Belépés
2020. május 25. hétfő | 22. hét | 146. nap | 08:42 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A globális élelmiszerellátást népirtásra tervezték
A globális élelmiszerellátást népirtásra tervezték

mérgezett-ételek
A globális élelmiszerellátást arra tervezték, hogy kioltsa az életet és ne táplálja azt. Több mint 1000 élelmiszert, szuper ételt, vitamint, junk food-ot és legnépszerűbb italokat elemeztek ki nemrég Amerikában, az atomok szintjén. A nehézfémek és egyéb adalékanyagok olyan döbbenetes mennyiségére bukkantak, hogy a következtetés már meg is érkezett az étel elemző laborból.

A felhívás igen riasztó és sürgős. Annak alapján, amit atomspektroszkópiai elemzések mutatnak, majdnem minden tápanyagot, amelyet naponta emberi fogyasztásra szánnak, úgy terveztek meg- mégpedig szándékosan- hogy véget vessen az emberi életnek, és nem arra, hogy táplálja azt.

Az élet-pusztító toxinok az élelmiszerellátásban

A labor olyan tudományos bizonyítékokat is feltárt, amelyek azt támasztják alá, hogy az ételbe adott anyagok hatással vannak az emberek mentális egészségére, a mára már gyakori meddőség és szervi károsodások okozására, közben pedig befolyásolják a racionális, tudatos gondolkodást. Ezek a mérgező anyagok az egész élelmiszer-láncban megtalálhatók, beleértve a hagyományos élelmiszereket, bio élelmiszereket, a természetes termékeket és étrend-kiegészítőket. Mindez messze túlmutat az élelmiszerek puszta nehézfémek általi szennyeződésén.

Ez a tömegélelmezésben inkább a mérgező anyagok szándékos forgalmazásának bizonyul. Az eredmény az, amit kibontakozni látsz magad körül a világban: a tömeges őrület, hihetetlen bűnözés, politikai és utcai szinten, a klinikai őrület határán lévő főfolyású média írók és újságírók, széleskörű meddőség a fiatal párok körében, a veseelégtelenség és a dializált betegek számának növekedése, lassuló reflexek, a rákos betegek számának megugrása, valamint a racionális gondolkodás teljes elvesztése. Ennek hatása teljesen pusztító lesz az emberi civilizációkra: a munkaerő összeomlása, a tömegek kormányzatoktól való függése a túlélésért, a szabad demokráciák teljes összeomlása, szellemi visszamaradottság, a növekvő börtön rendszerek, az emberek racionális gondolkodásának és kognitív képességeinek teljes hanyatlása fog bekövetkezni.

A széles körű élelmiszer -mérgezés jelenség lesz a modern emberi civilizáció számos okból történő bukásának alapja: a gazdasági fel nem tarthatóság, a környezeti pusztulás és a politikai diktatúrák megjelenése és globális emelkedése. Az emberiség nem éli túl a tömeges megtervezett élelmiszer-ellátás mérgezést, hacsak nem leszünk végre ennek tudatában és cselekszünk, teszünk ellene. Persze a legtöbb ember figyelmét nagyon szépen elterelték erről a jelenségről: a bulvárlapok, bulvármédia, a mindennapi tv hírek és a sportközvetítések segítségével.
Mi van az élelmiszerekben, vitaminokban és kiegészítőkben?
Itt egy áttekintés néhány hihetetlenül sokkoló megállapításról:

A hírhedt jógázó szőnyeg kemikália és a habosodást gátló vegyi ágensek a gyorsétterem-iparban. McDonalds, Chik-fil-A, Wendy, Arby és sok más étterem is használja az azodikarbonamid nevű vegyületet, amely erősen rák okozó. Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy szennyező anyag. Ez egy olyan összetevő, amelyet szándékosan adnak hozzá a receptekhez.

Nincs logikus oka annak, hogy az olyan vegyi anyagok, mint az azodikarbonamid miért kerül bele a gyorséttermi kenyérbe és zsemlébe. A vegyület nem szolgál funkcionális okot és nem szolgáltat tápértéket sem.

