Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 26. szerda | 39. hét | 269. nap | 12:56 | Jusztina
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
H.Kohut Katalin: Leplezés
valóban az összes írását Magdikának akkor, amikor mentek végig ismételten a Hunnia elme világkönyvtárán viháncolva, s ekkor Magdika vakon írt, megbénult kezekkel, téve fel az internetre a könyveket, melyeknél éppen jártak a miskolci és budapesti utcákon, lakókon való végig haladáskor. Tisztult egyetlen nagy közös áldozással már az utca és aljanép, őrjöngve mutatták be a médiájukban a nyíregyházi kukorica labirintust, a létradobást a hátára egyikőjüknek, a budapesti ágykidobást az emeletről...
- Nincs törvénye az országnak egyáltalán, Magdika hiába kért segítséget Voltam és Hulla jelszóval, senki sem segített, azt mondták, küldjön egy kopogást a másvilágból, meg ők lesznek a jövők, leírták véglegesen, Évikének nevezték, éppen az Idegenhangú Éva könyvön mentek végig. Aki megsajnálta, azt üzenték neki, hogy itt maradt hányássöpredék.
- A szomszédok ufó népe is átjárt kiszedni belőle a rontásokat, míg eszméletlenül feküdt kollektív kivégzése és csonkítása után a megyei kórházban, mely mai napig
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 12:51
Etnikai viszály szítása miatt feljelentést tett a KMKSZ elnöke az ukrán külügyminiszter ellen
alakítson ki szomszédai mellett általában is a világgal", kéri a főügyészt, hogy "felelőssége tudatában viszonyuljon Pavlo Klimkin miniszter ezen provokatív kijelentéseihez". Brenzovics László meggyőződése szerint a külügyminiszter e kijelentései szándékosan irányulnak "etnikai ellenségeskedés szítására a Kárpátalja megye területén máig békésen egymás mellett élő nemzetiségek között".

Brenzovics László úgy vélekedett, hogy Pavlo Klimkinnek a médiában tett nyilatkozatai magukon viselik az Ukrajna büntetőtörvénykönyve 161. cikkelyében foglalt bűncselekmény jegyeit, egyebek mellett a nemzetiségi, faji vagy vallási ellenségeskedés és gyűlölet szítására, a nemzeti méltóság és becsület lealacsonyítására irányuló cselekményeket. "Az ukrán népképviselők jogállásáról szóló törvény 161. cikkelye alapján, tekintettel a fentiekre, kérem, ellenőrizze Pavlo Klimkin miniszter említett provokatív kijelentéseit a médiában, és indokolt esetben indítson ellene büntetőeljárást Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 161. cikkelye
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 11:47
Brenzovics: a magyarok elleni hangulatkeltés volt a kettős állampolgárság körüli botrány célja
mondta: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és ukrán kollégája, Pavlo Klimkin New York-i tárgyalásán nem számít nagy előrelépésre. Szerinte az ügy, amelyet a kettős állampolgárság körül "kavartak", ennek a tárgyalásnak a "tüzérségi előkészítése" volt, hogy hangulatot keltsenek Magyarország és a magyarok ellen.

Brenzovics László elmondta: a magyar állampolgárság felvétele Kárpátalján 2010 óta tart, erről az ukrán szerveknek is tudomásuk volt és van. Hangsúlyozta: "köztudott", hogy az ukrán törvények "nem tiltják és nem szankcionálják a kettős állampolgárságot".

Véleménye szerint kampányüzenet a videó kiszivárogtatása, a lakosság megosztására törekszenek vele, és ezzel is el lehet terelni az emberek figyelmét az ország valós problémáiról.

Vélhetően olyan ember készítette a videót, aki fölvette a magyar állampolgárságot, "gondolom, tudható, hogy ki ez a személy" - mondta a politikus.

Brenzovics László szerint a jogfosztottság határán vannak az ukrajnai magyarok, hiszen az
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 10:35
Regionális munkacsoport létrehozását kezdeményezte Brassó megye prefektusa a medveügy rendezésére
háziállatokat, az egyensúly megbomlását jelzi. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeiben megválasztott politikus elmondta: összesítették az elmúlt öt év Kovászna megyei vadkáraira vonatkozó adatokat, és azt látták, hogy exponenciálisan nő a bejelentett esetek száma. Kijelentette: meg kell oldani, hogy a medvék által okozott károkat azonnal megtérítsék.

