Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 17. péntek | 33. hét | 229. nap | 07:45 | Jácint
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Kormány: a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás a magyar emberek akaratát érvényesíti
előterjesztést 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményében azt írta, a megerősített védelemre szükség van, mert "az Európát sújtó tömeges bevándorlás folyamatos, a Soros-hálózat és a brüsszeli bevándorláspárti politika pedig azzal fenyeget, hogy hazánkat is migránsokkal akarják elárasztani".

Hangsúlyozták: a kormány számára Magyarország az első, ezért az alkotmánymódosítással megerősítik az ország szuverenitását és megtiltják idegen népesség betelepítését Magyarországra. Az alaptörvény kimondja tették hozzá -, hogy az Országgyűlés beleegyezése nélkül nem telepíthető be bevándorló az országba, és nem kaphat menedéket az, aki a biztonságos országon keresztül érkezett Magyarországra és nincs kitéve üldöztetés veszélyének.

A büntető törvénykönyv módosítását is tartalmazó "Stop Soros törvénycsomag" pedig büntethetővé teszi az illegális bevándorlás szervezését, ennek értelmében büntethető lesz mindenki, aki illegális migrációt szervez és a
velemenyezd, 2018. június 20. szerda, 16:32
Krónika 2. rész (napirend előtt: oktatás, illegális bevándorlás)
reagált: neki a PM-ről a privatizáció és a liberalizáció jut eszébe, ezt vallotta ugyanis a párt "szellemi elődje", az SZDSZ. Több mint 300 helyen zártak be iskolát, 15 ezer tanárt elbocsátottak, és egy teljes havi fizetést elvettek az oktatásban dolgozóktól - bírálta a 2010 előtti kormányt. Kiemelte, hogy ezzel szemben ma 550 milliárd forinttal több van az oktatási költségvetésben, mint nyolc éve.

KDNP: az emberi jogokat helyesen kell értelmezni

Harrach Péter (KDNP) a parlament előtt fekvő, a betelepítést tiltó és az otthon védelmét is tartalmazó alkotmánymódosítási javaslatról beszélt. A bevándorlás ügyében azt mondta: aki bekopog, mert súlyos veszélyben van, azt Magyarország megvédi, akik viszont a jobb élet reményében tömegesen be akarnak jönni, azokat nem engedjük, mert veszélyeztetik az életformát, a szokásokat és a biztonságot. Az országfoglalás joga, amit egyesek "sáskajárásnak" hívnak, nem létezik - hangoztatta.

Az otthonvédelemmel kapcsolatban hangsúlyozta: az otthon több mint egy
velemenyezd, 2018. június 11. hétfő, 16:12
Mi a vélemény ennek udatában Merkelről???
Endre,

Ez a cikkrészlet azt sugallja, hogy a zsidók tehetnek minden rosszról.
Márpedig ez nem igaz.
Rengeteg szabadkőműves létezik a világon akik nem is zsidók. Ezt a zsidó párhuzamot el kellene felejteni.
Nyilván te is tudsz sok magyar hírességről akik nem voltak zsidók és mégis a páholy tagjai voltak.
A Merkel valódi zsidósághoz tartozó lelkületét igen kétlem. Ugyanis az arabok Európába történő betessékelése igen sok európai zsidónak hátrányt jelent. Gondolom tudod, hogy miért.
A zsidóság megosztott. A nemzetvédő vonal messze nem ugyanaz mint a liberális multinacionalista "kultúra" hívei.
Ha Merkel csak annyira lenne zsidó, amennyire héberül beszél, nem ilyen nemzetpolitikát folytatna.
Izrael sem támogatja az arabok Európába történő tömeges betelepítését.
Úgyhogy, az idézett cikk sugalmazása egy baromság.
Ettől még Merkel kiszolgálhatja a szabadkőműveseket is...de azok nem Izrael.
wheels, 2018. május 05. szombat, 09:13
Mindkét szavazatot a Fideszre!
semmivel mindahhoz, amit a magyarok létrehoztak,

vagy kitartunk a mostani álláspontunk mellett, és azt mondjuk, hogy Magyarország a magyaroké, és csak mi dönthetjük el, hogy kikkel akarunk együtt élni.

