Belépés
2020. július 12. vasárnap | 28. hét | 194. nap | 01:39 | Izabella, Dalma
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Koltay Gergely
izzadt nyomorával.
Pedig jó lenne úgy, ahogy szeretném én,
jó volna úgy, ahogy szeretnéd még.
Ne eresszük szerelmünk idő előtt sírba,
ne álljunk a gödör szélén tehetetlen, sírva.
Pedig meg fogok halni, s Te nem értettél semmit,
meg fogok halni, mert nem tudtam adni!
Nem tudtam adni, csak ennyit...
Nem tudtam mondani, amit kellett volna,
csak akartam élni,
Neked játszani - játszani, nem félni.
Játszani Neked a reggelt a Nap első sugarával,
a reggelivel, amit ágyba hozok annak, ki kedvesem eljátssza.
Ahogy a Földön, úgy a Mennyben is.
Te szeretsz mást, én szeretlek Téged.
Hogy engem fogsz szeretni, sohasem ígérted.
Te nekem vagy, de ugyanúgy másnak.
Krisztusnak jó vagyok,
de bohócnak gyáva,
messze megyek, de legyek bárhol is
szeretlek, csak szeretlek akkor is,
még akkor is...
Szeress vigyázva, ne szeress bántva,
szeress, mert a látszatnak könny lesz egyszer ára.
Borzas szerelmünket ki fésüli
menusgabor, 2016. január 24. vasárnap, 20:00
Lapos hasért - javasolt ételek
Has körüli zsírpárnák - ezt a szóösszetételt senki sem szereti hallani. A mérleg nyelve semmit nem jelent azoknak, akik a deréktáji feleslegtől szeretnének megszabadulni - pontosabban szólva a méricskélés nem mutatja meg a teljes képet.

No de miért is fontos olyan ételeket fogyasztani, melyek megakadályozzák a hasi zsír felhalmozódását? A hasüregben található úgynevezett viszceláris vagy zsiger zsírok, melyek a belső szerveket veszik körbe, sokkal ártalmasabbak lehetnek az anyagcserére, mint a szubkutáns vagy bőr alatti zsírok. Természetesen szükség van a zsiger zsírokra, azonban felhalmozódásuk összeköthető a II. típusú cukorbetegséggel, a szív- és érrendszeri betegségekkel, illetve a zsírmáj kialakulásával. Ráadásul ez a probléma a vékony testalkatúakat is érintheti, mivel önmagában az, hogy valakin nincs súly felesleg, nem jelenti azt automatikusan, hogy egészséges is. A legtöbben természetesen a szubkutáns ( bőr alatti) zsírtól szeretnének megszabadulni, hiszen az látszik a
pacsakute, 2016. január 15. péntek, 16:58
Sokszínű és változatos műsor a színházak éjszakáján Csehországban
látogatók különféle kosztümökben lefényképezhessék magukat a színészekkel. Ez utóbbi akció iránt az idén is nagy az érdeklődés - fejtette ki Vondráková.

Elmondta: az idén versenyt hirdettek a színházak éjszakájának legsikerültebb látogatói fotójára. A győztes színházi előadásokra nyer belépőket.Több helyen karitatív akciókra is sor kerül.

Számos színházi program már a kora esti órákban megkezdődik és a családokra, gyerekekre összpontosít.

A prágai Studio Alfa ugyanakkor különleges reggelivel indította a szombati napot, melynek keretében a színészek, valamint a Prágában élő nemzeti kisebbségek és külföldiek képviselői egész délelőtt különféle nemzeti ínyencségeket kínáltak a látogatóknak a világ minden tájáról, miközben beszélgetések folytak időszerű kulturális és társadalmi kérdésekről. A prágai Városi Színházak pedig közösen táncéjszakára invitálták az embereket, melynek keretében népszerű színészek és színésznők szórakoztató divatbemutatót is tartanak.A dél-csehországi Ceské Budejovice
velemenyezd, 2015. november 22. vasárnap, 07:08
A gyógyító füge
felhasználási lehetősége is van. Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.
A fügelevél anti-diabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt kell bevennie a kivonatot. Felforralhatjuk frissen, szűrt vízzel és ihatjuk teaként.

A füge az egyik legjobb rost és kalciumforrás. Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van. Ezen kívül található benne , magnézium, réz, mangán, kalcium, A-, B-, C- és K-vitamin, folsav, nátrium és cink.

Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást. Anti diabetikus és daganatellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. A benne található kalcium, kálium és oldható
lenke1964, 2015. október 04. vasárnap, 18:51
A cukorbetegség egyik elleszere, a fügelevél!
A fügelevél egyik ismert cukorbeteg gyógyító alapanyag, jelentős antidiabetikus tulajdonsággal rendelkezik.