Borboly Csaba, a Hargita megyei önkormányzat RMDSZ-es elnöke felszólalásában azt hangsúlyozta, hogy az emberi élet védelmét kell a törvények középpontjába állítani. Megemlítette: a Hargita megyében idén medvetámadásban megsebesült 16 ember semmilyen kártérítést nem kapott. Úgy vélte, decentralizálni kell a vadkárok okozta kártérítések kifizetését is, és csökkenteni kell a bürokráciát. A politikus megemlítette: a munkaidejéből naponta legalább egy óra medveügyek intézésére megy el.

Adrian Vestea, Brassó megye önkormányzatának liberális elnöke is a medvék túlszaporodására panaszkodott. Úgy vélte, a Brassó megyei medveállomány kétszerese
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 10:32
Illegális bevándorlás - Pénzbírságra ítéltek egy migránsokat segítő aktivistát Horvátországban
Dragan Umicevicet bűnösnek találta a bíróság abban a vádban, hogy április 21-én éjjel Strosinci településnél fényjelekkel segített egy 14 fős afgán csoportot abban, hogy illegálisan Szerbiából Horvátországba jusson. Az ítélet szerint a kocsijában ülve, annak reflektorát használva irányította a migránsokat, hogy hol és mikor léphetik át a szerb-horvát zöldhatárt.

A horvát törvények értelmében büntetendő a tiltott határátlépésben való közreműködés, illetve az illegálisan belépett külföldiek átszállítása az országon. Kivételt képez ez alól, ha az illető életmentésre szorul. A kihágásért 60 nap börtönbüntetés, valamint 23 ezer kuna pénzbírság szabható ki minden egyes személy után, aki illegálisan lépte át a határt.

Az utóbbi mintegy három évben több mint egymillió illegális bevándorló érkezett Nyugat-Európába, legnagyobb részük 2016 márciusáig, amikor az ellenőrizetlen beáramlás nyugat-balkáni útvonalán található országok fokozatosan lezárták határaikat a migránsok előtt.

Macedónia, Szerbia,
velemenyezd, 2018. szeptember 26. szerda, 10:26
Szerdi Attila: Örök udvarlás
Szerdi Attila: Örök udvarlás

,,Helytelen azt hinnünk, hogy a szerelem hosszas együttlét és kitartó udvarlás gyümölcse. A szerelem a szellemi-lelki rokonság gyermeke, s ha egyetlen pillanat nem hozza létre ezt az összetartozást, hosszú évek alatt sem születik meg soha." Kahlil Gibran

Mint teremtés koronájának mondott egykori törvény őre behatóan vizsgálva a női nemet az alábbi következtetésekre jutottam.

A nő, mint finom érzékek képviselője, szívében az emberiességi törvényekkel, méhében a jövő törvényének gyümölcsével, s mint lelkében a gyönyörök forrásával, mellyel megajándékozza egyetlen szerelmét, az igazit, akivel szinte eddig soha nem találkoztak, mert a férfiember elrejti az érzelmeit, nem ismerte eddig a nők testi és lelki felépítését. Az a szerelem, mely általában a lányoknak köszönhetően kezdődik, mert ők azok, akik megborzonganak egy-egy pillantástól, egy férfihangtól, egy eszményi arctól, örökké fenn marad, ha a férfi őszinte
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:14
H.Kohut Katalin: Az ihlet
szinten volt a próféta, mert isteni küldetéssel prófécia mondással rendelkezik, vagyis hat funkcióra képes.
7-es szinten volt az Isten hét funkcióval, maga a teremtő.

Ezek a hetes számmal jelöltek egyetlen Istent jelentettek a népével egykori Japánból.

