Regisztráció  Belépés
2018. május 25. péntek | 21. hét | 145. nap | 18:42 | Orbán
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
sok esélyed lenne a túlélésre....:D

A belépés az EU-ba nem azt jelenti, hogy akkor törlünk segget, amikor megengedik, hanem azt, hogy a közös érdekek mentén haladunk előre. Ha a magyarok nem szeretnének migráncsokat, az EU bólint és magába szíjja a tömeget, aki szerint ez bármire is jó....

Nem új Moszkvát keresve léptünk bé az Ejju-ba.

Amúgy az EU-ra nem szavaztak annyian, ahányam most a Zorbánra....:D

A magyarok pediglen nem randalírozni mentek, és nem is követeltek maguknak Makovecz tervezte templomokat, hanem keményen dolgoztak az ellustult angolok, franciák, hollandok, vagy éppen a az über alles-ek helyett! :D

Akit te szarrágónak nevezel nyitott több irányba is, a többlábon állás végett, Magyarországon már régen nemcsak összeszerelő üzemek vannak, ahogy te elképzeled, hanem sok fejlesztő brigád is itten ténykedik már.

Ám az igazi fejlesztések, még a multiké is, Kínában történik, ha hiszed, ha nem....:D Azokkal pedig lepacsiztak, ahogy
hatibacsi, 2018. április 22. vasárnap, 11:39
A 731-es alakulat
megfertőzze a mezőgazdaságot, a kutakat, a víztározókat stb. lépfenével, pestist hordozó bolhákkal, hastífusszal, kolerával, és más halálos kórokozókkal. A biológiai bombákkal való tesztek során a japán tudósok védőöltözetet viselve vizsgálták a haldokló áldozatokat. Kína meg nem szállt területein repülőgépekről dobtak le fertőzött élelmiszer- és ruhacsomagokat. Fertőzött élelmiszert és édességet osztottak gyermekeknek. Az így kiváltott kolera-, lépfene- és pestisjárvány mintegy 400 ezer polgári lakos életét követelte.

MacArthur garantálta az alakulat tagjainak büntetlenségét

A "kísérletek" és a katonai akciók a világháború végéig tartottak. Isii 1944 májusától szorgalmazta a biofegyverek bevetését a csendes-óceáni hadszíntéren, de erőfeszítései kudarcot vallottak. Mandzsúria szovjet megszállása miatt sietve el kellett menekülniük, 1945 augusztusában Isii és emberei családjaikkal
schuro, 2018. április 20. péntek, 21:31
Katalán válság - A függetlenség ellenzőinek ezrei tüntettek Barcelonában
Katalán Civil Társadalom (SCC) nevű szervezet 200 ezerre becsülte a résztvevők számát.

Az egybegyűltek ugyanazon az útvonalon haladtak mint egy héttel ezelőtt azok az emberek, akik a független katalán köztársaság megvalósítását követelték egy nagyszabású tüntetésen.

A mostani megmozdulás tiltakozás a Katalóniában kialakult politikai patthelyzet miatt, mert három hónappal a helyi választásokat követően még mindig nem jött létre az új katalán kormány.

Az egységpárti tüntetők olyan kormányt követeltek, amely betartja a törvényességet. "Elegünk van!", "Katalónia vagyunk, Spanyolország vagyunk!" - állt magasba tartott plakátjaikon.

A demonstráción megjelent és felszólalt a Barcelonában született Manuel Valls volt francia miniszterelnök is.

"Párizsban, Brüsszelben, Waterlooban vagy Berlinben egységes Spanyolországot akarunk egy olyan Katalóniával, amely büszke arra, hogy katalán, spanyol és európai" - hangsúlyozta katalán nyelven mondott beszédében.

Véleménye szerint a katalán
velemenyezd, 2018. március 18. vasárnap, 18:12
Szlovák belpolitikai válság - Ismét tízezrek vettek részt a több szlovákiai városban tartott tüntetéseken
Robert Kalinák belügyminiszter távozását sürgették, a múlt heti rendezvény szervezőinek legfőbb követelése már a Robert Fico vezette kormány távozása volt. A mostani tömegmegmozduláson - amelyre egy nappal azután került sor, hogy Robert Fico csütörtökön lemondott miniszterelnöki posztjáról - már a 2016-os parlamenti választáson legnagyobb támogatottságot szerző kormánypárt, az Irány - Szociáldemokrácia (Smer-SD) vezető képviselőinek a "közéletből való távozását" és előrehozott parlamenti választásokat követeltek.

