Regisztráció  Belépés
2018. január 18. csütörtök | 3. hét | 18. nap | 20:46 | Piroska
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Padlizsán a bőrrák ellen - eddig nem ismert gyógyhatásai
Léteznek olyan alternatív gyógymódok, amik a természetgyógyászok szerint igen hatékonyak lehetnek a bőrrák gyógyításában és tökéletesen kiegészítik a hagyományos terápiákat.Egy viszonylag új “orvosság" az ún. BEC5, mely az ausztrál népi gyógyászatból ered és a padlizsánból kinyert fitotápanyagokat hasznosítja. Klinikai tesztek bizonyították a BEC5 hatékonyságát a sima és a pikkelyes típusú ráksejtek ellen.

Egy otthon is könnyen elkészíthető krém alkalmazásával elősegíthetjük a bőrrák gyógyulását.

A melanoma a legkevésbé gyakori, de a legveszélyesebb bőrrákfajta, mely sajnos könnyen áttéteket képez. Bár a BEC5 készítői hivatalosan nem állítják, hogy termékük gyógyítaná a melanomát, azok, akik elkészítették az orvosság házi változatát, megtapasztalhatták annak jótékony hatásait.

A házi változat elkészítésével, a padlizsán és az
pacsakute, 2018. január 11. csütörtök, 23:30
Civilizációs betegség a rettegett körömgomba
szódabikarbónás vízben kell kiáztatni a lábat.

A teafaolaj fertőtlenítő hatású, természetes megoldás. Általában a 100% -os teafaolaj használ. Fültisztító segítségével egy cseppet cseppentve be kell kenni az egész körmöt és környékét.
Fontos a cipőink fertőtlenítése is. Szalonunkban lehetőség van a cipők fertőtlenítésére is. Az innovatív MedPed készülék elpusztítja a cipőkben lévő káros baktériumokat és gombákat egy speciális ultraibolya fény segítségével. A testhő és az izzadás a cipőben tökéletes táptalaja a baktériumoknak, gombáknak, amelyek felelősek a lábszagért valamint a láb-és körömgomba kialakulásáért. A kezelés során a MedPed cipősterilizáló készülék a cipőben lévő mikroorganizmusok 99,9%-át elpusztítja. Használata különösen ajánlott cukorbetegeknek, illetve akiknek fontos a láb mindennapi higiéniája.
Mit tegyünk a körömgomba ellen?

1. Lefekvés előtt alaposan mossuk meg és töröljük szárazra a lábunkat, különösen figyeljünk oda a lábujjközökre.

2. Amint
aranyag, 2018. január 01. hétfő, 20:34
28 hatékony házi hajnövesztő praktika
A sűrű, hosszú és fénylő haj a gyönyörű nő egyik legszembetűnőbb ékessége. A hosszú, dús fürtökkel rendelkező nők mindig jó benyomást keltenek az emberekben. Az emberiség évszázadok óta keresi a tökéletes otthoni praktikákat a haj növesztésére: az egyiptomiak a füge- és ricinusolajas kezelésre, míg a görögök és a rómaiak az egzotikus olívaolajra és a rozmaringos pakolásra esküdtek tincseik meghosszabbításához.

Ebben a cikkben különböző természetes, köztük néhány indiai házi praktikáról olvashat, amelyek elősegítik a haj növekedését; többféle hatékony olajról, és elsősorban az ételekről, amelyek segítségével megállíthatja a hajhullást.

Tudja, miért lassul a haj növekedése egy idő után? Minden egyes hajszálunk átesik ezeken a cikluson élete során: az anagén, a katagén és a telogén fázis. A középkorú emberek (kb. 30 éves kortól) hajának növekedése bizonyos hormon működési zavarok, a helytelen étrend és a sok stressz miatt elkezd lassulni.
Hatékony indiai házi hajnövesztő
pacsakute, 2017. november 29. szerda, 20:13
A szódabikarbóna
törölje át egy nedves ruhával, majd öblítse le. A zuhanyzó garantáltan csillogó és tiszta lesz.

Padló tisztítása:

A padlók tisztítása nehézkes folyamat, de a szódabikarbóna egy kicsit könnyebbé teheti. Adjunk hozzá 1/5 csésze szódabikarbónát 1 csésze meleg vízhez. A sütőszóda felemeli az extra szennyeződést, miközben felmosóval eltávolítjuk, ezért nem kell annyira keményen nyomnia a hosszú fogantyút.

