Regisztráció  Belépés
2018. július 17. kedd | 29. hét | 198. nap | 02:03 | Endre, Elek
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Szép gondolatok...
A pozitív gondolkodás boldoggá tesz! Boldoggá, mert úgy nézhetsz majd magadra mindig, ahogy csodára nézni illik. A pozitív gondolkodás a boldogság mágnese. Ha valamire gondolsz, azt vonzani kezded. Ha gondolataid szépek, akkor szép dolgokat vonzol, míg ha pesszimistán látod a világot, akkor a tragédia lesz maga az életed. Változtasd meg, és boldog leszel!
aranyoslila, 2018. július 11. szerda, 22:37
Kerner Mariann
KERNER MARIANN

Rajongói oldalán jelenleg már több mint 5000 követője van a Facebookon. Megjelent kötetei: A remény madara és a Te vagy a híd címet viseli.

Számára az életet jelenti a vers, és elsősorban ember, csak utána költő, ami egy szerep a sok közül.

"Az élettől kapott pofon gyakran többet ér, mint az élettől kapott ajándék"
Kerner Mariann

Kerner Mariann számára az életet jelenti a versAPA VIGYÁZZ RÁM!


Pici vagyok, nem beszél a szám,
De szemem üzen: vigyázz rám!
Vigyázz rám apa, engem
menusgabor, 2018. július 06. péntek, 20:00
Szép estét kívánok mindenkinek!
Tán időszerű lehetne a jelenre koncentrálni, és olyan életet élni, ami után ( emelt fővel-lehet távozni ebből az életből. És akkor attól sem kell félni, mi lesz, amikor.....mert nem lesz mit szégyellni!
Viszont a jelen életre érdemes erőforrásokat költeni, mert minden most történik. A tegnap már egyéni múlt, és globális értelemben, az emberiség történelme. A holnap pedig a mából fakad. Mint mindig! Ezt érdemes az emlékezetben tartani!
A szerelem ugyan a homályt szereti, az óvatosság azonban a napfényt. Mindenki nézze meg napvilágnál az ismeretlen személyt, valjon egészséges-e, mielőtt vele nemileg érintkeznék" - tanácsolta egy századfordulós német orvos, dr. Bloch a nemi élet minden szegletét feltérképező kézikönyvében, amely magyarul is megjelent a 20. század első éveiben. Az örökérvényű egészségügyi jótanács akkor éppen a szifilisszel kapcsolatos halálos veszélyre utalt.

A betegség
kirscha, 2018. július 03. kedd, 21:31
Szíria - Az amerikai ENSZ-nagykövet arra kéri Moszkvát, vesse latba befolyását a tűzszünet érdekében
Az amerikai diplomata közleményt adott ki, amelyben a szíriai kormányt vádolta meg a délnyugat-szíriai térségben meghirdetett tűzszünet megsértésével. Haley a kommünikében sürgette Moszkvát, hogy járjon közben a damaszkuszi kormánynál.

"A szíriai rezsimnek fel kell hagynia a tűzszünet folyamatos megsértésével Szíria délnyugati vidékein. Elvárjuk, hogy Oroszország a maga részéről mindent megtegyen a tűzszünet tiszteletben tartatásáért" - fogalmazott Haley. Hozzátette, hogy Moszkvának - amerikai álláspont szerint - "fel kell használnia befolyását", hogy a damaszkuszi kormány beszüntesse valamennyi "destabilizációs törekvését" Szíria egész területén.

Az ENSZ-nagykövet hangsúlyozta: "Oroszország lesz a felelős" a helyzet elmérgesedéséért Szíriában.

