Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 17. péntek | 33. hét | 229. nap | 11:23 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
70 éves Pokémon Go játékos, 11 okostelefonnal
Saját építésű telefon-biciklijével ez a 70 éves bácsi a világ legeltökéltebb Pokémon Go játékosa

A 70 éves tajpeji Chen San-yuan a művészet azon szintjére emelte a Pokémon Go-zást, ahol nekünk földi halandóknak illene törölni az appot és végleg kivonulni a játkosok közül.

Még az unokája mutatta meg 2016-ban nagyapjának a játékot, ami azóta szenvedéllyé nőtte ki magát. Olyannyira, hogy a csak Pokémon nagybácsiként emlegetett Chen bicajára rögzített 11 okostelefonnal és egy szatyorni külső akksival járja a város utcáit és parkjait pokeállatkákra vadászva. Sokszor akár hajnali négyig is!

Állítása szerint ez segít neki fizikailag fittnek maradni, az Arzheilmer
schuro, 2018. augusztus 14. kedd, 21:43
Növelte az árbevételt és az előfizetők számát a UPC
Az infokommunikációs szolgáltató hálózatát a csütörtökön közzétett jelentés szerint június végén 1 807 300 háztartás érhette el, ami 58 800-zal haladja meg az egy évvel korábbit. Ügyfeleik száma 23 600-zal, több mint 859 400-ra nőtt. Nagy sebességű internetre 35 100 új előfizetővel 680 300-an, digitális és analóg televízióra 14 600 új előfizetővel 687 700-an fizettek elő a második negyedév végén. A UPC mobil szolgáltatásának 24 300, a vezetékes telefonnak 56 900 új előfizetője van tavalyhoz képest, így az előbbi 99 ezer, utóbbi majdnem 653 ezer ügyfelet ért el.A társaság szerint az eredményekhez hozzájárultak a vezetékes szolgáltatások és a továbbfejlesztett ajánlatok, az üzleti- és a mobil üzletágak, valamint a hálózatfejlesztések. Kiemelték a bővülő készülékkínálatot, a tévékészülékek és mobil eszközök értékesítését is.

A vállalat vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a fejlesztések a UPC versenyképességét javítják. Robert Redeleanu hozzátette, hogy a beruházásoknak köszönhetően bővültek
velemenyezd, 2018. augusztus 09. csütörtök, 12:52
A "holgy "------Vilhelem Margareta [2-utolsó ]
nagyot.
Az idősesebbik ellenőr meglepődve nézett a pénztárosnőre.
-Hogy miről nem tehet ? És kicsoda maga ? Egyaltalan mit jelentsen az egész?
Szegény lány kifejezéstelen szemekkel nézett rá.
-Gondoljanak rólam amit akarnak,nekem mar úgyis mindegy .
-Van egy barátom ,a Robi aki az Euromark üzletben dolgozik.Az ő ötlete volt az egész.Talán továbbra is hallgattam volna rá,de a tegnap történt valami.
Úgy volt hogy a tegnap este moziba megyünk,de a bolt zárása előtt felhívott telefonon
és lemondta a találkánkat . Nagyon gyanús volt nekem az utolsó hetekben.
Szinte mindjárt gondoltam ,hogy egy nő van az ügyben.
Bizonyságot akartam és odamentem a mozihoz este.Es valóban ,a barátom egyszer csak megjelent ,persze nem egyedül ,hanem azzal a szemüveges voroshajú " hölggyel ",a Ritával akivel együtt dolgozik
-Tudja Zsóka néni az a" hölgy" aki itt járt a tegnap reklamálni ..
-Ezek együtt csempészték be az árukat Zsóka neni boltjába.
-Ez nekem teljesen
babumargareta, 2018. február 17. szombat, 21:20
Ady üzenet...
"Bűn és szenny az élet" Ady: Az én menyasszonyom c. verséből.

Napi becsapások, napi hazugságok, majd ....ilyenek!

