Regisztráció  Belépés
2018. március 19. hétfő | 12. hét | 78. nap | 11:13 | József, Bánk
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Légy olyan,mint egy nyitott könyv
Légy olyan,mint egy nyitott könyv,ne rejts el semmit,hanem mutasd meg minden lapodat,hogy mindenki olvashassa őket.Amikor nincsen semmi rejtegetnivalód,akkor tudod igazán.hogy milyen érzés teljesen szabadnak lenni,bilincsek,béklyók nélkül élni.Oszd meg ami a szívedben van,és ne félj,hogy nevetség tárgya leszel.Állandóan gondolj Rám és az Én isteni jelenlétemre,és tégy mindent a kisgyermek egyszerűségével.Az egyszerűség jelenti ennek a spirituális életnek az ismérvét,semmi bonyolultság nincs benne.Ha mégis bonyolultnak érzed,az csak azért van,mert azzá teszed magadnak.Változtasd meg hát a hozzáállásodat,és figyeld mi történik.Ne vesztegess több időt a szivárványok kergetésével.Minden,amire szükséged van ott van mélyen benned,és arra vár,hogy feltáruljon,és felfedje magát.Csak annyit kell tenned,hogy csendesülj el,és szánj időt annak keresésére,ami bensődben van.Ha ezt teszed,biztosan megtalálod.A válasz ott van.Legyél nagyon türelmes,várjál Rám,és a megfelelő időben minden feltárul majd
lenke1964, 2018. március 19. hétfő, 08:56
Imádság
"Ne hanyagold el az imádkozást!"

A lelki élet elhanyagolása sötétséget hoz a lelkünkbe, és ez nagyon gyakran a személyes imádság elhanyagolásával kezdődik. Ezt a hiányt más lelki gyakorlattal nem lehet pótolni. Világos, hogy ha nem ragadunk meg minden lehetőséget arra, hogy közösségben legyünk Istennel, és szívünket kiöntsük előtte, akkor az isteni élet a lelkünkben nemhogy növekedni nem tud, de nem is létezhet tovább. Mert ha ezt elhanyagoljuk, és hagyjuk, hogy a munkánk az emberekkel való kapcsolatunk, vagy bármi más visszatartson az imádság titkon való gyakorlásától, akkor lelki életünk lassan, de biztosan összeomlik. Ugyanez történik akkor is, ha csak gyorsan, felületesen vagy egykedvűen imádkozunk; és ha a rendszeres imádkozást sok időre vagy gyakran megszakítjuk, így ugyanis lelki életünk lassacskán el fog halni.

John Wesley
kalmanpiroska, 2018. március 19. hétfő, 07:36
Köszönetem Afacebookrol ide is szól!
Facebookról hoztam sok kedves barátom,
ismerősöm köszöntött"születésnapom"
alkalmából.

Bár írtam már korábban, nem ünneplem,
nap-nap annyi minden történik,
nem mindenki nézi, jegyzi meg.
Ezért írtam be a következő köszönő szövegemet,
mely az életem felére igaz, jelenleg is .

Facebookról:

"Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ma
megköszöntött!
Bár 22 éve nem ünneplem, sem nem viszonzom, ennek
vallási meggyőződésem az oka.
Mindemellett azt gondolom az emberi jóságot, szeretetet
nem utasítom el, s főként illik megköszönni!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN KEDVES ISMERŐSEIM, BARÁTAIM, ANYA!
Semmit nem ünneplek Az Úr Vacsoráján kívül, mint Jehova
Tanúja Érdeklődő 1996 óta.

Szeretettel: Anikó

Köszönöm barátságotokat, szereteteteket!

Bp.,
charlotteani, 2018. március 19. hétfő, 00:22
Nem, ezt nem szabad mondani soha
A világ tele van olyan dolgokkal, amelyeket nem érthetünk, nem tudhatunk. Ezért nem szabad soha azt mondani valakiről, hogy ez ilyen vagy olyan ember, mert ezt és ezt csinálta. Nem, ezt nem szabad mondani soha. Mert nem lehet tudni, mi mozgatja az embereket. Mi az, ami ide vagy amoda löki... Valami történik, és az egész elfordul erre vagy arra. Az ember sohasem tudhatja, mert amit az ember lát, az semmi. A nagy dolgok úgy történnek, hogy nem láthatja senki más, csak akinek szól." Wass Albert
lenke1964, 2018. március 18. vasárnap, 21:08
Szép gondolatok...
"A sürgetés semmiben sem vezet jóra. Ki kell várni a dolgok természetes alakulását. Ehhez pedig türelemre van szükség. Minden valamiért történik. Mindennek megvan az értelme, még annak is, aminek látszatra nincs."

