Regisztráció  Belépés
2017. augusztus 17. csütörtök | 33. hét | 229. nap | 11:35 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Élvezd az életet a gyerekeiddel!
,,Az embereknek élvezniük kellene az életük minden napját, függetlenül attól, hogy mennyit élnek." (Préd 11:8a, NCV fordítás)
A gyerekeknek szükségük van a vidám programokra és a szórakozásra!

Szükség van arra, hogy a családokban vidámság legyen. Az otthonnak egy olyan helynek kellene lennie, ahol lehet játszani és vidámságban időt tölteni együtt. Egyik nagy hiba sok otthonban az, hogy bár a szülők jó szülők és gondjukat viselik a gyerekeiknek, nincs szórakozás és játék a családban, mert túl elfoglaltak. Egy tennivalókkal teli listával érkeznek haza a munkából. Az a temérdek dolog mind meg kell legyen, és egyszerűen nincs idejük játszani a gyerekekkel.

Elviseled a gyerekeidet, vagy élvezed őket? A gyerekeknek szükségük van a játékra és a vidámságra.

,,Az embereknek élvezniük kellene az életük minden napját, függetlenül attól, hogy mennyit élnek." (Préd 11:8a, NCV fordítás)

Amikor a gyerekeim kicsik voltak, volt egy programunk, amit ,,Apa
dandej, 2017. augusztus 17. csütörtök, 11:02
Boldogság
Jorge Luis Borges

Boldogság

Aki a nőt megcsókolja, Ádám. A nő pedig Éva.
Minden először történik.
Valami fehéret láttam az égen. Azt mondják, a hold az, de mit kezdjek szavakkal és mitológiákkal.
Kicsit félek a fáktól. Olyan gyönyörűek.
A békés barmok elibém járulnak, hogy nevet adjak nekik.
A könyvtári könyvekben nincsenek betűk. Ki kell nyitnom őket, hogy előtűnjenek.
Az Atlasz lapjait forgatva én formálom meg Szumátra alakját.
Aki a sötétben gyufát gyújt, feltalálja a tüzet.
A tükörből valaki más néz vissza rám.
Aki a tengert nézi, meglátja Angliát.
Aki felmond egy Liliencron verset, csatába indul.
Én álmodtam meg Karthágót és a Karthágót feldúló légiókat.
Én álmodtam a kardot és a mérleget.
Dícsértessék a szerelem, amelyben nincs birtokló és birtokolt, mert mindkettő önként adja magát.


Dícsértessék a lázálom, mert megtudjuk tőle, hogy poklot is teremthetünk.
Aki a folyóhoz indul, a Gangeszhez
evavicus, 2017. augusztus 16. szerda, 23:48
Döbbenet!
Döbbenet! Ez történik a testeddel ha éjszaka meztelenül! alszol, döbbenet!

Kár, hogy ezt csak most tudtuk meg!

Te miben alszol? A legtöbb ember ragaszkodik ahhoz, hogy milyen öltözékben alszik. Van aki egy pólóban, van aki csak fehérneműben, de olyat is láttunk már, hogy van olyan aki nyáron a legnagyobb hőségben is pizsamában és zokniban alszik. Viszont egyre többen vannak akik éjszaka nem vesznek fel semmit, úgy néz ki, hogy nekik van igazuk!

1.Nyugodtabb alvás

Azok, akik ruha nélkül alszanak, sokkal nyugodtabban, és szabadabban tudnak aludni. Ha pizsamában alszunk, az éjszaka folyamán jobban megnövekszik a testhőmérsékletünk, és forgolódni kezdünk. Ruha nélkül azonban kényelmesen, és nyugodtan alszunk.

2.Elkerülhetjük a baktériumokat

Ha ruha nélkül alszunk elkerülhetjük a gombák, és a baktériumok elszaporodását. Ha ránk is kerülnek, a száraz bőrfelületen nem élnek túl sokáig. Ezzel ellentétben egy, a pizsama alá befülledt test ideális lehet
horvathnemagdi, 2017. augusztus 16. szerda, 22:53
Minden változás fájdalommal jár...
"Tudod, minden változás fájdalommal jár. Gondolj a pillangóra, amikor hernyóból a természet csodájává változik. Szerinted nem fáj? Dehogynem. Épp ezért nem kell félned, ha a sors most téged formál, hiszen minden pillanatban változtat. Téged, a körülményeidet, mindent, hiszen az állandó alig ha létezik. De tudd, érted történik minden, azért, hogy te jobb, szebb és boldogabb lehess. Épp ezért ne félj, légy hálás, és tudd, hogy porszem vagy ebben a világban. Porszem, amit felkap az élet, hogy letehesse oda, ahol biztosan jó. Ebben bízz, a boldogságban, másként elképzelhetetlen."

(Theodorovits Andrea)
pmarika65, 2017. augusztus 16. szerda, 18:53
Több mint harmincezer forintot takarítanak meg jövőre a fiatalok az ingyenes nyelvvizsgával
komplex középfokú (B2) nyelvvizsgára vagy az ezzel egyenértékű emelt szintű idegen nyelvű érettségi vizsgára, valamint a komplex felsőfokú (C1) nyelvvizsgára vonatkozik.

