Regisztráció  Belépés
2018. szeptember 24. hétfő | 39. hét | 267. nap | 03:55 | Gellért, Mercédesz
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
A Brett Kavanaugh főbírójelöltet szexuális zaklatással megvádoló nő feltételeket szab a szenátusi meghallgatásá
halálosan megfenyegették, és garanciákat akar a személyi biztonságára.

A Politico című lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta: Ford ügyvédje azt akarja, hogy Kavanaugh nyilatkozzon elsőként a zaklatási ügyben.

Donald Trump elnök júliusban jelölte a tekintélyes szakmai pályafutással rendelkező Brett Kavanaugh-t, a washingtoni fellebbviteli bíróság bíráját az Egyesült Államokban az alkotmánybíróság szerepét betöltő legfelsőbb bíróság bírájának. A bizottság demokrata párti szenátorainak többsége már a meghallgatás előtt jelezte, hogy nem kívánja megszavazni a republikánus elnök jelöltjét. A szenátusi szavazásra pénteken került volna sor.

Dianne Feinstein demokrata párti szenátor azonban a hét elején bejelentette: birtokában van egy kaliforniai pszichiáternő levele, aki azt állítja, hogy évtizedekkel ezelőtt, még diákként, Kavanaugh és a barátja szexuálisan zaklatta őt. Christine Blasey Ford azt állította: Brett Kavanaugh 1982-ben egy diákbulin, alkoholos állapotban meg akarta
velemenyezd, 2018. szeptember 21. péntek, 08:06
Átadták a Hegyvidéki Kulturális Szalon új épületét
visszaidézik a patinás szellemi műhelyek hangulatát. A mintegy 600 négyzetméteres épületben az ismeretterjesztő és tudományt népszerűsítő előadások mellett rendeznek közéleti beszélgetéseket, zenés és irodalmi esteket, valamint egészségmegőrző klubokat és sportfoglalkozásokat is.

Pokorni Zoltán, a kerület polgármestere felidézte, hogy a szalon mintegy hét évvel ezelőtt, a Böszörményi úton nyitotta meg kapuit. A Menyhárt Éva vezetésével alakult hely már a kezdetektől meglehetősen népszerű volt, a programok többségére sokszor be sem lehetett férni.

"Fontos volt, hogy egy létező erős igényhez tudtuk hozzászabni az épületet" - emelte ki a polgármester. "Ez több mint egy épület, ez egy tér, kávéházzal, piaccal, térzenével, sörfesztivállal és sétálóutcával" - fűzte hozzá, utalva ezzel arra, hogy az új épület és maga a szalon szerves egységet alkot a környezetében lévő terekkel egyaránt.

"A kulturális szalon hét éve a Hegyvidék kulturális és közösségi életének egyik kedvelt színtereként szolgálja a
velemenyezd, 2018. szeptember 19. szerda, 20:36
Megszállás? Brüsszel zsoldosokat akar Hazánkba küldeni
értékelt.

Kifejtette: a következő csata arról szól, hogy ki védi Magyarország határait, ki dönti el, hogy kit eresztünk be az ország területére.

“Egész egyszerűen el akarják venni a kapukulcsot" - fogalmazott a kormányfő.

Hozzátette: a jelentést elfogadó Európai Parlamentet “kellő tisztelettel, de egyszerűen egy kifutó kollekciónak kell tekinteni", mert jövő májusban új választásokat tartanak.

Szerinte a mai EP-ben egyértelmű bevándorláspárti többség van, amely azt tekinti történelmi küldtetésének, hogy megváltoztassa a kontinens összetételét, egy népességcserét hajtson végre. Ezek a politikusok gyűlölik azokat az embereket, akik szemben állnak ezzel a tervvel és ellenállást próbálnak szervezni - jelentette ki, hozzáfűzve: akik május után is egy többségében bevándorláspárti EP-t szeretnének, azok az illegális migrációval szembeni ellenállás szimbólumává vált Magyarországot támadják.

A magyar kabinet szakértői a
menusgabor, 2018. szeptember 14. péntek, 21:15
Orbán: el akarják venni Magyarországtól a határőrizet jogát
országot, meg tudják gyengíteni a pozícióit - értékelt.

