Regisztráció  Belépés
2018. június 25. hétfő | 26. hét | 176. nap | 19:13 | Vilmos
Friss Sport Versek Egészség Bőrápolás Receptek Praktikák Jótékony hatások Házilag
Gyanús módon tűnnek el a lány babák
a fiúk, felnőttként pedig a nők vannak többségben. Azokban az országokban, ahol a másodiknak vagy harmadiknak születő gyerekek között jóval több a fiú, mint a lány, ott feltételezhetően nagyon ijesztő dolgok állnak a háttérben.
KORÁBBAN A TÉMÁBAN:
Sejtszinten nem sokban különbözünk az egyszerű muslicától
A sejtek szintjén kell tetten érni a betegségeket
Kémiai magyarázatot találhattak az élet megjelenésére
Baráti kör, sörözés, így negyven körül már magától terelődik a téma gyerekekre. Van jó pár a társaságban, meg is köszöntöttük őket együtt és külön-külön, ahogy az illem megkívánta, de csak most állt össze a kép: a ,,legfrissebb" babák mind lányok.
Ötből öt.

Több kisfiú, de kevesebb férfi
Köztudott, hogy világszerte nagyobb a nők aránya, kocsmában pedig nyilvánvalóan mindenki értőn áll a kérdéshez, repkednek is a sebtiben alkotott elméletek, de megoldás nincs. Aztán az érdeklődés is elfogy, jön más téma.

Másnap viszont egy gyors guglizás és
tinka1951, 2018. február 12. hétfő, 08:25
Élménypark nyílik július közepén Horvátországban
A négy és fél hektáron elterülő Fun Park Mirnovec elnevezésű élménypark Horvátország első tematikus parkja lesz 25 attrakcióval. A vidámpark három témát dolgoz fel: a vadnyugatot, a kalózvárost és az űrt. Minden egyes téma a játék és az attrakció kombinációja, gyerekekre, tinédzserekre és családokra szabva - írta a portál, majd hozzátette: az élménypark programkínálatát gasztronómiai különlegességek, gyermekprogramok, események és koncertek is színesítik.

A park projektjét a Bauso olasz vállalat készítette, amely mintegy 50 hasonló élményparkot tervezett eddig Törökországban, Oroszországban és Szaúd-Arábiában.

A Mirnovec vállalat 12 millió euró ( 3,6 milliárd forint) fektetett a tematikus park építésébe. A cég a nyitás után is bővíteni kívánja a kínálatot, és újabb befektetéseket tervez. Csak az idén 180 ezer látogatót várnak.

A gyerekeknek 100 kunába (4100 forint), felnőtteknek 190 kunába (közel 8000 forint) kerül majd a belépő.
velemenyezd, 2017. július 06. csütörtök, 12:21
Helyettes államtitkár: fel kell készíteni a gyerekeket a világháló veszélyeire!
Solymár Károly Balázs kiemelte, a kormány számára fontos feladat a gyermekek védelme, és érvényes ez a virtuális térre is. Hozzátette: a digitális oktatás bevezetéséhez szükséges iskolai fejlesztések során megteremtik az internet veszélyeire felkészítés feltételeit is.

A helyettes államtitkár közlése szerint a cél az, hogy a szülők folyamatosan foglalkozzanak e témával a gyerekeikkel, így ők egy idő után maguk is el tudják önteni, mi számukra a jó, és mi a rossz tartalom.

Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke is a szülői felelősséget emelte ki a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban tartott eseményen, mondván, nem szabad megengedni, hogy - a televízióhoz hasonlóan - az internet "gyermekőrzővé menjen át".

A jogászok kerekasztalán Körmendy-Ékes Judit annak a véleményének adott hangot, hogy a gyerekek ma már az internettel kapcsolatos alapvető kérdésekkel tisztában vannak, ugyanakkor nagy problémát jelent, hogy miként strukturálják és válogatják ki a világhálóról eléjük kerülő
velemenyezd, 2017. február 07. kedd, 13:30
A Légy jó mindhalálig musicalváltozatát mutatja be a kolozsvári magyar színház
Visky András, a színház művészeti vezetője az előadást beharangozó hétfői sajtótájékoztatón felidézte: Móricz Zsigmond nem gyermekkönyvnek szánta a regényt, és a kolozsvári színház sem csak gyerekekre számít a nézőterén. Olyan előadást készítettek, amellyel a családokat kívánják megszólítani.

