Regisztráció  Belépés
2017. június 24. szombat | 25. hét | 175. nap | 19:08 | Iván
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Vizes vb 2017 - Megkezdődött a jegyértékesítés utolsó szakasza
A szervező Bp2017 Nonprofit Kft. pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, az érdeklődők az úszó- és a vízilabdaprogram belépői közül is választhatnak az értékesítési szakasz végső fázisában.

A két sportág eseményeire felkínált jegyek döntő része már a december 1-jén indult első, majd a januári második etapban elfogyott, a harmadik szakaszban 15 órától pedig újabb szektorok nyílnak meg. Összesen mintegy 130 000 jegy talál gazdára, az óriás-toronyugrás kivételével minden helyszínre lehet még belépőt kapni.

A vb-re eddig 122 500 jegy fogyott el, 381 millió forint értékben.

A július 14. és 30. között esedékes budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság jegyértékesítése változatlanul az eventim.hu oldalon zajlik. Ott az adott eseményre kattintva a jobb felső sarokban látható az "Interaktív ülésrend" menüpont, ahol lehet választani a még üres székek közül.
velemenyezd, 2017. június 23. péntek, 13:42
Vizes vb 2017 - Gyárfás Tamás szerint jó viszonyra van szükség a FINA-val
A magyar sportdiplomata, a nemzetközi szövetség alelnöke jelezte, hogy rövidesen sorra érkeznek majd a FINA vezető képviselői a Budapesten és Balatonfüreden július második felében zajló világbajnokságra.

A vendéglátónak a jó viszony fenntartása "egyébként kötelessége, de közvetlen érdekünk is, hiszen július 17-én itt születik döntés a 2022-es és 2024-es rövidpályás vb helyszínéről is" - írta az MTI-nek eljuttatott állásfoglalásában Gyárfás Tamás. - "Az elmúlt évek tapasztalatai alapján mondhatom: a mindenkori magyar sportdiplomáciai érdekeket szerencsésebb a színfalak mögött érvényesíteni és egyszersmind hatékonyabb is."

A saját szerepéről Gyárfás Tamás - aki az európai szövetség, a LEN gazdasági vezetője is - azt írta: mint eddig is, Magyarország és a magyar úszók érdekeit képviseli.

"Ennek eredménye lehetett, hogy 2005 óta hazánk hat úszó Európa-bajnokságot már megrendezett, és sikerült elnyerni a 2020. évi kontinensviadalt is. A FINA-események közül mi adtunk otthont a junior nyíltvízi
velemenyezd, 2017. június 23. péntek, 12:42
Magyarország Szépe 2017
nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. Egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

A nézők máris keményen szapulják

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást. A második udvarhölgy Pető Laura, az első udvarhölgy Viczián Viktória lett, a közönségdíjat szintén utóbbi nyerte el.

A nézők máris bundát kiáltanak, a Magyarország Szépe Facebook-oldalán kommentelők nem elégedettek a végeredménnyel, sokan nem Koroknyai Virág, hanem a közönségdíjas Viczián
menusgabor, 2017. június 19. hétfő, 20:00
Koroknyai Virág nyerte a Miss World Hungary szépségversenyt
Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.

A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente
velemenyezd, 2017. június 18. vasárnap, 21:54
Mi a fene történt a Fő utcában a sávozással?
Mint írják, a Fő utcát nemrég kétirányúsították, hogy "enyhítsenek" a Red Bull Air Race és a vizes világbajnokság miatti lezárásokon. A sávozás azonban finoman szólva sem sikerült tökéletesre: ahogyan a Facebook-csoport fogalmazott, úgy fest a dolog, mintha szlalom-pályát terveztek volna az autósoknak. Mindeközben a Bem József utcában továbbra is zajlik a felújítás.
bordat, 2017. június 18. vasárnap, 18:52
Pénteken lezárják a Bem rakpartot augusztus közepéig
A vizes világbajnokság egyik helyszíne a Batthyány tér lesz, a sporteseményhez kapcsolódó építési és bontási munkák miatt péntekre virradóra lezárják a forgalom elől a Bem rakpartot a Szilágyi Dezső tér és a Vitéz utca közötti szakaszon, ahol parkolásra sem lesz lehetőség. A munkák kezdetén az útszakasz kerékpáros-forgalmát még fenntartják, azonban később már azt is korlátozzák. Az útlezárás várhatóan augusztus 15-ig tart - írták.

