Regisztráció  Belépés
2018. július 22. vasárnap | 29. hét | 203. nap | 01:03 | Magdolna
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
benyomások és inspirációk szakadatlan áramlását, ami pedig identitásuk alapját képezi. Azt hiszik, hogy nem fogják tudni fenntartani a kreativitásukat, és mélyebb szinten a saját énérzésüket sem, ha nem érzik intenzívebben és egyenletesebben ezeket az érzéseket. Emiatt a Négyesek elkezdik a képzeletüket használni érzéseik felkavarására, és elkezdenek megkapaszkodni bizonyos hangulatokban, amelyek énérzésük szerint jól kifejezik őket. Ez ugyan termékenyebbé teheti fantáziájukat, és önmagában viszonylag ártalmatlan is, ám jelentős elmozdulást jelent az élettel való kapcsolattartástól az önmagukban való elmélyülés ingoványa felé.

Az átlagos Négyesek is alkotni akarnak, ám kreativitásuk kicsit önreflexív, és így már kevésbé egyetemes. Azt mondhatjuk, hogy ha az egészséges Négyesek művészek, akkor az átlagos Négyesek művésznek tekintik magukat. A 4. szinten sokféleképpen próbálják meg kifejezni önmagukat, ám az ilyen önkifejezés már nem annyira spontán és nem is annyira egységes. Mivel erejük jelentős
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:35
Tallóztam
hogy rábukkantam, meg is osztom másokkal, hogy ők is jól járjanak!

A legyek képesek megkeseríteni az életünket. Ha csak egy is bekerül közülük a lakásba, addig szemtelenkedik, míg az agyunkra megy.

Nem lehet leülni egy percre sem, és a délutáni szundit is elfelejthetjük, nem beszélve a sok kórokozóról, amit magukkal hoznak be.

Ezért cselekedni kell. A következőkben egy olyan módszerrel ismerkedhetünk meg, amely távol tartja a szemtelen legyeket, de közben teljesen ártalmatlan rájuk nézve.

A következőkre lesz szükségünk:

egy műanyag zacskóra
vízre
madzagra
4 pénzérmére (opcionális)

Elkészítés és használat:

Töltsük meg a zacskót félig vízzel, tehetünk bele pár pénzérmét, majd kötözzük be madzaggal, és tegyük olyan helyre, ahol a legyek járnak.

Nagyon sok ember számolt be pozitív tapasztalatról, miszerint a vízes-zsacskós módszer remekül elűzte a legyeket. Egyesek szerint a zacskón átsütő
horvathnemagdi, 2018. június 16. szombat, 13:54
Tantra
evés nem cselekvés, hanem betegség. Ez a fajta tevékenység megszállottság. Persze, nem ehetsz így folyton, mert akkor kipukkadsz, ezért az emberek trükköket eszeltek ki: bételt, vagy rágógumit rágnak, cigarettát szívnak - ezek az ál-ételek. Nincs bennük semmi tápérték, azonban az erőszak szempontjából remekül működnek. Mit csinál egy üldögélő, bételt rágcsáló ember? Épp megöl valakit. Gondolatban, ha tudatosulna benne, talán gyilkosságról fantáziálna. De ő csak bételt rágcsál: önmagában egy teljesen ártalmatlan tevékenységet folytat. Ezzel nem bánthatsz senkit, viszont nagyon veszélyes rád, mert közben egyáltalán nem vagy tudatában annak, amit csinálsz. Mit csinál az, aki dohányzik? Bizonyos szempontból ő egészen ártalmatlan: épp csak beszívja a füstöt, majd kifújja, belélegez, majd kilélegez. Ez egyfajta pránajáma, egyfajta ismétlődő Transzcendentális Meditáció. Az, aki dohányzik, egy mandalát alkot: magába szívja a füstöt, kifújja, beszívja, kifújja - ezzel egy mandala keletkezik. A dohányzáson át a
eposz, 2018. május 26. szombat, 07:34
Tallóztam
Ezek a jóindulatú, de sokszor zavaró bőrkinövések úgy a férfiaknál, mint a nőknél előfordulnak. Leginkább akkor jelentenek esztétikai problémát, ha az arcon, vagy a szemen, jelennek meg, akadályozva a látást.

