Regisztráció  Belépés
2017. október 24. kedd | 43. hét | 297. nap | 11:39 | Salamon
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Birsalmasajt
Birsalmasajt recept


A birsalmasajt diétásan cukorbetegeknek, és fogyókúrázóknak is igazi csemege és egészséges is, hisz főzés során a birsalma elő antioxidáns összetevői átalakulnak, sárgás-vörös színű vegyületek keletkeznek belőlük, amelyek már valódi antioxidánsok.

A birsalmasajt enyhe hashajtóhatású, pektintartalma miatt köhögéscsillapító, de alhasi fájdalomra, reumára, menstruációs fájdalomra, székrekedésre, bélprobléma és aranyeres panasz kezelésére is alkalmas.
koszegimarika, 2017. október 22. vasárnap, 09:14
Mikroréz oldat
Mikroréz oldat

Kiszerelés: 250 ml

A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben a vörösvérsejt képzéséhez, a fehérje anyagcseréhez, egyes enzimek alkotórészeként azok működéséhez, a haj és a bőr színéhez, az egészséges idegekhez. Segíti a csontképződést (a réz segíti elő a kalcium és foszfor beépülését a csontokba!), nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokhoz, a sejtek energiatermeléséhez és az íz érzékeléshez.

A termék leírása

A réz fokozza a szervezet vasfelszívó képességét, segít karbantartani a szívben és a vérerekben a kötőszövetek épségét, jó hatással van a porcok és inak regenerálására, és jelentős szerepet játszik az immunrendszer működésének kialakításában. Nagy mennyiségű C-vitamin fogyasztása esetén több rézre van szüksége szervezetünknek. A réznek a cinkkel és a C-vitaminnal együtt fontos szerepe van a bőr rugalmasságáért felelős elasztin előállításában.

A réz ideális a ráncok kezelésére, a bőr rugalmasságának
horvathnemagdi, 2017. október 21. szombat, 23:28
Ezüstkolloid
Ezüstkolloid
gyógymód, mely nem hiányozhat az otthon

Az ezüstkolloid, egy folyékony oldat, mely elektrolízis útján vízben feloldott ezüstrészecskéket tartalmaz (15 vagy annál kevesebb atomnyi pozitív töltésű csoportokban).

Az ezüstrészecskék azért maradnak oldott állapotban, mert elektromos töltésük erősebb a gravitációnál. Éppen ezért a minőségi ezüstkolloid nem igényel használat előtti felrázást és nem lehet sötét színű.

Az átlátszó, illetve a halványsárga színű oldat képviseli a jó minőséget, mivel tulajdonképpen az ezüstrészecskék mérete határozza meg a színét: a nagyobb méretű részecskék sötétebb színű oldatot eredményeznek, melyet azonban nehezebben szív fel az emberi szervezet.

Az ezüstkolloid hatásmechanizmusa, hogy megakadályozza az egysejtű mikroorganizmusok oxigénnel való ellátását, ami hozzásegíti az immunrendszert ahhoz, hogy hatékonyabban eltávolítsa a betegségeket eredményező kórokozókat.

Az antibakteriális szappanok
horvathnemagdi, 2017. október 21. szombat, 23:08
Tallóztam
És most dolgozni fogsz....

Jó szórakozást kívánok !

Egy notórius munkakerülő, semmirekellő naplopó elpatkol. Felesége elhamvasztatja, s a hamvakat
egy homokórába rakatja. Otthon a homokórát felteszi a szekrénypolcra, és azt mondja:
Így... És most dolgozni fogsz

***********************
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, sebészeket,
gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!
**********************
Ez is egy megoldás:
Nagyon szeretnék lefogyni. Mit tegyek?
Amint ízlik valami, köpd ki!
*************************
A háziorvos megvizsgálja a panaszokkal jelentkező hölgybeteget, majd azt mondja:
Felírok egy gyógyszert, ebből vegyen be naponta 3 × 2 tablettát, és három hónapig nem szabad
zongoráznia.
Amikor a beteg elmegy, az asszisztensnő megkérdezi a háziorvost:
Nem értem doktor úr, mi összefüggés van a betegség és a zongorázás
horvathnemagdi, 2017. október 21. szombat, 14:00
Háziorvos: kezdődik az influenzaszezon
Közölte, általában novemberben, vagy decemberben érkeznek az első influenzás betegek, és egészen februárig, vagy márciusig okoz problémákat ez a betegség. Hozzátette: éppen most a legcélszerűbb beoltatnia magát mindenkinek; az oltóanyag a körzeti orvosoknál áll rendelkezésre.

