Regisztráció  Belépés
2018. május 26. szombat | 21. hét | 146. nap | 02:32 | Fülöp, Evelin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Medjugorje, 2017. november 25.


Medjugorje, 2017. november 25.

"Kedves gyermekeim! Eme kegyelmi időben én imára hívlak benneteket. Imádkozzatok, s keressétek a békét, gyermekeim. Ő, ki azért jött a földre, hogy neked ajándékozza az Ő békéjét, bárki is vagy s bármi is vagy - Ő, az én Fiam, a te Testvéred - rajtam keresztül hív a megtérésre, hiszen Isten nélkül nincs jövő s nincs örök élet. Ezért, higgyetek s imádkozzatok s éljetek kegyelemben s a Vele való személyes találkozásotok várakozásában. Köszönöm, hogy válaszoltok hívásomra."

sacimama, 2017. november 26. vasárnap, 22:35
Minden reggeli ébredéssel...
láthatom,
Szerelmemmel, találkozhatom.
Így telik el nap - nap után,
Múlnak az évek egymás után.
Csak vársz és vársz,
Holnap talán rá találsz.
Eljön a szerencsés pillanat,
Őt, végre megláthatod,
Leírhatatlan boldogságod.
Előtted áll, s te csak csodálod,
Keresed a szavakat, de nem találod.
Mondanád mennyire szereted,
De most még nem teheted.
Földöntúli érzés járja át lelked,
Fáj, meg nem ölelheted.
Az idő meg nem áll,
Találkozásotok pillanata lejár.
A búcsúzás nehéz,
Hiszen újra csak remélsz.
S még nem tudhatod,
Majd újra, Őt mikor láthatod.
Szemének fényét,
Szívedben örökre megőrzöd.
Szavainak dallamát,
Míg élsz, lelkedben őrzöd.
Szeretnél vele boldog lenni,
Szeretnéd őt boldoggá tenni.
De várnod kell rá,
Amíg lelke, ezt megérzi.
Nem tehetsz mást,
Csak reményteli várakozást.
Talán majd egyszer,
Ő kezdeményezi a
kkm, 2017. június 19. hétfő, 13:43
A nyaralási képes beszámolóra kaptam...
van Gabival és Mamival.
Örülök, hogy sikerült találkoznod barátokkal, drága Hevivel és Ancsával - irigykedem is kicsit..
A képek ismerősek, mi is jártunk ott többször is, a Kemencés csárda kedvenc vacsorázó helyünk volt.

Hajnos Tiborné (Hevi) (#3) 2017-05-19 22:06:27
Hálásan köszönöm Gabinak, hogy levezette ezt a hosszú utat és ezzel lehetővé tette hogy ezt a néhány napot együtt tölthessük! Nagyon örülök Ditkém, hogy össze tudtuk hozni Beregné Ancsával is a személyes találkozásotokat! És külön öröm számomra, hogy mindketten egyből szimpatikusak voltatok egymásnak! Remélem lesznek még közös programjaink! Csodásan éreztem magam Hajdúszoboszlón, mert a barátaimmal lehettem! Sok puszi Nektek!

1vargaildyko (#4) 2017-05-20 05:30:49
Ditkém örülök, hogy láthattam az élményeid piciny töredékét. Rengeteg ilyen igaz barátokkal és családoddal együtt eltöltött gyönyörűséges napot kívánok!!! Puszi

