Regisztráció  Belépés
2018. május 24. csütörtök | 21. hét | 144. nap | 21:23 | Eszter, Eliza
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 2.rész
hírek közreadásával.

Mike Lambert gyógyító hangsúlyozza, hogy a test azon területei amelyeket Dr. Sarno oly hatékonyan gyógyít, az akupunktúra gyakorlatában kapcsolatban állnak az epehólyaggal ami a depresszió forrása lehet, amint egyensúlyát veszti, illetve a májjal, ami a harag forrása.

A test és a DNS közötti kapcsolat azt jelenti, hogy az érzelmek hatni képesek a testre, és a test képes hatni az érzelmekre.

A sejtben található méreganyagok depressziót és haragot okozhatnak, amelyek a több érzelemmel egyetemben olyan vegyületek kiválasztását indítják el, amiket aztán a sejtek felszívnak.

Ez aztán az ördögi kör. De a Tudatosság meg tudja törni. Érdekes módon, a párizsi Necker Kórházban a test meridián rendszerén radioaktív nyomkövetőkkel végzett kutatások azt mutatták, hogy az energia egy beteg szerv meridiánján sokkal lassabban haladt át, mint egy egészséges szervén.

Mike Lambert olyan kísérletekről is beszélt nekem, amelyekben az érzelmi állapot
sz719eszter, 2018. május 21. hétfő, 12:33
A mézes-mustáros pakolás az ízületi fájdalmak ellen kiváló!
Évszázados népgyógyászati tapasztalat alapján.

Az öregedés okozta problémák között élen jár a mindenféle ízületi fájdalom. Főként a térd okozhat gondot, de a vállak, és könyök is a fájdalom forrás lehet. Az orosz népi gyógyászatban használják a mézes-mustáros pakolást, ami hatásosan csillapítja az ilyen típusú fájdalmakat.
Mézes-mustáros gyógykence összetevői:
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál víz
- 1 evőkanál finom só

Használhatjuk a boltban vásárolt mustárt, de sokkal jobb, ha mustármagot veszünk, és abból készítjük. A bolti mustár ugyanis sok adalékanyagot és tartósítószert is tartalmaz.
Keverjük össze a hozzávalókat, míg homogén állagú krémet nem kapunk. Ezután tegyük bele egy üres műanyag dobozba, és tároljuk hűtőben.
A fájó testrészekre kell tenni egy keveset a krémből, majd folpackkal tekerjük körbe. Végül tekerjük be egy meleg sállal. Kössük meg a sálat, de szorosan!
1-2 óra múlva langyos vízzel
suzymama, 2018. május 11. péntek, 16:27
a fájdalom
panaszaira az egyéni előadásmó a jellemző. A fájdalom megjelenéde és elmúlása hirtelen következik be, a beteg éjszakai nyugalmát általában nem zavarja.

Pszichés vezetés!

Herpes zoster fájdalom: vírusindukálta gyulladásos megbetegedés

Fájdalom megjelenése: valamelyik perifériás ideg anatómiai lefutásának megfelelően alakul ki, bőr jellegzetes gyulladásos elválozásait okozz

Fájdalom jellege: kellemetlen, szúró, nyilaló, a bőr finom érintése is heves fájdalmat okozhat.

Fájdalom enyhítése: átmeneti javulást okoz az éter-szalicil-talkum-rázókeverék

Megelőzés: antivirális kezelés

Csontfájdalmak: trauma, malignus, gyulladásos, degeneratív megbetegedések, osteoporosis

Fájdalom oka: periosteumban, endosteumban lévő fájdalomreceptorok izgalmam

Fájdalom jellege: mindig a csontkárosodás helyére lokalzálódik, lehet igen erős, nyilalló, szúró, lüktető

