Belépés
2019. október 16. szerda | 42. hét | 289. nap | 06:46 | Gál
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Scone-i kő, vagy a Végzet Köve.
szerzetesei úgy elrejtették, hogy máig sem találják. (Bár időnként visszatér a szóbeszéd, hogy a templomos lovagok birtokába került.)

1328-ban a northamptoni szerződés alapján vissza kellett volna szolgáltatni a követ a skótoknak, valójában azonban erre csak több mint hat évszázaddal később, 1996-ban került sor hivatalosan. (1950-ben skót diákok visszalopták a követ - közben véletlenül két darabra törték - és 1951. április 11-én az arbroathi apátság oltárán helyezték el, de amikor a rendőrség rájött, hol van, visszavitték a
schuro, 2017. január 12. csütörtök, 21:49
Példátlan biztonsági intézkedések közepette köszöntötte az újévet Nagy-Britannia
olyan helyszínre is, ahol nagy tömeg gyűlt össze az újévköszöntő rendezvényekre.

A Scotland Yard már a tizenkét emberéletet kioltó karácsonyi berlini merénylet után bejelentette, hogy "kiigazításokat hajt végre" a nagy-britanniai nyilvános rendezvények biztonsági őrizetének tervein a karácsonyi és az újévi időszakban. Ennek a felülvizsgálatnak az egyik eleme volt az acélsorompók és betonakadályok elhelyezése a nagy tömegek látogatta rendezvényhelyszínek bevezető útvonalain.

A brit közlekedési rendőrség az újév első napjától meghatározatlan ideig fegyveres járőrözést kezdett a 400 kilométeres londoni metróhálózaton. A jelentősebb londoni tömegközlekedési csomópontokban eddig is volt fegyveres rendőri jelenlét, de ezentúl - most első ízben - a metróállomásokon és a szerelvényeken is jelen lesznek fegyveres járőregységek.

Theresa May brit miniszterelnök újévi köszöntőjében kijelentette: tudja, hogy a brit EU-tagságról rendezett tavaly júniusi népszavazás megosztotta az országot, de az új
velemenyezd, 2017. január 01. vasárnap, 13:56
Brit nagykövet: az EU-t hagyjuk el, nem Európát
A diplomata kiemelte: nem egy már meglévő modellt - például Svájcét vagy Norvégiáét - akarja követni Nagy-Britannia az európai kapcsolatai építésében a Brexit után, hanem saját modellt akar kialakítani.

A nagykövet üdvözölte Magyarország támogatását, mint mondta, az ország valódi barátként viselkedett az elmúlt hónapokban.

Kifejtette: most az a feladat, hogy a brit választópolgárok akaratának megfelelően a lehető legjobb tárgyalási pozíciót alakítsák ki. Mindent megtesznek, hogy sikeres legyen a Brexit, a kormány dolgozik a tárgyalási felkészülésen - közölte. Mint mondta, Theresa May brit miniszterelnök egyértelművé tette, hogy minden kérdést át kell gondolni, hogy a legambiciózusabban folytathassák le a tárgyalásokat. A kormányzat jelentősen átalakult, két új minisztériumot hoztak létre, és a változások zökkenőmentes voltak - tette hozzá.

Iain Lindsay hangsúlyozta: mivel mindig is a kereskedelem volt a britek jólétének alapja, ennek a jövőben is így kell lennie, és Nagy-Britannia kiáll a
velemenyezd, 2016. szeptember 26. hétfő, 12:01
Izgalmas versenyek várnak a Hungaroringen a DTM rajongóira
legkellemesebb helyszíne, ahol mindig szenvedélyes szurkolótábor várja a különböző sorozatok versenyzőit.

Di Restán kívül a mezőnyből még a BMW-t vezető Timo Glock neve lehet ismerős a Forma-1-et követőknek, a német pilóta 2004-ben beugróként debütált a Jordan színeiben, majd 2008-tól 2012-ig szerepelt az elitkategóriában, s 91 futamon háromszor állhatott dobogóra.

