Regisztráció  Belépés
2018. május 25. péntek | 21. hét | 145. nap | 18:46 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mi a vélemény ennek udatában Merkelről???
Endre,

Ez a cikkrészlet azt sugallja, hogy a zsidók tehetnek minden rosszról.
Márpedig ez nem igaz.
Rengeteg szabadkőműves létezik a világon akik nem is zsidók. Ezt a zsidó párhuzamot el kellene felejteni.
Nyilván te is tudsz sok magyar hírességről akik nem voltak zsidók és mégis a páholy tagjai voltak.
A Merkel valódi zsidósághoz tartozó lelkületét igen kétlem. Ugyanis az arabok Európába történő betessékelése igen sok európai zsidónak hátrányt jelent. Gondolom tudod, hogy miért.
A zsidóság megosztott. A nemzetvédő vonal messze nem ugyanaz mint a liberális multinacionalista "kultúra" hívei.
Ha Merkel csak annyira lenne zsidó, amennyire héberül beszél, nem ilyen nemzetpolitikát folytatna.
Izrael sem támogatja az arabok Európába történő tömeges betelepítését.
Úgyhogy, az idézett cikk sugalmazása egy baromság.
Ettől még Merkel kiszolgálhatja a szabadkőműveseket is...de azok nem Izrael.
wheels, 2018. május 05. szombat, 09:13
Mindkét szavazatot a Fideszre!
semmivel mindahhoz, amit a magyarok létrehoztak,

vagy kitartunk a mostani álláspontunk mellett, és azt mondjuk, hogy Magyarország a magyaroké, és csak mi dönthetjük el, hogy kikkel akarunk együtt élni.

Azaz bevándorlóország leszünk vagy nem. Ez a kérdés, és ez csak annyiban szól rólam, hogy az én álláspontom ebben a kérdésben mindenki előtt ismert. Én Magyarország miniszterelnökeként felépíttettem a kerítést, megvédtem a határt, és Brüsszelben nemet mondtam a bevándorlók betelepítésére. De a veszély ezzel nem múlt el, most is itt kopogtat az ajtón. Holnap ugyanis Magyarország következő néhány évtizedéről kell döntenünk, és ha elhibázzuk, akkor ezt a hibát nem tudjuk majd kijavítani.

Ezért azt kérem a választópolgároktól, hogy alkossanak bátor véleményt a mögöttünk hagyott évekről, ne legyenek velem szemben sem elnézőek, sem kíméletesek, idézzék fel azokat az intézkedéseket is, amelyekkel nem értettek egyet, de mégis, a vasárnapi döntésükben kapjon nagyobb hangsúlyt a
menusgabor, 2018. április 07. szombat, 21:00
Választás 2018 - Hidvéghi: az ellenzék bevándorlókat telepítene az üres lakásokba
Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján elmondta, Karácsony Gergely megbízásából Vágó Gábor már elkezdte összeírni a Magyarországon üresen álló lakásokat. "Ne legyen semmi kétségünk, hogy ha az ellenzék lehetőséghez jutna, akkor habozás nélkül megkezdené a betelepítéseket a választásokat követően" - tette hozzá.

A politikus hangsúlyozta, különösen igaz ez egy olyan városban mint Szeged, amelyet egy közismerten bevándorláspárti baloldali politikus vezet.

Megjegyezte, Karácsonyék már évekkel ezelőtt azt javasolták, hogy üres laktanyákba kellene a migránsokat beköltöztetni. Az üres laktanyák mellett beszéltek üres önkormányzati lakásokról, amelyek után sorra kerülnének a magántulajdonban lévő, üresen álló ingatlanok is - mondta. Ahogy erre voltak példák Németországban és más nyugat-európai államokban is, ahol a tömeges migráció miatt helyet kellett csinálni a bevándorlóknak - fejtette ki Hidvéghi Balázs.

