Belépés
2020. május 31. vasárnap | 22. hét | 152. nap | 19:58 | Angéla, Petronella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A legtöbb rákkutatás nagyrészt egy csalás
helyzet egyértelmű: a tudományos irodalom nagy része, talán a fele, egyszerűen nem igaz. A tudomány a sötétség felé vette az irányt." (7)

2005-ben Dr. John Ioannidis (8), aki jelenleg a Stanford Egyetem betegség megelőzési professzora a Public Library of Science (PLoS) folyóiratban az egyik legszélesebb körben olvasott cikket jelentette meg "A legtöbb publikált kutatási eredmény miért hamis" címmel (9). A jelentésben megállapította, hogy:

Egyre fokozódik az aggodalom, hogy a legtöbb jelenlegi közzétett kutatási eredmény hamis."

2009-ben a Michigani Egyetem Rákkutató Központja kiadott egy elemzést, amelyből kiderült, hogy a népszerű rák vizsgálatok hamisak, és hogy kitalált eredményeik összeférhetetlenségnek köszönhetőek. Arra utaltak, hogy a kitalált eredmények annak következményei, hogy ezek működnek a leghatékonyabban a gyógyszergyárak számára. Végül is a rákkutatás nagy részét közvetlenül ők finanszírozzák.

Tehát sok információval rendelkezünk, és egyre többet
horvathnemagdi, 2017. április 05. szerda, 09:48
Fehérjék
gátolják az aminosavak normális anyagcsere folyamatokba és végül a testfehérjébe való beépülését.

A táplálékkal az aminosavak mellett nukleinsavak is kerülnek a szervezetbe (purinok, pirimidinek), ez a mennyiség elhanyagolható a májban (aminosavakból állítja elő) termelt nukleinsavak mennyiségéhez képest. A purinok lebontásából húgysav (urea) keletkezik, amely a vizelettel távozik, veseműködés zavara esetén azonban a húgysav szint jelentősen megemelkedhet.

Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi táplálkozási szokásainkban és rendszerünkben igen magas a fehérje fogyasztása, ez szélsőséges esetben akár a napi 100-200 grammot is meghaladhatja (ún. fehérje-luxusbevitel). Napi 100 g feletti fehérjefogyasztása esetén 3 g körüli ammónia keletkezik a bélben, amit a májnak kell semlegesíteni, azaz méregteleníteni. Ez a májra igen nagy megterhelést ró, következményesen csökken a máj egyéb méregtelenítésre (gyógyszerek, tartósítószerek, stb. szabad gyökök) vonatkozó munkájának energia mennyisége. Így a
klarika47, 2016. április 19. kedd, 16:13
A Kristályok Hatása A Lélekre
A Kristályok Lelke

Ahogy Keleten, úgy Európában is hittek abban, hogy a kristályok ereje jótékony hatással lehet az emberi lélekre, különösen, ha mágikus eljárásokkal vagy misztikus megszenteléssel megerősítik azt.

Az indiai Védák bölcsessége a kristályokat lélekkel rendelkező életformának tartja, mert a kristályok a fajtájuknak megfelelő körülmények között növekedésre képesek.

A mágikus hagyományok szerint a kristályoknak a lelki ellenállóképességük - a bennük tárolt vagy beléjük sugárzott lelki erőket megtartó képességük - kiemelkedő. Az erőket megtartó képességük miatt a történelem során fontos szerepük volt többek között talizmánok, védő amulettek és vallási szentségek készítésekor is. Sok más forrás mellett az egyiptomi Papyrus Ebers, a bibliai Ótestamentum, valamint Szent Hildegard és Paracelsus írásai is említést tesznek a kristályok jelentőségéről.

Úgy tartották, hogy az egyes kristályok alkalmazásakor a vele összefüggő lelki állapot
lenke1964, 2015. december 04. péntek, 17:54
Román állami érdemrenddel tüntettek ki egy romániai születésű Nobel-díjas tudóst
meghatározó szerepet játszottak romániai diákévei, de azt is nyíltan elmondta: nem érhette volna el ezt a tudományos szintet, ha nem vándorol ki.

A román állami elismerést tudományos munkásságáért és Románia nemzetközi megítélésének javításáért ítélték oda a tudósnak. Pénteken az 1947-ben lemondatott Mihály király nevében a (Hohenzollern-Sigmaringen dinasztia részét képező) román királyi ház is kitünteti a Romániában tartózkodó Stefan Hellt.