Az ember logikával rendelkezik, mely egyben a problémamegoldó képességét is jelenti. Az ihlettel bíró művészek, mint csillagok, vagy másféle eredetűek azt közvetítik, közvetítették régebben,míg a földön éltek, amilyen világban és törvényben éltek. Fejlett igazságérzettel, mint Petőfinek volt, szabadságot, vagy éppen azt akart elérni mások nevében, amit veszélyeztetve látott. Ezek a nagyságok soha nem találkoztak, ha néha hallottak egymásról, örök barátok lettek.
Hatalmas érzelemmel bírnak a művészek, mivel túlfejlett az érzékenységük, ezért könnyebben szerepelnek, írnak, zenét szereznek, festenek, vagy bármilyen szépséggel is foglalkozzanak, kimagaslót alkotnak. A szépségről, tisztaságról lehet őket felismerni. Ez a követendő
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:10
H.Kohut Katalin bölcsességei
önmagukat. Elismerésre méltó az, ha valaki rájön arra, hogy csiszolásra
szükséges, jellemét építenie kell.

Az emberség elveszítése nagy űrt hagy maga után, hiánya pótolhatatlanná válik.

Az ember szeretet kialakulásának első lépcsőfoka tehát a tisztelet, majd a nemes tulajdonságok megismerése,
felismerése az emberségnek, mely nélkül a földön élni lehetetlen. A szívek kutatói keresik az embert minden
korban, ők azok, akik nyomot hagynak maguk után, akiknek a szava maga a törvény, az igazság, akik soha nem
okoznak csalódást.

Az ember szeretet nem egyenlő a testi szerelemmel, mert a szerelem nő és férfi ölelkezés kívánságát rejti
magában. Az ember szeretet a lelket és szívet ismeri el, a bensőt csodálja és ez a csodálat elvezet addig a
felismerésig, hogy nem vagyunk magunkra utalva a világon, van, akire minden időben számíthatunk, s ez kölcsönös.
Bizalmunk soha nem múlhat el, az emberség felette áll minden törvénynek, amit a világ hozott a
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:09
H.Kohut Katalin: Hiány
Viszont nincsen pénz nyelvtanfolyamra, hogy kimenjen külföldre dolgozni, nincsen ismerős a városban, hogy elhelyezkedjen irodai munkakörben, vagy támogassa a munkahely egyetemi tanulmányait.
Ez csak egyetlen kiragadott példa az életből, az anyagi lét egyetlen hétköznapjából. Mi történik egy alkoholista családnál ugyanilyen esetben, amikor nem ételen vesznek össze, hanem az utolsó filléren, mely kellene alkoholra? Ilyenkor szoktak egymásnak ugrani és olyat elkövetni, melyet nem mos lel semmilyen törvény többé. Mi történik egy tinivel, akinek nincsen szép, új és divatos ruhája, ezért kinézik az iskolából? Mindenképpen az érzelmei kerülnek veszélybe, meg a szellemisége.

Érzelmi hiány lehet a szeretet, vagy szerelem hiánya. A szeretet csak szeretetben képes megmaradni, vagyis nem biztos, hogy ha ilyen hiányérzetünk van, bennünk van a hiba. Vannak olyan közegek, városok, megyék, ahol a sötétség uralkodik, a sivár lélek, butaság, jellemtelenséggel párosulva adja a tömeget, mely között egyetlenként
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:08
H.Kohut Katalin: Érzelmi tökély
bármilyen művészeti ágat, vagy másféle tudományos elméletet, vagyis alkalmas arra, hogy tanítson, erkölcsi példát mutasson, felfedezéseket tegyen. Az individualista embert sokan gondolják öntetszelgőnek, aki jól elvan magában, vagyis nincsen szüksége társra, holott egészen mást mutat életük azon nagyságoknak, akik eddig is sokat tettek országukért, a világért.

Nézzünk egy énekes művészt, aki tiszta szívből űzi hivatását, vagyis megállapíthatjuk róla, hogy a szívében benne vannak az emberiességi törvények, nem véletlen az, hogy bárkiről meg lehet állapítani, milyen tudatossági szinten él, amikor meghalljuk kedvenc énekeit. Kodály Zoltán mottója az, hogy mondd meg mit dalolsz, megmondom ki vagy, ez minden időben és mindenkire vonatkozik. A tömegek igényeit hagyjuk azokra, akik az értéktelenségbe hajlamosok belefúlni, ezek elméletben elvesznek, nem képviselnek semmilyen művészi és másféle szellemiséget, nem akarják jobbá tenni a közösségüket, a világot, sőt minden jó törekvés ellenére jöttek létre.
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 09:04
H.Kohut Katalin: Férfiak beavatása
válnak, ilyenkor bátran, mindenkivel szembe szállva adják át magukat annak, akibe szerelmesek lesznek, anélkül, hogy tisztában lennének külső és belső értékeikkel.