Ugyanez történne Magyarországon is, ahol a fővárost követően a nagy vidéki városok
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 12:51
Illegális bevándorlás - EP-képviselő: nem szabad összekeverni a terrorizmust és a migrációt
alkalmazható. Hozzátette: nemcsak ellenállás van azzal kapcsolatban, hogy az a tagállam kezelje az érkező menekültek ügyét elejétől a végéig, ahol az érintett eléri az unió külső határát, hanem be is bizonyosodott, hogy ez úgy, ahogy eddig volt, nem működik tovább. Ezért át kell alakítani a rendszert. Mint mondta, szocialistaként, Európa-pártiként valamilyen európai megoldásban hisz, annak összehangolásáért dolgozik. "De kompromisszumkészek vagyunk" - tette hozzá. Úgy vélekedett: az áthelyezések és a betelepítések egymást kiegészítő megoldások, amelyeket komolyan kell venni.

Juan Fernando López Aguilar szerint az Európai Bíróságnak teljesen igaza volt, amikor kimondta, hogy ha a tanács olyan döntést hoz, amely összhangban van az európai joggal, akkor a tagállamoknak végre kell hajtaniuk azt. Felidézte: egyes tagállamok megtámadták a döntést az Európai Bíróság előtt, de a bírák jogszerűnek mondták ki a döntéseket, és érvénytelenítették az érintett, a visegrádi csoporthoz tartozó tagállamok kereseteit.
velemenyezd, 2018. március 07. szerda, 21:03
Választás 2018 - Deutsch Tamás: Karácsony Gergely migránsok tömegeit helyezné el használaton kívüli laktanyákba
Azt mondta: az ellenzéki pártok az elmúlt hónapokban csiki-csukit játszanak a választókkal. Minden energiájukkal igyekeznek eltitkolni a migrációval, a kötelező betelepítési kvótával, a határzár lebontásával kapcsolatos álláspontjukat.

Deutsch Tamás szerint azonban eljött az igazság órája: Karácsony Gergelynek és az általa vezetett ellenzéki összefogásnak programszerűen, írásban megfogalmazott szándéka, hogy a használaton kívüli laktanyákat uniós forrásból felújítsák és megnyissák a menekültek előtt. Ez azt jelenti, mindent megtesznek azért, hogy Magyarországra tömegesen telepítsenek be Európába érkező migránsokat - jelentette ki.

Az érintett laktanyák egyike az egri, ahová akár több ezer bevándorlóthelyeznének el, amennyiben "döntési helyzetbe jutnak" - hangsúlyozta Deutsch Tamás. Megjegyezte: az ellenzéki összefogás mindezt uniós forrásokból tenné lehetővé, ahelyett, hogy az EU-s pénzeket eredeti rendeltetésüknek megfelelően gazdaságélénkítésre, vagy éppen az oktatás, illetve az egészségügy
velemenyezd, 2018. március 05. hétfő, 07:08
Vajon kinek az érdekeit is szolgálja ez a véletlen?
Nos, hogy melyik média hiteles, azt nem egy-két balos, vagy liberális fogja eldönteni, hanem az internet szolgáltatja a bizonyítékot.
2015-ben a médiájuk és a politikusaik azt szajkózták, nem lesz tömeges bevándorlás, az csak a kormány és a kormánypárti média hisztériakeltése.
Lett tömeges bevándorlás?

Tagadták a kvóta tervét is. Nincs és nem is lesz kötelező betelepítési kvóta - szinte szóra megegyezően ezt nyilatkozta több ellenzéki politikus is 2016 őszén, így Tóth Bertalan a Népszavában, Molnár Gyula az origo.hu-n - ,,Nincs ma olyan komolyan vehető politikusa Európának, aki arról beszélne, hogy a menekültkérdés megoldásának érdekében kötelező betelepítési kvótákat szeretnének bevezetni" -, és ezt írta Ujhelyi István is közösségi oldalán.
Nemcsak hogy lett, hanem per is lett belőle, meg kötelezettségi eljárás!
Gyurcsány Ferenc is büszkén hirdette, hogy elfogadja az unós kvótát, pártjával pedig aláírásgyűjtésbe is kezdett a kvóta mellett. Az
putnok7882, 2018. január 30. kedd, 17:52
Illegális bevándorlás - Völner: Soros szervezetei Magyarország megbüntetésére készülnek
idegenrendészeti távoltartás intézménye, amelynek keretében a schengeni határ 8 kilométeres körzetéből, indokolt esetben pedig a külföldi állampolgárokat Magyarország egész területéről ki lehetne tiltani - fűzte hozzá.