Sok népszerű vitamin márkákban szándékosan olyan magas a réz tartalom, hogy ha azt valaki napi rendszerességgel fogyasztja, akkor az mentális őrületet és pszichózist okoz. Néhány ilyen vitamin márkát rendszeresen reklámoznak is a televízióban, támogatva ezzel a gyógyszeripar érdekeit.

Egy népszerű mentális egészséget elősegítő gyógynövény, amelynek célja, hogy javítsa az agy teljesítményét, valójában Kínából származik, és annyi ólmot tartalmaz, hogy az Alzheimer kórt vagy korai demenciát éppen hogy elősegíti és nem gátolja. Amerikai elemzőknek igen ironikus volt azt felfedezniük, hogy az a gyógynövény, amely valójában az agy egészségét hivatott védelmezni, pont az ellenkezőjét teszi. Az ólom egy mérgező nehézfém, ami károsítja az agy működését. Ez valóban sokkoló volt számomra, hogy az agy működését elősegítő gyógynövények éppen hogy hozzájárulnak a agykárosodás kialakulásához. És sokan nyíltan fel is teszik a kérdést.Titkos kínai nehézfém háború dúl a világ ellen? Bizonyított tény, hogy a kínai ruhák bolygónkon mindenütt bőrön át felszívódó nehézfémeket tartalmaznak. Elvégre a lakosság nehézfémek általi mérgezése nagyon hatékony módja annak, hogy egy nemzetet összeomlasszanak, ahol elpusztul a józanság és az egészség. Gondoljunk Rómára. A Római Birodalom pusztulását mára már bizonyítottan az ivóvíz megmérgezése okozta. Az emberek elvesztették józan ítélőképességüket és racionalitásukat. A történelmi példákat bővebben később folytatom...

Az amerikai gyermek vitaminok minden boltban és gyógyszertárban hihetetlenül mérgező anyagokat tartalmaznak a fejlődő agy neurológiájára nézve. A hozzáadott számos szintetikus, mérgező vegyi anyagok mennyisége szinte minden népszerű márkájú gyermekvitaminban valóban megdöbbentő. Mintha kizárólag az lenne a cél, hogy megzavarják a fejlődő neurológiai funkciókat. Kérdezhetnénk mi a helyzet a magyar vitaminokkal, ételekkel, italokkal? Pusztán tudományos szempontból nézve, ezek a nagy mammut vállalatok Magyarországra is befészkelték magukat, nézzük meg a gyógyszertárakban lévő márkák gyártóit.

Az amerikai atom-spektroszkópia labor megerősítette az alumínium rendszeres légköri jelenlétét, ami megerősíti azt a tényt, hogy a chemtrailezéssel ( a repülők maguk után húzott sokáig fennmaradó csíkjai) lassan az összes mezőgazdasági talajt elárasztják alumíniummal, ami szó szerint hullik az égből. A chemtrailek báriumtartalma is aggasztó és egészségkárosító. Míg az alumínium sokkal kevésbé káros, mint az ólom, kadmium vagy a higany, de az alumínium ismételt felhalmozódásáról úgy vélik, hogy benne keresendő a degeneratív agyi rendellenességek elsődleges oka.

Nem beszélve a génkezelt kukoricáról és egyéb termékekről. Felhívjuk olvasóink figyelmét arra a tényre, hogy bár Magyarországon beszüntették a GM kukorica termelését, mert tudvalévően halálos méreg benne minden egyes szem, az állatok tápjában génmódosított szervezetek találhatók. A tápból a szervezetükbe kerülve ez ugyanúgy veszélyforrást jelent a húsfogyasztó részére. ...Az állat levágása előtt 2 héttel javasolt a táppal való táplálás abbahagyása. - írja a használati útmutató. Szerintetek 2 hét alatt minden eddig megevett génmódosított szervezet ki fog ürülni az állat anyagcseréjével és az elfogyasztott hús nem számít génkezeltnek? Ezután a másik bennem felmerülő kérdés az volt, hogy tudtunkon kívül mi kerül bele a reggeli gabonafélékbe, tortillákba, chipsekbe.