A nő a legnagyobb csodája a világegyetemnek. Szívéből szól a hang, akár a férfiaknak, tisztán és mindenki által egyedi hangzással. Minél tisztább a hang, annál szebb a teste a lánynak, ezért az énekes, dalos pacsirtáknak különösen nagy védelemre van szükségük, mert ők élvezik az igazi szabadságot, mely az emberséget jelenti szív-törvényével. Pontosan tudják, mit lehet és mit nem, egészen tini korukig, míg az első szerelem bekövetkezik.

A szerelmes nő csókjával átadja önmagát, mivel a csók, mely odaadó és benne van a saját törvénye, a szerelem előszobáját jelenti. A csókkal a férfi kopogtat a hálószoba ajtaján, amikor elfogadja a felkínált, szerelemtől érzékien duzzadó ajkat.
A szerelmesek nem foglalkoznak testiséggel, külső nemi szervekkel, ösztönösen cselekszenek ezután, egyetlen cél vezérli őket, a teljes
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:53
Kattila: Tavaszi történet
haláltusáját győzelmi mámorban ülik éppen.
Népemmel jártam az égen, kékekkel, űrhajónkkal, ekkor figyeltem fel egykori Vénusz segítséghívására az interneten. Sétált Lillafüreden egykedvűen, torzan, csonkán, szíve halottként nem jelzett már. Szédelegve imbolygott a bizonytalan színpadon, ütlegek és pofonok után és a végén is, nem tudva arról, milyen szép a természet, milyen a hűs forrásvize a vízesésnek, bár még átadta magát az érzéki gyönyöröknek, melyek neki mindig jártak, mint a szépség, a harmónia, a törvénye a tökéletesnek.
Ekkor odaültem mellé az egyik Büfébe, ahol rendelt magának éppen forró teát és sajtos lángost. Néztem, amint finom ujjaival beesett szájához emeli a falatokat, rágni kezdte, forgatta a szájában, nem tudta már lenyelni sem.
Mellé ültem, rendeltem neki egy forralt édes bort fűszerezve fahéjjal, vaníliával, amiről eszembe jutott az egykori elpörölés, mely szerint apámat pörölték el így orosz versek maradványa szerint, egyik szövege volt, hogy csend mennydörgése az éj, te
kohlinka, 2018. szeptember 26. szerda, 08:51
1/5467
Képek, videók
Kohut Katalin facebook fo
kohlinka
2018. február 18. vasárnap, 20:41
Kohut Katalin facebook fo
katalinkohut
2018. február 18. vasárnap, 20:40
Kohut Katalin 2012.2 (1).
katalinkohut
2017. július 03. hétfő, 17:21
Kohut Katalin 32 éves.jpg
katalinkohut
2017. július 02. vasárnap, 03:13
Kohut Katalin 1,5 éves.jp
katalinkohut
2017. július 02. vasárnap, 03:13
Kohut Gyuszika és Katalin
katalinkohut
2017. március 21. kedd, 22:14
Kohut Katalin 32 éves.jpg
kohlinka
2014. február 19. szerda, 23:18
Kohut Katalin másfél éves
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 13:17
Kohut Katalin 55 éves.JPG
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:10
Kohut Katalin 17 éves.jpg
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:10
Kohut Katalin magyar kisl
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:04
Kohut Katalin 9 éves.jpg
kohlinka
2013. augusztus 27. kedd, 07:04
Az összes költeményekre.j
chillik
2017. augusztus 03. csütörtök, 05:18
Nem kell látnod az összes
pacsakute
2016. január 30. szombat, 22:07
Tamási Áron összes novell
molnarlaszlo288
2015. július 21. kedd, 15:08
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.