A második kvótaperről szólva Völner Pál azt mondta: a fő kérdés, hogy politikai vagy jogi döntést hoz majd az Európai Unió Bírósága. A Soros által támogatott szervezetek, személyek arra ösztökélik az európai intézményrendszert, hogy támogassák a tömeges migrációt, a szervezett betelepítést, azokat a tagállamokat pedig, amelyek ellenállnak, büntessék meg. Az Európai Bizottság ebben az esetben is kettős mércét alkalmazott. Csak három tagállam, Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen indított eljárást, pedig alig akad ország, amely teljesítette volna a kvótát - tette hozzá.

Völner Pál mint Komárom-Esztergom megyében induló egyéni jelölt arról beszélt: az elmúlt évek legnagyobb eredménye, hogy munkanélküliség helyett már munkaerőhiány van. Az egész térséget érintő jó hír az új
velemenyezd, 2018. január 22. hétfő, 11:42
Puskás: a képviselő-testületek határozatban utasítsák el a Soros-tervet
felidézte, hogy előző nap a "bevándorlásszervező irodákkal" szembeni fellépésről fogadtak el felhívást polgármesterek.

Ezzel a Fidesz maximálisan egyetért, szerinte is lépnie kell a kormánynak, és akár törvénnyel, vagy törvényekkel kell megakadályozni a Soros-terv végrehajtását, a "bevándorlásszervező" Soros-hálózat veszélyes tevékenységét - mondta.

Azzal is egyetértenek - folytatta Puskás Imre -, hogy a magyar településeken is lépni kell, a Soros-terv, a kötelező kvóta és a migránsok betelepítése veszélyeztetné a magyar falvakat és városokat.

Ha az uniós országokra kényszerítik a kötelező kvótát, a Soros-terv további pontjait, akkor a magyar településekre is megindul a migránsok betelepítése - mutatott rá Puskás Imre.

Kiemelte: ahol tömegesen megjelentek az illegális migránsok, mint például az olasz, a francia, a spanyol, a svéd, vagy az osztrák, a német településeken - ott megszűnt a mindennapok biztonsága, nőtt a bűncselekmények száma, a nők elleni erőszak.

Ezért a Fidesz és a
velemenyezd, 2018. január 13. szombat, 12:01
Illegális bevándorlás - Polgármesterek: a magyarok többsége nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen
"Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlásszervező Soros-szervezetekkel szemben", hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét!" - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hangsúlyozták, a polgármestereknek kötelességük, hogy a településük és az ott élők érdekét képviseljék, és legfontosabb feladatuk, hogy megőrizzék városuk, falujuk biztonságát. "Nem akarjuk feladni kultúránkat és szokásainkat, nem akarjuk, hogy félelem uralkodjon el a magyar településeken."

Mint fogalmaztak, felkérik ezért a kormányt, hogy ha kell, törvényekkel, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlásszervező Soros-szervezetek ellen, "mert a tömeges betelepítés komoly fenyegetést jelent a magyar településekre".

Miután ez a veszély szavaik szerint minden egyes falut és várost közvetlenül fenyeget, felkérik a magyar
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 23:47
Fidesz: az ellenzék nem tudja megvédeni Magyarországot
Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre.

Kiemelte, Gyurcsány Ferenc pártja, a szocialisták és az LMP a magyar Országgyűlésben és az Európai Parlamentben is mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, Magyarországra már megkezdődhetne a migránsok betelepítése és ezzel egy időben megjelenne a terrorveszély is.

A Fidesz szóvivője a Jobbikot is megbízhatatlannak nevezte, hangsúlyozva, hogy szerintük az ellenzéki párt Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint cselekszik.

