Belépés
2019. november 22. péntek | 47. hét | 326. nap | 02:03 | Cecília
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi szóltok a szocialisták és liberálisok újabb Országrombolásához?
Ma reggel hallgattam a rádiót...aki még nem értené... Aztán mit hallok... Újra panasz van ránk nemzetközi porondon....de már az Eju sem olyan lelkes...Unja kicsit a banánt...Ez a két harmad folyton törvénykezik, aljas és előre megfontolt szándékkal...Az ő gyengécske ellenzéke, aki saját magát taszította oda, ahol van, folyton panaszkodik...

Tele van a hócipőm a törvénykezőkkel is...Még újíthatnának valamit, az nagyon jó lenne...De azokkal a sokkal rosszabbakkal még jobban tele van a hócipőm, akik idejuttattak minket...Nem kéne megakadályozni már, hogy valami normális élet csírája alakuljon itt ki...Aki negyven éven meg plusz négyen , meg plusz nyolcon át rongálta a levegőt, ne ártson már többet...Csináltak annyi szart, amit a legnagyobb jó-szándékkal sem lehetne kikotorni....Ne kenje mert reá legalább annyi fröcsög, amennyit ő akar másra kenni...

És most visszamegyek a zenéimhez, és azzal töltöm a napomat...Ti meg gondolkozzatok...Ha akartok...
hatibacsi, 2012. április 12. csütörtök, 21:13
Címkék: sokkal rosszabbakkal, legnagyobb jó-szándékkal, törvénykezőkkel, gondolkozzatok, megakadályozni, rosszabbakkal,
Kommentek
MSZP: Orbán Viktor törölje el a rabszolgatörvényt!
Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján közölte: szerdán lesz egy éve annak, hogy fideszes képviselők benyújtották "minden idők egyik leggyalázatosabb és munkás-, és munkavállaló-ellenes törvényét".

Az ellenzéki politikus pártja nevében arra szólította fel Orbán Viktor kormányfőt, hogy működjön együtt a szakszervezetekkel annak érdekében, hogy a magyar munkavállalók tisztességes fizetést kapjanak, és többet lehessenek a családjukkal, és törölje el a "rabszolgatörvényt".

Komjáthi Imre a munkavállalókat egyúttal szerveződésre és szervezkedésre biztatta, hogy ellenálljanak a kormány "munkavállaló-ellenes törvényeinek".

A törvény 400 órás túlórára kötelezheti a munkavállalókat és lehetővé teszi, hogy hároméves munkaidőkeretben a cégek ne fizessék ki az azért járó munkabért - rótta fel.

Szerinte a kormány nem a magyar dolgozók, emberek érdekeit tartja elsősorban szem előtt, hanem a multinacionális cégek, az oligarchák és "Orbán Viktor hűbéreseinek"
velemenyezd, 2019. november 19. kedd, 13:32
Krónika 1. rész (napirend előtt: gyermekek, önkormányzatok, közoktatás, külpolitika)
dolgozók közalkalmazotti státusának megszüntetését, az alternatív iskolák ellehetetlenítést, illetve hogy nem állítják vissza a tankötelezettség 18 éves korhatárát.

Rétvári Bence válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy a képviselő a szocialista kormányok államtitkáraként "nyakig benne volt" abban, hogy elvettek a pedagógusoktól egyhavi bért. 15 ezer pedagógust bocsátottak el, miközben nem változott a gyermeklétszám, így növelték a tanárok munkaterheit - közölte. Szóvá tette azt is, hogy a szocialisták bevezették a tandíjat.

Kitért arra, hogy egyeztettek a Waldorf iskolák képviselőjével, aki nem kifogásolta a Ház előtt lévő törvénymódosítást.Jobbik: keleti nyitásból nyugati zárás lettBana Tibor (Jobbik) arról beszélt, az Orbán-kormány 2010 után keleti nyitást hirdetett, mára ebből azonban "a nyugati zárás" politikája lett. Véleménye szerint Magyarországra az elmúlt évek során csak "keleti despoták" érkeztek, miközben az EU-tól és a nyugati világról a kabinet külpolitikája
velemenyezd, 2019. november 19. kedd, 11:11
Krónika 7. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
az MSZP-vel, és ma alulról szagolja az ibolyát.Az MSZP a magánnyugdíjpénztári megtakarításokról

Harangozó Tamás (MSZP) a magánnyugdíjpénztári megtakarítások után érdeklődött. Mi van három millió ember egyéni számlájával amit megígértek korábban? - firtatta. Hogy van az, hogy a köztársasági elnöknek, a fideszes kinevezetteknek egyszerre megduplázzák a fizetését, miközben egyébként létszámstopot vezetnek be az államigazgatásban?

