Regisztráció  Belépés
2017. április 30. vasárnap | 17. hét | 120. nap | 18:39 | Katalin, Kitti
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Áház romlottsága
ÁHÁZ ROMLOTTSÁGA * 2KRÓNIKÁK 26-28

KÖZPONTI IGERÉSZ: 2KRÓNIKÁK 28

ÖSSZEFOGLALÁS * Uzzijjá király nagy dolgokat tett a népért mind a hadászat, mind az építkezések területén. De lelki szempontból az élete hullámvasúthoz hasonlított. ,,Amíg az Urat kereste, sok sikert adott neki Isten... Amikor azonban megerősödött, vesztére felfuvalkodott." (26,5.16) ,,Félszívű" odaadása miatt leprában halt meg. Azonban unokája, Áház már egész szívével a hamis istenekért és pogány praktikákért élt. Meghonosította a Baál-szobrokat, az áldozóhalmokat és a gyermekáldozatot. Bár Isten többször is próbálta figyelmeztetni Áházt, hogy veszélyes úton jár, és megkísérelte visszatéríteni a király szívét önmagához - de hiába. Csak egy kérdés maradt: vajon meddig tart még Isten türelme lázadó népe iránt?

26.Fejezet: Uzzijjá és csatái; Jó és gonosz

27.Fejezet: Jótám és építkezései; Jó

28.Fejezet: Áház és hitetlensége; Gonosz

NAPI ÚTRAVALÓ * A
kalmanpiroska, 2017. április 28. péntek, 07:07
Hogyan legyünk energikusabbak? Frissítő praktikák
A TAVASZI FÁRADTSÁG OKAI:

Tagadhatatlanul, visszafordíthatatlanul itt a tavasz!
Rügyeznek a fák, zöldül a határ, mi meg ahelyett, hogy erőre kapnánk a természettel, fáradtabbnak érezzük magunkat, mint a téli hónapokban.

Vajon mik a tavaszi fáradság okai, és mit tehetünk ellene?

Minden kellemetlen tünete ellenére, a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem a szervezet normális reakciója, ahogyan a téli üzemmódról átvált tavaszira.

1. Annyi bizonyos, hogy az időjárás változása nagy szerepet játszik kialakulásában. Az első melegebb napok, hetek következtében a véredényeink falai kitágulnak, leesik a vérnyomásunk, ezért fáradtnak, levertnek érezzük magunkat.

2. A hormonháztartásunkban lezajló folyamatok szintén felelőssé tehetők.
Konkrétabban az ,,alvási hormon", a melatonin, és a ,,boldogsághormon", a szerotonin szintjének szezonális ingadozása a bűnös. A tavaszi napfény ugyanis hiába aktiválja a szerotonin nevezetű hormonokat,
eva6, 2017. április 26. szerda, 15:49
Szerezz, amennyit tudsz
Szerezz, amennyit tudsz

Szerezzünk, amennyit csak lehet, de közben ne ártsunk se a lelkünknek, se a testüknek! Mindig őrizzük meg az egészséges belső egyensúlyt. Ezért nem szabad bűnös vállalkozásba kezdenünk, és ne folytassunk olyan üzletet, amely ellenkezik Isten vagy országunk törvényeivel. Ide tartoznak azok a foglalkozások, melyekkel adót csalunk vagy megkerüljük a vámot. Ez ugyanolyan bűn, mint polgártársaink meglopása.
Vannak azonban olyan legális foglalkozások is, melyeket nem végezhetünk tiszta lelkiismerettel. Például ha a rossz fizetés hazugságra és csalásra csábít, vagy a munka során olyan üzleti praktikákba bocsátkozunk, amelyek a jó lelkiismerettel összeegyeztethetetlenek.

