Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 16. csütörtök | 33. hét | 228. nap | 18:16 | Ábrahám
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
Az a pár önzetlen segítő, akiknek évek alatt neveit cédulára írva karácsonyfa alá állandóan betett üvegcsébe került jelenti a világot, itt meg mindenütt, ahol ilyen érzéssel voltak irántam. Nem kell több, megnyerték a világot maguknak,a többi csőcselék és tömeg. A tömeg arctalan, akár az utcanép, mindig amellé áll, ahonnan hasznot remél, egyik nap egyikhez, másik nap másikhoz pártol. A tömeg megszokta az állandó politikai játékainak izmusait, vallásait a sötétségnek, amik nem tudnak megvilágosodni, mert van, ami lehetetlen, kihasználva a gazdagulást, azt élteti mindig, ahonnan tobzódást remélhet, könnyű prédákkal, tékozlással. A tömeg személyiség nélküli, arctalan, mindig szüksége van egy falkavezérre, amelyik megadja a jelszót a támadásra, ez megnyilvánul valamennyi fórumán a világnak. A tömeg kezébe adni tudományt, mint sötétség fejedelmeinek,egyenlő a világ halálával, amit folyamatosan meg is rendeztek mostanáig. A tömeg nem tud gondolkozni tisztán, sérteget, mert szív ellenesként hozták létre,
katalinkohut, 2018. augusztus 10. péntek, 15:52
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
magukat. Lévén, hogy főként azzal definiálták magukat, hogy mi minden nem vonatkozik rájuk és mi mindent nem szeretnek, a rendes emberi élethez hozzátartozó mindennapos dolgok nagy részét is elutasítják. Lehetséges például, hogy képtelenek megmaradni egy munkahelyen, vagy nem is hajlandók állást keresni, nem főznek és nem takarítanak magukra, vagy kivonják magukat minden társas és közösségi tevékenység alól. Az identitásukkal kapcsolatos kétségeik ellen úgy védekeznek, hogy megvetik a "csőcseléket", az arctalan tömeget, amelynek ők ugyan soha nem lesznek részei. Esztétikai eszközük fegyverré válik, olyan eszközzé, amellyel sértegethetik és elutasíthatják azokat, akik nem tudják értékelni, amit a Négyes igen.

7. Az elidegenedett depressziós

Ahogy az imént láthattuk, az önmagukat kényeztető Négyesek olyan kiváltságosnak tekintik magukat, aki megteheti, hogy csak az örömöknek éljen. Ez idővel újabb szorongás forrásává válik: attól kezdenek félni, hogy nem lesz lehetőségük valóra váltani
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:35
Őri István
löktek
letaposták a jobb lábad kisujját
és majdnem elsodorták a táskádat,
mire ahhoz a megállóhoz értél,
ahol minden nap le szoktál szállni.

Munkahelyed egy mellékutcában van.
Oda befordulva ritkult a tömeg
már nem kiabáltak
nem lökdösődtek
céljukat elérték
a névtelen,
párhuzamos
szemtengellyel
közlekedő
arcok.

Nyugodtan haladhattál
végig az utcán
s közben rádöbbentél,
hogy ennél az ürességnél
még az arctalan tömeg is jobb!

Kútban érezted magad
a házak rád akartak omlani
a magányosság ólomtáblái feléd zuhantak -
hirtelen éles szúrást éreztél a szívedben,
de csak mentél tovább:
a kötelesség-reflex mozgatta
lábaid vittek előre.
Amikor már úgy érezted,
nem tudsz lépni sem,
amikor úgy érezted,
ott esel össze,
nagyot dobott a szíved
adrenalin áramlott szét testedben,
mert valaki megfogta a kezed.

Erő költözött fáradt
horvathzsoka, 2018. június 16. szombat, 08:18
Lelkes Miklós
korrumpálhat?)

Követelj Feneketlen zsákot,
ha majd Brüsszel napja leáldoz, -
meg több rabszolgát okos okból:
sohasem elég strómanokból!
Hallod? Felszáll vitézi ének!
Vitézi Rend menete kész lett.
A távolban már remeg Brüsszel,
s holnap előled gyáván tűz el!

(2018)
Lelkes Miklós: Arctalanok

Az arctalanság - álarc.
Jogos, óvó lehet,
de tudd: arctalan arcok
gyakran becstelenek!

Sok arctalan rossz tettét
mosolyban rejti el,
s megjátszott harctalanban
papolja: béke kell!