Pénteken az Európai Unió is közleményben ítélte el a szíriai kormányzati erők támadását a lázadók fellegváraként számon tartott délnyugati Deraa térségében, felszólítva Damaszkuszt, hogy "a humanitárius tragédia elkerülése érdekében fejezze be
velemenyezd, 2018. június 23. szombat, 07:04
Premierrel érkezik a Müpába a Szegedi Kortárs Balett
Az olasz mester harmadik alkalommal készít táncjátékot a társulat számára a Nemzeti Táncszínház szervezésében. Előző két alkotása - a Moderato cantabile és a Menyegző -, osztatlan sikert aratott és díjakkal is gazdagította a 30 éves társulatot - idézte fel közleményében a Nemzeti Táncszínház.

Az Orfeusz és Euridiké című előadással, amely a táncszínház évadzáró bemutatója lesz, Morelli ezúttal a világirodalom egyik legszebb szerelmi történetét viszi színpadra június 27-én a Müpában.

"A történet utazás az ismeretlenbe, az érzelmek és félelmek soha nem tapasztalt mélységeibe. Amikor Orfeusz és Euridiké különválnak, nem Euridiké vág neki igazán az útnak, aki elindul a holtak világába, hanem Orfeusz, aki egyébként az élők között folytatja mindennapjait" - idézi a közlemény az olasz koreográfust.

Orfeusz és Euridiké szerelmének fájdalmas és tragikus története Morelli koreográfiájában kézzelfoghatóvá teszi azt a szenvedélyt, amelyet a két szerelmes a túlvilágon való találkozásuk pillanatában
velemenyezd, 2018. június 18. hétfő, 14:32
Isten elfogad téged
már valaha arra, hogy Krisztus is elfogadott téged? Nem kell megdolgoznod érte, és nem is kell bizonyítanod.

"Ha anyám és apám elhagyna is, az Úr gondoskodik rólam." (Zsoltárok 27:10, GW ford.)

Lehetséges, hogy olyan szüleid vannak, akiknek soha nem tudtál a kedvében járni. Mindegy volt, mit tettél, nem volt elég jó. Ha hármast kaptál, akkor négyest vártak tőled. Ha négyest kaptál, akkor ötöst. Ha ötöst kaptál valamiből, akkor ők minden tárgyból ötöst akartak.

A tragédia az, hogy közületek néhányan még ma is megpróbáltok bizonyítani a szüleiteknek. Próbáljátok kiérdemelni, hogy elfogadjanak, pedig ez nagy valószínűséggel nem lesz így, ha eddig nem történt meg, és ez az ő problémájuk. Viszont a jó hír az, hogy nincs is szükséged az ő elfogadásukra ahhoz, hogy boldog legyél! Több mint 7 milliárd ember él a világon. Ha ebből két ember nem szeret, akkor mi van? Te Isten családjába tartozol, és téged Isten elfogadott!

Segítő kérdések elmélkedéshez,
dandej, 2018. június 07. csütörtök, 09:17
Mentőöv programot dolgoztak ki a balatoni vízi balesetek megelőzésére
Jamrik Péter, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) közbiztonsági tanácsának elnöke elmondta, tavaly lényegesen több súlyos baleset történt a Balatonon, mint a korábbi években. Ezért döntöttek úgy, hogy kielemzik a történteket, és a balatoni vízi rendészet ötlete nyomán, a vízi mentők mentorságával új vízbiztonsági programot dolgoznak ki. A munkába katasztrófavédelmi, meteorológus és infokommunikációs szakember is bekapcsolódott.

Hangsúlyozta: Európában továbbra is egyedülálló a Balaton hatszáz négyzetkilométernyi vízfelületének biztonsági rendszere, de a növekvő vendégszám, az, hogy évente hárommillió ember fordul meg a tónál, a szélsőségesebb időjárás és a vízi balesetek száma újabb lépésekre sarkallta a program kidolgozóit. A tó 235 kilométeres partszakaszán csaknem kétszáz fürdőhely 776 strandlejáróján özönlenek vízbe az emberek egy-egy forró nyári napon. Emellett 104 kikötő és 17 ezer vízi jármű biztonságát is garantálni kell.

