Regisztráció  Belépés
2018. április 26. csütörtök | 17. hét | 116. nap | 05:56 | Ervin
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Tallóztam
milliók halnak meg, mert a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak. Azt elismeri, hogy a dohányzás nagyon káros, de szerinte az az emberek tudatos döntése, hogy mérgezik magukat, ám van más is, amiről nem tudnak.
'Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk. Én most mindenki előtt készséggel elismerem, hogy tévedésben éltem.'

Az orvos több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött, rengeteg szívműtét után ismerte el, hogy nem jól gondolkodott.
'Évekig osztottam más prominens orvosok véleményét. A szakirodalom folyamatosan a döntéshozók véleményét szajkózza, mely szerint minden szívbetegség a megemelkedett koleszterin szint következménye. Az elfogadott terápia pedig koleszterin csökkentő gyógyszerek felírása, és az előírt diéta, amely szigorúan korlátozza a zsírbevitelt. Az ezektől eltérő javaslatokat eretnekségnek ítélték. Pedig látjuk,
horvathnemagdi, 2018. április 26. csütörtök, 04:18
20 érdekes tény a kutyákról
Mindent tud a család kedvencéről?
A kutya az ember legjobb barátja - tartja a mondás, és nem is véletlenül! Ezek a szőrös négylábúak hűségesek és odaadók, de vajon eleget tudunk róluk? Jöjjön hát 20 érdekes tény a kutyákról!
A kutyák és az emberek

A kutyákról az orruk többet elárul, mint gondolná! Az ebek orra ugyanis olyan, mint az emberek ujjlenyomata - mindegyiküké más és más, amely alapján tökéletesen beazonosíthatók.

Az Egyesült Államokbeli South Carolinában hosszabb börtönbüntetést lehet kapni azért, ha valaki megüti a kutyáját, mintha ugyanezt tenné a házastársával!

A kutyáknak csupán nagyjából 1700 ízlelőbimbójuk van, míg nekünk embereknek körülbelül 9000!

A Beatles A Day in the Life című slágerét Paul McCartney megtoldotta egy magas frekvencián megszólaló síphanggal, méghozzá Shetland nevű juhászkutyája kedvéért. A síp hangja az emberi fül számára hallhatatlan, a kutyák viszont állítólag élvezik.
A kutyák
anna4459, 2018. április 25. szerda, 21:40
10 érdekes tény, amit nem tudott a macskákról
Szőrös pajtásaink különlegességei
Azt szokták mondani, hogy az ember vagy kutyás vagy macskás típus. Bár a kutyusokat is nagyon szeretjük, azért a cicákban mégiscsak van valami egészen különleges. Sőt, több minden is! Ezúttal hoztunk pár izgalmas információt, amit nem biztos, hogy tudott bajszos barátainkról.

Egy nagy család

A macskák emberek közötti jelenlétéről már az ókori Egyiptom idejéből is vannak feljegyzések, később pedig a középkorban jelennek meg újra, főleg a Közel-Keleten. Kutatások kimutatták, hogy minden egyes háziasított macskafajta eredete visszavezethető az 5 afrikai vadmacskafaj egyikéhez, amelyek időszámításunk előtt 8000 évvel éltek.

Orrlenyomat

Az emberek esetében egyéni azonosítóként szolgáló ujjlenyomat a cicusoknál az orr barázdáltságában jelenik meg. Ez a lenyomat mindegyiküknek teljesen egyedi, más mint a többieké.

Miaú!

Cicánk valószínűleg elég sokat nyávog ránk, azonban csak ritkán használja a kommunikációnak
anna4459, 2018. április 25. szerda, 21:26
Kos
főnök Ő a tipikus főnök, szervezésre, vezetésre termett. Beosztottjaival becsületes, de nagyon igényes. Óriási a munkabírása, a rövid távú feladatok elvégzésére kiválóan alkalmas, a hosszan tartó feladatokhoz azonban sokszor nincs türelme. Hajlamos mindenkit sürgetni, ellenkezni viszont nem tanácsos vele. A Kos munkatárs Alapvetően konstruktív és céltudatos. Fontos, hogy hasznosnak érezze a munkáját, ha megbecsülik, kiváló teljesítményt nyújt. Elsősorban azokat a feladatokat részesíti előnyben, amelyek több-kevesebb önállóságot tételeznek fel. Nem különösebben szereti, ha a kiadott feladatok elvégzése közben útmutatásokkal, észrevételekkel látják el. A Kos szeret szabadúszóként dolgozni.