John Wesley
kalmanpiroska, 2017. április 21. péntek, 08:36
Ezékiás, a reformer
EZÉKIÁS, A REFORMER * 2KIRÁLYOK 18-21

KÖZPONTI IGERÉSZ: 2KIRÁLYOK 18-19

ÖSSZEFOGLALÁS * Ezékiás király sírkövén akár ez a felirat is állhatott volna: ,,Ezékiás, Júda legnagyszerűbb királya". Fiatalon, 25 éves korában lépett trónra, és elég hamar ismertté vált, mint igazi reformer, ugyanis az idegen istenek tiszteletének még a nyomait is kiirtotta - a Mózes által készített rézkígyóval együtt, melyet a nép évszázadokon át túlságosan nagy becsben tartott. Mivel úgy döntött, hogy a seregek és lovak helyett bizalmát egyedül Istenbe veti, sok időt töltött a térdein. A király imádságára adott válaszul Isten halálba küldött 185000 asszíriait, és Ezékiás éveinek számát megtoldotta 15 évvel. De istenfélő befolyása és reformjai aligha élték túl a királyt, ugyanis a fia, Manassé újra visszataszító praktikákat honosított meg, a népet visszavezette a pogányságba, lelki értelemben pedig a lejtő legaljára taszította.

18-19. Fejezet: Hadban Asszíriával; ,,Ő szüntette meg
kalmanpiroska, 2017. április 13. csütörtök, 14:30
Külföldi egyetemek - A Kaposvári Egyetem egyetért a törvénymódosítással
Azt írták: a felsőoktatási intézmények között valódi verseny van, ezért nagyon fontos annak tisztasága, az, hogy valamennyi felsőoktatási képzést hirdető intézmény azonos szempontok szerint legyen akkreditálva.

A Közép-Európai Egyetem Magyarország államilag elismert felsőoktatási intézményei közé tartozik, népszerű, elismert és kiváló képzést nyújt, nincs szüksége arra, hogy különböző praktikákkal növelje népszerűségét - jegyezték meg. Hozzátették: a Kaposvári Egyetem a napokban szerzett tudomást arról, hogy az intézménnyel nem azonos jogi személy az amerikai Central European University.

A Kaposvári Egyetem jó partneri viszonyt ápol a hazai felsőoktatási intézményekkel, a jövőben is törekszik arra, hogy azok egyenlő feltételek alapján, törvényes keretek között működhessenek Magyarországon - olvasható a közleményben.
velemenyezd, 2017. április 07. péntek, 17:12
Harc a csigák ellen
Nincs is annál bosszantóbb, amikor reggel kimegyünk a kertbe, és azt látjuk hogy növényeinket megrágták a csigák. Legyen szó dáliáról, árnylevélről, vagy egy szép évelő növényről, a csigák semmit sem kímélnek.Sajnos már nem csak a hazai jól ismert házas csigák ellen kell védekeznünk, de pár éve betelepültek a házatlan, vagyis a spanyol meztelen csigák is, amelyek szintén nagy pusztítást tudnak végezni kertünkben.

Régen a csiga azért nem okozott ilyen nagy gondot, mert Nagymamáink idejében még természetes volt csirkét tartani a kertekben, amelynek az egyik nagy kedvence volt a csigatojás. Ma az egyik legjobb védekezés, ha természetesen rendezzük be kertünket, építsünk pl. szárazan rakott kőfalat, amelybe a gyíkok is megtelepednek.

Ha egy kevés lombot és avart meghagyunk kertünkben tavasszal, ott a futrinka is megtelepszik, amely szintén nagy csigapusztító. A sündisznó is jó barátunk, ő is nagy segítségünkre lehet a csigák ellen harcban.

Tehát
lovaszmarika, 2017. április 03. hétfő, 12:21
Természetes tisztítószerek
Amennyiben a drogériában elvitték az orrunk elől a kiszemelt tisztítószert, vagy úgy döntöttünk, természetes tisztítószerekre váltunk, abszolút megvan a lehetőségünk arra, hogyházi praktikák segítségével, saját kezűleg készítsük el természetes tisztítószereinket.Természetesen nemcsak egyet - bármilyen célra megalkothatjuk őket, ráadásul a házi tisztítószerek igen költséghatékonyak.