Kifejtette: a következő csata arról szól, hogy ki védi Magyarország határait, ki dönti el, hogy kit eresztünk be az ország területére.

"Egész egyszerűen el akarják venni a kapukulcsot" - fogalmazott a kormányfő.

Hozzátette: a jelentést elfogadó Európai Parlamentet "kellő tisztelettel, de egyszerűen egy kifutó kollekciónak kell tekinteni", mert jövő májusban új választásokat tartanak.

Szerinte a mai EP-ben egyértelmű bevándorláspárti többség van, amely azt tekinti történelmi küldtetésének, hogy megváltoztassa a kontinens összetételét, egy népességcserét hajtson végre. Ezek a politikusok gyűlölik azokat az embereket, akik szemben állnak ezzel a tervvel és ellenállást próbálnak szervezni - jelentette ki, hozzáfűzve: akik május után is egy többségében bevándorláspárti EP-t szeretnének, azok az illegális migrációval szembeni ellenállás szimbólumává vált Magyarországot támadják.

A magyar kabinet szakértői a Sargentini-jelentés minden
velemenyezd, 2018. szeptember 14. péntek, 10:31
Sargentini-jelentés - Szijjártó: csalással hozott döntést az EP
A miniszter szerdán a szavazás után az M1 aktuális csatornának adott interjújában azt mondta: azért volt csalás a szavazás, mert az európai szerződések előírják, hogy miként zajlik a döntéshozatal az EP-ben; amint a magyar parlamentben is, a nem és a tartózkodó szavazatok az igen szavazatokkal szemben állnak, most azonban úgy döntöttek, hogy a tartózkodást nem veszik figyelembe.

Szijjártó Péter álláspontja szerint semmiféle kétségük nem lehetett a szerdai szavazás eredményét illetően, hiszen korábban is világos volt, hogy a voksolás kiváltó oka, tétje és témája kizárólag a migráció.

A korábbi nyilatkozatok alapján az is világos volt, hogy az Európai Parlamentben jelenleg a migrációpárti politikusok vannak jelentős többségben, és - a mostani szavazás tanúsága szerint - az Európai Néppártban (EPP) is.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden mégis jelen volt az EP plenáris ülésén, mert - ahogy Szijjártó Péter fogalmazott - ez a kormány számára becsületbeli ügy.

Mint mondta, "egy ilyen
velemenyezd, 2018. szeptember 12. szerda, 21:44
Sargentini-jelentés - Orbán: azért ítélik el Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem leszünk b
mint hogy a magyar nép nem elég megbízható, hogy megítélje, mi az érdeke. Önök azt hiszik, jobban tudják, mi kell a magyar népnek, mint maguk a magyar emberek" - fogalmazott a miniszterelnök.

Azt mondta, a Sargentini-jelentés nem adja meg a tiszteletet a magyar embereknek, kettős mércét alkalmaz, visszaél a hatalommal, hatásköröket lép túl, az elfogadás módja pedig sérti a szerződést.

"Nekünk Magyarországon a demokrácia és a szabadság nem politikai, hanem erkölcsi kérdés. Önök most számbeli többség alapján akarnak erkölcsi ítéletet mondani és megbélyegezni egy országot és egy népet. Önök súlyos felelősséget vesznek magukra, amikor először az EU történetében egy népet ki akarnak rekeszteni az európai döntésekből. Önök megfosztanák Magyarországot attól, hogy a saját érdekeit képviselhesse az európai családban, amelyhez tartozik" - fejtette ki az plenáris ülésen Orbán Viktor.

Jelezte, vannak és lesznek is vitáik, különbözőképpen gondolkodnak a kontinens keresztény jellegéről, a nemzetek és a
velemenyezd, 2018. szeptember 11. kedd, 17:22
Sargentini-jelentés - Lengyel lap: az Európai Néppárt lengyel tagjai a 7. cikk elindítása mellett szavaznának
jogállamiság tekintetében Magyarországon és Lengyelországban "hasonlóak a fejlemények". "Képmutatás lenne - mondta -, ha Magyarországhoz másképp viszonyulnánk, mint Lengyelországhoz, csak azért, mert a Fidesz az EPP tagja." A Fideszhez való viszony miatt "a szociáldemokraták és a liberálisok egyébként folyamatosan támadják (az EPP-t)" - fűzte hozzá a lengyel EP-képviselő, felidézve: Varsó esetében az egész EPP az eljárás megindítása mellett szavazott.

