Belépés
2020. május 25. hétfő | 22. hét | 146. nap | 13:13 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
És újra életnagyságban :-)
Rohanós, húzós időszak volt ez nekem. És még nincs teljesen vége, mert munkám van. De élvezem nagyon.
MA volt az első normálisnak mondható "szabadnap"! Reggel kicsit tovább aludtam mint 5:40 :-D Végre! A csajoknak ma mondtam, időben fogunk lefeküdni, mert napközben 2-3x is rám tört a fáradtság.
A mai kajám valami fenomenális volt! Főleg az ebéd és az uzsi <3 Ez a csajszi nagyon tud! Csak sikerüljön nekem is! Bár észre vettem némi nemű változást, de tudom ő még ezzel nem lesz elégedett, így kicsit rá kell turbóznom a héten, mert lesz ne mulass! Igyekszem tartani az előírt étrendet, és kezdem élvezni is, és kipróbálom az általa megadott recepteket. Az elmúlt másfél év alatt rengeteget változtam. Most a súlyom 52 kg, és kezdenek látszódni az izmaim, de még ez nem eredmény! ŰÖssze kell szednem magamat. Szombaton reggel elmentem futni és csodálkoztam, hogy a régen futott távon csak kétszer álltam meg és az is unalomból volt. Hogy mi van??? Hihetetlen állóképességet varázsolt Ádám nekem! És ezért imádom őt...persze csak mértékkel, mint egy rendes edzőt lehet. Remélem sosem hagyom abba ezt a mozgásformát. A futás meg elő van írva heti egy napon, egyenlőre ehhez kell hozzászoktatnom magamat. Nagyon jó stressz levezetés, mert ma megfigyeltem iszonyatosan stresszes vagyok. Pattanásig feszültek az idegeim már. Most abbahagytam a b vitaminokat, mert folyamatosan éhesnek éreztem magamat.
De amit vaskészítményt eszek, abban is van b vitamin, így teljesen jó, meg a bcaa-ban is van, mondjuk még elég rendszertelenül használom. És még kell egy termék, amit be kell szereznem.
És megint meg kell barátkoznom az edzőtermekkel, legalább heti egy alkalommal! Nehezen veszem ezeket a változásokat, de Timi ma olyan csodás körmöcskéket varázsolt nekem, hogy minden szebbnek látszik tőle! Tényleg elég ennyi a boldogsághoz?
Nem tudom, de nagyon jó! Holnap megyek stúdióba, folytatjuk a videót...izgulok miatta, jaj nagyon!
Szerdán pedig Tercsivel töltjük együtt a napot! <3 Kis barátnőm, a kedvenceimmé furakodta be a szívembe...nem tudom, úgy összecsiszolódtunk itt az országhatárokat feszegetve. Nagyon bírom! imádom minden megnyilvánulását, az egész személyiségét. <3
Zsanikámra is van ám gondolatom nem egy, nem száz, hanem ezer is naponta. Azért 4 gyerek , és a sok gond, az élet a sors fintorai mindig megtalálják szegénykémet. Igyekszem, ha tudok segíteni, mert ő az én kis fogadott testvérem, még ha ő ezt nem is tudja <3
Hálás vagyok az sorsnak, az életnek a mindenhatónak, mert megismerhetek olyan embereket, mint ők! És bizony, akik elpártoltak mellőlem, amikor lehúztak engem gonoszkodással, hazugságokkal, azok is szépen mind megmásítják a véleményüket.
Nemrég Petitől kaptam egy kedves bókot, bár ő olyan önbizalomépítő lélek, de nagyon jól esett,amit mondott, és igen, jól látja, az én életem másról szól, és máshogy élem meg a dolgokat, de máshogy is látom, és igyekszem a szebb felét megláttatni másokkal. a bókja ennél egyszerűbben volt megfogalmazva , jóval...de ez van ám mögötte!
Jaj, annyira édesek ezek a kis karmocskák! Timi egy angyal! És Mona is egy tündér, ma megkaptam a megrendelt dolgokat. A fehérje porra már nagyon vártam, és az édesítőmre. Jött a zabpelyhem is.
Segített tovább mutatni az utam, merre menjek, egy jó ötlettel. Néha ám elég ennyi is!
Mint egy dalnál. Beüt egy sor, majd kettő és jön a dallam és a tánc is rá! Na de mennem kell, hogy időben feküdjünk :-)
Szép estét! Jó éjt!
dundulino, 2018. június 18. hétfő, 20:29
Címkék: Nemrég Petitől, első normálisnak, csajszi nagyon, előírt étrendet, általa megadott, elmúlt másfél,
Kommentek
A Fekete Názáreti körmenete
Fekete Názáreti Krisztus kegyszobor búcsúját, amikor körmenetben átviszik a Tolentinói Szent Miklós templomból a quiapói bazilikába. Az esemény a december 31-e és január 9-e között tartott imakilenced záró mozzanata, amelyen hívek millió vesznek részt, kegyelmekért vagy csodáért fohászkodva.