B. Kiss Andrea
aranyoslila, 2018. március 18. vasárnap, 21:01
Egyedi helyszínen rendezné a vívószövetség a jövő évi budapesti vb döntőit
Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke vasárnap este az M1 aktuális csatornán bejelentette: a vb utolsó szakaszát, a negyed- vagy az elődöntőktől már kuriózumnak számító helyen szeretnék megrendezni.

"Olyan helyszínt találtunk ki, ami páratlan lesz." - nyilatkozta az elnök. Kiemelte: a helyszínt illető elképzelésükben döntő lesz a nemzetközi delegáció véleménye és támogatása.

Tavaly nem sikerült magyar vívónak dobogóra állnia a budapesti Grand Prix-n, az elnök bizakodik, hogy idén ez nem történik meg, és "jó napot fognak ki" a hazai versenyzők.

"A vívás arról szól, természetesen a felkészülés mellett, hogy kell egy jó formaidőzítés, amit úgy gondolom, hogy most a mesterekkel megtesznek" - mondta Csampa Zsolt. Hozzátette: az olimpiai bajnok párbajtőröző Szász-Kovács Emese nagyon készül a budapesti versenyre, és miután "egészségi állapota kiváló", hazai közönség előtt szeretne dobogóra állni. A férfi párbajtőrözőknél megfiatalított magyar együttes indul, amely az elnök szerint az elmúlt időszakban
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 19:52
A mindennapos kóla fogyasztás 8 következménye
A mindennapos kóla fogyasztás 8 következménye

Több új tanulmány is kimutatta, hogy az üdítőitalok mindennapos fogyasztása az étrendedben igen nagy pusztítást visz végbe észrevétlenül.
Összeállítottuk a legmeggyőzőbb érvek listáját a mindennapos Coca-Cola fogyasztás ellen.


1. Veseelégtelenség

Ha úgy gondolod, hogy a diétás kóla egészségesebb és biztonságosabb, sajnos el kell, hogy keserítsünk. A Zero cukros Coca-Cola valószínűleg egyáltalán nem tartalmaz cukrot, helyette tele vannak mesterséges édesítőszerekkel, amik rettentően káros hatással vannak a veséidre. Főként, ha olyannyira függő vagy, hogy mindennap fogyasztasz kólát.

2. A rák kialakulásának kockázata

Nem azt mondjuk, hogy rákos leszel, ha mindennap kólát iszol, de a benne található benzolmolekulák és a műanyag palack miatt az orvosok azt javasolják, hogy
vorosrozsa66, 2018. március 18. vasárnap, 13:05
Római számok
Római számok írása :
A római szám írásakor, ha egy szám jelét egy nála nagyobb értékű után írjuk, növeli annak értékét, ha elé, akkor csökkenti.
Nagyobb számok helyes leírása a következő módon történik: először az ezresek, aztán a százasok, aztán a tízesek aztán az egyesek.
pacsakute, 2018. március 18. vasárnap, 09:09
Szép gondolatok...
"Csak a betegség után értettem meg, milyen fontos, hogy igent mondjunk a tulajdon sorsunkra. Mert ilyen módon jön létre egy olyan én, amely akkor sem vall kudarcot, hogyha fölfoghatatlan dolog történik vele. Olyan én, amelyik kitart, elviseli az igazságot és megbirkózik a világgal meg a sorssal. Akkor még a vereségből is győzelem kovácsolható. Semmi sem kuszálódik össze - sem kint, sem bent; a tulajdon folytonosságunk ugyanis helyt állt az élet és az idő áradatával szemben. De ez csakis akkor történik így, ha az ember nem avatkozik bele tolakodóan a sors terveibe."

Carl Gustav Jung
aranyoslila, 2018. március 17. szombat, 21:09
Választás 2018 - Kövér: Európa érdeke is, hogy a kormány folytatni tudja munkáját
Az Országgyűlés fideszes elnöke szombaton Marcaliban, a Fidesz-KDNP fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar történelemben nem ritka jelenség, hogy ami Magyarországon történik, annak egyenes és erős hatása van az európai politikára.

Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye lélekszámához, gazdasági teljesítőképességéhez képest jóval nagyobb az európai politikában, de ha az ország április 8-án a bevándorláspárti erők kezére kerül, ez a folyamat a visszájára fordítható, Magyarország és egész Európa is elveszik - fogalmazott a politikus.

Kövér László hangsúlyozta, a 2018-as minden korábbi választásnál nagyobb jelentőségű. "A tétje, hogy olyan kormány marad-e az ország élén, amely hajlandó és képes ellenállni annak a nemzetközi nyomásnak, amely Brüsszelből és a Soros György féle hálózat felől érkezik azzal a céllal, hogy kiforgassanak bennünket nemzeti hagyományainkból, kultúránkból, a saját hazánkból, vagy sem" - közölte. Emlékeztetett rá, 2015-ben a tömeges migrációval, "vagy
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 20:33
RÖVDHÍR - Kövér: Európa érdeke is, hogy a kormány folytatni tudja munkáját
Az Országgyűlés fideszes elnöke szombaton Marcaliban, a Fidesz-KDNP fórumát megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar történelemben nem ritka jelenség, hogy ami Magyarországon történik, annak egyenes és erős hatása van az európai politikára.

Magyarország pozíciója erősödik, tekintélye lélekszámához, gazdasági teljesítőképességéhez képest jóval nagyobb az európai politikában, de ha az ország április 8-án a bevándorláspárti erők kezére kerül, ez a folyamat a visszájára fordítható, Magyarország és egész Európa is elveszik - fogalmazott a politikus.
velemenyezd, 2018. március 17. szombat, 20:23
Mit keres a vallás és papság a politikában?
A bibliai népek, mint őskígyónak nevezett Sátán teremtett népei arcnélküli, vagyis személyiség nélküli Ádám és Éva teremtményekkel kezdett, rengeteg műve a világban nyomokban ma is fellelhető. Mivel nincsen arcuk, nem tudnak gondolkozni, árnyékoknak nevezik őket.

Többezer év telt el addig, míg a szocialista egyik kor ismétlése közben találkoztak az emberrel, mint nővel. Ezt fogalmazta meg Presbir Enfantin, utópista szocialista az ezernyolcszázas évek végén, hogy a nők különbek, mint a férfiak, szocialista embereszménynek nevezte el a választott embernőt, akivel jelképesen egyesült volna.

Az embereket a teremtmények állandó világ-apokalipszisük közben egészen a vas nararancs Rákóczi tér létbelépéséig békén hagyták, nyugodtan éltek. Várkonyi állandó utolsó könyvének motoros túlélői jöttek a világrészek felégetése, megszüntetése után a mondattal, hogy embereket nem lehet teremteni.

Ez történik most is 1956. óta lezárt határokon belül, egyetlen nagy közös áldozása
katalinkohut, 2018. március 17. szombat, 12:39
1/3030
Képek, videók
Legyen olyan szép napod,
borigit
2017. május 13. szombat, 16:10
Legyen olyan szép napod,
margoboszi
2015. október 25. vasárnap, 10:43
Legyen álmod olyan vad és
suzymama43
2015. július 02. csütörtök, 18:57
Légy olyan.....jpg
bbbarbara
2014. november 26. szerda, 21:05
Légy olyan....jpg
pacsakute
2013. október 30. szerda, 21:11
Légy olyan....jpg
bongyi53
2013. október 03. csütörtök, 21:08
Légy olyan nő....jpg
pacsakute
2013. augusztus 10. szombat, 19:23
05.15.Legyen olyan 3.gif
hegyesne
2013. május 27. hétfő, 18:25
05.15.Legyen olyan 2. gif
hegyesne
2013. május 27. hétfő, 18:25
05.15. legyen olyan 4.gif
hegyesne
2013. május 27. hétfő, 18:24
A boldogság nyitott könyv
chillik
2017. július 29. szombat, 05:21
nyitott könyv.jpg
bbbarbara
2017. május 21. vasárnap, 21:01
könyv-nyitott.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 18:38
NYITOTT KÖNYVÖN NŐ.png
gosztmagdi
2017. április 03. hétfő, 15:11
Férfiknak nyitott könyv.j
_szaturnusz_
2015. március 06. péntek, 06:22
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.