Belépés
2019. november 20. szerda | 47. hét | 324. nap | 01:05 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
FLUORit
A FLUORIT ÉS A CSAKRÁK KAPCSOLATA

Fluorit gyógyhatása, fluorit és a csakrák kapcsolata

A fluorit a torokcsakra, homlokcsakra és a koronacsakra egészséges működésére van jótékony hatással.
A torok csakra a kommunikációval, a kreativitással, az önfegyelemmel és az önkifejezéssel áll kapcsolatban. Ugyanakkor a hallás központja is.

A torok csakra szanszkrit neve Vissudha, ami megtisztulást jelent.

A torok csakrához tartoznak a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy gége, nyak, állkapocs, garat, légcső, hörgők, tüdő, nyelőcső, száj, hangszálak

A torok csakra legfőbb területei:
- kommunikáció, önkifejezés
- önfegyelem

Milyen érzelmi működési zavarok léphetnek fel a torok csakra hibás működése esetén?

önkifejezési problémák, fecsegés, dadogás

Milyen fizikai működési zavarok léphetnek fel a torok csakrával kapcsolatban?

fülproblémák, asztma, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyelvprobléma, nyelési problémák, pajzsmirigy-probléma, sklerosis multiplex, szájszag, torokfájás, tüdőproblémák.

A homlokcsakra, más néven a harmadik szem csakra a két szemöldök között van
és az intuíció és a hatodik érzék szerve. Ez vezérli a koncentrációt és a meditatív képességeket.

Mely belső elválasztású mirigyek tartoznak hozzá?
A homlokcsakrához az agyalapi mirigy (hipofízis), központi idegrendszer, agy, szem, orr, fül, és a kisagy tartoznak.

A homlokcsakra legfőbb területei:
- intuíció
- felelősség önmagunkért
Ha a homlokcsakra nem működik rendesen, az alábbi zavarok léphetnek fel:
tanulási nehézségek, rémálmok, fejfájás, migrén, rövid- és távollátás, zöld hályog

A koronacsakra ( fejtető csakra )szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért, képessé válunk bízni a megérzéseinkben és a belső vezetésben.
A koronacsakra a fejtetőn helyezkedik el, szanszkrit neve Szahaszrara, mely ezerszerest jelent.

A koronacsakra feladata a tobozmirigy, agy, koponya, és a szem egészséges működésének fenntartása.

Korona csakra legfőbb területei:

- személyiségzavarok
- tudatosság

A koronacsakra rendellenessége az alábbi működési zavarokat okozhatja: Alzheimer - kór, Parkinson-kór, epilepszia, öngyilkossági kísérlet, skizofrénia

A FLUORIT ÉS A CSILLAGJEGYEK KAPCSOLATA ASZTROLÓGIA

A fluorit a Vízöntő és a Halak csillagjegy szülötteinek szerencseköve

Miben segít a fluorit a Halaknak?

A fluorit elmélyíti a Halak intuitív érzékelését. Világosságot teremt a belsőjükből feltörő képek és sejtések özönében és rávilágít azok igazság tartalmára.
Bátorságot ad nekik benső felismeréseik átéléséhez.

Mit tesz a fluorit a Vízöntő jegyben születettekkel?

A Vízöntőt elvezeti azon rejtett képességéig, hogy az élet eseményeiben és jelenségeiben felismerje az energiákat.

A fluorit képessé teszi a vízöntőket a magasabb igazságok megközelítésére és segíti abban, hogy elfogadja saját intuitív észleléseinek igazságát.

Tudatosítja a Halakban, mikor tükröznek ötletei igazságokat és mikor tükrözik csupán saját tudattalan félelmeit és vágyait!

Ajánlott a Halaknak és a Vízöntőknek fluorit nyakláncot és karkötőt használni, amivel felszínre hozhatják ezen rejtett képességeiket!

