Regisztráció  Belépés
2017. június 23. péntek | 25. hét | 174. nap | 00:18 | Zoltán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
EU-csúcs - Brit források: a kilépés után is maradhatnak az Egyesült Királyságban élő uniós polgárok
May az uniós állam- és kormányfők munkavacsoráján ismertette kormánya elképzeléseit az állampolgári jogokról, és kijelentette, hogy egyetlen uniós állampolgárnak sem kell majd a kilépéskor elhagynia az Egyesült Királyságot - tájékoztatott egy névtelenséget kérő illetékes.

A javaslatot sajtóhírek szerint hétfőn fogják részletesen ismertetni, annyi azonban kiszivárgott, hogy azok, akik egy meghatározott időpontban már legkevesebb öt éve a szigetországban élnek, úgynevezett "letelepedett státust" kapnának, amelynek értelmében azonos jogaik lennének az oktatás, az egészségügy, a jóléti juttatások és a nyugdíjak terén, mint a brit állampolgároknak.

Azok, akiknek ebben az időpontban még nem lesz meg az öt évük, maradhatnának annak eléréséig. A később, de még a kiválás előtt érkezők egyfajta, legfeljebb kétéves türelmi időt kapnának, hogy rendezzékstátusukat.

Theresa May állítólag nem határozta meg ezt az időpontot, mindössze annyit mondott, hogy az legkorábban a brit kilépési szándék hivatalos
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:54
Németországban rehabilitálják a homoszexualitás miatt elítélt férfiakat
A döntéshez a törvényhozás tartományokat képviselő kamarájának, a Bundesratnak is hozzá kell járulnia, de ez a parlamenti pártok eddigi állásfoglalásai alapján biztosra vehető.

A Bundestagban elfogadott törvény szerint semmis valamennyi ítélet, amelyet a büntetőtörvénykönyv egykori, 175. számú paragrafusa alapján hoztak a második világháború után.

A Bundestag azzal indokolta a jogerős ítéleteknek a jogállamisággal elvileg ellentétes megsemmisítését, hogy a "homoszexuális cselekmények büntetőjogi tiltása a mai felfogás szerint rendkívüli módon sérti az alapjogokat".

Az elítélteknek 3000 euró (930 ezer forint) kártérítés jár bűnössé nyilvánításuk miatt, és további 1500 euró a szabadságvesztésben töltött minden egyes megkezdett évért.

A rehabilitáció nem érvényes mindazokra, akiket olyan cselekményekért ítéltek el, amelyek heteroszexuális kapcsolatban is büntetendőek lettek volna. Ez a kitétel elsősorban a gyermekek és kiskorúak elleni szexuális bűncselekményekre vonatkozik.

Az
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:44
Urantia - Az Írások Hiteléül
Az írások hiteléül

(16.8) 0:12.11 Az Egyetemes Atya jellemének és az ő paradicsomi társai természetének bemutatásával, valamint a tökéletes központi világegyetem és az azt körülvevő hét felsőbb-világegyetem jellemzésével kapcsolatos beszámolók elkészítésekor a felsőbb-világegyetemi vezetőktől kapott utasítás szerint kell eljárnunk, mely megköveteli, hogy az igazság kinyilatkoztatására és az alapvető tudásanyag összehangolására irányuló minden erőfeszítésünk során részesítsük előnyben a bemutatás tárgyához kötődő, a létező legmagasabb rendű emberi fogalmakat. Új fogalmakra vonatkozóan csak abban a végső esetben tehetünk kinyilatkoztatást, ha a bemutatandó fogalomra az emberi elme még nem alkotott megfelelő kifejezést.