Az étel az emberiség elleni harc része

Mint látható, az élelmiszer az emberiség elleni fegyverré vált. Ez lenne a 3. világháború vektora? Az I. világháborút lövészárkokban vívták, nyers vegyi fegyverekkel, mint pl: a mustárgáz. A második világháború nép irtó szándéka, a fejlettebb kinetikus fegyverek és gyógyszeripari cégek által kifejlesztett vegyi fegyverek szerepe tagadhatatlan. A második világháborúból és a náci korszakból származik az IG Farben, a vegyi-Pharma konglomerátum, amelyet később három léány vállalattá vált szét. Egyike közülük a jelenleg jól ismert Bayer. A Bayer aszpirin itthon is elterjedten használatos. A 3. világháborúról teljesen úgy tűnik már folyamatban van, és az élelmiszer-ellátás mérgezése az egyik eszköze. A vegyi anyagok nagyon hasonlóak az első és a második világháborúban használtakhoz, bár ahelyett, hogy a harctéren alkalmaznák őket, a mai vegyi fegyvereket az élelmiszerbe rejtik el. A nátrium-nitrit, MSG-k és az aszpartám lassan már olyan szubakut szinten jellemző, hogy az emberek tőlük csoda, hogy még mindig élnek. Ehelyett krónikus, hosszú távú degeneratív összeomlást okoznak testileg és lelkileg egyaránt és felelősek a globális rák, veseelégtelenség és extrém mentális rendellenességekért. Ez a károsodás elpusztítja az elmét és a lelket, a gazdaságokat, az oktatási rendszert, a tudományos haladást, a szabad demokráciákat, sőt a kulturális integritást. Az emberiség csendes bombázása folyik. Ez a mérgezés pedig annyira masszív, és olyan mélyen beágyazódik a kapzsiság által vezérelt kultúrákba, hogy csak nagyon kevés ember ismeri azt, hogy mi történik velük. Nagyon sokan még mindig nem értik meg azt sem, hogy a védőoltások valójában a lakosság mérgezését szolgálják, és egyre-másra bizonyítják be lelkiismeretes kutatók azt, hogy az oltások semmilyen védettséget nem jelentenek az emberi immunrendszer számára, tulajdonképp értetlenül állnak annak magas nehézfém és rengeteg más adalékanyaga előtt. (Aki szeretne többet olvasni az oltások témaköréről, oldalunkon a keresőbe csak írja be a védőoltás szót.) Félreértés ne legyen: az egyéneket a rendszer nem az emberiségük, szellemiségük, innovációjuk és a képzeletük nagysága által ítéli meg. Az értékelés alapja az adó, majd végső soron a betegség kezelése nyereség jelensége, amely gazdagítja a globális vállalatokat, miközben az embereket kemózza, sugározza, szurizza és halálra kábítja.

A kiút: a saját élelmiszer-termelés

Túl komor, hogy igaz legyen? Nézzünk meg néhány megoldást a pozitív oldalról. Minden olyan élelmiszer, amely vállalati forrásból származik, valószínűleg szándékosan megtervezett és hihetetlenül mérgező mérgek keveréke, kezdve a nehézfémekkel és végezve a műanyag palackok BPA tartalmával és a hormontermelést megzavaró csomagolóeszközökkel. Az emberiség jövője tulajdonképpen a becsületes kistermelő gazdák kezében van. Akinek van valamennyi földterülete, termeljen élelmiszert. Akinek nincs, vásároljon őstermelőktől, a helyi piacokon, és ne a multik polcairól. A gyári ételek valójában csak méregszállító rendszerek, tömeges megbetegedéseket, halált és profitot hozva. Nem érdemes csomagolt feldolgozott élelmiszereket vásárolni. Teljesen el kell kerülnünk minden feldolgozott húst, ami nátrium-nitritet tartalmaz, köztük a szalonna, hot dog, kolbász, sonka, felvágottak, pepperoni pizza. Nem érdemes diétás italokat fogyasztani. Az aszpartám biológiailag mérgező. A mesterséges édesítőszerek káros mellékhatásai az egeket verik. Ne vásárolj semmilyen Kínából származó terméket mert a világ legszennyezettebb élelmiszer termelője. Nézz körül, a bizonyítékok közvetlenül a szemed előtt vannak.