A FLUORIT A ZSENIK KÖVE

- A fluorit fejleszti és finomítja a szellemet és az észlelést, koordinálja az agyféltekéket.
- Nagyobb rendezettséghez és koncentrációhoz vezet
- Erősíti a megkülönböztető képességet és tisztábbá teszi az intuitív felismerést.

A fluoritot a " zsenik kövének " is nevezik.
Szellemünket a magasabb igazságok felismerésének irányába fejleszti. Finomítja az agysejtek rezgését, amivel szellemünk nyitottabbá válik a valóság magasabb rezgésű síkjaival való kapcsolat felvételére.

A fluorit segítségével tudatosabban észlelhetjük az aura kisugárzását vagy a gyógyító rezgéseket.

A FLUORIT RENDEZ ÉS ÖSSZEKÖT....

A fluorit köztudottan kiváló szer az agyi áramok zavarainak és a szellemi zavarodottság minden fajtájának kezelésében!

Mindkét csuklón fluorit karkötőt hordva harmonizálhatjuk a két agyfélteke együttműködését, megelőzve ezzel a jobb és a bal agyfélteke koordinációs zavarait!

LILA FLUORIT

A lila színű fluorit erősen spirituális kő, az okkult képességek finom hangolását segíti elő.
Fokozza az elme és a környezet közötti szervezettséget, segít górcső alá venni használójának szokásait és tudattalan késztetéseit.

A fluorit segítségével használója médium képességeket tud kifejleszteni, könnyebben hagyatkozhat megérzéseire.

A FLUORIT GYÓGYHATÁSA

A fluorit - mint az a nevében is megmutatkozik - nagyrészt fluorból áll

Hatással van a csontokra, ezen a területen sokféle betegség kezelésére használják.
Így pl hatással van az izületi gyulladásra, csontritkulásra, vagy csonttörések esetében.
A fogakat is ellenállóbbá és erősebbé teszi.
A fluoritot légzési panaszok enyhítésére is használják, mert segíti a nyálkahártya, a légutak és a tüdő regenerálódását.
Allergia ellen is hatásos!

Segíti a nagyagy működését, a könnyebb tanulást és a gyorsabb gondolkodást.
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:49
Címkék: csakrák kapcsolata, koronacsakra egészséges, torok csakra, hallás központja, torok csakrához, torok csakrával,
Kommentek
Harmóniakártya után.....
Kundalini (szanszkrit) hindu vallásfilozófiai fogalom, látens lélektani erő, sakti, amely minden emberben létezik. A hindu tantrikus anatómiában a leginkább létfontosságú elem az emberi testben, egy alternatív élettani rendszer, amelyik, az anyagi mellett egy párhuzamos síkon létezik, és amelyiknek vannak kapcsolatai és kihatásai az anyagi testre...

A sakti elsősorban a hinduizmusban megtalálható fogalom: az áramló energia, kreatív erő, a kozmikus energia, a Legfelsőbből kiáradó erő, amely mozgatja az univerzumot...

A Kundaliní energiája alapvető evolúciós erő, amely a csakráknak nevezett enegiacentrumokon és a vele összefüggő, nádinak nevezett idegpályákon keresztül fejti ki hatását.

,,Ha sikerül a Kundalini kígyót felébreszteni és felemelni a csakrákon keresztül, akkor az ember csodás képességek birtokába kerülhet: megnyílik a harmadik szeme, azaz aktivizálódik a belső látása". Képes lesz levitációra (fizikai kifejezés = a testek lebegtetése elektromos vagy
agica2004, 2017. április 11. kedd, 14:57
Mi az az öt tibeti jógagyakorlat?
Az öt tibeti a jóga, az elmélkedés és a személyiségfejlesztés kombinációja. Mindegy, hogy személyesen sajátítjuk el, vagy online tanuljuk, a gyakorlatok célja az, hogy olyan eszközöket biztosítson, melyek segítenek megerősíteni és meggyógyítani testünket és kapcsolatainkat. Az öt tibeti alkalmazásával a napi rutin részévé válik az öt jógagyakorlat, valamint a hozzájuk tartozó mantrák ismétlése és az azokon való elmélkedés. Ezenkívül a mindennapokban vizualizációkon és más gyakorlatokon keresztül erősíthetjük a kapcsolatunkat az öt tibetivel.