A "Fekete Názáreti" körmenete az ország legfontosabb vallási eseménye. A szobor, amely életnagyságban ábrázolja a kereszt súlya alatt görnyedő Jézust, a XVII. századból származik, amikor a Fülöp-szigetek Spanyolország uralma alatt élt. 1607-ben egy spanyol Ágoston-rendi szerzetes hozta el Manilába egy Mexikóból érkező hajón. A hagyomány szerint a hajó útközben kigyulladt, de Krisztus szobra csodás módon megmenekült a tűzvészben. Annak ellenére, hogy színe feketére változott, Manila lakossága úgy döntött, hogy megőrzi a kegyszobrot és lerója előtte tiszteletét. 1650-ben, X. Ince pápasága idején a
schuro, 2018. január 11. csütörtök, 21:04
Jobbik: van olyan párt, melynek "strómanja, pénztárosa földesúr és médiamogul"
az Origo hírportál szerdai cikkében bizonyítékokat gyűjtött össze a Jobbik és Simicska Lajos nagyvállalkozó együttműködéséről annak apropóján, hogy hétfőn a parlamentben Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Vona Gábor Jobbik-elnök napirend előtti felszólalására válaszolva azt mondta: a Jobbiknak "új gazdája van", egy magyar földesúr, aki médiavállalkozó is.

A Jobbik erre reagálva az MTI-nek szerdán küldött közleményben azt írta: ez a "földesúr és médiamogul" hétfőn életnagyságban jelent meg az Országgyűlés ülésén.

Hozzátették: a párt vezetői és a hozzá köthető szervezetek pedig Soros György pénzén váltak a közélet meghatározó részévé: Orbán Viktor, Deutsch Tamás, Szájer József, Németh Zsolt, Stumpf István, Cséfalvay Zoltán, Pálinkás József, Áder János, Kövér László, továbbá a Bibó István Szakkollégium, a Századvég Politikai Főiskola, több Fidesz-alapszervezet, a Demokrata című lap, a Századvég Kiadó, a Fekete Doboz Alapítvány.

Szerintük nem csoda, ha "ezért hálából"
velemenyezd, 2017. március 08. szerda, 13:22
Meg van valakinek az alábbi kis szürkék fotója?
Ha jól emlékszem, még valamikor a 90-es években az egyik budapesti ufókonferencián az előcsarnokban egypár kis szürke földönkívüli figurája volt kiállítva életnagyságban, hasonlóan, mint egy panoptikumban. Ha készültek ezekről a figurákról fotók (mert gondolom akadtak, akik lefotózták őket), akkor ezek megtalálhatók valahol az interneten? Esetleg van valakinek ilyen fotója? Ha igen, megkérhetném, hogy küldje át nekem?

Netán meg tudná valaki mondani, hogy ez a konferencia melyik évben volt megtartva?
xyzxyzxyz, 2017. február 09. csütörtök, 14:29
Noé bárkája fából!
Noé bárkája - fából - életnagyságban!

Noé bárkájának a másolata lett a legnagyobb favázas épület a világon, amelyet modern fafeldolgozási módszerekkel építettek: 155 m hosszú, 26 m széles és 28 m magas!

Noé bárkájának az építése 2016. július 7-én fejeződött be. A Colorado Timber Frame az egyedüli vállalat, amely képes volt egy ekkora favázat megtervezni és létrehozni egy kis vízszintes szalagfűrész és egy ácsipari CNC gép segítségével.

A Noé bárkája projekt elismerten a legnagyobb favázas szerkezet: az építéséhez 7.300 köbméter fára volt szükség. A másfél focipálya hosszúságával a Bárka bibliai mérete megegyezik 500 standard teherautóval, három szinten vannak kiállítások, a legfelső szinten pedig van egy 1.500 férőhelyes étterem. A bárka (napi!) 10.000 látogató befogadására alkalmas, de a szervezők úgy tervezik, hogy csak 3000 személy lehet bent egyszerre, amikor a Bárka nyitva van a nyilvánosság előtt.
A 100 millió dolláros projekt kb. másfél év alatt készült el. Az
tinka1951, 2017. január 17. kedd, 15:34
Noé Bárkája!----egy mestermunka..
Noé Bárkája!


ez egy mestermunka!


