Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 14. kedd | 33. hét | 226. nap | 10:57 | Marcell
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
...Egyébiránt, a globális klmaváltozás tényét, valamint azt, hogy azt A FÖLDI EMBER okozza, már Trump sem vonja kétségbe!
Másfelől, a "problémával" foglalkozó tudósok EGYÖNTETŰ véleménye az, hogy amennyiben a bolygó államai, nem fognak össze - éspedig KÉSLEKEDÉS NÉLKÜL(!) - a "probnléma" kezelésére, akkor AZ EMEBRISÉG KI FOG PUSZTULNI ERRŐL A BOLYGÓRÓL! (...És nem 1 millió év múlva...)
Az utóbbi napokban csak egyetlen, "optimista" megközelítést hallottam, éspedig Ürge-Vorsatz Diána fizikus, klímakutató szájából. Amikor egyenesen megkérédezték tőle, szerinte MENYNI IDEJE VAN MÉG az emebriségnek ezen a bolygón, azt mondta, nem szeretne negatív jóslásokba bocsátkozni, mert - úgymomnd - fél az önbeteljesítő jóslásoktól...
Szerinte meg fog oldódni a "problém", csak össze kell fognia a Föld államainak...
(Naiv lélek...) Azonban ő, és mindenki más is, azt mondja: nem tudni, mikor következik be az az átfordulás, ami után már NEM LESZ LEHETSÉGES a klímaromlást megállítani!

De
foxworkinspace, 2018. augusztus 11. szombat, 20:34
Enneagram - Fejlődési szintek / Hogyan fogjunk hozzá?
boldogulni a világban biztos külső támasz nélkül - ilyen támaszt éppúgy jelenthet egy jó állás, mint a család és a barátok, vagy mondjuk egy hiedelemrendszer. Amikor a Hatosok fenyegetve érzik biztonságukat, szorongásuk következtében olyan viselkedésformák jelenthetnek meg náluk, amelyek az átlagos és egészségtelen Hármasokra jellemzők. A helyzettől és a stressz nagyságától függően a Hatosok megszállottá és versengővé válhatnak, miközben - az átlagos Hármasokhoz hasonlóan - igyekeznek megőrizni mások jó véleményét. Elszakadhatnak érzelmeiktől, s ilyenkor közelebbi azonosságot éreznek feladataikkal és teljesítményük minőségével, miközben másokkal szemben pattogó, "profi" modort ölthetnek fel. Lehetséges, hogy kisebbrendűségi érzésüket a Hármasokéhoz hasonlóan arroganciával és önmaguk előtérbe helyezésével próbálják túlkompenzálni. Ha szorongásuk már nyomasztó mértékűvé válik, a Hatoson megjelenhetnek a neurotikus Hármasok jellegei: a hibák leplezése, mások megtévesztése és a könyörtelen hajsza az után, ami
eposz, 2018. augusztus 08. szerda, 14:57
Apokalipszis Most
volna ilyen akciót.
- Harapjunk közben valamit! Remélem, elhozta magával a jó étvágyát, százados. Észrevettem, hogy gond van a kezével. Megsebesült? Csak egy apró horgászbaleset.
- Szabadidejében pecázik?
- Igen, uram.
- De jól van? Szolgálatra alkalmas?
- Hogyne, tábornok úr, kitűnően!
- Lássuk csak, mit kaptunk mára! Van itt marhasült... Az rendszerint ehető. Vegyen, Jerry, majd adja tovább! Hogy gyorsabban menjen, adjuk tovább mindkét irányba! Százados, nem tudom, mi a véleménye erről a rákról... de ha megeszi, nem kell többé bizonyítania a bátorságát. Én azért teszek egy kísérletet. Százados, hallott már Walter Kurtz ezredesről?
- Igen, uram. A nevét már hallottam.
- Jézusom! A különleges alakulatoknál szolgált.
- Luc, játssza le a szalagot a századosnak!
- Igen, uram!
- Jól figyeljen, százados!

Október 9, 4 óra 30.
P... V... K szektor.

Kambodzsából jött az adás. Ellenőriztük. Ez Kurtz ezredes
eposz, 2018. augusztus 06. hétfő, 14:19
Az Egység Törvénye
váltak volna?