A tavalyi vízi halálesetek fele egészségügyi okokból
velemenyezd, 2018. június 06. szerda, 20:31
Trianon: a nemzetvesztő liberális politika mementója
mementója

Hívjuk csak be az oláhot, hiszen olcsóbban dolgozik, mint a magyar! - mondta az erdélyi magyar nemes kétszáz éve. Ne kelljen magyarul tanulnia a befogadott oláhoknak! - mondta százötven éve a liberális magyar politikus. Napra pontosan kilencvennyolc éve ebből lett Trianon. A történelem ismételné önmagát: napjaink zombi-liberálisai szerint be kéne fogadnunk az olcsó afrikai-ázsiai munkaerőt, hátha ők is kiszakítanak majd néhány megyét maguknak száz év múlva. Szerintük Trianon amúgy sem tragédia. Szerintünk viszont az. De van rá gyógyír!

Akármilyen szép az idő, ma gyászolunk. Kilencvennyolc esztendeje ezen a napon, június 4-én, magyar idő szerint 16 óra 32 perckor írta alá a Versailles melletti Nagy-Trianon kastélyban Benárd Ágoston küldöttségvezető és Drasche-Lázár Alfréd rendkívüli követ azt a papírfecnit, amely szétzúzta, darabjaira szaggatta a történelmi Magyarországot. Hazánk kétharmad része és az ott élő több millió magyar idegen, ellenséges
menusgabor, 2018. június 04. hétfő, 21:30
Gianluca Zambrotta lesz a nagykövete az idei olasz focitábornak
és az FC Barcelonában is futballozott, s 98 alkalommal öltötte magára hazája válogatottjának mezét.

"Alapvető dolog a sportban, hogy a gyerekekből induljunk ki, nagyjából négyéves kortól. Nekem is van egy futballiskolám Como városában, ahol felnőttem. A sport, együtt az iskolával alapvető fontosságú egy fiatal fejlődésében" - mondta a 41 éves Zambrotta. A korábbi kiváló védőt megkérdezték, mi a véleménye arról, hogy az olasz válogatott lemaradt a világbajnokságról, és mit vár a tornától.

"Tragédia, hogy nem jutottunk ki a világbajnokságra, Roberto Mancini kinevezésével azonban új korszak kezdődik, és véleményem szerint, ha elég időt kap, akkor az irányításával újra ott lehetünk a legjobbak között. A vb esélyese szerintem Németország, a franciáknak kiváló fiatal játékosai vannak, s természetesen ott van Brazília és Argentína is." - mondta.

Marco Schembri, az ingyenes tábort szervező Sport Goals cég vezetője hangsúlyozta, fontos, hogy a jövő generációjának adjanak lehetőséget a sportolásra.
velemenyezd, 2018. június 04. hétfő, 14:10
Tóth Árpád VASÁRNAP Ó, lesz-e nékem valaha Egy csendes
Tóth Árpád
VASÁRNAP

Ó, lesz-e nékem valaha
Egy csendes, barátságos kertem,
Hol fényes lombú fák között
Hosszan, békén lehet pihennem?
Hol bölcsen elemezhetem
Megélt, elmúlt tragédiáim,
S csendesen mosolyogni látnak
Az orgonáim?

És lesz-e tisztes, ősz hajam
S agyamban csöndes, öreg eszmék?
Miket szép, széles gesztusokkal
Klubtársak közt meghánynánk-vetnénk?
Kinyitnók a klub ablakát,
Ragyogna ránk a holdkorong,
S múltról zenélő szívvel ülnénk:
Öreg szobrok, vén Memnonok...