Forrás
horvathnemagdi, 2014. augusztus 13. szerda, 18:35
Címkék: Gondoljunk Rómára, Római Birodalom, atomok szintjén, étel elemző, felhívás igen, emberi életnek,
Kommentek
Szíriai nuncius: a szíriai konfliktus legfőbb áldozatai a gyermekek
hanem mert ők emberi értelemben vett szövetségeseink, testvéreink" - fogalmazott.

Az elmúlt három évben a magyar politikai, gazdasági és kulturális elit rengeteget tanult, mert felismerte ezt a szövetséget, ezt a természetes összetartozást a közel-keleti keresztényekkel - tette hozzá Orbán Balázs.

Giampaolo Silvestri, a szíriai nyitott kórházak programot koordináló AVSI Alapítvány főtitkára ismertette: az alapítványnak 31 országban 179 programja van. Elsősorban az oktatást és az élelmiszerellátást szeretnék biztosítani a háború sújtotta országokban. Elmondta: a nyitott kórházak programot azért hozták létre, hogy gyógyszerekkel, gyógyászati segédeszközökkel támogassák a szíriai lakosságot. Emellett cél volt, hogy a megmaradt három katolikus kórház újra teljes kihasználtsággal működhessen, és ingyenes ellátást biztosíthassanak a legszegényebbeknek.

Giampaolo Silvestri megköszönte a magyar kormány támogatását, kiemelve, hogy Magyarország az első, amely közpénzből támogatja a munkájukat, és ezzel
velemenyezd, 2019. január 21. hétfő, 22:02
Klímaegyezmény - WHO: a párizsi megállapodás végrehajtása évente egymillió életet menthet
Az ENSZ Éghajlat-változási Keretegyezménye 24. éves ülésén (COP24) szerdán felszólaló WHO-főigazgató, Tedros Adhanom Ghebreyesus szerint egyértelműen bizonyítható, hogy a klímaváltozás a levegő és a vizek tisztaságát, továbbá az élelmiszerellátást is veszélyezteti, ezáltal közvetlen hatással van az egészség romlására is. Az éghajlatváltozás fő okozójaként Ghebreyesus a fosszilis tüzelőanyagok égetését jelölte meg.

Az ENSZ égisze alatt működő WHO által készített, Katowicében szerdán ismertetett, az MTI-nek is eljuttatott dokumentum leszögezi: a levegőszennyezés évente 7 millió ember halálát okozza világszerte, az ezzel járó veszteséget a dokumentum készítői 511 billió dollárra becsülik.

A világ tizenöt, a legtöbb üvegházhatású gázt kibocsátó országában a levegőszennyezés egészségre gyakorolt, pénzben kifejezett káros hatása a bruttó hazai termék (GDP) több mint 4 százalékát teheti ki becslések szerint, miközben a párizsi egyezmény végrehajtásához szükséges intézkedések a globális GDP 1
velemenyezd, 2018. december 05. szerda, 13:01
Az EU 1 millió euróval támogatja nigériai áradás károsultjait
Hrisztosz Sztilianidesz humanitárius segítségnyújtásért és válságkezelésért felelős biztos közleménye szerint az uniós humanitárius segély a gyógyszer- és élelmiszerellátást egészíti ki, valamint hozzájárul a rászorulók lakhatásának biztosításához.

Arra hívta fel a figyelmet, hogy a nigériaihoz hasonló természeti katasztrófák jól mutatják a globális éghajlatváltozás hatását. Tájékoztatása szerint az uniós bizottság az európai szolidaritás jegyében környezetvédelmi szakértőt küld a helyszínre, valamint a mentésben és kárelhárításon dolgozó szolgálatok rendelkezésre bocsátja az unió Kopernikusz nevű műholdjának képeit.

