Belépés
2019. augusztus 25. vasárnap | 34. hét | 237. nap | 17:42 | Lajos, Patrícia
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Q-10 – a fiatalság enzimje
Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni.

A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

- Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását.

- Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is.

- Kutatások és klinikai
pacsakute, 2019. március 06. szerda, 20:57
Paradontozis ellen
A parodontális betegségek és a vérző fogíny elég zavaró tud lenni, ráadásul ezek a problémák súlyosabb egészségügyi gondokhoz is vezethetnek. A fogágybetegségek csontvesztést is okozhatnak az állkapocsban, amely azt mutatja, hogy túl sok a baktérium a szájüregben. Ez azonban még nem minden. A parodontális betegségek, a baktériumok és az ezzel járó gyulladások előfutárai lehetnek a szívbetegségnek, a cukorbetegségnek, a légzési problémáknak és még a rákos megbetegedéseknek is. A parodontális megbetegedés csontritkulással is együtt járhat.

Szerencsére vannak természetes megoldások a vérzésre, a fogágybetegségekre és a csontvesztésre. A C-vitamin nélkülözhetetlen az íny és a szövetek egészségének megőrzése miatt, hiszen a C-vitamin értékes flavonoidokkal van tele. A kvercetinnel együtt elősegíti az íny egészségének megőrzését és szinergikusan működnek együtt a gyulladás csökkentésében.
pacsakute, 2019. február 28. csütörtök, 20:11
Öregedés gátló krém
A kozmetikai ipar rohamos fejlődése nemcsak újabbnál újabb hatásos testápoló szereket dobott piacra, hanem ezzel párhuzamban csalogató reklámokat is, amely arról győzi meg a vásárlót, hogy képesek vagyunk meggátolni a bőr öregedési folyamatait és megfiatalodni.

Az ókorig nyúlik vissza a fiatalság megőrzésének a mítosza, ahol egy korty víz az Örök élet forrásából valóságos csodákat tesz. Ma ezek helyét átvették a városi legendák és óriásplakátok hirdetik egyes kozmetikumok csodatévő hatásait.Az egyszerű halandó mit sem sejtve beleveti magát a várva várt fiatalság feneketlen kútjába és jelentős összegeket költ a csodára várva.

Meglepő módon nemcsak a nők, hanem egyre több férfi is különös figyelmet fordít a küllemére. A felmérések alapján a 18 év fölötti nők kétharmada, míg a férfiak egy harmada használ fiatalító, ugynevezett anti-aging készítményt.

A bőrgyógyászati farmakológiai készítményekkel foglalkozó szakemberek empirikus bizonyítékok alapján próbálták osztályozni ezen
horvathnemagdi, 2013. október 08. kedd, 11:12
Q10 Koenzim lágyzselatin kapszula
a Koenzim hatása fokozható, hasznosulási folyamata jelentősen felgyorsítható. Ellensége a túl zsíros étkezés. Minden szervezetnek eltérő mennyiségű Koenzim van szüksége, ezért ajánljuk, konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével.

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Koenzim Q10 szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

Az Q10 Koenzim előnyei:

A Q-10 koenzim segít
mezixy, 2013. január 11. péntek, 19:52
Mindennapi mérgeink 14.
iparról:

1)A kollagén bőrön keresztül nem szívódik fel! Nincs olyan molekulaszerkezete, hogy fel tudjon szívódni. Tehát, ha valaki kollagénes krémre költ, akkor megveszi a nagy semmit, mert nem fog felszívódni. Még két ilyen van, ami nem szívódik fel a bőrön keresztül: az elasztin, és a Q10. A Q10 quenzim lehetetlen, hogy felszívódjon bőrön keresztül, azt a szervezetnek kell felépítenie. A Q10 quenzim előanyagát kell bejuttatni a szervezetbe szájon keresztül, vagy táplálékkal, ahhoz, hogy abból a szervezetünk a Q10-et fel tudja építeni. Ezek bizonyított tények! Nem szívódik fel! A molekulaszerkezete nagy, tehát nem fog bejutni. Az elhalt felhámba bejut és lehet, hogy egy kicsit megnedvesíti azt a felhámot, ami már egyébként is halott. Oda, ahol lennie kéne, oda nem szívódik fel soha. Ez ugyanolyan, mintha vérátömlesztést bőrön át akarnánk csinálni. Teljesen ugyanaz.
A bőrön keresztül vizet sem lehet bejuttatni a bőrbe! Nem lehet, csak belülről!