Orbán Viktor azt mondta: a valóság az, hogy a szocialisták már kormányoztak. "Ízlésem szerint a kelleténél hosszabb ideig" - fogalmazott. Hozzátette: el is vettek egyhavi nyugdíjat, megkurtították őket. Ezt önökön kívül ebben a házban még soha senki nem tette meg. Ezzel szemben a kormánynak van egy megállapodása a nyugdíjasokkal, miszerint a nyugdíjak értéke nem csökkenhet, amíg polgári kormány van Magyarországon. Egyetlen évben sem csökkent, és olyan évek is voltak, amikor emelkedtek, és emelkedni fog ezután is - rögzítette a kormányfő, és kitért arra, hogy a
velemenyezd, 2019. november 18. hétfő, 18:32
Krónika 1. rész (napirend előtt: házszabály, egészségügy, parlagfű)
kormánypárt vissza akarja tekerni az idő kerekét, az MSZP a jövőbe néz, a Fidesz újkori kasztrendszert épít, az MSZP az esélyteremtő államban hisz.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, a kormány egyetért a házszabály módosításával, mert az Országgyűlésben nincs helye sem ocsmány, sem trágár beszédnek, sem rendbontásnak. Szerinte más országokban ennél is szigorúbb szabályok vannak. Furcsának nevezte, hogy az MSZP-s politikus beszél demokráciáról, mivel a szocialisták tagjai a szemkilövetők koalíciójának.

Az államtitkár azt kérte a szocialistáktól, a jogállamiság kérdésében ne tartsanak kiselőadást, miközben az MSZMP-t sírják vissza, az 1956-os hősök emlékét tiporják, közben pedig antiszemitákkal fognak össze. Ha közpénzekért aggódnak, akkor Kispesten akciózzanak. Ha pedig Magyarországra hivatkoznak, akkor egyszer tegyenek próbát és támogassák az ország jelöltjeit - hangoztatta. Ez lenne az igazi baloldali forradalom és megújulás - zárta
velemenyezd, 2019. november 18. hétfő, 15:22
MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
képviselők ne emelhessék fel érdemben a szavukat a parlamentben.

Kunhalmi Ágnes arra is kitért, hogy Horthy háborúba vezette az országot, Orbán néhány napja pedig azt mondta, 2026-ra a magyar honvédség képes lesz egy helyi háború megvívására.

"Akik ma azt állítják, hogy az önkormányzati választások eredményeképpen Budapest ismét vörös rongyokba öltözött, azok semmibe veszik a választók akaratát, és szembeszállnak a demokrácia minden elemével" - mondta az MSZP politikusa.

Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke hangsúlyozta: amíg "a Fidesz és szövetségese, a Mi Hazánk Mozgalom újhorthysta társadalmat épít", az MSZP és ellenzéki partnerei 2022-ben vissza akarják vezetni az országot európai, demokratikus, szociáldemokrata hagyományaihoz.

Gréczy Zsolt, a DK országgyűlési képviselője Horthy Miklós bűnösségét hangsúlyozta, hozzátéve: rendszere meggyilkolt nagy művészeket, elüldözött tudósokat, megalkotta a világ első zsidótörvényét, kétszázezer magyart küldött a halálba a
velemenyezd, 2019. november 16. szombat, 11:51
A Fidesz kiáll a béremelések mellett
Az a Tóth Bertalan rója fel a köztisztviselői illetményalap megemelését, akinek az elmúlt három évben 70 százalékkal emelkedett a fizetése, miközben a törvénymódosítás által érintett szervezetek vezetőinek bére az elmúlt években nem módosult - áll a Fidesz közleményében.

Ameddig a szocialisták kormányzása alatt romokban hevert az ország, a jelenlegi kormány munkájának köszönhetően a magyar gazdaság helyzete lehetővé teszi, hogy a köztisztviselők bére emelkedhessen. A szocialisták csődközeli állapotba juttatták az országot, kormányzásuk alatt a bérek emelése helyett csak azok befagyasztására volt gondjuk - közölte a Fidesz.