A péntek délután ötre meghirdetett demonstrációk közül ismét a pozsonyi Szlovák Nemzeti Felkelés (SNP) terén tartott megmozduláson vettek részt a legtöbben, a tüntetés résztvevői fél órával a rendezvény kezdete után csaknem egészében megtöltötték a teret, amely a hasonló rendezvények leggyakrabban választott helyszínének számít Pozsonyban. A tüntető tömeget jelentős részben fiatalok alkották, sokan közülük transzparenseket tartottak, ezek között az "Elég volt" , "Ideje menni" , "Nem akarunk
velemenyezd, 2018. március 16. péntek, 20:22
Március 15. - Alternatív békemenetet tartott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt
A felvonulás az Oktogontól indult, ahol a párt elnöke, Kovács Gergely ismertette az általuk megfogalmazott 12 pontot. Ebbenegyebek mellett az "űrbéli viszonyok megszüntetését", "negyvenévenkénti országgyűlést Pesten", és "a cenzúra szabadságát, a sajtó eltörlését" követelték.

A több ezer részvevő - akik közül többen jelmezt viseltek - rendőri felvezetéssel a Blaha Lujza teret és az Astoriát érintve az Erzsébet térre vonult egy teherautó mögött, amelyről a felvonulás közben zene szólt.

A tömegben a kormányon és kormánypárti politikusokon is élcelődő, gúnyos feliratú táblákat, valamint nemzeti színű és európai uniós zászlókat is lehetett látni. A táblákon egyebek mellett az alábbi feliratok voltak olvashatók: "Aki nem vejünk, az ellenünk"; "itt többen ENSZ-emtelenedtek"; "Ne menj el szavazni!"; "boldogok a stadionépítők"; "a választás csak fárasztás".

A tömegben többször skandálták a többi között azt, hogy "nem kell kormány"; "Viktor a király", és "ingyen sört!".

Amikor a menet egy
velemenyezd, 2018. március 15. csütörtök, 16:42
Katalán válság - Ezrek követelték Barcelonában a katalán köztársaság megvalósítását
"Köztársaság, most!" - ez a felirat állt azon az óriási molinón, amely mögött a tüntető tömeg halad a belvárosban katalán függetlenségi zászlókat lengetve, és egyebek mellett azt skandálva: "Puigdemont, elnök!", "Egy lépést se hátra!".

Agustí Alcoberro, az ANC alelnöke az egybegyűltekhez szólva hangsúlyozta: világos módon kell haladni előre a köztársaság megvalósítása felé. "Mi a katalán köztársaság polgárainak érezzük magunkat, és követeljük azt, azonnal!" - jelentette ki.

A december 21-i katalán parlamenti választásokat "illegitimnek" nevezte, amelyen azonban a függetlenségi pártok megszerezték a parlamenti többséget.

A rendezvényen felszólalók követelték a katalán törvényhozás függetlenségpárti politikusaitól a kormány megalakítását, és a köztársaság megvalósítását.

Katalónia jelenlegi elnökjelöltje Jordi Sánchez, aki egyben az ANC elnöke is. Október 16-a óta van előzetes letartóztatásban egy szeptember végén tartott tüntetés miatt, ahol a tiltakozó tömeg gyakorlatilag órákra
velemenyezd, 2018. március 12. hétfő, 11:36
Az 1848-as ÉV KEZDETE: FEBRUÁR
Európa az önkényuralom alatt tartott lakosság egyre elégedetlenebb volt. Párizsban a nép elégedetlen volt Lajos Fülöp király kormányzatával, mert kirekesztette őket a választójogból és az ország kormányzásából. A haladni vágyó szabadelvűek február 22-én este nagy banketten akartak tiltakozni a fennálló rendszer ellen, de a rendőrség az utolsó pillanatban betiltotta. Erre forradalom lett a bankettből. A hatalmas tömeg a külügyminisztérium elé vonult, annak ablakait betörték és követelték az alkalmatlan, népszerűtlen külügyminiszter távozását követelték.
A király másnap menesztette a külügyminisztert, de a forradalmat már nem tudta megállítani. Párizs utcáin barikádokat emeltek, a lakosság megütközött a király katonáival, estére a forradalomnak már 82 halálos áldozata volt.
Február 24-én a forradalmárok kezükbe kerítették a városházát majd benyomultak a királyi palotába. Lajos Fülöp miközben a tömeg az ablak alatt tüntetett remegő kézzel írta alá a lemondását és a családjával együtt Angliába
lizawolf, 2018. március 11. vasárnap, 22:03
Miért nem tudja a baloldali ellenzék, hogy miért is szavaznának a választók sokan a jelen kormány mellett?
több ezres tömeg kezdett gyülekezni a Kossuth téren, miközben zúgott a “hazaárulók" rigmus.