ocskóné megyeri Margit (#5) 2017-05-20 17:33:59
Nagyon
gabfe, 2017. május 30. kedd, 10:09
Milyen fajta embereknek miért van szüksége Istenre?
Legjobb ha őket kérdezed meg találkozásotok alkalmával. Nem lessz könnyű azt tudod ! Mindenkinek másért van rá szüksége,anyagi hiányúktól függően. Manapság ez már igy megy !
Majd jön a nagy csalódás, mikor üres marad a bankszámlájuk !mert ők az Istenben az anyagi meg gazdagulásukat remélik és várják.
wob, 2016. június 12. vasárnap, 12:58
Az igazi helyett a valódit keresd!
mozgatnak minket.Ismerd fel, hogy vannak pillanatok az életedben, amikor megélheted azokat a gyönyörű érzéseket, melyeket öntudatlanul te is, és én is mindig keresek. Tudd, hogy azok a pillanatok a valódiak az életedben, mert emlékeztetnek arra a pillanatra amit az igazival éltél meg, a valódi, mély érzésekre, érzetekre.Lehet, hogy az akit most szeretsz, akik most a legfontosabbak az életedben azok nem az Igaziak számodra, de az biztos, hogy a találkozásotoknak meg kellett történnie, hogy felidézzétek egymásban a valódi érzeteket, melyek az Igazihoz kötnek. Mindannyian így működünk. Mindenki ugyanazt keresi.Nézz mostantól másként azokra akiket befogadtál a szívedbe! Lásd meg, hogy azért van itt, hogy segítsen emlékezni, hogy valódi pillanatokat élhessetek meg, melyekben mindketten emlékezhettek a TI igaz történetekre.Az élet van és létezik, lélegzik, működik, pillanatról-pillanatra halad előre a maga
reifregina, 2016. január 19. kedd, 09:29
És vannak a sorsszerű találkozások...
És vannak a sorsszerű találkozások, amikor néhány perc alatt minden eldől. Amikor az egymásba kapcsolódott tekintetekben ott van a valami, amitől azt érezheted, ez az ember most bárhová indul a találkozásotok után, te követed őt.
A szemek beszélnek, ott van bennük egy egész életút, egy gazdag élettörténet, egy tiszteletet érdemlő, teljes élet, ami előtt fejet hajtasz. Ne félj megfogni a kezét, vagy átölelni őt.
A bizalom érzése mindennél erősebb, megmagyarázhatatlanul és cáfolhatatlanul megszelídített, szemed tükrén át a lelkedbe látott. Őszintén és nyíltan néz vissza rád, ezt kereste, és ezt tartja meg.
Az ilyen emberekhez kell ragaszkodni, velük kell továbbmenni, kapcsolatokat ápolni.
A velük való kapcsolattartás életelixír, engedd őket, még közelebb.
klementinagidro, 2016. január 08. péntek, 23:14
Az élet ajándéka : végighalgatni másokat
Nagyon sokszor találkozol életedben olyan esettel mikor, valaki aki közel áll hozzád, kihasználván ezt, elvárja, hogy különös figyelembe részesítsd személyét. E esetekben, hogy ne bántsd meg vagy sértsd meg vérig, nincs mit tenned mint türelemmel vagy iránta, meghallgatod őt nagyra tárt szemekkel és nyitott szível-lélekel. Nem esik kedvedre minden esetben ez, de nincs miben válogatnod.
Ő ekképp fog megnyugodni, tudomásul veszi , hogy mellette vagy teljes test hosszban, együtt érzel vele, kifejezvén azt is, hogy ő milyen fontos személy számodra. Valamint teljes tudatában van e látszatok után, hogy téged nagyon érdekel sorsa és az amit mesél neked a bajairól. Megnyugszik.
Nem esik nehezedre éreztetni vele, hogy sokat adsz barátságára és nagyon fontos személy neked. Mindjárt ha a jövőben nagyon fogsz sietni és elfoglalt leszel találkozásotok alkalmával, netán kell rohanj, hogy ne késs le egy
wob, 2015. december 03. csütörtök, 16:46
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp
álmodozást érdemes tettekre cserélned, de azt nagyon meg kell nézned, hogy kinek hiszel pénzügyi kérdésekben. Könnyen lehet, hogy valaki ki szeretné használni a naivitásodat. Érdemes a belső hangodra hallgatnod, amikor eldöntöd, hogy kiben bízol, vagy kivel kerülsz pénzügyi kapcsolatba.IKREK