Visky András hozzátette: a reformáció 500. évfordulójára is gondoltak, amikor a debreceni református kollégiumban játszódó történet bemutatására vállalkoztak.

Béres László rendező szerint felkiáltásnak szánták az előadást, hogy hagyják a felnőttek gyermekként élni a gyermekeket, ne akarjanak időnap előtt felnőttet faragni belőlük. Mint kiemelte, a mai társadalom gyakran megkérdőjelezi azokat az emberi értékeket, amelyeket a főhős, - az Ábrahám Gellért által alakított - Nyilas Misi képvisel. Lesajnálja, megmosolyogja, "lúzernek" tekinti azokat, akik jók, becsületesek, szótartók akarnak lenni. Ma inkább azok számítanak példaképnek, akik kiharcolják maguknak az érvényesülést - tette hozzá.

"Mi Nyilas
velemenyezd, 2017. január 09. hétfő, 15:01
Internetbiztonsági oktatást indít a gyermekmentő szolgálat iskolásoknak
A képzést a Vodafone Magyarország Alapítvány felkérésére, a Vodafone által indított Digitális Iskola projekt részeként tartják majd.

Edvi Péter, az NGYSZ elnöke elmondta, a szervezet 19 éve kezdte vizsgálni a média hatását a gyerekekre, a fiatalokra, a családokra, az Európai Unió (EU) pedig hét évvel ezelőtt kereste meg a szolgálatot, hogy legyen partnere a Safer Internet Plus programban.

Az Európai Bizottság 2004-ben indította el a Safer Internet Plus programot, amelynek célja felkészíteni a gyerekeket és a fiatalokat a biztonságos internethasználatra, és hatékonyan fellépni a jogellenes, valamint káros tartalmak ellen. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a program magyarországi megvalósítására létrejött konzorcium tagja, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány és a Nemzeti Infokommunikációs Zrt. mellett.

Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese felidézte, tíz hónapja indította el a vállalat a Digitális Iskola programot elsősorban
velemenyezd, 2016. október 19. szerda, 14:02
A gyerekek öt szeretetnyelve
Nemrég kölcsön kaptam GARY CHAPMAN & ROSS CAMPBELL Gyerekekre hangolva - A gyerekek öt szeretetnyelve című könyvét. Egy óvó néni ajánlotta a figyelmembe és megkért olvassam el. Szívesen fogadtam az ajánlatát és nekiláttam. Még nem értem a könyv olvasásának végére, de az eddig elolvasottakkal annyira tudtam azonosulni, hogy arra gondoltam mielőbb megosztom másokkal is, azokat a fontos információkat a gyerekekről (és nem csak), amelyeknek a birtokába jutottam a könyv olvasása során. Igazából nem csak a gyerekekről tudtam meg többet, hanem kicsit az önismeretem is gyarapodott általa és világossá vált az a dolog, hogy miért van az, hogyha valaki nem érzi a szeretetünket, esetleg mi miért nem érezzük mások szeretetét, holott az létezik.
Úgy gondolom, hogy ennek felismerése nagyon fontos mindenki számára és egy olyan téma, amely a mindennapi életünk része.
Nem szeretném elemezni az egész könyvet, viszont jelentős gondolatokat szeretnék kiragadni belőle, amely talán felkelti a kíváncsiságotokat a könyv
lenke1964, 2016. május 19. csütörtök, 15:21
Saját példájával is utat mutat a diákoknak!
értelmiségit, írót, költőt, festőművészt ismertem meg. Akkoriban gondoltam először arra, hogy a diákokra a saját kultúrájukon keresztül lehetne hatni, és talán a társadalmi elfogadást is szolgálná, ha megmutatnánk a roma irodalom, kultúra értékeit. Mák Kornél alpolgármester úr személyében támogatóra találtam, és szerencsére a kollégák is fontosnak ítélték a versenyt, egyre több a résztvevő gyermek, már a neves gimnáziumokból is jönnek diákok. Úgy tapasztalom, mindenki örömmel szerepel, és jó hatással van a gyerekekre, hogy meg tudják mutatni, milyen ügyesek. Itt nemcsak a nagyon tehetséges tanulók bizonyíthatnak, hanem bárki, aki ki mer állni egy verssel vagy prózával. Ez az önbizalmukra, a személyiségükre is pozitív hatással van, nem mellesleg a szülők is büszkék lehetnek a gyermekükre.