Elmondta azt is, valószínűleg az utóbbi évek enyhébb járványai miatt csökkent az oltási kedv Magyarországon, pedig nem lehet előre jelezni, hogy melyik évben milyen mutáción esik át a kórokozó, így azt sem, hogy milyen súlyosan érinti a népességet.
velemenyezd, 2017. október 21. szombat, 10:51
Arany János – Letészem a lantot
Arany János - Letészem a lantot

Letészem a lantot. Nyugodjék.
Tőlem ne várjon senki dalt.
Nem az vagyok, ki voltam egykor,
Belőlem a jobb rész kihalt.
A tűz nem melegít, nem él:
Csak, mint reves fáé, világa.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!


Más ég hintette rám mosolyját,
Bársony palástban járt a föld,
Madár zengett minden bokorban,
Midőn ez ajak dalra költ.
Fűszeresebb az esti szél,
Hímzettebb volt a rét virága.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem ifjusága!

Nem így, magánosan, daloltam:
Versenyben égtek húrjaim;
Baráti szem, művészi gonddal
Függött a lantos ujjain; -


Láng gyult a láng gerjelminél
S eggyé fonódott minden ága.
Hová lettél, hová levél
Oh lelkem
chillik, 2017. október 21. szombat, 04:53
Betegség
Három héttel ezalatt egy elég makacs megfázás sikerült összeszedni. Egy szombat esti szolid összejövetelen voltam hivatalos, kerékpárral mentem, mikor hazaértem akkor éreztem hogy alig kapok levegőt, fájt a torkom, és nagyon erősen köhögtem. Az első két nap nagyon nehéz volt, aztán elmentem a háziorvoshoz aki írt fel antibiotikumot köptetőt aminek hatására nagyon lassan kezdett az állapotom javulni. Még egy picit köhögök, de már úgy érzem hogy túl vagyok a nehezen, ezért is vállalkoztam erre a lengyel utazásra.
ovarzolee, 2017. október 20. péntek, 22:13
Varsó
Régen jártam erre, túl vagyok egy makacs megfázáson. Eredetileg négy napra jöttem, de a Wizzair elvett egy napot mert módosította a járat indulását egy nappal korábbra. Így összesen három napom maradt ebbe kell bele illesztve nem minden látnivalót . Ez az első alkalom hogy Lengyelországban járok. A lengyel emberek kedvesek szeretik a magyarokat az árak olcsóbbak az ételek jó ízűek így eljöttem, és megnézem végre a lengyel fővárost. Sok szépet hallottam már róla, de eddig még soha sem jutottam el Lengyelországba.
ovarzolee, 2017. október 20. péntek, 22:04
Mata Hari története....
Érdekes cikket kaptam, szintén levélben,gondoltam elhozom,hátha másnak is tetszene....
Mata HariEz a halálra ítélt nő megtagadta, hogy bekössék a szemét.
De amit ezután tett, az még hihetetlenebb!


1876-ban született Margaretha Gertruida Zelle néven egy holland városkában. Miután apja elhagyta, édesanyja pedig meghalt, a lány zárdába került. Margaretha kivételesen szép volt, így 19 évesen nem is teketóriázott sokat, gyorsan kamatoztatta adottságait. Válaszolt egy újságban megjelent házassági hirdetésre, pár nap múlva pedig már a lagziján mulatott az újdonsült, 21 évvel idősebb ezredes férjével.


Kezdetben rendben mentek a dolgok, ahogy az már csak lenni szokott. Ám később a férj folyvást ivott, és bántalmazta az egyre
gabfe, 2017. október 20. péntek, 18:01
Köhögéscsillapító szirup: így készítse el
Gyerekeknél és felnőtteknél is a felsőlégúti fertőzések okozzák a legtöbb panaszt az őszi-téli időszakban. A köhögés, a légúti hurut fokozott váladékképződéssel jár, ezért egy jó köhögéscsillapító szer nyákoldó-köptető is egyszerre. Hogyan készíthetjük el otthon saját gyógynövényes szirupunkat? Ehhez adunk tippeket.