TOROCZKAI SZAVÁRA MOZDULT A TÖMEG

Egy másik videón pedig a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom korábbi vezetője, Toroczkai László társaival a Magyar Televízió székházánál a biztonsági őrrel vitatkozik és azzal fenyegetőzik, ha nem olvashatják be követeléseiket, ,,akkor tízezer emberrel fognak visszajönni". Magyar alezredes ezzel kapcsolatban elmondta, Toroczkai úgy követelte pontjaik beolvasását, hogy akkor még semmiféle petíció nem létezett. Rögzítették azt is, hogy Ásotthalom jelenlegi polgármestere, miután visszatért a Kossuth térre, a Parlament előtt felállított színpadon arra buzdította a feldühödött, Gyurcsányt szidalmazó tömeget, hogy ,,mindenki menjen át a tévészékházhoz".

majoros toroczkai
A tévéostrom után Toroczkai László egyezkedik a rendőrökkel. Fotó: Alfahír.hu

FEJBE DOBTÁK A PARANCSNOKOT

Az Ignácz-bizottság
putnok7882, 2018. március 10. szombat, 13:48
Szebb és jobb korrupt mentes Magyarországot!
elhelyezésével, valamint a zsúfoltságával (bár ez a Honvéd Kórházra is vonatkozik). A kórházi osztályok közül a neurológiai és a pszichológiai osztályokon nem lenne szabad egy folyosóra tenni a férfi és női kórtermeket, mert ezek a betegek (általában) nem teljesen urai a gondolatuknak és/vagy a cselekedeteiknek, óhatatlanul komoly bonyodalmak származhatnak, amelyek megakadályozása nem lehetséges a jelenlegi hiányos nővérállomány mellett. Tegnap is bement egy férfibeteg abba a kórterembe, ahol a feleségem volt és követelte, hogy azonnal kelljen fel és távozzon onnan, mert az az ő ágya! A feleségem rémülten felugrott és kiment a mosdóba, de magával vitte az infúziós berendezést is, miközben a kezéből kiszakadt az injekciós tű és ömlött a vér a vénájából!

Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nem ártana, ha inkognitóban megnézné a nap bármelyik órájában, hogy milyen munka folyik a Honvéd Kórház sürgősségi felvételén. Előre figyelmeztetem, hogy szolgálati kocsival menjen a Honvéd Kórházba, mert parkolni
kirscha, 2018. március 01. csütörtök, 18:41
Tízezrek tüntettek Spanyolországban nyugdíjemelést követelve
A rendőrségi becslések szerint Madridban mintegy három-, négyezer ember gyűlt össze a parlament alsóházának épületének közelében. A terrorvédelmi készültség miatt évek óta nem lehet közvetlenül az épületnéltüntetést tartani.

A tömeg azonban áthatolt a rendőrségi kordonokon, eljutott egészen a parlament bejáratáig és ott folytatta a demonstrációt, zsúfolásig megtöltve az épület előtti teret, fennakadást okozva a belváros közlekedésben.

"Nyugdíjasok vagyunk, nem terroristák!", "Kevesebb tolvajt, több nyugdíjat!" - skandálták egyebek mellett a tüntetők, akik transzparenseken is követelték a "tisztességes" nyugdíjat.

"Autópályára, a bankok számára van pénz, úgy tűnik nyugdíjakra nincs" - mondta az egyik tüntető férfi újságíróknak, míg egy asszony arról beszélt, hogy ha valakinek ötezer euró a nyugdíja akkor a 0,25 százalékos éves emelés nem kevés, ám az övé ezzel szemben 600 euró.