(17.1) 0:12.12 Az isteni igazság egymást követő bolygói kinyilatkoztatásai a bolygói tudás új és teljesebb rendszerezésének részeként mindig a szellemi értékek legfejlettebb fogalmait foglalják magukba. Így az Istenről és a világegyetemi társairól szóló eme beszámolók
eposz, 2017. június 22. csütörtök, 23:27
Máris több republikánus szenátor ellenzi az amerikai egészségbiztosítási módosításokat
Az új egészségbiztosítási törvényt a képviselőházban áprilisban már megszavazták, ám a szenátus republikánus politikusai már akkor jelezték, hogy a szenátusban csakis akkor fogadják el, ha jelentős módosításokat hajthatnak végre rajta. Ezeket a módosítási javaslatokat - egy hónapig tartó, zárt ajtók mögött folyó munka után - csütörtökön nyújtották be a szenátorok.

A módosítási javaslatok között szerepel a Medicaid nevű, a szegényebb társadalmi rétegek támogatását biztosító program kiterjesztésének fokozatos visszavonása, a biztosítási költségeknek nem az életkorhoz, hanem a jövedelmi viszonyokhoz kötése, a Planned Parenthood nevű, abortuszt támogató - és botrányai miatt ellentmondásos tevékenységűnek ítélt - szervezet szövetségi támogatásának megvonása. Az egyik javaslat eltörölné az Obama-kormány egészségbiztosítási törvényében szereplő azt a rendelkezést, amely pénzbüntetést szabott ki azokra, akik nem kötöttek egészségbiztosítást. Törölné az új javaslatcsomag a tehetősekre kiszabott különadót,
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:24
Urantia - XII.
XII. A Háromságok

(15.7) 0:12.1 Az eredeti és örökkévaló paradicsomi Háromság lételvi, a létrejötte pedig elkerülhetetlen volt. Ennek a sohasem-kezdődött Háromságnak a léte abban a tényben rejlik, hogy a személyes és a nem-személyes az Atya korlátlan akarata szerint szétvált és tényként megjelent, amikor az Atya személyes akarata e kettős valóságot elme révén összehangolta. A Havona utáni Háromságok élményelviek - a világmindenségbeli hatalom-személyiség megnyilvánulás két, az abszolútat el nem érő és evolúciós szintjének megteremtése által jelentek meg.

(15.8) 0:12.2 A paradicsomi Háromság - az Egyetemes Atya, az Örökkévaló Fiú és a Végtelen Szellem örökkévaló Istenség-egyesülése - a ténylegességét tekintve lételvi, minden lehetőségét tekintve viszont élményelvi. Ezért egyedül ez a Háromság alkot végtelenséget magába foglaló Istenség-valóságot, és ezért következik be a Legfelsőbb Isten, a Végleges Isten és az Abszolút Isten ténylegessé válásának világegyetemi
eposz, 2017. június 22. csütörtök, 23:23
Hogy tetszenek egy csaknem 100 évvel ezelőtti, amerikai szépségverseny díjazottjai…?
A ' Bathing Beach' nevezetű versenyt 1922 augusztus 5-én, Washingtonban (Maryland állam), az U.S.A. fővárosában rendezeték a Potomac folyó partján.

● http://m.cdn.blog.hu/ma/maimanohaz/image/NPC/npc_001.jpg
A fotón látható négy nyertes balról jobbra: Gay Gatley, Eva Fridell, Anna Neibel és Iola Swinnerton.

A győzteseket háromtagú zsűri választotta ki, és a főnyeremény 1.000 dollár volt, amit Anna Neibel (jobbról a második lány) kapott.

További képek a versenyzőkről:
● A ,,felhozatal": http://m.cdn.blog.hu/ma/maimanohaz/image/NPC/npc_007.jpg
● Eva Fridell repes az örömtől, hogy beszavazták a győztesek közé...: http://m.cdn.blog.hu/ma/maimanohaz/image/NPC/npc_002.jpg
● Anna Niebel átveszi az első helyezettnek járó serleget: http://m.cdn.blog.hu/ma/maimanohaz/image/NPC/npc_006.jpg
● Iola Swinnerton és egy futottak még, rizi-bizi(?) lány pózol:
foxworkinspace, 2017. június 22. csütörtök, 23:15
EU-csúcs - Az uniós vezetők megerősítették elkötelezettségüket a párizsi klímaegyezmény mellett
Mint a záródokumentumban írták, az EU-nak továbbra is vezető szerepet kell vállalnia az éghajlatváltozás elleni küzdelemben, ezért gyorsan és teljes körűen végre kell hajtani a klímaegyezmény rendelkezéseit.

