Regisztráció  Belépés
2017. június 24. szombat | 25. hét | 175. nap | 10:52 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kókuszolajról jó tudni
Hogyan segíthet a kókuszolaj pajzsmirigy problémák esetén?

Az alternatív medicina szerint a kókuszolaj a pajzsmirigy alulműködés kezelésében lehet hatékony kiegészítő. A pajzsmirigy az egyik legnagyobb belső elválasztású mirigy az emberi szervezetben. T3 és T4 hormonokat termel. Ezek a hormonok együttesen felelnek a hangulatért, anyagcseréért, energiaszintért, testhőmérsékletért, pulzusszámért és vérnyomásért.

Mi a pajzsmirigy alulműködés?

Az alulműködő pajzsmirigy nem képes elég hormont termelni, ennek következtében a szervezet nem képes megfelelő működésre a fenti tényezők vonatkozásában (izmok, csontok, kémiai reakciók, energia, stb.).

A hosszú ideig fennálló, kezeletlen pajzsmirigy alulműködés hízáshoz, ízületi fájdalomhoz, székrekedéshez, fáradtsághoz, általános gyengeséghez, száraz bőrhöz, gyenge körmökhöz, szívbetegséghez és még egy sor másik problémához vezet.

A pajzsmirigy alulműködés a vér hormonszintjének vizsgálatával állapítható meg.
pacsakute, 2017. május 11. csütörtök, 09:41
A démonok
A démonok

A démonok természetfölötti lények, akik a Sátánt szolgálják. Hozzá hasonlóan egykor angyalok voltak, akik csatlakoztak a lázadó Sátánhoz, és Isten vele együtt vetette ki őket a mennyből. Amikor a Szentírás a démonokat említi, a hangsúlyt az emberek démoni megszállottságára helyezi.
Pál apostol arra hívja fel a figyelmet, hogy bár a pogányok által imádott bálványistenek nem léteznek, vannak azonban démonok, akik ilyen pogány istentiszteletre ösztönöznek és biztatnak. Akik ilyen pogány szertartásokon vesznek részt, tulajdonképpen a démonokat imádják, és azok irányítása alatt cselekszenek.
Az Újszövetség a démonok számos tulajdonságát leleplezi. Gyakran fizikai vagy lelki betegség, például vakság vagy önkínzás jár a démoni megszállottsággal. A démonok Krisztusban gyakran ismerték fel Isten Szentjét. Féltek Jézustól, és engedelmeskedniük kellett neki. A démonoknak azonban nagy - természetfölötti - tudásuk és erejük volt, és képesek voltak megmondani a jövőt.
A
kalmanpiroska, 2017. május 10. szerda, 13:59
A középkor óta
A középkor óta használják tisztítás céljából a sót az emberek az otthonaikban. A nem mérgező összetevői miatt a só (nátrium klorid) nagyon jó tisztító szer hírében járt, mellyel a fertőzött, koszos dolgokat tisztítottak időkön át. Habár a só értékes árucikknek számított hosszú évtizedeken át, manapság bármelyik boltban olcsón beszerezhető.

