Regisztráció  Belépés
2018. augusztus 16. csütörtök | 33. hét | 228. nap | 18:16 | Ábrahám
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Hogyan lépjek fel a pornó és perverz oldalak ellen?
Az a pár önzetlen segítő, akiknek évek alatt neveit cédulára írva karácsonyfa alá állandóan betett üvegcsébe került jelenti a világot, itt meg mindenütt, ahol ilyen érzéssel voltak irántam. Nem kell több, megnyerték a világot maguknak,a többi csőcselék és tömeg. A tömeg arctalan, akár az utcanép, mindig amellé áll, ahonnan hasznot remél, egyik nap egyikhez, másik nap másikhoz pártol. A tömeg megszokta az állandó politikai játékainak izmusait, vallásait a sötétségnek, amik nem tudnak megvilágosodni, mert van, ami lehetetlen, kihasználva a gazdagulást, azt élteti mindig, ahonnan tobzódást remélhet, könnyű prédákkal, tékozlással. A tömeg személyiség nélküli, arctalan, mindig szüksége van egy falkavezérre, amelyik megadja a jelszót a támadásra, ez megnyilvánul valamennyi fórumán a világnak. A tömeg kezébe adni tudományt, mint sötétség fejedelmeinek,egyenlő a világ halálával, amit folyamatosan meg is rendeztek mostanáig. A tömeg nem tud gondolkozni tisztán, sérteget, mert szív ellenesként hozták létre,
katalinkohut, 2018. augusztus 10. péntek, 15:52
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
szorították magukat. Lévén, hogy főként azzal definiálták magukat, hogy mi minden nem vonatkozik rájuk és mi mindent nem szeretnek, a rendes emberi élethez hozzátartozó mindennapos dolgok nagy részét is elutasítják. Lehetséges például, hogy képtelenek megmaradni egy munkahelyen, vagy nem is hajlandók állást keresni, nem főznek és nem takarítanak magukra, vagy kivonják magukat minden társas és közösségi tevékenység alól. Az identitásukkal kapcsolatos kétségeik ellen úgy védekeznek, hogy megvetik a "csőcseléket", az arctalan tömeget, amelynek ők ugyan soha nem lesznek részei. Esztétikai eszközük fegyverré válik, olyan eszközzé, amellyel sértegethetik és elutasíthatják azokat, akik nem tudják értékelni, amit a Négyes igen.

7. Az elidegenedett depressziós

Ahogy az imént láthattuk, az önmagukat kényeztető Négyesek olyan kiváltságosnak tekintik magukat, aki megteheti, hogy csak az örömöknek éljen. Ez idővel újabb szorongás forrásává válik: attól kezdenek félni, hogy nem lesz lehetőségük
eposz, 2018. július 01. vasárnap, 00:35
Az ókori világ hét csodája
márványból épült templom Szidóni Antipáter egyik legkedvesebb épülete volt a csodák között. Egy fiatalember, Herosztrausz felgyújtotta a templomot i.e. 356. július 21-én, hogy hírnevet szerezzen magának. A felháborodott epheszosziak halálra ítélték Herosztratuszt és megtiltották nevének kiejtését. Ugyanazon az éjszakán született meg Nagy Sándor. A templomot újjáépítették, majd a gótok lerombolták, ezután újra felépítették. 401-ben a templom végleg megsemmisült, a konstantinápolyi érsek által vezetett csőcselék rombolta le.


Szemirámisz Függőkertje

A függőkertek Babilonban a hét csoda között a legrejtélyesebbek. Néhány történész még mindig vitatja, hogy a Függőkerteket előzetes tervek alapján vagy anélkül építették, hiszen a babiloni történelemben nem találtak ehhez kapcsolódó írásos forrásokat. Feltehetően a babiloni király, II. Nabukodonozor alatt építették, i.e. 600
lilagondolatok, 2017. augusztus 07. hétfő, 10:08
Stephen King: A Setét Torony - 1. Kötet - A Harcos
homlokon találta, apró cseppekben kiserkedt a vére. Két másodperccel később karnyújtásnyira lesznek. Az első vonalban látta Kennerlyt; kisebbik lányát, aki nem volt több tizenegynél; Soobie-t; két hímnemű kocsmatölteléket; egy Amy Feldon nevő bártündért. Lekaszálta őket és a mögöttük levőket. Madárijesztőként hullottak a testek, csíkokban permetezett a vér és az agyvelő.

