Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 15:37 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mit keres Soros az európai parlamentben?
#23 hát látod...ha nem kap, akkor meg elveszi, akár erőszakkal is. Őket nem érdekli. Gyakran a saját Koránjukhoz nem tartják magukat, ezek után egy külföldi ország törvényeihez, amit el sem tudnak olvasni, mégannyira sem fogják.
Egyébként meg tudok róla, hogy a Viktátor befogadott egy kevéske "migrácsot" némi keményvalutáért cserébe, nekünk meg nyomatja az álszent, sunyi szöveget. Most erre mit mondjak? Volt értelme újból megválasztani. A buckalakók ellen persze hogy nem fog fellépni, mert szükség van a szavazataikra, és egyébként is, ő maga is az. Az a legkevésbé sem érdekli, hogy Kolompár Teszlatrooper semmivel se jobb, mint Ahmed Abd-El Rahmán Al-Mukakaki, viszont őérte kap zsozsót az EU-tól, Kolompár Teszlatrooper után meg nem.
szensavasutlezaras, 2018. április 20. péntek, 18:46
Ki fogta a saját kezébe, a saját magánnyugdijpénztárának forintjait?
Tény, hogy rendkívüli módon naiv és ostoba volt, aki bízott a kúrmányban és hitt a politikusoknak, de az is tény, hogy senki nem tudhatta előre, hogy a Viktátor és a sleppje mit fog einstandolni a közeljövőben.
Az se volt bekalkulálva, hogy anno Libajnai taccsravágja a MALÉVot, mégis megtörtént. Viktátor meg a MANYUPot sikkasztotta el. Ami nincs lebetonozva, azt viszik. Ezek a levegőt se veszik, azt is lopják.
A bankárokra pedig a döglött macskám temetését nem bíznám rá, nemhogy a pénzemet.
szensavasutlezaras, 2018. április 10. kedd, 22:13
Rezsi csökkentés hatásai , avagy nem minden az, aminek mondják?
PB-gázt fel lehet ütni levegővel anélkül hogy robbanna, szerintem te városi gázra vagy az acetilénre gondolsz. Benyát is lehet vizezni, szerinted érdekli a kutasokat, hogy az autó emiatt lemurdel? Na, pont ennyire érdekelné a gázt hígítókat is az, hogy életveszélyt okoznak. A profit a lényeg, az élet nem számít.
Nem tudom, hogy a Viktátorék hígítják-e a gázt, az viszont tény, hogy a fűtőértéke a negyede a 10-15 évvel ezelőttinek. Az viszont 100%, hogy tudomásuk van róla, és eszük ágában sincs tenni ellene. Vélhetően szó esett valami eldugott kis hátsó szobában ennyi+annyi pénzről.
szensavasutlezaras, 2018. április 10. kedd, 02:07
Maradhat-e Magyarország a művelt világ része, 2018. április 8-a után?
Kedves #6, eddig "csak" 4,6 millió nincstelenünk van, és a számuk szépen exponenciálisan nő. 2022-re össze fogja hozni a Viktátor a 6 milliót, és ez még egy nagyon óvatos becslés volt.
Természetesen ezt a 4,6 milliót nem mutogatja a tévé meg a kormánypropaganda, elvégre Magyarország jobban teljesít...a mélyszegénység terjesztésében valóban jobban.

Javaslom bóklászgass egy kicsit Szabolcsban vagy Nógrádban. Magyarország nemcsak a Rózsadombból áll.
szensavasutlezaras, 2018. április 09. hétfő, 21:23
Kik azok akik a legtöbbet felejtettek a rendszerváltás óta?
Ez a fityisz programja: https://www.youtube.com/watch?v=fhiy1c7nv3s

