Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 02:11 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
5 egyszerű módszer, melyek segítségével...
díszelgett. Bizonyára mindenki megtapasztalta már, de az ilyen típusú szem alatti karikák a nap folyamán valamennyire eltűnnek. Ezzel ellentétben vannak, akiknek sosem tűnik el, és ez azért lehetséges, mert nekik a szem alatti bőrük sokkal vékonyabb, mint másoké. A vékonyabb bőr miatt pedig jobban láthatóvá válnak a vérerek.

Ennek az állapotnak a hátterében állhatnak genetikai tényezők, környezeti hatások, vagy csak egyszerűen együtt jelentkezik az öregedési folyamatokkal. Egy teljesen ártalmatlan állapotról van szó, viszont sok embert zavarhat, hiszen esztétikailag okozhat problémát.

Tényezők, amik még állhatnak a sötét, szem alatti karikák kialakulásának hátterében:

Öregedés
Alkohol
Allergia
Túlzott só fogyasztás
Hormonális változások
Alváshiány
Betegség
Stressz

Ha már neked is eleged van belőle, és szívesen felfrissítenéd a tekinteted, akkor mutatunk pár módszer, amivel szépen lehet korrigálni a szem alatti sötét
vorosrozsa66, 2018. április 16. hétfő, 23:03
Szeretet és igazság
el azokat. Az istenfélő szülők megbüntetik az engedetlenséget, de minden körülményt gondosan mérlegelnek, a fenyítés előtt világos figyelmeztetéseket adnak, utána pedig érthetően indokolják tettüket.
Az istenfélő szülők megadják gyermekeiknek azt a meleg, bátorító szeretetet, gyengéd érintést, szem- és hangkontaktust, amelyek a szerető-szívű szülőket jellemzik. Tudnak különbséget tenni valódi (élelem, ruházat) és vélt (a legújabb akármi) szükségletek között, de nem ritka, hogy eleget tesznek ártalmatlan kéréseknek. Például, a gyermekek bizonyos életkorban azt igénylik, hogy szüleik mindent nézzenek, amit ők csinálnak ("Nézd, apu, most rúgom a labdát!" vagy "Nézd csak, anya, most beugrom a vízbe!"). Vannak, akik azt mondják: ha kidől egy fa az erdőben, és senki nem hallja, akkor nincs is hangja. Ez azért nem egészen így van. Természetesen a gyerekek nem gondolják azt, hogy ha a szüleik nem néznek oda, amikor ők valamit csinálnak, akkor az a valami igazából nem is történt meg - vagy senki sem fogja
kalmanpiroska, 2018. április 15. vasárnap, 18:59
Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki?
kétértelműségtől. A Vampyr nevű porszívó háziszerszám 1908-as hirdetése például azt ígérte: A hol a “VAMPYR" porszívó dolgozik, (...) ott nem kell porolni, kefélni, és butort kirakni, ott nincs szüksége a gazdasszonynak sok kellemetlen munkára. A KOBOLD-é 1909-ben pedig ezt: Nincs kefélés. Nincs porlás. Nincs porfelverés Zárójelben, érdekességképpen, ha már véletlenül ezeket is előtúrtam: ugyanígy teljesen ártalmatlanok a korabeli szóhasználatban azok a kefélés köré épült apróhirdetések, amelyek például a Délmagyar hirdetési rovatában jelentek meg 1929 és 1947 között. Találtam viszont egy kevésbé ártatlant ebben a tanulmányban a 19. századból: Erős, 25 éves fiatalember, aki ötig is tud számolni egy éjszaka, gazdag barátnőt keres. A kor mellékes. Jelige: Lord Betom [Beton] a kiadóba)A reklámok ebben az időben összesen három műhelyben készültek, a Mafilmnál és a Pannónia Filmstúdióban, később a
bordat, 2017. október 28. szombat, 16:44
Felgyújtanám a házam
A félig lepketestből, félig vonagló, szőrös tapogatókból álló, alienszerű élőlényt Indonéziában filmezte le .Ijesztő, ugye? Narancssárga, szőrös, lüktető testű, bizarr tapogatókkal felszerelt lény. Pedig nem mozifilmből származó űrlény, hanem itt a földön, konkrétabban Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában honos, teljesen ártalmatlan állatról van szóA medvelepkék közé tartozó Creatonotos gangis normál körülmények között senkit sem rettentene meg a maga négy centiméteres szárnyfesztávolságával. Párzási időszakban azonban ijesztő szörnyeteggé válik - legalábbis emberi szemmel nézve.