A tömeg egy pillanatra elhűlten megtorpant, a csőcselék egyéni, zavarodott arcokra bomlott. Egy ember sivalkodva rohangált körbe-körbe. Egy asszony, akinek hólyagos volt a keze, lázasan kotkodácsolt az égre. Az az ember, akit a harcos elsőnek pillantott meg, ahogy komolyan üldögélt a kereskedés lépcsőjén, hirtelen megdöbbentően kiadós adagot rottyantott a nadrágjába.
Így volt ideje megtölteni az egyik pisztolyt. Ekkor Sylvia Pittston rohant feléje, mindkét kezében fakereszttel. - ÖRDÖG! ÖRDÖG! ÖRDÖG! GYERMEKGYILKOS! SZÖRNYETEG! PUSZTÍTSÁTOK
eposz, 2017. július 03. hétfő, 15:50
Borbély Zsolt Attila csörtéje a Jobbikkal
hangulatkeltésre.

Problémát látsz abban, hogy Bayer Zsolt felháborodott reakciója kapcsán sehol le nem írtam, ,,hogy normális országban ilyet nem lehet."

Persze, hogy nem írtam le, mert ebben az ügyben Bayer Zsolt oldalán állok. Felháborodását nemcsak megértem, de át is érzem. Legfeljebb másképpen adok neki hangot.

Mert nem Pócspetriben vagyunk kedves István, hanem 1918-ban, de szerencsére Tisza István nem családi villájában tartózkodik önkéntes politikai száműzetésben, a csőcselék őrjöngése közepette, a végzetre várva, hanem miniszterelnöki jogkörét gyakorolja. (Kísérteties egyébként, hogy mennyire hasonlít a felelőtlen, magát megtévesztő módon 1848-asnak nevező ellenzék Tisza elleni hőbörgése a ti utóbbi időben felvett stílusotokhoz.)

1918-ban is a magyarságot tönkre tenni igyekvő sötét háttérerők heccelték a tömeget a törvényes kormány és a magyar államrend ellen. A hatás is ugyanaz lenne, ha most ez a CEU mellett tüntető csürhe, mely azzal
menusgabor, 2017. április 19. szerda, 19:30
Kohut Katalin: Sötét állatok (Vilma-Béla párbeszéd)
szellemvilággal, a féktelen perverz lakosokkal, ráadásul duplán, mert az indiai legalacsonyabb rendűbb kasztok már a neveiket felvették a város névtára alapján.
- És a turulmadár?
- A turul békesség madár is megjött sámán lelkével, de már ott voltak a sántasága miatt megváltott turul apokaliptikus csapásai a sötétség városának utcájából a média kíséretével. Gyalázat lett a vége mindhárom találkozásnak, akár az aranysassal előtte.
- Ez is be van rendezve Miskolcon?
- Igen, utcanéppel és csőcselékkel, nácikkal és fasisztákkal.
- Az övék Piroska is talán?
- Igen, egykori szőke hajú kislányból születtették meg játszani. Sztárrá tették, mert szőke volt.
- Varjút nem is merem megkérdezni, de az biztosan nem volt az állatkertben...
- Nem, a varjú színt mezei neveken szokták berendezni. Általában arról szól a története, hogy összegyűjti kincsként a világ könyveit, amit a borsodiak berendeznek és eljátsszák őket. Ez volt Trianon is, a könyvek végére értek, aztán feldarabolták
kohlinka, 2016. november 07. hétfő, 21:39
Szabó Szilvia keresztény versei
csak nevessetek...