Egy kormánynak kormányozni kell és képviselni és vezetni az országot, de Viktátor szerint nem.
tailor, 2018. március 14. szerda, 11:26
Ha Sorosová hatalomba emeli a jobbikot, akkor is támogatod?
Putnok7882!
Nem neked tettem fel a kérdést hanem Hatibacsinak, mégis te válaszoltár rá először. Vagy Hatibacsi és Putnok7882 ugyan az a személy lenne? Már ilyenre van példa, nem is csodálkoznék azon ha igaz lenne!
Hatibacsi, várom a válaszodat! Igaz nem az első eset lenne, ha nem válaszolnád meg a hozzád intézett kérdést.
Most válaszolok arra, hogy mikor is éltetted Viktátort.
Emlékezzél már arra vissza, hogy Geptop felvetette koronázzák meg Viktátort a Duna jegén és te voltál az aki teljes mellszélességgel kiálltál Geptop mellet és helyeselted az egészet. Ráadásul csak és kizárólag az ellenzéket szidod nem csak Gyurcsányt. Érdekes módon szerinted az ellenzék csak és kizárólag rossz dolgokat csinált míg a fityisz csak és kizárólag jó dolgokat. Mi ez ha nem éltetés?
Amúgy nem az agy mosott tévét kellene nézni és nem olyan újságokat olvasni ami fityisz kezébe van, mert ez az igazság ezekről a médiákról:
tailor, 2018. március 06. kedd, 11:43
Több profit megy ki Magyarországról nyugatra, mint amennyi uniós támogatás visszajön?
számára nem lesz megélhetés. Jó, aki teheti, kimegy Németbe, azok meg tudják zsarolni a céget, de mi a helyzet azokkal, akik ezt nem tehetik meg? Ha kivágják őket, marad a koldulás vagy a bűnözés
A munkaadók nagyon jól tudják, hogy az állambácsi és a politikai felsővezetés reménytelen helyzetbe juttatta a munkavállalókat, ugyanis egyre több a hiéna és egyre kevesebb a konc, tehát 1 betölthető álláshelyre is nagyon magas a jelentkezők száma, akik ugye emiatt a többit is ellenségnek tekintik. A Viktátor nem fog 1 millió munkahelyet teremteni soha, mivel soha nem is akart, csak hát szükség volt a sokmillió munkanélküli szavazatára. Azt se tartom kizártnak, hogy valahol valami kis hátsó szobában megegyezés is született arról, ne növekedjen a hazai munkahelyek száma.
Amíg a főnök az alárendeltjei zsebéből szedi ki a kenyeret hogy a maga zsebét tömögesse, addig vastagon van közük hozzá.
Persze, lehet így is hozzáállni, hogy nincs szocializmus, nincs máltai szeretetszolgálat, nincs semmi, ez van,
szensavasutlezaras, 2018. március 05. hétfő, 15:05
Ha Sorosová hatalomba emeli a jobbikot, akkor is támogatod?
#11.
Majdnem tetszett a kérdés, de a végét (szerintem) elrontottad:
"ugyanúgy éltetnéd Viktátort mint eddig?"
Éltette? Hol? Mikor? Vagy ez csak egy beprogramozott reflex? Netán ösztönös?
Légy oly kedves, fogalmazd át, oly módon, hogy az a valóságot tükrözze.... Éltetés már volt itt bőven. Főleg a balféken (Sztálin, Lenin, Rákosi, Kádár, stb.) Fennálva, harsányan... Azt, ha valaki más politikai véleményen van, azt pluralizmusnak hívják. Amit pedig te tettél az ennek a megnyilvánulás, mert olyan dolgot írtál, ami az egyetemes szabályok és gyakorlat szerint nem valósultak meg. Lehet, hogy te úgy érezted, de nem látszik. Teccik érteni?
putnok7882, 2018. március 05. hétfő, 09:53
Ha Sorosová hatalomba emeli a jobbikot, akkor is támogatod?
Én sose szerettem a jobbikot és nem is fogom!
Sorost se szeretem és nem is fogom!
Ebből az országból nem tudok elmenni, itt élek és itt is akarok élni. Sajnos el kell viselnem az idiotizmust, a gyűlöletkeltést és az emberek hülyeségét!

Visszakérdeznék Hatibacsi!
Ha esetleg a választások úgy alakulnának, hogy a fityisznek nem lenne abszolút többsége és koalícióra kell lépnie egy másik párttal és ez a párt a jobbik lenne, akkor te ugyanúgy éltetnéd Viktátort mint eddig? Ugyanúgy hinnél neki?
tailor, 2018. március 05. hétfő, 09:17
Minek köszönheti Mészáros Lőrinc a gazdagodását?
Éltem bérlakásban, nem kútfőből találtam ki a felfogásomat, ahogy azok a "sokak" sem. Ők ezt tapasztalták.
Hogy papírforma szerint hogy kellene működnie, az egy dolog. Az pedig hogy a valóságban hogy működik, az meg egy másik. A kettőnek pediglen semmi köze egymáshoz.
Papírforma szerint a lopást is büntetik, ma pedig a világ legtermészetesebb dolga.