Puskás Imre aláhúzta, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszel 2018-ban igyekszik majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak.

Ezek a lépések pedig egyértelműen
velemenyezd, 2017. december 28. csütörtök, 14:02
A pécsi "Soros-kampányközpont" elleni tiltakozó nyilatkozatot fogadott el a város közgyűlése
amelyek a határkerítés lebontást akarják elérni és támogatják az ellenőrizetlen, illegális bevándorlást.

A voksolást megelőző több mint 45 perces vitában az ellenzéki képviselők a többi között tragikomikusnak, figyelemelterelésnek, értelmetlennek, méltatlannak, gyűlöletkeltőnek, hecckampánynak nevezték, valamint a pécsi lakosok fenyegetéseként értékelték a nyilatkozatot. Közülük többen azt is jelezték, hogy elutasítják az EU migránsok kötelező szétosztását célzó kvótáját, a migránsok tömeges betelepítését.

Kővári János (Összefogás Pécsért Egyesület) egyúttal elismerően szólt a hátrányos helyzetű emberek segítését végző civil szervezetek munkájáról.

Cserfainé Kovács Ágnes (MSZP) a vitában úgy fogalmazott: "Pécs városa zombiként fogja követni a kormány döntéseit", ha elfogadják a nyilatkozatot.

Keresztes László Lóránt (LMP) és Kővári János is kezdeményezte a nyilatkozat szövegének módosítását, ezeket azonban a közgyűlés fideszes többsége elutasította.

Páva Zsolt reagálásában a "helyi
velemenyezd, 2017. december 14. csütörtök, 13:13
Nemzeti konzultáció - Gulyás: egyedülállóan sikeres az akció
909 458 kérdőívből 1 754 128 nyomtatott, a többit az interneten válaszolták meg. A feldolgozás akkori állása szerint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 599 500 darab küldeményt vizsgált át és bontott ki, ebből pedig a Kopint-Datorg Kft. 489 265-öt szkennelt és értékelt ki.

A frakcióvezető megerősítette továbbá: a Fidesz képviselőcsoportja egyhangúlag döntött annak a parlamenti határozati javaslatnak a beterjesztéséről, amelyben egyértelműen elutasítanák a felső korlát nélküli betelepítést. A kormánypárt azt szeretné, ha a kérdésben nemzeti egység jönne létre az Országgyűlésben, ha már az Európai Parlamentben (EP) ez nem sikerült. Ott ugyanis nem volt olyan magyar balliberális EP-képviselő, aki a betelepítési EP-javaslat ellen szavazott volna - mondta.

Ha a magyar parlamentben egység alakulna ki, az egyértelmű üzenet lenne az Európai Uniónak, hogy a magyar politikai elit párthatárokra való tekintet nélkül utasítja el a felső korlát nélküli betelepítést - tette hozzá Gulyás
velemenyezd, 2017. november 28. kedd, 14:03
1/9
Képek, videók
Merkel 2015-09..jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:04
Merkel asszony.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:03
merkel...jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:02
Merkel.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:01
Merkel-.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:01
Merkel-matrica.jpg
agica2004
2018. március 07. szerda, 23:00
O.V. - Merkel.jpg
agica2004
2017. július 09. vasárnap, 19:22
orban-vs-merkel.png
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:18
Szelfi-Angela Merkel.jpg
agica2004
2017. február 25. szombat, 16:36
angela-merkel-migranso k.j
menusgabor
2016. október 05. szerda, 19:11
merkel11994.jpg
hatibacsi
2016. szeptember 08. csütörtök, 15:22
merkel 1970.png
hatibacsi
2016. szeptember 08. csütörtök, 15:21
Vélemény.jpg
chillik
2017. szeptember 03. vasárnap, 05:47
0 Bubo dr véleménye.jpg
lovaszmarika
2017. május 13. szombat, 12:56
vélemény
biharijudit
2017. január 26. csütörtök, 18:26
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.