A göttingeni Max Planck Biofizikai Kémiai Kutatóintézet jelenlegi igazgatója 1962-ben született, gyermekkorát a magyar-román határtól mintegy 15 kilométerre fekvő Újszentannán (Santana) töltötte, ahol általános iskolai tanulmányait végezte. Gimnáziumi tanulmányait a temesvári Nicolaus Lenau német tannyelvű iskolában kezdte. 1978-ban, 15 éves korában szüleivel Németországba költözött.

Stefan Hell a németajkú romániai sváb közösség - és a temesvári "Lenauschule" - második képviselője, akit Nobel-díjjal tüntetnek ki. 2009-ben az irodalmi Nobel-díjat ítélték
velemenyezd, 2015. szeptember 04. péntek, 14:15
A rákellenes vitamin: B17 a titkolt gyógymód?
fellelhető még a mandulában, a meggy, körte, szilva és alma magjában is. Jótékony hatását már 35 évvel ezelőtt is igazolták, amikor kutatók olyan a világtól elzártan élő törzsre bukkantak, ahol az öregek közül sokan megérték a 120 éves kort is. Kiderült, hogy a törzs tagjai nagyon sok kajszibarack magot fogyaszt élete során.
A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson is alkalmazta ezt a vitamin páciensein, szintén nagy sikerrel. Jelenlegi életvitelünk nagyon káros szervezetünkre nézve. Egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy bevigyük a napi ajánlott vitamin és ásványi anyag mennyiséget. A természetes élelmiszerek egyre ritkábbak étrendünkben, míg a mesterséges és gyorséttermi ételek száma kétszeresére nőtt. Nagyszüleink idejében, egy vagy két generációval korábban éppen emiatt volt viszonylag ritkább a rák, mert akkor még az emberek egy döntően természetes étrendet folytattak.

Elképesztő hatás

A B17 vitamin (vagy
klementinagidro, 2015. augusztus 24. hétfő, 14:59
Egy orvos története, aki szembeszállt a gyógyszeriparral.
Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.
Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok, menstruációs rendellenesség, orr, fül, gége betegségek, AIDS és rák.
Dr. Fereydoon Batmanghelidj hihetetlen története úgy kezdődött, hogy az 1979-es iráni forradalom alatt, mint politikai foglyot majd három évre börtönben zárták. Itt volt alkalma fedezni a
klementinagidro, 2015. augusztus 24. hétfő, 14:50
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral
Mindig voltak és lesznek orvosok, akik használják a józan eszüket és nem vesznek mindent készpénznek, amit megtanítottak nekik az egyetemen, hanem saját megfigyeléseket és kutatásokat végeznek.

Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.
Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és emésztési zavarok, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, daganatok, menstruációs rendellenesség, orr, fül, gége
klementinagidro, 2015. augusztus 22. szombat, 19:17
Megtalálták a Naprendszer hasonmását
névre keresztelt csillagot, amely nemcsak méretét és tömegét tekintve hasonlít a Napra, de korukban sem mutatkozik nagy eltérés, emellett pedig a kémiai lenyomatuk is közel van egymáshoz, ami szilárd égitestek jelenlétére utalhat. Ezt egészíti ki a Jupiter ikertestvérének felfedezése, amely a mi gázóriásunkhoz hasonló távolságban és pályán mozog, ami a korábban megtalált Jupiter-hasonmások túlnyomó részénél nem volt kimutatható.

A páros megtalálása azért jelentős a szakemberek számára, mert jelenlegi tudásunk alapján a Naphoz nagyon hasonló csillagok rendszereiben ezen Jupiterek jelenléte, pontosabban az általuk gyakorolt gravitációs hatás eredményezhette a Földhöz hasonló bolygók kialakulását és jelenlétét - erre természetesen még a naprendszerek életének korai szakaszában került sor. Ezért tekintik egy rendkívül fontos első lépésnek az ilyen gázóriások megtalálását, amelyet a Földhöz hasonló égitestek felkutatása követhet a sorban - a korábban felfedezett példányok többnyire csillagjukhoz
bordat, 2015. július 22. szerda, 20:57
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral: betegeinek vize
Ez az orvos szembeszállt a gyógyszeriparral: betegeinek vizet adott és meggyógyultak!


Mindig voltak és lesznek orvosok, akik használják a józan eszüket és nem vesznek mindent készpénznek, amit megtanítottak nekik az egyetemen, hanem saját megfigyeléseket és kutatásokat végeznek.

Egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj szembeszállt a gyógyszeripari elnyomással, mert elszakadt az egyetemi tananyagoktól és áttörő felfedezéseket tett a víz emberi testben betöltött szerepével kapcsoltban.