A pilóták a versenyautóikkal érkeztek a sajtótájékoztató helyszínére, a Városligeti Műjégpályához, majd a rendezvényt követően rendőrségi felvezetés mellett behajtottak Budapest belvárosába, ahonnan ismét a Hősök teréhez, onnan pedig a Hungaroringre érkeztek vissza.

A mogyoródi versenyhétvégén három betétsorozat programjai is várják a nézőket: az Audi TT Cup márkakupa mellett a Porsche Platinum GT3 kupa, valamint a többek között Maseratikat, McLareneket, Aston Martinokat, Porschékat, BMW-ket és Lotusokat felvonultató GT4 Európa Kupa versenyeit is megrendezik.

Pénteken szabadedzéseket bonyolítanak le minden kategória résztvevői
velemenyezd, 2016. szeptember 22. csütörtök, 13:41
Tudomány.
Fényes villanás ragyogta be a skót eget

Nagy valószínűséggel meteor okozhatta azt a fényjelenséget, amit Skócia északkeleti részén észleltek.

A hétfő esti események sokakat megrémisztettek, többen értesítették a rendőrséget is - írja a BBC. A szemtanúk hatalmas, kékesfehér villanásról számoltak be, amelyet robbanásszerű hang kísért. A történést sikerült videón megörökíteni, az alábbi felvételek a skóciai Aberdeenshire környékén készültek.

A brit meteorológiai szolgálat kizárta, hogy a villanás valamilyen időjárási jelenséghez lenne köthető, ugyanis nem voltak villámlással járó viharok a térségben. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy úgynevezett tűzgömb lépett a földi atmoszférába, és intenzív fényjelenség kíséretében elégett, ezt viszont a hatóságok egyelőre nem erősítették meg.
l
piroska0101, 2016. március 02. szerda, 04:41
Mosolyogtál már ma?
hogy kikapcsoltassa a
mikrofont.
Egy néni utána szól:
- Nem kell úgy sietni, előbb kávézik!

....
Erotikus műsort néz a házaspár a lokálban. Gyönyörű meztelen nők táncolnak
fenn a színpadon.
A férj elragadtatottan súgja oda feleségének:
- Isteniek. Az ember valósággal étvágyat kap tőlük.
- Étvágyat azt kaphatsz Lajos - sziszegi az asszonyka -, de enni csak otthon fogsz.

......
Egy idős hölgy remegő hangon betelefonál a rendőrségre:
- Azonnal jöjjenek ki! A szemben levő ház kertjében egy fiatal pár
naphosszat szeméremsértő módon mutatkozik. Meztelenül flangálnak!
A rendőrök helyszíni szemlét tartanak, majd megszüntetik az eljárást:
- Asszonyom, az égvilágon semmit sem lehet látni!
- Hát persze, mert rosszul nézik! De húzzák csak ide az asztalt, tegyék rá
a hokedlit, és ha felállnak rá, oldalt, azon a kis résen át mindent láthatnak.

...
A szépasszony összeverve, a szeme alatt
lilagondolatok, 2015. augusztus 11. kedd, 11:31
Madeleine-ügy - Ausztráliában talált gyermekholttestet vizsgál a rendőrség
halott szőke kislány holttestéről van szó.

Madeleine McCann a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek által látogatott Ocean Club nevű üdülőközpontjából tűnt el nyomtalanul 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt. A szőke kislány - két kisebb testvérével - a család földszinti szállodai szobájában aludt, miközben szülei az üdülő szabadtéri éttermében, baráti társasággal vacsoráztak.

Az ügyet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség 2007 őszén az Angliában élő orvos szülőket nyilvánította gyanúsítottá. A gyanúsítást egy ével később - érdemi bizonyítékok hiányában - feloldották, a kislánynak azonban azóta sem lelik nyomát.