Szerelem: A szerelmi életedet egy váratlan esemény rázza fel a hétvégén. Megismerkedsz egy titokzatos idegennel, akivel azonnal egy hullámhosszon lesztek. Az, hogy mi a találkozásotok célja, attól is függ, hogy milyen a jelenlegi kapcsolati státuszod. Ha szingli vagy, akkor az ő feladata felrázni a tespedtségből az életedet. Ha egy halódó, unalmas kapcsolatban élsz, amelyből már kifelé kacsintgatsz, akkor rengeteg erőt meríthetsz ebből a találkozásból egy döntés meghozatalához. Ha pedig boldog párkapcsolatban élsz, akkor ez a találkozás felrázza a viszonyodat, és segít megerősíteni az elköteleződésedet a szerelmed mellett.

Bőség: A bőség most elsősorban új és izgalmas
reifregina, 2015. október 16. péntek, 13:25
Élmények
:-)

...
Itt álljunk meg egy pillanatra, és gondolkozzunk el rajta kicsit, mi is történt eddig?
Mi lettünk a nő számára a MEGOLDÁS a busz problémára, a "megmentő herceg", valamint egy olyan férfi, akivel kellemesen elbeszélgetett, és biztonságban érezte magát mellette.

Egész jó, ahhoz képest, hogy csak pár perce ismer téged nem igaz?
Innentől már csak rajtad múlik minden, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor nyertél! Az út végén már beszélhetitek is meg a következő találkozásotok időpontját, és adhatjátok meg egymásnak a telefonszámotokat.

És ennél a pontnál jön az, amit én a CsajozasiTanacsok.hu-nak köszönhetek:
Itt hallottam ugyanis először a Feromon parfümről, amivel kiegészítve ezt a módszert, iszonyú nagy sikereket értem el!