A Kos a szerelemben

Akár nő, akár férfi, a legfontosabb számára, hogy partnere elismerje őt. A Kos nők nem szeretik a tutyimutyi, határozatlan, gyenge jellemű férfiakat, inkább a magabiztos, erős, szenvedélyes férfiakhoz vonzódnak. Persze általában épp az ilyen típusú pasikkal nem lesz hosszúéletű a
eposz, 2018. április 25. szerda, 21:17
Szellemcsaládok
lélektest az a szellem, amely az adott lélek vezérfonala, melynek lényegével igazán kevés lélek van tisztában. Az emberi faj a szellemtől van legtávolabb, s inkább fiziki vagy érzelmi jellegű dolgokat képes felfogni. A hetedik lélektest már olyan kozmikus szimbólumok és formák lényegét hordozza, melynek megértése messze túlvezet az emberi létezés határain. Az erővonal- és szimbólumformációk egy kozmikus létezés egyik részleteként vetítik és definiálják az embert. Aki ezen a szinten tudatosul, az már soha többé nem kötődik a Földhöz.

A szellemcsaládok a jelen korban gyakran jutnak olyan döntésre, hogy a hét lélekalkotóból nem egy, hanem mondjuk kettő vagy három személyt alakítanak ki. Mi is történik ilyen esetben? Van olyan, hogy egy szellem szétszakad és duplázódik vagy triplázódik, karmának megfelelően. Ilyen esetben három ember jelenik meg - ők azonban egy szellemiség a Földön. A három szellemiség nem feltétlenül tud egymásról. Lehetséges, hogy csak az álom asztrálzónáiban kapcsolódnak.
eposz, 2018. április 25. szerda, 20:47
Visszanézem hogy akkor mi a francot műveltem itt...
guineai féreg icike-picike, mikroszkopikus lényként kezdi pályafutását, amikor is befészkeli magát a vízibolha testébe. A vízibolha könnyen az úszkáló ember gyomrában találja magát, majd miután a gyomorban uralkodó kíméletlen körülmények közt leli halálát, emlékül hátrahagyja a guineai féreg lárváját.

A lárva a lágy, húsos közegbe fúrja magát, és hozzákezd a növekedéshez. Egy évvel a fertőzést követően, a kifejlett féreg már kb. 1 méter hosszú, és mert ilyen szép nagyra nőtt, a szűk emberi test többé már nem a legmegfelelőbb közeg a számára, ezért a féreg igyekszik kijutni. Ez az a pont, ahonnan még bizarrabb fordulatot vesz a történet, mert a féreg szó szerint kirágja magát az ember bőre alól, miközben égető érzést okozó, hólyagos lyukat képez a bőrben. Az égető érzés arra ösztökéli a fertőzöttet, hogy csillapításként a vízbe meneküljön, és a féreg erre a pillanatra vár, mert alighogy gazdája belép a vízbe, a lyukon keresztül kidugja fejét, és tejszerű váladék kíséretében lárvák ezreit lövelli a
eposz, 2018. április 25. szerda, 17:57
32. fejezet
mikor másnap reggel felkeltem, önmagamtól. Mindig nem értettem, hogy miért vagyok itt, de ez most nem számít. Fő, hogy élek, és ez a legfontosabb. Dolgok alakulnak, csak utánuk kell menni, vagy megelőzni.

Még mindig azon tűnődtem, hogy mi van Aporral, ki Ő, merre jár, igazi vagy áll testvérünk. Nem tudom, de sok olyan van mellette, amit most nem értettek.