Az MSZP elnöke sajtótájékoztatóján többek között kifogásolta azt a törvényjavaslatot, amely - mint fogalmazott - "brutálisan" megemeli egyes állami hivatalok vezetőinek juttatását, miközben a közigazgatásban létszámstop van, alacsony a tanárok és az egészségügyben dolgozók fizetése.
velemenyezd, 2019. november 15. péntek, 19:31
Közös közleményben támogatja az ellenzék tankötelezettség korhatárának emeléséért indított aláírásgyűjtést
Az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Jobbik és a Párbeszéd közös közleményét a szocialisták juttatták el az MTI-hez.

Az Orbán-kormány tudatosan teszi tönkre a fiatalok jövőjét azzal, hogy elzárja őket a használható tudástól. Százezer fiatal élete eddig már kisiklott, mert 2011 óta egy lélektelen, rossz döntés következtében őket már 16 évesen kilökték az oktatásból - írták.

Nagy részüknek még általános iskolai végzettsége sincs, így semmilyen esélyük nincs arra, hogy szakmát szerezzenek - közölték.

Az ellenzéki pártok úgy látják, hogy "a Fidesz rombolása miatt" soha nem látott mértékben szakad le Magyarország Európától és a világtól az oktatásban. Egyúttal sajnálatosnak nevezték, hogy folyamatosan nő azok száma Magyarországon, akik nem szereznek érettségit vagy szakmát, miközben a többi uniós országban a képzettség nélküli fiatalok száma csökken.

Tudatták: "társainkkal együtt harcolni fogunk mindaddig, amíg újra a gyermekeink jövőjét, az egyén és a közösség érdekeit egyaránt
velemenyezd, 2019. november 15. péntek, 10:31
Spanyol választás - A szocialisták elvetik a nagykoalíció létrehozását és nem akarnak a katalán és baszk szepar
Több ország (Más País) új baloldali párt, a Kanári-szigeteki Koalíció (CC), a Kantábriai Regionális Párt (PRC), a Galiciai Nacionalista Blokk (BNG) és a Teruel Létezik (Teruel Existe) regionális erő közreműködésével hozna létre egy "haladó szellemiségű kormányt".

A parlamenti matematika alapján elképzelhető így a kormányalakítás, mivel a kilenc pártnak összesen 180 mandátuma van az új parlamentben, a miniszterelnök megválasztásához pedig a szavazás első körében 176 voksra van szükség.

A szocialisták viszont még nem tudják, hogy elképzelésüket támogatják-e ezek a pártok, álláspontjukat most kezdik csak felmérni.

A választási eredmények azt mutatják, hogy a kormányalakítás még nehezebb lesz mint eddig, pedig a választások megismétléséhez is épp az patthelyzet vezetett, hogy egy pártnak és egy politikai oldalnak sem volt abszolút többsége a törvényhozásban.

A vasárnapi szavazást követően a parlament még széttagoltabb lett, összesen 16 párt jutott képviselethez. A baloldal gyengült, a
velemenyezd, 2019. november 11. hétfő, 17:32
Képek, videók
Szocialisták 01.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:44
Szocialisták 02.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:44
Szocialisták 03.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:43
Szocialisták 04.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:43
szocialisták- nuku.jpg
agica2004
2012. február 13. hétfő, 16:59
liberálisok.jpg
agica2004
2010. április 27. kedd, 13:44
Sokkal nehezebb élni olya
sanci81
2018. augusztus 21. kedd, 17:42
Sokkal többet .
alvaro-hopihe
2018. július 08. vasárnap, 10:15
Sokkal értékesebb
sanci81
2015. december 21. hétfő, 13:01
Az élet sokkal....jpg
pacsakute
2013. augusztus 14. szerda, 18:40
Sokkal többet ér....jpg
pacsakute
2013. július 30. kedd, 11:50
Sokkal jobban esik.....jp
anci-ani
2013. március 19. kedd, 14:11
az élet sokkal könnyebb d
snbela44
2012. december 10. hétfő, 08:21
Az állatoknak sokkal szeb
pacsakute
2012. november 14. szerda, 17:45
A világ sokkal szebb..jpg
mailona
2012. június 30. szombat, 13:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.