Légfrissítő:

Friss levegő vegyszerek nélkül? A szódabikarbóna tökéletes megoldás. Keverjen össze 1 teáskanál szódabikarbónát körülbelül 5 csepp illóolajjal. Öntsük a keveréket egy spray palackba, töltsük fel a palackot vízzel, és rázzuk. Otthona kellemes illatú lesz, és a levegő kémiai anyagoktól mentes!

Mikró tisztítása:

A mikrohullámú sütők nagyon hamar koszolódnak, hiszen a melegítendő ételekből származó maradékot nehéz eltávolítani. A szódabikarbóna azonban itt is jó szolgálatot tehet. Szórjon szódabikarbónát egy nedves rongyra, és dörzsölje
horvathnemagdi, 2017. szeptember 22. péntek, 21:06
Nicolaus Blond: Atlantisz Árnya Kísért
kiszakítani magát a Föld vonzásköréből. Ennek a következménye a nagy vízfelületeken megfigyelhető és szabályos periódusban váltakozó ár-apály jelenség, de ennek a következménye egy másik sokkal fontosabbnak tűnő jelenség is, ami a Föld gömb alakjának gyengén ellipszissé torzulásából vezethető le. De nemcsak a Föld felületére, hanem annak légkörére is, sőt mágneses erőterére is hatással van ez a párbaj, melyet a két égitest vív egymással már jó ideje. Ennek eredménye hogy az Északi- és Déli-sark környékén a tökéletes gömbtől eltérően a Föld belapultabb, azaz észak-déli átmérője kisebb az Egyenlítőn mért átmérőjénél. Ez természetesen azt is magával hozza, hogy az árapály jelenségek sokkal erőteljesebbek abban a zónában, amely a két égitest központjából húzott, egymásra merőleges tengely közelében terül el, mint azokon a területeken, amelyek ettől a tengelytől távolabb esnek. Így azt is mondhatjuk, hogy a Hold befolyásolási körzetében ezek az erőhatások nagyobbak és kifejezettebbek. Miért lényeges ennek
eposz, 2017. augusztus 08. kedd, 04:51
Tallóztam
félelem, hogy elveszíthetik a szerelmünket addig tart, míg meg nem szerzik véglegesen a nagybetűs, teljes kielégüléssel járó érzelmet, mert azt kell a szívvel érezni, hogy soha többé nem válhatnak el. Ha mindketten szellemiekben kielégülnek barátkozásuk, levelezéseik, beszélgetéseik alkalmával, már megtörténik a legény és lánylakásban a szerelem előszobájába történő belépés, melyet csókkal pecsételnek meg. Ez a sorrend mindkettőnél, a szívszerelem, a titkos bejárat csókja az érzékek világába, majd a tökéletes szerelmi együttlét.

Az udvarlás nem csupán a férfié, az ő dolga, hogy a romantikáról állandóan gondoskodjon, melyben ugyanúgy örömét leli, legyen az felvirágozgatása a hálószobának, különösen születés- és névnapon, legyen az egy finom vacsora, egy színházjegy, koncert, vagy saját otthoni hétvégi kerti parti, zsúr, vagy a hetente megrendezésre kerülő művészest megszervezése, ahol előadják saját verseiket, dalaikat barátaikkal.
Az asszonyok ugyanúgy udvarolnak, mint a férfiak, kedveskednek
horvathnemagdi, 2017. március 28. kedd, 16:28
Szerdi Attila: Örök udvarlás
félelem, hogy elveszíthetik a szerelmünket addig tart, míg meg nem szerzik véglegesen a nagybetűs, teljes kielégüléssel járó érzelmet, mert azt kell a szívvel érezni, hogy soha többé nem válhatnak el. Ha mindketten szellemiekben kielégülnek barátkozásuk, levelezéseik, beszélgetéseik alkalmával, már megtörténik a legény és lánylakásban a szerelem előszobájába történő belépés, melyet csókkal pecsételnek meg. Ez a sorrend mindkettőnél, a szívszerelem, a titkos bejárat csókja az érzékek világába, majd a tökéletes szerelmi együttlét.

