Belépés
2019. március 22. péntek | 12. hét | 81. nap | 05:25 | Beáta, Izolda
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
x'D
- Megtanítunk bőrön át lélegezni!

(Azon "beszartam", a nevetéstől... Kiskoromban láttam először azt a filmet. Egyébként is tud a földi ember alapból részben bőrön át lélegezni, nah, mindegy...
Lehet nem annyira mint egy hüllő. Ezek ember-brekik...
Humanoid hibridek, akkoriban még nem volt divat a repti...)
eposz, 2019. március 22. péntek, 01:54
x'D
Frogtown II: 1993

- Mi a Béka Birodalom Bibliája?
- Az egész világot békává tenni!

Return to Frogtown (also known as Frogtown II) is a 1993 B movie directed by Donald G. Jackson. It is the sequel to the 1988 cult film Hell Comes to Frogtown. Like its predecessor, the film is set in a post-apocalyptic future where mutant frog-people are at war with mankind.

Robert Z'Dar plays the main character, Sam Hell, in place of Piper. In the film, Sam Hell infiltrates Frog Town again to rescue a Texas Rocket Ranger (played by Lou Ferrigno) who crash landed. In what may be a direct reference to his Incredible Hulk fame, Ferrigno's character is modified and turned into a frog-person, giving him superhuman strength.[citation needed] Notable co-stars of the cast include: Don Stroud, Brion James, Charles Napier, Rhonda Shear. The movie was followed by Max Hell Frog Warrior.
eposz, 2019. március 22. péntek, 01:41
Tűz ütött ki Csurgón egy családi házban, egy ember meghalt
A tájékoztatás szerint a körülbelül száz négyzetméter alapterületű Zrínyi utcai családi ház egyik helyiségében keletkezett tűzhöz a nagyatádi hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

A tűzoltási utómunkálatok közben az egységek a házban egy embert találtak, akit kimenekítettek, azonban a mentőkmegállapították, hogy már meghalt.
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 23:52
Szlovák-magyar - Kétgólos vereséggel rajtolt a válogatott
A hazaiak mind a két félidőben a hajrában találtak be: a 42. percben Ondrej Duda révén szereztek vezetést, a végeredményt pedig Albert Rusnák állította be a 85. percben.

A magyarok, akik Szoboszlai Dominik személyében újoncot is avattak, ötödször találkoztak a szlovákokkal, két döntetlen mellett harmadszor maradtak alul.

A selejtezősorozat folytatásában Marco Rossi szövetségi kapitány csapata vasárnap 18 órától a világbajnoki ezüstérmes horvátokat fogadja a Groupama Arénában.

Eb-selejtező, E csoport:Szlovákia-Magyarország 2-0 (1-0)--------------------------------Nagyszombat, Anton Malatinsky Stadion, 14 235 néző, v.: Vlagyiszlav Bezborodov (orosz)

gólszerzők: Duda (42.), Rusnák (85.)

sárga lap: Vavro (21.), Kucka (50.), Hamsik (77.), Skriniar (90.), illetve Kalmár (10.), Korhut (59.), Nagy (88.)

Szlovákia:

----------Martin Dubravka - Peter Pekarik, Denis Vavro, Milan Skriniar, David Hancko - Juraj Kucka, Stanislav Lobotka - Marek Hamsik, Ondrej Duda (Pavol Safranko,
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 23:02
Megszületett a megállapodás Hankooknál, véget ért a sztrájk
Közleményük szerint a Hankook által március elején egyoldalúan kihirdetett béremeléshez is jön még egy 8,5 százalékos emelés, tehát aki a béremelésnél a legrosszabbul járt korábban, az is 18,5 százalékos béremelést kap az év végére az előző év végéhez képest.

Az MTI érdeklődésére Székely Tamás, a VDSZ elnöke megerősítette a megállapodás tényét, és annyit közölt, hogy szerdán - a menedzsment magyar tagjainak megkerülésével - sikerült először érdemben tárgyalniuk a cég koreai vezetőivel, és ezt követően tudtak állapodni.

A szakszervezet emlékeztetett arra, hogy a cég - megsértve a sztrájktörvény előírásait - gyakorlatilag nem akart tárgyalni a szakszervezettel, de a tiltakozások és a nemzetközi szolidaritás hatására kénytelenek voltak megbeszéléseket folytatni velük. Hozzátették: a munkabeszüntetésben műszakonként átlagosan a munkavállalók 70 százaléka vett részt.