A szerződés a klímaváltozás elleni globális erőfeszítések sarokköve, valamint kulcsfontosságú eleme az európai ipar és gazdaság korszerűsítésének - mutattak rá hozzátéve, hogy az Európai Unió és tagállamai szorosabbra fonják az együttműködést nemzetközi partnereikkel, szolidaritást vállalva a jövő nemzedékeivel.

Elemzők szerint a közös nyilatkozat üzenetértékű a párizsi klímaegyezményt felmondó, Donald Trump elnök vezette új amerikai adminisztráció számára.

A párizsi egyezményt 2015 végén csaknem 200 ország írta alá. Vállalásai teljesítéséhez az Európai Uniónak a következő évtized végéig összességében 40 százalékkal kellene mérsékelnie az üvegházhatást erősítő gázok kibocsátását az 1990-es szinthez képest.
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:14
Gulyás: tiszta viszonyokat szeretnénk a pártok kiadásaival kapcsolatban
Mint kifejtette: "látják a korrupciós botrányt, ami a Jobbikot elérte a plakátügyben". Hozzátette: ennek orvoslására részben az MSZP korábbi javaslata is alkalmas lehet, ezt megvitatnák a kormánypártok.

Bárándy Gergely (MSZP) Tab-alelnök hozzá intézett nyílt levelére utalva ugyanakkor kifejtette: ha a szocialisták már önmagukkal sem értenek egyet, akkor készek egy átfogó szabályozás elfogadására. Ez valamennyi közpénzből támogatott szervezetre - a kormányra, és az állami tulajdonú gazdasági társaságokra nézve is - előírná, hogy a piaci listaáron lehet a plakáthelyeken hirdetni, ettől csak nyílt közbeszerzéssel lehetne eltérni.

Bárándy Gergely csütörtök este nyílt levélben arra hívta fel Gulyás Gergely figyelmét, hogy a Tab MSZP-s tagjai nem nyújtottak be a testület pénteki ülésének napirendjén szereplő javaslathoz módosító javaslatot. "Az MSZP tagok kezdeményezéseként feltüntetett javaslat egy ötpárti egyeztetéssel összefüggésben, annak szakmai anyagaként megküldött szakmai tervezet volt,
velemenyezd, 2017. június 22. csütörtök, 23:04
Heves zivatarok a kánikulában
Heves zivatarok a kánikulában

Pénteken országszerte várható heves zivatarok kialakulása, első, másodfokú figyelmeztetés van érvényben.

Péntekre néhány északi megye kivételével másodfokú figyelmeztetés van érvényben a várható heves zivatarok kialakulása miatt.

Viharos szél, jég, felhőszakadás

(forrás: OMSZ)

100 km/h-t meghaladó viharos, károkozó szél és nagyobb méretű jég, felhőszakadás is társulhat a zivatarokhoz.

Hőség

A zivatarokat követően ugyan visszaeshet a hőmérséklet, de alapvetően marad a hőség, fülledt, meleg időre készülhetünk. Nógrád megye kivételével elsőfokú, az északnyugati megyékben pedig másodfokú figyelmeztetés van érvényben a hőség miatt.

Borítókép: Micsuda András

Írta: Herrmann Dóra

Forrás:
taltos1, 2017. június 22. csütörtök, 23:00
Tudtok róla, hogy a Klubrádiót, ELHALLGATTATÁK?
"ÚGYIS AZ VAN AMIT A MINDENKORI HATALOM AKAR!!"

Nnna, pontosan EZÉRT kell eltakarítani a Fidesz-bagázst! Vagyis, mert alattomos módon képes volt KISHITŰSÉGET plántálni bizonyos emberek agyába!...