Fájdalom enyhítése: szteroidok, non szteroid gyulladásgátlók,
smiri, 2018. március 23. péntek, 19:23
A vér és vérképzés gyógyszertana
A vérképzésre ható gyógyszerek
1. A hemopoezis serkentői
Hemopoezisnek nevezzük a vér alakos elemeit újraszintetizáló folyamatok összességét. Az új sejtek képzésével pótolni kell az elpusztult sejteket és ki kell elégíteni az esetleges extra igényeket (hypoxia, vérzés, infekció)
Ezt a folyamatot a csontvelő serkető faktorai szabályozzák, gyógyszerként elő tudják állítani.
A vörösvértestek képzését a vesében erythropoetin serketni.
Terápiás alkalmazási területe: Vesebetegség okozta anémiák, tumorok kezelésével összefüggő vérszegénység.
Kezelés előtt ki kell zárni az anémia vashiányos eredetét.
Készítmények: Erythropoetin: Eprex inj.,
Retacrit inj., Aranesp inj.
Fehérvérsejt termelődése: Ún. kolónia stimuláló faktorok irányítják.
Készítmény: Neupogen inj.
Hiány anémiák gyógyszerei
1. Vashiányos anémia és kezelése: A vas a hemoglobin alkotórészeként az oxigéntranszportban vesz részt. Vasat tartalmaz a csontvelő és a máj(raktár).
Vashiányában
smiri, 2018. március 23. péntek, 19:15
A lábdagadásról
folyadék visszatartás, gyulladás a sérült ízületekbe, szövetekben.
A lábdagadás legfőbb okai, mint pl. a sérülés, a hosszabb időn keresztül tartó álldogálás vagy ülés, könnyen felismerhető. Néha azonban a lábdagadás valamilyen súlyosabb betegség mellékhatása (szívbetegség, vérrög, stb.).

Azonnal forduljon orvoshoz, ha a lábdagadásnak nincs látható oka, vagy olyan panaszok jelentkeznek mellette, mint a légzési nehézség, mellkasi fájdalom.

A lábdagadás okai

Sok tényező okozhat lábdagadást és ezek súlyossága széles skálán mozog.

Lábdagadás folyadék visszatartás esetén

Amikor a lábdagadást a láb szöveteiben felhalmozódott folyadék okozza, az az ún. perifériás ödéma. Ennek több oka is lehet, pl. a keringési rendszer, a nyirokrendszer vagy a vesék működésének zavara.

A lábdagadás azonban nem minden esetben utal szívbetegségre vagy keringési zavarra. Folyadék felhalmozódást eredményezhet a túlsúly, a mozgásszegény életmód, a hosszú ideig tartó
pacsakute, 2018. február 27. kedd, 09:46
Az ördögök
Az ördögök

(Hallgasd a 24. tanítást)

Azt szeretnék, hogy az ördögökről írjak, mert most van itt az ideje. Az Újszövetség Jézus tanítását tartalmazó négy evangéliumába az ördögök kapcsán a következő fontos eseményeket, tanításokat, említéseket találjuk: "Mikor a túlsó partra ért, a gadaraiak vidékére, két ördögtől megszállt ember jött szembe vele. A sírboltokból jöttek elő. Olyan elvadultak voltak, hogy senki sem mert azon az úton járni. Igy kiáltoztak: "Mi bajod velünk (Jézus), Isten Fia? Azért jöttél ide, hogy ide, hogy idő előtt gyötörj minket?" Nem messze onnan nagy sertéskonda legelészett. Ezért az ördögök megkérték: "Ha kiüzől minket küldj a kondába.""Menjetek", szólt. Azok ki is mentek és megszállták a sertéseket, mire az egész konda a meredkről a tóba rohant és vízbe veszett"(Mátér 8.28-32)"."Alighogy azok elmentek, egy ördögtől megszállott némát hoztak eléje. Mihelyt az ördögöt kiüzte, megszólalt a néma (Máté 9.32-33)". "Összehívta tizenkét tanítványát és hatalmat adott nekik,
hogyaneljunk, 2018. január 24. szerda, 17:34
Gyógyfürdők ,gyógyvíz kezelések
degeneratív, a köznyelvben csak ,,kopásos"-nak nevezett ízületi, valamint gerinc- megbetegedésekben, csípő-, térd-, bokaízületi kopás, derékfájás, porckorongkopás, lezajlott ízületi gyulladások okozta zsugorodások, sportsérülések, műtétek, régi sérülések, törések maradványtüneteinek, valamint nőgyógyászati gyulladás, a meddőség bizonyos formáinak kezelésére alkalmas.

