Belépés
2019. május 27. hétfő | 22. hét | 147. nap | 07:51 | Hella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
8 kiváló pohárkrém, amivel biztos nagy sikert arat!
8 kiváló pohárkrém, amivel biztos nagy sikert arat!

Igazi gyors finomságok különösebb fáradozás és előkészület nélkül. Keksz, gyümölcs, csokoládé, puding, édes krémek... Mindezekből a hozzávalókból fantasztikus és látványos desszertek kerülhetnek az asztalra, amivel a családot és a vendégeket is el tudjuk kápráztatni.

Link
vorosrozsa66, 2018. december 03. hétfő, 19:58
Címkék: hozzávalókból fantasztikus, hozzávalókból, fantasztikus, kerülhetnek, mindezekből, előkészület,
Kommentek
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - A férfi váltó arany-, a női bronzérmes
A magyar csapat így érmek számában is minden idők legeredményesebb kontinensviadalán van túl, ugyanis négy arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel összesen kilenc dobogós helyezéssel zárt. Az eddigi rekordot a 2009-es, torinói kontinensviadal tartotta nyolc medállal.

A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Krueger Cole összeállítású férfi váltó a hazai közönség által hajtott holland négyest nagy csatában múlta felül, amivel történelmi sikert aratott, ugyanis ezt megelőzően ebben a számban még nem született magyar aranyérem.

A Jászapáti Petra, Bácskai Sára Luca, Knoch Marta, Somogyi Barbara alkotta női négyes végig a harmadik helyen korcsolyázva szerezte meg a bronzérmet a hollandok és oroszok mögött.

Az 5000 méteres férfi váltódöntő nagyon hamar kétesélyesre redukálódott, mivel a franciák és az olaszok már a táv elején elestek. Az élen korcsolyázó magyarok nem diktáltak erős tempót, így a két leszakadt kvartett szinte már felért a magyar-holland párosra, csakhogy ekkor a
velemenyezd, 2019. január 13. vasárnap, 18:49
A nagy Szenvedő Szolga
mindannyiunknak meg kell tennünk, amikor megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek. Magára vette a bűn büntetését, és kifizette a tartozást, hogy nekünk ne kelljen.
Azzal nem szabadulhatunk meg a siker imádatától, hogy megpróbáljuk "lebeszélni" magunkat róla. Helen Rubin az 1990-es évek végén, közvetlenül az internetlufi kidurranása és 2001. szeptember 11. előtt részletezte a Fast Company című magazinban a siker és a materializmus túlhangsúlyozásának problémáját.

Számtalan rögeszménk közül a siker az, amivel kapcsolatban a legtöbbet hazudunk - azt állítjuk, hogy a siker és unokatestvére, a pénz biztonságot nyújt; hogy a siker és unokatestvére, a hatalom fontos emberekké tesz; hogy a siker és unokatestvére, a hírnév boldogít. Ideje szembenéznünk az igazsággal: vajon hogy lehet az, hogy nemzedékünk legokosabb, legtehetségesebb és legsikeresebb tagjai közül oly sokan kerültek a szakadék szélére, amire még sosem volt példa? Az emberek mindent megtesznek a pénz, a hatalom és a dicsőség érdekében - és
kalmanpiroska, 2017. március 12. vasárnap, 20:51
Évértékelő - Putyin megerősödve készülhet az elnökválasztásra
Moszkva megkönnyebbüléssel és enyhülést remélve fogadta Donald Trump elnökké választását. A vesztes amerikai demokraták állítása szerint "Putyin hackerei" is hozzájárultak az előrejelzések zömének dacára elért győzelemhez, amivel kapcsolatban a Kreml az üzente a Fehér Háznak, hogy bizonyítson vagy hallgasson.

Oroszországban biztosra vették, hogy Hillary Clinton győzelme esetén tovább nő a két ország közötti, a hidegháború óta példátlan feszültség. Trump viszont kampánya során elismerően beszélt az orosz vezetőről és azt ígérte, Amerika érdekeire és sérelmeire fog összpontosítani. Ez a Kreml olvasatában azt jelenteni, hogy Washington őalatta nem törekszik tovább erősíteni befolyását olyan területeken, amelyeket Moszkva saját geopolitikai befolyási övezetének tekint. Az orosz vezetés reményei szerint háttérbe szorulhat a "befagyott" ukrán válság ügye és talán enyhülhetnek az Oroszország elleni gazdasági szankciók is.