NEM, jóuram! NEM az van, hogy mindig az van, amit a hatalom akar, hanem csak az van, hogy a hatalom csak addig képes eljutni, ameddig az általa irányítottnak vélt emberek azt hagyják!... Vagyis, amíg hagyják, hogy a hatalom eluralkodjon felettük! Végül azonban MINDIG az van, hogy vagy az eluraltak, vagy külső erők összefognak az önelégült hatalom ellen, és egy szép napon azt mondják: ELÉG VOLT!

Ennyire "egyszerű"...
foxworkinspace, 2017. június 22. csütörtök, 22:55
Szent Charbel ima kilenced
Szent Charbel ima kilenced

Angol hang, magyar felirattal
20 perces dokumentumfilm Szent Charbel, libanoni maronita szerzetesről és legutóbbi csodáiról.
Karizmatikus oldalon 20 perces videó
maroka, 2017. június 22. csütörtök, 22:40
Szent Charbel, a teljesség zarándoka című könyv bemutatója.
Kedves Irodalmi-klub tagok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy templomunkban (Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia - 1112 Bp.Gazdagréti út 14.)
2017.június 28-án 18 órakor lesz a Szent Charbel, a teljesség zarándoka című könyv bemutatója.

A remetét - akit ,,Libanon Pió atyájának" is neveznek - VI. Pál pápa avatta szentté 1977-ben. Halála után számtalan csoda történt, amelyet neki tulajdonítottak. A muszlim világban gyakran előfordul, hogy keresztény személyeket tisztelnek, így Szűz Máriát és bizonyos szenteket, közül Charbel Makhlouf libanoni remetét is. Szent Charbel Makhlouf a Kelet nagy misztikusa és aszkétája, a maronita egyház három nagy szentjének egyike. Szavai szerint papnak lenni csakis egyet jelent: a Golgota útját járni, és Isten jelenlétének tanúságtevője lenni a világban.
Charbel atya egy észak-libanoni hegyi faluban született 1828. május 8-án, a család ötödik gyermekeként. Maronita vallású édesanyja szigorúan megkövetelte a
maroka, 2017. június 22. csütörtök, 22:32
1/57
Képek, videók
híd-Egyesült királyság.jp
agica2004
2017. április 18. kedd, 19:36
ház-Egyesült Királyság.jp
agica2004
2016. október 24. hétfő, 18:43
Egyesült Királyság tiszaf
sarkoziferencne
2013. április 14. vasárnap, 08:44
Egyesült Királyság
sarkoziferencne
2013. április 14. vasárnap, 08:44
Egyesült Királyság.jpg
jpiros
2012. május 15. kedd, 16:44
Egyesült Királyság.jpg
sarkoziferencne
2012. március 28. szerda, 13:49
Egyesült királyság
bodajne
2010. november 21. vasárnap, 17:42
Egyesült Királyság
bodajne
2010. október 12. kedd, 20:14
Egyesült Királyság
levente500
2009. május 23. szombat, 13:48
egyesült királyság1.jpg
grimilda
2009. január 11. vasárnap, 13:11
Egyesült Királyság.jpg
grimilda
2009. január 11. vasárnap, 13:10
Boldogság Királysága.jpg
sz719eszter
2016. június 26. vasárnap, 06:32
Királyság Kapu címer
kingakilor
2016. június 05. vasárnap, 21:07
Vilmos-György - királyság
agica2004
2014. június 16. hétfő, 13:32
királyság.jpg
onallovelemeny
2014. január 19. vasárnap, 20:56
Címkék
Egyesült Királyságban, Kedves Irodalmi-klub, záródokumentumban írták, 1990-es szinthez, tényben rejlik, Anna Neibel, észak-libanoni hegyi, Írások Hiteléül, paradicsomi Háromság, zivatarokat követően, Bárándy Gergely, kitétel elsősorban, homoszexualitás miatt, Micsuda András, győzteseket háromtagú, jövő nemzedékeivel,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.