Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 07:30 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Jó tudni!
gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb esetben alaptalan támadások érik a közmédia által felkarolt ismeretlen orvosoktól.

Kitisztítja a szervezetet, erős oxidáns, megszünteti az oxigénhiányos állapotokat, így megakadályozza a rákos sejtek szaporodását. Minden betegség esetén nagyon ajánlott!
Belsőleg: Kúraszerűen 1,2,3.....20 cseppet 1dl vízzel meginni naponta 3x, majd visszafelé 20,19,18......1cseppet. A nagyobb hatás érdekében előtte 1 csipet só, utána vitamin bevitel (pl. 1 alma) ajánlott!
Külsőleg: Borogatva, bedörzsölve, kenegetve a bármilyen problémás bőrre (melanóma, pikkelysömör, lábgomba, tyúkszem, sebek, fogíny, miteszerek, ráncok, stb.). Gyógyszertárban kapható!
Teljeskörű leírás: Kovács József Hidrogén-peroxid-az eltitkolt gyógyszer! c. könyvében.
Ez a halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen, gyenge sav, voltaképpen egy erős
bozsanyinemanyi, 2018. január 17. szerda, 16:18
Kajla tavaszi szél ...
Kajla tavaszi szél ...
****************************************************************** ************************

Mint rakoncátlan kisgyerek ,
vele bírni nem lehet ,
duhajkodik , fütyürész ,
erejétől oly merész .
Átnyargal a kerteken ,
vadvirágos réteken ,
bőszen tartja erejét ,
amerre jár nagy a vész ,
visszafelé sosem néz .
Majd amikor elcsitul ,
a napsugár is előbúj .
Újra éled a csapzott táj ,
dalolgat a kis madár .
Ekkor már ,
a kajla tavaszi szél , - illa berek ,
már valahol messze jár .
**********

********** Bédné Marika : 2016 . 04 . 28 . 07 : 45 / saját versem - ismételve /
bedmarika47, 2018. január 17. szerda, 05:57
CserényiZsuzsánna
Cserényi Zsuzsánna

Ha akarod

Mától én rajzolok csillagot
A takaród minden sarkára,
Ha akarod.
Mától én vigyázom a napot
Ott az égen, a felhők fölött,
Ha akarod.
Én fújok szelet, csendeset
Vagy rombolót, dühöngőt.
Gyújtok apró tüzeket, vagy
Borítom lángba a hegyeket,
Beültetem fával a sivatagot,
S visszafelé folynak a folyók,
Ha akarod.
Bejárom veled a világot,
Letépek minden virágot,
Élek békében, boldogan
Vagy mindenért harcolok,
Ha akarod.
Mindenhol ott leszek
Add hát a két kezed
Átölellek és hallgatok
Ha akarod.
horvathzsoka, 2018. január 13. szombat, 00:19
Nézd, hogy szeretlek...
Béres Attila:

Nézd, hogy szeretlek...

Én gondolok rád akkor is,
mikor mordul az ég,
s eső elől futó szél
utcánkban reked,
és indulok hosszú magányos
sétákra, ahol kis
nyárutói csend borít
szerelmes kerteket.

A gyárkémények füstje is
visszafelé száll,
s ahol lebeg,
elborul az érett táj,
és meddő vadkörtefák várnak
késő szerelmeket.
A talpfákon kavics koppan,
s ha fény remeg a végtelen
sin felett,
a szívemen
átlátok, mert senkim sincs,
s hogy te nem vagy,
a senki is
csak te vagy nekem.
aranyoslila, 2018. január 12. péntek, 21:41
Érdekesség
egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb esetben alaptalan támadások érik a közmédia által felkarolt ismeretlen orvosoktól.


Kitisztítja a szervezetet, erős oxidáns, megszünteti az oxigénhiányos állapotokat, így megakadályozza a rákos sejtek szaporodását. Minden betegség esetén nagyon ajánlott!

Belsőleg: Kúraszerűen 1,2,3.....20 cseppet 1dl vízzel meginni naponta 3x, majd visszafelé 20,19,18......1cseppet. A nagyobb hatás érdekében előtte 1 csipet só, utána vitamin bevitel (pl. 1 alma) ajánlott!

Külsőleg: Borogatva, bedörzsölve, kenegetve a bármilyen problémás bőrre (melanóma, pikkelysömör, lábgomba, tyúkszem, sebek, fogíny, miteszerek, ráncok, stb.). Gyógyszertárban kapható!