A lezárt Bem rakparti útszakasz a Szilágyi Dezső tér és a Vitéz utca között ideiglenesen kétirányúsított Fő utcán kerülhető majd el, ahol a kétirányúsítás miatt megszűnik a kerékpársáv és a parkolóhelyek száma is csökken.

A lezárás miattvasárnap és július 9-én délután 2 óráig a 19-es villamos a Frankel Leó út és a Rudas Gyógyfürdő között a 17-es és az 56A villamos vonalára terelve közlekedik, a 41-es villamos pedig a Kamaraerdei Ifjúsági Parktól csak a Clark Ádám térig szállít utasokat. A 109-es busz ebben az időszakban a déli szakaszán meghosszabbított útvonalon, a
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 17:25
Vizes vb 2017 - Látványos reklámfilmmel népszerűsítik a vb sportágait
Az "Idén nyáron új legendák születnek" címet viselő reklámfilm a hat sportágat egy-egy vízi élőlénnyel állítja párhuzamba. A filmben az úszást a cápa, a nyíltvízi úszást a bálna, a műugrást a delfin, az óriás-toronyugrást az orka, a szinkronúszást egy halraj, míg a vízilabdát a polip szimbolizálja.

"A vizes sportok analógiáját figyelembe véve találtam ki az állatok karakterét" - idézte a szervezők csütörtöki közleménye a filmben szereplő szobrok tervezőjét, Szőke Gábor Miklóst. Magyarország egyik leghíresebb és nemzetközileg elismert kortárs alkotója szerint a legendás vízi állatokban "benne van az ősi erő, a rendkívüli teljesítmény és a technika, ami az élvonalbeli sportolóinkat is jellemzi".

A vizes világbajnokságot július 14. és 30. között rendezik Budapesten és Balatonfüreden.
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 14:14
Vasárnap lesz a Miss World Hungary döntője
A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lép majd színpadra. A bikinis kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok, valamint a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is lesz.

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást, voksolni a korábbi évekhez hasonlóan egy alapdíjas telefonszámon lehet majd.

Újdonság, hogy ebben az évben már az Android, iOS és Windows Phone platformokon is elérhető Médiaklikk Plusz mobilapplikáció segítségével is informálódhatnak az érdeklődők a versenyről és az alkalmazáson keresztül leadott szavazatukkal támogathatják a döntősöket. Az applikációban legtöbb voksot kapott lány A legszebb mosoly cím birtokosa lesz.

A műsorban először hallhatják a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzik el,
velemenyezd, 2017. június 15. csütörtök, 11:31
Újabb 1,1 milliárdos létesítményfejlesztés a BVSC-Zuglónál
A szerda délutáni ünnepélyes átadón Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntőjében kiemelte, a zuglói klub az elmúlt évek szakmai és infrastrukturális fejlesztéseivel kiemelkedő háttérnek számít a magyar sportban. Hozzátette, a most átadott nyolcpályás, fix sátortetővel fedett létesítmény a júliusi vizes világbajnokság egyik edzőmedencéje lesz.

Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke hangsúlyozta a társaságiadó-kedvezmények fontosságát, miután a beruházáshoz 670 millió forintot a vízilabda TAO-támogatásából kapott az egyesület. Emellett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közel 400 millió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez.

Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke - aki Szabó Tünde, Kemény Dénes, valamint Karácsony Gergely kerületi polgármester társaságában avatta fel a medencét - arra hívta fel a figyelmet, hogy mindez nem valósulhatott volna meg az összefogás és a vizes világbajnokság nélkül.

A fejlesztés keretében megújult a strandmedence és annak környezete, így az
velemenyezd, 2017. június 14. szerda, 18:35
Nemzetbiztonsági bizottság: felkészültek a rendvédelmi szervek a nyári rendezvényekre
Károly országos rendőrfőkapitány az ülésen azt mondta: az emberek eligazítását, képzését, feladatszabását tekintve felkészültek, s a műszaki, pénzügyi feltételek is biztosítottak. A rendőrség munkáját a magyar titkosszolgálatok mellett nemzetközi együttműködés is segíti - fejtette ki Németh Szilárd.

Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke azt mondta: a szervek rendkívüli felkészültségéről számoltak be, komoly biztonsági intézkedésekkel készülnek az olyan tömegrendezvényekre, mint a vizes világbajnokság, a Forma-1-es futam, a Sziget Fesztivál, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál és a Balaton Sound.

