Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 02:37 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A "holgy "------Vilhelem Margareta [2-utolsó ]
nagyot.
Az idősesebbik ellenőr meglepődve nézett a pénztárosnőre.
-Hogy miről nem tehet ? És kicsoda maga ? Egyaltalan mit jelentsen az egész?
Szegény lány kifejezéstelen szemekkel nézett rá.
-Gondoljanak rólam amit akarnak,nekem mar úgyis mindegy .
-Van egy barátom ,a Robi aki az Euromark üzletben dolgozik.Az ő ötlete volt az egész.Talán továbbra is hallgattam volna rá,de a tegnap történt valami.
Úgy volt hogy a tegnap este moziba megyünk,de a bolt zárása előtt felhívott telefonon
és lemondta a találkánkat . Nagyon gyanús volt nekem az utolsó hetekben.
Szinte mindjárt gondoltam ,hogy egy nő van az ügyben.
Bizonyságot akartam és odamentem a mozihoz este.Es valóban ,a barátom egyszer csak megjelent ,persze nem egyedül ,hanem azzal a szemüveges voroshajú " hölggyel ",a Ritával akivel együtt dolgozik
-Tudja Zsóka néni az a" hölgy" aki itt járt a tegnap reklamálni ..
-Ezek együtt csempészték be az árukat Zsóka neni boltjába.
-Ez nekem teljesen
babumargareta, 2018. február 17. szombat, 21:20
Ady üzenet...
"Bűn és szenny az élet" Ady: Az én menyasszonyom c. verséből.

Napi becsapások, napi hazugságok, majd ....ilyenek!

Reggel korán telefonra ébredtem! - Túlsó oldalról egy hang - �--n szerint gyógynövény a kamilla?
Az! - mondom álmosan, majd lerakom a telefont.
Néhány nap múlva korai telefon: Túlsó oldalról - �--n nyert egy "óriási nagy egészségügyi csomagot"!
gratulálok. - Én hallgatok. A hang:-- Kihúztuk a telefon számát és nyert!!! Csupán 17.000.-Ft-ot kell fizetnie a vörösszőllő- mag-kivonat és a kurkumáért.
Én: köszönöm de nekem erre nincsen pénzem, miért kell fizetni ha nyertem?
A Hang:- Meglátja megfogja kedvelni, mindenre jó! Azután spóroljon, hogy a következő csomagot is megrendelhesse.
- Ja, köszönöm de nem, nem tudok... a nyugdíjamból semmit sem rendelni, a sárga csekkeket kell feladnom....stb.
Akkor viszont-hallásra. Letette, csend! Akár aludhatnék még egy kicsit, de nem tudok.
bzsuzsanna, 2018. február 13. kedd, 21:59
NMHH: az idén mintegy 3,5 millió feltöltős SIM-kártyánál kell egyeztetni az adatokat
érdekében 2017 első felében a szolgáltatókkal együttműködve az NMHH is információs kampányt indított az ügyfelek minél szélesebb körének elérésére. A folyamat 2017-es végrehajtását még jelenleg is értékelik, az idei adategyeztetés várhatóan már gördülékenyebben zajlik, hiszen a szolgáltatók jóval előre, a tavaly egyeztetett adatok alapján SMS-ben értesítik a határidőről az ügyfeleket - közölte az NMHH.

A Telenor az MTI-vel közölte: január 16-tól online, személyesen, és a 1220-as ügyfélszolgálati telefonon is elindult az adategyeztetés, minden ügyfelüket SMS-ben értesítik a határidő lejárta előtt 60 nappal. Az adategyeztetés problémamentes adatok esetén alig pár percet vesz igénybe. A Telenornál az adategyeztetést már 6 hónappal az éves határidőt megelőzően is el lehet végezni. Kiemelték, hogy az adategyeztetés nemcsak a mobiltelefonokban található hanghívásra képes SIM-kártyákat érinti, hanem minden, nem hívásra szolgáló eszközben - riasztóban, modemben, mérőórákban, meteorológiai állomásban - található
velemenyezd, 2018. január 22. hétfő, 14:23
Szijjártó Péter: Ghána az egyik legdinamikusabban növekedő ország Afrikában
A tárcavezető kétnapos accrai látogatásán tárgyalt a ghánai kormány több tagjával, köztük a külügyminiszterrel, a kommunikációs és a vállalkozásfejlesztési miniszterrel, illetve az ország alelnökével is. Újranyitotta Accrában a csaknem harminc éve bezárt magyarországi nagykövetséget, illetve megnyitott egy háromszáz fős ghánai-magyar üzleti fórumot.