A hím lepkéknek ugyanis négy, nyugalmi helyzetben a testen belül elhelyezkedő tapogatója, úgynevezett corematája van. Párzási időszakban ezeket felpumpálják, és így messze kinyúlnak a testből.
A corematák feladata, hogy
bordat, 2017. október 24. kedd, 19:56
10 természetes gyógymód a bőrkinövések hatékony eltávolításá
felületére. Vagyis, ha bizonyos bőrelváltozásokat észlelünk, érdemes odafigyelni ezekre. Persze ezek a jelek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, de mutatják, hogy valami nem működik jól a szervezetünkben. Legyünk figyelmesek!Mindannyian már találkoztunk kisebb bőrkinövésekkel, úgynevezett csüngő anyajegyekkel. Másképp fibrómának is nevezik őket, és a jóindulatú daganatok csoportjába sorolhatóak. Látszólag ártalmatlanok, és az elején esztétikailag sem zavaróak.

Leginkább a hónaljon, nyakon, hajlatokban, mell alatt jelentkezhet. Igazából nem lehet pontosan tudni, hogy mi okozza létrejöttüket, azonban vannak bizonyos tényezők, mint például a túlsúly vagy akár a cukorbetegség. Ezeket általában orvosilag elszokták távolítani. Mutatunk néhány ennél természetesebb kezelési módszert.

1. Oregánó olaj

Az egyik leghatékonyabb természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő
lilagondolatok, 2017. szeptember 27. szerda, 09:19
Ausztriából és Kárpátaljáról is csatlakoznának a magyar jégkármentesítő rendszerhez
Győrffy Balázs kiemelte: a talajgenerátoros jégkármérséklő hálózat működése annál eredményesebb, minél nagyobb területet fed le, ezért érdemes megfontolni a szomszédos területek csatlakozását a magyar védőhálóhoz.

Az úgynevezett talajgenerátoros módszer során párologtatással a környezetre teljesen ártalmatlan ezüstjodidot juttatnak a felhőbe, amely nagy mennyiségű, de apró jégdarabokat képez. Ezek pedig a földfelszínhez közeledve vagy elolvadnak, vagy olyan kisméretűre zsugorodnak, hogy nem tudnak számottevő kárt okozni.

Hozzátette: a jégkármérséklő rendszer kiépítésére és működtetésére a vidékfejlesztési program keretében egyedül a NAK pályázott. A hálózat kiépítése 1,8 milliárd forintba kerül, működtetése évente másfél milliárd forintot igényel. Ez utóbbit az Európai Unió kárenyhítési alapjából finanszírozzák.

Magyarországon jelenleg a Dél-Dunántúlon működik jégkármérséklő rendszer. A most kiépülő háló körülbelül 50 milliárd forintnyi termelési értéket óv majd, de a védelem kiterjed
velemenyezd, 2017. augusztus 02. szerda, 15:22
Tudat Programozása - IV.
mindig figyel, minden tudatállapotban kommunikálni lehet vele, másrészt valakit transzba lehet ejteni tudta és beleegyezése nélkül. Erickson talán minden idők legnagyobb hipnotizőre volt. Képes volt ún. ,,sekély transzba" ejteni valakit csupán egyetlen kézfogással - a lenti videóban majd látni is fogjuk az egyébként nagyon nehezen megtanulható Erickson-kézfogás bemutatását. Erickson gyakran tréfálkozott azzal, hogy publikációiba rejtett hipnotikus parancsokat csempészett - ártalmatlan parancsok voltak ezek, Erickson még csak arra használta módszereit, hogy segítsen más embereknek; a visszaélések csak később kezdődtek el.