Tavaly novemberben az Európai Parlament (EP) többségi frakciói Lengyelországra vonatkozóan megszavazták az uniós alapszerződés 7. cikke szerinti eljárás megindítását előkészítő határozatot, s a procedúrát 2017 végén az Európai Bizottság elindította. Lengyelország ügyében a Polgári Platform EP-frakciójának vezetése úgy döntött, hogy tagjai tartózkodni fognak a szavazáskor, a 22 fős frakcióból mégis 6-an a határozat elfogadására szavaztak, míg Lewandowski tartózkodott a szavazástól.

Jedrzej Bielecki a cikkben rámutat: a PO és a PSL képviselői a német
velemenyezd, 2018. szeptember 11. kedd, 12:32
Magyar-görög - Rossi: nagy a nyomás a csapaton
nyomán alakultak ki a helyzeteink, amiket a héten többször is gyakoroltunk" - mondta a MOL Vidi FC játékosa, aki kifejtette, a szövetségi kapitány hasonló szerepkört vár el tőle a középpályán, mint amilyet klubcsapatában játszik.

Újságírói kérdésre, mely szerint lát-e hasonlóságot a görög válogatott és az AEK Athén között, amellyel klubjával nemrég találkozott a Bajnokok ligája utolsó selejtezőkörében, azt felelte: bár több athéni játékos is itt lesz, mégis más szintet vár a találkozótól.

"Többségük nem biztos, hogy kezdő lesz, hiszen sok jó légiós van a keretükben. Ahogy az Athén ellen sem a Videoton volt a favorit, úgy most sem a magyar válogatott lesz a meccs esélyese. De ezért szép a sport, most be tudjuk bizonyítani, hogy itt a helyünk" - mondta Kovács, aki hozzátette, a hibák kiküszöbölésével nagyot léphetnek előre a találkozón, amely véleménye szerint más stílusú lesz, mint a finnek elleni volt.

"A görög együttes nagyobb játékerőt képvisel, mint a finn. Leginkább védekezésben kell
velemenyezd, 2018. szeptember 10. hétfő, 20:52
Tallóztam
21 titok, amit a szülésznők soha nem fognak elmondani neked

Oszd meg az ismerőseiddel a Facebookon

Őszinte vallomások boldog, megható, szomorú és fájdalmas pillanatokról.

Egy gyermek megszületése egy életre szóló élmény a szülőkké váló pár számára, de nem csak számukra intenzív a szülőszobában töltött idő, hanem a babájuk világra hozását segítő szülésznők számára is. Néhányan most elárulták, milyen a szülés az ő szemszögükből nézve:

1. Zavaró, amikor az emberek azt gondolják, hogy nekünk csak annyi a dolgunk, hogy az édesanya kezét fogjuk a szülés közben.

Nyilván az is a feladatunk, hogy megadjuk a szükséges érzelmi támogatást az anyának, de van végzettségünk és képzettek vagyunk. Bekötjük az infúziót, beadjuk az epidurális érzéstelenítést, vért veszünk, és a leglehetetlenebb helyeken öltjük össze a bőrt.

2. Sosem unjuk meg ezt a csodás érzést.

Lélegzetelállító az első embernek lenni, aki megfoghat és a kezében
horvathnemagdi, 2018. augusztus 26. vasárnap, 22:10
A devizahitelek döntő többsége csalás...
Vezér-Szörényi László: A devizahitelek döntő többsége csalás

Szeretnék egy nagyon nagy félreértést eloszlatni. A devizahitelek döntő többsége csalás. Sokan azt hiszik, hogy a devizák árfolyama miatt szálltak el a törlesztőrészletek. NEM! TÉVEDÉS! Józan ésszel belátható, ha egy deviza árfolyama 60%-kal megemelkedik, akkor a törlesztőnek is csak 60%-kal lenne szabad megemelkednie. Viszont ha a csökkenő kamatokat is helyesen bele számolták volna a törlesztő részletekbe, akkor az nagyrészt kompenzálta volna az árfolyam hatását.