Azaz bevándorlóország leszünk vagy nem. Ez a kérdés, és ez csak annyiban szól rólam, hogy az én álláspontom ebben a kérdésben mindenki előtt ismert. Én Magyarország miniszterelnökeként felépíttettem a kerítést, megvédtem a határt, és Brüsszelben nemet mondtam a bevándorlók betelepítésére. De a veszély ezzel nem múlt el, most is itt kopogtat az ajtón. Holnap ugyanis Magyarország következő néhány évtizedéről kell döntenünk, és ha elhibázzuk, akkor ezt a hibát nem tudjuk majd kijavítani.

Ezért azt kérem a választópolgároktól, hogy alkossanak bátor véleményt a mögöttünk hagyott évekről, ne legyenek velem szemben sem elnézőek, sem kíméletesek, idézzék fel azokat az intézkedéseket is, amelyekkel nem értettek egyet, de mégis, a vasárnapi döntésükben kapjon nagyobb hangsúlyt a
menusgabor, 2018. április 07. szombat, 21:00
Választás 2018 - Hidvéghi: az ellenzék bevándorlókat telepítene az üres lakásokba
Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján elmondta, Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor már elkezdte összeírni a Magyarországon üresen álló lakásokat. "Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdené a betelepítéseket a választásokat követően" - tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, amelyet egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet.

Megjegyezte, Karácsonyék már évekkel ezelőtt azt javasolták, hogy üres laktanyákba kellene a migránsokat beköltöztetni. Az üres laktanyák mellett beszéltek üres önkormányzati lakásokról, amelyek után sorra kerülnének a magántulajdonban lévő, üresen álló ingatlanok is - mondta. Ahogy erre voltak példák Németországban és más nyugat-európai államokban is, ahol a tömeges migráció miatt helyet kellett csinálni a bevándorlóknak - fejtette ki Hidvéghi Balázs.

Ugyanez történne Magyarországon is, ahol a fővárost követően a nagy vidéki városok
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 12:51
Illegális bevándorlás - EP-képviselő: nem szabad összekeverni a terrorizmust és a migrációt
alkalmazható. Hozzátette: nemcsak ellenállás van azzal kapcsolatban, hogy az a tagállam kezelje az érkező menekültek ügyét elejétől a végéig, ahol az érintett eléri az unió külső határát, hanem be is bizonyosodott, hogy ez úgy, ahogy eddig volt, nem működik tovább. Ezért át kell alakítani a rendszert. Mint mondta, szocialistaként, Európa-pártiként valamilyen európai megoldásban hisz, annak összehangolásáért dolgozik. "De kompromisszumkészek vagyunk" - tette hozzá. Úgy vélekedett: az áthelyezések és a betelepítések egymást kiegészítő megoldások, amelyeket komolyan kell venni.

Juan Fernando López Aguilar szerint az Európai Bíróságnak teljesen igaza volt, amikor kimondta, hogy ha a tanács olyan döntést hoz, amely összhangban van az európai joggal, akkor a tagállamoknak végre kell hajtaniuk azt. Felidézte: egyes tagállamok megtámadták a döntést az Európai Bíróság előtt, de a bírák jogszerűnek mondták ki a döntéseket, és érvénytelenítették az érintett, a visegrádi csoporthoz tartozó tagállamok kereseteit.
velemenyezd, 2018. március 07. szerda, 21:03
Választás 2018 - Deutsch Tamás: Karácsony Gergely migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákba
Azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

Deutsch Tamás szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat - jelentette ki.

Az érintett laktanyák egyike az egri, ahová akár több ezer bevándorlóthelyeznének el, amennyiben "döntési helyzetbe jutnak" - hangsúlyozta Deutsch Tamás. Megjegyezte: az ellenzéki összefogás mindezt uniós forrásokból tenné lehetővé, ahelyett, hogy az EU-s pénzeket eredeti rendeltetésüknek megfelelően gazdaságélénkítésre, vagy éppen az oktatás, illetve az egészségügy
velemenyezd, 2018. március 05. hétfő, 07:08
Vajon kinek az érdekeit is szolgálja ez a véletlen?
Nos, hogy melyik média hiteles, azt nem egy-két balos, vagy liberális fogja eldönteni, hanem az internet szolgáltatja a bizonyítékot.
2015-ben a médiájuk és a politikusaik azt szajkózták, nem lesz tömeges bevándorlás, az csak a kormány és a kormánypárti média hisztériakeltése.
Lett tömeges bevándorlás?

