Belépés
2018. december 17. hétfő | 51. hét | 351. nap | 15:48 | Lázár, Olimpia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Új edzője van a román bajnok kolozsvári CFR-nek
A három nap múlva 40 éves Iordanescu eddig több román élvonalbeli csapatot edzett, közöttük a Pandurii Targu Jiut és az Astra Ploiestit, külföldön egy évig a CSZKA Szófiánál dolgozott. Ő a nagyobbik fia annak az Anghel Iordanescunak, akinek irányítása alatt a román labdarúgó-válogatott az 1990-es években a legnagyobb sikereket érte el.

A CFR-nek azt követően kellett új edző után néznie, hogy a volt tréner, a korábban futballistaként sokáig a Chelsea-nél légióskodó Dan Petrescu Kínába szerződött, miután anyagilag visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a Guizhou Hengfeng együttesétől.

Petrescu hat év szünet után vezette ismét bajnoki győzelemre a kolozsvári CFR-t, amely 2008, 2010 és 2012 után a klub történetének negyedik aranyérmét szerezte meg az idén, így a kolozsváriak fogják képviselni Romániát a Bajnokok Ligájában.

Forrás: MTI
velemenyezd, 2018. június 13. szerda, 14:31
Címkék: Pandurii Targu Jiut, Astra Ploiestit, CSZKA Szófiánál, Anghel Iordanescunak, Petrescu Kínába, Guizhou Hengfeng,
Kommentek
Felvirradt ismét Húsvétnak ünnepe,
újult ékes liliomok,
Öntözésre méltó gyönyörű virágok!
Már eljött az idő, hogy megújuljatok,
A Szentlélek Isten szálljon tireátok.
No, ti cimboráim, csuporra, vederre,
Adjuk meg a lánynak a tisztet reggelre!
Hanem egy szót szólok ezen szép leánynak,
Adjon egy pár hímest,
Szívemből kívánom, kegyelem magának!


Kivirradt a tavasz ma húsvét napjára,
új életet öltött ismét föl magára.
Én is e szent napon örömöt hirdetek,
mert Jézus feltámadt! Ezen örvendjetek!
Már régen szokása minden kereszténynek:
örvendeznie e nap ifjúnak és vénnek.
Én is köszöntöm hát ezen szent napunkat,
és hozzá
kannalidia, 2015. április 01. szerda, 21:03
Egy világraszóló bejelentés
Földönkívüliek létezését hivatalosan is bejelentették - a média hallgat

Írta: hir.ma Kategória: Ezoterikus hírek

Egy világraszóló bejelentést tettek hivatalosan, de a média ezt elhallgatja.

CHD_Plaque-2A bejelentés a következő volt: A Földet évezredek óta látogatják idegenek és a Földet irányító háttérhatalmi erőkben részt vesznek.

Kanada volt honvédelmi minisztere, Paul Hellyer tette a hivatalos bejelentést, melyet lentebb feliratozva is meg lehet tekinteni.

Érdemes mindenkinek végighallgatnia a teljes beszédet!
Citizen Hearing On Disclosure (CHD) konferencia múlt hónapban Washington DC-ben zajlott le, amely tulajdonképpen magas szintű szakértők és tanúk meghallgatása annak érdekében, hogy az emberiség minél előbb tudja meg az igazságot ebben a kérdésben.
Szerintem létezhet ez a jelenség, ezért lájkolom...!
Jelmondatuk: “Ha a Kongresszus nem végzi el a dolgát, az emberek majd megteszik!"
Legalább 4 ismert
horvathnemagdi, 2013. október 10. csütörtök, 09:21
Másfél hónap után került új miniszter a román közlekedési tárca élére
A jobboldali Traian Basescu államfő bevallottan késleltette az új közlekedési miniszter kinevezését, hogy Victor Ponta szociáldemokrata miniszterelnöknek kelljen magára vállalnia az államvasutak teherszállító részlegének (CFR Marfa) a magánosításával kapcsolatos döntés politikai felelősségét.

A Romániában kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) koalíciós megállapodása szerint a közlekedési tárca élére a liberálisok jelöltek tisztségviselőt a jogász végzettségű Ramona Manescu európai parlamenti képviselő személyében, immár a negyediket az USL tavaly májusi hatalomra kerülése óta.

A poszt júliusban azért üresedett meg, mert a tárca addigi vezetőjét, Relu Fenechiut egy korrupciós ügyben első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a román legfelső bíróság és ezért lemondott tisztségéről. A liberálisok eredetileg Ovidiu Silaghit, a tárcát az első Ponta-kormány idején vezető minisztert akarták visszahozni a posztra, de időközben ellene is vádat emelt a korrupcióellenes ügyészség
velemenyezd, 2013. augusztus 26. hétfő, 15:33
Basescu: Pontának kell vállalnia a felelősséget a vasúti privatizációért
A szociáldemokrata miniszterelnök hétfőn hivatalos átiratban kérte a jobboldali elnököt, hogy a liberális Ovidiu Silaghit nevezze ki közlekedési miniszterré. Traian Basescu azonban bejelentette, hogy augusztus 23-áig nem szándékozik dönteni a jelöltről.