Ré: Ré vagyok. A denzitásokon keresztüli előrehaladás szekvenciális. Egy ötödik denzitású társas memória komplexum negyedik denzitásból begyűjtött tudat/test/lélek komplexumokból áll. Ezután az összeállt vagy tömeges tudat/test/lélek komplexum megteszi eggyé olvadását, és a torzulások végtelen változatosságú lehetőségeinek kombinációjaként előállnak az eredmények.

7.17 Kérdező: Próbálom megérteni, hogyan fejlődhet egy ilyen Orion csoporthoz hasonló csoport. Azon a véleményen voltam, hogy az Egység Törvényének egy közelebbi megértése teremti elő az elfogadhatósági feltételét, hogy mondjuk, mint a mi mostani átmenetünk esetében, valaki a harmadikból a negyedik denzitásba lépjen. Ha te az Orion csoportban lennél, és az önös szolgálatra irányult, hogyan lenne számodra lehetséges az előrehaladás a harmadikból a negyedik denzitásba? Miféle tanulás lenne szükséges ehhez?

Ré: Ré vagyok. Hosszára való tekintettel, mostanra ez lesz az utolsó kérdés ennek az
eposz, 2018. augusztus 06. hétfő, 13:45
Tusványos - Kocsis: hatalmas felelősség a kétharmados többség
Kocsis Máté rámutatott: ezzel a felelősséggel kívánnak hozzáállni a közös ügyekhez, az ország dolgaihoz.

Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője úgy fogalmazott: a kétharmados többség felelősség azok felé, akik megválasztották őket, és lehetőség arra, hogy a világképüknek megfelelő céljaikat megvalósítsák.

Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke azt mondta: az ellenzék számára kudarc volt az áprilisi választás, de az ő munkájukat mégis igazolták a választók, soha még nem kaptak ennyi voksot. Az fel sem merült, hogy ne vegyék fel a mandátumot. Szerinte a Fidesz sokszor bohózattá degradálja a parlamentet, a legfontosabb törvényjavaslatok vitája a késő esti órákban zajlik.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője azt mondta: a szavazók által támasztott minimális elvárás, hogy a képviselők járjanak be a Parlamentbe, így nem is volt opció, hogy ne vegyék fel a mandátumot. Az, hogy harmadszor kapott a Fidesz-KDNP kétharmadot, az kritika is az ellenzék számára - jegyezte
velemenyezd, 2018. július 27. péntek, 16:03
Illegális bevándorlás - Orbán: a határokat meg kell védeni, senkit sem szabad behozni vagy beengedni
ahonnan a menekültek jönnek. Olyan projektekre, amelyek megakadályozzák, hogy a migránsok egyáltalán útnak induljanak. "Ebben Magyarország örömmel benne lenne" - tudatta a kormányfő.

A lap arra is rákérdezett, hogy mit gondol Angela Merkel tevékenységéről. A kormányfő világossá tette, hogy nem feladata minősíteni a kancellár munkáját, ez a német választópolgárok dolga. "Merkel asszony sem kritizált engem soha" - tette hozzá a kormányfő. Orbán Viktor rámutatott, hogy mindig őszintén vállalja, ha más véleményen van, és a migráció kérdése ilyen terület.

"Merkel asszony nem illetékes abban, hogy ki élhet Magyarországon. Én sem engedném meg magamnak, hogy eldöntsem azt, ki él Németországban és ki nem. És ezt teljes udvariassággal elmondjuk" - magyarázta. Megjegyezte: ha ő olyan menekültpolitikát folytatna, mint Angela Merkel, az emberek még aznap elzavarnák. Évtizedekig megszállt népként a magyarok érzékenyek a nemzeti függetlenségükre - mutatott rá.

A Bild Donald Trump amerikai elnökről és
velemenyezd, 2018. július 27. péntek, 12:30
Amerikai importvámok - Oettinger: meg lehetne próbálkozni egy "TTIP lighttal"
ennek fennáll a valós veszélye.

"Elképzelhető, hogy ez megtörténik, és akkor reagálnunk kell, és nem szabad puhánynak lennünk" - mondja Oettinger, kiemelve, hogy számos termék érkezik az Egyesült Államokból Európába, amelyeket az Európai Unió magasabb vámokkal sújthat.