Az MTI-nek telefonon nyilatkozva Szijjártó Péter rámutatott arra, hogy a magyar déli nyitás stratégiája keretében az idei esztendőben 29 százalékkal nőtt a magyar export a térségbe az előző év hasonló időszakához képest, a magyar vállalatok 360 millió euróval (120 milliárd forint) több bevételre tettek szert, mint az előző esztendőben. Ezért is döntött a magyar kormány úgy, hogy újranyitja a ghánai nagykövetséget, és megalakítja a ghánai-magyar üzleti tanácsot, amelytől a magyar vállalatok még nagyobb sikerét várja a térségben. Az üzleti tanács összefogja a ghánai és magyar vállalatokat az együttműködés még hatékonyabbá tétele érdekében - mondta a
velemenyezd, 2017. december 01. péntek, 17:39
NMHH: változnak az azonosítógazdálkodás szabályai
hírközlésről szóló törvény június 15-i változásához - a számhordozás részletes szabályairól szóló rendelet módosításában rögzítette - írták.

Ezáltal a fogyasztók az addigi, fizetett szolgáltatáshoz ingyen juthatnak hozzá, és a korábbi gyakorlattól eltérően szabadabban választhatnak szolgáltatót - fűzték hozzá.

Október 1-től lépett életbe az autókba beépített automata e-segélyhívókra vonatkozó szabályozás. Ez uniószerte egységesen lehetőséget ad az e-segélyhívók jelzéseinek továbbítására a mobiltelefon-hálózatokban, valamint fogadásukra is a 112-es számon hívható Egységes Segélyhívó Rendszerben. Ehhez kapcsolódóan az NMHH a magyar szabályozásban is ekkortól vezeti be az e-segélyhívások megfelelő irányításához szükséges azonosítót - egy technikai számot -, amelyet a mobiltelefon-szolgáltatóknak alkalmazniuk kell az e-segélyhívásokban.

Az Európai Parlament szabályozása értelmében az e-segélyhívó rendszert 2018 márciusa után kötelező beszerelni minden új személy-, illetve könnyűteherautó
velemenyezd, 2017. október 02. hétfő, 14:02
Növelte árbevételét és előfizetései számát a UPC a második negyedévben
telekommunikációs szolgáltató keddi közleménye szerint a második negyedévben lakossági és üzleti ügyfeleik száma 11 ezerrel nőtt, megközelítette a 836 ezret a negyedév végén.

Az előfizetések száma a szélessávú internetszolgáltatás terén egy év alatt 40,5 ezerrel nőtt és meghaladta a 645 ezret, az analóg és digitális TV-szolgáltatásban 17 ezres növekedéssel 673 ezer fölé emelkedett, a mobil előfizetések száma pedig több mint 27 ezres bővüléssel június végére megközelítette a 75 ezret. A vezetékes telefon előfizetéseinek száma 39,5 ezerrel 596 ezerre nőtt egy év alatt - írták.

Hozzátették, hogy emelkedett az innovatív szolgáltatásokat aktívan használók száma is, a nagy sebességű wifi router elterjedtsége például majdnem a hétszeresére nőtt tavaly júniushoz képest.

A növekedés a UPC Magyarország szerint az ügyfelek elégedettségét növelő befektetéseknek, az új és a felvásárlások által bővített körzetekben végrehajtott hálózatfejlesztéseknek, valamint a jól teljesítő mobil és üzleti
velemenyezd, 2017. augusztus 08. kedd, 17:23
Amerikai szankciók - Kommerszant: Washingtonnak több mint 700 külügyi alkalmazottat kell visszahívnia Oroszorsz
csökkenteni az oroszországi amerikai képviseletek személyzetének létszámát, az Interfax pedig arról írt, hogy az Egyesült Államoknak nem több tucat, hanem több száz diplomáciai és technikai alkalmazottat kell hazarendelnie.

Egy, a Kommerszantnak névtelenül nyilatkozó orosz külügyi illetékes szerint Moszkva előre értesítette Washingtont a készülő orosz lépésről, ám az amerikai vezetés nem kívánta megakadályozni, hogy az események így alakuljanak.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken telefonon közölte amerikai hivatali partnerével, Rex Tillersonnal, hogy az orosz ellenlépéseket Washington sorozatos ellenséges intézkedései váltották ki. Ezek között sorolta fel a kongresszus által megszavazott, Oroszország ellen irányuló "törvénytelen" büntetőintézkedéseket, a Moszkvával szemben megfogalmazott beavatkozási vádakat, a 35 orosz diplomata tavaly év végi kiutasítását, illetve az egyesült államokbeli orosz diplomáciai ingatlanok lefoglalását.