A fürdőkezelések igénybevételének ellenjavallatai

Vannak olyan betegségek, amelyek esetében a kezelések több kárt okozhatnak, mint hasznot, mert az életfontosságú szervek működését károsan befolyásolják, elhúzódó gyógyulást eredményeznek, fertőzések kialakulását idézik elő, vagy egyszerűen rontják a beteg állapotát. A leggyakrabban előforduló problémák a következők:

súlyos szívbetegségek, ritmuszavarok, nem kezelt magas vérnyomás,
heveny, lázas, fertőző megbetegedések,
rosszindulatú daganatos betegségek,
súlyos máj- és vesebetegségek,
idegrendszeri betegségek,
suzymama, 2018. január 04. csütörtök, 16:05
5 házi praktika az időskori inkontinencia ellen -
vagyunk 3-4 órát kibírni anélkül, hogy vizelnünk kéne. Ha nagyon erős inger jelenik meg, próbáljuk elterelni a figyelmünket, 100-tól történő visszaszámlálással vagy relaxációs technikákkal, pl. mély lélegzéssel.
A hólyagtorna másik formája a vizelés szakaszos megszakítása lehet. Szakítsuk meg a vizelést, majd pár perc elteltével folytassuk azt. Ez segíthet a hólyag teljesebb kiürítésében, és az izmok megerősítésében is.

3. Egészséges testsúly elérése

A túlsúly vizeletszivárgást okozhat, mivel a súlytöbblettel rendelkezőknél a húgyhólyagra és a húgycsőre (is) nagyobb teher hárul. Ez elsősorban stressz inkontinencia, illetve a köhögés, nevetés, tüsszentés, emelés során fellépő vizeletszivárgás esetén fontos tényező. Kutatások bizonyították, hogy az elhízás fokozza a vizelettartási problémákat, és hogy a fogyás segíthet a kezelésükben

4. Rendszeres ,, toalett tréning "

Nincs vizeletszivárgás, ha üres a húgyhólyag. A ,,toalett tréning"
suzymama, 2017. november 28. kedd, 14:34
Garry Douglas: Hegylakó - XII. Fejezet
>target="_blank"
Hegylakó (Connor "első" halála)

Conner MacLeod a dudaszóra fülelt, várta, hogy a hangok egyszerre elhalkuljanak, ahogy a halálba szédül: A gyomrán ejtett seb egyre tüzelt még, de a fájdalom furcsamód nemhogy csillapult volna, inkább erősödött. Igaz, mondták, így megy ez a halál küszöbén. Az érzékek még egyszer, utószor, fellángolnak az elmúlás előtt. Az emberi test végső cselfogása ez, mielőtt a benne lakozó lélek az éterbe rebbenne. Igen, bizonyára ez okozhatja... A növekvő kín az érzékek istenhozzádja csupán. A fellángolást rövidesen kioltja az Úr láthatatlan keze.
MacLeod kinyitotta szemét. Kate virrasztott még, lehajtott fejjel kuporgott az ajtó mellett egy zsámolyon. A hajnal első napsugarai végigaraszoltak a döngölt padlón. MacLeod érezte a faluban gyújtott tüzek füstjének szagát, és... Igen, érezte a reggelire sülő hal illatát is.
A napfénysáv közelebb araszolt, ahogy a roppant lánggolyó felbukkant a dombok mögül. Sugarai Conner
eposz, 2017. július 02. vasárnap, 16:53
Kígyóméreg
ahogyan az gyakran történik, amikor új munkatárs érkezik. Beszélgetés közben az újonnan érkezett hirtelen égő fájdalmat érzett a lábán. Ezt közölte a többi misszionáriussal, és a misszió öreg vezetője azonnal felismerte, hogy az ifjú jelöltet az egyik legveszélyesebb mérgeskígyó marta meg. Néhány perc múlva a lába annyira megdagadt, hogy már a nadrágot sem tudták lehúzni róla. Gyorsan felvitték a missziós ház felső emeletére, és ágyba fektették. E kígyó mérge olyan veszélyes, hogy húsz percen belül halált okozhat. Akkor ezt mondta a misszió vezetője a többieknek: ,,Az nem lehet Isten akarata, hogy elhívja ezt a fiatal testvért Kínába, a missziói területre, és mindjárt az első nap engedi, hogy meghaljon. Térdeljünk hát le, és kiáltsunk az Úrhoz, hogy avatkozzék be hatalmasan, és tegyen csodát, hogy fiatal testvérünk életben maradjon." - Így mindannyian, akik a missziós házban voltak, térdre borultak, és szívből könyörögtek Istenhez. Eltelt egy bizonyos idő, és semmi sem hallatszott ki a fiatal
kalmanpiroska, 2017. április 18. kedd, 07:19
Ma van a boldogság világnapja
Amstrong, Csodálatos VilágLupsánné Kovács Eta: ...HOGY MI A BOLDOGSÁG?