Most tisztázzunk néhány kérdést,
orsi1, 2012. június 09. szombat, 16:02
KOLESZTERIN hipotézis, a nagy átverés
KOLESZTERIN HIPOTÉZIS, a NAGY ÁTVERÉS, avagy tények a koleszterinről

Mi is az a koleszterin?

A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható, testünk egyik alkotó eleme, létfontosságú a létezéshez. A szervezetünkben a máj állítja elő, sokkal nagyobb mennyiségben (1-4 g naponta egy felnőtt embernél), mint amennyit a táplálékból fel tudnánk venni. A koleszterin főként a májban képződik ecetsavból az acetil-koenzim-A segítségével.

A koleszterinnek számos fontos funkciója van az emberi testben, a sejtmembránok fontos alapanyaga (agyunk szárazanyag-tartalmának kb. 65%-a koleszterin) és kiinduló anyag az epesavak és számos hormon előállításához, szükséges az immunrendszert erősítő D-vitamin előállításához, részt vesz a zsíranyagcserében, továbbá az idegszövet felépítésében. A májon kívül különösen nagy mennyiségben van
menusgabor, 2012. január 16. hétfő, 21:06
Ránctalanító fokhagyma és
Ránctalanító fokhagyma és olcsó társai: 10 étel, ami fiatalon tart

Dívány.hu

2011. október 22., szombat 08:45

Szervezetünkben két erő harcol: az antioxidánsok a szabad gyökök csapata ellen. Ha az utóbbi jut rezsimre, fáradékony, ráncos és levert leszel, de ha felvértezed az antioxidánsok seregét, megdöntheted a diktatúrát. A fegyvertárad: tőzegáfonya, bab, cékla és hal.

Nemrég egy barcelonai tanulmányúton vettünk részt, ahol az ősztől Magyarországon is kapható Armonia Resveratrol, borkoncentrátumból készült bőrfiatalító krémet mutatták be, illetve a Resviplus nevű antioxidáns táplálékkiegészítőt. A készítmények alapja a termék nevében is jelzett, nehezen kimondható hatóanyag, amelyik a vörösborban is megtalálható és meghosszabbítja a sejtek életét, ezzel őrzi a bőr fiatalságát.

A bemutató után elhatároztuk, utánajárunk, pontosan mi is az az antioxidáns és ha már természetes anyagokban található meg, hogyan nyerjük ki a fiatalságot olcsón a
horvathnemagdi, 2011. október 23. vasárnap, 18:06
Ha abbahagynám a vérhigitó szedését, meghalnék szivinfarktusban vagy tüdőembóliában?
az állóképességetFogínysorvadás ellenMagas vérnyomásraJavítja a szem vérellátásátSzürkehályog ellen is hatékony. Klinikai vizsgálatok négy területen találták eredményesnek, ezek közül az egyik a szív- és érrendszeri betegségek. Bizonyitottan segít megőrizni és fenntartani egy egészésges keringési rendszert a késő időskorban is, és használatával nem alakulnak ki magas vérnyomással járó betegségek, illetve megszűnik a szívinfarktussal járó kockázat is (a szívizom a legenergiaigényesebb izomzat szervezetünkben). Segíti az immunrendszer hatékony működését (a fertőzések első gátját képező fehérvértestek szintén jelentős energiát igényelnek). Megelőzi a fogszuvasodást. Rendszeres használatával megelőzhető a Parkinson-kór, illetve enyhíthetőek a már kialakult tünetek. Mivel az energiatermelésben játszik vitális szerepet gyakorlatilag egész szervezetünkre jótékony hatással bír, különösen korunk előrehaladtával. nincsen semmilyen ismert mellékhatása és nem lehet túladagolni. Ebből a szempontból is sokkal
jn, 2011. szeptember 21. szerda, 11:39
Koenzim Q10
regenerálódást.

A Q-10 koenzim lassíthatja az öregedést.

Átlagosan 40 éves kortól a szervezet nem képes elegendő Q-10 koenzimet termelni. Ilyenkor külső pótlásával az öregedés lassítható.

Q-10 koenzimről általánosan:

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban. A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet. Szedése alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre. Lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat gyógyítja.

A Coenzyme Q10 a köztudatba
anci-ani, 2011. szeptember 10. szombat, 22:24
Olvasgatok, nézelődöm . . .
Ha kedved van hozzá, küldd tovább, ha nincs, csak olvasd el . . .


KOLESZTERIN hipotézis, a nagy átverés, avagy tények a koleszterinről

Mi is az a koleszterin?