Lavrov ugyanakkor hangsúlyozta: Moszkva továbbra
velemenyezd, 2017. július 28. péntek, 22:44
Az idősek informálásával csökkenti az "unokázós csalások" számát a rendőrség
használja ki, hogy az idősek általában is segítőkészek, kiváltképp akkor, ha a hozzátartozóikról van szó.

Az "unokázós" módszer lényege, hogy a késő esti, éjszakai órákban felhívják a kiszemelt áldozatot és elhitetik vele, hogy egy közeli hozzátartozója, gyermeke, unokája bajba került: például baleset áldozata lett, életmentő műtétet kell végrehajtani rajta, tartozása van, vagy fogva tartják. Ezekkel az ürügyekkel ráveszik a gyanútlan idős embert arra, hogy minden pénzt, ékszert, értéket átadjon a telefon után nem sokkal érkező közvetítőnek, aki elhiteti magáról, hogy jó barát, ismerős, és már viszi is a zsákmányt.

Az efféle csalásokra is igaz az, ami a legtöbb bűncselekményre, hogy könnyebb megelőzni, mint felderíteni. Ezért hívja fel a rendőrség az idősek figyelmét arra, hogy az ilyen gyanús éjszakai telefon esetében kételkedjenek, kérdezzenek, igyekezzenek minden lehetséges eszközzel meggyőződni a hallottak valóságtartalmáról, hogy minél kevesebben váljanak áldozattá - hangsúlyozta a
velemenyezd, 2017. július 28. péntek, 16:53
Trump elnök megadta mobiltelefonja közvetlen számát több vezetőnek
Az amerikai elnök már korábban is megadta a telefonszámát több politikustársának, például Justin Trudeau kanadai kormányfőnek és Enrique Pena Nieto mexikói elnöknek. Eddig csak Trudeau használta a számot.

Trump a hírek szerint a múlt héten Emmanuel Macron francia államfővel cserélt telefonszámot, s arra biztatta, hogy nyugodtan hívja csak fel, ha szükségét érzi. Egyébként Macron szintén megadta közvetlen számát Trumpnak.

Az amerikai televíziók meg nem nevezett forrásokra hivatkozva számoltak be a diplomáciai protokolltól szokatlan és biztonsági kockázatokat is rejtő elnöki gesztusról. Egyúttal szakértőket is megszólaltattak, akik valamennyien azt hangsúlyozták: a vezetők közötti telefonbeszélgetéseket a munkatársaik hosszasan szoktak előkészíteni, a beszélgetések szuperbiztonságos telefonvonalakon zajlanak, például a Fehér Ház Ovális Irodájából, vagy az elnöki limuzinból.

Donald Trump mobiltelefonja annak ellenére sem teljesen biztonságos, hogy a kormányzat bocsátotta a rendelkezésére,
velemenyezd, 2017. május 31. szerda, 07:30
1/48
Képek, videók
Vilhelma
szicu
2016. május 13. péntek, 10:23
Margarétás - pipacsos.jpg
pacsakute
2018. március 15. csütörtök, 20:23
HÁTTÉR, MARGARÉTÁS.JPG
rochlitzne
2018. február 13. kedd, 15:15
Margaréta
lelekszirmok
2018. január 24. szerda, 13:10
Margaréta
irmus
2018. január 21. vasárnap, 08:59
Babtte tube margaréták.jp
mbartis
2018. január 10. szerda, 19:49
margaréta
bbbarbara
2017. december 08. péntek, 21:03
margarétás vizcsepp.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:44
margaréta.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:44
margaréta vízben.png
chillik
2017. november 23. csütörtök, 13:43
A nagy bérházba történt v
chillik
2018. február 13. kedd, 05:28
és történt vetés közben,
katalin_53
2017. július 26. szerda, 17:08
Mindez értem történt!.jpg
katalin_53
2016. május 22. vasárnap, 13:03
Nemrég valami történt vel
borigit
2016. január 16. szombat, 11:32
Itt mi történt, nem látni
margoboszi
2014. május 21. szerda, 22:05
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.