Reggel korán telefonra ébredtem! - Túlsó oldalról egy hang - �--n szerint gyógynövény a kamilla?
Az! - mondom álmosan, majd lerakom a telefont.
Néhány nap múlva korai telefon: Túlsó oldalról - �--n nyert egy "óriási nagy egészségügyi csomagot"!
gratulálok. - Én hallgatok. A hang:-- Kihúztuk a telefon számát és nyert!!! Csupán 17.000.-Ft-ot kell fizetnie a vörösszőllő- mag-kivonat és a kurkumáért.
Én: köszönöm de nekem erre nincsen pénzem, miért kell fizetni ha nyertem?
A Hang:- Meglátja megfogja kedvelni, mindenre jó! Azután spóroljon, hogy a következő csomagot is megrendelhesse.
- Ja, köszönöm de nem, nem tudok... a nyugdíjamból semmit sem rendelni, a sárga csekkeket kell feladnom....stb.
Akkor viszont-hallásra. Letette, csend! Akár aludhatnék még egy kicsit, de nem tudok.
bzsuzsanna, 2018. február 13. kedd, 21:59
NMHH: az idén mintegy 3,5 millió feltöltős SIM-kártyánál kell egyeztetni az adatokat
érdekében 2017 első felében a szolgáltatókkal együttműködve az NMHH is információs kampányt indított az ügyfelek minél szélesebb körének elérésére. A folyamat 2017-es végrehajtását még jelenleg is értékelik, az idei adategyeztetés várhatóan már gördülékenyebben zajlik, hiszen a szolgáltatók jóval előre, a tavaly egyeztetett adatok alapján SMS-ben értesítik a határidőről az ügyfeleket - közölte az NMHH.

A Telenor az MTI-vel közölte: január 16-tól online, személyesen, és a 1220-as ügyfélszolgálati telefonon is elindult az adategyeztetés, minden ügyfelüket SMS-ben értesítik a határidő lejárta előtt 60 nappal. Az adategyeztetés problémamentes adatok esetén alig pár percet vesz igénybe. A Telenornál az adategyeztetést már 6 hónappal az éves határidőt megelőzően is el lehet végezni. Kiemelték, hogy az adategyeztetés nemcsak a mobiltelefonokban található hanghívásra képes SIM-kártyákat érinti, hanem minden, nem hívásra szolgáló eszközben - riasztóban, modemben, mérőórákban, meteorológiai állomásban - található
velemenyezd, 2018. január 22. hétfő, 14:23
Szijjártó Péter: Ghána az egyik legdinamikusabban növekedő ország Afrikában
A tárcavezető kétnapos accrai látogatásán tárgyalt a ghánai kormány több tagjával, köztük a külügyminiszterrel, a kommunikációs és a vállalkozásfejlesztési miniszterrel, illetve az ország alelnökével is. Újranyitotta Accrában a csaknem harminc éve bezárt magyarországi nagykövetséget, illetve megnyitott egy háromszáz fős ghánai-magyar üzleti fórumot.

Az MTI-nek telefonon nyilatkozva Szijjártó Péter rámutatott arra, hogy a magyar déli nyitás stratégiája keretében az idei esztendőben 29 százalékkal nőtt a magyar export a térségbe az előző év hasonló időszakához képest, a magyar vállalatok 360 millió euróval (120 milliárd forint) több bevételre tettek szert, mint az előző esztendőben. Ezért is döntött a magyar kormány úgy, hogy újranyitja a ghánai nagykövetséget, és megalakítja a ghánai-magyar üzleti tanácsot, amelytől a magyar vállalatok még nagyobb sikerét várja a térségben. Az üzleti tanács összefogja a ghánai és magyar vállalatokat az együttműködés még hatékonyabbá tétele érdekében - mondta a
velemenyezd, 2017. december 01. péntek, 17:39
NMHH: változnak az azonosítógazdálkodás szabályai
hírközlésről szóló törvény június 15-i változásához - a számhordozás részletes szabályairól szóló rendelet módosításában rögzítette - írták.

Ezáltal a fogyasztók az addigi, fizetett szolgáltatáshoz ingyen juthatnak hozzá, és a korábbi gyakorlattól eltérően szabadabban választhatnak szolgáltatót - fűzték hozzá.