Ezelőtt általában olyan 10 esetből 2-3 alkalommal sikerült csak az út végére bevágódjak annyira a csajnál, hogy utána randizzon velem, a többi esetben csak megköszönték a fuvart, és soha többet nem láttam
klementinagidro, 2015. június 02. kedd, 19:10
6.fejezet A S Z E R E L E M E R E J E ( 4. rész )
álmok java múltbeli történés, és semmiképpen sem jövőbelátás. Ha ismernéd az agy működését, magad is így látnád. A többi álom pedig az agy kontrollálatlan csapongása. Olyasféle, mint mikor valaki csapong az emlékei között, és összerak belőlük egy új történetet. Ezt tette Ili is. Ahogy Feri mondta, kósza féltékenység, álombeütéssel. Ilinek csak Feri van, és a gyerekek. Nem csoda, ha félti őket. Ferit is, noha nem Füredi Laci, de férfi, és ott a sok nővérke. Ilit alighanem foglalkoztatja a dolog. Találkozásotok előtt álmodott valamit egy hosszú hajú lányról, az álom természetéből adódóan nem Ferit vitte el, ahogy ébren fél az ilyesmitől, hanem a gyerekeket. Erre Laci beállít egy olyanféle lánnyal, akit az álmában látott. Egyből arra a lányra testálja az álmát. Lehetett volna az bárki, ha csak kicsit is hasonlít, hitte volna, hogy azt látta álmában. Az se bántson, hogy rideg volt hozzád. Az ember ritkán hálás a sorsának, ha hite szerint előrevetít valami rosszat. Ez történt, hidd el!
- Ez is történhetett,
suzymama, 2015. március 14. szombat, 17:51
4. fejezet B O L D O G S Á G, M E R R E V A G Y ? ( 3. ré
Péter felől, hátha tudja a titkát, hátha sejti.
Imre szemében szomorúság volt.
- Valóban nagy bánata van annak a fiúnak, Zsuzsukám! - sóhajtotta. - Nem láttad még bukó nélkül, ugye?!
- Láttam. Mikor először találkoztunk, nem volt rajta bukó. Miért?!
Imre nem a kérdésre felelt. Elnézett megint az ablak felé, s újra rekedt volt a hangja.
- A vasúti parkban, ugye ?!... Annus nénéd hazudott, senki sem ment ki eléd... Péter elhallgatta, hogy kibe szeretett bele, de elmesélte találkozásotok történetét... Ezek után ki tudja, mi van otthon?!
Zsuzsi ijedten rebbent.
- Imruskám, semmi baj otthon, hidd el, hogy semmi baj!
Imre keserűn nézett rá.
- Csitt, kis madaram, csitt ! Ismerem a jó szíved. Sejtenem kellett volna, hogy Annuskám képtelen ekkora változásra, de beszéljünk inkább Péterről... Kegyetlen volt hozzá az élet. Pár éve megsérült az arcán. Ez a titka, Zsuzsukám!
Zsuzsit rosszul érintette, idegesen mozdult.
- Milyen sérülésről beszélsz ? Én semmit sem
suzymama, 2015. március 02. hétfő, 13:52
Különös búcsú
nehéz az első szerelmet elfelejteni, talán nem is lehet, velem marad örökre. Hosszú idő telt el,mire ismét tudtam szeretni és engem is szerettek. Az ő emléke lassan halványult, kevesebbet gondoltam rá. Váratlanul jött a hír: nagyon beteg, látni szeretne. Viaskodtam, harcoltam magammal, mit tegyek? A páromnak elmondtam. Egymás szemébe néztünk, látta, hogy szenvedek. Átölelt, arcom kezébe fogta.
- Szeretlek, - mondta - menj, bízom benned. Nyugtasd meg magad, valószínű, hogy ez lesz az utolsó találkozásotok. - Hang alig jött ki a számon, hálásan megköszöntem, zokogtam a megkönnyebbüléstől. Éreztem, hogy mennyire szeret.
Elutaztam a fővárosba. Kavarogtak fejemben a gondolatok. Gyomrom görcsbe rándult. Féltem.
Beléptem a szobájába. Az ágyon, feküdt, szeme becsukva, arca fáradt, meggyötört. Rám nézett, szeme felcsillant. Mozdulatlanul álltam. Emlékek jutottak az eszembe. Kezemben szorítottam az emlékkönyvet. Kezét felém nyújtotta.
- Gyere "kicsi szomszédlány", ne félj, ülj le ide mellém. -
lelekszirmok, 2015. január 02. péntek, 21:35
1/5
Képek, videók
medjugorje_szűzanya.jp g
maroka
2018. január 27. szombat, 18:32
Medjugorje
sacimama
2017. november 26. vasárnap, 23:13
medjugorje-site.jpg
lilagondolatok
2016. március 26. szombat, 00:10
Medjugorjei üzenet
lilagondolatok
2016. január 16. szombat, 21:43
Medjugorjeba
sunke
2008. június 14. szombat, 20:11
Medjugorje 002.jpg
hidaszl
2007. december 10. hétfő, 14:34
Medjugorje szabadidőben
okornel
2007. április 29. vasárnap, 14:46
Medjugorje, feszület
okornel
2007. április 29. vasárnap, 13:26
Medjugorje templom
okornel
2007. április 29. vasárnap, 13:20
Medjugorje látkép a hegyr
okornel
2007. április 29. vasárnap, 12:55
Barbie és Én (Medjugorje)
zsanibella
2006. augusztus 23. szerda, 12:41
November este.jpg
chillik
2018. május 19. szombat, 04:01
Novemberben 01.jpg
chillik
2018. január 23. kedd, 05:10
Novemberben 02.jpg
chillik
2018. január 23. kedd, 05:10
Novemberben 03.jpg
chillik
2018. január 23. kedd, 05:09
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.