Belépés
2019. július 23. kedd | 30. hét | 204. nap | 11:16 | Lenke
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi szóltok a szocialisták és liberálisok újabb Országrombolásához?
Ma reggel hallgattam a rádiót...aki még nem értené... Aztán mit hallok... Újra panasz van ránk nemzetközi porondon....de már az Eju sem olyan lelkes...Unja kicsit a banánt...Ez a két harmad folyton törvénykezik, aljas és előre megfontolt szándékkal...Az ő gyengécske ellenzéke, aki saját magát taszította oda, ahol van, folyton panaszkodik...

Tele van a hócipőm a törvénykezőkkel is...Még újíthatnának valamit, az nagyon jó lenne...De azokkal a sokkal rosszabbakkal még jobban tele van a hócipőm, akik idejuttattak minket...Nem kéne megakadályozni már, hogy valami normális élet csírája alakuljon itt ki...Aki negyven éven meg plusz négyen , meg plusz nyolcon át rongálta a levegőt, ne ártson már többet...Csináltak annyi szart, amit a legnagyobb jó-szándékkal sem lehetne kikotorni....Ne kenje mert reá legalább annyi fröcsög, amennyit ő akar másra kenni...

És most visszamegyek a zenéimhez, és azzal töltöm a napomat...Ti meg gondolkozzatok...Ha akartok...
hatibacsi, 2012. április 12. csütörtök, 21:13
Címkék: sokkal rosszabbakkal, legnagyobb jó-szándékkal, törvénykezőkkel, gondolkozzatok, megakadályozni, rosszabbakkal,
Kommentek
EU-tisztújítás - Megkezdődött az európai parlamenti szavazás az új bizottsági elnökről
elnökjelölt nincs jelen, azonban az eredmény este fél nyolc után várható bejelentésekor von der Leyen is a teremben lesz.

Manfred Weber, az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője Strasbourgban az EP keddi plenáris ülésén, a Von der Leyennel folytatott EP-vitában közölte, az Európai Parlament néppárti (EPP) képviselőcsoportja támogatja Ursula von der Leyen európai bizottsági elnökké választását.

Iratxe García Pérez, az EP szociáldemokrata frakciójának vezetője a vita során úgy nyilatkozott, a szocialisták később döntenek Ursula von der Leyen támogatásáról.

Dacian Ciolos, az Újítsuk meg Európát (RE) nevű, centrista-liberális frakció vezetője elmondta, a liberális képviselőcsoport kész a jelölt támogatására.

Philippe Lamberts, a zöldpárti frakció társelnöke kijelentette, hogy képviselőcsoportja nemengedi át az Európai Unió vezetésétUrsula von der Leyennek egy olyan időszakban, amikor "ég a közös ház, az éghajlat egyre rosszabb állapotban van, egyre mélyebbek a társadalmi különbségek, és az
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 18:32
EU-tisztújítás - Kaczynski: hatással lehet Ursula von der Leyen megválasztására Beata Szydlo bizottsági elnöki
ki.

Elmondta: Morawiecki arról tájékoztatta őt, hogy azonnal a szavazás után felhívta őt Angela Merkel német kancellár, aki " bocsánatot kért, megdöbbenésének adott hangot a történtek kapcsán".

Kaczynski szerint a Szydlóról történt szavazás eredménye az EU "nagyon komoly, a baloldal éles előretörésével összefüggő lazulását" jelzi.

Szerinte Szydlo "egyszerűen azért fizet, mert egy katolikus ország képviselője, és keresztény értékeket vall".

A PiS más politikusai szerint Szydlón a szocialisták álltak bosszút azért, mert Lengyelország azon országok egyike volt, amelyek korábban megakadályozták Frans Timmermans, a szociáldemokrata pártcsalád csúcsjelöltjének megválasztását az Európai Bizottság elnökévé.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy Szydlo leszavazása hatással lehet-e az EKR döntésére a EB-elnöki poszt várományosa, Ursula von der Leyen megválasztását illetően, Kaczynski leszögezte: "természetesen lehet". Megjegyezte: ez ügyben a végső döntést a képviselők hozzák, "nincs
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 16:52
EU-tisztújítás - Az Európai Néppárt támogatja Ursula von der Leyen megválasztását
a néppárt is az igazságos, modern és innovatív, biztonságos, széles látókörű és környezettudatos Európát képviseli, mint ő.

"Közösen valósítjuk meg a jelölt ígéreteit" - fogalmazott.