Sütő tisztítása otthoni praktikákkal

½ csésze só, 1 és ½ csésze szódabikarbóna, ½ csésze víz kell hozzá. Kevergessük a hozzávalókat, amíg sima pasztát nem kapunk belőle. Mielőtt nekiállunk a sütő tisztításának, a benne levő lyukakat tömjük be alufóliával. Majd terítsük be a pasztával - a fém részekre próbáljuk meg nem rákenni. Hagyjuk állni a pasztát egy éjszakán át.

Reggel keverjük össze a következőket: ¼ csésze víz és ¼ csésze ecet. Az összetevőket egy szórófejjel ellátott flakonba vegyítsük össze, majd fújjuk le vele a sütő belső részeit. Töröljük át, majd
eva6, 2017. március 31. péntek, 08:24
Harmonia.......
HarmoNet Harmóniakártya (2017-03-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csínytevés hatja át.

7 - Hét - Titok, varázslat, intuíció, tudatalatti

A mágia és a misztika, a hermetikusok és a táltosok szent száma egyaránt ez. A mozgás dinamikáját hordozza, most, ebben az életszakaszban nem lehet megállni! A legteljesebb boldogság jelképe. A hetes jelezhet misztikus tudást. Spirituális felismerés lehetőségét hordozza. A lelkünkből fakadó dolgokat hozza felszínre - a vágyak megvalósításáról szól. Ha hetedikén kapod meg, akkor ma alkoss valami különlegeset, jósoltass magadnak, vagy végezz valamilyen rituálét. Ha hetedikén kapod ezt a kártyát, hatása fewww.harmonet.hu/josdalerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A Bibliában a hetedik
agica2004, 2017. március 27. hétfő, 14:39
Tegnap..
Tegnap..Szent Demeternél koldultunk és azt mondja, ott volt Minerva is ez a részeges koldus csaj a gitár rabló bandából, de mindenekelőtt amikor találkoztunk Csicsivel, első sorban megmondtam neki, nem mit csinálsz, hanem mi az anyát picsáját csinálsz, így beszélünk. El is kezdte dadogni utánam, echte mintha nem tudna úgy beszélni, tud, persze, hogy tud, láttuk, csak az anyja betáplálta, hogy na már ha ennyire vagyunk akkor szépen kell beszélni és ilyen monarchista -paranoia, önkímélő és önajnározó csőd praktikákat akar bevezetni a vasorrú. Nem fog menni.
Beszélünk amit beszélünk aztán szépen elzavar, kell kéregessen, s akkor megjelenik Minerva, de Minerva valahogy úgy áll be közénk, és már kint voltam az utcán, ők a templom udvarán, Minerva úgy állt, olyan pozícióban, vagy olyan szögben voltunk egymáshoz viszonyítva, hogy azt lehetett hinni, Nárcisza azt hihette, hogy mi ketten, Minerva meg én beszélünk, beszéltünk is, jelekkel, mit csinált, itt né, ennyit beszéltünk húsz méterről. S ekkor Minerva
artforwho, 2017. március 20. hétfő, 06:07
Bédné Marika: Ments meg engem Uram !
..........

Azt mondod , hogy aki a Te nevedet segítségül
hívja , az üdvözöl . Ezt szeretném most én is
tenni . Ments meg engem , Úr Jézus , a Te értem
kiontott véred által , ragadj ki a sötétségből , a
megkötözöttségből , és a bűneimből ! Ments meg
és szabadíts meg a paráznaság bűnétől is .

A Te nevedben , Úr Jézus örökre megtagadom a
Sátán életem feletti uralmát . Elfordulok minden
felismert bűnömtől és minden holt vallásosságtól .