- Gyermek és ifjúságvédelmi felelős, osztályfőnök, tanulószobát tart, valamint erkölcstant tanít a kecskeméti Tóth László Általános Iskolában. Itt a diákok legnagyobb része roma származású, rengetegen
vicus54, 2016. február 16. kedd, 11:56
Nevelj egészséges gyermeket!
Felgyorsult világunkban az egészséges életmód egyre inkább égető kérdéssé vált. A helytelen táplálkozás és a mozgás szegény életmód nagy probléma, ami a gyerekekre jelenti a legnagyobb veszélyt, így kell, hogy foglalkozzunk vele.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az EGÉSZSÉG a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség hiánya.Sajnos sok kisgyermek kólán és chipsen nő fel és a televízió, számítógép, konzol játékok rabjaként éli világát, ahelyett, hogy az udvaron játszanának társaikkal. Ez nagyban befolyásolja a testtartási és mozgásszervi problémák kialakulását.

Nyilván ezért nem a gyermek a felelős, hanem javarészt a szülő és a társadalom által mutatott példa.

Nem azt mondom, hogy egy 7-8 éves gyerek minden nap fusson le 1 kilométert, hogy nem ehet chipset és
klementinagidro, 2016. február 02. kedd, 09:04
Mindenki nyugodjon meg
csak együttélés van a gyerekekkel. Kompetens együttélés. Hitelesség. Azt csinálom, amit szeretnék, azt mondom, amit gondolok és érzek, nincs színlelés se a férjem, se a gyerekem, se az anyósom, se az anyám felé, csak önmagammal való azonosság. llyenkor nyugodtan lehet tévedni és hibázni.

De beszélhetünk erről tudományosabban is: mivel Amerikában szülés után nagyon korán kell visszamenni dolgozni, nagyjából három hónap elteltével, vizsgálták, hogy a bölcsőde ilyen kicsi korban hogyan hat a gyerekekre. Az az ajánlás született, hogy ha egy mód van rá, az első életévben még ne adják bölcsődébe a babákat. Ez nem azt jelenti, hogy maradjon otthon az anya, akkor is, ha nem lehet vagy nem akar. Egy jó bébiszitter vagy nagyszülő is megteszi. A második életév betöltése után viszont kimondottan serkentő a bölcsőde. Például a gyerek beszédkészségét fejleszti, ami a szilárd gondolkodás alapja. De azt is hozzáteszik, hogy a gyerek ebben a helyzetben kissé agresszívebb lesz. Pláne, ha netán van egy újabb
horvathnemagdi, 2016. január 20. szerda, 14:01
Mosonmagyaróvár, a magyar mártíromság szimbóluma
kívül Budapestről is kitelepítettek kb. 15.000 embert, akiket megbélyegeztek és/vagy akiknek szép házuk, vagy üzletük volt jó helyen Budapesten. Heves - Borsod - Szabolcs - Békés megyei megbélyegzett, osztályidegennek titulált parasztcsaládokhoz úgynevezett kulákokhoz verték be őket. Hátha agyonütik egymást. Szerencsére nem így történt. Ellenkezőleg! Szuhay Balázs elbeszélése alapján a Borsodi - Szabolcsi parasztgyerekek, amíg a szülők a földeken dolgoztak, az otthon maradt, a gyerekekre vigyázó pesti ,,tantiktól" - az ötvenes években franciául vagy angolul tanultak.

A MAGYAR EGY MINDENT ÉS MINDENKIT TÚLÉLŐ NÉP!

Ezért ez a hisztérikus félelem a magyaroktól? Ezért kell minden lehetséges módon szembeszállni velünk?
Igen, tudják, érzik, hogy a magyaroknak mindig is küldetése volt! Világtörténelmet írtunk 56-ban is.

A Rákosi korszak politikai harcának fő szempontja a ,,reakció" elleni harc volt. Mindenki reakciósnak
otvenhatosemlekev2016, 2016. január 09. szombat, 02:21
Győrfi Pál: már a gyermekorvosok is használhatják a táv-EKG-t
használhatják a TTEKG-t.

A rendszer abban segíti az orvosokat, hogy szívpanaszok esetén a lehető leggyorsabb és legpontosabb diagnózishoz juthassanak.