Weber előremutatónak nevezte Von der Leyen tervét arra, hogy az EP is jusson jogszabály-kezdeményezési jogkörhöz, valamint a csúcsjelölti rendszer tervezett továbbfejlesztését. Hozzátette: lejárt a háttérmegállapodások ideje.

Iratxe García Pérez, az EP szociáldemokrata frakciójának vezetője szerint a szocialisták később döntenek Von der Leyen támogatásáról. Azt mondta: a jelöltnek még ki kellene fejtenie, hogyan kíván válaszolni az európaiak követeléseire, különös tekintettel a fiatalok munkanélküliségének problémáját érintőkre.

Dacian Ciolos, az Újítsuk meg Európát (RE) nevű, centrista-liberális frakció vezetője hangsúlyozta, a szavazók elvárják, hogy az unió habozás nélkül megvédje a jogállamiságot. A liberális képviselőcsoport készen áll a jelölt támogatására - közölte a román képviselő.

Philippe
velemenyezd, 2019. július 16. kedd, 15:12
EU-tisztújítás - Caputová: Maros Sefcovic továbbá is legyen uniós energiaügyi biztos
poszton. Sefcovic korábban - sajtóhírek szerint - az Európai Bizottság (EB) elnökjelöltjeként is felmerült a visegrádi csoport (V4) részéről.

Duda aláhúzta: a tisztújításról jelenleg politikai egyeztetések zajlanak, Varsó pedig olyan biztosi posztra fog pályázni, amely a lengyel érdekek minél jobb képviseletét teszi lehetővé.

Hangsúlyozta azt is, hogy a tisztújításnak tükröznie kell a májusi EP-választási eredményt. Ebben az értelemben "mélyen antidemokratikus lett volna", ha az EB-elnökké a szocialisták jelöltjét, Frans Timmermanst teszik meg - jelentette ki.

Duda természetesnek mondta, hogy az EB-elnökjelölt az EP-választáson diadalmaskodó Európai Néppártból kerüljön ki, és ebben az összefüggésben támogatóan nyilatkozott a német védelmi miniszter, Ursula von der Leyen jelöltségéről.

Caputová beszélt a V4- együttműködésről is, "nagyon aktuálisnak" minősítve azt. Kiemelte, hogy a beiktatása után első külföldi útjainak zöme a szomszédos országokba, a térségbeli államokba vezet.
velemenyezd, 2019. július 15. hétfő, 14:21
EU-tisztújítás - M1: az európai szocialisták levélben mondtak köszönetet a fideszes jelöltek kinevezésének mega
"Köszönjük a kemény munkát" - ezzel a tárggyal küldte el az Európai Parlament szocialista frakciója a belső használatra szánt e-mailt, amelyben megköszöni szakértőinek, hogy sikerült - ha csak ideiglenesen is - megtorpedózni fideszes jelöltek kinevezését a szakbizottságokban.

A levelet több mint száz európai parlamenti e-mailcímre küldték ki, valamennyien az Európai Szocialisták által fizetett szakértők. Egy magyar név is szerepel a listán, Simon Zoltáné, aki régóta a frakció szakértője.

A levél írói úgy fogalmaztak, "elégedettek lehetünk az elért eredménnyel, hiszen nem csupán azt sikerült megoldani, hogy minden szakbizottságban karanténba zárjuk a számunkra nem megfelelő jelölteket, hanem sikerült megakadályozni a foglalkoztatási bizottságban a lengyel kormánypárti jelölt kinevezését is. Emellett elértük, hogy elnapolják a szavazást több fideszes jelölt esetében, így nyomás tudunk gyakorolni a frakcióikra, hogy jelöljenek másokat a helyükre".

Mint kiemelték: így történt ez a
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 22:02
Konzultáción dönt a spanyol Podemos párt tagsága a szocialista Pedro Sánchez miniszterelnök-jelöltségének támog
A jövő hét csütörtökig tartó szavazáson a tagok két lehetőség közül választhatnak; az egyik egy közös koalíciós kormány létrehozása, a másik pedig egy tisztán szocialista kabinet külső támogatása.

Előbbi álláspont az, amelyet Pablo Iglesias, a Podemos főtitkára képviselt az eddigi egyeztetéseken, míg a második verzió a szocialisták igényeit tükrözi.