Reggeli után, kimerészkedtem az udvarra. E rövid egy év alatt szinte semmi nem változott. Tavacska ugyan olyan, mint volt, tán több halacska van benne. Még a bokor is itt van, ahol a sünike kidugta a fejét, mikor Hófehérkével sétálta erre. Találkoztam sok ismerőssel, de voltak olyan emberek, akiket még nem láttam. Ők, kék ruhát viseltek. Csodálkoztam, hogy miért.

Mentem a Dokihoz, de nem volt a helyén. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy holnap lesz bent. Gondoltam magamban megvárom. Nem mit tennem tovább sétáltam a napfényes időben. Séta közben, kihúzva, büszkén, hátra tett kézzel, összefutottam Picassoval.
bossi, 2018. április 25. szerda, 17:29
Az Istenért égő szív
szülők először ismerjék meg és szeressék Istent, és engedelmeskedjenek neki. Azután tudják ezeket az értékeket és elsődleges fontosságú dolgokat átadni gyermekeiknek. Ahhoz, hogy a szülők gyermekeik lelki életét fejleszteni tudják, először saját lelki életükkel kell foglalkozniuk. Sok szülő idő előtt tudakolja a lelki nevelés módszereit. Azt szeretnék tudni, hogy hogyan lehet jó családi áhítatokat tartani, vagy mikor kezdjenek el gyermekeiknek beszélni a hitről. Remek kérdések! Ám az, hogy kik vagyunk, többet számít minden megtanult technikánál.
Az élő hit egészen természetesen megmutatkozik, amikor gyermekeinkkel vagyunk. Tehát mikor beszéljünk nekik a hitről? A reggeli jó alkalom, mert kaphatunk egy kis lelki útravalót az előttünk álló napra. Az ebéd is megfelelő, mert akkor már értékelni tudjuk a délelőttöt, és felkészülhetünk a délutánra. A vacsora is pompás, mert az egész napot áttekinthetjük, és készülődhetünk az
kalmanpiroska, 2018. április 25. szerda, 13:53
Amit a magnéziumról tudni kell
A reklámokban azt sugallják, hogy együnk minél több magnéziumot. De tudjuk, hogy miért és milyen hatással van ez a nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezetünkre?
A magnézium 300 enzim működéséhez szükséges, többek között a sejtek energia termelő folyamataiba is besegít.
Az idegrendszer sejtjeinek működésén túl a csontok és a fogak felépítésében is részt vesz.
Szabályozza a sejthártya áteresztő képességét, hatására az érfalak rugalmassága megnő, a szívizom összehúzó képessége javul és csökken a szívritmuszavar kialakulását, vagyis javítja a szív munkájának hatékonyságát.

A magnézium hiánynak több oka is lehet.
A nem megfelelő táplálkozás okozhat hiányt, de
- bélbetegségek is okozhatják a felszívódás csökkenését, de
- alkoholizmusban szenvedők között is alacsony a szintje.

A magnézium hiány tünete lehet
- gyengeség,
- izomgörcsök,
- szívritmus zavarok,
- koncentrálóképesség zavara.
A magnézium hiány növeli sok más korkép
lizawolf, 2018. április 25. szerda, 12:02
Teréz anya tanácsai
ösztönöznek, hogy jobb ember legyél, aki a szeretetet és a békét hirdeti.

Teréz Anya gondviselői gondolatai, ha nagy bajban vagy!

1. Ne feledd, hogy minden cselekedet, amit szeretetből teszel, azzal a békét erősíted.

2. Bárhol is légy, terjeszd a szeretet erejét, és soha se hagyj el úgy egy házat, hogy az ottélők boldogtalanabbak legyenek, mint mikor beléptél a házukba.

3. Teremts szeretetet az otthonodba, mert így az egész életedet áldás kíséri.

4. A legtöbbet akkor tehetünk, ha mosolygunk, még a nehéz időszakban is. Mosolyogjunk egymásra, a házastársunkra, a gyerekeinkre, mert ezáltal nő a szeretet ereje mindannyiunkban.

5. Nagyon fontos, hogy a gyerekek megtanulják az édesanyjuktól és az édesapjuktól, hogy mi az igazi szeretet, mert a legfontosabb a szeretet és a mosoly örömének átadása a következő generációnak.