Emlékeztetett arra, hogy a statisztikák szerint Magyarországon a gyermekek 8-10 ezreléke, vagyis évente közel ezer gyermek "szívhibával" születik; a rendellenességet általában korán felfedezik és sok esetben szívműtéttel orvosolják. A TTEKG révén az elvégzett műtét után a kardiológus a távolból, a nap 24 órájában vigyázni tud hazaengedett gyerekekre.

Elmondta, további, életmentő lehetőséget jelent a táv-EKG azoknál a gyermekeknél, akik fizikai terhelés- így például tornaóra, sportfoglalkozás - során panaszkodnak rosszullétre, vagy ájulnak el hirtelen, de az orvosi rendelőben már panaszmentesek, így esetleges szívritmus-zavaruk, illetve a háttérben levő szívhiba rejtve maradhat.

A rosszullét idején készített, akár az iskolából, vagy edzőteremből elküldött TTEKG még időben fényt deríthet a betegségre, amivel tragikus, és sajnos gyermekeknél
velemenyezd, 2015. november 06. péntek, 15:12
A nélkülöző gyermekek védelmében emelte fel szavát Ferenc pápa
gondozás nélkül, segítségért kiált, és "azt a társadalmi rendszert vádolja, amelyet mi felnőttek építettünk ki."

Az egyházfő hangsúlyozta, hogy a gyermekekért a politikusok, az oktatók és az összes felnőtt felelősséggel tartozik. Kijelentette, a társadalomnak nem szabad egyedül hagynia a beteg gyermekeket nevelő családokat sem.

"Mire jók a felnőttkorúak és a gyerekek jogairól szóló ünnepélyes nyilatkozatok, ha a gyermekeket a felnőttek hibájából büntetjük?" - kérdezte Ferenc pápa. Azokra a gyerekekre emlékeztetett, akik bűnözők, ember- és szervkereskedők zsákmányává válnak, fegyveres harcra képzik ki őket vagy erőszakot szenvednek el. Az egyházfő hozzátette, hogy a drámai helyzetek a gazdag országokban sem kerülik el a gyerekeket a családok válsága, az oktatási űr és a szegény rétegek embertelen életkörülményei miatt. "A gyermekek sohasem számítanak tévedésnek, a gyerekek éhezése és szegénysége a tévedés!" - mondta Ferenc pápa. A Szent Péter téri audiencián részt vevő iraki és közel-keleti
velemenyezd, 2015. április 08. szerda, 14:22
1/6
Képek, videók
gyanúsak.jpg
dnemethk
2017. február 12. vasárnap, 14:57
nem gyanús ez a nyuszi.jp
sarkadykati
2012. április 06. péntek, 11:05
Gyanusan néznek
anyuka10
2009. december 03. csütörtök, 12:30
gyanús... :D
splatt15
2008. október 19. vasárnap, 21:23
Ez gyanús
james64
2007. március 14. szerda, 19:42
Több mint gyanús.JPG
kekssz
2006. október 13. péntek, 09:00
Alvás gyanús
csumpirudi
2006. július 06. csütörtök, 19:00
Gyanus a cigi!
kizso
2006. július 04. kedd, 20:08
Babák.jpg
cipello
2018. május 18. péntek, 14:29
BABÁKHOZ, ANGYAL,GIF.gif
rochlitzne
2018. május 15. kedd, 15:23
BABÁK, KETTEN,ÚJ.GIF
rochlitzne
2018. április 30. hétfő, 17:49
BABÁK,GIF.gif
rochlitzne
2018. március 28. szerda, 13:01
Kutyus babák.jpg
agica2004
2018. március 02. péntek, 23:07
BABÁK.PNG
rochlitzne
2018. február 13. kedd, 15:38
Mėzeskalács babák
eva6
2017. december 07. csütörtök, 16:04
Címkék
diákok legnagyobb, összes felnőtt, roma irodalom, Európai Bizottság, felnőttek gyermekként, gyerek beszédkészségét, gyerekek éhezése, földeken dolgoztak, családokat kívánják, Nyilas Misi, fontos információkat, rossz tartalom, neves gimnáziumokból, Marchhart Pál, nélkülöző gyermekek, gyerekekről tudtam,
xMagazin.hu - A közösségi magazin. A felhasználóink által megosztott bejegyzésekkel, képekkel és videókkal.
A felhasználók által feltöltött adatokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. © 2013 TVN.HU Kft.