A VDSZ múlt kedden 14 órakor kezdte meg a határozatlan idejű sztrájkot a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási gyárában,
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 22:42
Schmidt Mária Új világ született 1918-1923 című kötetét mutatták be Budapesten
A könyvet méltatva Frank Füredi szociológus azt mondta, az igazi új világ az első világháború után bontakozott ki. Ami azokban az években történt, máig meghatározza, miként élünk. Az 1914 és 1918 közötti kultúra és politika determinálja a jelent - hangoztatta, megjegyezve: a nyugati történészek nem fogják egyből megérteni a címet, számukra ugyanis a második világháború után született az új világ.

Frank Füredi izgalmasnak nevezte a kötetet, amelyben sok érzés van. Más történelmi művek sokszor unalmasak, mert ezek hiányoznak belőlük, túlzottan technikaiak - hangoztatta.

A szociológus szerint az első világháború mindenkinek katasztrófa volt Európában, még azon államoknak is, amelyek "azt hitték, hogy győztek", Magyarországnak pedig főleg.

Schmidt Mária azt írta le, hogy 1919-ben a magyar vezetők nem sajnáltatták magukat, hanem megpróbáltak új társadalmat építeni - mondta Frank Füredi. Hozzátette: a THM főigazgatója azt akarja elérni, hogy az emberek másként gondolkodjanak Magyarország
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 22:02
Illegális bevándorlás - Szánthó Miklós: Merkel továbbra is a kötelező kvóták tervéről beszél
Szánthó Miklóst az M1 aktuális csatornán csütörtökön arról kérdezték: Angela Merkel szerint nem lehetséges, hogy egyes tagállamok kijelentik, egyáltalán nem vesznek részt a menekültek szolidáris elosztásában. A német kancellár erről a nap folyamán Berlinben beszélt.

Az igazgató felhívta a figyelmet arra, hogy bár a brüsszeli EU-csúcson nem szerepel a migráció témája hivatalos napirendi pontként, Angela Merkel az említett beszédében a német parlament alsóházában a képviselőket az uniós csúcs alkalmából a német migrációs álláspontról tájékoztatta, tehát véleménye szerint továbbra is fontos ez a téma.

Hozzáfűzte: Merkel is elismeri már, hogy az illegális migráció nem jó, belpolitikai károkat okozott neki, ezért a szabályozott migráció keretein kell dolgozni, ehhez kell a szolidaritási mechanizmus, amelyből nem lehet kimaradni. Tehát - összegezte Szánthó Miklós - a jog nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy még mindig a migránsok, menekültek elosztásáról van szó, és aki nem akar részt venni az
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 22:02
Fővárosi Közgyűlés - A közbeszerzési kft. megszüntetéséről is dönthetnek jövő szerdán a képviselők
A Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett - a budapest.hu oldalon csütörtökön közzétett - előterjesztés elfogadásával a testület elhatározhatja a közbeszerzési kft. jogutódlással megvalósuló megszűnését a BVH Zrt.-be történő beolvadással.

A fővárosi ajánlatkérők közbeszerzési eljárásainak lebonyolítását végző közbeszerzési kft.-t a Fővárosi Közgyűlés 2015 decemberében hozta létre. A társaság működési költségeinek optimalizálása, a szakszerű és hatékony társasági gazdálkodás elősegítése érdekében 2017. júniusában adásvétel útján került a BVH Zrt., a fővárosi városüzemeltetési holding tulajdonába, megszüntetve közvetlen önkormányzati tulajdonú társasági státuszát. Feladatkörét az elmúlt években többször módosították, utoljára 2018. március 1-jel hatállyal - olvasható a javaslatban.

Mint írták, a 2018. március elsejétől hatályos értékhatárok alapján jelentősen csökkent azon eljárások és feladatok száma, amelyek a közbeszerzési kft. feladatkörébe tartoznak. Ezt a tendenciát erősíti egy
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 21:32
Brexit - Veszélyhelyzettől tart az iparszövetség és a szakszervezeti szövetség a megállapodás nélküli Brexit ko
A levél szerint, amelyet Carolyn Fairbairn, a CBI vezérigazgatója és Frances O'Grady, a TUC főtitkára írt alá, az elmúlt napok fejleményei miatt meredek ívben nőtt annak a veszélye, hogy Nagy-Britannia a Brexit feltételrendszeréről elért, az alsóház által azonban kétszer is nagy többséggel elutasított megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból.

A felhívás szerint a brit vállalatok erre nincsenek felkészülve, és a megállapodás nélküli Brexit olyan sokkot okozna a brit gazdaságban, amely még nemzedékek múlva is éreztetné hatását.

A két vezető szerint ezért most már létfontosságúvá vált a jövő pénteken esedékes kilépés elhalasztása, annál is inkább, mivel a CBI tagvállalatainak 88 százaléka is ezt tarja jobb megoldásnak a megállapodás nélküli Brexitnél.