1) Ha nem a tiéd, akkor a tulaj simán rádverhet bármit, ami tönkremegy, nem működik, vagy ilyesmi. És meg is teszi, neféljcsak.
2) A tulaj meg visszaküldi a számlát egy vaskos "zapádfaszát" megjegyzéssel, mondván, te tetted tönkre, te is fogod kifizetni.
3) Ha be lehet járni, minek oda költözni ahol munka van? Akinek volt pénze a bejárásra, annak a mobilitás (volán, MÁV, autó) nem okozott gondot. A kérdésben arról van szó, hogy olyasvalaki megy a munka mellé lakni, akinek NINCS.

Lehet hogy a munkalehetőségek nem egyenlően oszlanak el, de ez egyrészt súlyos hiba, aminek előbb-utóbb meg is lesz a böjtje, másrészt odakint
szensavasutlezaras, 2018. március 03. szombat, 21:27
A 400-ftos benzin járulék nélkül mennyi is lenne?
belebukik.

"Ki fizessen többet, ha nem az állami szektorban vagy??"

A cégek, ki más.

"Ha nincs Borsosdban infrastuktúra, akkor nem lesz cég sem!"

Akkor gondoskodjon róla a kormány, hogy legyen! Azért választottuk meg őket (még ha csak elviekben is), hogy teremtsen munkahelyet, legyen az embernek kenyere. Hogy ezt hogy oldja meg, az legyen az ő dolga. Nekik kellett a hatalom, igaz? Na, akkor a balhét is ők viszik el. Plain and simple.
Mellesleg nem volt a Viktátornak valami 1 millió munkahelyes ígérete anno? De bizony. Jaaa hogy ő azt úgy értette, hogy már csak annyi maradt? Bocsánat, én kérek elnézést...

"Ki nem szarja le, hogy a melósnak mi az érdeke?"

Persze, lehet telibeszarni a melós érdekeit, de akkor nem kell vonyítozni, ha az a rohadt szemét melós nemhajlandó gombokért robotolni napi 25 órákat, hanem kimegy Németbe, ahol a fizetéséből meg is tud élni, és akkor a külföldi vállalatnak fogja termelni a GDP-t. A zsugori hazai szarházi
szensavasutlezaras, 2018. február 08. csütörtök, 21:13
De tényleg, mitől teljesít jobban az ország?
A Viktátor meg a sleppje sokkal többet lop, mint annakelőtte. Tehát az ő szemszögükből nézve valóban jobban teljesít az ország. Hogy 4,8 millió mélyszegényünk van, azt magasról leszarják.
Ha még 10 évig ilyen jól teljesítünk, Szomáliában örömünnepet fognak ülni, hogy többé nem ők a világ segglyuka.
szensavasutlezaras, 2018. február 08. csütörtök, 20:54
1/6
Képek, videók
O.V.-parlamentben.jpg
agica2004
2017. április 30. vasárnap, 13:18
Göncz Á.-Parlamentben.jpg
agica2004
2015. október 13. kedd, 20:36
Parlamentben egyedül.jpg
kohlinka
2014. november 11. kedd, 21:31
parlamentben 3.jpg
kicsoda57
2013. szeptember 28. szombat, 22:28
parlamentben 2.jpg
kicsoda57
2013. szeptember 28. szombat, 22:27
Parlamentben megint ülése
basikele
2012. december 16. vasárnap, 04:30
parlamentben.jpg
kicsoda57
2012. november 18. vasárnap, 20:13
Hanem a parlamentben! :))
meki77
2012. szeptember 18. kedd, 19:36
Parlamentben.jpg
fasd
2012. március 26. hétfő, 00:26
Clinton a parlamentben.jp
agica2004
2011. július 06. szerda, 11:59
katonák Kolompáron.jpg
kicsoda57
2010. október 10. vasárnap, 18:26
MSZP-Kolompár Krisztofer.
farkas1945
2010. március 25. csütörtök, 10:20
return of kolompár
iqharcos1
2009. szeptember 28. hétfő, 18:15
Megszületett Kolompár Józ
vince62
2006. november 29. szerda, 00:20
kolompar lalika
weenee
2006. június 09. péntek, 16:23
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.