Regisztráció  Belépés
2018. május 27. vasárnap | 21. hét | 147. nap | 23:43 | Hella
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A talpmasszázs haszna, értelme - egy vélemény erről
A témához hozzászólva az alábbi levelet kaptam:Kedves Marika !
Tökéletesen egyet értek én saját magam tapasztaltam ennek a hatását.
Nekem egy nagyfoku Kokszatrozisom van a bal csipőmben, amivel műtétre javasoltak, de a műtőorvos nem javasolta koromtól függöen,hanem javasolt egy kezelést amit meg is csináltak másfél évvel ezelőtt.Az álott a talpmasszásból egy félórán át és utánna kaptam inekciót infiltrácio formájában.

Ez tett lábra, oly annyira hogy még ma is ennek a hatása alatt tudok járni, hanem is valami gyorsan de sétálva minden további nélkül.

Ennek köszönhetem, hogy eltudom magam és a fiamat is látni a bevásárolni valokkal es a háztartás körüli teendőkkel. Ez oriási sokat jelent.

Szivvel tudom ajánlani mindenkinek, probálják meg,mert nagyon sokrétü a haszna az emberi szervezetben.

(Tibori Szabó Margit Kolozsvárról)
lovaszmarika, 2018. május 16. szerda, 18:33
Jobbik: újraindulhat a "letelepedési biznisz"
szintű konstrukció 100 százalékos biztosításához.

Közölte: a Jobbik az Országgyűlés megalakulása után ismét benyújtotta a parlamentnek azt az alaptörvény-módosító javaslatát, amely a "letelepedésikötvény-biznisz" lehetőségét is ki akarja zárni, nem csak a Brüsszel által "belengetett" kvótákat.

Mirkóczki Ádám a Jobbik nevében arra kérte a Fidesz-KDNP-t, hogy támogassa a Jobbik javaslatát, és végre ne csak a "kommunikációs térben", a népszavazás és a nemzeti konzultáció eszközével nyilvánítson véleményt, hanem tettekkel védje meg az országot a bevándorlóktól.

Arra a kérdésre, hogy a Jobbik megszavazza-e majd a Fidesz által tervezett alaptörvény-módosítást és a Stop Soros törvénycsomagot, Mirkóczki Ádám azt mondta: ha olyan alaptörvény-módosítás lesz, amely valóban az ország védelméről szól, és semmilyen "trükköt nem tartalmaz", akkor azt biztosan támogatják. Ugyanakkor jelezte: az alkotmánymódosítás és a Stop Soros esetében is megvárják a szövegszerű javaslatokat.

A politikust arról is
velemenyezd, 2018. május 16. szerda, 16:01
Rogán: a Stop Soros javaslat és az alaptörvény szigorítását tervezi a kormány
törekednek, mint 2016-ban, az ellenzék által nem támogatott előterjesztésben, az új feladatokhoz ugyanis a kormánynak széleskörű felhatalmazásra van szüksége. Beszámolt arról is, hogy a kormány az igazságügyi tárca előterjesztéseit várhatóan május 23-án, az alakuló ülésén vitatja meg, így azok június elején kerülhetnek a Ház elé.

Szerinte nemzetközi fronton is folytatódik majd a vita a bevándorlás kérdésében, hiszen az uniós polgárok jövőre, az európai parlamenti választáson mondhatnak először véleményt a kérdésben, a brüsszeli döntéshozók pedig még az előtt megpróbálják jogszabályokban visszavonhatatlanná tenni javaslataikat. Leszögezte ugyanakkor: ezt nem fogják hagyni, és ebben az ügyben a magyar kormánynak és az Országgyűlésnek is lesz munkája.

A jelölt Európában egyedülálló, példaértékű intézménynek nevezte a nemzeti konzultációt, amelynek segítségével eddig is kialakították a kormányzás alapköveit jelentő egyetértési pontokat, a segély helyett munka alapelvét, a család- és gyermekvállalás
velemenyezd, 2018. május 14. hétfő, 16:54
Nem véletlenül kaptad az óvodai jeledet. Itt van melyik mit
szerencséjében. Ám emögött a látszólagos laza hozzáállás mögött nagyadag bizonytalanság is megbújhat.

perec: finom érzésű, elmélyült, szenzitív, ezért gyakran visszahúzódó, fontos számára a fizikai biztonság, az otthon

pillangó: szereti a szép, csinos holmikat, álmodozó és kissé naiv, művészi vagy egyéb képességeit olykor időbe telik kibontakoztatni

pipa: nyugodt, megfontolt, békés természetű. Szeret a háttérbe húzódva figyelni. Ritkán veszti el a türelmét. Érzelmeit, véleményét nem szívesen osztja meg másokkal.

plusz-jel (kereszt): belső konfliktusai és a benne rejlő ellentéteket kell megtanulnia összhangba hozni. Fontos számára, hogy pozicionálja, meghatározza magát a világban.

pohár: fontos számára a család, az otthon. Nyílt, megbízható, hűséges és őszinte. Érzései erősek, de csak azokkal szereti megosztani, akik igazán közel kerültek hozzá.

polip: intuitív, empatikus és találékony. Könnyen alkalmazkodik az új helyzetekhez, mégsem
tinka1951, 2018. május 09. szerda, 15:07
Igazság
és hogy jogod van élni, mert megszülettél. Hogy minden ember egyforma abban, hogy meztelenül jött ide, és meztelenül, egészen meztelenül tér vissza innen. Hogy aki jó, azt baj nem érheti, akármi is történjék vele: egyenesen járhat és nyílt homlokkal nézhet szembe a világgal. Ezek az igazságok.