Dr. Laurentiu Vladau román dermatológus most elmagyarázza, milyen tényezők játszanak szerepet ezen parányi puha bőrkinövések kialakulásában.

A kinövések a bőr legfelső rétegén, az epidermiszen alakulnak ki, kollagén rostokból állnak, amelyek hajszálér-hálózat vesz körül. Leginkább az 50 év fölötti emberek esetében gyakoriak, akik elhízottak és 2-es típusú cukorbetegségben szenvednek, de ritkább esetben gyerekeknél, vagy csecsemőknél is elfordulhatnak.

Leggyakrabban a nyakon, a szemek környékén, és az arcon növekednek ezek a kis jóindulat csomók, de a test bármely részén létrejöhetnek.

Az okok

A konkrét okokat nem ismerni, de az orvosok úgy gondolják, hogy ott alakulnak ki ezek a kinövések, ahol a bőrt gyakori súrlódás éri, amit okozhat
horvathnemagdi, 2018. május 16. szerda, 12:51
Tűz jegyek és az agresszió
Tüzes jegyek: az éltető konfliktus

A kezdeményező, csupa élet, lelkesedés tűz jegyeknek (Kos, Oroszlán, Nyilas) számára még békeidőben is a súrlódások adják meg az élet savát- borsát. Olykor érdeklődésüket is kötekedéssel nyilvánítják ki (közismert példa az a kisfiú, aki folyamatosan azoknak az óvodatársnőinek a haját ráncigálja, akik lángra lobbantották szívét), esetleg így kívánják magukra irányítani a figyelmet.

Ha csak más horoszkópelemek nem utalnak önmérsékletre, könnyen haragra lobbannak, provokálhatók. Lelkiállapotukat se nem tudják se nem akarják leplezni, de ha harsány jelenetek közepette kiadtak mindent, ami a szívüket nyomja, meg is nyugszanak. Sérelmeiken gyorsan túllépnek, hiszen annyi új teendő várja őket.

A tüzes gyerek ,,rosszcsontsága" különösen a visszafogottabb ( pl.Szűz) vagy kimondottan konfliktus kerülő (Mérleg) jegyű szülők számára lehet irritáló. Fontos tudniuk azonban, hogy ha megpróbálják ,,lenevelni" csemetéjüket vele
eposz, 2018. május 04. péntek, 12:28
5 egyszerű módszer, melyek segítségével...
díszelgett. Bizonyára mindenki megtapasztalta már, de az ilyen típusú szem alatti karikák a nap folyamán valamennyire eltűnnek. Ezzel ellentétben vannak, akiknek sosem tűnik el, és ez azért lehetséges, mert nekik a szem alatti bőrük sokkal vékonyabb, mint másoké. A vékonyabb bőr miatt pedig jobban láthatóvá válnak a vérerek.

Ennek az állapotnak a hátterében állhatnak genetikai tényezők, környezeti hatások, vagy csak egyszerűen együtt jelentkezik az öregedési folyamatokkal. Egy teljesen ártalmatlan állapotról van szó, viszont sok embert zavarhat, hiszen esztétikailag okozhat problémát.

Tényezők, amik még állhatnak a sötét, szem alatti karikák kialakulásának hátterében:

Öregedés
Alkohol
Allergia
Túlzott só fogyasztás
Hormonális változások
Alváshiány
Betegség
Stressz

