Regisztráció  Belépés
2017. november 20. hétfő | 47. hét | 324. nap | 03:08 | Jolán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
6 rákkeltő háztartási cikk, amitől jobb ha mielőtt megszabadulunk!

Az otthon az a hely, ahol optimális körülmények között az időnk legnagyobb részét töltjük. Úgy érezzük, hogy biztonságban vagyunk, kellemes kis fészket rendeztünk be, ahol jó élni és harmónia vesz körül.

rakkeltok-a-lakasban

A legújabb kutatások arra világítanak rá, hogy a mai modern háztartásokban olyan elemek, szerek találhatók, amelyek az egészségre káros hatással lehetnek, kockázatosak minden családtagra, és huzamosabb használatuk rákot is okozhat.

Ezek elsősorban háztartási tisztítószerek, amelyek veszélyes formaldehidet, nitro-metilén-kloridot tartalmaznak, de megtalálhatók a műanyagot, gumit tartalmazó használati cikkekben is. Most 6 ilyen veszélyes használati tárgyat mutatunk be, amelyektől ajánlatos megszabadulni.

1. Légfrissítők

Sok légfrissítő tele van rákkeltő, veszélyes szerves vegyülettel. Egy tanulmányban kimutatták, hogy 13 népszerű légfrissítőben olyan anyagok
horvathnemagdi, 2017. november 19. vasárnap, 18:33
162 éve hunyt el Vörösmarty Mihály
162 éve hunyt el Vörösmarty Mihály

,,Mi dolgunk a világon? küzdeni
Erőnk szerint a legnemesbekért."
/Gondolatok a könyvtárban/

Vörösmarty Mihály (Kápolnásnyék, 1800. december 1. - Pest, 1855. november 19.) magyar költő, író, ügyvéd, a Magyar Tudományos Akadémia és a Kisfaludy Társaság rendes tagja, a magyar romantika egyik legnagyobb alakja.

Vörösmarty Mihály a polgárosodás eszményét zászlajára tűző reformkor vezérköltője, aki életművével minőségileg új költészetet hozott a magyar irodalomba, aki a lírai műfajt magasabb fokra emelte műveiben, művei által, akinek helye világviszonylatban is a
menusgabor, 2017. november 19. vasárnap, 18:30
Milyen házi praktikákat alkalmazol a megfázás elkerülésére kezelésére ? ?
Megelözésre:

- hetente 3-szor joga uszás 15 percig ( melluszással 3 ütem lélegzés nélkül, fej a viz alatt, a negyedik ütem alatt viz alatt préselni ki a levegöt a tüdöböl )

- aki nem tud uszni, vagy nincs lehetösége uszodába járni, minden reggel 15 perc joga lélegzés a teraszon vagy nyitott ablak elött ( télen is ) , a technikáját megtalálhatjátok az interneten.

Mindkét gyakorlat javitja nemcsak a sziv és tüdö müködését, hanem az immunrendszert is.

Az alkohol csak rövid távon segitheti a gyogyulást ( és nem a megelözést ), söt, vigyázni kell még a házipálinkával is, rendszeres fogyasztása nagymértékben gyengiti az immunrendszert
gaspaz, 2017. november 19. vasárnap, 15:05
A férfiak felelősségéért ültették fát Újbudán
Az eseményen Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke azt mondta, a férfiak történelmi szerepe harcolni, megteremteni a család létbiztonságát, küzdeni a nemzet érdekében.

Úgy fogalmazott, hogy egy szélsőséges feminista vélekedés szerint a férfiak elnyomják, kizsákmányolják a nőket.

Feltette a kérdést: lehet-e úgy élni, hogy az emberiség egyik fele hadat visel a másikkal szemben, normális állapot-e ez? Szavai szerint a Férfiak Klubja megfelelő választ adott a feminista megközelítésre, amikor nem ellentámadást indított, nem egy maszkulinista mozgalmat hozott létre, hanem azt mondta, nézzük meg, mely értékek tudnak összetartani egy családot, milyen felelőssége van a férfinak a nő és a gyermekek irányában.

A férfiak terhe nem jelentéktelen, amit az is jelez, hogy különböző társadalmi devianciák sújtják őket, mint például az alkoholizmus és az öngyilkosság - jelentette ki.

Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és népesedéspolitikáért
velemenyezd, 2017. november 19. vasárnap, 14:22
A jó érzések gyógyítanak!
Gondolataink hatalma

A jó érzések gyógyítanak!

A példám egyszerű, ami hatással van tudatalattinkra, lelki világunkra, így közvetetten az egészségünkre is :

Látok egy gyönyörű virágot, elmerülök a szépségében - az elmém képes néhány pillanatig minden mást kizárni, csak a jó érzés, feltétel nélküli öröm, csodálat, élvezet marad.
Ebben a pillanatban ez az érzés bekódolja magát a neki megfelelő helyre. Ekkor dől el, hogy melyik szervemet érinti az érzés ( konfliktus ).
Ha tartósan ennél az érzésnél tudok maradni, ez szolgálja az érdekeimet!
Sőt, később ahányszor előveszem ezt az emléket, annyiszor újra átélem.
Lelki világunknak ismeretlen az idő fogalma, így az emlék átélése olyan, mintha újra megtörténne. Így újra és újra az egészségünket szolgálja!