Az Ericksoni modell lényege, hogy az embernek három érzékelési rendszere van, mindhármon keresztül lehet közléseket (és szuggessziókat) bevinni a pszichébe. A három rendszer: vizuális (látás), auditoriális (hallás) és taktilis (tapintás, szaglás, ízlelés). Minden személynél van egy preferált, egy semleges és egy nem-preferált rendszer, így egy adott személy
eposz, 2017. május 26. péntek, 08:54
Így szabaduljunk meg a levéltetvektől természetes úton!
olyat is, amelytől irtózni fognak. Termesszünk körömvirágot, sarkantyúkát, napraforgót. A fűszerkertünkbe ültessünk macskamentát, levendulát, oregánót stb. A hagymafélék, köztük a fokhagyma szintén taszítják a levéltetveket.
Természetes, házi levéltetűirtó permetek

Ha a levéltetvek már elárasztották a kertet, fújjuk le azokat saját készítésú, csupa természetes összetevőt tartalmazó permetezőszerrel. Nem bonyolult elkészíteni egyiket sem. A levéltetű elleni ilyen "bio" szerek teljesen ártalmatlanok a környezetre.

Tartsuk azonban szem előtt, hogy ezek a permetlevek nem ugyanúgy hatnak, mint a kémiai alapú permetszerek, ezért rendszeresen és gyakrabban kell alkalmaznunk.
1. Fokhagyma

A fokhagyma igen hatásos kártevőriasztó. A fokhagymás levéltetűirtó elkészítéséhez tegyünk 3,5-4 liter vízbe 100 gramm összezúzott fokhagymagerezdet. Hagyjuk állni 24 órát. Következő nap hevítsük fel, majd 20 percig főzzük. A permetezéshez a kihűlt főzetet töltsük szőrófejes
nanoka72, 2017. május 13. szombat, 06:15
U17-es labdarúgó Eb - Döntetlennel folytatta szereplését a magyar csapat
A szinte teljesen veszélytelenül futballozó skótok a kétszer negyvenperces összecsapás első félidejének végéhez közeledve egy ártalmatlannak tűnő szabadrúgásból szereztek vezetést. A franciák elleni nyitómérkőzésen számtalan nagy bravúrt bemutató, még mindig csak 15 éves Ásványi Balázs rosszul jött ki, a hasa alatt elcsúszott a labda, amit a skótok támadójának, Zak Ruddennek már csak az üres kapuba kellett passzolnia.

A magyarok a második félidő elején szabadrúgásból egyenlítettek, Szerető Krisztofer nagyjából 20 méterről nagyszerűen tekert a bal felső sarokba.

A négy csoportból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódik a torna. Az Eb öt legjobbja részt vehet októberben az U17-es világbajnokságon.

B csoport, 2. forduló:Magyarország-Skócia 1-1 (0-1)-----------------------------gól: Szerető (51.), illetve Rudden (31.)

korábban:Franciaország - Feröer-szigetek 7-0 (5-0)

Szerdán játszották:

1.
velemenyezd, 2017. május 07. vasárnap, 07:06
Nézd a körmöd, megtudod, mi bajod
tövénél félhold alakú folttal. Ezek közül bármelyik jellemző megváltozhat, akár a mindennapi tevékenységek miatt is. A körmön sérülést okozhat ütés, nyomás, dörzsölés, rossz kézápolás, és különböző anyagok is, amelyekhez hozzáérünk. Az elváltozások többsége ezekhez hasonló okok miatt jön létre, és könnyen orvosolhatók, de előfordulhat, hogy komoly betegségekre is fény derülhet, ha figyelünk körmünk állapotára.