Jó, jó mondhatnánk, mindenki tudja, hogy vizet kell inni. Nincsen ebben semmi új. De azt tudja-e mindenki, hogy a víz gyógyír a következő betegségekre: fejfájás, testi fájdalom, szívrendszeri és vérnyomás problémák, reumatikus panaszok, túlsúly, asztma, tüdőbetegségek, különféle gyulladásos folyamatok, vese- és vizelési betegségek, anyagcsere- és
irmus, 2015. július 22. szerda, 14:25
Időzített bombák a szomszédban
Megyei Környezetvédelmi Ügynökség az idén eddig már háromszor büntette meg 50-50 ezer lejre (ez alkalmanként három és fél millió forintot jelent) a vállalatot, amely minden esetben óvás nélkül befizeti a kirótt büntetést.

Dorin Florea marosvásárhelyi polgármester szerint félő, hogy a környezetvédelmi előírások betartására megszabott végső határidő, 2016 decembere előtt újra gazdát cserél a kombinát, s akkor az új tulajdonost nem lehet kötelezni, hogy betartsa, amit a régi vállalt. Az Azomures jelenlegi vezetése azt ígéri: folyamatban van egy 200 millió eurós technológiafejlesztő beruházásuk, és ennek befejeztével olyanná válik az üzem, hogy minden környezetvédelmi előírást be fognak tudni tartani.

A folytonos ígérgetésbe viszont belefáradtak a vásárhelyiek, akik évtizedek óta ezt hallják, aztán a helyzet sohasem javul - a helyi magyarok egyszerűen csak elgázosításnak nevezik azt a cseppet sem ritka jelenséget, amikor a fojtó füst rátelepszik a városra. Az emberek egészségével
horvathnemagdi, 2015. július 21. kedd, 18:33
First Prize kategória díjat kapott a Miskolci Egyetem informatikus csapata a kínai világversenyen
A tájékoztatás szerint a világversenyt az Ázsiai Szuperszámítógép Társaság (ASC) és az INSPUR csoport rendezte, az idén öt kontinens 150 egyeteméről neveztek informatikus-hallgatók csapatai a versenyre.

Az első forduló megmérettetésein túljutva a mickolciak egyedüli európai csapatként kerültek a 150 indulóból a döntőbe, a legjobb 16 induló közé.

A döntőben a Miskolci Egyetem csapata "First Prize" kategória díjat kapott, amelynek rangját mutatja, hogy azonos díjazásban részesült az amerikai MIT csapata, valamint a Boston University, a Northern University, továbbá az oroszországi Ural Federal University, egy thaiföldi, illetve több kínai egyetem informatikus csapata.

Az ASC 2015. évi versenyének abszolút első helyezettje a kínai Tsinghua University csapata lett.

Vincze Dávid, a Miskolci Egyetem Informatikai Intézetének tanára, egyben a csapat szakmai vezetője a közleményben hangsúlyozza, hogy az elért eredmény azért is kimagasló, mert idehaza más hardverrendszereken történt a
velemenyezd, 2015. június 16. kedd, 14:12
2/17
Képek, videók
Ioannis Goumas.jpg
kiscsafo
2008. június 30. hétfő, 01:00
Ioannis Amanatidis.jpg
kiscsafo
2008. június 30. hétfő, 00:57
Stanford lake.jpg
pikrobi
2006. december 12. kedd, 18:33
Denver Public Library.jpg
maszlavermonika
2007. december 20. csütörtök, 06:31
A Michigan-tó;Wisconsin. p
farkas1945
2011. március 28. hétfő, 18:36
A Michigan-tó;USA.jpg
farkas1945
2011. március 28. hétfő, 17:47
A Michigan-tó;USA.1.jpg
farkas1945
2011. március 28. hétfő, 17:47
Michigan
csigamalac
2011. március 27. vasárnap, 13:47
679703Michigan_01_.jpg
mailona
2011. január 13. csütörtök, 17:49
lake_michigan.jpg
juditmama
2010. október 30. szombat, 21:52
michigan-kayak-s.jpg
grimilda
2010. június 17. csütörtök, 14:00
michigan-kayak-4.jpg
grimilda
2010. június 17. csütörtök, 14:00
michigan-kayak-2.jpg
grimilda
2010. június 17. csütörtök, 14:00
kayaking-michigan-10.j pg
grimilda
2010. június 17. csütörtök, 14:00
kayak-michigan-m.jpg
grimilda
2010. június 17. csütörtök, 14:00
Címkék
mennyiség elhanyagolható, húgysav szint, korábban felfedezett, emberi lélekre, napi ajánlott, orvos története, egyik legszélesebb, erőket megtartó, történelem során, fehérje fogyasztása, májnak kell, Stefan Hellt, jelentésben megállapította, John Ioannidis, aminosavak mellett, Fereydoon Batmanghelidj,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.