Október 1-től lépett életbe az autókba beépített automata e-segélyhívókra vonatkozó szabályozás. Ez uniószerte egységesen lehetőséget ad az e-segélyhívók jelzéseinek továbbítására a mobiltelefon-hálózatokban, valamint fogadásukra is a 112-es számon hívható Egységes Segélyhívó Rendszerben. Ehhez kapcsolódóan az NMHH a magyar szabályozásban is ekkortól vezeti be az e-segélyhívások megfelelő irányításához szükséges azonosítót - egy technikai számot -, amelyet a mobiltelefon-szolgáltatóknak alkalmazniuk kell az e-segélyhívásokban.

Az Európai Parlament szabályozása értelmében az e-segélyhívó rendszert 2018 márciusa után kötelező beszerelni minden új személy-, illetve könnyűteherautó
velemenyezd, 2017. október 02. hétfő, 14:02
Növelte árbevételét és előfizetései számát a UPC a második negyedévben
telekommunikációs szolgáltató keddi közleménye szerint a második negyedévben lakossági és üzleti ügyfeleik száma 11 ezerrel nőtt, megközelítette a 836 ezret a negyedév végén.

Az előfizetések száma a szélessávú internetszolgáltatás terén egy év alatt 40,5 ezerrel nőtt és meghaladta a 645 ezret, az analóg és digitális TV-szolgáltatásban 17 ezres növekedéssel 673 ezer fölé emelkedett, a mobil előfizetések száma pedig több mint 27 ezres bővüléssel június végére megközelítette a 75 ezret. A vezetékes telefon előfizetéseinek száma 39,5 ezerrel 596 ezerre nőtt egy év alatt - írták.

Hozzátették, hogy emelkedett az innovatív szolgáltatásokat aktívan használók száma is, a nagy sebességű wifi router elterjedtsége például majdnem a hétszeresére nőtt tavaly júniushoz képest.

A növekedés a UPC Magyarország szerint az ügyfelek elégedettségét növelő befektetéseknek, az új és a felvásárlások által bővített körzetekben végrehajtott hálózatfejlesztéseknek, valamint a jól teljesítő mobil és üzleti
velemenyezd, 2017. augusztus 08. kedd, 17:23
Amerikai szankciók - Kommerszant: Washingtonnak több mint 700 külügyi alkalmazottat kell visszahívnia Oroszorsz
csökkenteni az oroszországi amerikai képviseletek személyzetének létszámát, az Interfax pedig arról írt, hogy az Egyesült Államoknak nem több tucat, hanem több száz diplomáciai és technikai alkalmazottat kell hazarendelnie.

Egy, a Kommerszantnak névtelenül nyilatkozó orosz külügyi illetékes szerint Moszkva előre értesítette Washingtont a készülő orosz lépésről, ám az amerikai vezetés nem kívánta megakadályozni, hogy az események így alakuljanak.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken telefonon közölte amerikai hivatali partnerével, Rex Tillersonnal, hogy az orosz ellenlépéseket Washington sorozatos ellenséges intézkedései váltották ki. Ezek között sorolta fel a kongresszus által megszavazott, Oroszország ellen irányuló "törvénytelen" büntetőintézkedéseket, a Moszkvával szemben megfogalmazott beavatkozási vádakat, a 35 orosz diplomata tavaly év végi kiutasítását, illetve az egyesült államokbeli orosz diplomáciai ingatlanok lefoglalását.

Lavrov ugyanakkor hangsúlyozta: Moszkva továbbra
velemenyezd, 2017. július 28. péntek, 22:44
1/48
Képek, videók
pokemon rózsa.jpg
dnemethk
2012. február 16. csütörtök, 23:24
pokémon.jpg
agica325
2011. február 04. péntek, 20:32
pokémon.jpg
agica2004
2011. február 03. csütörtök, 15:47
az egyik Pokemon
mecsery
2010. december 27. hétfő, 20:21
pokemon9.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon7.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon66.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon65.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon64.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon6.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon59.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:58
pokemon58.gif
messner
2010. május 08. szombat, 16:57
Az okostelefonos.gif
pacsakute
2017. január 24. kedd, 17:12
Okostelefonok
sanci81
2016. augusztus 21. vasárnap, 14:24
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.