Tagadták a kvóta tervét is. Nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta - szinte szóra megegyezően ezt nyilatkozta több ellenzéki politikus is 2016 őszén, így Tóth Bertalan a Népszavában, Molnár Gyula az origo.hu-n - ,,Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni" -, és ezt írta Ujhelyi István is közösségi oldalán.
Nemcsak hogy lett, hanem per is lett belőle, meg kötelezettségi eljárás!
Gyurcsány Ferenc is büszkén hirdette, hogy elfogadja az unós kvótát, pártjával pedig aláírásgyűjtésbe is kezdett a kvóta mellett. Az
putnok7882, 2018. január 30. kedd, 17:52
Illegális bevándorlás - Völner: Soros szervezetei Magyarország megbüntetésére készülnek
idegenrendészeti távoltartás intézménye, amelynek keretében a schengeni határ 8 kilométeres körzetéből, indokolt esetben pedig a külföldi állampolgárokat Magyarország egész területéről ki lehetne tiltani - fűzte hozzá.

A második kvótaperről szólva Völner Pál azt mondta: a fő kérdés, hogy politikai vagy jogi döntést hoz majd az Európai Unió Bírósága. A Soros által támogatott szervezetek, személyek arra ösztökélik az európai intézményrendszert, hogy támogassák a tömeges migrációt, a szervezett betelepítést, azokat a tagállamokat pedig, amelyek ellenállnak, büntessék meg. Az Európai Bizottság ebben az esetben is kettős mércét alkalmazott. Csak három tagállam, Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen indított eljárást, pedig alig akad ország, amely teljesítette volna a kvótát - tette hozzá.

Völner Pál mint Komárom-Esztergom megyében induló egyéni jelölt arról beszélt: az elmúlt évek legnagyobb eredménye, hogy munkanélküliség helyett már munkaerőhiány van. Az egész térséget érintő jó hír az új
velemenyezd, 2018. január 22. hétfő, 11:42
Puskás: a képviselő-testületek határozatban utasítsák el a Soros-tervet
felidézte, hogy előző nap a "bevándorlásszervező irodákkal" szembeni fellépésről fogadtak el felhívást polgármesterek.

Ezzel a Fidesz maximálisan egyetért, szerinte is lépnie kell a kormánynak, és akár törvénnyel, vagy törvényekkel kell megakadályozni a Soros-terv végrehajtását, a "bevándorlásszervező" Soros-hálózat veszélyes tevékenységét - mondta.

Azzal is egyetértenek - folytatta Puskás Imre -, hogy a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat.

Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése - mutatott rá Puskás Imre.

Kiemelte: ahol tömegesen megjelentek az illegális migránsok, mint például az olasz, a francia, a spanyol, a svéd, vagy az osztrák, a német településeken - ott megszűnt a mindennapok biztonsága, nőtt a bűncselekmények száma, a nők elleni erőszak.

Ezért a Fidesz és a
velemenyezd, 2018. január 13. szombat, 12:01
Illegális bevándorlás - Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen
"Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben", hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!" - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. "Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken."

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, "mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre".

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 23:47
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
1/9
Képek, videók
stop-soros_resize-758x 506
menusgabor
2018. május 31. csütörtök, 22:30
alkotmánymódosítás.jpg
agica2004
2013. március 14. csütörtök, 20:23
nem hagyom bogit érvényes
beatrice
2008. december 29. hétfő, 14:39
a lassú emberek.jpg
sz719eszter
2018. augusztus 09. csütörtök, 13:12
Figyelj oda az emberekre
sanci81
2018. augusztus 03. péntek, 18:41
engedd hogy az emberek.jp
sz719eszter
2018. július 31. kedd, 18:24
Az embereknek szükségük v
sanci81
2018. július 26. csütörtök, 17:29
„A végén az emberek
katalin_53
2018. július 22. vasárnap, 10:12
Mert ha embereknek megboc
katalin_53
2018. július 15. vasárnap, 22:57
Mert ha az embereknek.jpg
katalin_53
2018. július 15. vasárnap, 22:57
vannak emberek.png
sz719eszter
2018. július 12. csütörtök, 18:49
a negatív embereknek.jpg
sz719eszter
2018. június 04. hétfő, 18:56
a legnagyszerűbb emberek.
sz719eszter
2018. május 23. szerda, 19:06
Emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 21:07
Az emberekröl
csalogany13
2018. május 21. hétfő, 20:50
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.