Regisztráció  Belépés
2018. január 21. vasárnap | 3. hét | 21. nap | 23:40 | Ágnes
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Puskás: a képviselő-testületek határozatban utasítsák el a Soros-tervet
felidézte, hogy előző nap a "bevándorlásszervező irodákkal" szembeni fellépésről fogadtak el felhívást polgármesterek.

Ezzel a Fidesz maximálisan egyetért, szerinte is lépnie kell a kormánynak, és akár törvénnyel, vagy törvényekkel kell megakadályozni a Soros-terv végrehajtását, a "bevándorlásszervező" Soros-hálózat veszélyes tevékenységét - mondta.

Azzal is egyetértenek - folytatta Puskás Imre -, hogy a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat.

Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése - mutatott rá Puskás Imre.

Kiemelte: ahol tömegesen megjelentek az illegális migránsok, mint például az olasz, a francia, a spanyol, a svéd, vagy az osztrák, a német településeken - ott megszűnt a mindennapok biztonsága, nőtt a bűncselekmények száma, a nők elleni erőszak.

Ezért a Fidesz és a
velemenyezd, 2018. január 13. szombat, 12:01
Illegális bevándorlás - Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen
"Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben", hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!" - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. "Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken."

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, "mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre".

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 23:47
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
A pécsi "Soros-kampányközpont" elleni tiltakozó nyilatkozatot fogadott el a város közgyűlése
amelyek a határkerítés lebontást akarják elérni és támogatják az ellenőrizetlen, illegális bevándorlást.

A voksolást megelőző több mint 45 perces vitában az ellenzéki képviselők a többi között tragikomikusnak, figyelemelterelésnek, értelmetlennek, méltatlannak, gyűlöletkeltőnek, hecckampánynak nevezték, valamint a pécsi lakosok fenyegetéseként értékelték a nyilatkozatot. Közülük többen azt is jelezték, hogy elutasítják az EU migránsok kötelező szétosztását célzó kvótáját, a migránsok tömeges betelepítését.

Kővári János (Összefogás Pécsért Egyesület) egyúttal elismerően szólt a hátrányos helyzetű emberek segítését végző civil szervezetek munkájáról.

Cserfainé Kovács Ágnes (MSZP) a vitában úgy fogalmazott: "Pécs városa zombiként fogja követni a kormány döntéseit", ha elfogadják a nyilatkozatot.

Keresztes László Lóránt (LMP) és Kővári János is kezdeményezte a nyilatkozat szövegének módosítását, ezeket azonban a közgyűlés fideszes többsége elutasította.

Páva Zsolt reagálásában a "helyi
velemenyezd, 2017. december 14. csütörtök, 13:13
Nemzeti konzultáció - Gulyás: egyedülállóan sikeres az akció
909 458 kérdőívből 1 754 128 nyomtatott, a többit az interneten válaszolták meg. A feldolgozás akkori állása szerint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 599 500 darab küldeményt vizsgált át és bontott ki, ebből pedig a Kopint-Datorg Kft. 489 265-öt szkennelt és értékelt ki.

A frakcióvezető megerősítette továbbá: a Fidesz képviselőcsoportja egyhangúlag döntött annak a parlamenti határozati javaslatnak a beterjesztéséről, amelyben egyértelműen elutasítanák a felső korlát nélküli betelepítést. A kormánypárt azt szeretné, ha a kérdésben nemzeti egység jönne létre az Országgyűlésben, ha már az Európai Parlamentben (EP) ez nem sikerült. Ott ugyanis nem volt olyan magyar balliberális EP-képviselő, aki a betelepítési EP-javaslat ellen szavazott volna - mondta.

Ha a magyar parlamentben egység alakulna ki, az egyértelmű üzenet lenne az Európai Uniónak, hogy a magyar politikai elit párthatárokra való tekintet nélkül utasítja el a felső korlát nélküli betelepítést - tette hozzá Gulyás
velemenyezd, 2017. november 28. kedd, 14:03
Hamarosan az amerikai őslakosok sorsára jutunk?
#10, 13.
Olvasd Donald archivot:
2015-ben a kormánypropaganda azt állította, tömeges migráció lesz. Konzultáció is lett (akkor is) Donald azt állította nem lesz.
És kinek lett igaza?
A kormány azt mondta, kerítés lesz. Donald azt állította, soha nem lesz kész (a 4-es metróból indulhatott ki) Kész lett??? Kinek lett igaza?
Donald azt állította, szó sincs kötelező kvótáról. A bíróság ezt megcáfolta.
Donald azt állította, hogy a népszavazás hülyeség, mert nincsen szó betelepítésről.
Tényleg nincs?
Attól, hogy a neved nem adod, még hazug vagy!!!!!
Amit eddig állítottál, amiben győzködtél, az mind hazugság volt.
Ebből is érthető, miért nem vállalod.
putnok7882, 2017. november 27. hétfő, 18:36
Közép-Európa veszélyben
vagy támogatja, vagy lapít a szavazáskor.
- Az Európai Parlament (EP) a csütörtöki döntésével kitöltötte a nemzeti konzultációs kérdőívet, és egyértelműen a Soros-terv végrehajtását támogató válaszokat adott - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Gulyás Gergely.

A Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kifejtette:
- az EP - a dublini reformtervezettel kapcsolatos határozata alapján
- létrehozna egy állandó, felső létszám- és időkorlát nélküli betelepítési rendszert.
Szerinte az EP döntése a határok megnyitásáról szól, mivel a tervezett mechanizmus alapján a migránsok menekültkérelmét nem az első belépési ország bírálná el, hanem az, ahová elosztják őket. - Így pedig a schengeni határvédelemre kötelezett tagállamoknak nem lesz érdekük, hogy a külső határokat megvédjék - vélekedett a kormánypárti politikus.
- Az EP egyértelmű igent mondott a Nyugat-Európában összegyűlt bevándorlók kötelező - különös tekintettel
furaila, 2017. november 27. hétfő, 16:30
Nemzeti konzultáció - Gulyás: az EP kitöltötte a kérdőívet, és a "Soros-tervet" támogatja
Gulyás Gergely pénteki budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: az EP - a dublini reformtervezettel kapcsolatos határozata alapján - létrehozna egy állandó, felső létszám- és időkorlát nélküli betelepítési rendszert.

Emellett szerinte az EP döntése a határok megnyitásáról szól, mivel a tervezett mechanizmus alapján a migránsok menekültkérelmét nem az első belépési ország bírálná el, hanem az, ahová elosztják őket. Így pedig a schengeni határvédelemre kötelezett tagállamoknak nem lesz érdekük, hogy a külső határokat megvédjék - jelezte.

Az EP egyértelmű igent mondott a Nyugat-Európában összegyűlt bevándorlók kötelező - különös tekintettel kelet-európai országokba történő - szétosztására is - mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Az EP-határozatból azt is kiemelte, hogy a menedékkérők ellátásának költsége az adott tagállamot terhelné, az áthelyezési kötelezettséget nem teljesítő országokat pedig például a strukturális alapok csökkentésével szankcionálnák.

Gulyás Gergely értékelése szerint
velemenyezd, 2017. november 17. péntek, 13:16
Nemzeti konzultáció - Fazekas: a tömeges betelepítés megváltoztatná az ország képét
Fazekas Sándor a "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultációról rendezett lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón azt mondta: jó néhány nyugat-európai országban az látható, hogy a nemzeti kultúrák helyébe "multikulturális egyveleg" lép.

A mai multikulturalizmus annak az internacionalizmusnak az "egyenes ági leszármazottja", amely rengeteg szenvedést hozott a magyar népre és más európai nemzetekre - mondta a politikus, majd leszögezte: nem kellenek ilyen kísérletek.

"Ezt az országot úgy szeretjük, ahogy az elődeinktől örököltük. A mi generációnk is hozzátette a magáét, és szeretnénk úgy továbbadni a gyermekeinknek, unokáinknak, hogy továbbra is a magyarok országa legyen" - hangoztatta a miniszter.

Fazekas Sándor szerint Magyarország keresztény országként mindig helyt tudott állni Európa közepén; "a modernkori népvándoroltatás" idején pedig különösen fontos, hogy a magyarok egységes véleményt alakítsanak ki a kérdésben.

A migráció és a biztonság összefüggéseire térve kifejtette: a
velemenyezd, 2017. november 13. hétfő, 19:13
Nemzeti konzultáció - Deutsch: a Soros-terv "kézzelfogható és fenyegető valóság"
"kötelező kánonnak" kell megszólalnia, kizárólag csak migránsbarát, a Soros-tervet megvalósítani akaró európai uniós elképzeléseket támogató gondolatok fogalmazhatóak meg, durva kritika esélye nélkül.

Magyarország elutasítja ezeket az elképzeléseket, és a magyar embereknek szuverén döntése meghatározni azt, hogy kikkel akarnak együtt élni és erről nem dönthet semmilyen jogi, morális vagy politikai alapon egyetlen európai uniós intézmény sem - jelezte Deutsch Tamás.