Korbácsolás

A sebek fájdalmas szakadása,
ahogy a vér rubinjai freccsennek szét,
nem használt semmi,
sem kiáltás, sem beszéd.
Most tátja száját körötte a nép.
Az is, ki némán állt a sorban,
akiről nem is tudja senki, hogy ott van,
aki meg nem tagadta,
mégsem mondta, hogy ezt nem akarja.
Most már csak azok kiáltanak,
akinek tetszik a cirkusz,
a sok ostoba, tolongó, vad alak,
az öklét rázó csőcselék,
akinek semmi sem elég.
De sokan állnak némán, hátul,
hallgatják, hogy csap a korbács szíja,
nekik változik a világ,
ahogy Jézus vérével éppen írja.
Akik zokognak, csendesen,
azt hiszik, nem látják többé sosem,
megveretés után a kereszt,
nem értik, Isten miért tűri ezt.
Még a tanítványok is némák,
és nem tiltakoznak a volt bénák,
akiket már meggyógyított.
Kardok között csattog a korbács,
szívek között csattog a hangja,
most épül
katalin_53, 2016. május 21. szombat, 12:50
Ki szponzorálja a jelenlegi kormányellenes kampányt?
#16
Úgy látom, most én vagyok az új célpont. Legyen.
A válaszom, igen, tudom, hogy mi után "humorizáltam". Ha valaki, akkor én igen! Az imádottad által felbérelt bátor, csuklyába burkolózott, hazafias csőcselék miatt kétszer négy órás állkapocs műtét után jogom van humorizálni. De kurva rendes vagyok, és nem kívánok sem neked, sem a többi mélymagyarnak hasonló élményeket! Sem a Nyugatinál, sem a Keletinél. Minden további magyarázat nélkül kiváló tisztelettel.
xenos, 2016. április 15. péntek, 21:33
Juhász Gyula - Vojtina új ars poétikája a fiatal költőkhöz
Juhász Gyula - Vojtina új ars poétikája a fiatal költőkhöz

Öcséim, ó mert vagytok többen is,
Sőt többen tán, mint kéne, ifjú bátrak,
Kik új dalokkal s hittel téreit
Betöltitek most a szűk Hunniának,
Hozzátok száll ma ez új intelem,
Tanács, vagy kérés és kritika is tán,
Mert szó nélkül már még se nézhetem,
Hogy némelyek mit mívelnek a lírán.
Ne fájjon ez, azoknak, kik igaz
Lélekkel, bár forrongva, síkra lépnek,
A fiatalságot nem éri az
Én gáncsom, csak mi benne régi vétek.
Mivel magam is voltam fiatal,
Mi több: ma is vallom, hogy az vagyok
S tőlem ma távolabb a diadal,
Mint egykoron: felénk új nap ragyog
Új holnapnak ködéből: ez a nap
Egy más világot fog találni már
S jaj annak, aki kábán ez alatt
Csak múltat jajgat s nem tud várni már.
De mégis, vannak dolgok földön, égen,
Melyek maradnak mindíg, az utód
Hiába pártol el tőlük, cserében
Papírt kap aranyért csak, mai
chillik, 2016. február 20. szombat, 15:50
Loganer kapitány
Tovább lapult az Ördögfattyak léte, már közönséges, gyalogjáró beszéddel is meg lehetett sebezni őket. Legfeljebb néhány tízezren! Aztán már csak néhány ezren. Ezt a derék történettudósok olyan körmönfont logikával és pallérozott elmeéllel fejtették ki, hogy talán még azok is elhitték, akik annak idején a tulajdon szemükkel látták a veszedelmet.

Az Ördögfattyak tovább gyengültek, már egy nyaklevessel agyon lehetett őket csapni. Talán nem is voltak Ördögfattyak, hanem holmi rabló vagy lázadó csőcselék. Nem is lehettek olyan veszedelmesek. Aztán már csak néhány ezren voltak az Ördögfattyak, utóbb már csak néhány százan. Sőt, soha nem is léteztek.*Loganer finoman megsimogatta az alvó kislány szöszke fejecskéjét. Holnap meglátogatja Hatzor. Az egykori eretnek. Még nagyon virgonc a fickó, alig múlt nyolcvan.

Ekkor valaki megállt előtte. Elza volt, az unokája; gyönyörű
taltos1, 2016. február 09. kedd, 22:06
1/12
Képek, videók
perverz
orban47
2014. november 14. péntek, 10:11
Perverz kutya.gif
pici08
2011. január 22. szombat, 12:50
perverz :-)
csabee28
2009. július 23. csütörtök, 01:02
perverz 05.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 04.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 03.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:33
perverz 02.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:32
perverz 01.jpg
nor-bee
2009. május 17. vasárnap, 00:31
Perverz bika
czvitko
2007. augusztus 27. hétfő, 02:50
Klau perverz
melchyss
2007. június 13. szerda, 19:10
állatketi perverzió
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 20:01
perverz szobor
faciendum
2007. március 11. vasárnap, 16:11
boszik maguk között.jpg
agica2004
2015. március 12. csütörtök, 19:42
magukkal húznak.jpg
yvett789
2015. január 11. vasárnap, 18:44
1.Az a baj magukkal.....j
anci-ani
2012. november 05. hétfő, 23:55
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.