Megtagadom az eddig gyakorolt okkult praktikákat ,
az ezotériát , a varázslást , a spiritizmus és a sötétség
minden cselekedetét . Köszönöm neked Úr Jézus ,
hogy Te most megszabadítasz engem , ha Uramnak
fogadlak el és szívemből hiszem , hogy az Atya Isten
feltámasztott téged a halálból . Most hangos szóval is
megvallom : szívből hiszem , hogy Te Úr Jézus Krisztus ,
az Isten
maroka, 2017. március 19. vasárnap, 20:10
Ments meg engem uram !
Ments meg engem Uram !
****************************************************************** **************
Azt mondod , hogy aki a Te nevedet segítségül
hívja , az üdvözöl . Ezt szeretném most én is
tenni . Ments meg engem , Úr Jézus , a Te értem
kiontott véred által , ragadj ki a sötétségből , a
megkötözöttségből , és a bűneimből ! Ments meg
és szabadíts meg a paráznaság bűnétől is .
A Te nevedben , Úr Jézus örökre megtagadom a
Sátán életem feletti uralmát . Elfordulok minden
felismert bűnömtől és minden holt vallásosságtól .
Megtagadom az eddig gyakorolt okkult praktikákat ,
az ezotériát , a varázslást , a spiritizmus és a sötétség
minden cselekedetét . Köszönöm neked Úr Jézus ,
hogy Te most megszabadítasz engem , ha Uramnak
fogadlak el és szívemből hiszem , hogy az Atya Isten
feltámasztott téged a halálból . Most hangos szóval is
megvallom : szívből hiszem , hogy Te Úr Jézus Krisztus ,
az Isten Fia vagy !
bedmarika47, 2017. március 17. péntek, 11:22
A kanyaróról
Minden remény megvolt rá és talán még ma is megvan, hogy ez a vírus eltűnjék örökre a Földről, ahogy ez a fekete himlő esetében is megtörtént, de az utóbbi évtizedek erre az optimizmusra nem szolgáltatnak okot.

A kanyaró a légző rendszer, bőr, és az immunrendszer gyulladásos megbetegedése. Súlyos betegség, amelynél minden századik esetben számolhatunk szövődményekkel (tüdőgyulladás, átmenetei idegrendszeri károsodások) és minden ezredik esetre esik egy halálos agyvelőgyulladás is, amit ma még gyógyítani nem tudunk. Leggyakrabban gyógyszerrel kezelik, ám lehetőség nyílik a betegség természetes kezelésére is, természetesen szigorúan csak orvosi felügyelet mellett. Kanyaró gyógyítására az alábbi természetes módszereket alkalmazhatja:

Minden remény megvolt rá és talán még ma is megvan, hogy ez a vírus eltűnjék örökre a Földről, ahogy ez a fekete himlő esetében is
pacsakute, 2017. március 13. hétfő, 22:35
1/149
Képek, videók
erzsebet a-kalapok-kiraly
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:21
Erzsébet királynő.jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:20
Erzsébet királynő.jpg2.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:19
Erzsébet királynő.jpg3.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:19
Erzsébet királynő.jpg4.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:18
Erzsébet királynő.jpg5.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:17
Erzsébet királynő.jpg6.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:17
Erzsébet királynő.jpg7jpg
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:16
Erzsébet királynő.jpg8.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:16
Erzsébet királynő.jpg9.jp
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:15
Erzsébet királynő.jpg10.j
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:15
Erzsébet királynő.jpg11.j
agica2004
2017. április 22. szombat, 14:14
Mindent a népért
irmus
2015. március 21. szombat, 13:00
Címkék
hazai felsőoktatási, munka során, rossz fizetés, egyik legjobb, Szent Demeternél, véredényeink falai, idegen istenek, népet visszavezette, lelkünkből fakadó, légző rendszer, csigák semmit, időjárás változása, Uzzijjá király, tavaszi fáradtság, részeges koldus, házi tisztítószerek,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.