Belépés
2019. augusztus 19. hétfő | 34. hét | 231. nap | 17:04 | Huba
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kvótareferendum - Gréczy: a DK még soha nem találkozott ilyen "erőszakhullámmal"
Gréczy Zsolt a sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kampányban 1700 helyszínre települtek ki, és a "kormányzati gyűlöletkampány hatására" aktivistáikat és szimpatizánsaikat "rendszeresen támadták meg agresszív, jobboldali figurák".

Az Örs vezér téren, a Corvin negyedben és Maglódon felrúgták kitelepülő pultjaikat, Hajdú-Bihar megyében egy aktivistájukat tonfával kergették, a XI. kerületben pedig egy járókerettel közlekedő szimpatizánsukat ütötték meg - közölte.

A politikus szégyenletesnek nevezte, hogy a "jobboldal magyarok elleni támadásokat vitt véghez", és a kormány egyszer sem határolódott el a gyűlölet-bűncselekményektől.

Előfordultak olyan esetek is, amikor a szomszédos kitelepülő pulttól jöttek át és támadtak rá az aktivistákra - felelte arra a kérdésre, honnan tudják, hogy a támadók a jobboldalhoz köthetőek.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2016. október 02. vasárnap, 11:11
Címkék: Gréczy Zsolt, kampányban 1700, aktivistájukat tonfával, járókerettel közlekedő, politikus szégyenletesnek, kormány egyszer,
Kommentek
G20 - A németek többsége elutasítja a hamburgi zavargásokat, a külügyminiszter az ügyek nemzetközi feltárását s
A Welt am Sonntag című vasárnapi német lapban ismertetett reprezentatív közvélemény-kutatási adatok szerint a lakosság 73,7 százaléka úgy véli, hogy a zavargás - erőszakos tüntetés - nem legitim formája a tiltakozásnak, míg 17,5 százalék jogosnak tartja, hogy tüntetők rendőrök megtámadásával és magántulajdon, illetve köztulajdon megrongálásával juttatják kifejezésre véleményüket.

A 19 legnagyobb fejlett és felzárkózó gazdaságot és az EU-t összefogó G20 csoport vezetőinek szombaton véget ért hamburgi csúcstalálkozója biztosítására húszezernél is több rendőrt vontak össze Hamburgban. A zavargásokat mégsem sikerült megakadályozni, és a Húszak ellen szervezett tüntetéseken elharapódzott erőszak miatt csaknem 500 rendőr megsebesült. A bűncselekményeket többnyire feketébe öltözött, arcukat törvényellenes módon eltakaró, baloldali szélsőségesként besorolt tüntetők követték el. Valószínűleg sokan külföldről érkezetek Hamburgba.

Sigmar Gabriel külügyminiszter szerint nemzetközi nyomozócsoportot kell
velemenyezd, 2017. július 09. vasárnap, 17:52
Iszlamisták meghackelték két izraeli tévé adását
A The Jerusalem Post szerint a tervbe vett, ellentmondásos "müezzintörvény" miatt hajtották végre a kibertámadást, ugyanis müezzin hangja és Izrael-ellenes fenyegető szövegek jelentek meg a kettes és a tízes kereskedelmi tévécsatornák élőben sugárzott műsoraiban.

A vélhetően Szaúd-Arábiában működő hackerek héber nyelvű feliratokon Isten büntetésének nevezték a közelmúlt izraeli bozót- és erdőtüzeit, és Allah további büntetésére figyelmeztették a nézőket.

A tízes tévécsatorna oknyomozó műsora szerint Jaír Netanjahu, a miniszterelnök fia kezdeményezte a helyi muzulmánok és az arab világ felháborodását az utóbbi hetekben egyaránt kiváltó törvényjavaslatot, amely korlátozná a müezzinek imára szólító hangerejét Izraelben.

Nem ez volt az első támadás izraeli tévék ellen. Márciusban a műholdas adások nézőit zavarta meg egy, vélhetően iszlamisták által végrehajtott kibertámadás: a tévé adásába erőszakhullámmal fenyegető szöveg került bele, és régebbi terrortámadások felvételei kerültek
velemenyezd, 2016. november 30. szerda, 11:42
A közel-keleti erőszakhullám hátterével zajlott idén az éjféli mise Betlehemben
előre beszerzett jegyekkel lehetett bejutni, a kint rekedt hívek az épületegyüttes előtti Jászol téren a hatalmas feldíszített és kivilágított karácsonyfa mellől követhették az eseményeket.

Az izraeli közszolgálati rádió péntek reggel ismertetett adatai szerint idén csak mintegy hatezer turista és zarándok utazott Betlehembe szenteste, pedig 2011-ben még mintegy tizenötezren gyűltek össze az eseményre.

A turisták távolmaradását elsősorban a palesztin-izraeli viszály miatt fellángolt erőszakhullámmal magyarázzák.

Az izraeli közszolgálati rádió péntek reggeli híradása szerint a palesztin biztonsági erők az Iszlám Állam terrorszervezet híveinek és a radikális szalafista iszlám irányzat fegyvereseinek a támadásától is tartottak, és ezért megelőző intézkedésként bírósági eljárás nélküli (adminisztratív) úton letartóztatták a szélsőséges szervezetek tizenhat tagját, akik információik szerint a karácsonyi ünnepek idején terrorakciókat terveztek turisták és keresztény célpontok ellen.
velemenyezd, 2015. december 25. péntek, 09:31
Merkel: valamennyi félnek tennie kell a közel-keleti feszültség enyhítéséért
Benjamin Netanjahuval közösen tartott sajtótájékoztatóján Angela Merkel hangsúlyozta, hogy Izraelnek meg kell védenie polgárait, de a veszélyek elhárításában szem előtt kell tartania az arányosság elvét.