Nem csak cukorbetegeknek ajánlott, mivel sok más jótékony hatása is van.

A fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség.
A kivonatot a cukorbetegeknek ajánlott a reggelivel együtt bevenni.
Egyszerűen elkészíthető teának is.
Frissen vízzel felforralva, szűrve fogyasztható.

Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.

JÓTÉKONY HATÁSAI
-Az egyik legjobb rost és kalciumforrás.
-Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást.
-Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van.
-Ezen kívül található benne , magnézium, réz, mangán,
klementinagidro, 2015. szeptember 15. kedd, 16:35
Illegális bevándorlás - Megérkezett az első ötven menekült Münchenből Franciaországba
Kedden késő este mintegy kétszázan indultak el buszokkal Münchenből a német partnerek munkáját vasárnap óta segítő francia menekült- és hontalanügyi hivatal (OFPRA) szervezésében.

Az első busz 53 szíriai és iraki állampolgárral, elsősorban férfiakkal, szerda délelőtt érkezett meg a Párizstól délkeletre található, 6600 lakosú Champagne-sur-Seine-be. A láthatóan fáradt embereket, akiknek egy része győzelmi jelet mutatva szállt le a buszról, a Francia Vöröskereszt munkatársai fogadták reggelivel.

"Megkönnyítjük számukra az adminisztratív eljárást, hogy két-négy hónapon belül megkapják a menekült státuszt" - mondta Jean-Jacques Eledjam, a Francia Vöröskereszt elnöke. Az embereket a helyi önkormányzat által rendelkezésre bocsátott épületekben helyezik el.

Jean-Luc Marx helyi prefektus az I-télé hírtelevízióban azt mondta, hogy miután bizonyítottan menekültekről van szó, akik háború és üldöztetés elől menekültek el, a hónap végéig megkapják a menekült státuszt Franciaországban, ami lakhatással
velemenyezd, 2015. szeptember 09. szerda, 13:21
A fügelevél a cukorbetegség természetes ellenszere
felhasználási lehetősége is van. Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.

A fügelevél anti-diabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt kell bevennie a kivonatot. Felforralhatjuk frissen, szűrt vízzel és ihatjuk teaként.

A füge az egyik legjobb rost és kalciumforrás. Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van. Ezen kívül található benne , magnézium, réz, mangán, kalcium, A-, B-, C- és K-vitamin, folsav, nátrium és cink.

Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást. Anti diabetikus és daganatellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. A benne található kalcium, kálium és
klementinagidro, 2015. augusztus 28. péntek, 17:05
Rosszul tudtad
ez a funkciója még hatékonyabb legyen, az ízesítésnél só helyett használjunk inkább zöld fűszereket.

A túró is sokféle tápanyagot tartalmaz, például kalciumot, ami a csontok és a fogak felépítéséhez szükséges. A túróban ezen kívül sok biológiailag értékes fehérje található, ami szépíti a bőrt, erősíti a kötőszöveteket. A krumpli és túró azért is kiváló párosítás, mivel a növényi és az állati fehérje optimálisan kiegészítik egymást.

A napi étkezési hol édes, hol sós, tartalmas reggelivel indul, délben és este finom főételt ajánl. Az ebéd és vacsora tetszés szerint fölcserélhető. S hogy a farkaséhségnek ne adjunk esélyt, délelőtt és délután is beiktatunk egy-egy könnyű uzsonnát.

Fontos: ne felejts el inni!

Naponta legalább 2 liter folyadékot fogyasszunk. A legjobb a szénsavmentes ásványvíz, a cukor nélküli gyümölcs- vagy gyógytea. A kúra alatt a tea- és kávéfogyasztást mellőzzük.

HÉTFŐ

Reggeli
Sajtos szendvics: 1 szelet (4 dkg) teljes
horvathnemagdi, 2015. augusztus 06. csütörtök, 18:11
Ez a nő eldöntötte, hogy elváll.
Ez a nő eldöntötte, hogy elváll. Amikor elolvasta férje levelét sírásba tört ki!
Neptunusz

Egy nő nem érezte boldognak magát férje mellett. A férfi olyan levelet írt neki, ami mindent megváltoztatott.

friss-házasok

A férjem olyan, mint egy angyal...legalábbis ami a munkáját illeti. Ennek ellenére szeretem, szeretem azt, hogy a karjai között biztonságban lehetek, megnyugvásra lelek.