Kifejtette: gyanús számára, miért késlekedik a kormány a CFR Marfa privatizációs szerződésének aláírásával, ezért olyan helyzetet akar előidézni, amelyben Ponta - ideiglenes tárcavezetőként - dönteni kénytelen az ügyben. Hozzátette, bár nem tartja meggyőzőnek Silaghi korábbi miniszteri ténykedését, nem szeretné, ha csak bűnbaknak használnák egy privatizációs kudarcban.

A CFR Marfa magánosítására kiírt versenytárgyaláson június 20-án hirdettek nyertest, amelynek alapján a legnagyobb magánkézben lévő román vasúti társaság, a Grup Feroviar Roman (GFR) kötheti meg a 200 millió eurós (60 milliárd forintos) adásvételi szerződést.

A bukaresti kormány a CFR Marfa privatizálása nélkül nem zárhatta volna le sikeresen a Nemzetközi Valutaalappal (IMF)
velemenyezd, 2013. július 22. hétfő, 19:33
Megbírságolták a kolozsvári futballmérkőzésen magyar zászlót felgyújtó fiatalokat
elfogadtuk, hiszen ez erkölcsi elégtételt szolgáltat közösségünk számára" - közölte a főtitkár.

Kovács Péter az MTI-nek elmondta, az RMDSZ Mikó Imre kisebbségi jogvédelmi szolgálata tett annak idején feljelentést az ügyészségen és a román labdarúgó szövetségnél is a zászlóégető szurkolók ellen. Ilyen minőségben kaptak tájékoztatást az ügyészség által kirótt bírságról. Hozzátette, a zászlóégetésben részt vett egyik fiatalnak 800 lejt, a másiknak 600 lejt kell kifizetnie.

Kolozsváron március 18-án a helyi CFR és a bukaresti Rapid bajnoki mérkőzésén a bukaresti csapat szurkolói gyújtották meg a magyar zászlót a nézőtéren. A román élvonalbeli bajnokságot szervező Hivatásos Labdarúgó Liga pénzbírságot szabott ki a Rapidra, a Román Labdarúgó Szövetség pedig bocsánatot kért a magyar szövetségtől.

Az ügyben megszólaló Victor Ponta miniszterelnök a törvény szigorú alkalmazását kérte a román hatóságoktól. A kolozsvári zászlóégetésre utalva a március 26-i, amszterdami Hollandia-Románia világbajnoki
velemenyezd, 2013. július 08. hétfő, 15:52
Távozik Kolozsvárról Vass Ádám
A portál a CFR Clujnál meghirdetett "nyári nagytakarítás" újabb fejezeteként számol be a keret karcsúsításáról, amely Vass Ádámot is érinti. A híradás azért tekinthető mértékadónak, mert a Citynews portált ugyanaz a Pászkány Árpád kolozsvári üzletember tartja fenn, aki a CFR-nek is a tulajdonosa.

A portál szerint a kevesebb mint egy hónapja szerződtetett Mircea Rednic vezetőedző immár 15 játékost küldött el a kolozsvári keretből, helyettük egyelőre négy új játékost hozott és további két új igazolást tervez.

A maszol.ro portál közlése szerint Vass "menesztésének" taktikai oka van: az új vezetőedző, Mircea Rednic 4-4-2-es felállásban képzeli el a kolozsvári csapatot, melyben a klasszikus védekező középpályást játszó magyar légiósnak nincsen helye.

Vassnak 2015 júniusáig élő szerződése van a kolozsvári együttesnél, így elképzelhető kölcsönadás és szerződésbontás is, az érintett felek még egyeztetnek. Vass az előző szezonban sérülésekkel küszködött, 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt a CFR-ben.
velemenyezd, 2013. július 01. hétfő, 12:52
Bejelentés földönkívüliek és nközi háttérhatalom létezéséről
ketten az amerikai kormánynak dolgoznak.
Az emberiségnek joga van tudni a létezésükről és a már kialakult együttműködésről.

Majd rátér arra, ami minket is közvetlenül érint és része a körülöttünk felépített teljes megtévesztésnek, magának a Matrixnak, melynek a lebontásában sok-sok igazságkutató ember részt vesz....:

Nektek már nem újdonság, - de sok ember még mindig nincs tisztában azzal - , hogy "a Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission), a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai, ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt."

És akkor még nem is beszéltem a 13 vérvonalhoz tartozó Családról, az Illuminati Vérvonalról, mely az egész piramist uralja, a tetején egy nagy családdal....... (ezt pedig teszem hozzá én... SBG Buddha)
Bejegyezte: SBG
tinka1951, 2013. június 25. kedd, 19:21
Képek, videók
cframe9.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:34
cframe8.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:34
cframe7.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:34
cframe6.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe5.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe4.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe3.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe2.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe12.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe11.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe10.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
cframe1.jpg
yvett789
2014. december 30. kedd, 20:33
PandurII8.jpg
laladar
2007. április 10. kedd, 18:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.