Fehér foltok

A közhiedelemmel ellentétben nem kalciumhiány okozza. Ártalmatlan elváltozás, amely általában manikűrözés vagy a mindennapi tevékenységeink során előforduló apró sérülésektől alakul ki. Ilyenkor a köröm anyagában, a kreatinban következik be apró változás, de ahogy a köröm nő, a foltok is eltűnnek.

Gödrök

Ha szarusejtek válnak le a köröm felszínéről, lyukak keletkeznek, melyek lehetnek ártalmatlanok, például sok kézmosás, mosószerek, körömlakkok következményei, de jelezhetnek betegségeket is. A mindkét kézen jelentkező gödröcskék utalhatnak
eva6, 2017. február 23. csütörtök, 14:23
Páratlan pillanatok
börtönőrre, aki nemet intett. Ránéztem a fiatalemberre, és láttam, hogy könnyes a szeme. - Mr. Harken, csupán a nagyapámnak szeretnék valamit mondani - kérlelt.
Megint ránéztem az őrre, aki ismételten nemet intett. Amikor visszafordultam a fogolyhoz, könyörgő tekintetét látva így szóltam: - Jöjjön ide! - Köszönöm, Mr. Harken - mondta. Kisfiús arcára nézve meg voltam győződve, hogy teljesen ártalmatlan. Remegő kézzel vette át a mikrofont, megtörölte a szemét, és megköszörülte a torkát. - Tudják meg, hogy ott, a vendégek közt, az az idős úr a kopott tréningruhában, a nagyapám. Bizonyára emlékszik rá, hányszor űztem tréfát belőle és a ruháiból. Nagyapó - folytatta -, soha nem fogok innen kikerülni, mert nem azt tettem, amit tanácsoltál. Most azonban megszereztem ezt az oklevelet, mert meg akartam mutatni neked, hogy olyat is tudok tenni, ami helyes. Szeretlek, nagyapó, és sajnálom, ami
kalmanpiroska, 2017. február 10. péntek, 12:51
1/49
Képek, videók
Isten segítségével.jpg
katalin_53
2017. szeptember 13. szerda, 11:10
Isten segítségével nincs.
katalin_53
2017. augusztus 19. szombat, 17:27
Isten segítségével
sacimama
2016. június 11. szombat, 15:03
Keresztapu segitségével!
korosigaborne
2011. január 02. vasárnap, 21:32
allah segitségével győzni
agica2004
2009. október 02. péntek, 10:38
segítségével behúzom
katusom
2007. december 27. csütörtök, 17:36
a karton segítségével
katusom
2007. december 09. vasárnap, 01:51
Egyszerű de életmentő táp
pacsakute
2018. február 09. péntek, 21:27
Az élet lehet egyszerü is
csalogany13
2018. február 04. vasárnap, 00:08
Az élet egyszerű....jpg
kkm
2017. július 13. csütörtök, 16:26
Egyszerű kép.jpg
kisgizus
2017. július 01. szombat, 12:11
Egyszerü ez 01.jpg
chillik
2017. március 13. hétfő, 07:16
Egyszerü ez 02.jpg
chillik
2017. március 13. hétfő, 07:16
Egyszerü vers.jpg
chillik
2017. február 07. kedd, 05:27
Egyszerübb rakott...
simocsi
2017. január 28. szombat, 06:54
Címkék
hálózat kiépítése, túlsúly vagy, most kiépülő, kefélés köré, Ásványi Balázs, franciák elleni, jégkármérséklő rendszer, Szerető Krisztofer, ártalmatlannak tűnő, kihűlt főzetet, egyébként nagyon, skótok támadójának, magyar csapat, embernek három, fenyítés előtt, öregedési folyamatokkal,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.