Egy beteg ember esetében ( bármilyen súlyos a betegség! ) ezek az elővett emlékek, jó érzések terápiában alkalmazva képesek gyógyítani is!

Sajnos azonban ezt az érzést a
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 09:00
RÓZSAKVARC: A SZERETET köve
Rózsakvarc a szeretet és a szerelem köve

Az öt alap gyógyító kristályok között nagy jelentősége van a rózsakvarc kőnek A közkedvelt rózsakvarc, a szeretet köve!
Már ránézésre is gyengédséget kelt, nem véletlenül tartják azt róla, hogy szerencséssé teszi a szerelmet. Mindemellett erősíti a beleélő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt.

RÓZSAKVARC

A KVARC CSOPORT TAGJA

A rózsakvarc viszonylag ,, fiatal ,, kvarckristály, az 1800 - as évektől ismerik. Elnevezését a színéről kapta, melyet a kvarcba épült titán és a kis mennyiségű mangán biztosít.
Kémiai összetétele ugyanúgy mint az előzőleg már ismertetett kvarckristályoknál, szintén szilícium - dioxid (SiO2 )

Leggyakoribb előfordulási helyei: Brazília, Madagaszkár, USA

A kvarckristályok összetételéről érdemes annyit tudni, hogy földkéregnek közel negyedrésze
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:54
FLUORit
A FLUORIT ÉS A CSAKRÁK KAPCSOLATA

Fluorit gyógyhatása, fluorit és a csakrák kapcsolata

A fluorit a torokcsakra, homlokcsakra és a koronacsakra egészséges működésére van jótékony hatással.
A torok csakra a kommunikációval, a kreativitással, az önfegyelemmel és az önkifejezéssel áll kapcsolatban. Ugyanakkor a hallás központja is.

A torok csakra szanszkrit neve Vissudha, ami megtisztulást jelent.

A torok csakrához tartoznak a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy gége, nyak, állkapocs, garat, légcső, hörgők, tüdő, nyelőcső, száj, hangszálak

A torok csakra legfőbb területei:
- kommunikáció, önkifejezés
- önfegyelem

Milyen érzelmi működési zavarok léphetnek fel a torok csakra hibás működése esetén?

önkifejezési problémák, fecsegés, dadogás

Milyen fizikai működési zavarok léphetnek fel a torok csakrával kapcsolatban?

fülproblémák, asztma, köhögés, megfázás, mandulagyulladás, nyelvprobléma, nyelési
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:49
Az AMETISZT erősen spirituális kő
AZ AMETISZT HATÁSA

Segíti a tisztánlátást

GYÓGYÍTÓ KÖVEK: AMETISZT

AZ AMETISZT HATÁSA A CSAKRÁKRA

Az ametiszt a gyökércsakra, korona csakra és a napfonat - csakra
állapotára van hatással.

A gyökércsakra ( tő csakra, alap csakra ) elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért és a tisztulási folyamatokért. A gerinc alsó végén, a végbélnyílás és a nemi szervek között helyezkedik el.
A legalacsonyabb rezgésszámú csakra.

A gyökércsakra szanszkrit neve Muladhara, ami gyökeret, támaszt jelent.

A gyökércsakrához a mellékvese, a csontok, csontváz, gerincoszlop, fogak, körmök, húgyhólyag, prosztata, nemi szervek, végbélnyílás, végbél, vastagbél, vér és sejtfelépítés, talp, láb tartoznak.

Gyökér csakra legfőbb területei:

- leföldelés
- munka, pénzkeresés
- vitalitás
- biztonság

Milyen érzelmi működési zavarok
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:40
OBSZIDIÁN - Kihűlt láva
OBSZIDIÁN - Kihűlt láva

Az obszidián Földünk izzó belsejéből származik és lávaként jött a felszínre. A láva lehűlése és megszilárdulása után lassú átalakulási folyamat során alakult ki az obszidián hópihékre, felhőkre vagy virágokra emlékeztető kristályszerkezete.

Az obszidián mindenekelőtt az amerikai őslakosság körében tett szert amulettként és gyógyító kőként nagy megbecsülésre.

Az obszidián utat nyit önnön mélységeinkbe, szembesít annak erőivel és innen kiinduló változási folyamatokat gerjeszt.

AZ OBSZIDIÁN HATÁSA A TUDATALATTIRA

Az obszidián belső szilárdságot és erőt ad, segíti a változási folyamatokat, a bizonytalanságból a legmélyebb valónknak megfelelő, új életminták felé vezet.

A bizonytalanság vagy az érzelmi káosz időszakában segít az obszidián az új, életre való belső valónknak megfelelő struktúrák megtalálásában, melyekből erőt és bizonyosságot meríthetünk.