Három év együtt járás és két év házasság után most kissé furcsának látom a kapcsolatunkat. Amiért annak idején beleszerettem, azok az érzések most megváltoztak.

Egy nagyon érzékeny és érzéki nő vagyok. Számomra nagyon fontos a romantika, a kedvesség, az odafigyelés. A férjem teljesen az ellentétem. Nem érzékeny, és a romantikára sem kapható. Mindezért elbizonytalanodtam az utóbbi időben.

Egy napon erőt gyűjtöttem, és közöltem vele, hogy el akarok válni.

- Miért? - kérdezte

- Mert megelégeltem! -
horvathnemagdi, 2015. július 28. kedd, 10:16
A fügelevél a cukorbetegség természetes ellenszere
felhasználási lehetősége is van. Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.

A fügelevél anti-diabetikus tulajdonságokkal rendelkezik, fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség. A cukorbetegnek ébredés után, a reggelivel együtt kell bevennie a kivonatot. Felforralhatjuk frissen, szűrt vízzel és ihatjuk teaként.

A füge az egyik legjobb rost és kalciumforrás. Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van. Ezen kívül található benne , magnézium, réz, mangán, kalcium, A-, B-, C- és K-vitamin, folsav, nátrium és cink.

Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást. Anti diabetikus és daganatellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. A benne található kalcium, kálium és
puszatlaj, 2014. december 08. hétfő, 16:07
A fügelevél
CUKORBETEGSÉG EGYIK ELLENSZERE A FÜGELEVÉL

szerkesztette Mindenegyben Blog

A fügelevél egyik ismert cukorbeteg gyógyító alapanyag, jelentős antidiabetikus tulajdonsággal rendelkezik.

Nem csak cukorbetegeknek ajánlott, mivel sok más jótékony hatása is van.

A fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség.
A kivonatot a cukorbetegeknek ajánlott a reggelivel együtt bevenni.
Egyszerűen elkészíthető teának is.
Frissen vízzel felforralva, szűrve fogyasztható.

Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.

JÓTÉKONY HATÁSAI

-Az egyik legjobb rost és kalciumforrás.
-Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást.
horvathnemagdi, 2014. október 14. kedd, 14:49
A cukorbetegség egyik elleszere, a fügelevél!
A fügelevél egyik ismert cukorbeteg gyógyító alapanyag, jelentős antidiabetikus tulajdonsággal rendelkezik.

Nem csak cukorbetegeknek ajánlott, mivel sok más jótékony hatása is van.

A fügelevél kivonat alkalmazása mellett kevesebb inzulin beadására lehet szükség.
A kivonatot a cukorbetegeknek ajánlott a reggelivel együtt bevenni.
Egyszerűen elkészíthető teának is.
Frissen vízzel felforralva, szűrve fogyasztható.

Alkalmazható hörghurut, genitális szemölcsök, májzsugorodás, magas vérnyomás, bőr problémák és fekélyek kezelésére is. A legtöbb füge levelet tartalmazó orvosság annak levét vagy a fa nedveit használja. A füge tinktúrát vagy borogatást azonnal fel kell használni és naponta frissen készíteni.

JÓTÉKONY HATÁSAI
-Az egyik legjobb rost és kalciumforrás.
-Kálium és rosttartalmának köszönhetően segít stabilizálni a vérnyomást.
-Tartalmaz antioxidánsokat és hashajtó hatása van.
-Ezen kívül található benne , magnézium, réz, mangán,
radvanszki_jozsef, 2014. október 13. hétfő, 08:14
2/8
Képek, videók
Koltay Gergely Kell még
jakabgasparne
2009. augusztus 29. szombat, 05:54
0 tubákos szelence.png
lovaszmarika
2015. április 15. szerda, 12:58
0egészség0000469-szele n.j
zsokica45
2015. február 26. csütörtök, 19:52
kád szélén
orban47
2014. november 14. péntek, 10:51
középe fehét 2 szélén lep
erzsikepuskas
2014. október 29. szerda, 09:28
Csikar--jobb szélen.jpg
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 15:50
Csikar-jobb szélen-.jpg
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 15:50
Csikar-jobb szélen.jpg
agica2004
2014. október 05. vasárnap, 15:49
Az erdö szélén homájos
csalogany13
2014. április 22. kedd, 12:24
Kastély (bal szélen a vil
apabybe
2014. február 07. péntek, 15:24
Pipacsok Szeged szélén.pn
nanoka72
2013. július 27. szombat, 19:49
Szelenit
1951anna
2013. június 21. péntek, 07:18
Erdő szélén.jpg
zsokaoldala
2013. március 23. szombat, 22:35
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.