A biztos elmondta továbbá, hogy az árvízkárosultak számára a hétfőn megítélt támogatás azt a több mint 48 millió eurós segélyt egészíti ki, amelyet az Európai Unió az év eleje óta jutatott az afrikai állam észak-keleti országrészében dúló konfliktusokból eredő szükséghelyzet kezelésére.

A heves esőzések következtében szeptember közepén kilépett medréből a Niger és a Benue
velemenyezd, 2018. október 01. hétfő, 16:53
Krónika 3. rész (interpellációk)
Monsanto-hoz.

A képviselő nem fogadta el a választ, a parlament viszont megtette ezt 106 igennel, 36 nem ellenében.

KDNP: hogyan lehet fejleszteni az élelmiszergazdaságot?

Földi László (KDNP) arról beszélt, hogy a mezőgazdaság a jövőben és a jelenben is meghatározó társadalmi súllyal bír Magyarországon. A képviselő azt mondta, hogy a magyar élelmiszergazdaságban a mostaninál mintegy hatvan százalékkal nagyobb potenciál rejlik, ami jelentős lehetőségeket ad az ország számára.

A biztonságos élelmiszerellátást, a GMO-mentesség fenntartását, a természeti értékek megóvását, a biológiai sokféleség megőrzését és a környezet kíméletét célként megnevező képviselő arra kérdezett rá, hogy hogyan lehet fejleszteni az élelmiszergazdaságot és versenyképesebbé tenni a mezőgazdaságot.

Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára nyomatékosította, hogy a magyar mezőgazdaság kivételesen jól teljesített az elmúlt esztendőkben. Az élelmiszerstratégiára pedig azért volt szükség, mert olyan
velemenyezd, 2017. április 03. hétfő, 16:23
Fennállása óta közel 10 milliárd forintos adóelkerülést akadályozott meg a Nébih
A Nébih létrejöttének március 15-i évfordulója alkalmából kiadott közlemény figyelmeztet, hogy a kábítószer terjesztés után világszerte az élelmiszerhamisítás a második legjelentősebb illegális tevékenység, a hivatal ezért minden eszközzel fellép a szürke- és feketegazdaság ellen, az ilyen ügyekre létrehozott Kiemelt Ügyek Igazgatósága az elmúlt években több mint 90 százalékos felderítési arányt ért el.

Hozzátették, hogy a Nébih egyszerre tanácsadó, tudásmegosztó központ és döntéshozó testület, ezért a csalók és hamisítók elleni küzdelem mellett kiemelt feladatnak tekinti többek között a lakosság felkészítését, a közvélemény tájékoztatását a jelentős élelmiszerlánc-biztonsági eseményekről. A tudásmegosztást az elmúlt években tematikus szemléletformáló kampányokkal segítették, a 2014 novemberében indult Szupermenta program során pedig 32 termékkör több mint 800 termékén mintegy 15 ezer laboratóriumi mérést végeztek.

A közlemény szerint a Nébih létrejötte 2012-ben új élelmiszer-ellenőrzési
velemenyezd, 2017. március 13. hétfő, 14:12
Tállai: a kormány célja az adók, illetékek csökkentése, a fogyasztás növelése
Kiemelte: az elmúlt évek egyik legnagyobb eredménye, hogy Magyarország ellen az Európai Unió megszüntette a túlzottdeficit-eljárást.

Hozzátette, hogy az államháztartási deficit leszorításához kellett az egykulcsos adó és a közteherviselés kiszélesítése, illetve az ágazati különadók, így a bankadó bevezetése is. Az elmúlt időszakban pedig a gazdaság fehérítése, így az online pénztárgépek, illetve az ekáer (elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer) bevezetése is hozzájárult a deficit leszorításához - fűzte hozzá.

Tállai András aláhúzta: az elmúlt évek legfontosabb eredménye a bizalom visszaszerzése és az ország talpra állítása.

Tállai András kiemelte: a versenyképes üzleti környezet megteremtése fontos volt, ebben nagy lépést jelentett a kis- és középvállakozói (kkv) szektorban a 10 százalékos társasági adó bevezetése, az adminisztrációs terhek csökkentése.