De ez nem azt jelenti, hogy meg kellene feledkeznünk csodálatos hatékonyságáról, mellyel az otthonunk tisztítását tehetjük könnyebbé. Lent olyan praktikákat olvashatsz, melyekkel a só bizonyítja hatékonyságát a tisztításban, és így megspórolhatod a szükségtelen és drága fertőtlenítő szereket.
Hangyák távoltartása
Ha már meggyűlt a problémád a hangyák távol tartásával, akkor tapasztalhattad, hogy a só egy kiváló módszer a kis élőlények elűzésére.
Ha a hangyák túl zavaróvá válnak és egy egyszerű megoldással szeretnél ellenük tenni, csak helyezz egy kis adag sót az ablakba, vagy bárhová, ahol hangya fellelhető. Köztudott, hogy a só csökkenti a
horvathnemagdi, 2017. május 10. szerda, 12:16
H.Kohut Katalin: Állatkeri pagoda
- Béééla, éppen a bolondok napján hívtál az állatkertbe?
- Igen, drága Vilma, szerettem volna beszélgetni Jónással, a vízilóval.
- Hogyan tudnál vele kommunikálni?
- Szerintem mindent ért. Volt már a pojáca népe közt mókamester, majd ajándékként galamb, utána Titus ión korban. Lám, ennyi maradt belőle.
- Azért hívják Bélám április elsején telefonhoz, mert mókamester volt valaha?
- Igen, azok, akik tudják, mi történt a kör közepén álló teremtőjükkel, meg az elvarázsolt népével. A többiek ki tudja, hol vannak.
- Szerintem Bélám, minden állat egy-egy ország szimbóluma lehet, kivéve a kígyókat, azok a dzsungellel függnek össze. Például a párducban én felismertem a guelfek jelét.
- Igen, drága Vilma, valamennyien egykor élt népeket szimbolizálnak.
-Az Ausztrál-ház King-gallérosgyíkja mi lehetett azelőtt?
- Szerintem özönvízzel elpusztult egykori birodalomból maradt vissza, ezért emeli fel az ernyőjét maga köré, amikor veszélyben van. A King név királyt
katalinkohut, 2017. május 08. hétfő, 22:19
Áház romlottsága
ÁHÁZ ROMLOTTSÁGA * 2KRÓNIKÁK 26-28

KÖZPONTI IGERÉSZ: 2KRÓNIKÁK 28

ÖSSZEFOGLALÁS * Uzzijjá király nagy dolgokat tett a népért mind a hadászat, mind az építkezések területén. De lelki szempontból az élete hullámvasúthoz hasonlított. ,,Amíg az Urat kereste, sok sikert adott neki Isten... Amikor azonban megerősödött, vesztére felfuvalkodott." (26,5.16) ,,Félszívű" odaadása miatt leprában halt meg. Azonban unokája, Áház már egész szívével a hamis istenekért és pogány praktikákért élt. Meghonosította a Baál-szobrokat, az áldozóhalmokat és a gyermekáldozatot. Bár Isten többször is próbálta figyelmeztetni Áházt, hogy veszélyes úton jár, és megkísérelte visszatéríteni a király szívét önmagához - de hiába. Csak egy kérdés maradt: vajon meddig tart még Isten türelme lázadó népe iránt?

26.Fejezet: Uzzijjá és csatái; Jó és gonosz

27.Fejezet: Jótám és építkezései; Jó

28.Fejezet: Áház és hitetlensége; Gonosz

NAPI ÚTRAVALÓ * A
kalmanpiroska, 2017. április 28. péntek, 07:07
Hogyan legyünk energikusabbak? Frissítő praktikák
A TAVASZI FÁRADTSÁG OKAI:

Tagadhatatlanul, visszafordíthatatlanul itt a tavasz!
Rügyeznek a fák, zöldül a határ, mi meg ahelyett, hogy erőre kapnánk a természettel, fáradtabbnak érezzük magunkat, mint a téli hónapokban.

Vajon mik a tavaszi fáradság okai, és mit tehetünk ellene?

Minden kellemetlen tünete ellenére, a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója, ahogyan a téli üzemmódról átvált tavaszira.

1. Annyi bizonyos, hogy az időjárás változása nagy szerepet játszik kialakulásában. Az első melegebb napok, hetek következtében a véredényeink falai kitágulnak, leesik a vérnyomásunk, ezért fáradtnak, levertnek érezzük magunkat.

2. A hormonháztartásunkban lezajló folyamatok szintén felelőssé tehetők.
Konkrétabban az ,,alvási hormon", a melatonin, és a ,,boldogsághormon", a szerotonin szintjének szezonális ingadozása a bűnös. A tavaszi napfény ugyanis hiába aktiválja a szerotonin nevezetű hormonokat,
eva6, 2017. április 26. szerda, 15:49
Szerezz, amennyit tudsz
Szerezz, amennyit tudsz