A közönséges megfázás általában nem igényel antibiotikus kezelést és a tünetek a “házipatika" szereivel többnyire jól mérsékelhetők. Vitaminok, orrcseppek, továbbá a láz- és fájdalomcsillapítók alkalmazása mellett szükség van nyákoldó-köptető szerre is. Miért?
A meghűléses tünetek során a képződött nagy mennyiségű, sűrű és tapadós váladék lassítja a légutak öntisztulását, akadályozza a csillószőrös hámsejtek mozgását, ezért fontos a nyákoldás, másrészt az erős köhögés megviseli a szervezetet, sokszor a pihenést is gátolja.

Ha képtelenek vagyunk naponta gyógyteát fogyasztani, illetve a gyerekbe belediktálni, akkor az őszi időszak beálltával
suzymama, 2017. október 20. péntek, 08:29
Diókúra
Ha megcsinálod ezt a diókúrát, egy sor betegség elkerül.

Páratlan hatása van az érrendszerre és az agyműködésre.
A dió olyan tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket tartalmaz, amelyre nagy szüksége van az emberi szervezetnek, főként ősz tájékán, amikor érdemes felkészíteni, megedzeni immunrendszerünket, hogy a hideg hónapokban jobban állja majd a vírusok, baktériumok offenzíváját.
Akik fogyókúráznak, azok módjával szabad fogyasszák a diót, mert kalóriában igencsak gazdag, több van benne, mint a húsban, viszont a szervezet könnyebben képes megemészteni. Az is jó, hogy a dióban lévő zsírok telítetlenek, így hozzájárulnak a káros koleszterinszint csökkenéséhez.

Diókúra

Naponta 10 darab dióbélt kell megenni, négy héten keresztül. Ha pár órára forrásban lévő vízbe beáztatjuk a dióbelet, és meghámozzuk, úgy még egészségesebb. Ha elfogyasztottuk a 10 dióbelet,
pacsakute, 2017. október 19. csütörtök, 23:16
Megfázásra influenzára köhögésre
Ez a megfázás elleni természetes szirup 24 óra alatt képes meggyógyítani!
Az orvosok nem is nagyon szeretik hangoztatni, és inkább a gyógyszereket tukmálják a betegekre! próbáld ki!

Létezik egy olyan különleges, átlátszó szirup, ami alaposan felvértezi a szervezetet egy olyan erős ellenálló képességgel, mely minden betegség számára áthatolhatatlan.

De nem csak megelőzésre jó, hanem kezelésre is.

Ugyanis képes elűzni az influenzát alig 24 óra alatt. Érdemes kipróbálnod!

A fokhagyma és a hagyma jól ismert az immunrendszer erősítésére. Természetes antibiotikumok, gyulladáscsökkentők és köptető.

A fokhagyma a leghatékonyabb, de a vöröshagyma inkább alkalmas a gyermekek és az idősek számára.

A szirup lényege, hogy a hagymát felszeleteljük, és rétegezve berakjuk egy üvegbe. Először keressünk egy megfelelő méretű fedeles
pacsakute, 2017. október 19. csütörtök, 22:05
2/4272
Képek, videók
birsalmasajt2
mariatovis
2011. október 25. kedd, 18:46
birsalmasajt
mariatovis
2011. október 25. kedd, 18:45
birsalmasajt.jpg
bubszi
2010. november 11. csütörtök, 04:19
birsalmasajt
bori58
2009. december 08. kedd, 23:07
birsalmasajt variációk
borcsamama
2009. október 21. szerda, 09:08
birsalmasajt
afere
2009. június 26. péntek, 18:17
birsalmasajt
limara
2008. október 29. szerda, 14:18
Cukorbetegeknek táplálkoz
pacsakute
2014. június 25. szerda, 05:31
Antioxidánsok.jpg
pacsakute
2015. január 21. szerda, 17:08
antioxidánsok.jpg
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:48
székrekedésre a savanyú k
nemarika
2014. március 01. szombat, 17:25
Rózsa átalakulása05
hatibacsi
2010. november 29. hétfő, 18:28
Rózsa átalakulása04
hatibacsi
2010. november 29. hétfő, 18:27
Rózsa átalakulása03
hatibacsi
2010. november 29. hétfő, 18:26
Rózsa átalakulása02
hatibacsi
2010. november 29. hétfő, 18:26
Címkék
lengyel utazásra, őszi-téli időszakban, képződött nagy, folyékony oldat, elég makacs, közönséges megfázás, vörösvérsejt képzéséhez, makacs megfázáson, influenzát alig, légúti hurut, legtöbb panaszt, panaszokkal jelentkező, lagziján mulatott, hagymát felszeleteljük, lengyel emberek, szirup lényege,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.