De biztos-é, hogy mindenik
Öreg szívre leszáll a béke?
S hogy ami most fáj, akkor édes?
Vagy jobb, ha most szakadna vége?
- Ki a körútra szaporán,
Ki! a vasárnapi zsivajba!
Itt benn valami fojtogat,
Félek magamba...
koszegimarika, 2018. június 03. vasárnap, 18:15
Mindent tőlem telhetőt megteszek
,,Mindent tőlem telhetőt megteszek azért, hogy..." és a fogadalom helyett lebegjen a cél a szemed előtt!

A célt kitűzni sokkal jobb választás, mint bármit is ígérgetni. A célok adnak irányt a törekvéseinknek, cselekvéseinknek. A cél egy eredményre, hatásra, állapotra vonatkozik, amelyre erőforrásokat mozgósítunk és erőfeszítéseket teszünk, valamint érzelmeket, cselekvéseket, időt, odafigyelést, egymással törődést adunk bele.

A célt mindig a jelenben hozzuk létre a lépéseit is a jelenben valósítjuk meg.

Céltól az eredményig pontról pontra
A cél megfogalmazása, összegyűjtése
Célok kitűzéseÍrd össze az összes aktuális célodat! Az írás nagyon jó eszköz lesz végig. Ezek után kezd el őket priorizálni, azaz fontossági sorrendbe állítani őket! A fontosság lehet praktikussági vagy érzelem alapú, ez mindig szubjektív, így ne is kérdőjelezz meg senkit, hogy ez vagy az neki miért fontosabb, mint ami szerinted fontos.

Fontos, hogy egyszerre egy célra
jupiter21, 2018. június 01. péntek, 08:43
Tóth Árpád
Tóth Árpád

Vasárnap

Ó, lesz-e nékem valaha
Egy csendes, barátságos kertem,
Hol fényes lombú fák között
Hosszan, békén lehet pihennem?
Hol bölcsen elemezhetem
Megélt, elmúlt tragédiáim,
S csendesen mosolyogni látnak
Az orgonáim?

És lesz-e tisztes, ősz hajam
S agyamban csöndes, öreg eszmék?
Miket szép, széles gesztusokkal
Klubtársak közt meghánynánk-vetnénk?
Kinyitnók a klub ablakát,
Ragyogna ránk a holdkorong,
S múltról zenélő szívvel ülnénk:
Öreg szobrok, vén Memnonok...

De biztos-é, hogy mindenik
Öreg szívre leszáll a béke?
S hogy ami most fáj, akkor édes?
Vagy jobb, ha most szakadna vége?
- Ki a körútra szaporán,
Ki! a vasárnapi zsivajba!
Itt benn valami fojtogat,
Félek magamba...
horvathzsoka, 2018. május 20. vasárnap, 10:46
1/278
Képek, videók
Szép gondolatok
katrin56
2017. április 08. szombat, 12:41
szép gondolatok
dorotea55
2016. december 17. szombat, 21:09
szép gondolatok...
dorotea55
2015. november 07. szombat, 20:20
Pozitív gondolkodás
sacimama
2015. szeptember 04. péntek, 10:33
Pozitív gondolkodás
anna4459
2014. október 08. szerda, 20:53
pozitiv gondolkodás.jpg
cipello
2014. július 31. csütörtök, 11:31
pozitív gondolkodás.jpg
sarkadykati
2013. február 18. hétfő, 06:19
Pozitív gondolkodás
pacsakute
2012. augusztus 29. szerda, 09:48
A pozitív gondolkodás....
jpiros
2012. augusztus 16. csütörtök, 09:04
A pozitív gondolkodásról.
pacsakute
2012. augusztus 05. vasárnap, 10:13
pozitív gondolkodás.jpg
dnemethk
2012. február 12. vasárnap, 10:33
Pozitív gondolkodásmód
martimarti
2010. május 19. szerda, 03:28
Micsoda boldogság
anna4459
2018. július 16. hétfő, 13:32
Az a boldogság titka,ha a
rushlilly
2018. június 12. kedd, 13:58
A boldogság szeretet kérd
rushlilly
2018. június 12. kedd, 10:44
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.