Máskor meg harcot mímel,
s ha győzni kezd a had,
az arctalan mimikri, -
az a leghangosabb!

Arctalan most is sok van.
A nyájas nyál folyik.
Kalmárság kirakatja
tetszelgő álmait.

Arctalan életekből
ha
nagyuska, 2018. február 09. péntek, 09:16
Manchesteri robbantás - A pártok is részvétüket fejezték ki
békésen szórakozó fiatalok ellen merényletet használ eszközként".

A Jobbik szintén őszinte részvétét fejezte ki és közleményében annak a véleményének adott hangot: a brutális támadás ismét megerősítette, hogy a magyar és európai hatóságoknak mindent el kell követniük annak érdekében, hogy se a terroristák, se a terroristákat finanszírozó személyek ne jöhessenek be Európába.

Az Együtt megrendítőnek nevezte a terrortámadást. Az ellenzéki párt szerint a történtek ismét felhívják a figyelmet az "arctalan terror" elleni közös, nemzetközi erőfeszítések fontosságára, és a gyűlölet elleni küzdelemre. A szabadságnak és egymás kölcsönös tiszteletének nincs történelmi alternatívája - írták.

A Liberálisok közleményükben "gyalázatos és gyáva gaztettnek" nevezték a támadást, amely minden európai civilizációja és életformája ellen irányult. Szerintük az európaiak mindannyian a támadás célpontjai, ezért egységesen kell fellépni, és mindent meg kell tenni a terrorcselekmények megelőzéséért, a terrorizmus
velemenyezd, 2017. május 23. kedd, 11:22
Te is kiváncsi vagy a korabeli sajtóhírekre?
#12-es! NE tégy úgy, mintha ÉN volnék értetlen ebben a dologban, álságoskám! Engem NE OKTASS ilyesmiben, hiszen NEM ÉN vagyok rasszista, hanem TE!... :))
Azt a pofátlan álságos úristenedet, te hipokriták vezérürüje! (Rosszabb vagy, mint Torquemada!)

● Pontosan a te-féléd voltak a legnagyobb disznók abban a mocsokban, ami 600 ezer magyar állampolgár idegen hatalom kezére juttatásával, majd Auschwitz gázkamráiban történő megsemmisítésével gondolta "megoldhatóvá tenni" a zsidókérdést!
● Pontosan a te-féléd azok, akik ájtatos képpel nyekergik, hogy "minden halállal én leszek kevesebb", miközben röhögnek a vízbefultakon!
● Hamingway - aki egy kubai öreg halászt (egy nem WASP-ot!) választott kisregénye központi alakjának -, és GYŰLÖLTE a nácikat, LEKÖPÖTT VOLNA TÉGED! (Leginkább azért, mert van pofád [nem először] az "Akiért a harang szól"-ból vett idézet-részlettel hepciáskodni, miközben rohadék náci vagy!) :))
● Pontosan a te-féléd bagázsa
foxworkinspace, 2017. május 15. hétfő, 01:54
Isten Fiának eljövetele
véghezviszi első csodáját. Ezek az események szűk körben történtek, nem a nyilvánosságnak szóltak. Jézus harsonaszó és média figyelme nélkül ment a Jordán folyóhoz; csak a legjobb barátai tudták, mit csinál.
Manapság, az ,,elektronikus gyülekezet" korában, amikor világszerte a rádió és a tévé hirdeti az evangéliumot, könnyen megesik, hogy a közvetítő eszköz kerül a középpontba, és háttérbe szorul az üzenet, s így a jó hír hirdetése kevés hatást gyakorol az egyénre.
Jézus azonban nem egy arctalan tömeg tagjaiként tekint ránk; szeretettel és bensőségesen, egyénileg törődik mindegyikünkkel. Olvasd el figyelmesen a János 1,43-at, s közben Galileát helyettesítsd a városoddal, Fülöpöt pedig a neveddel. Urunk üzenete változatlan. Nem a tömegeknek szól, hanem minden egyes embernek.
Legyen nálad ma egy kis tükör, és időnként (amikor senki sem figyel) nézd meg magad! Azt az embert látod benne, akit Jézus arra kér: ,,Kövess engem!"? Mi lesz ma a válaszod?

BETEKINTÉS * HÉT
kalmanpiroska, 2016. október 24. hétfő, 13:15
Alaptörvény - Orbán: az új egység pártok felett áll
létrejött új egység azt akarja, hogy megmaradjanak a nemzetek Európában, a népszavazáson ezt erősítették meg az emberek 98 százalékos egyetértésben.