A brit üzleti vállalakozások és alkalmazottaik számára egyaránt elengedhetetlen, hogy a kormány felismerje, milyen felelőtlen károkozás lenne Nagy-Britannia megállapodás nélküli kilépése az Európai Unióból - áll a CBI és a TUC vezetőinek
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 21:32
Izzóan ragyogó tekintet . . .
Izzóan ragyogó tekintet
szerelme függővé tette
az ingatag szívemet .
- Ez mégis túlzás !
Nem tenném tűzbe érte
mégsem a kezemet .
Félő , hogy megéget , s
gúzsba kötné minden erőmet .
Elillantak vágyaim , bíztató
ígéret többé már nem éltet .
Nem engedem , hogy kövessen ,
mint egy kíméletlen kísértet .
Hamis szavaktól megtörik a lélek .. Bédné Marika : 2019 . 03 . 21 . 21 : 15 - saját versem
bedmarika47, 2019. március 21. csütörtök, 21:24
Árva gyermekek megsegítéséért hegedült Mága Zoltán Déván
Árva gyermekek megsegítéséért hegedült Mága Zoltán Déván.
Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által létrehozott Dévai Szent Ferenc Alapítvány gondozásában nevelkedő szegény sorsú és árva gyermekek ezreinek nyújtott segítséget Mága Zoltán hegedűművész a 100 templomi jótékonysági koncertsorozatának Déván tartott rendezvényével.
Mága Zoltán erdélyi koncertkörútja ezúttal érintette a székely népballadákból is ismert ,,magos Déva várát", mert a Prima Primissima-díjas hegedűművész most először lépett az egykori magyar város közönsége elé. A Liszt Ferenc-díjas hegedűművészt Böjte Csaba atya pártfogolt gyermekei már délben ebéddel fogadták, megköszönve Mága Zoltánnak korábbi támogatását, és hogy az elmúlt két évben Budapesten az újévi koncerten és 2018. augusztus 21-én a Szent István-bazilika előtt tartott ünnepi díszelőadáson is szerepelhettek. A gyerekek nagy élménnyel beszéltek a téli és a nyári budapesti kirándulásról, és arról, mit láttak a magyar fővárosból, milyen élményt szereztek a
maroka, 2019. március 21. csütörtök, 21:15
EP-választás - Bemutatta hét főből álló kampánycsapatát az európai liberális pártcsalád
A listán Margrethe Vestager dán versenyjogi biztos, Violeta Bulc szlovén közlekedési biztos, Guy Verhofstadt, az ALDE belga európai parlamenti frakcióvezetője, Emma Bonino egykori olasz külügyminiszter, Nicola Beer, a német liberálisok EP-listavezetője, Luis Garicano, a spanyol Ciudadanos politikusa, illetve Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője található.

A liberális pártvezetők, valamint állam- és kormányfők találkozóján bejelentették, hogy nem kifejezetten bizonyos posztokra jelölték az "Európa csapat" tagjait, csupán ők fogják képviselni az ALDE-t a kampányban.

A pártcsalád elutasítja az úgynevezett csúcsjelölti rendszert, sajtóhírek szerint részben azért, hogy egy platformon legyen a csatlakozásról még nem határozó Emmanuel Macron francia államfő pártjával, így valójában az uniós vezetői posztok mindegyikére jelölte ezeket a politikusokat, még ha hivatalosan csak a kampányt is vezetik.

"Úgy gondolom, régóta esedékes már egy női európai bizottsági elnök, illetve általában is egy,
velemenyezd, 2019. március 21. csütörtök, 21:12
1/39
Képek, videók
x049f8ewd4fcn0d6.jpg
foldinefehereva
2019. február 11. hétfő, 18:55
d_vaj20160605009x-1024 x57
menusgabor
2018. szeptember 05. szerda, 20:33
X54HY-SX058D LCD fedlap
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:52
X54HY-SX058D CPU socket
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:50
X54HY-SX058D USB port
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:49
X54HY-SX058D fan02
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:47
X54HY-SX058D fan01
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:47
X54HY-SX058D CPU fan
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:46
X54HY-SX058D heatpipe
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:46
X54HY-SX058D cooler
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:45
X54HY-SX058D touch
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:45
X54HY-SX058D bekapcs
maxxx
2018. július 31. kedd, 11:44
földi utazásaid során.png
sz719eszter
2018. június 12. kedd, 13:15
Földi kutyák.jpg
pacsakute
2017. október 03. kedd, 19:49
utólsó földi találkozás
orban47
2017. április 19. szerda, 15:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.