Noé bárkája - fából - életnagyságban!
Noé bárkájának a másolata lett a legnagyobb favázas épület a világon, amelyet modern fafeldolgozási módszerekkel építettek: 155 m hosszú, 26 m széles és 28 m magas!

Noé bárkájának az építése 2016. július 7-én fejeződött be. A Colorado Timber Frame az egyedüli vállalat, amely képes volt egy ekkora favázat megtervezni és létrehozni egy kis vízszintes szalagfűrész és egy ácsipari CNC gép segítségével.

A Noé bárkája projekt elismerten a legnagyobb favázas szerkezet: az építéséhez 7.300 köbméter fára volt szükség. A másfél focipálya hosszúságával a Bárka bibliai mérete megegyezik 500 standard teherautóval, három szinten vannak kiállítások, a legfelső szinten pedig van egy
gabfe, 2017. január 09. hétfő, 10:57
Noé Bárkája!
Ez egy mestermunka!...............

(Az eredetit Noé készítette Isten parancsára gófer fából , melynek hossza háromszáz sing , szélessége ötven sing , magassága pedig harminc sing volt. / Mózes I. 6.:9-22 , 7.:1-24, 8.:1-22 ,9.:1-29, /. Noé kilencszáz ötven éves korában halt meg, az özönvíz után háromszáz ötven évvel .........

Noé bárkája - fából - életnagyságban!

Noé bárkájának a másolata lett a legnagyobb favázas épület a világon, amelyet modern fafeldolgozási módszerekkel építettek: 155 m hosszú, 26 m széles és 28 m magas!Noé bárkájának az építése 2016. július 7-én fejeződött be. A Colorado Timber Frame az egyedüli vállalat, amely képes volt egy ekkora favázat megtervezni és létrehozni egy kis vízszintes szalagfűrész és egy ácsipari CNC
sanci81, 2017. január 02. hétfő, 17:25
Márai Sándor: Egy gyermek
A szálloda szobájában, ahol e fárasztó, megalázó és névtelen betegséggel, a lázadásnak és a kétségbeesésnek e heveny, fertőző nyavalya válfajával bajlódom, ágyammal szemközt, tojásdad keretből gyermekarc bámul reám.
A rajz életnagyságban mutatja a gyermeket. Csodálatosan ronda gyermek. Békaszája, pöffedt orcái, szűk homloka, mely mögött ott lappang már kezdeti, miniatűr állapotban, minden emberi gyávaság és aljasság, gyanakvó és sunyin-kék rókaszemei, parókaszerű, felnőttesen oldalt választott, durvaszálú haja, egy kezdetleges emberi arcnak e nyers és bevallottan pimasz önfeledtsége, mindez megígéz és nem engedi el pillantásom. Órákon át fekszem az ágyban, és bámulom az idegen gyermek vacak arcát.
Ez archoz a gyermek kék zubbonykát visel, fehér gombokkal, lehajtott szárnyú gallért, s ronda kacsócskáival, melyek kissé uszonyszerűek, s kissé olyanok, mint az emberek kezei, akik a háborúban önként vállalkoztak kémek akasztására, tapsikálni készül. A gyermek különösen kedves lehetett valaki
kohlinka, 2016. december 18. vasárnap, 15:14
Képek, videók
Teljes életnagyságban
sk8cool
2006. július 26. szerda, 21:56
Kell hétvégét - Petitől
anci-ani
2010. december 12. vasárnap, 16:32
jókívánság-Petitől
anci-ani
2010. december 04. szombat, 10:40
jókívánság- Petitől
anci-ani
2010. december 04. szombat, 09:50
Normális zivatar van,
hartvigjoe
2015. július 08. szerda, 23:55
A normális férfi....jpg
pacsakute
2013. szeptember 04. szerda, 20:49
dem normális vagyok.jpg
snbela44
2013. június 27. csütörtök, 21:12
Nem normálisak.gif
pacsakute
2013. január 31. csütörtök, 17:45
Dilis vagy normális....pn
pacsakute
2012. december 07. péntek, 07:25
normalis.gif
jupiter21
2011. február 08. kedd, 11:14
Normális.jpg
szalaigabi
2009. szeptember 10. csütörtök, 16:02
normális
gica-cica
2009. március 01. vasárnap, 21:13
normális.gif
vargatibor76
2009. január 02. péntek, 11:50
normalisv.gif
nikitta
2008. október 02. csütörtök, 18:22
normalis.gif
nikitta
2008. október 02. csütörtök, 18:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.