A jövő hétvégén értékeli a Podemos vezetése a konzultáció eredményét, így végső döntésük várhatóan csak az utolsó pillanatban fog kiderülni, mivel a kormányfőválasztás többnapos folyamata július 22-én, hétfőn veszi kezdetét.

A spanyol parlament baloldali erői között két és fél hónappal a választások után sincs megegyezés, sőt, az álláspontok nem is közeledtek egymáshoz.

Pedro Sáchez továbbra is elutasítja, hogy koalíciós kormányt alakítson. Ellenérvei között a leghangsúlyosabb a Katalóniát érintő "súlyos nézetkülönbség" a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) és a Podemos között.

Utóbbi ugyanis annak ellenére, hogy ellenzi Katalónia
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 16:21
Költségvetés - MSZP: ez a lemaradás büdzséje
kormány 8,5 százalékos nettó béremelkedéssel számol, míg a nyugdíjakat csak 2,8 százalékkal növeli - folytatta. Szerinte jövőre a vásárlóerőt nézve még a romániai átlagnyugdíj is meghaladja majd a magyarországit, holott az néhány éve még lényegesen alacsonyabb volt.

Az MSZP ezért változtatna a nyugdíjemelés számításán: nem csupán az infláció mértékét, hanem a gazdasági növekedést is figyelembe vennék, első lépésben pedig felzárkóztatnák a 100 ezer forint alatti nyugdíjakat - mondta.

A szocialisták emellett sávosan állapítanák meg a nyugdíjprémiumot: az átlag alatti nyugdíjban részesülők magasabb összeget kapnának, 400 ezer forint feletti járadék esetében viszont nem fizetnének nyugdíjprémiumot.

Korózs Lajos kijelentette azt is, probléma van a munkavállalói jogok érvényesülésével. "Az nem járja, hogy a Suzuki minden magyar jogszabályt felrúg" - fogalmazott, és kifogásolta, hogy a multinacionális vállalat elbocsátotta a szakszervezetet alapító munkavállalóját.

Azt mondta: Orbán Viktor
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 13:02
Krónika 1. rész (napirend előtt: szennyvíziszap, szociális ágazat, önkormányzati választás)
Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte, a képviselőt csak egyetlen dolog zavarja, ami nem működik az országban, a bejutási küszöb környékére zuhant MSZP. Hozzátette: azért is kudarcos az MSZP, mert még főpolgármester-jelöltet sem volt képes állítani az elmúlt 30 évben.

Azt mondta, amit a parlamentben művel az MSZP, az komolytalan és alkalmatlan. Kitért arra, 2010-hez képest több mint 60 százalékkal visszaesett a külföldi munkavállaláshoz engedélyt kérő orvosok száma. A szocialisták 8 milliárd forint pótlékot nem fizettek ki a tűzoltóknak, idejükben nem voltak kormányablakok és 800 ezer új munkahely helyett megduplázták a munkanélküliséget - sorolta.

LMP: emelni kell a gondoskodó munkát végzők bérét, díjaitUngár Péter (LMP) a jóléti állam fenntartása mellett érvelt és úgy látta, a kormány neoliberális jobboldali politikát folytat, nem költ kellően a jóléti állam szolgáltatásaira. Az LMP szerint az állam tud jó gazda lenni, a párt szerint "az olyan embereket, mint
velemenyezd, 2019. július 12. péntek, 11:46
Képek, videók
Szocialisták 01.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:44
Szocialisták 02.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:44
Szocialisták 03.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:43
Szocialisták 04.jpg
chillik
2017. április 19. szerda, 07:43
szocialisták- nuku.jpg
agica2004
2012. február 13. hétfő, 16:59
liberálisok.jpg
agica2004
2010. április 27. kedd, 13:44
Liberálisok
megyerimihaly
2008. április 15. kedd, 02:04
Sokkal nehezebb élni olya
sanci81
2018. augusztus 21. kedd, 17:42
Sokkal többet .
alvaro-hopihe
2018. július 08. vasárnap, 10:15
Sokkal értékesebb
sanci81
2015. december 21. hétfő, 13:01
Az élet sokkal....jpg
pacsakute
2013. augusztus 14. szerda, 18:40
Sokkal többet ér....jpg
pacsakute
2013. július 30. kedd, 11:50
Sokkal jobban esik.....jp
anci-ani
2013. március 19. kedd, 14:11
az élet sokkal könnyebb d
snbela44
2012. december 10. hétfő, 08:21
Az állatoknak sokkal szeb
pacsakute
2012. november 14. szerda, 17:45
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.