Ha belül boldog vagy, kívül is látszik
szemed csillog, a lelked sugárzik,
hegyeket mozgat a boldogság, ha kell
amit a másik örömmel visel.

A jóindulat is okozhat zavart,
csak úgy kicsúszott szó, nagy zivatart
összeszorul a lélek ott legbelül,
a tüdőbe levegő se kerül.

Olykor hirtelen elhallgat a zene,
szétterül a csend sötét köpenye
gyanakvó képzelet, ha elszabadul...
mindenki a saját kárán tanul.

...belső harmónia kell, lelki béke,
magától nem jön, tenni kell érte.
Megbocsátás a boldogság
menusgabor, 2017. március 20. hétfő, 22:45
Lupsánné Kovács Eta
meg,
most a szó segíthet rajtunk....HOGY MI A BOLDOGSÁG?

Ha belül boldog vagy, kívül is látszik
szemed csillog, a lelked sugárzik,
hegyeket mozgat a boldogság, ha kell
amit a másik örömmel visel.

A jóindulat is okozhat zavart,
csak úgy kicsúszott szó, nagy zivatart
összeszorul a lélek ott legbelül,
a tüdőbe levegő se kerül.

Olykor hirtelen elhallgat a zene,
szétterül a csend sötét köpenye
gyanakvó képzelet, ha elszabadul...
mindenki a saját kárán tanul.

...belső harmónia kell, lelki béke,
magától nem jön, tenni kell érte.
Megbocsátás a
menusgabor, 2016. október 24. hétfő, 20:30
1/23
Képek, videók
david-icke-hologram-65 3x3
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:36
matrix-david-icke-653x 393
sz719eszter
2018. május 21. hétfő, 12:31
David-Icke-kozmikus-in ter
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:38
David-Icke-űr-világ-fé nyö
sz719eszter
2018. május 17. csütörtök, 08:33
David Icke
sanci81
2015. július 26. vasárnap, 13:18
a valóságot.jpg
sz719eszter
2018. május 18. péntek, 15:18
Valóság
tailor
2018. március 23. péntek, 10:48
Fekete István - A valóság
sanci81
2018. február 01. csütörtök, 17:05
Valóság
sacimama
2017. szeptember 14. csütörtök, 21:22
Rogán-Magyar valóság.jpg
agica2004
2017. február 25. szombat, 16:58
Bárcsak valóság legyen.
alvaro-hopihe
2016. november 14. hétfő, 13:44
valóság.jpg
sz719eszter
2016. június 21. kedd, 09:25
A valóságos megnyugvás.jp
katalin_53
2016. május 22. vasárnap, 12:44
ani kétféle valóság.jpg
sz719eszter
2016. május 03. kedd, 21:39
Másik valóság.jpg
pacsakute
2016. április 20. szerda, 16:14
Címkék
hajnal első, ördögtől megszállott, benne lakozó, egészséges szervén, beteg szerv, harag forrása, izmok megerősítésében, Mike Lambert, egyik legveszélyesebb, sérült ízületekbe, dudaszóra fülelt, érzékek istenhozzádja, hólyag teljesebb, beteg éjszakai, ilyen típusú, vérképzésre ható,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.