Az udvarlás nem csupán a férfié, az ő dolga, hogy a romantikáról állandóan gondoskodjon, melyben ugyanúgy örömét leli, legyen az felvirágozgatása a hálószobának, különösen születés- és névnapon, legyen az egy finom vacsora, egy színházjegy, koncert, vagy saját otthoni hétvégi kerti parti, zsúr, vagy a hetente megrendezésre kerülő művészest megszervezése, ahol előadják saját verseiket, dalaikat barátaikkal.
Az asszonyok ugyanúgy udvarolnak, mint a férfiak,
katalinkohut, 2017. március 26. vasárnap, 12:43
7 mód otthonod jó rezgéseinek emelésére
az. Helyette hozzunk létre egy nyugodt otthont!

Extra tipp: Vidd ki a szemetet GYAKRAN! Ezzel megtarthatod a levegő friss illatát és érzését. Ha bármikor túlterhelt és stagnáló érzést veszel észre magadon, a szemét kivitele gyors enyhülést hozhat.

2. Növények
Az élő növények az otthonodat élénkebb hellyé teszik. Minél több életet hozunk be a térbe, annál élvezetesebb lesz, és annál hívogatóbb a vendégeink számára is. Jó érzés látni, ahogy gyarapodnak és tele vannak élettel, tökéletes, üdezöld színfoltot alkotva a tér különböző pontjain. Ügyelj arra, hogy eltávolítsd az elhalt növényi részeket melyek kiszáradtak, és csak gyűjtik a port. Számukra már nincs hely ebben a magasabb rezgésű és friss térben! Csakis a friss, és vibráló energiáknak! A növények által kibocsátott oxigén is tisztító hatású.

3. Kristályok
Egy sor szép feltöltött kristály az otthonodban szintén emeli az otthonod rezgését. Feltöltheted magad is a kristályokat, hogy fokozd a gyógyító
lenke1964, 2017. január 18. szerda, 18:27
ahonnan a végzősök több mint harmada külföldi egyetemre ment
Van gimnázium, ahonnan a végzősök több mint harmada külföldi egyetemre ment

Nemcsak anyagi okok motiválják az érettségizett magyar diákokat külföldi továbbtanulásra, hanem a nyitott gondolkodásmód és a megszerezhető kapcsolati tőke is.
,,Aki az érettségi után közvetlenül külföldi intézménybe felvételizik, nagy valószínűséggel kint is építi fel a szakmai karrierjét" - véli diákjai életpályája alapján Molnár Katalin, a HVG középiskolai rangsorában rendre előkelő helyen végző budapesti Radnóti Gimnázium igazgatója. Az általa mondottakat erősítette meg a Bécsben tanuló, a Városmajori Gimnáziumban végzett Dohovits Ágnes is. A HVG-nek úgy fogalmazott: ,,Van bennem honvágy, ezért gondolkodom a későbbi hazaköltözésen, de ahogy összehasonlítottam a külföldi és az otthoni kutatói lehetőségeket, sajnos nem vagyok biztos abban, hogy így is lesz."

Mára már mindennapi gyakorlat lett, hogy az ,,elit" gimnáziumokból a diákok egy része külföldi felsőoktatási
tinka1951, 2017. január 10. kedd, 13:20
Egy neves oktatási módszer
Maria Montessori, olasz gyermekorvos és pedagógus volt. Egy neves oktatási módszert fejlesztett ki, ami a kicsik képességeit fokozta. Mariának egy olyan módszert talált ki, amely arra neveli a kicsiket, hogy koncentráljanak arra amit csinálnak, hogy gondolkodjanak. Mindezt úgy, hogy nem kell őket jutalmazással, vagy büntetéssel ösztönözni.

Maria Montessori 20 tanácsát írjuk most le, amelyet ha elolvasnának a szülők, jobb lenne a gyerekeikkel a kapcsolatuk.

A kicsik mindent a környezetükből tanulnak.
Tiszteld a gyermeked.
Neveld önállóságra.
Hagyd, hogy válasszon.
Hagyd, hogy független legyen.
Példával tanítsd, ne csak kijavítsd.
A szükségleteire figyelj oda, tanítsd meg, hogy ő is figyeljen mások szükségleteire.
Legyen türelmed. Ha egy gyereknek több idő kell ahhoz, hogy megtanuljon valamit, légy megértő.
Egy gyerek akit folyton kritizálnak, mások fölött fog ítélkezni.
Ha érzi, hogy elfogadod,
horvathnemagdi, 2017. január 03. kedd, 06:46
Gyömbér termesztése otthon....
növénykéd is lesz hosszú ideig, ha belevágsz az otthoni gyömbértermesztésbe, úgyhogy mindenképp tarts velem!