Amennyiben a vizsgázó a nyelvvizsgát nem egy időben, hanem részvizsgánként szerzi meg - a 35. életév betöltését megelőzően -, akkor a második részvizsga díját igényelheti.

Az Emmi tájékoztatása szerint a nyelvvizsga kifizetését az Új Nemzedék Központnál lehet kérni 2018. január 1-jét követően. A visszatérítés utalás formájában történik a központon keresztül.

Támogatott nyelvvizsgát angol, arab, finn, francia, héber, holland, japán, kínai, német, olasz, orosz, portugál, spanyol, továbbá a nemzetiségek által használt nyelvek valamelyikéből (bolgár, horvát, lengyel stb.), valamint latin nyelvből lehet szerezni. Fontos, hogy a nyelvvizsgának 2018. január 1-jét követően kell megtörténnie - tették hozzá.

A 2016-os Magyar Ifjúság Kutatás adatai alapján a fiatalok jóval nagyobb arányban vallják azt magukról, hogy megfelelő
velemenyezd, 2017. augusztus 16. szerda, 15:02
A sürgetés semmiben sem vezet jóra.
"A sürgetés semmiben sem vezet jóra. Ki kell várni a dolgok természetes alakulását. Ehhez pedig türelemre van szükség. Minden valamiért történik. Mindennek megvan az értelme, még annak is, aminek látszatra nincs."

B. Kiss Andrea
klementinagidro, 2017. augusztus 16. szerda, 08:29
Világ-könyvtár vallásai egymás ellen
hadseregével együtt, amit bevetettek a II. világháborúban is Európa ellen.

Még ilyen háború nem volt, hogy egyszemélyben én lettem minden könyv szereplője, hogy addig nyaralgatnak, utazgatnak, filmeket rendeznek, sőt mivel halálra szántak, már készen van a saját jövő történelmük is Etelközzel és minden bolond honfoglalóval, minden népével a magyar állandó támadóknak nyelvi rokonságként.

Az Istenei az égnek nem vették észre az elmúlt 81 évet, benne a II- világháborúval, hogy mi történik, azt sem, hogy Müller Péter lemészárolta szabályszerűen az egész világon az értelmiséget, a semmiről sem tudó emberekkel együtt.

Háború nélkül győzött Hunnia elme Magyarország, folyamatosan támadva minket Müllerékkel, a Rákóczi térrel azért,mert nekik fogyatékosságaik voltak, a börtön elmebetegként hozta őket létre. Nem azzal álltak a világ elé, hogy elég volt, több szerepet nem hajtunk végre, nem leszünk áldozatok, sem gyilkosok többé, ez lett volna a tisztességes, nem az, hogy a szerepeiket
kohlinka, 2017. augusztus 16. szerda, 03:52
EMMI: elítélendő, ha egy munkáltató megkárosít egy fogyatékos embert
jogviszonyban lévők esetében a fejlesztési díj nem a megélhetést szolgálja, az összeg mértéke a részvételi órától függ, és nem a teljesítménytől. Emellett a fejlesztésben résztvevők fogyatékossági támogatásban, vagy emelt összegű családi pótlékban, vagy egyéb ellátásban is részesülnek, amely a megélhetésükhöz járul hozzá - tették hozzá.

A tárca közleménye szerint a megfelelő foglalkoztatási forma kiválasztása az egyén állapotától függ és minden esetben szakértő (orvos, munkapszichológus) véleménye alapján történik. A fejlesztési jogviszony esetében nem folyik munkavégzés, az egyén olyan készségeket tanul, vagy olyan fejlesztés zajlik, amely szinten tartja, vagy fejleszti egyéni képességeit.

A minisztérium felhívta a munkáltatók figyelmét, hogy a munkarehabilitáció során biztosítsák a jogszabályban előírt munkabért a munkavállalók számára.

Aki eddig teljes munkaviszonyban volt foglalkoztatva, annak a munkarehabilitációt érintő törvénymódosítás során sem csökkenhet a bére - írták, hozzátéve,
velemenyezd, 2017. augusztus 15. kedd, 14:02
Miért imádkozzam?
Miért imádkozzam?

Ha Isten hatalma korlátlan, és ha minden úgy történik, ahogy különben is történne, miért akarjak imádkozni? Ennek több oka van. Az elsőről mindenkinek tudnia kell: Isten parancsolja, hogy imádkozzunk. Az imádkozás parancs, és ha szeretjük az Urat, engedelmeskedünk a parancsainak.
Másodszor: Jézus imádkozott. Egyesek azt mondják, hogy az imádság egyetlen oka az, hogy meg kell változnunk. Természetesen meg kell változnunk, de nem ez az imádság egyetlen oka. Jézusnak nem kellett megváltoznia, vagy szentebbé válnia az imádság segítségével. Atyjával beszélgetett. Kéréseit tárta elé. Hálát adott Istennek. A Gecsemáné kerti imájában azért könyörgött Atyjához, hogy akadályozza meg a készülő eseményeket, és letette saját akaratát.
Harmadszor: az imádság a világegyetem egyik törvénye. Isten elrendelte, hogy bizonyos fizikai törvények irányítsák a világ folyamatait. A könyvek egyszerűen nem maradnának meg az asztalon a gravitáció törvénye nélkül. Vannak lelki törvények is.
kalmanpiroska, 2017. augusztus 14. hétfő, 12:53
Elemző: az Eximbank államháztartásba sorolása rontana az államadósság rátán
Felidézte, vita van arról, hogy az Eximbank adóssága beletartozik-e az államadósságba.