Teljeskörű leírás: Kovács József Hidrogén-peroxid-az eltitkolt gyógyszer! c. könyvében.Ez a halványkék színű folyadék, híg oldatban színtelen, gyenge sav,
kirscha, 2018. január 09. kedd, 21:31
Úgy élj, hogy visszanézhess.
"Úgy élj, hogy visszanézhess. Ne haraggal, hanem örömmel forgathasd át emlékeidet, visszafelé. Nehogy sajnálkoznod kelljen... Okosan élj. De főleg: szépen... Ahogy a vonuló vadak hagynak nyomot maguk után, úgy hagyj te is. Hogy rád találjanak, ha keresnek. Hogy rád találhasson, aki keres. Hogy ne felejtsék el a vonulásodat. Jeleket hagyj a világban, téged jelzőket. Gondolatokat, amelyek rád mutatnak. Emlékeket, bármilyen, csak markáns legyen... akkor jól éltél. Akkor éltél helyesen. Úgy élj, olyan megfontoltan, okosan és szépen, hogy még az elmúlás fájdalmát is eltakarja a jóleső emlékek felizzó melege. Úgy élj!"

(Hankiss János
irodalomtörténész és egyetemi tanár)
klementinagidro, 2018. január 09. kedd, 19:33
Anyagi javakra fecsérelt álmok
Az emberek gyakran visszafelé póbálják
élni az életüket : azért igyekeznek anyagi javakra ,
például több pénzre szert tenni , hogy azt tehessék ,
amit akarnak , és boldogabbak legyenek .
Pedig a dolog valójában pont fordítva működik .
Először is annak kell lenned , aki vagy , és azt kell
tenned , ami igazán belőled fakad , mert csakis
így tehetsz szert mindarra amire vágysz .


Bédné Marika : 2018 . 01 . 09 . 13 :18 - határtalan gondolatok
bedmarika47, 2018. január 09. kedd, 13:20
Új albummal jelentkezik Müller Péter Sziámi
Müller Péter, költő, énekes jellemzése szerint a hagyománytisztelet és az "újra vágyás" jellemzi a lemezt, amelynek címe és alcíme (A helyzet tragikus, de nem komoly) is nyomatékosan az öniróniát hangsúlyozza, ami nélkül manapság lehetetlen életben maradni - mondta.

"Pilinszky János azt mondta, hogy a vers akkor születik meg, ha vagy eljutunk az én közepétől a kozmoszig, vagy visszafelé bejárjuk ezt az utat. A albumon hallható dalok ezt az utat járják be, spirális szerkezetben" - mondta a énekes, hozzátéve, hogy a lemezt egy önironikus, fájdalmas dal nyitja Cukortükör címmel. Müller Péter beszélt arról is, hogy ebben a dalban található kedvenc sora is, amit az érzelemgazdag és személyes hangvételű szám írásakor nyolc esztendős lánya írt: "A türelem rozsdát terem".

Mint mondta a saját számok mellett rákerült a lemezre még pár egzotikum: az Anima Sound System által készített remix/feldolgozás és a Romano Drommal közösen felvett Boldog Új Évet! (Baxtalo Nyevo Bersh). Emellett a lemezen hallhatóak
velemenyezd, 2018. január 09. kedd, 11:29
"Fülöp tehát odafutott..."
"Fülöp tehát odafutott, és hallotta, hogy Ézsaiás prófétát olvassa. Megkérdezte tőle: Érted-e, amit olvasol? ApCsel 8,30

Az etióp királynő komornyikja vallásos ember volt. A sötét pogányságban (hogy mi módon, nincs megírva) eljutott az egy Isten ismeretére. Azaz mégsem ismerte őt igazán. Imádkozni ment Jeruzsálembe - az imádság a mi beszédünk az Úrhoz. Jeruzsálemből visszafele menet a kocsin olvasta Ézsaiás prófétát. Vajon miért olvasta? Szerette volna tudni az egy igaz Isten titkait. Sötét lepel borította el szeme elől az írás értelmét. Ekkor csatlakozott Filep tanítvány a szekérhez, és megkérdezte: "Érted-e, amit olvasol?"
Szeretett testvérem, aki ezt a könyvet lapozgatod, Bibliát olvasó, vallásos ember vagy. Vallod, hogy egy az Isten, és a bálványok nem istenek. Az emberi szavakon keresztül Isten Lelke kérdi tőled: "Érted-e, amit olvasol?" Mert hiába minden emberi törekvés, vallásosság és imádság, amíg Jézus keresztje, megváltó szeretetének fénye rá nem világít az olvasott igékre. Addig
kalmanpiroska, 2018. január 09. kedd, 07:48
Izrael közzétette az országból kitiltottak listáját
tette hozzá.

"Ezek az emberek arra igyekeznek kihasználni a törvényt és vendégszeretetünket, hogy Izraellel szemben cselekedjenek, és rágalmazzák az országot. Minden eszközzel küzdök ez ellen"- hangoztatta a feketelista gyakorlati végrehajtásáért felelős Arije Deri belügyminiszter.