Szerezzünk, amennyit csak lehet, de közben ne ártsunk se a lelkünknek, se a testüknek! Mindig őrizzük meg az egészséges belső egyensúlyt. Ezért nem szabad bűnös vállalkozásba kezdenünk, és ne folytassunk olyan üzletet, amely ellenkezik Isten vagy országunk törvényeivel. Ide tartoznak azok a foglalkozások, melyekkel adót csalunk vagy megkerüljük a vámot. Ez ugyanolyan bűn, mint polgártársaink meglopása.
Vannak azonban olyan legális foglalkozások is, melyeket nem végezhetünk tiszta lelkiismerettel. Például ha a rossz fizetés hazugságra és csalásra csábít, vagy a munka során olyan üzleti praktikákba bocsátkozunk, amelyek a jó lelkiismerettel összeegyeztethetetlenek.

John Wesley
kalmanpiroska, 2017. április 21. péntek, 08:36
Ezékiás, a reformer
EZÉKIÁS, A REFORMER * 2KIRÁLYOK 18-21

KÖZPONTI IGERÉSZ: 2KIRÁLYOK 18-19

ÖSSZEFOGLALÁS * Ezékiás király sírkövén akár ez a felirat is állhatott volna: ,,Ezékiás, Júda legnagyszerűbb királya". Fiatalon, 25 éves korában lépett trónra, és elég hamar ismertté vált, mint igazi reformer, ugyanis az idegen istenek tiszteletének még a nyomait is kiirtotta - a Mózes által készített rézkígyóval együtt, melyet a nép évszázadokon át túlságosan nagy becsben tartott. Mivel úgy döntött, hogy a seregek és lovak helyett bizalmát egyedül Istenbe veti, sok időt töltött a térdein. A király imádságára adott válaszul Isten halálba küldött 185000 asszíriait, és Ezékiás éveinek számát megtoldotta 15 évvel. De istenfélő befolyása és reformjai aligha élték túl a királyt, ugyanis a fia, Manassé újra visszataszító praktikákat honosított meg, a népet visszavezette a pogányságba, lelki értelemben pedig a lejtő legaljára taszította.

18-19. Fejezet: Hadban Asszíriával; ,,Ő szüntette meg
kalmanpiroska, 2017. április 13. csütörtök, 14:30
Külföldi egyetemek - A Kaposvári Egyetem egyetért a törvénymódosítással
Azt írták: a felsőoktatási intézmények között valódi verseny van, ezért nagyon fontos annak tisztasága, az, hogy valamennyi felsőoktatási képzést hirdető intézmény azonos szempontok szerint legyen akkreditálva.

A Közép-Európai Egyetem Magyarország államilag elismert felsőoktatási intézményei közé tartozik, népszerű, elismert és kiváló képzést nyújt, nincs szüksége arra, hogy különböző praktikákkal növelje népszerűségét - jegyezték meg. Hozzátették: a Kaposvári Egyetem a napokban szerzett tudomást arról, hogy az intézménnyel nem azonos jogi személy az amerikai Central European University.

A Kaposvári Egyetem jó partneri viszonyt ápol a hazai felsőoktatási intézményekkel, a jövőben is törekszik arra, hogy azok egyenlő feltételek alapján, törvényes keretek között működhessenek Magyarországon - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2017. április 07. péntek, 17:12
Harc a csigák ellen
Nincs is annál bosszantóbb, amikor reggel kimegyünk a kertbe, és azt látjuk hogy növényeinket megrágták a csigák. Legyen szó dáliáról, árnylevélről, vagy egy szép évelő növényről, a csigák semmit sem kímélnek.Sajnos már nem csak a hazai jól ismert házas csigák ellen kell védekeznünk, de pár éve betelepültek a házatlan, vagyis a spanyol meztelen csigák is, amelyek szintén nagy pusztítást tudnak végezni kertünkben.

Régen a csiga azért nem okozott ilyen nagy gondot, mert Nagymamáink idejében még természetes volt csirkét tartani a kertekben, amelynek az egyik nagy kedvence volt a csigatojás. Ma az egyik legjobb védekezés, ha természetesen rendezzük be kertünket, építsünk pl. szárazan rakott kőfalat, amelybe a gyíkok is megtelepednek.