Tállai András az eredmények között említette, hogy az államadósság a 2010-es 80 százalék feletti szintről 2014 végére
velemenyezd, 2015. május 14. csütörtök, 13:48
6 nem is olyan egészséges egészséges étel
hajtóerejévé válik.

A szójaolaj a legrosszabb növényi olajok egyike. Függetlenül attól, hogy részlegesen hidrogénezett, szerves, vagy újabb szójabfajtákból készült szójáról van szó, a szója ösztrogéntartalma hormonális diszfunkciót és káoszt okozhat a szervezetben a sejtek szintjén. A világon termesztett szója több mint 90 százaléka GMO, ennek eredményeként veszélyes szinten tartalmazza a glifozát nevű herbicidet, igy növelve a toxicitás veszélyét. A glifozát fenyegeti a globális élelmiszerellátást

A margarin alapvetően szívroham egy kanálban: tele transz- zsírokkal (amik a növényi olajok szilárddá tételének, a hidrogénezési folyamatnak köszönhetők). A transz-zsírsavak hozzájárulnak a szívbetegségek, a rák, csont problémák, hormonális és meddőségi problémák, alacsony születési súly, növekedési problémák, tanulási nehézségek kialakulásával.

A bio vaj ( a füvet legelésző tehenek tejéből) lenne viszont az igazi egészséges élelmiszer-megtöltve vitaminokkal, ásványi anyagokkal,
anna4459, 2015. január 25. vasárnap, 21:12
Drága Fénytestvéreink a Szeretetben!
Megismertettük a nemzetekkel valós történelmüket, valós galaktikus történelmüket, családjaikat és a Fény Galaktikus Szövetségét, a galaktikus Tanácsokkal együtt.

A Földön már minden ember korszerű és megelőző jellegű egészségügyi információkat és szolgáltatásokat kap. Az emberek egészsége kitűnő.

Az eddig éhező lakosságú országok már mindenhol átálltak a legkorszerűbb, egészséges élelmiszertermelésre, azaz öntözéses és tiszta energiát használó technológiákkal bőséges élelmiszerellátást biztosítanak mindenkinek.

Az iskolákban megszűntették a ,,rabszolga-nevelés" elnyomó maradványait, és szeretet és együttműködés-alapú neveléssel, hatékonyabb tanulási módszerek biztosításával kreatív és szabadságukkal élni tudó embereket oktatnak. A versenyeztetés és az osztályozás már a múlté. A fiatalokat együttműködésre szoktatják és ösztönzik egy olyan iskolai közegben, amelyet már nem félelemmel és büntetéssel irányítanak.

Befejezés

Tehát látjuk
sanci81, 2014. december 03. szerda, 17:38
Képek, videók
Télen is gondoljunk rájuk
1951anna
2013. április 12. péntek, 08:11
gondoljunk a kicsikre is
jegesmedve21
2012. július 22. vasárnap, 08:42
Csak arra gondoljunk viss
jakabgasparne
2009. június 06. szombat, 06:03
Római birodalom
nagysugar
2013. október 13. vasárnap, 12:02
A Római Birodalom Bukása.
finike
2007. augusztus 06. hétfő, 11:18
A Római Birodalom Bukása.
rambobby
2007. március 11. vasárnap, 08:28
Római birodalom hagyatéka
solanum
2006. augusztus 24. csütörtök, 08:27
a torony első szintjén
orban47
2014. október 21. kedd, 18:02
Auralato es elemzo Zoli
agi56
2008. szeptember 09. kedd, 17:34
Böecsök Tibor közg.elemző
agica2004
2008. április 24. csütörtök, 22:52
prófétai felhívás adventr
maroka
2018. november 29. csütörtök, 10:46
Koltai Dénes felhívása
furaila
2018. május 18. péntek, 17:20
Felhívás
azenujsagom
2015. június 29. hétfő, 06:42
Felhívás
sanci81
2015. június 15. hétfő, 17:35
felhívás.jpg
agica2004
2013. május 01. szerda, 18:48
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.