Segít, hogy tudatunk ismeretlen rétegeinek formátlan erői
lenke1964, 2017. november 19. vasárnap, 08:36
Milyen házi praktikákat alkalmazol a megfázás elkerülésére kezelésére ? ?
● Az ELKERÜLÉSRE:
Reggel felkelvén, dolgom végeztén: zuhany, amit - utolsó fázisként - a lehető legnagyobb hőfokú, majd aztán TOTÁL-HIDEG vízsugaras ,,megoldással" (KÉTSZER váltva) ismétlek!...
● A MEGELŐZÉSRE: kiwi, méz, étkezés után pedig gargalizálás teafaolajos vízzel

(Megfázni tehát, vagy 30 éve nem fáztam meg, viszont higiéniai idiótákkal kezet fogva, volt már részem enyhébb lefolyású influenzában... - aminek lefutását aztán, kiwi, méz, és teafaolajos vízzel gargalizálás útján rövidítettem le...) ;)
foxworkinspace, 2017. november 19. vasárnap, 02:28
Immunerősítésre
A 10 legjobb gyógynövény és fűszer, mellyel megerősíthetjük immunrendszerünket

A testünkben működő rendszerek közül az immunrendszer az egyik legjobb példa annak komplex hatékonyságára. Sejtek és szervek hálózatán keresztül védelmezi folyamatosan testünket a fertőzésektől és megbetegedésektől.

Az immunrendszer bármilyen, a test számára ismeretlen ,,betolakodóval" szemben fellép és megindítja védekezését, legyen az baktérium, vírus, gomba, vagy fokozott hőhatás, de a szintetikus gyógyszerekben, hormonkészítményekben is találhatók olyan méreganyagok, melyek az immunrendszerből esetenként hibás működést válthatnak ki, súlyos esetben és hosszú távon akár autoimmun betegségekhez vezetve.

Segítsük szervezetünk védekező rendszerét (immunrendszer) olyan ősi, természetes gyógymódokkal, melyek mellékhatások nélkül képesek pozitív hatást kiváltani.
Hogyan védjük meg immunrendszerünket?

Az immunrendszer ezért általában sérülékeny terület, melyet nem árt
pacsakute, 2017. november 18. szombat, 23:11
Fazekas: a fűszerpaprika, a bor és az őszibarack a délalföldi térség legértékesebb termékei
Az agrártárca vezetője azt követően beszélt erről az MTI-nek, hogy szombaton részt vetta szatymazi gazdakör és a helyi önkormányzat által szervezett, "A gazdák szolgálatában" című konferencián, illetve az ahhoz kapcsolódó paprika és bormustrán.

A miniszter elmondta a fűszerpaprika hungarikum, és kiemelten védett magyar érték, termelésének fejlesztését segítheti, hogy a zöldségnövények támogatása a 2016-os 48 900 forintról mintegy 86 ezer forintra emelkedett az idén hektáronként. A fűszerpaprika termelők igénybe vehetnek még fémzárolt vetőmag termelésre is kompenzációt, ami 75 százaléka a vetőmag árának, kilogrammonként legfeljebb 30 ezer forint, és segítheti a minőség javítását az is, hogy számos újfajta kísérlet van folyamatban.

Szólt arról is, hogy a paprika hozamát 20-25 százalékkal növelhetik a termelők öntözéssel, ami kihasználatlan lehetőség.

Utalt arra is, hogy a minőség szerepe alapvető a piacok megtartásában és visszaszerzésben, a Magyarországra beáramló importpaprika olcsóbb,
velemenyezd, 2017. november 18. szombat, 16:12
1/4284
Képek, videók
A LEGNAGYOBB.jpg
katalin_53
2017. szeptember 18. hétfő, 21:14
Egyedül a legnagyobb erő.
katalin_53
2017. szeptember 18. hétfő, 21:09
A legnagyobb áldás,.jpg
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 10:54
márai_az-elet-legnagyo bb-
menusgabor
2017. augusztus 19. szombat, 18:10
ló- a legnagyobb.png
agica2004
2017. május 13. szombat, 19:26
A legnagyobb börtön....jp
pacsakute
2017. március 06. hétfő, 17:29
Legnagyobb cél
irmus
2017. március 03. péntek, 08:08
A legnagyobb vagyon ezen
irmus
2016. november 08. kedd, 08:42
Az-ego-a-legnagyobb-al om.
menusgabor
2016. október 04. kedd, 18:53
Azt adom mi a legnagyobb
borigit
2016. augusztus 20. szombat, 16:05
Budapest legnagyobb tava
sanci81
2016. május 21. szombat, 14:51
Biblia kutatás
sacimama
2015. július 14. kedd, 00:55
kutatás csonti után
agica2004
2013. november 10. vasárnap, 18:58
Kóta Béla kutatás közben.
rozsmalom
2013. május 01. szerda, 08:21
Kutatási hipotézisek
furaila
2013. január 14. hétfő, 23:04
Címkék
gyönyörű virágot, gazdák szolgálatában, Németh Zsolt, beleélő képességünket, emlék átélése, szélsőséges feminista, agrártárca vezetője, zöldségnövények támogatása, érzésnél tudok, biztonság megteremtése, csakrák kapcsolata, fizikai erőnkért, egyik legjobb, férfiak felelősségéért, torok csakrához, magyar romantika,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.