Ha egy kevés lombot és avart meghagyunk kertünkben tavasszal, ott a futrinka is megtelepszik, amely szintén nagy csigapusztító. A sündisznó is jó barátunk, ő is nagy segítségünkre lehet a csigák ellen harcban.

Tehát
lovaszmarika, 2017. április 03. hétfő, 12:21
Természetes tisztítószerek
Amennyiben a drogériában elvitték az orrunk elől a kiszemelt tisztítószert, vagy úgy döntöttünk, természetes tisztítószerekre váltunk, abszolút megvan a lehetőségünk arra, hogyházi praktikák segítségével, saját kezűleg készítsük el természetes tisztítószereinket.Természetesen nemcsak egyet - bármilyen célra megalkothatjuk őket, ráadásul a házi tisztítószerek igen költséghatékonyak.

Sütő tisztítása otthoni praktikákkal

½ csésze só, 1 és ½ csésze szódabikarbóna, ½ csésze víz kell hozzá. Kevergessük a hozzávalókat, amíg sima pasztát nem kapunk belőle. Mielőtt nekiállunk a sütő tisztításának, a benne levő lyukakat tömjük be alufóliával. Majd terítsük be a pasztával - a fém részekre próbáljuk meg nem rákenni. Hagyjuk állni a pasztát egy éjszakán át.

Reggel keverjük össze a következőket: ¼ csésze víz és ¼ csésze ecet. Az összetevőket egy szórófejjel ellátott flakonba vegyítsük össze, majd fújjuk le vele a sütő belső részeit. Töröljük át, majd
eva6, 2017. március 31. péntek, 08:24
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csínytevés hatja át.

7 - Hét - Titok, varázslat, intuíció, tudatalatti

A mágia és a misztika, a hermetikusok és a táltosok szent száma egyaránt ez. A mozgás dinamikáját hordozza, most, ebben az életszakaszban nem lehet megállni! A legteljesebb boldogság jelképe. A hetes jelezhet misztikus tudást. Spirituális felismerés lehetőségét hordozza. A lelkünkből fakadó dolgokat hozza felszínre - a vágyak megvalósításáról szól. Ha hetedikén kapod meg, akkor ma alkoss valami különlegeset, jósoltass magadnak, vagy végezz valamilyen rituálét. Ha hetedikén kapod ezt a kártyát, hatása fewww.harmonet.hu/josdalerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A Bibliában a hetedik
agica2004, 2017. március 27. hétfő, 14:39
2/151
Képek, videók
Kókuszolaj.jpg
pacsakute
2016. szeptember 17. szombat, 20:32
Kókuszolaj
felfedezo2
2016. április 09. szombat, 19:20
Kókuszolaj
sanci81
2015. november 25. szerda, 15:56
kokuszolaj-625-d00022E A34
pircsi09
2013. szeptember 21. szombat, 18:05
Kókusz-kókuszolajjal.j pg
pacsakute
2013. február 09. szombat, 12:53
kókuszolaj
pircsi09
2013. január 13. vasárnap, 19:51
Pajzsmirigy rendellenessé
pacsakute
2013. május 12. vasárnap, 18:30
alternatív számok.jpg
viccelek
2010. június 19. szombat, 11:25
alternative.jpg
andy1108
2010. február 12. péntek, 10:55
0000003646 Alternatív med
sarkadykati
2009. december 17. csütörtök, 05:01
Gyereknevelési alternatív
donmolnarmeister
2009. december 12. szombat, 18:28
Anew Alternative intenzív
kissziszi
2007. október 22. hétfő, 11:03
AV_Alternative_Suvival .gi
nohab
2007. május 12. szombat, 05:35
Az alternatív eperjesiek
czekus
2006. május 18. csütörtök, 11:41
Címkék
mozgás dinamikáját, ernyőjét maga, alternatív medicina, egyik legjobb, lehetőségünk arra, téli hónapokban, élete hullámvasúthoz, hetes jelezhet, HarmoNet Harmóniakártya, szerotonin nevezetű, munka során, benne levő, John Wesley, otthonunk tisztítását, amerikai Central, Ausztrál-ház King-gallérosgyíkja,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.