A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható, testünk egyik alkotó eleme, létfontosságú a létezéshez. A szervezetünkben a máj állítja elő, sokkal nagyobb mennyiségben (1-4 g naponta egy felnőtt embernél), mint amennyit a táplálékból fel tudnánk venni. A koleszterin főként a májban képződik ecetsavból az acetil-koenzim-A segítségével.

A koleszterinnek számos fontos funkciója van az emberi testben, a sejtmembránok fontos alapanyaga (agyunk szárazanyag-tartalmának kb. 65%-a koleszterin) és kiinduló anyag az epesavak és számos hormon előállításához, szükséges az immunrendszert erősítő D-vitamin előállításához,
sarkadykati, 2011. július 31. vasárnap, 04:55
Koleszterin hipotézis - avagy
KOLESZTERIN hipotézis, a nagy átverés,

avagy tények a koleszterinről

Mi is az a koleszterin?

A koleszterin (C27H46O) szteránvázas vegyület, amely minden emberi és állati sejtben megtalálható, testünk egyik alkotó eleme, létfontosságú a létezéshez. A szervezetünkben a máj állítja elő, sokkal nagyobb mennyiségben (1-4 g naponta egy felnőtt embernél), mint amennyit a táplálékból fel tudnánk venni. A koleszterin főként a májban képződik ecetsavból az acetil-koenzim-A segítségével.

A koleszterinnek számos fontos funkciója van az emberi testben, a sejtmembránok fontos alapanyaga (agyunk szárazanyag-tartalmának kb. 65%-a koleszterin) és kiinduló anyag az epesavak és számos hormon előállításához, szükséges az immunrendszert erősítő D-vitamin előállításához, részt vesz a zsíranyagcserében, továbbá az idegszövet felépítésében. A májon kívül különösen nagy mennyiségben van jelen a mellékvesékben és az idegrendszerben is.

A vér átlagosan
katicacska, 2011. július 30. szombat, 19:01
Létfontosságú összetevők(41)
1957-ben a tudósoknak először sikerült izolálniuk ezt az anyagot, ubikinonnak nevezték el, mert a természetben szinte mindenütt előfordul. Minden élőlényben, és sokféle táplálékban előfordul, még az olajos magvakban is.

Sejtjeink - így az egész szervezet - energiával való ellátását a Q10 koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. Ez a koenzim szabályozza az energia (ATP) termelést a mitokondriumokban.

A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A normálisnak mondható szint 25%-os csökkenése szív- és érrendszeri betegségek kialakulásához, magas vérnyomáshoz és számos más betegséghez vezethet.

Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását.

Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Kutatások és klinikai
pacsakute, 2010. december 19. vasárnap, 19:05
1/2
Képek, videók
A-suszter-fiatalsága.j pg
eva6
2018. február 11. vasárnap, 10:24
0 a fiatalság inkább...Né
lovaszmarika
2017. október 12. csütörtök, 15:05
fiatalság
orban47
2017. április 17. hétfő, 07:24
Fiatalság...
kkm
2017. március 21. kedd, 19:54
5 Kenéz A fiatalságról.pn
lovaszmarika
2016. július 17. vasárnap, 14:11
A fiatalság olyan hiba.jp
suzymama43
2015. szeptember 07. hétfő, 16:04
A fiatalság örök - v..png
anci-ani
2015. március 23. hétfő, 09:29
A fiatalság mércéje
sanci81
2015. február 04. szerda, 19:15
A fiatalság mércéje
anna4459
2014. augusztus 22. péntek, 08:45
fiatalság.gif
lilagondolatok
2014. augusztus 21. csütörtök, 14:20
A fiatalság.png
lilagondolatok
2014. június 19. csütörtök, 15:25
A fiatalság mércéje.png
lilagondolatok
2014. június 19. csütörtök, 15:25
a szervezet méregteleníté
snbela44
2016. május 04. szerda, 17:32
Az ifjúság szervezetei
furaila
2015. június 04. csütörtök, 12:18
A bank az a szervezet
sanci81
2015. április 13. hétfő, 15:56
Címkék
sejtek életét, antioxidánsok seregét, normálisnak mondható, ókorig nyúlik, koleszterinnek számos, fogágybetegségek csontvesztést, rákos megbetegedéseknek, fiatalságot olcsón, szövetek egészségének, kvercetinnel együtt, sejtmembránok fontos, májon kívül, tudósoknak először, fiatalság enzimje, szívinfarktussal járó, parodontális megbetegedés,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.