De nem feltétlen értékű igazság az, hogy Tied a kabát, amit szekrényedben őrzöl. A gyapjú, amiből készült, a juhé volt. Te azt vallod, hogy igazságos úton lett a Tied, de a juhnak erről bizonyára más véleménye van.

A valódi igazságban bízhatsz bátran, kára nem eshetik. Felkél a nap, bármilyen sötét is legyen előtte az éjszaka.

Ha mégis látnod kell, hogy itt-ott, az emberi hangyaboly külön - életében a rossz látszólag győz a jó felett: ne tévesszen meg ez a látszat. Káin sohasem győzte le Ábelt. Csak megölte.

Jusson eszedbe, hogy van egy jelvény, amit sokan hordanak, de kevesen értenek meg. Azt hirdeti, hogy sok idővel ezelőtt keresztre feszítettek Valakit, aki győzött
evavicus, 2018. május 08. kedd, 23:08
Orbáni dilemmák
hiszem, hogy egy ekkora programnak keresztbe tehetne a jövőben az Orbán-kormány, amelynek honvédelmi minisztere - először a rendszerváltozás utáni kabinetek történetében - nem civil lesz. Benkő Tibor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar eddigi főnöke olyan katona, aki kiegészítő tanulmányait a Szovjetunióban, illetve az Egyesült Államokban végezte, s aki a washingtoni kormánytól kitüntetést is kapott. (Csöppet sem lennék meglepődve, ha évtizedek múltán kiderülne: a posztra jelölésében amerikai vélemény szerepet játszhatott.) Így aztán, minden ellenzéki riogatás ellenére, én magam nem gondolom, hogy a nemzetközi kapcsolatokat tekintve alapvetően új pályára vezényelhetné Magyarországot a negyedik kormányát megalakító Orbán Viktor.

A szokásos hetvenkedő beszédmód persze megmarad majd, mert a miniszterelnök feltehetően továbbra is ettől reméli külföldi ismertségének és súlyának növelését, amit pozícióelőnyök, engedmények kicsikarására akar felhasználni a különféle fórumokon. Ráadásul ezt a
tinka1951, 2018. május 08. kedd, 06:12
Szkripal-ügy - Cseh védelmi minisztérium: csak mikroszkopikus mennyiségben állítottal elő Novicsokot az országb
kijelentését, és egybehangzóan azt állították, hogy az államfő kiszolgálja Moszkvát és súlyosan árt Csehországnak, illetve nyugati szövetségeseinek. Cseh- és Morvaország Kommunista Pártja, valamint a Szabadság és Közvetlen Demokrácia mozgalom elnökei viszont kiálltak az államfő mellett.

Andrej Babis ügyvezető államfő, az ANO mozgalom elnöke, aki korábban a Szkripal-ügyben élesen bírálta Moszkvát, Zeman kijelentését nem kommentálta. Ugyanakkor értetlenségét fejezte ki afelett, hogy a titkosszolgálatok véleménye a Csehországban laboratóriumban előállított és tesztelt vegyi mérgező anyagról eltér egymástól.

A Cseh Kalózpárt közölte: kezdeményezni fogja, hogy a parlament illetékes bizottsága hallgassa meg az ügyben a katonai és a civil titkosszolgálatok képviselőit.Szergej Szkripal Nagy-Britanniában élő volt orosz-brit kettős ügynököt és lányát, a hozzá Oroszországból vendégségbe érkezett Julija Szkripalt idén március 4-én súlyos mérgezéses tünetekkel vitték az angliai Salisbury városának
velemenyezd, 2018. május 04. péntek, 21:03
Keresztény történet- Már csak három hét az élet
Már csak három hét az élet