Hangsúlyozta, ragaszkodnak hozzá, hogy minden nemzet dönthessen a saját sorsa felől, azt szeretnék, ha megőrizhetnék Európa sokszínűségét. Ezzel szemben - mondta - az európai egyesült államok, az új európai birodalom hívei fel akarják számolni a nemzeteket, "Brüsszel kezébe adnák a kulcsot, a felelős és demokratikus nemzeti döntéshozatalt felváltanák egy arctalan bürokrácia direktóriumával".

Az alaptörvény módosítása arról szól, hogy az "európai szabad nemzetek és országok szövetségében hiszünk, és nem hiszünk egy Brüsszelből irányított birodalomban" - hangoztatta Orbán Viktor.

A 20. században mindenhol a nemzeti eszme volt az, amely útját állta a birodalmi zsarnokságok kísérleteinek - mondta, hozzátéve: a magyar történelem kellő erővel bizonyítja, hogy egy nemzet a geopolitikai helyzet romlásával bármikor visszasüllyedhet egyszerű nemzetiséggé.
velemenyezd, 2016. október 17. hétfő, 10:41
Szentmihályi Szabó Péter: Térdre, magyar!
Szentmihályi Szabó Péter
Térdre, magyar!


Megfojtanak, megfojtanak,
kígyóznak, mint a szennypatak,
sziszegve szólnak szép szavak:
hiszen szabad vagy, ó, szabad!
Te választottál engemet,
te bamba, arctalan tömeg,
elszívom lassan életed,
nem lesz házad, se gyermeked,
nem lesz hazád, nem lesz hited,
minden szavamat elhiszed,
mindenhol szózatom sziszeg.
Imádd a hűvös bankokat,
ott intézik a sorsodat,
ne vidd vásárra bőrödet,
kerüld a puskás őröket!
Szemétdomb város ez: tiéd,
tiéd az összegyűlt szemét!
Villánk s a svájci bankbetét
érted van, s téged véd, cseléd!
Ha már kihalt a nagy család,
ha már éhenhalt jó anyád,
ha nincs honod, se otthonod,
ha már szökésed fontolod,
sziszegve szól, ki jót akar:
Fuss, merre látsz, szegény
lilagondolatok, 2016. július 30. szombat, 13:43
Kohut Katalin: Kenyér (Vilma-Béla párbeszéd)
válik szabaddá és örömtelivé a földi lét. A politikának soha nem volt érdeke, hogy a rabszolgákat felszabadítsák. Látványos cirkuszokat rendeznek, melyet ünnepel a saját tömegük.
- Pedig a tömegtől veszélyesebb soha nem létezett. Minden értéktelen, ami az ő igényüket kielégíti és fertelmes. A tömeg arra való, hogy megbotránkoztassa a jóérzésű embereket. A tömeg jellemzője, hogy mindig a hatalomra kerülő erőket támogatja, de arra is alkalmas, hogy tüntetéseket, ellentéteket szítson.
- A tömeg arctalan és sötét. Jaj annak az országnak, ahol a tömeg hatalomra kerül! A játék része volt valamennyi történelmi idő és kor ismétlése a berendezett szereplőkkel. Minden időnek legfontosabb szimbóluma volt a kenyér, melynek ára mutatja a jólétet, vagy esetleges inflációt. Tudni kell, hogy az ilyen politikai csatározásokból mindig a bűnözők kerülnek ki győztesen, ők aratják le a babérokat, mint bármelyik háborúban.
- Ez is háború, csak titkosan történik régóta. A lelki kenyér meg egyenesen tiltva volt,
kohlinka, 2016. július 25. hétfő, 23:09
1/8
Képek, videók
perverz
orban47
2014. november 14. péntek, 10:11
Perverz kutya.gif
pici08
2011. január 22. szombat, 12:50
perverz :-)
csabee28
2009. július 23. csütörtök, 01:02
perverz 05.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 04.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 03.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 02.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:32
perverz 01.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:31
Perverz bika
czvitko
2007. augusztus 27. hétfő, 02:50
Klau perverz
melchyss
2007. június 13. szerda, 19:10
állatketi perverzió
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 20:01
perverz szobor
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 16:11
boszik maguk között.jpg
agica2004
2015. március 12. csütörtök, 19:42
magukkal húznak.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:44
1.Az a baj magukkal.....j
anci-ani
2012. november 05. hétfő, 23:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.