Madeleine McCann sorsáról és hollétéről számtalan elmélet került nyilvánosságra. A visszatérő feltételezések között szerepel, hogy a gyermek pedofil bűnözők rabságába eshetett, de az is gyakran felmerül, hogy egy jómódú, gyermektelen külföldi házaspár "megrendelésére" rabolhatták el.

A kislányt az
velemenyezd, 2015. július 28. kedd, 09:56
ELIZABETH ADLER: Rejtély (15. rész)
fényképezni.
Megkönnyebbülten sóhajtott, amikor Harry Jordan végre rácsapott a barátja vállára és vidáman jó éjszakát kívántak egymásnak.
Jordan átvágott a parkolón, éppen feléje tartott. A Volvo ablakai feketére voltak színezve, de a férfi nem akarta kockáztatni, hogy az éles szemű nyomozó felfedezze. A padlóra siklott és magára húzott egy takarót.
Olyan némán feküdt, mint áldozatai, halkan, egyenletesen lélegzett. Nem félt, mert tudta, okosabb a rendőröknél, ahogy már számos alkalommal bebizonyította. A rendőrség még azt sem tudja, hogy pontosan hányszor!
Hallotta a nyomozó lépéseit, azután nyílt a Jaguar ajtaja. Hirtelen bőszült ugatás hallatszott: egy kutya kaparta a Volvo ajtaját. Rémülten visszafojtotta a lélegzetét.
- Nagyfejű, mi az ördög bújt beléd? - ordította Harry dühösen. Megragadta a nyakörvet, elrántotta az állatot, majd aggodalmasan végighúzta kezét a Volvo felületén.
A kutya nekiugrott a kombinak. Bedugta orrát a résnyire nyitott ablakon, szimatolt,
scorpionsrose, 2015. május 06. szerda, 08:09
Boszorkány vagy tűzgyújtó?
ki.

A fiatal skót hölgy talált magának másik munkát a Tonti családnál ugyanabban az évben, nyáron. Nemsokára ott is maguktól kezdtek röpdösni a tárgyak, eltörtek a vallási jellegű szobrok és kigyulladt az ágy is. Minden bizonnyal a Tonti család nem kért tőle referenciát, mert akkor nem is lett volna ott Carole. Csakhogy aztán megesett, hogy a tűz elborította a három éves kislány, Agnes szobáját, de szerencsére ismét megúszta mindenki ép bőrrel. Ám Carolt feljelentették a rendőrségen és szándékos gyújtogatás és gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták.