A tüntetők petíciót adtak át a parlamentnek, amelyben a jelenlegi nyugdíjszabályozás megváltoztatását
velemenyezd, 2018. február 22. csütörtök, 18:58
A hat ipari tanuló sortűz áldozat
tüntetők, miután leverték a tanácsházán, majd a pártházon lévő vörös csillagot, a járásbíróság épületéhez vonultak, ahol kiszabadították az ott őrzött foglyokat. Ezt követően a tömeg kettévált. Egy részük, velük a középiskolások többsége is, Moson felé, a másik részük a Gyári úton az Ipartelepre, a határőrlaktanya irányába haladt, köztük voltak a Hunyadi iskola szakmunkástanulói is. A timföldgyár és a kötöttárugyár dolgozóinak csatlakozását követően a békés tüntető tömeg a határőrlaktanya elé érve követelte az épületen lévő vörös csillag eltávolítását. A laktanya védelmére Dudás István százados, a laktanya parancsnoka már korábban géppuskás állásokat építtetett ki a kapu mellé, s a katonáknak támadás esetére tűzparancsuk is volt S a parancs el is hangzott. A sortűz váratlanul, figyelmeztetés nélkül zúdult a tömegre, majd egy újabb, immár a menekülők hátába.

A sortűz hat Hunyadis diák fiatal életének is véget vetett. Neveik márványba vésve olvashatók az iskola falán elhelyezett emléktáblán, amely
azenujsagom, 2018. február 09. péntek, 04:19
Brit kormány: továbbra is érvényes Trump meghívása, a londoni polgármester nem bánja, hogy Trump nem jön
A Downing Street szóvivője arra reagált péntek délutáni közleményével, hogy Trump nem sokkal korábban Twitter-üzenetben jelentette be: nem vesz részt az Egyesült Államok új londoni nagykövetségének februári avatóünnepségén.

Trump azzal indokolta - hivatalosan egyébként soha be sem jelentett - februári londoni látogatásának lemondását, hogy a Barack Obama vezette előző amerikai kormányzat "bagóért" adta el a belvárosi Grosvenor Square-en lévő jelenlegi nagykövetségi épületet, és most neki kellett volna felavatnia az 1,2 milliárd dollárért felépített új diplomáciai képviseletet.

Az új amerikai nagykövetség felépítéséről valójában még Obama elődje, George W. Bush elnöki időszakában döntöttek.

Theresa May brit miniszterelnök londoni hivatalának szóvivője pénteki nyilatkozatában közölte: az amerikai elnök londoni látogatására szóló meghívást a brit kormány átadta és az amerikai fél elfogadta, tehát a meghívás érvényes. Hozzátette ugyanakkor, hogy Trump látogatásának időpontját egyelőre nem
velemenyezd, 2018. január 12. péntek, 16:13
1/51
Képek, videók
fidesz.jpg
menusgabor
2017. november 28. kedd, 16:19
O.V.Fidesz székház.jpg
agica2004
2017. május 16. kedd, 19:48
Fidesz-Darvin.jpg
agica2004
2017. február 19. vasárnap, 10:53
Fidesz.jpg
agica2004
2017. február 11. szombat, 16:09
MSZP kontra Fidesz
tailor
2017. január 25. szerda, 08:34
fideszes.jpg
meki77
2017. január 23. hétfő, 11:37
nyuszika és a fidesz.jpg
agica2004
2017. január 16. hétfő, 18:27
Fidesz.jpg
dnemethk
2016. december 28. szerda, 17:36
fidesz.jpg
sz719eszter
2016. február 20. szombat, 16:06
Lillafüred fidesz_gyules_
megyerimihaly
2016. február 16. kedd, 00:51
A szülők akkor a legboldo
irmus
2018. május 03. csütörtök, 08:45
csak akkor.jpg
sz719eszter
2018. április 21. szombat, 07:11
akkor-most Hódi Pamela.jp
agica2004
2018. április 12. csütörtök, 19:12
akkor.mostSchorbert N..jp
agica2004
2018. április 12. csütörtök, 18:59
akkor és mostWill Smith.j
agica2004
2018. április 12. csütörtök, 18:57
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.