A BDS támogatásáért korábban már többektől megtagadták a határon a belépést. Isabel Phiri Svájcban élő malawi állampolgárt, az Egyházak Világtanácsa vezető tisztségviselőjét 2016 decemberében felültették egy visszafelé tartó járatra, miután a Ben-Gurion repülőtérre érkezett. A belügyminisztérium szerint ez volt az első eset, amikor Izrael nyilvánvalóan megtagadta egy turistától a belépést Izrael-ellenes tevékenysége miatt.

A hatóságok hónapokig nem adták ki a feketelistát, noha a stratégiai ügyek minisztériuma és a belügyminisztérium meghatározta, hogy miféle szempontok alapján tiltják meg valakinek a belépését.

A listán szereplő szervezetek vezetői, valamint tisztséget nem viselő fontos aktivistái nem
velemenyezd, 2018. január 07. vasárnap, 17:02
Meditáció az Élet Fáján
mint egy szemlélő, hagyd megmutatkozni. Csak figyelj...
Mikor a képek elhalványulnak, újra érzed a fa lombját körülötted, mely most lassan szétnyílik, és te elindulsz lefelé az ágakon egészen az aranylétráig... Ereszkedj le a fa törzse mentén a zöldellő, puha fűbe... A létra eltűnik...figyeld a tájat körülötted... halld a patak csobogását, a lombok halk susogását és érezd a lágy szellőt arcodon. Köszönd meg az ajándékot, mit kaptál... öleld át a fát szeretettel és indulj visszafelé a patak mentén...
A táj lassan eltűnik körülötted s te újra abban a megnyugtató csendes térben vagy, mélyen magadban. Kérd lelked, kísérjen vissza oda ahonnan elindultál. Úgy érzed, mintha valaki kézen fogna és vezetne... felfelé haladtok s te egyre tudatosabban érzékeled testi valódat, légzésedet és környezetedet. Vegyél mély lélegzetet és tudatosítsd magad a testedben ott, ahol most vagy... innen indultál el erre a meditációra. Mozgasd meg finoman a tagjaidat és legyél hálás ezért a
lenke1964, 2018. január 06. szombat, 08:15
Buda
Ma ismét Budán jártam. Pontosan 10 órakor indultam el. Úgy volt, hogy Budaörsön találkozok valakivel, aki odaad egy terméket, ez átkerült Törökbálintra, ezután felmentem a Farkasréti temetőbe, elintéztem a papír munkát. Kicsi meghajtottam az ügyintézőt, amit másnak fél óráig csinált, azt nekem 12 perc alatt összehozta, igaz ehhez finoman céloznom kellett rá, hogy az időm pénz. A következő megálló az Orfi volt. Kiváltottam az injekciómat és indultam is haza felé. A Mamut üzletközpont volt az utolsó állomásom, innen is hoztam haza egy terméket. Oda úton kellemes idő volt, aztán beborult, és visszafelé esett az eső. Épségben hazaértem, ez a legfontosabb!
ovarzolee, 2018. január 03. szerda, 18:46
1/382
Képek, videók
hidrogén.gif
nanszy
2010. július 31. szombat, 19:38
hibernáció kén-hidrogénel
szidi001
2008. április 09. szerda, 09:53
Virágok egyszerűsége
sanci81
2017. augusztus 02. szerda, 18:17
Szeretem az egyszeruseget
cherryonice
2010. szeptember 22. szerda, 18:46
közmédia.jpg
agica2004
2013. október 12. szombat, 13:55
állapotok
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 18:14
víhar utáni állapotok
peterimajoridozsahe
2010. április 11. vasárnap, 18:10
leégés előtti állapotok :
jou-jou
2006. szeptember 26. kedd, 23:08
A rákos sejtek eltüntetés
anci-ani
2016. június 10. péntek, 20:46
Nagyobb a veszély 8..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:05
Nagyobb a veszély 7..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:05
Nagyobb a veszély 6..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:05
Nagyobb a veszély 5..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:05
Nagyobb a veszély 4..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:04
Nagyobb a veszély 3..png
anci-ani
2018. január 07. vasárnap, 14:03
Címkék
vers akkor, utolsó állomásom, Boldog Új Évet, Müller Péter Sziámi, kajla tavaszi, türelem rozsdát, helyzet tragikus, Pilinszky János, kocsin olvasta, Müller Péter, vonuló vadak, Cserényi Zsuzsánna, Isten Lelke, öniróniát hangsúlyozza, köztudatba egyszerűsége, lágy szellőt,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.