Ezt a várakozást táplálja az is, hogy a sokak számára szintén meghökkentő
velemenyezd, 2016. december 30. péntek, 07:50
2015.08.08.
lehetőségeket, békét, harmóniát teremtsünk életünkben.
Társteremtőként teremtsünk együtt egy szebb, boldogabb világot:
1.Vizualizáld, amit szeretnél.
2. Töltsd ezeket a napokat különösen meghitten, szeretetben.
3.Törekedj az elfogadásra, rakd bele a szereteted a világba!
4.Tudatosan válaszd meg gondolataidat és törekedj, hogy magadról, helyzetedről mindig szeretettel beszélj.
5.Ne panaszkodj, lásd meg inkább miért lehetsz hálás!
6.Mondj köszönetet a legapróbb dologért is, amivel az Isten megajándékozott.
7.Szeresd magad! Ezzel kezdődik minden...
Szeretettel: Sándor Judit

3) LÉPJÜNK MA A SIKER ÚTJÁRA!
Egy igazán különleges nap a mai, melyet minden szinten áthat a 8-as szám rezgése!
A mai 8:8:8 ,,együttállás" kapcsolatos elemzések az Asztrológia, a Számmisztika és a Tarot
jegyében. Pozitív megerősítések erre a különleges napra
Forrás:
Mind az év,
sanci81, 2015. augusztus 09. vasárnap, 20:05
Egy magar megfejtette Stradivari titkát
Szegedre, a biológiai központba kutatni - mondja Nagyvári József, aki máig jó barátságot ápol szegedi professzor kollégájával, Solymosi Frigyessel.

Bórsavval irtotta a svábbogarakat

Nagyvári József kutatásai során arra az eredményre jutott, hogy az 1737-ben, 93 évesen elhunyt Antonio Stradivari - vagy a szert biztosító szomszédja és jó barátja, a cremonai patikus - vegyszerekkel kezelte a hangszerek faanyagát. - A legfontosabb szer a közönséges bórsav volt, amivel annak idején nagyapám is irtotta a svábbogarakat Szegeden. Mézes bórsavas kenyere minden bogarat megölt. Cremonában bórsavas oldatba áztatták a hangszerek faanyagát, mert az elpusztította az összes kártevőt és gombát. A bórsav mellékhatásáról persze valószínűleg nem tudtak: keresztkötéseket köt a cellulózláncok között és megerősíti a fát. Ez eredményezte Stradivari hegedűinek briliáns hangját. Ez olyan nagy felfedezés volt, aminek gyorsan híre ment a világban. Ha megtartottam volna a felfedezést
sanci81, 2015. április 04. szombat, 13:23
Agykontroll keresztény szemmel
Krisztus ismerete jelent. Az apostol azt a szemléletet tárja elénk, ami minden keresztényt át kellene, hogy hasson: Jézus Krisztus ismerete mindennél többet ér. A többi csak szemét. Az anyagi haszonszerzés, a siker utáni emésztő vágy rossz irányba viheti el az embert. Ezért mondja Pál: ,,Ne legyetek semmiben aggodalmaskodók, hanem minden helyzetben hálaadással végzett imádságban és könyörgésben terjesszétek a kéréseiteket Isten elé."[17] Nem azt mondja, hogy tanuljatok meg egy biztos technikát, amivel folyamatosan kikényszeríthetitek Isten jóindulatát, segítségét, hanem azt mondja: imádkozzatok, könyörögjetek. Nem azt mondja, mindent szerezzetek meg magatoknak, hanem azt, hogy ne aggodalmaskodjatok semmiben, hiszen a hálaadással végzett imádságot meghallgatja az Isten. Jézus világosan tanít arról, hogy Istennek gondja van ránk, de a sorrend nem felcserélhető: ,,Ne aggódjatok tehát és ne mondogassátok: Mit együnk, vagy: Mit igyunk?, vagy: Mibe öltözködjünk? Mert ezeket a pogányok keresik.
jupiter21, 2015. március 04. szerda, 08:03
Képek, videók
Kinder Bueno pohárkrém.jp
vorosrozsa66
2018. november 09. péntek, 18:25
Barackos pohárkrém
irmus
2018. július 25. szerda, 08:41
Málnás pohárkrém.jpg
vorosrozsa66
2018. július 17. kedd, 19:07
Őszibarackos pohárkrém
irmus
2017. augusztus 20. vasárnap, 18:41
Hóvirág pohárkrém
irmus
2017. április 18. kedd, 17:50
Mascarponés pohárkrém
irmus
2016. december 03. szombat, 13:56
epres pohárkrém
jolika66
2015. május 09. szombat, 18:40
pohárkrém.jpg
veronika74
2013. július 03. szerda, 19:04
epres pohárkrém.gif
kicsifarkas
2013. február 06. szerda, 08:53
Mascarponés pohárkrém
kilofalok
2010. április 14. szerda, 22:01
Amivel dicsekedjél
sacimama
2013. május 22. szerda, 08:45
MIG -15 amivel repült
agica2004
2011. április 12. kedd, 15:42
004 Amivel mentünk.JPG
fehervarilajos
2010. február 15. hétfő, 22:36
Amivel nem lehet betelni
zsula10
2009. június 18. csütörtök, 23:01
Amivel vezetni tanultam.J
muluz
2008. november 30. vasárnap, 15:13
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.