Mondanám, hogy hatalmas nagy ördöngösség és csak a legjobbaknak sikerülhet, de nem, ez így azért nem igaz. :) Viszont van egy-két trükk, amit érdemes betartani és úgy tuti a siker! Mutatom!

Hozzávalók

Mint egy recept. Csak nem kavarni kell, de mókusegyszerű! Figyelj!

- gyömbér - hihetetlen, mi?
- zacsi - csak ne dobd ki azt, amiben vetted és az tökéletes!


- vödör v. kaspó (nagy!) - amiben nevelgeted
- föld - A kis igényes!

Első hónap

Na, ez gyors lesz. Mármint az egy hónap az egy hónap, viszont teendőd nincsen. Egyszerűen csak "felejtsd a zacskóban a megvásárolt gyömbért" egy árnyékos helyen, hadd gondolkozzon, ki akar-e jönni. :)

De tényleg! Ne csomózd be, azért kapjon
cipello, 2016. november 16. szerda, 18:04
7 mód otthonod jó rezgéseinek emelésére
Helyette hozzunk létre egy nyugodt otthont!

Extra tipp: Vidd ki a szemetet GYAKRAN! Ezzel megtarthatod a levegő friss illatát és érzését. Ha bármikor túlterhelt és stagnáló érzést veszel észre magadon, a szemét kivitele gyors enyhülést hozhat.

2. Növények

Az élő növények az otthonodat élénkebb hellyé teszik. Minél több életet hozunk be a térbe, annál élvezetesebb lesz, és annál hívogatóbb a vendégeink számára is. Jó érzés látni, ahogy gyarapodnak és tele vannak élettel, tökéletes, üdezöld színfoltot alkotva a tér különböző pontjain. Ügyelj arra, hogy eltávolítsd az elhalt növényi részeket melyek kiszáradtak, és csak gyűjtik a port. Számukra már nincs hely ebben a magasabb rezgésű és friss térben! Csakis a friss, és vibráló energiáknak! A növények által kibocsátott oxigén is tisztító hatású.

3. Kristályok

Egy sor szép feltöltött kristály az otthonodban szintén emeli az otthonod rezgését. Feltöltheted magad is a kristályokat, hogy fokozd a gyógyító
lenke1964, 2016. október 09. vasárnap, 18:08
1/35
Képek, videók
Alma gyógyhatásai.jpg
pacsakute
2017. szeptember 27. szerda, 22:52
eg fitn börrák.jpg
gabfe
2017. július 27. csütörtök, 14:30
Nem webshots.Bőrrák sejt.
hold02
2008. december 08. hétfő, 16:49
RELAX_A LÉLEK GYÓGYÍTÁSA
astropapa58
2017. február 06. hétfő, 08:01
A lélek gyógyítása.jpg
pacsakute
2015. október 06. kedd, 21:39
00021413 Rák gyógyítása h
sarkadykati
2012. május 24. csütörtök, 10:16
ima a rák gyógyitásáért.j
rochlitzne
2010. szeptember 01. szerda, 10:57
Rákbetegek gyógyításáért.
margoboszi
2010. augusztus 07. szombat, 22:07
Rákbetegek gyógyításáért.
cipello
2010. július 15. csütörtök, 15:55
hagyomanyos-adventi-ko szo
lilagondolatok
2016. december 02. péntek, 08:58
hagyomanyos-adventi-ko szo
yvett789
2014. december 27. szombat, 19:39
Hagyományos Túrógombóc.jp
gaby73
2014. november 06. csütörtök, 20:20
Hagyományos és modern zár
borcsimama
2013. november 14. csütörtök, 08:50
Hagyományos karácsonyi be
tinka1951
2012. december 20. csütörtök, 20:58
Címkék
nyugodt otthont, cipőben lévő, tökéletes gömbtől, emberiség évszázadok, orvosság házi, középkorú emberek, cikluson élete, Molnár Katalin, szerelmünket addig, zuhanyzó garantáltan, házi változat, megszerezhető kapcsolati, otthoni kutatói, cipők fertőtlenítésére, legjobbaknak sikerülhet, szívvel érezni,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.