6. Számolj el 10-ig, 20-ig, akár százig, mielőtt reagálnál valamire. A fontosabb döntések meghozatala előtt várj 48
lovaszmarika, 2018. április 25. szerda, 11:57
A kor, amelyben felnőttem és énekes lettem
,,A kor, amelyben felnőttem és énekes lettem" - könyv Koncz Zsuzsáról
A héten kezdődő 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra időzített kötetben Koncz Zsuzsa több mint négy évtizede tartó pályafutásának dokumentumai: fotók, interjúk, történetek és diszkográfia jelenik meg.
,,Évek óta kapacitáltak egy könyv elkészítésére. Azt szerettem volna, hogyha lesz ilyen, olyan legyen, amelyet évekkel később is jó kézbe venni. Annyi fotót, köztük rengeteg korábban nem publikált képet őrzök a múltból, hogy azt mondtam, próbáljuk meg, de az utolsó pillanatig fenntartottam a lehetőséget arra, ha esetleg úgy döntök, ne legyen semmi az egészből" - mondta a népszerű énekesnő az MTI-nek.
Bővebben
maroka, 2018. április 25. szerda, 10:39
Egy elismert Magyar rákkutató orvos, Dr. Kulcsár Gyula őszin
protokoll ma nem a betegség gyökereit, hanem csak a tüneteit kezeli. Ám a sikeres kezelés előfeltétele, hogy az immunrendszerünk minél jobban és hatékonyabban működjön. Ezért:

- Semmi cukrosat nem ennék.
- Minimálisra csökkenteném a feldolgozott ételek fogyasztását.
- Kétnaponta piacra járnék, és lehetőség szerint biogazdától vásárolnék.
- Sok ételt fogyasztanék nyersen - főleg zöldségféléket.
- Visszafognám a tejtermékek fogyasztását, mert a legtöbb ember ezekre allergiás, és az immunreakciót lerontja..
- Elmennék egy béltisztításra, és sok sok rostosat ennék, hogy a bélrendszert áttisztítsa.
- A háztartásomból kiiktatnám a felesleges mérgeket - dezodor, légfrissítő, autóillatosító, stb.
- Minden reggelt légzőgyakorlatokkal indítanék, és legalább fél órás mozgást iktatnék be a napjaimba.
- Többet aludnék, és ami a legfontosabb, igyekeznék pozitívan gondolkozni. Sokat beszélgetnék azokkal,
tinka1951, 2018. április 25. szerda, 10:13
1/19428
Képek, videók
Macik hellót mondanak
csalogany13
2011. január 17. hétfő, 01:10
Jó reggelt mondanak
lovaszmarika
2010. november 11. csütörtök, 10:47
Mit mondanak az emberek
jakabgasparne
2009. október 11. vasárnap, 07:26
large_dohanyzas_leszok as_
charlotteani
2016. március 18. péntek, 00:26
dohányzás.jpg
kicsoda57
2014. november 01. szombat, 16:26
Tilos a dohányzás.jpg
dnemethk
2014. március 02. vasárnap, 16:57
dohanyzas0Small.jpg
wiwat
2013. szeptember 05. csütörtök, 16:05
A dohányzás.jpg
farkas1945
2013. február 03. vasárnap, 10:28
A dohányzásra....
rodes53
2012. szeptember 03. hétfő, 10:59
A dohányzás
lacika5
2012. augusztus 12. vasárnap, 09:30
a dohányzás káros....
agica2004
2012. március 06. kedd, 18:49
tilos a dohányzás.jpg
agica2004
2011. július 28. csütörtök, 15:06
20110228dohanyzas.jpg
agica2004
2011. március 03. csütörtök, 14:24
20110215dohanyzas.jpg
agica2004
2011. február 16. szerda, 13:50
Dohányzásra kijelölt hely
pici08
2011. január 22. szombat, 13:09
Címkék
ókori Egyiptom, ezektől eltérő, magnézium hiány, tájékoztatást kaptam, macskák emberek, szívizom összehúzó, szellem szétszakad, előírt diéta, rövid távú, ember legjobb, szűk emberi, orvosok mondanak, tüneteit kezeli, orvos több, kutyák viszont, szívritmuszavar kialakulását,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.