Az öt tibeti jógagyakorlattal megtisztíthatjuk életünket a múltból ránk telepedett érzelmi ,,lerakódásoktól", és magabiztosan, bátran tekinthetünk előre.Napi gyakorlatok

Az öt tibeti legfontosabb eleme az, hogy mindennap fordítunk időt testünk és lelkünk táplálására. Sokaknak az idő
lenke1964, 2016. január 13. szerda, 16:29
Kryon magyaroknak
Amikor megváltoztatjuk az érzéseink és gondolataink minőségét, ezzel a rezgések mintázatát is megváltoztatjuk. Ezáltal a külvilág mintázatai is átalakulnak olyanná, amilyen érzéseket és gondolatokat kibocsátottunk, mert közvetlen kapcsolat van a világ anyaga és az emberi DNS között.ÜZENETE

A MAGYAROKNAK


Lee Carroll - aki eredetileg hangmérnök - egy amerikai médium, író és előadó, egy Kryonnak nevezett entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni 1989-ben, egy felsőbb dimenzióból. Úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre “szakosodott" csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját.

Kryon Itt van a Földdel “a kezdetektől fogva" és ugyanahhoz a
sanci81, 2015. november 28. szombat, 15:21
A CSAKRÁKRÓL- A korona csakra
A koronacsakra titkai

"A hétemeletes utunk elérte a csúcspontját és megérkeztünk e fejtetőhöz, az ezerszirmú lótusz birodalmába. Itt találjuk a kozmikus tudatosság végtelenül mély lakóhelyét, a korona csakrát. Ez a csakra kapcsol össze bennünket isteni intelligenciánkkal és minden manifesztáció forrásával. Ez az eszköz, melynek segítségével megértést találunk és értelmet nyerünk. Ez a megszabadító áramlat végcélja, s így megszabadulásunk helye is."
"A koronacsakra fizikai lényünket köti össze spirituális énünkkel, illetve az univerzummal. Míg a homlokcsakrában érzékeljük, a koronacsakrában meg is éljük a mindenséggel való egységet. A koronacsakra szintjén feloldódik a dualitás, és elérjük a teljes szabadságot. A koronacsakra megtanítja, hogy annál könnyebb az életünk, minél több ítélkezést hagyunk el, és minél fejlettebb a tudatunk. A koronacsakra szintjén már nem félünk felelősséget vállalni saját életünkért, megbízunk belső hangunkban, intuíciónkban." (Anodea
jupiter21, 2014. október 23. csütörtök, 04:57
A CSAKRÁKRÓL - köldök csakra és szivcsakra
bátor.
Negatív gondolatok: "Gyenge vagyok.", "Tehetetlen vagyok.", "XY-tól függ a boldogulásom.", "Engem mindenki kihasznál.", "Nem mondhatok nemet.", "Az életem küzdőtér, állandó harc."

A sérült csakrával rendelkező ember a negatív gondolatok hatására tovább gyengíti a csakráját, ezáltal görcsös erőfeszítéseket tesz, hogy kierőszakolja a figyelmet, elismerést.

Csakra kapcsolatok:
Minden csakránkat meridiánok kötik össze. A napfonat csakra (3-as cs.) és a korona csakra (7-es cs.) kapcsolata harmonikus esetben önbecsülést, kitartást szül. Ezt a meridiánt gyengíti, ha valaki külső anyagi támogatást kap.
A napfonat csakra és a lépcsakra felelős a rugalmasságunkért, a drámai változások elfogadásáért. A napfonat és a szívcsakra pozitív összekapcsolódása esetén az ember képes örülni minden apró dolognak, más sikereinek. Tudatosan vezeti az életét. Ezt a meridiánt gyengíti ha valaki folyton elégedetlenkedik.