Az Európai Unió intézményrendszeréhez tartozó Monetáris, Pénzügyi és Fizetésimérleg-statisztikák Bizottsága (CMFB) javasolja a magyar Eximbank kormányzati szektorba sorolását, a szavazásnál az EU statisztikai hivatala, az Eurostat álláspontját az 55 tagú testületi tagból 25-en, a magyar nézőpontot 24-en támogatták, hatan tartózkodtak.

Virovácz Péter rámutatott: az Európai Statisztikai Hivatal javaslatától függően, hogy az Eximbank melyik részét vegyék figyelembe a besorolásnál, fél, egy vagy két százalékponttal ronthatja a magyar államadósság rátát.

Kiemelte, nem szerencsés, ha magasabb lesz az államadósság ráta, amit főleg a nemzetközi hitelminősítők figyelnek, amelyek pozitív tényezőként szokták értékelni, hogy a magyar gazdaság jól áll, van fogyasztás, alacsony az infláció, csökken a külföldiek szerepe az államadósságban, ugyanakkor negatívumként mindig előkerül, a régióban még mindig magas a magyar
velemenyezd, 2017. augusztus 14. hétfő, 10:41
„A te kezednek műveiben örvendezem”
,,A te kezednek műveiben örvendezem" (Zsoltár 92:5).


Hiszed, hogy bűneid megbocsáttattak és hogy Krisztus azokért teljes kiengesztelést hozott? Akkor vidám keresztyénnek kellene lenned! Egészen át kell érezned, hogy felülemelkedtél e világ minden szomorúságán és nyomorúságán! Mivel a bűn már bocsánatot nyert, még számít az, hogy mi történik veled? Luther mondta: ,,Verj Uram, verj mert bűneim megbocsáttattak; olyan keményen, ahogyan csak akarsz". Te is hasonló értelemben mondhatod: Küldj betegséget, szegénységet, veszteséget, keresztet, üldözést, vagy bármit. Megbocsátottál nekem, azért vidám az én lelkem. Kedves keresztyén, mivel az Úr megmentett és boldoggá tett, légy hálás és szerető szívű! Ragaszkodj a kereszthez, melyre bűneid lettek felfeszítve és szolgálj annak a ki neked szolgált. ,,Kérlek azért titeket atyámfiai az Istennek irgalmasságára, hogy szánjátok oda a ti testeiteket élő, szent és Istennek kedves áldozatul, mint a ti okos
kalmanpiroska, 2017. augusztus 14. hétfő, 07:34
Úgy gondolom
Úgy gondolom, minden okkal történik. Az emberek változnak, ezért képes vagy megtanulni elengedni, a dolgok rossz irányba haladhatnak, ezért értékelni tudod, amikor jó felé mennek, elhiszed a hazugságokat, de egy idő után megtanulsz csak magadban bízni. És néha a jó dolgok szétesnek, hogy jobb dolgok születhessenek.
Marilyn Monroe
bordat, 2017. augusztus 13. vasárnap, 14:38
1/2963
Képek, videók
élvezd az életet.jpg
bbbarbara
2016. augusztus 14. vasárnap, 13:27
Élvezd az életet
sanci81
2015. november 05. csütörtök, 16:42
Élvezd az életet....jpg
margoboszi
2013. szeptember 10. kedd, 17:50
Ma csak élvezd az életet.
margoboszi
2013. szeptember 10. kedd, 11:16
Élvezd az életet.jpg
pacsakute
2013. március 24. vasárnap, 15:24
Élvezd az Életet !
terezia1951
2011. június 17. péntek, 07:45
élvezd az életet...csodás
manocska20
2010. május 10. hétfő, 11:13
ÉLVEZD AZ ÉLETET
afere
2009. október 10. szombat, 22:47
Élvezd az életet!.jpg
nor-bee
2009. február 02. hétfő, 23:50
Ha az embereknek nem tets
kkm
2017. május 23. kedd, 13:22
köszönet embereknek.jpg
kicsoda57
2016. március 08. kedd, 22:19
Az embereknek jóleshet
sanci81
2015. december 25. péntek, 12:30
Az embereknek
sanci81
2015. augusztus 17. hétfő, 18:35
Az embereknek hitre van s
pacsakute
2014. augusztus 25. hétfő, 06:08
Japán-embereknek madarakn
pacsakute
2014. június 26. csütörtök, 17:12
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.