Mint felidézte: levélben fordult az illetékes miniszterekhez, hogy tájékoztatást kérjen a nagy nemzetközi, és sajtóérdeklődéssel járó tömegrendezvények biztosításáról, valamint a rendezvények látogatóinak tájékoztatásáról.

A testület elnöke többnyelvű tájékoztatást szorgalmazott az interneten, szórólapokon, a tömegközlekedési járműveken. Molnár Zsolt felhívta a figyelmet, erre nem csak
velemenyezd, 2017. június 14. szerda, 14:34
Fővárosi Közgyűlés - Továbbfejlesztik a margitszigeti zenélő szökőkutat
A testület 19 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett támogatta azt, hogy multimédiás video- és lézervetítésre alkalmas eszközökkel bővítsék a szökőkutat.

A megszavazott javaslat szerint a Margitsziget látogatottságára és a vizes világbajnokság rendezvényeinek helyszíneire tekintettel indokolt növelni a szökőkút már meglévő látványélményét - fény és vízjáték show-ját -, megőrizve a szökőkút egyediségét.

"A jelenlegi, változatos zeneszámokkal összehangolt, este megvilágított vízjáték kiegészül egy 30x15 méteres vízvászonra történő, szürkület utáni vetítési lehetőséggel" - fogalmaztak az előterjesztésben.

Mint írták, a már meglévő, esti zenei show-val összedolgozva a "vízvászonra" video- és lézerprojektor segítségével látványos multimédia anyagokat lehet vetíteni, amelyek hangosítását a meglévő hangfalrendszer biztosítja. A szökőkút meglévő vezérlőrendszere kis kiegészítésekkel alkalmassá tehető az új fúvóka szivattyúja, illetve a lézer- és videoprojektorok vezérlésére.
velemenyezd, 2017. június 14. szerda, 13:23
Vizes vb 2017 - Emlékérmét adott ki az MNB
Az új 50 forintos érmét a mindennapi készpénzforgalomban is használják majd.

A szerdai ünnepélyes eseményen Szabó Tünde sportért felelős államtitkár elmondta, a vizes világbajnokság rendkívüli példája annak, hogy "mi magyarok összefogásunk erejével, emberfeletti teljesítményre vagyunk képesek, amellyel hamarosan az egész világ csodálatát kivívhatjuk". Hozzátette, a világbajnokság sikere minden magyaré, az egész magyar nemzeté lesz és ennek a közös sikernek méltó kifejezője és örök emléke ez a különleges érme.

"Ez az érme, amelyen a 2017-es FINA vizes világbajnokság elemei jelennek meg, mindannyiunk számára ugyanazt jelenti: a büszkeséget és a hitet a magyarok erejében. Biztos vagyok benne, hogy óriási érdeklődést fog kiváltani, akár az érmegyűjtők, akár a sportszeretők körében." - fogalmazott.

Szabó Tünde megjegyezte, "mi most abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy személyesen tapasztalhatjuk meg, hogy a mi országunkat, hogyan változtatja meg és teszi erősebbé a sport világa, amely
velemenyezd, 2017. június 14. szerda, 11:03
1/47
Képek, videók
megkezdődött a havazás.jp
szalai0913
2012. február 04. szombat, 20:07
Megkezdődött2.JPG
kmmmarika
2010. május 07. péntek, 10:35
Megkezdődött.JPG
kmmmarika
2010. május 07. péntek, 10:35
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
zoldkaszino
2011. január 12. szerda, 04:53
május utólsó napján
orban47
2017. május 30. kedd, 19:49
utolsó retró tag (4).jpg
dnemethk
2017. május 27. szombat, 19:16
utolsó retró tag (3).jpg
dnemethk
2017. május 27. szombat, 19:16
utolsó retró tag (2).jpg
dnemethk
2017. május 27. szombat, 19:16
utolsó retró tag (1).jpg
dnemethk
2017. május 27. szombat, 19:16
Az utolsó mohikán.jpg
chillik
2017. május 11. csütörtök, 07:38
Ált.isk.biz. utolsó oldal
furaila
2017. május 04. csütörtök, 00:02
Obama -utolsó út.jpg
agica2004
2017. április 21. péntek, 17:12
utólsó földi találkozás
orban47
2017. április 19. szerda, 15:50
Az utolsó vacsora
furaila
2017. április 17. hétfő, 14:27
utolsó vacsora3.jpg
maroka
2017. április 10. hétfő, 14:44
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.