13:46
Demokrácia 6.jpg
megyerimihaly
2009. május 06. szerda, 09:30
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.