Ha már neked is eleged van belőle, és szívesen felfrissítenéd a tekinteted, akkor mutatunk pár módszer, amivel szépen lehet korrigálni a szem alatti sötét
vorosrozsa66, 2018. április 16. hétfő, 23:03
Szeretet és igazság
el azokat. Az istenfélő szülők megbüntetik az engedetlenséget, de minden körülményt gondosan mérlegelnek, a fenyítés előtt világos figyelmeztetéseket adnak, utána pedig érthetően indokolják tettüket.
Az istenfélő szülők megadják gyermekeiknek azt a meleg, bátorító szeretetet, gyengéd érintést, szem- és hangkontaktust, amelyek a szerető-szívű szülőket jellemzik. Tudnak különbséget tenni valódi (élelem, ruházat) és vélt (a legújabb akármi) szükségletek között, de nem ritka, hogy eleget tesznek ártalmatlan kéréseknek. Például, a gyermekek bizonyos életkorban azt igénylik, hogy szüleik mindent nézzenek, amit ők csinálnak ("Nézd, apu, most rúgom a labdát!" vagy "Nézd csak, anya, most beugrom a vízbe!"). Vannak, akik azt mondják: ha kidől egy fa az erdőben, és senki nem hallja, akkor nincs is hangja. Ez azért nem egészen így van. Természetesen a gyerekek nem gondolják azt, hogy ha a szüleik nem néznek oda, amikor ők valamit csinálnak, akkor az a valami igazából nem is történt meg - vagy senki sem fogja
kalmanpiroska, 2018. április 15. vasárnap, 18:59
Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szívassa ki?
kétértelműségtől. A Vampyr nevű porszívó háziszerszám 1908-as hirdetése például azt ígérte: A hol a “VAMPYR" porszívó dolgozik, (...) ott nem kell porolni, kefélni, és butort kirakni, ott nincs szüksége a gazdasszonynak sok kellemetlen munkára. A KOBOLD-é 1909-ben pedig ezt: Nincs kefélés. Nincs porlás. Nincs porfelverés Zárójelben, érdekességképpen, ha már véletlenül ezeket is előtúrtam: ugyanígy teljesen ártalmatlanok a korabeli szóhasználatban azok a kefélés köré épült apróhirdetések, amelyek például a Délmagyar hirdetési rovatában jelentek meg 1929 és 1947 között. Találtam viszont egy kevésbé ártatlant ebben a tanulmányban a 19. századból: Erős, 25 éves fiatalember, aki ötig is tud számolni egy éjszaka, gazdag barátnőt keres. A kor mellékes. Jelige: Lord Betom [Beton] a kiadóba)A reklámok ebben az időben összesen három műhelyben készültek, a Mafilmnál és a Pannónia Filmstúdióban, később a
bordat, 2017. október 28. szombat, 16:44
Felgyújtanám a házam
A félig lepketestből, félig vonagló, szőrös tapogatókból álló, alienszerű élőlényt Indonéziában filmezte le .Ijesztő, ugye? Narancssárga, szőrös, lüktető testű, bizarr tapogatókkal felszerelt lény. Pedig nem mozifilmből származó űrlény, hanem itt a földön, konkrétabban Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában honos, teljesen ártalmatlan állatról van szóA medvelepkék közé tartozó Creatonotos gangis normál körülmények között senkit sem rettentene meg a maga négy centiméteres szárnyfesztávolságával. Párzási időszakban azonban ijesztő szörnyeteggé válik - legalábbis emberi szemmel nézve.

A hím lepkéknek ugyanis négy, nyugalmi helyzetben a testen belül elhelyezkedő tapogatója, úgynevezett corematája van. Párzási időszakban ezeket felpumpálják, és így messze kinyúlnak a testből.
A corematák feladata, hogy
bordat, 2017. október 24. kedd, 19:56
1/50
Képek, videók
az idegesség szintjei.jpg
orsi1
2011. december 27. kedd, 17:44
Nyári ete-saját szerk.gif
53ilona
2018. július 19. csütörtök, 08:42
Nyári ete-saját szerk.jpg
53ilona
2018. július 15. vasárnap, 12:53
saját napraforgó.png
53ilona
2018. július 15. vasárnap, 12:46
utcarész-saját png.png
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:36
katicsb,virágon-saját 3.p
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:36
katicabogarak-saját2.p ng
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:35
Flamingók-saját 8.png
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:35
csigabiga-saját 00.png
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:34
2 csiga biga-saját6.png
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:34
2 biga esően-saját0.png
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:33
RETRO KÉP-Saját.jpg
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:11
Nostalgia-saját .jpg
53ilona
2018. július 10. kedd, 12:11
Címkék
istenfélő szülők, teljesen ártalmatlan, önmagukban való, élet savát-, egészséges Négyesek, képzeletüket használni, öregedési folyamatokkal, szívüket nyomja, szemtelen legyeket, következőkre lesz, műanyag zacskóra, reklámok ebben, élettel való, kefélés köré, átlagos Négyesek, Lord Betom,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.