,,Az orvos azt mondta, három hét van hátra az
életemből, ez pedig túlságosan kevés idő ahhoz,
amit - néhány jó ember szerint - még meg kellene
tennem."
Egy húszéves lány szavai ezek, amelyek a kórházi
ágyán hangzottak el.
Amikor a látogatója egészségi állapota felől
érdeklődött, a lány teljes nyíltsággal elmondta az
orvos véleményét. fogsz kerülni a halálod után.
- Nem, éppen ellenkezőleg. Próbálom száműzni
ezt a gondolatot a fejemből. Vidám életet éltem, a
világ gyönyöreit élveztem, így hát nincs értelme
most bármin is gondolkodnom. Ráadásul azt
mondják a látogatóim, meg kell javulnom, hogy
megfeleljek majd a mennynek. Én ezt nem tudom
megtenni. Valójában meg sem próbálom. Akárhogy
is, ez a három hét nem elég ahhoz, amit ezek
a jó emberek kívánnak tőlem. Így pedig mi értelme
van gyötörni magam ezzel a
kérdéssel?
- Drága leányom! -
katalin_53, 2018. május 04. péntek, 07:41
Mit keres Soros az európai parlamentben?
Soros Gyuri bácsit zárt ajtók mögött fogadják. A téma nem publikus... Ám a bizottság mai ülése publikus.... A "nem hiteles" közmédia, ma (kommentár nélkül) többször leadta....
(Tudom, erről önálló vélemény a balogság részéről, majd a "hiteles" média által előadott kotta után lesz itt...)
putnok7882, 2018. április 26. csütörtök, 21:03
Dr. Papp Lajos professzor üzenete
tudnak.

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk.
Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem."

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.

"Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk, ez nem működik! Ezek az ajánlások sem erkölcsileg, sem tudományosan nem védhetők. Néhány évvel ezelőtt kiderült, hogy a a szívbetegség valódi
sanci81, 2018. április 22. vasárnap, 12:14
A 731-es alakulat
partizánok, politikai foglyok, vagy a titkosrendőrség által gyanúsnak vélt egyéb emberek is voltak. Feláldoztak gyermekeket, időseket, és terhes asszonyokat is.

Érzéstelenítés nélkül, élve boncoltak fel embereket. Előbb megfertőzték őket különböző kórokozókkal, majd eltávolították egyes szerveiket, hogy azokon a fertőzés folyamatát tanulmányozzák. Férfiakat, nőket, terhes asszonyokat és gyermekeket egyaránt feláldoztak. Egy aktív résztvevő, Dr. Juasza Ken a Japan Times-nak nyilatkozott 2007-ben. Véleménye szerint legalább ezer ember, köztük orvosok végeztek hasonló tevékenységet Kínában.

Élő foglyokon vizsgálták a gránátrobbanás és a lángszóró hatását különböző távolságok és testhelyzetek esetén. Kikötözött foglyokat használtak célpontul a különböző biológiai és kémiai harcanyagok hatékonyságának elemzésére.

Foglyokat fertőztek pestissel, kolerával, fekete himlővel, és mérgeztek botulinum toxinnal. E kutatások új fegyverek kifejlesztéséhez vezettek, mint amilyen pl. a
schuro, 2018. április 20. péntek, 21:31
Tudtátok hogy ma van a költészet napja ?
hatibacsi#16

Bárkivel szívesen vitatkozom a költészetről, a művészetről ( illetve nem is vitatkozom, hanem inkább véleményt cserélek )

Ami József Attilát illeti, szerintem egész életműve alapján kell megítélni, ebbe nyilván beletartoznak mind a kamaszkori versei, mind a későbbi művei.

Vass Alberttel kapcsolatban tökéletesen igazad van, sokkal többet érdemelt volna ( csak úgy mellesleg, ha emlékszel karácsonyi irodalmi kvízemre , amit ráadásul te fejtettél meg, Vass Albertet Alberto Moravia és Albert Camus - vel egy szintre helyeztem, legalábbis a kérdésben, de, ezt most teszem hozzá, az értékelésemben is )

A fő kérdés következő: egy költőt, egy festőt, egy zeneszerzőt, stb, a művei alapján kell megítélni vagy pedig a politikai szimpátiája, vagy magánélete alapján ?

Elfogadható e az, hogy egy politikai rendszer, egy művészt felhasznál propaganda eszközként ? Elítélhető e, ha egy művész politizál is ?

Nekem az a szerény véleményem, hogy egy
gaspaz, 2018. április 16. hétfő, 20:46
1/327
Képek, videók
talpmasszázs
herbert-fam
2017. február 13. hétfő, 12:31
Talpmasszázs.jpg
felfedezo2
2016. augusztus 13. szombat, 17:07
Talpmasszázs
felfedezo2
2016. február 21. vasárnap, 09:27
talpmasszazs.jpg
irmus
2015. július 15. szerda, 10:55
talpmasszázs.jpg
sarkadykati
2013. szeptember 24. kedd, 16:32
talpmasszázs-térkép.jp g
tinka1951
2013. február 03. vasárnap, 16:47
Talpmasszázs
gyuszimacko
2011. április 10. vasárnap, 19:20
Talpmasszázshoz
dnemethk
2009. augusztus 04. kedd, 15:12
Egy kedves kislány Mariká
csalogany13
2010. október 16. szombat, 12:31
Kolozsvárról Zilah felé t
drkerekesmaria
2010. január 19. kedd, 17:25
Vélemény.jpg
chillik
2017. szeptember 03. vasárnap, 05:47
0 Bubo dr véleménye.jpg
lovaszmarika
2017. május 13. szombat, 12:56
vélemény
biharijudit
2017. január 26. csütörtök, 18:26
Zajos vélemény
naplopoleon
2016. október 10. hétfő, 17:27
véleményn.jpg
zsokica45
2015. október 19. hétfő, 10:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.