A tárgyalás és a média nagy cirkuszt csinált az ügyből, valóságos boszorkányüldözés lett belőle, mivel Agnes nagymamája boszorkánynak kiáltotta ki Carole-t. Különösen azért, amiért a vallási tárgyak sínylették meg a nő jelenlétét és persze a pokoli tüzek is rátettek egy lapáttal az asszony hiedelmére. A bíróságon katolikusok gyülekezete is megjelent kereszttel a kezükben és
anna4459, 2015. április 01. szerda, 22:00
A figyelő
láttam volna jól? --, akkor a nő rákényszerítette a fiút, hogy az arcon csókolja, nehogy a sofőr gyanút fogjon. Azonnal beugrottam az autómba, és utánuk eredtem. Mi mást tehettem volna? Telefon nem volt nálam, Ernőt éppen egy ismeretlen pár csalta be magával egy taxiba, a szülők meg még mindig nem voltak sehol. Hirtelen kellett döntést hoznom, amit meg is tettem. Egészen a Keletiig követtem őket. Ott kiszálltak a taxiból, és rögtön a pénztárhoz siettek. A lehető leggyorsabban kellet cselekednem. A rendőrségre nem volt időm elmenni, és bár kérhettem volna segítséget a pályaudvaron, én jól ismerem az ott dolgozók segítőkészségét, így nem tettem. Áldozatot hoztam. Nem hagyhattam veszni a gyerekünket. Az öregem -- Isten nyugosztalja -- mindig azt mondta, a mi focink szar. Hát, mélyen tisztelt igazgató úr, én meg azt mondom, ez a villámléptű cigánygyerek lehet a mi Pelénk. Már láttam magam előtt a címlapot: A magyar válogatott roma származású zsenije" -- aki ráadásul beszél horvátul. Ez előnyt jelenthet, ha majd
anna4459, 2015. március 06. péntek, 16:59
A figyelő
láttam volna jól? -, akkor a nő rákényszerítette a fiút, hogy az arcon csókolja, nehogy a sofőr gyanút fogjon. Azonnal beugrottam az autómba, és utánuk eredtem. Mi mást tehettem volna? Telefon nem volt nálam, Ernőt éppen egy ismeretlen pár csalta be magával egy taxiba, a szülők meg még mindig nem voltak sehol. Hirtelen kellett döntést hoznom, amit meg is tettem. Egészen a Keletiig követtem őket. Ott kiszálltak a taxiból, és rögtön a pénztárhoz siettek. A lehető leggyorsabban kellet cselekednem. A rendőrségre nem volt időm elmenni, és bár kérhettem volna segítséget a pályaudvaron, én jól ismerem az ott dolgozók segítőkészségét, így nem tettem. Áldozatot hoztam. Nem hagyhattam veszni a gyerekünket. Az öregem - Isten nyugosztalja - mindig azt mondta, a mi focink szar. Hát, mélyen tisztelt igazgató úr, én meg azt mondom, ez a villámléptű cigánygyerek lehet a mi Pelénk. Már láttam magam előtt a címlapot: ,,A magyar válogatott roma származású zsenije" - aki ráadásul beszél
norbi85, 2015. február 24. kedd, 04:20
Liliomok víztükrös képei
amiben most vannak. A kétség az, amibe fognak esni...

A skót elmegy a fogorvoshoz. Hosszas vizsgálat után megszólal az orvos:
- Sajnos ezt ki kell húzni.
- Na és az mennyibe kerül? - kérdezi a skót.
- 6 font.
- Ilyen drága? És ha csak meglazítaná?

A medve részegen elfekszik az erdőben. Arra megy a nyuszika. Most leverem a medvén minden fájdalmamat - gondolja - és kegyetlenül elveri. A medve másnap magához tér és érzi, hogy elverte valaki.
Elmegy a rendőrségre és jelenti az esetet. A rendőr összehívja az állatokat, és megkérdezi ki verte meg a medvét. Természetesen mindenki lapít. Így hát megkérdezi a medvét, hogy nem emlékszik-e valamire. A medve gondolkodik egy darabig majd így szól
- Csak annyira emlékszem, hogy aki megvert annak valami karok vagy csáp volt a fején. A nyuszi megszólal a hátsó sorból
- Csiga, csiga szorul a hurok!
szicu, 2015. január 08. csütörtök, 12:04
2/11
Képek, videók
HAVAS IDŐBEN VÉGZETT MUNK
rozsmalom
2013. június 08. szombat, 11:35
10- Végzetes találatwilhe
furaila
2013. január 31. csütörtök, 06:13
Minden-vegzet-nehez--d vd-
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:28
Minden-vegzet-nehez--6 558
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:28
Minden-vegzet-nehez--6 559
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:27
Minden-vegzet-nehez--6 560
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:27
Minden-vegzet-nehez--6 561
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:27
Minden-vegzet-nehez--6 562
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:27
Minden-vegzet-nehez--6 563
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:26
Minden-vegzet-nehez--6 564
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:26
Minden-vegzet-nehez--6 565
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:26
Minden-vegzet-nehez--6 566
snbela44
2012. december 02. vasárnap, 03:26
Film (Az utolsó templomos
zsu74
2014. augusztus 02. szombat, 23:29
Templomos kommunisták
furaila
2013. június 25. kedd, 09:44
Templomos és bogaras
furaila
2013. június 20. csütörtök, 22:06
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.