A német kancellár hozzátette: a telepek építése a megszállt palesztin területeken nem segíti elő a békefolyamatot és a Németorzság éltal kívánatosnak tartott kétállami megoldást, vagyis azt, hogy legyen egy zsidó és egy palesztin állam.

Angela Merkel a bírálatok mellett azt is aláhúzta, hogy Izrael léte és biztonsága alapvető német államérdek.

Benjamin Netanjau kiemelte, hogy Izrael ugyan békét akar, de a palesztinok nem hajlandóak a tárgyalások folytatására, és nem határolódnak el a terrorizmustól. Az utóbbi hetekben újra fellángolt erőszakhullámért is a palesztinok felelősek - tette hozzá.

Az izraeli kormányfő a berlini sajtótájékoztatón is kifejtette azt a gondolatát, hogy Hádzss Amín al-Huszeini egykori jeruzsálemi muftinak is van felelőssége a holokausztban. Azt mondta, hogy a
velemenyezd, 2015. október 21. szerda, 21:04
Megjelent a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság előtt a kenyai államfő
Az 52 éves államfő tucatnyi munkatársa kíséretében vonult be az épületbe. Védői a korábbi közlések szerint arra tesznek kísérletet, hogy elérjék a vád elejtését, bizonyítékok hiányára hivatkozva.

Kenyatta hétfőn bejelentette: ideiglenesen átadja helyettesének az államfői tisztség ellátását, hogy részt vegyen a hágai meghallgatáson. Ha nem tett volna eleget az ICC idézésének, akkor nemzetközi elfogatóparancs kiadását, sőt az afrikai ország elleni gazdasági szankciók esetleges bevezetését kockáztatta volna.

Ő az első hivatalban lévő államfő, akit a büntetőbíróság emberiesség elleni bűncselekményekkel vádol. Egyszer már megjelent az ICC előtt, ez azonban még 2013. márciusi államfővé választása előtt történt.

Az afrikai ország államfőjét a 2007-es kenyai választások utáni erőszakhullámmal összefüggésben vádolják emberiesség elleni bűncselekményekkel. A voksolás után Kenya a polgárháború szélére sodródott: az állítólagos tömeges választási csalások miatt kitört erőszakban több mint
velemenyezd, 2014. október 08. szerda, 12:33
szavazz ránk!!!!
gyártásának bevezetéséért. A zacskókat olyan anyagból kell elkészíteni, amelyik a szavatossági idő lejártával szétporlad, ezáltal nem szennyezi a környezetet. Végleg eltűnik a Buggyant sör egészségromboló hatása - minden Sörivó irtózatos rémálma! A várhatóan megélénkülő fogyasztás kétségtelenül hozzájárul a gazdasági válság leküzdéséhez.

KULTÚRPOLITIKA
Az MSP követeli a Sör védőitalként való deklarálását, mert a Nemzeti Médiából áramló feszültségekkel és a külföldről begyűrűző erőszakhullámmal (horror- és akcióvideók lelkiterrorjával) szemben csak így remélhetünk garantált biztonságot. Ugyanakkor teret kell biztosítani az ,,Ismerd Meg Választékunkat" tudományosan és kulturálisan népművelő programok népszerűsítésének.
(Hazánkban több mint 250 sörfajtát árulnak, de a teljes listát eddig még senki sem olvashatta).

SERVEZETI ÉLET
A Magyar Sörpárt nem jegyezteti be magát, mert egy közel 5000-éves pártnak (ld. sumer mondás: ,,aki a Sört nem ismeri: a jót nem
lebo, 2011. szeptember 04. vasárnap, 06:32
Képek, videók
katalin-talalkozott-be yon
agica2004
2014. december 15. hétfő, 13:03
Timi is találkozott a Mik
tundefejes
2007. február 10. szombat, 10:31
Ádi találkozott a judon a
tundefejes
2007. február 10. szombat, 10:30
gréczy.png
astropapa58
2013. november 07. csütörtök, 10:52
big_776972_kampanybusz 2.j
szidi001
2007. január 08. hétfő, 15:08
big_776972_kampanybusz .jp
szidi001
2007. január 08. hétfő, 15:08
Police_Tonfa.jpg
mossberg
2008. szeptember 22. hétfő, 11:01
járókerettel, 2010. nyará
orban47
2011. június 14. kedd, 10:38
Poéta és politikus.jpg
chillik
2018. január 22. hétfő, 05:48
Soros-pénzelte politikus
furaila
2017. június 21. szerda, 11:49
13387-a-politikus-es-a -k-
menusgabor
2017. március 10. péntek, 20:09
politikus.jpg
kicsoda57
2017. március 09. csütörtök, 21:36
politikusok.jpg
agica2004
2017. február 25. szombat, 17:05
Politikusok Wc-je.jpg
agica2004
2017. január 20. péntek, 17:07
ismert-lengyel-politik uso
menusgabor
2016. január 03. vasárnap, 20:38
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.