A bankok elsősorban a kamatokkal csaltak! Sokkal nagyobb volt a kamatok hatása a részletekre, mint az árfolyamváltozás!

Sokszor hallom, hogy valaki X milliót vett fel, törlesztett 2X milliót, és még hátra van 3X millió. Nem értik sem az adósok, sem a bírák, sem a politikusok, pláne nem a laikusok.

Csak a bankárok. Csaltak.
simocsi, 2018. augusztus 23. csütörtök, 11:09
Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
mutatkozott eleve hidegvérűnek ahhoz, hogy TUTIRA kivégezze a három mocskot, ezért a döntő pillanatban csaknem végzetes hibát vétett, amikor az utolsónak maradt - már sérült - tetűre nem adta le a második, és újabb lövést, és az már visszatüzelni készült... De aztán mégis eszébe ötlött Hannie-nak a felkészülési idő alatt fejébe sujkolt instrukció: - ,,AGAIN and AGAIN!" -, hogy tehát lőjön újra-meg-újra, ha biztosra akar menni!...

A földi emberiség döntő többsége (az itteni vakeszűek is...), jelenleg pontosan úgy viselkedik, ahogyan a Hannie Caulder-t megerőszakoló három tetű! Fel sem tételezik, hogy Gaia, bosszúra készül! Azt meg el sem tudják képzelni, hogy képes is volna megbosszulni azt, amit az ember tett vele az elmúlt 100 évben!...
...És Gaia is lágyszívűnek mutatkozik a végzetes pillanat előtt... - Amiért is azt a balga hitet erősíti az ostobákban, hogy megúszhatják!
...De Gaia is ,,ráébred" majd arra, hogyan
foxworkinspace, 2018. augusztus 21. kedd, 23:35
Csurka Gergely: Rashow
keressünk választ, hogy miként bírja ezt úgy összességében. Tekintsünk rá és a többi nyílt vízi úszóra úgy, hogy ők a kiválasztottak. Akik erre vannak kódolva. Tempózni öt órán át, versenyszerűen, időnként test test elleni küzdelembe gabalyodva (bár ez inkább a rövidebb távokon szokás), sós vízben, édes vízben, napsütésben, esőben, egy hosszabb gatyában vagy egésztestes, testre tapadó szerkóban, 20-22 fokos vízhőmérséklet mellett, vagy amikor csak 17.2 fokos a tó (a közepén, ahová kimentek, már csak 15.6; többségünk már a 17 fokosba sem menne bele, csak ha petrencerúddal kergetnék, lásd még: drágám, holnapra jobb lesz, inkább csak sétáljunk a parton, jó, esetleg egy kávé? - ezt szintén szögezzük le kiindulásként).

Szóval vannak ők, a nyílt vízi úszók, és azon belül azok, akik elvállalják a 25 kilométert. Csupán érzékeltetésül: vasárnap délelőtt ugyebár szépen kimentünk a Loch Lomondhoz, megnéztük a rajtot, dumáltunk, elmentünk kávézni, a part melletti plázában ajándékot vettünk, időnként
menusgabor, 2018. augusztus 14. kedd, 14:45
1/294
Képek, videók
A brettli.jpg
chillik
2016. november 27. vasárnap, 08:30
russel-crowe-brett-rat ner
agica2004
2013. augusztus 17. szombat, 13:29
20130722brett-ratner-o rba
agica2004
2013. július 23. kedd, 14:48
Regina Brett
pacsakute
2012. szeptember 14. péntek, 07:20
Regina Brett.jpg
cipello
2011. október 21. péntek, 21:07
brett1.jpg
csild
2008. szeptember 16. kedd, 10:28
Brett Buttler
jencuska1970
2008. július 04. péntek, 23:48
brett800.jpg
konoksag
2008. június 28. szombat, 01:01
Bretten 500.jpg
gabrilapo
2008. június 01. vasárnap, 08:35
Bretten 314.jpg
gabrilapo
2008. június 01. vasárnap, 08:34
Bretten 313.jpg
gabrilapo
2008. június 01. vasárnap, 08:34
Bretten 312.jpg
gabrilapo
2008. június 01. vasárnap, 08:34
A meghallgatas....
borigit
2014. november 26. szerda, 08:53
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.