Emlékeztetett, a kötelező betelepítési kvótával kapcsolatos népszavazás is ezt a célt szolgálta, Magyarország pedig egyike azon kevés uniós országnak, amelyekben véleményt lehet mondani ebben a kérdésben.

"Szinte kabaréba illőnek érzem, hogy Magyarországon kérik számon, hangosan kiabálva, indulatosan az európai értékek tiszteletben tartását, miközben az egyik legfontosabb európai érték, hogy a polgárok szabadon kifejezhessék az akaratukat (...) és véleménynyilvánításukra épüljenek a közös döntések" - jelentette ki.

Megjegyezte,
velemenyezd, 2017. november 09. csütörtök, 20:23
Nemzeti konzultáció - Brüsszel közbelépésért szólalt fel közösségi oldalakon az EP liberális frakcióvezetője
cselekszik helyesen".

Guy Verhofstadt úgy fogalmazott: a "nemzeti konzultáció a Soros-tervről valójában hazugságok halmazával árasztja el a magyar háztartásokat", mozgósítani próbálja a választókat, csupán néhány hónappal a parlamenti választások előtt, "és Soros urat veszi célba".

A Krónikában emlékeztettek arra, hogy Guy Verhofstadt korábbi belga kormányfő régóta "kőkemény bírálója" azoknak az országoknak - elsősorban Magyarországnak és Lengyelországnak -, amelyek nem hajlandóak a kötelező betelepítési kvóta alapján migránsokat befogadni. A liberális politikus a tömeges bevándorlás egyik "legvehemensebb pártolója", a tavalyi magyarországi népszavazás előtt arra biztatta a magyar választókat, hogy szavazzanak igennel az illegális bevándorlók betelepítésére - tették hozzá.

A Krónikában idéztek a Guy Verhofstadt bejegyzéséhez fűzött kommentárokat is.

Az egyik hozzászóló kiemelte: "semmi rossz nincs abban, ha valaki nem akarja meghívni az iszlámot a saját országába, hogy semmibe vegyék
velemenyezd, 2017. november 08. szerda, 18:02
Illegális bevándorlás - Bakondi: műszaki határrendszer nélkül nincs sikeres határőrizet
számára a magyar belbiztonsági stabilitás "veszélyes példa" lehet, mert az európai polgárok követendőnek tarthatják.

Ráadásul útjában áll az Európai Unió egyesek által tervezett átalakításának, a "lopakodó jogalkotást" szorgalmazó erőknek - fűzte hozzá.

Aki a műszaki akadályt támadja, az ország külső határvédelmét támadja, ezáltal az európai emberek biztonságát támadja - szögezte le. Hozzátette: akik a határt védő rezsimet támadják, azok korlátlan bevándorlást, a kvóták szerinti kötelező betelepítést akarják és a "Soros-terv végrehajtói".

Bakondi György előrevetítette: a következő hónapokban további támadások várhatóak a kerítéssel kapcsolatban, a kormánynak pedig határozott szándéka, hogy nem enged a politikai és jogi zsarolásoknak.

Mivel a magyarországi ellenzékre nem számíthat, ezért úgy döntött a kormány, hogy az állampolgárokhoz fordul. Arra kérjük az állampolgárokat, hogy a konzultáció lehetőségét kihasználva segítsék a kormányt migrációs politikájamegvédésében - mondta.

A
velemenyezd, 2017. szeptember 20. szerda, 16:19
1/8
Képek, videók
a tervezőm
orban47
2017. április 23. vasárnap, 07:04
Budapesti tervek 2016
sanci81
2016. február 17. szerda, 17:24
vonaton tervezés
orban47
2015. november 12. csütörtök, 18:41
a tervezőm és társam
orban47
2015. augusztus 02. vasárnap, 15:46
A tervek olyanok
sanci81
2015. április 29. szerda, 15:34
Szeged-Baugartner tervezt
agica2004
2014. szeptember 08. hétfő, 14:44
Schulek terve -Dóm.jpg
agica2004
2014. április 18. péntek, 14:56
Tervező vállalat
agica2004
2014. március 24. hétfő, 18:11
néhány változtatást terve
anitahajdu
2013. április 12. péntek, 06:24
Tervezve & meglepi.jpg
nor-bee
2013. január 16. szerda, 21:53
Rimanóczy Ildikó Terveim
mester126mari
2013. január 03. csütörtök, 17:24
Péter tervezte sószobánk
orban47
2012. november 11. vasárnap, 10:38
átmeneti segély határozat
lacipecsenye
2013. július 06. szombat, 10:44
határozat nyugdijemelésrő
lacipecsenye
2012. március 26. hétfő, 20:39
hadirokkant határozat
lacipecsenye
2011. július 01. péntek, 21:42
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.