Günther Oettinger álláspontja mindazonáltal az, hogy az Egyesült Államoknak is az az érdeke, hogy részt vegyen a világkereskedelemben, növelje exportját Európába és Ázsiába, és ne növelje ennek költségeit.

"Éppen ezért az a véleményem, hogy az Egyesült Államok kereskedelmi politikájában nem lesz alapvető változás, a protekcionizmus nem fog gyökeret verni" - hangoztatta a német politikus.

A költségvetési biztos arra is emlékeztetett, hogy Trump láthatóan megpróbálkozik az "Oszd meg és uralkodj!" politikával, de az Európai Uniónak egységet kell mutatnia, és mindenképpen közös nevezőre kell hozni az eltérő tagállami érdekeket.

"Ez tesz minket erőssé" - fogalmazott Günther Oettinger a Deutschlandfunk szerda reggeli
velemenyezd, 2018. július 25. szerda, 10:49
Vízilabda Eb - Märcz: reális eredmény született
csapat között, mert bár jó játékosai vannak, de "kevés a potenciális góllövő". Szerinte meg kell szokni, hogy ilyen kemény ellenfelekkel kerülnek szembe, akiknek a védekezését csak óriási elánnal lehet megtörni. Märcz hozzátette, a terv az volt, hogy hat-hét gólon tartsák a szerbeket, hiszen a jelenlegi magyar válogatott nem tud 9-10 alkalommal betalálni az olimpiai bajnoknak.

Az 5-8. helyért sorra kerülő folytatással kapcsolatban a szövetségi kapitány hangsúlyozta, az olasz Alessandro Campagna véleménye szerint minden idők egyik legerősebb Európa-bajnoksága zajlik a katalán fővárosban, így a legjobb négy mellett is erős csapatok harcolnak a helyezésekért és vért kell majd izzadni akár az ötödik hely megszerzéséért is.

"Fel kell használnunk ezt a két mérkőzést, hogy jövőbe mutató játékot nyújtsunk, a játékosok pedig bizonyítsák, hogy méltók a válogatottságra" - fűzte hozzá.

Bátori Bence ugyancsak a rossz kezdést emelte ki:

"Nagyon csalódott vagyok, nem így akartunk kezdeni, pedig két
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 19:42
Palkovics László: Magyarország nem ért egyet az uniós költségvetés jelenleg előterjesztett formájával
Magyarország nem fogadja el, hogy nála fejlettebb országok több támogatást kapjanak.

Magyarország úgy gondolja, hogy nem szabad megosztani az európai államokat a kohéziós politika mentén, nem szabad olyan követelményeket figyelembe venni az erről folyó tárgyalások során, amelyek nem tartoznak a költségvetés témakörébe - húzta alá a miniszter.

A Günther Oettinger uniós költségvetési ügyekért felelős biztossal folytatott megbeszéléssel kapcsolatban elmondta, hogy az Európai Unió és Magyarország véleménye nem egyezik e kérdést illetően, ugyanis a magyar álláspont szerint a kohéziós politika sikeres, amelyet legalább a jelenlegi formájában folyatni kell.

Mint elmondta, Violeta Bulc közlekedési ügyekért felelős uniós biztossal folytatott megbeszélésének egyik fontos eleme volt annak áttekintése, hogyan lehet megoldást találni arra, hogy "lehetetlen feltételeket" támasztva ne zárják ki a magyar, vagy más kelet-közép-európai vállalatokat a nyugat-európai szállítmányozási folyamatokból gazdasági
velemenyezd, 2018. július 24. kedd, 19:01
ENSZ-javaslat - Bakondi: a globális migrációs dokumentum szövege minden várakozásnál rosszabb lett
Bakondi Györgyöt az M1 aktuális csatornán pénteken arról kérdezték, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán bejelentette, Magyarország kilép az ENSZ globális migrációs csomagjának elfogadási folyamatából.

A főtanácsadó kijelentette: ezt így semmiképp sem fogadhatják el. A dokumentum alapvető jognak tekinti a migrációt, tiltja a migrációs mozgások akadályozását - tette hozzá.