Meditációja: napfonat légzés:
Szívj be levegőt a
jupiter21, 2014. október 23. csütörtök, 04:52
Tallóztam
elfogadás és az Isteni szeretetet is tartalmazza. Hibás működésnél pedig nem tud szeretni, fél a kihasználástól, kegyetlen, kemény, nem tud megbocsátani.

- Vese: raktározza az eszenciát és biztosítja annak minőségét. A vesét a félelem is gyengítheti. A vese intelligens szerv, az ember második agya a kínai orvoslás szerint. Nagyon jól lehet programozni. A párkapcsolatban sokat dominál a vese működése. Jól működésnél ide tartozik a bátorság. Rossz működésnél pedig nincs jó élettársi kapcsolata, nem tud kilépni családi problémáknál a kapcsolatból, szorongás, félelem. Nagyon sokszor érzelmi csalódásnál a vesét éri először a hír és utána jut el a tudatba.

- Tüdő: felelős a qi keringéséért, szétszórásáért. Ha a tüdő gyenge, a qi nem jut el mindenhova, főleg a testfelszínre, a végtagok végére nem (száraz bőr, hideg végtagok). A tüdő mozgásával segíti a qi lefelé nyomását. Nemcsak a qit, hanem a folyadékot is lefelé nyomja, ami szerepet játszik a bőr állapotában, a vese működésében,
piroska0101, 2014. szeptember 05. péntek, 06:18
Tobozmirigy: a test és lélek találkozása
Tobozmirigy: a test és lélek találkozása
Írta: Bellini

Tudjuk, hogy a szellem, a lélek az ember létezésével egyidejűleg jelen van a köztudatban és mindig is előkelő szerepet töltött be a mindennapi életben és a vallásban egyaránt.

tobozmirigy

Napjainkban egyre többen érzik fontosnak a lelki egészséget, szinte mindennapos téma lett a test és lélek kapcsolata, egyre többet hallunk a testi-lelki egyensúly megteremtésének fontosságáról. Mind nagyobb és nagyobb teret hódít a meditáció számos ágazata, a jóga és a különféle spirituális gyakorlatok. Azonban a képzelet, az álmok, a túlvilági élmények, a tudatalatti mélységei még mindig feltáratlanok maradtak számunkra, annak ellenére, hogy számos kutatás és tanulmány foglalkozik ezek feltérképezésével.

Az egyiptomiak különös figyelmet fordítottak a túlvilági életre, illetve a test-lélek kapcsolatra. Ez meg is jelenik művészetükben. Csak egy példát említve, ha megfigyeljük az agy keresztmetszetét és az egyiptomi
horvathnemagdi, 2014. augusztus 30. szombat, 09:23
Képek, videók
Orbán és kapcsolata.jpg
agica2004
2012. március 25. vasárnap, 15:32
Nóra-és-Attila-kapcsol ata
zsokica45
2012. február 27. hétfő, 18:11
Kinga-és-Géza-kapcsola ta.
zsokica45
2012. február 25. szombat, 19:30
készítő kapcsolata
orsi1
2008. április 19. szombat, 08:22
Koronacsakra
sanci81
2016. augusztus 19. péntek, 19:07
Koronacsakra.bmp
sz719eszter
2016. április 28. csütörtök, 18:05
07_Koronacsakra.jpg
maroka
2011. augusztus 12. péntek, 18:31
Koronacsakra Tibet
irmus
2011. május 12. csütörtök, 07:07
Koronacsakra.jpg
jupiter21
2011. február 08. kedd, 10:27
Koronacsakra - Tibet
netmixteam
2009. február 13. péntek, 08:19
Csakra torok2.jpg
pacsakute
2012. augusztus 09. csütörtök, 16:06
Csakra torok.jpg
pacsakute
2012. augusztus 09. csütörtök, 16:06
Torok csakra
dnemethk
2010. január 27. szerda, 19:22
Torok csakra
reiki
2008. január 04. péntek, 21:32
Torok csakra
incinke
2006. november 16. csütörtök, 22:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.