Voltak olyan vélemények - mondta Bakondi György -, hogy ez nem kötelező jellegű, ugyanakkor szerinte nem erről van szó, mert az ENSZ kötelezné minden tagállamát, hogy intézkedési tervet fogalmazzon meg arra, hogyan tudja minél hatékonyabban végrehajtani ezt a határozatot. Másrészt - fűzte hozzá - a határozat előbb-utóbb a bíróságok gyakorlatában is megjelenik, és "aztán már kötelezőként hivatkoznak rá".

Megjegyezte: a migráció kibocsátó és tranzitországai nagy többségben vannak az ENSZ-ben, ezért várható volt, hogy elfogadják a paktumot.
velemenyezd, 2018. július 21. szombat, 15:46
A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
Tehát érdemes tőle tanulni érvelést és igazmondást. Neki rengeteg tapasztalata van, mert kritikus a munkája, ezért sok mindent látott, megismert, ezekről mondja el a véleményét. Csak ennyi. Mivel nem vagyok keresztény vele szemben (vallásos sem, nekem az ember maga jelentette a lényeget a saját szívtörvényével) ezzel kapcsolatban sem értek vele egyet, meg nem ismeri a hátterét mindannak a botránypöcegödörnek, amit feltárt az előadásaiban. Többet erről nem írok, csak ajánlottam, hogy érdemes megnézni a videóit.
katalinkohut, 2018. július 19. csütörtök, 21:25
Tallóztam
Nézzünk körül magunk körül, hogy élnek az átlag emberek,és vonjuk le a konzekvenciát, hogy milyen a mi életünk. Szeretnénk-e jobbat, mást? Ha igen, bizony fel kell emelni a fenekünket és tenni érte vagy a meglévő állapot ellen. Nem egyszerű, hiszen a kis kényelmes , megszokott , panaszkodós életünk, lustaságunk netovábbja.És itt tisztelet a kivételnek. Én is sokáig lusta voltam bizonyos téren, és még most is, bár ez fogható a fáradtságra is. Igen lehet fáradt a megannyi munkám miatt és persze lehet véleményt is nyilvánítani, és valószínű van, aki ennél sokkal többet dolgozik, de nálam ez a plafon. Igen a plafon. az elmúlt 5 hónapban az alvásidőm átlaga nem haladta meg a 4-5 órát huzamosabban. Az elmúlt 3 napban kaptam meg a lehetőséget, hogy aludjak egyfolytában 6 órát, és mint akit kicseréltek! De komolyan. Szóval , akinek van ideje aludni, van energiája több mindenre! Másfél éve járok heti két edzésre. Nekem kell, hogy valaki felettem álljon és mondja,mit hogyan csináljak, mennyi fekvőtámasz vagy bicska
horvathnemagdi, 2018. július 19. csütörtök, 09:07
1/329
Képek, videók
Megtapasztaltam.png
sz719eszter
2016. december 07. szerda, 15:51
Megtapasztaltam232.png
sz719eszter
2016. november 30. szerda, 09:33
BMW 5-Series V-MS by Vors
farkas1945
2012. március 22. csütörtök, 12:44
Vörs_orias betlehem
irmus
2011. december 06. kedd, 09:15
Vörs_orias betlehem2.jpg
maroka
2011. november 18. péntek, 14:14
Vörs_orias betlehem.jpg
maroka
2011. november 18. péntek, 14:13
bmw_m6_tuning_vors
levente500
2009. július 05. vasárnap, 10:34
Vorskla,Poltava.jpg
falazola
2006. december 04. hétfő, 16:52
Globálisan tekintve , hat
magnesses
2016. december 23. péntek, 17:28
Globális felmelegedés köl
sz719eszter
2016. március 26. szombat, 12:39
globális felmelegedés
lacika1974
2015. március 19. csütörtök, 06:19
Globálisan tekintve , hat
tuningegesjavito
2015. január 13. kedd, 21:28
Globális felmelegedés4794
lilagondolatok
2014. június 26. csütörtök, 12:04
Globális ima Úrnapján
sacimama
2013. június 03. hétfő, 00:15
carbon-credit-globalis -fe
andomanyi
2012. május 29. kedd, 07:45
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.